Új privát üzeneted érkezett!

Dorki, hogy van a csaj?

Kriszti, gyönyörű helyeken voltatok, és acsajod olyan nagylány ezen a képen, hogy csuda Kép én meg mindig babásnak látom az enyimet, de ez biztos az anyai belső látásom Kép Kép

saját telek, saját házzal Erdélyben??? mi megyünk jövő héten csütörtök, de hozzátok képest csak villámlátogatásra. kíváncsi vagyok, milyen az út Kolozsvárra, nagyon rossz volt az utolsó 80 km még 2 éve is, azóta nem voltam.

költözés: 1 hónap múlva, legkésőbb nov. 1-ig, mert addigra jön ide az új lakó. remélem, belhúznak, és minden meglesz addig, csak pénzzel bírjuk.

ma voltunk még játékot venni a szülinapra, alig lehetett apát elráncigálni onnan. töménytelen mennyiségű fajáték, logikai, ügyességi, húzogatós, tologatós, 0-99 éves korig. az eladó mindent tudott, nem macerált, de mesélt, ha kértük, hogy mit hogyan kell-lehet használni, hány éves korban jó, stb. jó program volt. aztán megvettük a páraelszívót is. ez volt a mai program, kimerültünk.

megyek is aludni, majd holnap még írok nektek, addig is bocs az önzésért, panu
panu
 
 


Kriszti,
na végre!Azt hittem,már sose jösszKép
Irigykedem a bilizésért!Eszter csak a mamánál hajlandó belepisilni.
Én nem tagadom le sehol a szopizást!!Nagyon is örülök neki!
Nem írtál a szopizásról meg a bulizásról kapcs. kérdésemre!!

Dorki!
Mi van Nikivel?Eszti is ordítva ébredt ma,lehet,hogy tényleg a napkitörés??

Brigi!
Uhh...Reméljük nem szülsz meg idő előtt.Egyébként apás szülés lesz?

Képzeljétek,ma apa altatta a gyermeket én meg ezer éve nem látott volt oszt.társammal vacsoráztam!Jó volt egy kicsit csacsogni!

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Kriszti
nagyon szep helyeken jartatok. A csondert kulon irigyellek !!!!
Panu
feltetlen be fogok vasarolni a koloknek fa jatekokat, legalabb lesz mivel jatszanom, ha neki nem tetszik. Kép
Brigi
te már tényleg a célegyenesben vagy !!! Papírmunkák haladnak ? Irjal par szot, hogy milyen a haz. Kell valamit felujitani rajta vagy full extras ?
Marcinak torokgyuszija volt, nem? Mert Nikinek semmi ilyen nincsen. se laz semmi. Ma fosizott meg egyet delutan, de az mar nem volt olyan híg. Voltunk setalni is, de o sem volt hajlando kiszallni a babakocsibol, pedig kacsakat is neztunk. Delutan 4-kor meg aludt egyet. Adtam neki egy pici tapszert poharbol, de beleszagolt es elkezdett oklendezni. Na ezt mar vegkepp nem ertem, hogy mitol van. Sutottem neki torpeharcsat, (bio, apa fogtaKép )olaj nelkul a sutoben. azt ket pofara tomte magaba, mint a horcsog. Ugy kellett elvennem elole Kép De aztan semmi mast nem evett. Kapott uj szines ikeas poharat, abbol legalabb szeret inni. Nem tudom mi baja van vagy lesz csak tenyleg az zavar, hogy nem tudok rajta segiteni.
bar allitolag most nagyon sok beteg gyerek van.
jo ejt
Dorki
dorki
 
 

 
 

Bori
tényleg mi volt az csomó, vagy az volt egyáltalán ?
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
lehet, hogy tele van Niki hócipellője a tápival, nem?

panu,
saját ház még nincs rajta, csak régi, amivel nem tudom mi lesz. Egyenlőre csak kaszáló, kicsi erdővel. A másik birtok meg teljes erdő.
Csak lassan kilopják az összes fát Kép.
a Tesómnak kellett utakat is fotózni, ezért most erre különösen figyeltem.
Kolozsvárra mentek, ha jól emlékszem, ugye?
Gondolom Ártánd a határ, onnan Nagyvárad, az út szuper, a Királyhágónál építettek kapaszkodót, 3 sávosak az utak és autópálya minőségű. Épp akkor festették fel, amikor mentünk ki:



Kép

ez már Körösfő, sztem itt is átmentek:

Kép


majd egy Kolozsvár - igaz hazafele menet (érdemes lementeni és kinagyítani a táblákatKép ):

Kép

Bori,
csak 1 sört ittam (4dl, bordó Bombardier a neve), ennek semmi káros hatása nem volt Kép.
Mellesleg Te mivel passzolod a kretén kérdéseket (ekkora gyereknek nem kéne, stb)?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 



Kriszti, köszi a képeket, ez már sokkal jobb. egyébként a Királyhágóig nem volt rossz az út korábban sem. de aztán úgy Körösfő magasságában már nagyon tré volt, utána pedig egyenesen szörnyű. mondjuk legutóbbi ottjártamkor építették és az út szörnyűségeit még tetőzte a sok munkajármű. na de ez már a múltté Kép

szopi-kérdés: nemrég olvastam cikket arról, hogy még mindig ciki a szoptatás (kisded korban is) a többség szerint, pedig már mindenki mondja (szakemberek), hogy nagyon fontos. ha mindkettőtöknek jó, akkor JÓ. megoldás nincs a sok baromra, aki ezt nem fogadja el és zaklat emiatt. kezeld intimtémaként, mint a mensit Kép Kép na jó, csak vicceltem. viszont ha gondolod, olvasgasd a 2033 nyár végi babák fórumát, ott többen szoptatnak még most is, egy kis bizalomerősítőnek nagyon klassz az is Kép

Dorkiékkal most beszéltem, Niki kicsit jobban van, de nem az igazi. nem tűnik betegnek, csak a széklete nem normális és enni nem eszi azt, amit eddig. ráadásul ma nem indult az autó, Dorkinak már totál elege van Kép

enyém gyerek ma rosszalkodik. már feltúrta a virágföldet, fel-aláhúzogatja a kisszékét a teraszon, a kövön, igen szép hangot kreálva ezáltal Kép Kép, és anyám szerint csak azon jár az agya, hogy mit rosszalkodjon Kép ebből is következik, hogy jól van bőrében Kép

panu
panu
 
 


ja, a honfoglaló nekem is nagyon teccccik Kép sokat játszottunk vele, amikor bébi volt a csaj Kép
panu
panu
 
 



Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Dorki, A MArcinak torokgyulladása van. Kedd óta tart és ma van az első "normálisabb" napja. Tegnap neki is ment a hasa. Lehet, hogy azzal végre kitisztult belőle ez a fránya vírus. Este meg a húgom hívott, hogy az ő fia is lázas, csúnya a mandulája és a dokijuk mondta, hogy most van vmi vírus ami lázzal és hasmenéssel jár és nagyon sok gyerek kapta el. Nem tudom mit tennék a helyedben, én a magas láz miatt ijedtem meg nagyon.

Kriszti, Gombászás, kolomp hang, patakzúgás stb nagyon jól hangzik. És a képek is ezt bizonyítják. Én még soha nem voltam arrafelé, de mindenkitől azt hallom, hogy nagyon szép hely, érdemes megnézni.
Esztered meg aranyos a képen, milyen hosszú már a haja! Meg ügyesek is vagytok bilizéssel meg a beszéddel is. Gratula.

Bori, Kriszti, Szerintem inkább büszkék lehettek, hogy még mindig szoptattok. A sok hülye megjegyzést meg el kell engedni a fületek mellett.

Házügyben a héten nem haladtunk, de jó lenne belehúzni, nehogy lemaradjunk róla. Tulképp csak be kell majd költöznünk, mert már teljesen készen van. Sőt a konyha és a 2 fürdő is full be van rendezve. Csak ágyakat kell vinnünk. Most úgysem maradna pénzünk ilyesmire.

Na megyek megpróbálom lerakni az én lókötőmet. Nem úgy néz ki mint aki nagyon álmos, de ma azt sem bánom, ha nem alszik. Végre jobban van!

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Brigi
az tök jó, hogy csak úgy be tudtok költözni ! Ágyatok azért van, ugye ? Kép Örülök, hogy Marci jobban van már.Apa meddig építi a csapatot ?

Niki most is alszik. Bár ma csak extra nyűgös volt, hányás és barátai elkerültek. Én nem bánom, hogy nem eszik tápszert csak furcsa. Eddig nagyon szerette.
Na fölébredt ! A kocsiról nem is írok. Tele van a tököm a férfimunkákkal !!!! Az aksi már töltődik.

Dorki
dorki
 
 


Ez még Keszthelyről való: hattyúzós meg részeg tengerész

Kép

Kép
Dorki
dorki
 
 


Na hát már nehogy elfelejtsem !!!!

Kedves Lizi !!! Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánunk !!! Sok szép ajándékot, finom tortát és könnyes szemű szülőket !KépMondd meg az anyukádnak, hogy ezt a csokrot adja át !!!

Kép
Dorki, Niki
dorki
 
 


Kedves Lizi!!!!!!!!!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Sok szép ajándékot,finom tortát!
Jó bulizást!

<!--attachment: d-266063.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*24.5**d%2ebmp --><center><pre>
Kép
d.bmp (24.5 k)</pre></center><!--/attachment-->


Zsuzsi,Fann
szuszoka
 
 


Lizi!

Ez is még a tied mert az elöbb nem síkerült amit felakartam tölteni.

Még egy szer,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!



Kép


Zsuzsi,Fanni
szuszoka
 
 


Hát jó nekem már síkerült így kora reggel kisírnom magam mig meg írtam Lizinek ezt a pár sort.
Úristen két évvel ezzelöt már menyire tükön ültem ilyenkor én is.Nagyon elszaladt az idő.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Kedves panu,
Lizinek és Neked is boldog születésnapot kívánunk!

Kriszti és Eszter

Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Lizi,

Boldog szülinapot és sok-sok szép ajándékot kívánunk Neked!

Brigi és Marci

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


köszi, köszi Kép
majd este jövök és regélek Kép

betegek hogy vannak? Marci? Niki?

panu
panu
 
 


Ezt még most sütöttem Lizinek !!
Kép


Niki ma 3x aludt. Lementünk a boltba vásárolni,de még a galambok kedvéért sem volt hajlandó kiszállni a babakocsiból. Pedig azokat imádja hajkurászni. Olyan kis nyavíkolós szegénykém.
Dorki
dorki
 
 


Boldog szülinapot,Lizi!!Kép

Kép
Bori
mbori
 
 


SZiasztok,
köszönjük a jókívánságokat

Dorki, biztos, hogy beteg Niki Kép a bágyadtságon kívül semmi más tünete nincs? étvágya van? láz? hasmenés?

Liza most már nagyon élvezte a szülinapot. láthatóan tudta, hogy érte, neki van ez az egész Kép szombaton du. jött a nagyapja, hozott neki és nekem virágot Kép annak is nagyon örült és mutogatta ma reggel is. és kapott tőle olyan puzzle-t, ami 2-5 darabból van. és tőlünk is kapott aznap egy tologathatós pingvint, aminek csattog a talpa.
ilyen:
Kép


ma csak alvás után volt a köszöntés. jöttek a bátyámék és az összes ajándékot összeraktuk. hoztuk a tortát. a gyertya nagyon érdekelte és fújta is, vagyis berregett inkább, de élvezte. aztán szép sorban minden ajándékot kipróbált és egész estig játszott vele.
Kép

ajándékok: kapott egy felfújható zebrát, amin ugrálni lehet, mint a fitball-on, kapott egy puzzle-szerűséget, amibe ha beleilleszti a darabot, ugat, nyávog, bőg, stb. attól függően, hogy milyen állat van a képen. kapott autópályát, ami kompatibilis a vasúttal (karácsonyi). és vannak még vízbe vihető játékok, köztük olyan műa. felhúzható figura, ami úszik a vízben Kép

bónusz: voltunk apával tegnap és ma is moziban Kép

panu
panu
 
 


Panu,
nagyon helyes kiscsaj a Liza!!!Frizura még mindig nagyon teccikKép,Eszternek még mindig őrült!
Örülök,hogy ilyen jól sikerült a szülinapozás!

Dorki,
mi lehet a Nikivel?Lehet,h.csak a front?
Remélem már jobban van!!
És Te?
Ja,a csomó.Csak valami mirigy volt,szerencsére.
Mindenesetre amíg nem tudtam,addig rettegtem ,mint állat.
Képzeld!Vezettem!!Én!!És Eszti is velem volt!
Na,azért ne tessék nagyon röhögni,de én veregettem a saját vállam,hogy legyőztem a félelmemetKép
Most úgy tervezem,hogy pesti vezetésből is veszek órákat és nem leszek többé béna!!
Kép

Brigi!!
Mi van veletek??Hol fogsz szülni?
Húúú,de izgulok miattad!

Nálunk apa van dögrováson,egy egész napi nem bírtuk levinni a lázát,szegénynek volt 39.9 is...
Éjjel vizesruháztam,ma már tán jobban van,tévézik.

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Panu! Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Lizinek!!! Volt sírás a meghatódottságtól, anyuka??? Kép Jaj-jaj, mostmár majd jövünk sorban, mindnyájan...

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi, tényleg jöttök sorjában mindannyian Kép
nem sírtam, annyira mulatságos volt, ahogy fogadta az ajándékokat, és ahogy bámulta a gyertyát Kép inkább nevettem, és erre ő is. jó hangulat volt.

apa is csapatot épít Kép, mint Marciapu. 2 napos, holnap már jön haza. jól érzi magát, mert a da Vinci-féle aranymetszéspont-számítás szerint ő tökéletes méretekkel rendelkezik Kép és most minden kolléga úgy hívja: Mr. Tökéletes, és rém büszke magára, bár hozzátette, hogy a csapatjátékokban az ő csoportjuk lett a legutolsó, de ez sem halványította el a büszkeség érzését Kép Kép Kép

Brigi, hogy vagytok? még egyben, ugye?? azért valahogy értesíts minket, hogy ha megszültél...

Bori, legalább Eszter is gyógyítgatja apáját? de a tévézés biztosan javított a helyzeten Kép Kép az nálunk is bevált Kép félretéve a viccet, jobbulást kívánok életed párjának Kép vállonveregetést virtuálisan tőlem is megkapod Kép GRATULA! Kép így tovább! Kép

Andi, arról nem beszéltél, hogy jól vagy-e? vannak rosszullétek?

Zsuzsi, ma láttam, hogy online vagy és kezdeményeztem a beszélgetést, de biztosan Ricsi+FanniApu volt online, mert nem jött válasz Kép Kép

Kriszti, már készülök lelkiekben a kolozsvári útra, mind anyósilag, mind pihenésügyileg Kép vettem ma könyveket dédimamának, és persze Lizinek is, egy kisvakondosat Kép remélem, tetszik neki majd a hosszú úton.

Dorki, hogy állsz a fogyival? Niki teljesen rendbejött? bágyadtság? hasmenés?

panu
panu
 
 


Panu,
Igen Ricsi volt gépközelben délután én most nem rég juttotam ide.Õ meg rendszeresen kitöröl mindet van hogy a virus irtot is kiiktatja Kép így nem tudtam róla,hogy kerestél.Hát bocsi Kép

Apa,
nem semmi hát gratulálok hozzá Kép

Mikor utaztok?

Dorki,
Niki jobban van?

Fanni,
nagyon gáz mostanábban ha nem úgy sikerül valami ahogy ő szeretné jönn a hiszti földhöz vágja magát vagy éppen amit talál az repül a földhöz.
Beszéd még mindig nagyon gyér most már mondjuk egy két szó elejét mondja ma délután pont arra tanitota Ricsi ,hogy hajrá-hajrá és közbe futottak a szobába körbe körbe Kép.
Én nem tudom mi lesz ha ilyen idő lesz mint ma is mert állandóan menni akkar ha valaki öltözik már ő is rohan.
Ma is Ricsi meg Pali mentek edzésre ő is futott levete az itthoni nadrágot elővette a farmert és hozta ,hogy adjam rá mert ő is meggy ilyenkor mutogat magára és mondja ,hogy éé--éé.
Képzejétek ma akkor adag töltötkáposztát megevett
és úgy habzsolt mint aki már egy éve nem evett.

Hú most már meggyek aludni reggel kelni kell kár ,hogy Ricsit suliba kell vinni Kép.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


panu,
remek volt még a rajzolás is útközben:
"kerekítek kereket
alája meg még egyet
tetejére két kis hegyet
alája a farkinca
készen van a kiscica".
ujjbáb, rendes báb, mesekönyv (ha elöl ülök, lehajtom a napvédőt, ezen tükör van és látom a Csajomat közben), amiből olvasok mesét Neki, ha álmos. ezek a bevált könyvek, illetve ami a kezében elfér keményfedeles, de lapozós könyv.
Mikor mentek?
Hol szoktatok Zsuzsival beszélni?

Zsuzsi,
Fancsinak biztos nincs mit mondania Kép. Kexes sütit megcsináltad?

Andi,
voltál vizsgálatokon? Lécci a neved után írdd már be, mennyi hetes is vagy! Köszi Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti, nagyon kedves ez a sok ötlet Kép köszönöm Kép van rendes bábunk, azt is viszem

Zsuzsival msn-en beszélgetünk, ha éppen mindketten online vagyunk. a hotmail-es címen lehet behívni engem, ha neked is van.

Zsuzsi, a hisztin nevess, vagy ne foglalkozz vele, nekem ez bevált, a dobálásra nem tudok mit mondani. ilyenkor nagyon szelíden beszélek hozzá, és partnerként kezelem, nem éreztetem vele, hogy én vagyok a nagyobb, ez ált. beválik, de pl. nem alkalmazható ez az utcán, idegen helyen, mert ott úgysem reagál rá, és én sem tudok ugyanúgy viselkedni, mint otthon 4szemközt. túlélni kell.

panu
panu
 
 


Bori
én tudom, hogy nagyon nagy szó, hogy be mertél ülni a kocsiba !!! Nagyon ügyes vagy. Hátulról már úgyis össze van törve, szóval tolass bátran.Kép Írd meg, hogy haladsz !!!
Panu
mit néztetek meg a moziban ?
Én már színházba is nagyon mennék, már idejét sem tudom, mikor voltam. Kép

Brigi
valakinek küldjél majd sms-t, ha jön a tesó !! Nehogy lemaradjunk már !!! Nekem is nyugodtan !!!Kép

Holnapra bejelentkeztem a doktorovicshoz, ezért ma Nikinek semmi baja nem volt. Mint a fogorvosnál ugye... Megevett 2 tányér karfiol levest répával meg krumplival. ez eddig sosem sikerült neki Kép Azért nem szeretném, ha megint elromolna. De a székrekedése valszeg úgyis visszajön.

Küldött nekünk apa csomagot. Volt benne leszorító kötél ! ( más nem) Ne kérdezzetek ! Biztos, hogy a mi kis családunknak erre egyszer még nagy szüksége lesz !KépKépKép
dorki
 
 


Dorki,
leszorítókötél????? Lehet, hogy tud valamit ez a Nikiapu Kép?

panu,
eszembe jutott még, hogy én CSAK vizet adok inni Eszternek a hosszú úton, kajálni meg (útközben) CSAK ropi. Egyszer álltunk meg nagyobbat kajálni Tordánál (Kolozsvár után, ha kifele megyünk), egyéb megállás pedig inkább tankolás, pisi, kaksi volt. A nagyobb kaja is sült husi volt kenyérrel. Megfogadtam, h nem szendvicsezek többet. Autóban nem kajálunk (max nasi, de akkor a Kölöknek is kell, így inkább nem eszünk), ugyanis egyszer adtam almát Neki, amit ki is hányt 10, 20 és 30 perc múlva. 3-szor bakkant ki a kisróka. Na, azóta szigorúan víz és sós nasi.
Ja, a drnőnk tudja, hogy szoktunk menni hosszabb útra, dédelon kúp is kéznél van mindig.
Pest-Kolozsvár 400 km, max 6 óra alatt ott vagytok Kép. Mikor is mentek?
Bocs, ez elég tőmondatosra sikeredett Kép

Zsuzsi,
hiszti - hát igen, nálunk az utcán szinte nem is szokott. Ha meg itthon nyomatja, a figyelemelterelés remek módszernek bizonyul.
Ma megcsináltam a sütit, holnap reggel már kajólunk is belőle Kép.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok,

Dorki, szerintem Niki megérezte, hogy dokihoz akarod vinni, ezért gyorsan jobban lett. Kép A leszorítókötél meg például tökéletes, ha a gyerek nagyon mocorogna az orvosnál. Kép Apa biztos érezte, hogy ez kelleni fog. Kép
Amúgy tegnap Boga is beteg volt, ment a hasa. Gőzöm sincs, mitől lehetett, diétáztattam, ette a piritóst, a párizsit, meg a ropit egész nap. Szerencsére úgy néz ki, hogy mára elmúlt.
Képzeljétek, a fölső szemfogai még mindig nem törték át az ínyét, pedig már mióta fehérednek alatta! Ráadásul úgy néztem, mert hagyta ma bekenni Dentinoxal, hogy már az alsók is fehérednek. Még a végén majd egyszerre töri át mind a négy! brrr...

Zsuzsi, hiszti nálunk is hasonló, csak olykor átcsap valódi sírásba, amikor valahová tényleg odaüti magát. De általában én ekkor se atyala-patyalázok vele, így hamarabb abbahagyja.

Panu, mr. tökéletesnek gratulálunk!! Kép Kell azért egy kicsit valami ilyesmi minden férfinek időnként, nem? Csak azért, hogy utána legyen mit letörjünk. Kép
Amúgy kösz, rosszullétek csak nagyon lightosan vannak, inkább gyomorfájás és fáradékonyság. Ma voltam a védőnőnél, megcsinálta a kiskönyvemet, meg vérnyomást mért, valami 95/72 volt, ha jól emlékszem. Úgyhogy valszeg ezért vagyok lelassulva.

Kriszti, pénteken kezdtem a 9. hetet, úgyhogy 9/5. Kép Amúgy a leleteim mind jók lettek Kép, majd még a fogorvost kell meglátogassam. Kép
Rajzolás amúgy nálunk is nagy kedvenc!! Klassz a mondóka! Nálunk a "pont, pont baba" a kedvenc még mindig.

Brigi, remélem jól vagy! Egy barátnőm most szombatra van kiírva, így gyakran gondolok rátok.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Voltunk ma dokinál,
Kép de sok újat nem tudtunk meg. Mivel már nincs tápszer, ezért meg kell várnom, hogy visszatér a székrekedés vagy nem. Ma is kakázott rendeset, de úgy viselkedett, mintha nagyon nehezen jönne. Biztos benne van a fejében, hogy milyen fájdalmas volt neki. Szegénykém !!! Kép

Apával is beszéltünk ezen a héten vannak utoljára Alaskában és szombaton irány Hawaii. Hát már rájuk fér egy kis meleg !!!

Brigi
tessék jelentkezni !!!
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok,

Még egyben vagyok csak a héten eddig bent voltunk Pesten. Most értünk haza. Majd visszaolvasok meg írok is megígérem, de most mennem kell.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


sziasztok, gyorsan írok, mert még ezer dolgom van.

holnap megyünk Kolozsvárra, délben indulunk. már várom az utazást, mert az utóbbi napokban alig volt időm Lizára, hiszen napközben dolgoztam, nem hajnalban Kép Liza egyébként még most is nagyon élvezi a szülinapra kapott ajándékokat, csak azokat hurcolja, csak azokkal játszik, meg persze a régi kedvencekkel. apa is hazaérkezett rendben a csapatépítőből, persze kissé másnaposan, mert az egyetlen ott töltött éjszaka nagy "ereszd el a hajamat" buli volt, hát tettek róla, hogy emlékezetes az a 2 nap. apa egyébként sem bírja az italt, így a pár pohár bor kíséretében elfogyasztott 2-3 stampedli unicum megtette hatását Kép Kép és mivel évente max. 2x történik vele ilyesmi, hát elnézem neki Kép Kép
és különben is, én is megyek okt. 8-án vacsizni a céggel, ott is hasonló jó dolgokra számíthatunk, akkor én leszek kimenős.

Dorki, hawaii turné Kép nem is rossz Kép főleg, hogy az utolsó etap Kép Nikinek további jó étvágyat a hosszú éheztetés után Kép Kép

Brigi, hogy álltok a házvásárlással? gondolom, azt intéztétek... és hogy vagy? bírod még az ütemet Marcival?

Andi, a szemfogak áttörése Lizinél is jó sokáig tartott, kitartás! remélem, jól van Boga és ti is Kép

Kriszti, még egyszer köszi a sok információt és tanácsot, biztosan élni fogok vele. az autóban evést nem biztos, hogy kihagyjuk, mert a ropit is szétszórhatja, eltörheti stb., bár az igaz, hogy a gyümi szétfolyhat. mindenesetre mindkét csajnak beszereztem a joghurtokat, a ropit, a gyümilét, és hűtőtáskába pakolva elállnak végig.

megyek pakolni, meg mosogatni, meg vasalni, talán más dolog nincs, csaj is mostanra elaludt. hétfőn jövök, addig is legyetek jók és vidámak, főleg, hogy itt a jó idő megint. használjátok ki!!

panu
panu
 
 


Brigi
én is várom az infókat, hogy hogy álltok !

Panu
nektek jó utat és jó pihenést !!!
Kép
Anyóshoz sok türelmet ! Egyszerűen csak pakoljátok össze a szülinapos ajándékokat, azzal úgyis elvan most Liza !Kép


enyém gyerek átment evősbe. Reggel csináltam egy bögre meleg kakaót. Mondtam neki, hogy tessék igyál egy kortyot. erre egy szuszra benyomta az egészet. Először csodálkoztam, aztán csak röhögtem, ahogy látam, hogy nem fogja abbahagyni. olyan elégedett kakaós képpel vigyorgott utána !! Kép Napközben meg 2x is evett zöldbabfőzeléket. eddig nem volt hallandó megkóstolni sem. Még a végén rászokik az evésre !
Dorki
dorki
 
 


Panu,
jó utat jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorki,
tök jó,hogy Niki csajjal ezek szerint minden rendbe!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi,
tényleg mi van a házzal????????????,
Ma akkartalak már hívni ,hogy mi a helyzet veled?

Holnap elakkarok menni Fannival a Brendonba megnézni van zenebölcsi meg manótorna.
Senki nem akkar jönni???????????

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok,

Gyorsan írok, amíg a Marci egyedül játszik. Aludni nem hajlandó, de most elővette a fa kirakóit és azokat rakosgatja nagy gonddal. Rá se ismerek.

A nyavaján túl vagyunk. Hétvégére még egy jó kis kiütés is kijött rajta, úgyhogy vasárnap nem mertem neki gyógyszert adni, mert azt hittem attól van. Kiderült, hogy a vírustól volt és 1-2 nap alatt el is múlt. Most már minden a régi.

Velem egyelőre minden ok. A baba még sokat mocorog, úgyhogy szerintem, - meg az orvos szerint is - még jól érzi magát odabent. Most hazajöttünk, de jövő héten valószínűleg már beköltözünk Pestre. A szülés miatt meg az ügyintézés miatt is könnyebb ott. Hát nem egyszerű ez a házvásárlás, hacsak nincs az embernek a zsebében az egész összeg.

Panu, Nektek utólag jó utat. Azért azt muszáj megírnom, hogy Lizi nagyon édes a szülinapos képeken. Nem is igaz, hogy mekkorák már ezek a manók. A csajok kész kis hölgyek lettek, csak ámulok-bámulok a képek láttán.

Bori, Látod tudsz te. Menni fog ez a vezetés és akkor már ti sem húzhatjátok ki magatokat a talik alól. Apa meggyógyult? Csak a férfiak ne legyenek betegek!!!

Andi, Örülök, hogy veled is minden rendben. Vérnyomásilag valami lehet a levegőben nekem ugyanis kedden 60/90 volt. Nem nagyon értek hozzá, de csak szóltak volna, ha ilyen értékkel nem maradok meg. És mizújs Boga fogaival? Áttörtek már?

Na most már Marcival az ölemben folytatom. Persze ő egyfolytában "sihuhog" nekem, mert állandóan a Thomas vonatos oldallal kell sz..kodni vele. Már úúúúúgy unom!

Dorki, Fogyókúrával hogy állsz? Örülök, hogy Niki is rendbe jött.

Zsuzsi, Voltatok a Brendonban. Már alig várom, hogy mi is közelebb lakjunk és újra járhassunk ilyen helyekre. Főleg, hogy ha közületek is csatlakozik hozzánk vki. Így is olyan lelkiismeretfurdalásom van. A Marcival a hasamban még jártam tornázni, azután 2 és 1/2 hónaposan már baba-mama jógára jártunk. Később jött az úszás meg a játszóházak. Kistesónak meg mindez ki fog maradni. Persze tudom, hogy enélkül is fel fog nőni, de akkor is...

Na eddig tartott a Marci türelme. Majd még jövök amíg itthon vagyunk.

Brigi

Ja és mindenféleképp szólok, ha eggyel többen leszünk!

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Csajok !
hú de csönd van !!!
Krisz
ti is már biztos vissza jöttetek a nyarlásból, ugye ???
Brigi
szülés után is Pesten maradtok ?
Zsuzsi
én is néztem már a brendonos zenebölcsit, de nekünk olyan messze van. Végül is elmentetek ?

Én gyerekem majdnem mindenevő lett és iszik is rendesen, de ez a kakálás nem megy még mindíg. Két napig semmi, aztán meg a szenvedés. Ma is szegény lefekvés után kezdett veszettül sírni. Persze megéreztem egyből "honnan fúj a szél ". Már kap vitacolant is, ez vitamin, állítólag lazítja a székletet és az orvos javaslatára leavolac szirupot is , ami meg hashajtó. Hát nem örülök, de ez van.
Képzeljétek ma annyira, de annyira le voltam merülve, hogy már a rosszullét kerülgetett. Nem volt energiám semmihez és ráadásul éjjel sem tudtam aludni. Olyan nagyon nem volt jó. Aztán délután lepasszoltam a kölköt a mamához , hazajöttem és vettem egy forró fürdőt (kb. 1 órásat) Kép És olyan sokat segített. Mindíg is szerettem a kádban ücsörögni, de így egyedül csak gyorsan tudok fürödni , mert Nika addig elunja magát. Vasárnap meg megyek shoppingolni egy kicsit ki kell pofoznom a lakást mire apa jön.

Niki az ikeában rendezkedik

Dorki
Kép
dorki
 
 


Sziasztok,
hazaértünk KorfurólKép hááát csodás volt!!!
miért is nem két hétre mentünk?? ott olyan csodás nyár van még mindigKép

amióta itthon vagyunk alig van időm, én jól megfáztam a kedvesem is lebetegedett egyedül Dorka pörög 1000elKép

Kép


Dorki,
el is hoztátok azt a klassz széket? valami hasonlót szeretnék én is, de nálunk sajnos nincs ikeaKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Hú Krisz, ez nagyon jól néz ki. Én per pillanat 1 ilyen héttel is kiegyeznék. MAjd azért írj bővebben is. És gyógyulgassatok.

Dorki, szülés után már hazajövünk. Legalábbis úgy tervezzük. Ha minden jól megy apa 1-2 hétig szabin lesz. Lakberendező Niki aranyos. És mi a helyzet lakberendező Dorkival? Beújítottál valamit a lakásba?
Nem emlékszem említette e már valaki, de Niki problémájára nem jó a rostos gyümölcslé? Úgy tudom azok székletlazítók.

Mi holnap megyünk megint Pestre. Pár napig biztos ott leszünk. Hétfőn Dunakeszire megyünk intézkedni lakásügyben, kedden meg doki. Ja és ha minden jól megy a héten meg is írjuk a szerződést. Apával ma egész nap az volt a téma, hogy az idei karácsonyfánkat már ott akarjuk felállítani. Hát úgy legyen!

Andi, Veled mizujs? Hogy bírod az első hónapok "kellemetlenségeit"? Apa még mindig otthon van veletek?

És mi lehet Ágival és Bogival?

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Krisz
jobb is, hogy most mentetek, mert így jobban lehet élvezni a meleget, ha tudod, hogy itthon már hűvös van. Ha még nem pakoltatok ki nagyon, gyorsan menjetek vissza ! Kép
A széket nem hoztuk haza, mert legalább 10-et kellett volna. Az volt a lényeg, hogy fölteszi az asztalra, fölmászik, rááll és onnan sikongat. Jó kis műsor volt !

Most olvastam apa levelét és ráhúztak neki még egy hetet, igy csak nov.14-én jön haza. Basszus nem lesz itthon Niki szülinapján ! Kép Most olyan mérges vagyok...

Dorki
dorki
 
 


Brigi
próbálok egy-két új dolgot a lakásba beszerezni, de semmi komoly. persze egy komplett konyhabútor cserét szivesen bevállalnék, de az nem most lesz. új függöny, ágynemű,lámpa, hasonló dolgok. Azt nem kaptam, amit akartam ma, de azért sikerült jó sok pénz elvernem így is !! Addig Niki is szórakozott a mamáéknál Kép
Panu
hazaértetek már ?

most mennem kell előszobát festeni
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
apaKép
de legalább van + egy heted a fogyókúrára!Azért jó fejek a munkáltatók,hogy ilyen önkényesen dobálkoznak a pluszmelóval!A szemetek!!
Miket vásároltál a lakásba?Nálunk is már jól esne egy kis frissítés meg bútorcsere.Két hete sóvárogva nézem az Ikeás katalógust,de csak folyik a nyálam.Hát nem most lesz,amikor én új bútort kapok!!

Krisz!
Dorka hogy érezte magát?Mivel mentetek?

Zsuzsi!
Voltatok a Brendonban?

Mi meg voltunk tegnap bulizni!A mama vigyázott Eszterre,mi meg roptuk a táncot!Laza HB jellegű mulatozás volt,meg mertem inni fél pohár pezsgőt,kicsit féltem azért a szopi miatt,de ennyi nem ártottKép
Bár engem egy kicsit falhoz vágott,már vagy két és fél éve nem piáltamKép
Kettő körül értünk haza,Eszter onnantól kezdve rajtam lógott szinte egész éjjel.Én nem tudom,mi van,de mostanában megint 5* ébred legalább...

Csajok!
Nekem már megint kezd telelenni a tököm a házimunkával.Valószínűleg velem van a baj,valamiért nem bírom beosztani az időmet úgy,hogy mindennek a végére érjek.Ezzel csak én vagyok így???Vagy van valami tuti recept??
Igaz,ha itthon vagyok és Eszti jön,h.játszunk,akkor képes vagyok otthagyni,amit elkeztdtem.De valahol ez is természetes,nem?
Itt van pl. a vasalás.A ruhakupacoktól hülyét kapok!!Van,aki csak azt vasalja,amit épp felvesz???
Lehet,hogy csak én vagyok tökölős,de sosem érzem azt,hogy minden patentül a helyén van és nagyon zavar!!
Ti hogy oldjátok meg,hogy a gyerkőccel is foglalkoztok és mégsincs lemaradás különböző házimunkákkal?
Ha valakinek van jó napiterve,azt szívesen venném!!

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Dorki,
Má' megint mi vagyunk az éjszakásokKép
Előszobát festesz??Most??Milyen színű lesz?

Jó munkátKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


sziasztok,
megjöttünk, csak nem egyedül, még itt van nálunk B. unokatesója és 4 éves lánya, szóval van élet nálunk, és ez volt Kolozsváron is Kép a csaj sem unatkozik.
anyós és dédi kibírhatóak voltak, lényeg, hogy nem veszekedtek, apát békén hagyták, csak én kaptam meg a szokásos dolgokat, hogy "amikor én neveltem 3 unokát, egyik sem hisztizett" vagy a szomszéd 2 éves kisfiú már ez és az csinálja, és hasonló kis finomságok, de nyeltem, így csend volt és az is maradt. Kép végül is, karácsonyig nem túl valószínű, hogy jönnek, talán anyós novemberben, de nem biztos.
az út hosszú, volt, odafelé jobban bírták, illetve csak 2x álltunk meg, visszafelé viszont több pisi és egyéb technikai szünetet kellett beiktatni, az már nehezebb volt

most megyek melózni, majd még jövök

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Panuval már kapcsolatba léptünk MSN-en.
Többiek ti nem akkartok????????????
Én így vagyok elérhető ott bohi75@hotmail.com
Vagy jelentkezen az akit felvehetek a listára!!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Nagy esemeny tortent ma , kis csaladunk eleteben !!! Kép Mostanaban egyutt furdunk, fokent ido megtakaritas celjabol, de Nikus nagyon szereti. Szoval ahogy beszall a kadba , egybol belecsurrant egy adag pisit. Mar mondtam neki rengetegszer, hogy ezt nem kene, de ot ugye nem zavarja. Namarmost, par napja a bilit bevittem a furdobe es mondtam neki, hogy oda kell pisizni, mielott bemaszik velem a kadba. Igy volt ez ma is. Nagyon koncentralt a lelkem es sikerult is neki belecsorgatni egy kicsit. KépKépKép
Nagyon megdicsertem, olyan buszke voltam ra !
Borikam
Ne ess ketsegbe !!! Eljohetnel hozzank vendegsegbe 1 napra es akkor megnyugodnal, hogy nalatok rend van. Idobeosztassal en is erosen hadilabon allok. Tegnap este is festeni indultam, de meg elotte kivasaltam Niki uj fuggonyet meg meg ezt-azt es annyira elment az ido, hogy nem is kezdtem bele a festesbe. Sokszor ugy belemerulok valamibe, hogy a tobbi dologgal meg teljesen elcsuszom. Egyebkent nem vagy kesos ?
Az eloszoba halvany n.sarga kene, hogy legyen, de persze nem olyan. Mindegy, mert ugyis hamar koszolodik, majd tavasszal atfestemKép
Panu
hulyet kapok attol, mikor anyosom is mondja, hogy az o gyerekei sosem!!! hisztiztek ! Legalabb nem okitasi celbol mondja, de akkor is. Olyan gyerek szerintem nincs, ez egy teljesen termeszetes folyamat, persze egyik gyereknel ilyen, masiknal meg olyan. Azert az jo, hogy legalabb apaval nem volt balhe.Kép
Zsuzsi
engem is folirhatsz: metro_joe@hotmail.com Van msn-em csak ugye modemmel, ritkan vagyok a neten
Brigi
sokat gondolunk ratok, mar nagyon a veget jarod. Ha valamire szukseged van, szolj !!Kép

Belekezdtem most egy konyha projektbe, aminek a felet mar fel is adtam. Kép Nem nagy ugy csak maceras. Ki szeretnem csereltetni a regi, otvar radiatort egy ujra es meg akarom cserelni a hutot a tuzhellyel. Na ez igy nem hangzik bonyolultan es eskuszom meg is csinalnam, ha tudnam.
De a radiator cserehez a fotavtol kell kozponti vizleeresztest kernem, persze penzert, mert a tavfutes miatt ossze vagyunk kotve masik 2000000000 emberrel. es raadasul heggeszteni kell meg szetbarmolni az egeszet. Kép
A masik tema meg a tuzhely. Itt a gazcsovet kell elvezetni a konyha egyik oldalatol a masikig. Ez is eleg maceras, de megoldhato. Persze azt nem akarom, hogy tobbe keruljon a leves, mint a hus, mert csak egy sarkot szeretnek nyerni a konyhaban, ami most kihasznalatlan. Ja (Bori !) es oda egy uj ikeas butort akarok. Mar beszeltem "mester" emberekkel, akik kozul az egyik ugy beszelt velem, mint egy idiotaval, azt el is kuldtem ... (finoman)
Utalom oket, mert 99,6 %-uk hulyenek nez ! Atver, megbizhatatlan, stb. Szerintem mindannyian tudjatok mirol beszelek.
Es ugye a lenyeg, hogy mindezt nem mondom el apanak, ez meglepi lesz. Nem mintha nagyon izgalomba jonne tole, de akkor is.

Dorki
dorki
 
 


sziasztok,
most vitte ki Lizaapa a vendégeket a reptérre, egészen csendes a ház Kép, főleg, mert Liza is filmet néz.

Dorki, az úgynevezett mesterekkel nekem is bajom van. nagynénémnek a mosógépszerelője volt tuti. gázszerelőt itt a háznál (kelenföld) kaptunk az előző lakótól, és az rendben van. pontos, megbízható mesterember. ha gondolod, az ő számát megadom. vízvezetékeseünk nincs, mi is szenvedtünk vele, végül a tulaj férje jött szerelni, mondván, hogy ő úgyis tudja, merre hány méter. biztos, hogy a főtávtól kell teljes vízleeresztést kérni? nem lehet csak ott lakóépületszinten elzárni valahol a csapot? csak van minden háznál egy ilyen csap, tök fura, hogy ezért egy egész tömböt (értsd: több lépcsőháznyi) le kell zárni, és hogy erre főtáv engedély kell??

Bori, nálunk is fut a lakás, főleg, mert apa sem képes rendet tartani maga körül Kép én csak este, Liza lefekvése után vasalok, csak elvétve fordul elő, hogy Liza előtt vasalok, mert kell valami. általában este nekiállok és egy-másfél óráig vasalok, ami kb. 2 mosógépnyi ruha. de rendszeresen vár rám egy-egy adag. engem az jobban zavar, hogy még le sem szárad az egyik adag, amikor már másik kettőt kéne beadagolnom a gépbe. mosásban nem bírom magam utolérni, pedig itt a terazsra is ki tudom teríteni, nem kell csak a lakásba. már tervben van egy szárító-mosógép, csak egyelőre pénz nincs rá Kép
egyéb dolgok: reggel sokat játszik Liza és vele együtt lehet rendet rakni, illetve reggelizni. aztán játék, vagy séta a boltba, a játszóra, majd 11 után haza, filmet néz, addig elkészítem az ebédet (1 óra), ha van ebédem ,akkor nem néz filmet Kép akkor még játék van. amíg alszik, mosogatok, rendezkedek, de van, hogy fütyülök az egészre és alszom egyet. ilyenkor az ébredése, ill. az uzsonna után, amíg játszik, addig mosogatok el, vagy este. és ha jön az anyukám, amíg én dolgozom, akkor a vasalás és a főzés egy része az ő reszortja Kép ilyenkor pihenek egy kicsit és csak játszom, sétálok Lizával Kép

Brigi, szorítok nektek, hogy minden rendben legyen a házvásárlással, és hogy addig "Marci2.0" is türelemmel legyen.

Krisz, csudajól néztek ki ott a tengerparton, egészen irigy lettem, tényleg, miért nem 2 hét?? Kép Kép lényeg, hogy jól éreztétek magatokat Kép

Kriszti, mi van veletek?

Zsuzsi, melyik Brendon? bár gondolom, nektek a Váci úti van közel...

megyek főzni, mert aztán lemaradok...

panu
panu
 
 


Sziasztok,
igen csudaklssz volt és azért nem 2hét, mert ez volt az ucsó debreceni repcsiKép, na meg appának dógozni kellett volna, persze nem kalkuláltuk bele, hogy itthon fexik fájós háttalKép

engem is érdekelne, hogy milyen varázslattal lehet rendet tartani itthon, sztem máshogy nem megyKép
amióta ez a miniciklon garázdálkodik nálunk, esélytelen vagyokKép persze küzdök ellene 1000el, én reggeli alatt szoktam nagyjából összerámolni az nekem úgyis egy tejeskv futtábanKép
aztán délelőtt írtó nagy rumlit csinálunk és ez fokozódik amikor appa hazaérKép amíg a kicsalád vacsizik én újból nekiállok a romeltakarításnakKép

a mosás nálunk is macerás ilyen időben. Néhány cucc 4!! napig száradt, borzasztóKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Dorki,mit kérdeztél fentebb?Azt,hogy nem vagyok-e késős??Ékezetek nélkül írtad,remélem jól következtetek.Nem akarok hülyeséget írniKép

Csajok,
azért egy kicsit megnyugtattatok,hogy nem vagyok egy trehány dögKép
De engem tényleg zavar ,hogy nem tudom egyeztetni a dolgaimKép

Kriszti,
ne má!!Gyere csak ide vissza!!Kép

AlszokKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: