Hi!
Én is régen jártam errefelé.
Hihetetlen, de amióta nem dolgozom, úgy érzem, hogy egyre több és több feladatom van....vicces mi??
Kezd indulni az újság, nagyon várom, jövő héten szerintem beindul a nagyüzem, aztán pár hétig erről fognak szólni a napjaim, de nem bánom. Van egy csomó ötletem, és mivel nagyon kezdeti stádiumban van az újság, sokmindent lehet még rajta csinálni, alakítani, kitalálni.
Ezen kívül (hogy Serfinek is válaszoljak) tényleg minden napra van valami program, hol ezzel, hol azzal találkozom, anyuval kezdjük feltérképezni a babacuccok skáláját, szeretném még nagy has előtt áttekinteni megfelelően, hogy mi hol olcsóbb, mit hol lehet kapni. Hogy mire vásárolni kell, már ne azon gondolkozzak, hogy milyen ruhát is kell venni, és vajon milyen pelenkázót szeretnénk.
Anyu szeretett volna már venni egy nagyon édes kis bodyt, csak úgy mutatóba, de mondtam, hogy még ne.
Az utóbbi héten tényleg megnőtt a pocim, de örömmel jelenthetem, hogy 4 hét alatt most viszont egy kilót híztam csak. Szóval a betervezett odafigyelek, hogy nagyjából mit eszem, bevált egyelőre.
Na azért kedden Bogusnál befigyelt a máglyarakás!
Tegnap este is ficergett a mini bent a pocimban. Olyan kis finom bugyborékolás. Kis cukimanó.
Seriff, örülök Hancinak, látod, hogy nincs itt gond!!!
Ancsa, a Szlovák paradicsomról én is láttam egyszer képeket, és baromi gyönyörű!!! Na de ezt nektek nem mondom, mert ismeritek úgyis. És ott marha nehéz túraútvonalak is vannak (Baraka is visz oda túrákat, és aszongyák, hogy kőkemények).
Mi is megyünk majd hosszúhétvégére, Peti szüleihez, szarvasbőgést hallgatni. Húúú, de várom.
Lassan itt az ideje.
Na, most már eldugulok!
Puszi nektek!
Többiek hol vagytok?????? Kata, Edó???