Sziasztok!!!
Gabi, tényleg ne legyél depis
!!!
Nem éri meg!!
Nézd meg Motiot-ot, pár hete ő is milyen leveleket írt, most meg kicsattan a jókedvtől!!
Ugye,Motiot???
Mi most reggeliztünk Olival, teljes k.kenyérből melegszendvics, még az a szerencse, hogy ő is szereti
Aztán egy túró rudi őneki, 2 piskótatallér nekem
Ebédre viszont fogalmam sincs, mit főzzek.
Na, most lehet, lecseszetk:
tegnap teljes mértékben átrendeztem a nappalit, ami abból állt, hogy egy tök nehéz ülőgarnitúrát odébb toltam, a tv-t is, sőt, még az emeletről lecipeltem egy 2 m magas könyvespolcot.Mielőtt nagyon kikapnék, nem emelgettem semmit, még a szekrényt is úgy csúsztattam le pokrócokon a lépcsőn.
Az uram el is ámult, hogy ezt ki hozta le?
nem tudom ,nekem ez mániám,Olivérrel a hasamban 8 hónaposan is átrendezetem az előző hálószobánkat.Meg Leventével is , de akkor is a nappalit.Nem tudom ,lehet, hogy a lekberendezői hajlamaimat váltják ki belőlem a hormonok
Bár kicsit veszélyes hobbi kölkökkel a pociban
De, nyugi, tényleg okosan csináltam
Megint itt a nyávogógép.Felvette azt a hülye szokást, hogy állandóan nyivákol, ha valami nem tetszik neki.Megőrít
Motiot, a kávétól tényleg lehet cellulitis?Ezt honnan vetted?Ennek most utána járok, ha lesz egy kis időm.
Viszont azt tudom, hogy a cellulitis elleni krémekbe szoktak rakni coffeint(coffea-t, a kávécserje valamije).
Na, pá
ildikó