Új privát üzeneted érkezett!

Lehet, hogy megbotránkozol Babi, de szerintem ez nem randa, úgyhogy ezt a zárda dolgot a helyedben átgondolnám.:-)
Íme az ízlések és pofonok külömbsége:-)
minimaxi

szia Csajszikáim!
Babi,
a sellöt sem és az anygalokat sem nyomtattam, hanem decoup-papír mindkettö. A gipszkeretet így készen, kiöntve kaptam Valcsitól, mikor otthon voltam, s csak sajnos ezt a 2 db-ot. Majd töle kell megkérdezni, hogy látott-e ilyet nagyobba.

Koda,
a mozaikoi így elsöre: szupi!!!! Ügyeske vagy!

Stucc,
több mint 48 óra elmúltával megrepedtek a képek! Kép Igazad volt!

Babi!
miért nem tudod lefotózni, hogy reped a Plextol?????

Mian(csa), aki nagyon fááááázik
mian

sziasztok
http://www.dekorart.hu/muveszellato/kazetta.htm : ezt ismeri valaki?

közben elkészült az első "mű", hát nem túlságosan vagyok rá büszke, de azért megmutatom, ígéretem szerint.
várom a kritikát.
hogy csináljam? mit csináljak másképp?

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=542981&index=1
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=542981&index=2
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=542981&index=3

Ági

delice

Sziasztok!

Babi!
Ha randa, dobd ki, de jó nagyot, hogy idáig eljöjjön. Csak ne felejts el szólni, leveszem a szúnyoghálót Kép.! Majd nézd meg az én cserepeimet, ha lesznek!

Mian!
Én is fázom!Kép

Ági!
Lehetek őszinte? Nekem nagyon nem tecc Kép. Csináltál egy cserepet, amin kombináltad a harsány vad színeket egy pasztellzölddel. Nem passzolnak egymáshoz a színek! Én megpróbálnám bekrétázni mondjuk barnára. Az talán egy kicsit összemossa a színeket. Akkor kapsz talán egy világosabb barna aljat, sötétebb peremmel. De többféle barnát használj. Vagy mosd le és kezd újra! Bocsi, de véleményt kértél Kép.
Ha bekrétázod, nem látszik annyira a kép széle sem.
Kérdés: leszedted a szalvi hátsó két rétegét? Nekem nagyon tömörnek tűnik a szalvéta.
Ötlet: én tépkedem a képeket, vagy vonal mentén vágom, így nem lesz annyira éles a konturja a szalvinak.
Hu, nem írok többet, nem akarom, hogy elveszítsd alkotókedvedet! De nézegess mindenhol, lophatsz technikákat, ötleteket.
Sok sikert!

Puszi Kriszta

mohácska

ziaztok!
Jaj már megint...s képzeljétek oda
Rohanok, úgyhogy cak olvatam, nézelődtem, de zerintem kimaradtak dolgok.
Abby! Naon jóforma a kapód, nem igazán értem, hogy az ovónénié, vagy a tied? De zerintem ne add oda neki! Kép
Lingon!
Az olyan bemutatóoldal féle lez? No majd még megnézem jobban, a kapód miatt szerintem se menj zárdába! Kép
Ági!
Szerintem is mosd le, bár nekem a teteje kimondottan tecc, kivéve, hogy a szalvi alá nem alapoztál. Tudtad, hogy alá kell kenni fehéret?
De nehogy elmenjen a kedved! Tessék gyakorolni! Van cserép elég! Kép

Van ssssssss-m hurrá.
Megyek beáztatom magam egy kád forróvizbe, Balcsin voltunk hétvégén. Nagyon klassz az őszi balaton...de azért a nyári mégiscsak Kép
Pusszancs néktek.

Kép
krimo

Krimóka!

Én sose alapozok a szalvi alá fehérrel.

Ki szokott még aláalapozni?

Pusz Kriszta

mohácska

sziasztok

köszi az őszinteséget.
szomorú vagyok, bár sejthettem, mert nekem sem tetszett a dolog - de ezt írtam is...

Kriszta
A ttörténet: befestettem v.zöldre a cserép alsó részét. Bedestettem sárgára a felső részét.
És pirossal a legtetejét (ezek a szinek állnak rendelkezésre per pill)
aztán jöttem a szalvétával.
majd a szalvéták körül fehérrel krétáztam, a cserép alján zölddel, tetején pirossal, hogy valami átmenetet teremtsek!
Mivel láttam, h sötét a sárga, ezért csak a legalső réteget vettem le- valahol olvastam, valaki írta, hogy Õ nem vette le. Gondoltam nem lehet belőle gond..
SOS! Sima vízzel lejön?
Mert akkor kezdem előlről!

Krimoka
nem tudtam, h alá kell kenni a fehéret! sima fehér festéket?

Ági

delice

Sziasztok!
Krimoka! A kapo az enyimé, dehogy adnám az ojónéninek!Kép De a szép kis citrongyos szett viszont az övé lesz.... Jó lehetett a Balcsi tényleg, az mindig szép, nemhiába a mi tengerünk!Kép
Babi!Oksa csinálok neked is, vagy elég ha szalit küldök?!Kép Mondjuk cserébe elfogadnám az összes katikát, mert tudod Lilla még mindíg rajong érte, de a kis kaspód az nagyon bejön nekem is!Kép A "randaságodról" az a véleményem mint a többieknek...és még most aktuális is! tehát pont jó!Kép
Delice! Én sem alapozok alá...lefestem egy világos szinre a kaspót-vagy bármit- aztán krétával vagy pacsmagolással kap sötétebb árnyalatot. És a festékből pedig itt nagyon sokan a sima diszperzitet használjuk azt pedig azzal szinezzük ami van..temperától a falszinező festékig minden jó, nem kell az akrill festékhez ragaszkodni és még nem is olyan drága. Viszont akrillt olcsóbban kaspz ha temperát keversz magadnak egy kis plextollal! Én a szalvétát vágni szoktam, eddig csak egyszer tépkedtem amikor olyan volt a minta és nagyon precizen, hogy semmi ne lógjon ki a mintán túl. Remélem nem baj, hogy belepofázokKép
Én is alkotgattam ma, most őket mutatom:
http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144364&index=52
Ilyen volt: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=208849&index=7
és ilyen lett: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=168934&index=11
Ez még mindíg a Mini féle rizs szaliból futottaKép És még van belőleKép
Szép álmokat!
abby
abby

Ági!

Mikor csináltad? Elvileg egy kis áztatással meg dörzsis szivacs vagy kefe segítségével lejön. Az sem kizárt, hogy egyben, mint egy arcpakolást le fogod tudni húzni. Esetleg megpróbálhatod egy hegyes valamivel megkaparni, hogy lejön-e így.
Festhetsz sima fehér diszperzittel, amit színezhet vagy hobby- vagy tempera festékkel, ami maradt az iskolából a fiam után, de szoktam akril lakk festékkel is. De egyszerű szinezőpasztával (kapsz a festékboltban) is lehet. De mondom, megpróbálhatod először megkrétázni barnákkal. Hátha feljavítható és akkor nem kell előről kezdeni.

Kriszta

mohácska

MohikaKép
Szerintem Krimo is a fehérre gondolt, de ha alapozásra akkor jelen vagyok. Én is alapozok minden alá amit festeni fogok. Tartosabb.
Plextol repedést azért nem tudom fotozni, mert kaspo belseje repedt.

Na, nem mentem világgá, büntettem csak magam simán = alapoztamKép SokatKép Csináltam egy citromos pléhdobozt is, krétázva és nem is lett annyira randa. A Mr Randa Kaspo viszont lenyulva. Legnagyobb hodolom, aki minimum heti egyszer elmondja, hogy "Anya, minden amit csinálsz gyönyörü" ma nem mondtaKép csak megkérdezte Neki adom-e?Kép

Ági!
Bevásárlo lista:
-1 liter diszperzites falfeték (szerintem alapozo is kell) --festékbolt.
-1 szett tempera --ápisz, stb
-1 adag Plextol --müvészellátobol
- lakk, --festékbolt
Diszperzites falfestékböl is akryl lesz, a Plextol az akryl kötöanyaga.

Menet: világos alapra ragaszd szalit, pláne ha fehér akkor ált fehérre. Utána lehet szinezni a környezetét. Vannak kivételek, majd idövel látod.

Abby!
Majd holnap, sajnos muszáj aludni menniKép Bocsi
lingonbabi

Sziasztok!

Most inkább össznépileg küldöm a dícséreteket, mivel eléggé szétszórt vagyok és nem akarok senkit sem kihagyni, kritizálni valót meghát én nem igazán találtam. Mian és Ági képeit nem tudtam megnézni.Kép

Delice!Kép
Üdv köztünk!Kép Örülök, hogy itt vagy! Kb. 1 éve vagyok én is itt és kezdőként gondoltam, ha már átolvasom az egész archívot kigyűjtök néhány hasznos tanácsot. Ha gondolod nézd meg a honlaponon http://www.sztigris.atw.hu az "Ötletkavalkád" alatt van témánként összeszedve.

Abby!
Köszi!Kép Akkor így fogom csinálni.
Tessék nekem elárulni, hogy azt a dinós szalvit vagy mit(?) honnan szerezted? Kértek tőlem
dínóst, de mivel sehun nem láttam ilyet...

Mohácska!
Én is mindig fehérrel alapozok a szalvi alá, kivéve ha az alap szine nem "zavarja" a szalvi
mintáját.

Babi!
Nagyon jó ötlet ez az oldal! Ha gondolod nézd meg az archívból kigyűjtött anyagomat, hátha
találsz benne használhatót.

Mian!
Valahogy nem müxik a linked, de cselhez folyamodva csak meg tudtam nézni!Kép

A köcsög belső peremének festésével kapcs. nem válaszoltatokKép Vagy nincs semmi trükk, simán szabadkézzel csináljátok ilyen egyenesre?

Képzeljétek, tegnap ismét öntöttem gipszet, bár még nem fűtünk így elég lassan fog megszáradni, de rendelésre kell!Kép Most teljes lázban égek, hogy alkothassak megint: repesztés, krétázás, pacsmagolás és társai!Kép

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Tettem fel néhány új elkészült képet ide:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=341068&index=22
Innen a végéig, többnyire egész szalvisok, és van benne eléggé gyűrött:-(

És tettem fel két új facuccot ide:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=286488&index=27
Vagy akkor most ezzel már másik topicra kellett volna mennem?
Akkor bocsi
minimaxi

Abby!

Nagyon lecc, le is lopom a kép effajta szinezési ötletét, olyan hangulatosKép Passzol hozzá (is) a tálka.
Kapsz kék szalvit, van drappom is, kaspom nincsKép Bár lehet jobb lenne ha kitanitanál , mint félni eltörik hazáig.
Olyan dinost vettem én is otthon valahol, lehet(ett) kapni.

Tigrincs!
Köszi, lopnám, nézném, ha nem 404 lenneKépKép
Kapso belseje: hát kb semmi trükk, egy segitségem van, egy vacak müanyag forgathato tálca. Arra ráteszem és forgatom a guriga (en azzal festek többnyire, 3-4 cm hosszu) meg a másik kezemben.
Lehet festöszalagozni is, de nehéz.

Krimoka!
Igen, ha olyan lesz mint szeretném (talán mondhatom már igy: szeretnénk) akkor nagyon tanulságos lesz. Küldj Te is képet, leirást, pl most: amikkel dolgozol, hozzunk össze valamit, hogy mi jo, mi nem. Legalább tudnánk bojkottálni a vacak minöséget, nem fektetenénk pizt használhatatlanságokba, vagy olcsobban megusznánk .

Mini!
Elsö helyezett: amin lo van, kerete különdijban részesül.
Második: az elefántos
Harmadik: a gésa.
Többi megosztott 4. helyezést ért el. Bravo, gratulaKépKép:
Dobozok szerintem "beférnek" ide, amire kiváncsi lennék, egymásba is?
lingonbabi

Mini!
Háááát! nekem a legjobban a kalózos dobogtatta meg kicsi szivemet! Kép Meg a legutolsó, az elefántos sorozat! Honnan bírsz ilyen szalvikat tanálni????? Kép

Küldök Nektek egy kis bogarászni, nyálcsorgatni valót:
www.serviettenfee.de
mian

Tigrincs!
Explorerrel bejön, nézelödömKép

Ötletem van olyanoknak akiknek van "fürészes" a közelében:
Napokban mondtátok nehéz a teafilteres tartot disziteni. Nehéz, mert pici. Nálunk mindig többeféle tea van itthon, csináljatok 2-es vagy 3-as szélességben tartot. Persze belül válaszfalakkal. Tetöböl 1 elég, söt lehetne a hátlap (ami falon lesz) magassabb mint elölap, oldallapok pl 45 fokos szögben, tetö: kissé háztetöszerü, tullog, (nem kell gomb a tetejére, felhajthato) igy az is diszithetö.
Érthetöen irtam?

Kép
lingonbabi

sziasztok!

Kriszta
Akkor most a krétázás akkor jön, amikor már "kész", vagy az alapozás elé?
Több napig készült, a festés (zöld és sárga) - de minek???? KépKépKép már jó pár nappal ezelőtt.
Nem jön le róla!

Babi
Ilyen diszperzitesünk van itthon, csak az a baj, hogy bazi nagy vödörrel. Majd szedek ki belőle.
Mi az a "szerintem alapozo is kell"? Mármint ez külön valami, vagy azt érted alatta, hogy a szalvi alá külön kenjek fehéret. Bocs, ha érthetetlen vagyok.....

Sztigris
Benéztem az oldaladra Kép Tökjó, még később mazsolázgatok az ötletek között.

Ági

delice

Na, Ági, mindegy, hagyd ahogy van, szalvinál smirglizd meg kicsit. Ne látszodjon volt rajta/alatta szalvi.
Igen az alapozo az egy festék amit az akármire, kenni, arra a festéket (diszpi, akryl, stb) rá.
Alapozd le az egész cserepet.
Kezd le diszpivel ha megszáradt.
Szalvéta´zd fel.
Krétázd.
Fixáld.
Lakkozd.
De mutogathatod közben, igy sikitunk ha valami nagyon nem jo.
Rendics?

Ui: soha ne akarj zsirosra festeni, krétazni!
Ez egy aranyszabály, tedd elKép
lingonbabi

Sziasztok!

Lányok!
Én nem alapozok külön fehérrel, hanem vagy lefestem fehér diszpivel, de ez ritka, mert általában szinezem valami világosra (barna, kék, sárga, zöld), majd kréta, vagy repesztő, és száradás után az alapszín sötétebb kivitelben. Csak képet és könyvet repesztettem eddig. És utánna a szalvéta, majd a lakk.

Ági!
Sztem mutizzál, most milyen állapotban van a kaspód! Utánna könnyebb ötletet adni, hogy mi mennyire látszik rajta.

Mini!

Nekem mind tecc, de agésás és a városi kép különösen!

Puszi Kriszta

mohácska

Ancsa! Kell neked ilyen kalózos, meg elefántos?
Mert akkor teszek el, és mire jössz Magyarországra, eljuttatom Valcsihoz:-)
minimaxi

Lehet, hogy nem i jól írtm, no.
zóvl, h mondjuk ilyen fehér virágot tennék egy cerépre, amit mondjuk naranczínre fetek kéőbb. akkor, 1 fehérre fetem a cerepet, legalább ott ahol a virág lez, kivágom a zalit, é lehúzom az aló2 réteget, ezt rátezem a fehér rézre, é a zéleit átpacmagolom a narancal, hogy tudjam kb meddig kell világonak maradnia Aztán a többi rézét befetem, oda meg feltezem a zalit.
húúú de gázoan hangzik így, elteknintve egy két betű hiányátol, azért érthető mit zagyválok? Kép
ez nagyon vicce! nevetgéljetek Kép

Kép
krimo

Krimóca!
Nagyon árnyaltan fogalmaztál:-)
Betegre röhögtem magam mire végigolvastam! :-)
minimaxi

Babi
Úgy döntöttem hagyom békén az első alkotást - jó lesz derülni rajta később - bár most még sírnék inkább.
Szóval egy másikkal fogok kezdeni, de már csak holnap.
Lefestem, aztán majd mutizom....

Krimo
KépKépKép
Tehát az elején csak ott fested először fehérre, ahol a virág lesz?

delice

Asszem ez egy kicsit jobban megy... vagy itt ilyesmit nem szabad mutatni?
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=385836&index=20

delice

Ági!

Most az elején szerintem jobb ha az egész alapot valami világos színnel fested le, és aztán krétával színezel. A Krimo módszere nagyon jó, az eredményt láthatod a művei között - csodaszépek- de amiről írok talán gyorsabb sikerélmény és könnyebb.
Az üvegfestésed nagyon szép, de gondolom ebben a kategóriában nem ez volt az első alkotásod :-)))
Tehát fel a fejjel, gyakorolni csinálni és ez is sok örömet fog okozni hidd el :-)
minimaxi

Júúúúúúúj Ági! Ezek gyönyörűek!! Megyek hozzád továbbkébzésreKép

Ha alapozol, érdemes mindenhol. Legalább is én így szoktamKép Utána jöhet a kívánt festékszín. Majd szalvi és egyebek (pl. kréta...)Minél világosabb a festék, annál szebben látszik rajta a szalvéta.

KrimoKép
Én nem tudom átverekedni magam az írásodonKép Tizenháromszor kezdtem neki.....

MiniKép
Baromi jók a képek! Főleg az az utcai, ahol régi ruhákban vannak. Na azt elfogadnám! Hihetetlen szép az a szalvéta!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

A dícséret Miannak is szól, mert ha Õ nem lenne, esetleg csak mostanában jutottam volna hozzá ilyen szalvikhoz, ugyanis azt a nyáron egy német online boltból ő rendelte nekem és fuvarozta el Magyarországra. Most már elvétve itt is láttam ilyet, de azért örülök, hogy nekem már van. Egy egész köteget hozott, pl. a gésást is, meg a múltkori képekben is volt a szállítmányból.
Úgyhogy mégeccer köszi Mian.
Persze nem szabad a nemzetközi kapcsolataimból kihagyni Babit se, vele is nagy bizniszeink vannak, és persze Stuci révén svájci kapcsolatom is van:-)
Szóval nagy és nemzetközi hálózattal rendelkezem.
Most a tengerentúli terület meghódítása a cél, mert a Niki osztályába jött egy amerikai cserediák kislány :-)))))))))
Adrikámnak meg van egy japán levelező partnere:-))
minimaxi

Minike! Nagggyon szépségesek ismét a műveid csak azt tudom mondani mint az előttem szólók! Tényleg gyönyörűek az új szalisak is, de nekem a kukuc is édes!Kép
A facuccokat ismét átnéztem és majd ha kell valami dobom a megrendelést, lehet most inkább köcsög kellene, akkor gondolom-hogy le is tudják gyártani-már illő lenne rendelni... szóval írokKép
Krimo! Állati jó ez a szöveg, de sajna én sem bírtam kiigazodni rajta... igaz le is voltam fáradva rendesen!Kép
Én is alkottam, majd este mutizom.
Az idő ellenére szép napot mindenkinek!
abby
abby

Minikém!
ha ez megoldható lenne, akkor még jobban imádnálak! Kép Tegyél el nekem lécci; novemberben reppenek, addig csak eljut valahogy Valcsihoz, vagy akár Stucihoz is! Bár, mint már többször mondtam, egyáltalán nem zárkóznék el egy jó kis szalvis találkozó elöl sem!

Krimusz!
Betegre röhögcséltem magam! De meg ne sértödj!!!! Annyira jó volt olvasni, hogy naranccal fested a cerepet! Édi kis pösze Barátnénk! Kép

Delice,
csúcs szuper az üvegfestésed!
Akkor én már meg sem merem mutatni amit hétvégén követtem el a fiam szobájába. Én ebben csak amatörke vagyok! Kép

Ja, Mini!
Az amerikai kapcsolatot biztos nem lenne rossz összehozni, mert én már láttam, hogy milyen szuper lativuszos szalvétákat lehet ott vadászni! Kép

Na, pusszko! Dugulok!
mian

Lányok
ott tartok, hogy diszperzit, kicsi sárga bele, ezzel kenem a cserepet.
de csíkos, és nem is fogja be. 2x kenjem át?
lehet, h az is bbaj, h kicsi az ecsetem?

delice

Delice!
Háromszor kend át, és minden réteg között várd meg, amíg teljesen megszárad a festék (a hajszárító sokat segít Kép )

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi
Köszi.
A 2.cserépnél sajnálósabban kentem, mert az 1.n meg is folyt a festék.
de akkor folytatom. bár most felkelt kicsi leánykám - mivel a férjem egy címzetes ökör! és 13 hó nem volt elég, hogy megjegyezze: amikor alszik a gyerek, nem beszélgetünk felette.. KépKépKép
bocsi, de kicsit kivagyok. KépKép

delice

Ancsa!

Tegyek el! De mennyit? Naná hogy megoldható. Bárkinek szívesen ha van, de neked pláne, hiszen Te is sokat segítettél nekem.
minimaxi

nem i. írok akkor Kép Na jó ráve.zem az embert, hogy vegyen egy klaviatúrát. Pu.zzi néktek, majd jövök.
Delice!
Vagy c.ak ott, v.gy mindenhol, de ké.őbb má. .zinűre fe.tem, ahol ninc. minta
na jó megzűntem, zomi vagyok Kép

Kép
krimo

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ez issss csak velem történhet meg! Kép

Kép
krimo

Sziasztok!
Ha valaki kiváncsi a munkáimra akkor itt a mai termés:
Klónok készültek: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=6
Ezt a képet ajándékba adtam, az idő adta az ihletet, vizeskrétáztam a keretet: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=10
Ezt saját részre készítettem, mondtam már, hogy tetszik ez a szali?!Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=7
ez sima müa. tálca 1ébként...
Ez szintén ajándékba készült: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=3
A képek nem a legjobbak, de errefelé még nappal is sötét van... visszavonhatatlanul itt az ősz...
Jó éjszakát!
abby
abby

Abby!
Jó kis klónok ezek :-)))
A tálca tök jó lett, szerintem is jó az a szali, még szerencse, hogy nekem is van :-))), mert most írigy lennék marhára:-)
A macis pzs tartó, meg egyszerűen bájos:-)))
Szerintem a kis tulajdonos így már nem blicceli el az orrfújást :-)

Krimo!
Szerintem tök unalmas lesz, ha kicseréled a billentyűzetet. Én nagyon élvezem megfejteni :-)))
minimaxi

Szia Lányok!
Csak ámulok és bámulok! Mindenkinek jár az össznépi!Kép
Mini az Usa kapcsolatot jó, ha ápold, mert nagyon klassz szalikat lehet onnan szerezni, bár nem olcsó. Én is 20 csomag ámerikai szalvival kezdtem. Kép
Megcsináltam a képet a szomszédasszonynak, de nem fotóztam, mert még ragadt a lakktól, mikor elvitte és kiment a fejemből.Mármint, hogy fotózni is kéne. Kép Most készülget egy dobozka, de ma is egész nap a szalikat raktam fel. Ha van kedvetek nézzétek meg.Már a gyüjteményt is nyomatom.
szorgosstuci

Mini!
Nagyon szépek a képeid, és különlegesek a szalvéták! Hiába, a nemzetközi kapcsolataid... Kép Én még hazai hobbyboltban sem jártam mostanában...felélem a készletemet..

Stucim!
Direkt nagy méretű képeket tettem fel, hogy jól lásd! Kép
A nővérem Austinban él, és egyszer küldött nekem egy adag szalvétát, ami sajnos útközben szőrén-szálán eltűnt Kép

Abby!
Azt a tálcát én is megtartottam volna magamnak Kép

Ez a szokásos rózsás (nem vettem meg a köcsöggyárat Kép, ezeket mind túrtam...és holnap is megyek túrni, juhhhéééééééjjjj! Kép )
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1127286551.jpg
Ezek pedig az oviba készültek, az egyikben a csoportpénzt gyűjtik majd, a másikban pedig szintén pénzt, de már nem emléxem mire:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1127286528.jpg
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1127286503.jpg

Na most megyek, és kikapcsolom a hősugárzót, ami itt van mögöttem, hogy rá ne fagyjanak az újjaim a klaviatúrára...

Pussz: Jubi

Jut eszembe: okt. közepén megyek Miskolcra...azoknak, akik érdekeltek a köcsögbizniszben

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi! Nem látom a képeket...menek megkereslek!
Közben találtam magamnak valamit, ha valakinek van légyszi küldjön!!!Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=11
Köszi!Kép
UI: Itt süt a nap!!!!!Kép
abby

Abby!
Aranyos a táblácskád Kép

A decoupage munkáim menüben az egyéb decoupage2-be pakolom az újakat...

Kép
Kép
Kép
juborka

Abby!
Gáz, összekevertem a kettöt, amit most felraktál abbol van kék háttérrel, igy narancsost kérek szépen. Ebböl kell kék?
Nagyon jo lett a termés, klonok isKép
(Itt nem sütKépKépKép láccik a munkakedvemen is)

Jubi!
Én látom, megnyilnak. Ezek is jok lettekKép

Krimo!
Ne vegyél kalviaturát, olyan jokat röhögök, olvashato mondom én a diszlexiás.

Pussz, megyek megeszem a kávéfözöt
lingonbabi

sziasztok!
éjjel rákentem a 3. réteget.
most az előbb pedig a szalvétát is felraktam. Úgyhogy hamarosan fotózok.

És egy kérdés:

SENTA - MAGIC COAT - ANTIQUE DECOUPAGE FINISH
ezt vettem, a boltos hölgy azt mondta repesztő!
de szerintem a ráírás nem egészen az.
akkor most mi ez?

Ági

delice

sziasztok!
éjjel rákentem a 3. réteget.
most az előbb pedig a szalvétát is felraktam. Úgyhogy hamarosan fotózok.

És egy kérdés:

SENTA - MAGIC COAT - ANTIQUE DECOUPAGE FINISH
ezt vettem, a boltos hölgy azt mondta repesztő!
de szerintem a ráírás nem egészen az.
akkor most mi ez?

Ági

delice

Jubi!
Tök jók lettek a dobozok, és ezeken se semmi a szalvi:-))) A kaspó meg a szokásos nagyon szép és nagyon Jubis:-))))

Abby!
Szerintem nekem van ilyen csak túrnom kell egy sort hozzá, de holnap nekiesek és nyomozok, mint Sherlock Homes:-)))

Ma sikerült megint merényletet elkövetni az anyagi helyzetem ellen, óriási köteg szalvival és egyéb kellékekkel tértem meg a beszerzésből:-))) Viszont a pénzre tovább nincs gond ugyanis nincs :-(
Most még megyek a fazekashoz és padló a kasszában:-(
Viszont sok új dolgot vettem holnap esek neki és majd jövök mutatni, ha igaz amit modtak róla akkor az érdekes lesz :-)))

Ági!
Ebben a megjegyezhetetlen nevű valamiben nem tudok segíteni nem ismerem:-(
minimaxi

Minimaxi
Jaj de kár. Remélem valakinek ismerős lesz.
Az egyik cserép tetejét lekentem vele, és ha repesztő, akkor kéne kenni rá a köv. réteget.
Várok...

Ez volt az 500. üzeneted KépKép

delice

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=2

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=3

lefotóztam, hogy most hol állok.
a 2.-nál picit bekrétáztam a tetejénél....
szerintetek?

Ági

delice

Jubi! No én is megtaláltam ám rögtön!Kép Tényleg jubis a vázaKép A gyerek cucc is jó lett nagyon, a vakondos szali nagy kedvencem, anno igen vadásztam rá...most van kettő is belőle!Kép
Mini! Izgatottan várom a fejleményeket!Kép
Delice! Látod megy ez! csak csinálni kell!Kép Nyugodtan krétázhatod tovább szerintem!Kép
Szép álmokat!
abby
abby

Lányok SOS!

http://decoupage.webalbum.se/0921/1 mit csináljak a kerettel? Nagyon szépet szeretnék, mit csinálnátok vele? felülrepeszt, krétáz, közbül repesz, szinek?????

Másik kérdés annyira nem sos csak sosKép
Ezekkel mi legyen?
Itt egy de nem muszáj hasonlora: http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=206554&index=39

Ez mai: http://decoupage.webalbum.se/0921/2 utána köv pedig hétvégi.
lingonbabi

ÁgiKép

Én még erről a repesztőről nem hallottam sajnos. A neten sem találtam semmit róla.
A szalvétáid és az ecsetek lassan odaérnek. Ha megkaptad őket, légyszíves jelezd márKép Csak hogy megnyugodjak.
És látom a lányok már mindenre kioktattakKép Én már nem is tudok semmit hozzáfűzni.

Engem elkapott a kórság, pedig vagy 10 e ft értékben mozaikot és hozzávalókat vettem. (csak Gábor nehogy elolvassaKép )Nnagy terveim vannakKép De így göthösen.......

JubikámKép
Én sem látok semmit. De majd az oldaladon megpróbálok mazsolázniKép

AbbykémKép
Nekem most a lovas tetszik nagyon, pedig nem vagyok ennek a témának nagy rajongójaKép Olyan szalvim nincs, átnéztem az egész gyűjteményemetKép

MiniKép
Jaaaaaaaaaaaaaa! Akinek nemzetközi kapcsolatai vannak!Kép

Babi!
Én pont olyat csinálnék neki, mint annak a képnek, amin olyan szép három köcsög van. Látni is a lovas felett!
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Gyors leszek, mert írnom is kell, göthös is vagyok.

Babi!
Én krétáznék, méghozzá az alsó képnél: Vízkék-háttérzöld, középsőnél: világos-sötétzöld, a felsőnél: víz és háttérszín.

Jubi!
Megint nem látni a cuccosaid, de majd megkukk és szánom-bánom, még nem voltam postán. De asszem kellene a címed isKép.

Delice!
Krétázd tovább! Legközelebb próbálj meg tépkedni! Nem lesz olyan éles a széle.

Most menek, dógoz és aludni.

Puszi Kriszta

mohácska

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?