Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

mindenkinek sok-sok boldogságot, egészséget!

hétfőnként ügyeletes a dokim, s jó érzés egy hétre így "letudni" a kórházat.
ma egyébként akkora forgalom volt, hogy csak néztük a nagy rohangálást

Cas!
tudom én, hogy drágább, de ha nagyon kell, egyet megvesz úgyis az emberlánya
én egyébként szeretem a Babylove-ot, de most épp Kinga mérete sincs. Lehet hogy addira már nem is kell, mire újra lesz Kép

Viki!
én akkor szerdán megyek, pontos időt most még nem tudok
nem vagyok nagy palacsintasütő, de tölteléket szívesen viszek
szilvamag

Minden névnapot és szülinapot ünneplőnek sok boldogságot kívánok én is! Kép

Egyébként köszi a segítséget, sokat segítettetek! Bár pont ma voltam a kórház által szervezett előadáson, és nagyjából ott is elmondták hogy mik kellenek, csak a cumisüveget kihagyták, arról nem mondtak semmit. Megnéztem a szülőszobát is, megnyugodtam a látványától. Nem nagyon van kórházi hatása, elég barátságosnak tűnik! Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Odex
31+4

Aisa és Hajni
odex

Hmmc
Boldog szülinapot kívánok én is. Kép

Nikcsi
Neked pedig boldog névnapot, látom meg volt. Kép

Cas
PVC-ről: EU betiltotta a használatát, mert -és most kémikusok forduljanak el- egyrészt zárványok vannak bennük, amikből mérgező gázok szabadulhatnak fel, meg az készítő-eljárás során sósav a ...adalékanyag.
A gyerekeknél azért veszélyesebb, mert a nyál kiold olyan anyagokat amik károsak. De ha neten rákeresel "műanyagok jelölése" vagy egyéb címszó alatt értelmesebben le van írva.
Sok gyártó feltünteti, hogy ő már korszerű anyagból, -áthúzva nem PVC- készíti a dolgait, épp egy kapcsos dosszién láttam kiírva.
Szüleink korában még nem PVC-vel játszottak a csecsemők, a mi korosztályunk sem élte még meg a 80 évet, ezért én inkább hiszek a mai előírásoknak.
Én csak abba gondoltam bele, hogy az azbesztet is sokáig használták, ma meg azt mondják, rákot okoz.

Viki
Elküldöd nekem a címed, illetve BKV-s elérhetőséged, mert még nem voltam nálad. Mi délelőtt mennénk, nehogy megint közbe jöjjön valami és lemaradjunk megint.

Odex
Én májusban szültem, de akkor már kellett pelust is vinni, napi 3-4-t, és törlőkendő is kellett.
Ha nincs mellszívód, bentit is lehet használni, az a motoros elég hatékony.
boglarka

Szilvi
Egyet-egyet persze, de mostmár hetek óta ilyen kis csomagokból élünk, és most már abból is az utsót hoztam el a dm-ből szombaton. Valszeg hétközben kéne menni, mert kedden voltam, és akkor mondta a csajszi, hogy szerdán kapnak árut.
Amúgy nem rossz a babylove, tényleg alig van különbség... Meglátjuk, mire a csomag végére érünk, hogy áttérünk-e.

Mucus
Szerintem is nagyon aranyos pirosban (ez meg olyan jó sötét meggypiros volt), de hát apa megvétózta (a sárgát is alig engedi). Kép

Boglárka
Na akkor holnap tényleg megvizslatom a játékokat!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Igen a Szérűskertbe járunk. Bármikor be lehet kapcsolódni, csak kell orvosi igazolás, ja meg uszis pelus. Egy alkalom 2.600,- a bérlet 8.200,-, de ezt csak a hónap elején lehet megvenni. A csaj nagyon kedves, sőt az első alkalomnál elmeséltük, hogy próba ez a hely, mert rossz élménye van a másikon. Aztán óra után, amikor a 2.600,-ot kifizettük kérdezte meg, hogy nem gondoltuk-e meg magunkat, bérlet miatt. Végül így is vehettünk bérletet.
Libero pelus mega kiszerelés akciós a tescoba.

Viki
Én talán megyek, bár szívesen csatlakoznék valakihez (tudom az utat)! És mit vigyünk?

Odex
Én már nem is tudom kiegészíteni, a csajok leírták. Amúgy Enikő történetét honnan tudtad, mondtam neki, hogy írtad, és azt mondta pedig nem is beszéltetek. Õ Verénát gyanítja.
Van egy nagy kórházlistám, szívesen elküldöm, csak akkor adjál meg egy e-mailcímet, légyszi.

Myra, Szilpa, Cas, Mucus, Odex, Boglárka
Köszi. Kép
nikcsi

Szilvi
tényleg, én is emlkészem,hogy mindíg hétfőn van bent. Ez jó ha így meg lehet oldani és nem kell külön lent végig ülni a sort. Majd említem tesómnak is....bár az még egy pár hónap mire Õ ctg-re megy:-)
Látom Kinga is még pelusos. Hogy álltok a leszoktatással? Azért kérdezem Tőled, mert közel Õ egy idős a fiammal...ha jól emlékszem. 2003-as ugye? Mi nagyon sehogy:-( de nem erőltetem, gondolom az nem baj.

Nikcsi
nagyon tetszenek az úszós képek:-)) annyira bánom, hogy én nem tudtam elvinni a fiamat, biztos nagy haszna lesz ennek a későbbiekben is. Ha más nem is, leglább az, hogy nem fél a víztől.

Cas
Coryval mi van?

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Viki,
Mi is mennénk, ha minden jól megy délig odaérünk. Kép
myra

Mucus!
mi már csak éjszakára használjuk a pelust, ezért csak lassan fogy. Kinga szinte egy nap alatt, a második szülinapján közölte, hogy ő már nagylány és tud egyedül is pisilni. nesze nektek szülők Kép

a szülőszobánál egyébként időnként hosszabb sor, mint lent. Csak ígyis-úgyis fel kellett volna mennem az aláírásért, ezért mentem most oda.

Myra, Nikcsi!
fel tudok ajánlani 3 ülést a kocsiban, ha valamelyikőtök velem tartana. Én úgy 10 körüli indulásra számítok.

Szilvi
szilvamag

most kaptam ismétlésképp Kép

Ez szóról szóra így van!!! :-)) És most jön megint az első versszak!! :-))

Gyerekvállalás örömei...

Az első 3 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában
nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig
azt a pirinyó tampont dugdostad.
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz
szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl
befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint
hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd
miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb
veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon,
reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig
vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt
akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy
még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már
senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan
régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es
mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy
idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor
a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1
felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely,
kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és
kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.

2.
3-9 hónap

- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön
ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és
textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni,
és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós
hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is
megmosd.
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.

- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a
távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy
reklámszatyorba sem férne be.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek
játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a
legjobb ízűen rágcsálni.
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem
távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe
nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni,
fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a
káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a
csöcsbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény
koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt
veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik
tovább.

- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd
kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futó
vadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a
mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a
játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is
nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem
létező maszatot.
szilvamag

Szilvi,
Mi szívesen mennénk veletek, de mi sajnos csak 11 körül tudunk elindulni. Mivel Lilla 3 óra ébrenlét után hulla, és babakocsiban nem alszik, így 10 körül még egy órácskára muszály letennem aludni. Kép

Tényleg mit mutatott tegnap a CTG? Ma mész UH-ra?
myra

ma délre megyek, tegnap azt mondták szép a CTG
de majd holnap beszélünk úgyis Kép
szilvamag

Viki
Úgy néz, hogy mi sajna megint nem megyünk... Kép A meló az meló.

Nikcsi
Köszi az infókat, akkor lehet, hogy mi is elmegyünk vmikor úszni!
A pelust pedig megnézzük mielőbb!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok
Tegnap engem is felhívtak a melóhelyemről, hogy menjek vissza főnöknek. De szegény Sárával mit csináljak?? Úgyhogy ugrott a munka. Sárát jobban szeretem, mint azt a nagy zöld bankot Kép

Én még nem tudom, hogy el tudunk-e menni. Ne számítsatok ránk. Ha odaérünk annál nagyobb lesz a meglepetés (de ennek sajna kicsi az esélye).
hmmc

Szilvi
Ezt én is megkaptam, az embörrel könnyesre nevettük magunkat rajta! Kép

Mucus
Beszéltem Coryval, a hányás rosszabbodik, de legalább már nem émelyeg. Amúgy a hangulata jó! Volt már UH-on is, akkor már 48 mm volt a baba, és mindent rendben találtak.
Szegény Balu viszont amint elkezdett oviba járni, összeszedett vmit, így egy pár napig megint nem mehet, pedig nagyon élvezi...

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi!

akkor érted menjek?

ha igen, küldd át a SMS-ben a címed, kérlek
szilvamag

Tücsökzene!
Na utánakérdeztem, bocsi, hogy csak ilyen későn, igazából már hétfőn el is indult.
Szóval 10 alkalom 6000 Ft, hétfőnként vagy szerdánként lehet menni. 1/2 órás egy foglalkozás, több is van egy nap.
Kezdési időpontok: 9, 1/2 10, 10:10, 10:40, 1/4 12
(hétfőn nincs az utsó)
Az első alkalom ingyenes, utána lehet eldönteni, akartok-e járni, és bérletet venni a többi órára.
Később is lehet csatlakozni!
A mamáknak kell váltócipő v. zokni, a járkáló babáknak szintén.
A San Marco u-ban az OMK-ban vannak a foglalkozások, fszt. jobbra vmelyik terem, de a portás megmondja.
Ha valakit érdekel, írjon/csörögjön rám, megadom a csajszi számát, akinél be kell jelentkezni.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Csak lopva jövök, mint mindig:-)

Gyertek, várunk Benneteket!

Nikcsi,
Ha valami speckó dolgot szeretnél enni, inni, azt hozz magaddal:-) amúgy rakott zöldséget csinálok, meg ha valaki akar, sütkérezhet palikat, meg lesz rágcsa.

Boglárka,
Küldtem mailt!

Cas,
Sajnálom, hogy nem jöttök. Micsoda elvetemült munkamániások közé keveredtem:-))))

Viki
ccviki

Sziasztok!
Most olvasom, hogy holnap tali! Vagy nem holnap? Az leesett, hogy Vikiéknél! Valaki küldjön nekem is címet! Mikortól lehet menni?
aranyhold

Boglárka!
Mellszívóm szerencsére van már (egy kézi, és egy elektromos is), és a pelust meg a törlőkendőt mondták tegnap!

Niki!
Igen, a Verenától hallottam Enikő történtetét! Kép Én tartom vele a kapcsolatot, aztán mivel tudja, hogy én is a Margitba járok, elmesélte, nehogy én is úgy járjak. Kép Egyébként Verena is kíváncsi rád, hogy mi újság veled, lehet hogy fel is venné veled a kapcsolatot ha nem bánod! Majd megadom neked az ő emilcímét, aztán majd lesz valahogy!
A listát szívesen venném: osztheimer.hajnalka@fibermail.hu
Előre is köszi!

A tegnapi szülőszobai látogatás hatására egész éjjel a szülésről álmodtam! Kép Kép

Odex
31+5

Aisa és Hajni
odex

Viki
Munkamánia?! Hát ez a holnapi speciel a hátam közepére se, de hát a családi vállalkozásnak az a hátránya, hogy az ember nem mondhat nemet... Kép
Szomorú vagyok, hogy nem tudunk menni, pedig milyen gyönyörű idő van, és mennyien lesztek!!! KépKépKép

Odex,Niki
Én máshonnan megint hallottam egy ilyen ottfelejtős-sztorit! Ennyire le vannak terhelve a szülésznők?!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
most jöttem UH-ról, majdnem 3,5 kg-nak jósolják a "picit", és tátogott
olyan kis aranyos volt, szuperül lehetett látni az arcát
...
szilvamag

Hmmc nagyon boldog szülinapot, Nikcsi boldog névnapot!

Eszti
eszti2

Cas!
Hát én nem tudom, hogy miért felejtik bent a kismamákat a ctg-n.... De tegnap amikor a szülőszobát látogattuk, akkor egy (éppen szülő vagy szülni készülő) lélek sem volt a közelben, nagy csönd volt. Lehet, hogy csak figyelmetlenek néha, és így becsúszik egy-egy ilyen!
De én már csak telefonnal megyek majd! Kép

Egyébként mitől függ az hogy hol csinálják?? (a terhesgondozóban vagy a szülőszobán???)

Odex
31+5

Aisa és Hajni
odex

Viki! Megkaptam a mailt, köszi! Akkor úgy néz ki mi is megyünk holnap!
aranyhold

Szilvi
Mindjárt hívlak!

Odex
Megy a mail. Verenával addig tartottuk a kapcsolatot, amíg dolgoztam. Ott nem volt gond a net és a telefonálás sem.

Viki
Üres kézzel menjek, hát az nem illik! Kép

Most csak röviden ennyi!
nikcsi

Szilvi
Köszi a tippet, el is ugrottam az Intersparba, és jól feltankoltam pelusból! (Eddig is megnézhettem volna, de eszembe se jutott... néha nem látok tovább az orromnál... Kép)

Odex
A telefon nem rossz ötlet, bár azt nem kell kikapcsolni? (Mintha zavarhatná a ctg-s gépeket...)

Tali
KépKépKép Irigyel, irigyel...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Mi most jöttünk a Cora-ból és már ott is tele volt a polc ebből a pelusból. Valószínűleg azért lehetett hiánycikk mert megújult.
myra

Cas!
De ki kell kapcsolni, mert valóban bezavar. De ha már ott ülsz másfél órája, és ez az egyetlen módja a szabadulásnak, akkor szerintem arra a néhány percre be lehet kapcsolni.
Addigra már úgyis gyűjtöttek egy csomó adatot a baba szívhangjáról! Képű

Niki!
Köszi, jelentkezem majd! Kép

Aisa és Hajni
odex

Viki
Köszi a címet. Nagyon azon vagyunk, hogy menjünk. Kb. 11 felé érünk oda, ha a Fanni is úgy akarja és időben szopizik.
boglarka

Odex
Na jó, jogos! Kép

Tali
Aztán kérek ám képeket, és esetleg onlájn beszámolót is!!! Kép (Hogy miközben béna excel-táblákkal vacakolok, legyen hol kikapcsolódnom kicsit... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi,
Nem is mondtam, hogy a kis okossággyűjtemény utolsó bejegyzését megmutattam a páromnak is, mert kb. 2 hónapja röhög rajtam, amikor etetem a gyereket. Kép De jó tudni, hogy ez nem egyedi eset. KépKépKép

Cas,
Nekem elküldenéd a Tücsökzenés tudnivalókat. Ti mentek?
myra

Viki!

mi elindultunk
szilvamag

Mi is mindjárt indulunk.
aranyhold

sziasztok, mostanáig aludtam..na, jó, nemKépKép de megfogadom a jótanácsokat!
cas, sikerült végre coming out-olni a munkahelyemen, helyesek voltak nagyon, és nem is vették észre, pedig eléggé látszik. az mitől függ, h kinek mekkora a hasa? én most a negyedik hónap elején vagyok, és néha akkora a hasam, mint másnak a 6.ban. mondjuk nagyon élvezem ezt a has dolgot és helyes rucikkal rá is lehet segíteni, h rendesen látszódjonKép
deedee

Sziasztok!

Cas,
On-line beszámoló...ja:-))
Most csak azért váltam ki a tömegből, mert be kellet jönnöm Olivérhez, mivel felsírt, de egyelőre visszaájult, megyek vissza a többi babához. Képeket is próbálok mindjárt feltenni, hátha kedvet kap még valaki és záróra előtt ideér:-)
ccviki

Képek íme:
KépKépKép
ccviki

Brühühűűűűűűűűűűűűűű... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Viki! Nagyon jól éreztük magunkat! Finom volt minden, az ebéd különösen! Viszont ott felejtettük a Liberos könyvünket! Holnap megyünk úszni a gézengúzhoz, ha otthon lesztek 10 körül beugranánk érte!
aranyhold

Na meséljetek már, milyen volt a tali? A képek alapján igen jól sikerülhetett! Még jó idő is lett!
(Azért én is megvigasztalódtam, kinéztem két tökjó szoknyát, nyár végi leárazásban, és anyu megajándékozott vele... Kép Szóval azért nem olyan sanyarú a sorsom...)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
a tali jó volt, de nem fájdítom a szíved
köszi Viki, mégegyszer

képeket majd holnap
Kinga annyra kifáradt, hogy egy órával előbb el kellett vinnem aludni
szilvamag

Deedee
Nemtom mitől függ, kinek mekkora a hasa, nekem óriási volt. Már a 7. hónapban mindenórásnak néztek, a végén pedig ikresnek. Kép
Jó, Sebi a végén nem is volt pici, de egyáltalán nem biztos, hogy van összefüggés (nyilván vmennyi van...).
Hová mész kismamaruhát nézni?
Meddig tervezel dolgozni?
HOgy állsz a szakdoliddal? (Vagy inkább hagyjalak békén? Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Deedee!
Nekem is nagyobb a hasam, mint az átlag. Nem zavart engem sem, sőt, élveztem, mert én már régóta szeretnék kismama lenni. Én is mindig próbáltam úgy öltözni, h látszódjon. Szerintem ez normális dolog, ha valaki ennyire örül a babájának, akkor azt a világgal is tudatni akarja. Mindenki azzal zaklatott, hogy vagy ikrek, vagy elefántbébi lesz. Mert ilyen kedvesek is tudnak lenni az emberek. De mikor látták, h nem érdekel, mert mondtam, hogy láttam Uh-n, és épp a korának megfelelő méretű, akkor elhallgattak, és rögtön tudtak gratulálni. Készülj fel a hasonló beszólásokra, és ne vedd fel őket!!! Ez testalkat kérdése úgy tudom.

Szilpa
20+6

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Viki
Köszi a vendéglátást. Juhéj, végre láttam az örökmozgó babócákat. Kép
Hazafelé Fanni mire az utca végére értünk már aludt. Hanna nagyon aranyos volt, simogatta Fannit és hordozgatta a játékokat neki, biztos mert látta, hogy Fanni még nem tud érte menni. Vagy Hanna is be akar állni szolgának a sorba? Na-na, elég neki a két szülő az elrontáshoz. Esetleg ringatni eljöhet hozzánk minket felváltani. Kép
Ja a HÉV-vel tök mázlim volt, épp akkor ért oda, segítettek is feltenni a kocsit, szóval minden OKÉ volt.

Szilvi
Örülök, hogy megismertelek, most már akár szülhetsz is, hogy ne Fanni legyen a legkisebb. Kép
boglarka

Sziasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mi "öregek" meg gyönyörködhettünk a sok apróságban:-) Szomszéd néniknek is nagyon tetszett a látvány:-)) Gyerekeim emlegették a babákat, Hanna estig babázott a szobájában, úgy belejött:-)

Aranyhold,
Igen, Myrával észrevettük a végén, mikor átnéztük ki mit hagyott itt, csak elfelejtettem később szólni. Gyertek érte nyugodtan, fél 10-től itthon vagyunk, előtte viszem oviba Marcit.

Boglárka,
Hanna nagyon boldog lenne, ha olyan igazi babát babusgathatna, mint Fanni. Biztos is, hogy szivesen menne dadusnak :-) Fanni is mennyire nyugis, édes babuci!
Jaj, de kár, hogy nekem már nem lesz ilyen ilyen kis "saját csoda" a karomban, mint a tegnapi "kollekció":-)

Na, befejezem, mert Olivér leszereli a kezem alól a gépet:-)

Csaó,
Viki
ccviki

Viki! Akkor beugrunk 10 körül! :-)
aranyhold

Lányok!

mi van akkor, ha valakinek beteg a férje?
tegnap lázas volt a párom, én inluenzát gyanítok Kép
beengedik a szülésre maszkban, vagy kezdjek el most gondolkozni?
szilvamag

Viki,
Mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekeid egy tündérek!!! KépKépKép
Lilla itthon még evett uzsonnát, (azok után, hogy egész nap normálisan evett + Szilvi ahányszor gyümölcsöt szeretett volna enni, mindig elkunyizta tőle Kép) és bevágta a szunyát. Teljesen kidölt. KépKépKép Bár ahhoz még volt ereje, hogy este az egyik barátunkéknál is szétrámolja a lakást. KépKép

Szilvi,
Logikusan nem fogják beengedni, de szerintem kérdezd meg a szülésznődet. Reméljük nem influenza. Elvileg ilyenkor nincs szezonja. Kép

Deedee,
A pocak mérete teljesen alkat, genetika függő. Nekem még szülés elött is nagyon kicsi volt.
Az azért jellemző, hogy a következő gyerekeknél hamarabb látszik, mert már könnyebben nyúlnak mennek szét az "alkatrészek". Kép

A képeket igyekszem majd feltenni.
myra

Úúú, Szilvi! Szegény férjed, és méginkább szegény te! Az én férjem is most írt malit, hogy lehet hogy hazajön, mert nincs túl jól, és ez már nem allargia!

Deedee! Nekem sem volt nagy pocakom, gyerkő viszont mindig szép méretes volt az uh-k alapján! A szomszédnéni el is csodálkozott, hogy nálunk sír a baba, mert nem is nézett terhesnek!
aranyhold

Sziasztok!

hál' Istennek, nem az, de a dokibácsi eltiltotta tőlem 3 napra
most drukkolok, hogy tényleg kibírja a pociban addig a kölök
szilvamag

Szilvi
Drukkolok nektek, hogy a férjed mielőbb rendbejöjjön!!!
(Ha esetleg mégse, akkor kit vinnél be a szülőszobába?)

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?