Jó reggelt
Tunka
Sajna az brutto összeg, ebből tgyásnál vonnak még adót, gyednél az adón felül még a nyugdijjárulékot is.
A hirtelen fájdalom lehetett az hogy valamelyik babód ráfeküdt egy idegre bent, nekem tegnap egész nap zsibbadt a combom hátul és csak azután mult el hogy aludtam egy nagyot, addigra tornázta el magát a babó arról a helyről ahol addig fickándozott.
Cory
szegénykém jól meg szenvedted ez a lurkó téged. Csak elmulik már lassan és jobban lesztek.
A cukorterhelést a veszélyeztetett mamiknál előbb is megcsinálják (nekem a 12. héten csinálták most), de általában a 24-28. hét környékén csinálják, korháza, dokija válogatja, sőt még az se biztos hogy cukros lötyit kell nyelni, van ahol zsemle + 2 dl tej a profil. Igy lehet hogy van aki megussza a limonádé ivást
Rita
Nagy drukk holnapra neked. Én is hasonlóan csináltam annak idején a mani alakitását és igenis megérte befektetni, sőt még a következő évben kaptam vissza egy csomo SZJA-t is mivel táppénzre mentem és az kevesebb volt mint a bérem,
GyeZsu
Elküldtem emailban a két könyvkötési módszert.
Titati
Hasonló cipőben járunk, nekem is hosszu ciklusaim voltak, igy nehéz megállapitani hogy hányadik hétben vagyok valójában, nekem is proba cseresznye lesz az AFP, bár az értéke kevésbé izgat most, mert ugy is lesz genetikai vizsgálatom is.
Drukkolok neked is hogy tökéletes legyen az érték.
Anita
az AFPre a határértékek a következők 0,8-1,2 normális, 1,3-1,7 ig emelkedett 1,8-2,5 ig magas, felette kórosan magas, 0,8 alatt meg kórosan alacsony.
Ági
13+5