Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Sajna le kell mondanom a züllést. Pár napja influenzás vagyok, és arra számítottam, hogy jól leszek már szombatra. De ehelyett iszonyúan szédülök, és gyenge vagyok, szóval közlkedésrõl szó sem lehet. Kép Kép Kép Megyek is, csak ennyit tudok írni. Jó züllést a többieknek!

Liesel
Liesel
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan Eveynek, úgy tünik sajnos nem tudok menni holnap, mert elkaptam valami virust, és most dögrováson vagyok. NAgyon sajnálom, de ma alig tudtam elszakadni a WC-tõl, így nem merek nekiindulni, bocsika, és jó szórakozást.

KingAndi

Sajna nem tudok levelet küldeni a yahoo-s levelezõlistára, mert mindig visszautasítja a freemail. Napocska segíts!!!!!

Köszi!
KingAndi
 


Sziasztok!

Feksi! Számvitel és elemzés. Ha nagy leszek mérlegképes könyvelõ leszekKép Aztán majd meglátjuk hogy fér meg két könyvelõ egy topicbanKépKépKépKépKép (mint dudás a csárdábanKép)

Züllõk! Egyetek finomakat, beszélgessetek egy jót, szóval érezzétek jól magatokat! Kép

Sziasztok,
Kati
cskati
 
 

 
 

Sziasztok!

Pár napig nem jövök, erre elmentek archivumba!

Képzeljétek, Gergõ tegnap este kifújta az orrát! Már fújta korábban is, de nem nagy elánnal, tegnap este viszont nem hagyta, hogy valami beleszáradt cicakakit kipiszkáljak belõle, hanem jól megfújta. Lett is eredmény! Csuda büszke volt magára!

És ma a srácaim elmentek az erdõbe és hoztak nekem egy nagy csokor hóvirágot. Meg persze a család többi nõtagjának is, akik holnap kapják meg. Olyan édesek, pedig ahol szedték, vaddisznó is szokott járni. Állítólag...

Pankamama, te nem tudsz olvasni Kép épp férjet vártam, de már hazaért.

Verus, de jó fej vagy! Milyen jó, hogy családba került az a kisfiú!

Kriszta, az aluminium fóliával megleptél. Nem tudok róla semmit, attól még lehet igaz, bár most kibontottam egy dobozos tejet és abban nejlon fólia volt. Lehet, hogy érdemes lenne a Tetra-Pack-nál utánanézni, mibõl áll egy ilyen doboz.

CsKati, szerintem, Kitti ugyanolyan édes lesz szemüvegben,mint anélkül. Akárcsak Emese Lilije. Fel a fejjel na, biztos kinövi!

Napocska, de ez a vacak Outlook Express önkényesen megnyitja a csatolt fájlokat is. Vagy csak a képeket?

Feksi, gratulálok Dávidka produkciójához a wc-n! De jó is lesz, amikor ezt rendszeresíti!

Liesel, gyógyujjá meg hamar! Rád ragasztotta a család a bacit?

Nagyon várom a holnapi züllést, bár kevesen leszünk Kép

Puszi
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Jaj, ez nagyon szomorú, hogy ennyien megbetegedtetekKépKép Liesel, pedig nagyon számítottam rá, hogy tudunk dumálni, mert a múltkor nem sikerült. És Kingandi, rád is! Hát jobbulást nektek!!!!

Hanna új szava: "E betû". De minden betûre ezt használja. Biztos Árontól hallottaKép
Ekcéma-ügyben profik: Hanna háta nagyon csúnya lett az elmúlt napokban. Nem igazán tudom, hogy mitõl, nem kezdtem el új öblítõt, mosószert használni vagy ilyesmi. Most tejtermék-megvonással próbálkozom, bár nagyon szenved tõle szegény. Reggel is sírt, hogy "én is joghurt!!!", aztán mikor Áronéból kiömlött egy kicsi, már dugta is bele az ujját, és szopogatta le. Van tippetek, hogy mi mástól lehet esetleg? És lehet, hogy eddig nem csinált semmi bajt a tejtermék, és most hirtelen igen?
A párom olyan aranyos volt, Hannusnak is hozott egy kicsi csokrot nõnap alkalmából. A hölgyike meg teljesen el volt bûvölve tõleKép Áron reklamált, hogy mikor van fiúnapKép

Zsóka!
Holnap megpróbállak felhívni!

Feksi!
Nagyon ügyes Dávid!!!

Snoopy!
Nem semmi a fiad! Igazi egyéniség! Megvan az elképzelése az étkezések kivitelezésérõlKépKép

Ildi!
Hogy sikerült az ovis nõnap?

Emese!
Itt is boldog szülinapot Lilinek! Milyen volt az ünneplés?
Azért remélem, nem orroltál meg rám teljesen...KépKép

Kati!
Kukásautóról el is felejtettem írni: az Intersparban volt. Buszok is voltak nagy választékban, de azt mostanában mindenhol láttam. Bezzeg kukásautót...

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!

Legeloszor is minden szulinaposnak es nevnaposnak sok boldogsagot utolag is, elore is. sajna en nem tudom fejben tartani kinek kijenek eppen mije van. Na ezt jol megaszondtam. Annyian vagyunk mar! Szerintem kellene a yahoo-n csinalni egy naptart, ahova beirnank, hogy mindenkinek mikor van a szuli- illetve nevnapja. Pl. marcius 9. X Franciskajanak nevnapja, vagy Y Z-jenek szulinapja. Mit szoltok az otlethez?

Tegnap levizsgaztam, remelem sikerult, mivel irasbeli volt, igy majd par het mulva tudom meg csak az eredmenyt. Mar csak a szakdoli es az allamvizsga van hatra. Az elobbot szeretnem minel elobb letudni, az utobbi meg jun. 2. heteben lesz. Ugyhogy a majusom tanulassal fog telleni.

A betegeskedoknek jobbulast kivanok! Mi szerencsere nem kaptunk el semmilyen kort. Csak Vikinek csippasodik egy kicsit a szeme, arra meg a dokibacsink irt szemcseppet. Martint 19-en mutik, remelem sikeresen tuljutunk rajta ugy, hogy bent sem kell aludni. Majd meselek. Viki elmult mar het honapos foga meg nincs, es meg a forgolodason kivul nem csinal semmit. Nem tud meg megulni magatol es igy nem is maszik. Maszni szeretne, de csak "uszik" KépKép A melluszas kartempojat mar profin csinalja! Kép

PIldi!
Le a kalappal elotted! Bar en is real beallitottsagu vagyok(matek-informatika szakos tanar), na de a fizika mindig tavol allt tolem, es utaltam. Mindenki csodalkozott, hogy ha matekbol 5-os vagyok, akkor fizikabol miert nem. Nekem sok minden kinai volt, de lehet hogy meg most is.

Iboly!
Na en emiatt hasznalom az Eudorat, pontosabban a ferjem tette fel nekem, nehogy megfertozzem a gepet. Az nem nyit meg semmit automatikusan. Igaz nem olyan jo mint a O.E., de legalabb magatol nem csinal kart.

Mar eleg sokat irtam, hagyok masoknak is helyet! Kép
Sziasztok! Moni
Moni
 


OFF

Liesel!
Egy másik topicban láttam, hogy azt írtad, hogy nem kell egy egészen kicsi (5 hetes) babánál a betétet használni a Monapelhez. Én max. 3 óránként cserélem a pelust és használom a betétet. Mindig csupa pisi az egész pelus, egészen a hasáig a betéttel együtt. Szerinted ez az az eset, amikor használni kell, vagy akár betét nélkül is használhatom?
Köszi a választ!
Menta
menta
 
 


Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem...

Szóval, holnap egy éves lesz a nagyfiamKép Olyan hihetetlen, hisz még csak most született.
És milyen is Csongi? Tudom, hogy minden anya elfogult a sajátjával szemben, de szerintem nagyon szép kiskölök! Mondtam is, hogy se az anyja, se az apja nem szép, de azért õ jól sikerült!
Mostanában sokat okosodott. Az a sláger nála, hogy mindent oda ad, pakolja kezembe a játékait. Ha mondjuk neki, hogy pl.vidd oda apának, akkor oda viszi. Ha kérdezem tõle, hogy menjünk enni? Akkor fogja a kezem és vezet a konyhába.
Szóval olyan sok mindent megért.
Ja és szaladKép

Viszont a holnapi zsúrra lehet, hogy ki kell sminkeljem, mert ma orra-szájra esettKép Életében elõször felbukott a küszöbben, úgy hogy folyt a szájából a vér. Elõször nagyon megijjedtem, azt hittem kitört a foga. De nagyobb baj nem lett, csak jól fog kinézni a holnapi fényképeken...

PIldi, köszi a részletes leírást a mérésrõl, egy mukkot sem értette belõleKép

Feksi, ügyi a Dávid!

Moni, remélem jól sikerült a vizsgád!

Liesel, KingAndi, jobbulástKép

Na, mára ennyi telt tõlem!

Még valami. Nem akarok senkit megsérteni, én imádok levelet kapni, de megkérhetném a társaságot, hogy csak akkor válaszoljunk a yahoo-n, ha mindenkinek szánjuk?

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!


Remélem jól sikerült a züllés, attól függetlenül, hogy sajnos sokan nem tudtak elmenni. Meséljetek. Képek lesznek?

Barika! Hol vannak a Marcellós fényképek?

KingAndi, Liesel! Gyógypuszik most nektek mennek, gyógyuljatok és próbáljatok pihenni. Andi! Ha jobban vagy akkor meglátogathatunk?

Móni! Biztosan jó lett a vizsgád, az eddigiek is jól sikerültek.

Snoopy! Hát a kis Cápád nem semmi. Lassan kiveszi a szekrénybõl azt a ruhádat, amit rajtad akar látni kajálás alatt. Kép

Ildi! Na végre tudom, hogy mit mérsz, bár én sem értem teljesen. Milyen volt a mákos-diós nõnap?

Kriszta! A Jegenye még mindig a sógoromKép Te kis szelektíven olvasóKép Pötyikének jobbulást!

Évi! Isten éltesse a kis egyévest. Milyen volt a buli?

Na nálunk is lezajlott a vendégjárás. Elmentek a nagybáttyámék. Panka a tiszteletükre átaludta az éjszakát és olyan ari volt egész nap, hogy elájultak tõle. Továbbra is gyakorolja a kapaszkodás nélküli felállást, de ha menni kell akkor 4kézláb.

Na felébredt a kis örökmozgóm.

Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!+

Már rég jártam erre, de olvastalak titeket, bár azt sem minden nap tudtam.

Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a züllésre, szivesen tettem volna, de nem tudtuk hogyan megoldani. Remélem azért hamarosan talizunk.

Évi! Milyen volt a buli? Sikerült elfújni a gyertyát? Kép Lili már tud fújni, kíváncsi vagyok elég lesz-e a gyertyaelfújáshoz.

Az igazság az, hogy nincs idõm sokat írni, csak szerettem volna tudatni, hogy még élek és szesze titeket. KépKépKép

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Hahó Lányok!

Tegnap este létszámhiány volt. Na, nem csak itthon, hanem az Obsitosban is!
Mi hatan jól kibeszélgettük magunkat (ha alaposan nem is) errõl a környék felvert kutyahada is tudna mesélni.

Megszavaztuk a következõ züllés idõpontját, vétójogokat lehet érvényesíteni (de nem ajánlott, mellékhatások tekintetében kérdezze orvosát, gyógyszerészét) Kép

Tehát, mit szóltok ahhoz, hogy április 5. péntek legyen a dátum? helyszín: görög étterem a VI. kerületben, a Podmaniczky utcában (Nyugati pu.-nál). Részletekrõl majd érdeklõdöm, pl. hogy meddig lehet maradni. Ja, pénteken van tánc, tánctanítás, úgyhogy vállalkozó kedvûek bûntudat nélkül vacsorázhatnak.

És most kérlek, kézfeltartással szavazzatok!

Evey, köszi mégegyszer a tegnapi szervezést, egyszer elvitetem magam oda még a férjemmel is. Muszáj megkóstolnom a Pista bácsit.

Iboly
iboly
 
 


Évi, Csonginak boldog szülinapot!
FDia, Fanninak boldog névnapot!
Ildi, boldog névnapot!
És ha nem jönnék keddig, akkor minden Gergelynek boldog névnapot!
iboly
 
 


Sziasztok!
Pocok! Bocsi, csak most olvastam, hogy segítettél volna fuvar ügyben. Nagyon rendes tõled, sajnos a gépünk rendetlenkedett péntek óta, így lekéstem. Igaz, más is közbejött szombat estére. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Gondoltam ám rátok!!
Hozzátáplálás ügyben Manka igazán leleményes! Kép

Iboly! Ezennel jelentkezem az áprilisi talira! A helyszín is könnyebben elérhetõ (nekem), mint Szentendre. A görög tánc jól hangzik!

Feksi! Köszi a kérdõívet meg a képeket!Kép Nagyon édes a kisfiad, téged meg (nem tudom miért) kb ilyennek képzeltelek. Szeretnék kérdezni (szakmai) valamit, küldök mailt.

Évi! Csonginak utólag is boldog szülinapot!Kép Ez a baleset nem jött jókor! Sikerült kisminkelni?
Zsófi is esett egyet szombaton, fejjel egy mûanyag székre. Az álla kicsit felszakadt, a szék totálkáros.
A lev.listával kapcsolatban nekem is ez a véleményem. Ha csak egy valakinek válaszolunk, akkor fölösleges, hogy mindenki megkapja. Én is imádok leveleket kapni, de van akinek véges a postaládája.

Pele! Ekcéma ügyben: Zsófi is kijönnek néha ilyen-olyan foltok meg pöttyök és a dokinéni rögtön azt mondta, vonjuk meg a tejtermékeket, hátha az a bûnös. Zsófi persze nem nagyon akarta, és képes kicsenni a hûtõbõl a tejet meg a joghurtot. Úgy vettem észre, nem változik tõle a dolog. Valamire biztos érzékeny, de eddig csak találgattunk. Ha nagyobb lesz, elvisszük allergiavizsgálatra, most még nem vállalták, mert nem tudna olyan sokáig egy helyben ülni.

Szép napos hetet mindenkinek!
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!
Lányok légyszíves ne haragudjatok rám a Marcelos képekért,de a párom egyszerüen elvan csúszva mindennel.A gépe pedig egyfolytában döglödik.Holnap átviszem TVicához a vimyót és megkérem,hogy tegye fel.Más választásom nincs jelenleg!

PIldi:Boldog Névnapot
FDia:Fanninak is Boldog Névnapot Kívánok sokKépKépKépKépben!
TVica:Gergödnek nagyon sok Boldogságot Névnapja alkalmából!KépKép
Évi:Csonginak pedig Boldog Születésnapot, ÉS MINDENKINEK AKI MOST ÜNNEPLI NÉV ÉS SZÜLETÉSNAPJÁT!

PM:Bocsánat a kései képekért,de sok minden nem úgy alakúl ahogy tervezem!
Dórika nagyon aranyos,már 2x felült egyedül és rengeteget vagyunk a levegön olyan jó kedvem van ebben a KépKépKépKép idöben,hogy egésznap csak kint lennék!Képzeljétek el 1 egész túrórudi belsejét megeszik.
Sziasztok!Még mi elött elutazunk vidékre(anyósékhoz)azelött jelentkezem.15 én megyünk 5 napra!
Mindenkinek csodaszép napokatKépKépKépKépKépKép!
Betegeknek sok sok gyógypuszi!!!
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Ismét csak egy percre, mert "úsznak" a napjaim. Amint tudok, jövök a héten, de:

Utólag is Fanniknak boldog névnapot, valamint Ildinek és Cserinek is!KépKép

Lilinek, Donátnak, Csonginak, Petrának boldog szülinapot!KépKépKépKép

Évi! Neked is kívánok sok boldog szülinapot!KépKép

Elöre, hátha nem tudok jönni addig: Biankának is sok boldog szülinapot!KépKépKép

Utoljára, de utolsósorban minden kedves Gergelynek boldog névnapot! (Igazából egyszer megírhatnátok, hogy tulajdonképpen ki Gergö és ki Gergely a csemeték közül!)

Züllés jó volt, csak kevés ideig tartott (bár mehettünk volna még valahova, de végül kicsi beszélgetés után hazamentünk). Kár, hogy csak öten voltunk.
Betegeskedök gyógyuljatok meg!KépKép

Puszi, Evey
evey
 
 


Evey, 6an voltunk, Snoopy is befutott a végén. Tudooood... Kép
Az én Gergõm Gergõ és novemberben ünnepel.
Puszi
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Evey!
Csak nem ennyit ittál??? Nem is 5-en, hanem 6-an voltunk!!!KépKép
És tényleg köszi a szervezést, szerintem klassz volt a hely, meg a társaság isKép, ha mini isKép

Hétvégén nem tudtam jönni, mert az öcsém modemje nem igazán akart mûködni.
Szóval magunkról: Babszem már 2 kg!! És minden rendben van õuraságával, sõt, kiderült a múltkori keményedés oka is: akkor fordult meg fejre a kismanó. Mivel már kevés volt a helye, ahogy kirúgta a méhfalat fordulás közben, reflexes méhösszehúzódást okozott. Áron és Hannus ennyi idõsen már rég irányban álltak, ezért nem ismertem ezt az érzést.
Nagyon aranyos volt az UH-on, mindenét megmutatta, gyönyörködhettem a kis arcában, kezében, pocakjában, lábábanKép
Hannussal ma voltunk gasztroenterológián, végül is tutit nem tudtak õk sem mondani, de most próbáljuk a teljes tejmentességet. Szegénykém, pedig úgy imádja a joghurtot meg a sajtot! Most mi is csak lopva eszünk ilyesmit. Azt mondta a dokinõ, hogy ha tényleg ettõl van, akkor kb. 1 hét múlvára már el kell múlnia. Hát majd meglátjuk.

Pocok!
Látod, Manka igazán életrevaló! Talál magának kaját. Egyébként én is jártam így Ferrari-jelvénnyel, amit Áron vmelyik autójáról szopogathatott le Hanna.
Köszi mégegyszer a fuvart!

Móni!
gratula a vizsgához! Martinnak meg szurkolunk, hogy minden rendben legyen.

Anikó!
Mi is téged! És örülök, hogy jelentkeztél!

Andi!
Köszi, amit az ekcémáról írtál. Nem is tudom, mi lenne a jobb, ha tényleg a tejtõl lenne, akkor legalább tudnám, mire kell figyelni, ha meg nem, akkor ehetné továbbra is a finomságokat, de akkor meg ki tudja, mikorra derül ki az oka. És ti kezelitek valamivel?

Évi!
Csonginak sok boldogságot! Mit szólt az ünnepléshez?

Barika Andi!
Örülök, hogy jókedved van! Jó, hogy sokat vagytok kinn, az én csemetéimet kirángatni, az már nem mindig egy mindennapi feladat! Igyekszem hamarosan írni!

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok Lányok!

Mi is megvagyunk olvasok is mindent meg belekapok topicokba, de hosszúkat írni nincs nagy kedvem pedig annyi minden történik...

Bocsi mindenkitõl, de lehet, hogy ma csak magunról írok:

Voltunk kontrolon Donival, újra megyünk MRI-re (mágneses fényképezkedés) és annak az eredményétõl teszi függõvé a doktornõ mi legyen. Most a bal lábán van a korság ha az MRI kimutatja a jobbon is akkor sajnos megoperálják, ha nem akkor csak járógépbe teszik a bal lábát. Hááááát nem tudom melyik a jobb.
Annira sajnálom szegényt most a legrosszabb az állapota, sántit nagyon és visszaesett szobatisztaságilag is. Én összefüggésbe hozom a kettõt, fáj neki a menésés nem ér oda idõben.

Amit Iboly berakott cikket a kétévesekrõl hát az nagyon áll nálunk is. Nagyon aranyos, okos a kisebbik fiam minden nap kenyérre ken, de minden nap ki is borit a kis drága a huncutságaival. Alig várom már, hogy vége legyen ennek a korszaknak, mert sokszor úgy érzem megõrülök.

Csak egy kis szösszenet:
Vasárnap kirámolta a fehérnemüs fiókomat abba talált egy pipere szappant azzal játszadozott. Késöbb a szappan papir nélkül került elõ, legközelebb meg két darabban. Öreg volt már a szappan jól ki volt száradva odavágta valahova az meg ketté pattant. Na ekkor vettem el tõle, mert folyamatossan potyogtak a darabkák a szappanból és teleszórta vele a lakást. Erre olyan balhét levágott mintha nyúztam volna. Ez még mind semmi, lenyugodott, szépen locsolgatom a 100 valahány cserép virágomat, õ is sertepetél körülöttem mikor egyszer csak jön, mutogat, karatyol és húz ki az elõszobába. Azt hittem rögtön elájulok leszedte a mosógép csövét a fürdõkádról ami éppen mûködött és uszott az egész elõszoba. Hirtelenjében nem is tudtam mihez kapjak. Gyorsan ledobáltam a törölködzöket és szedtem fel a vizet amilyen gyorsan csak tudtam. Még nem szóltak a szomszédék, de tutti lefolyt a víz, bár szerintem nem sok lehetett, de a lakótelepi lukakon sose lehet tudni mennyi távozik.

És ez csak egy, de majdnem minden napra van valami ami bosszúságot okoz. Hol a virágom, hol a samponom, hol a wc illatositó vagy miért nem balra sétálunk miért jobbra, nem hintáztunk eleget pedig már 20 perce rajta ül, ha lökni akarod ne lökd, ha nem lököd, lökd a hintát a kettõ között meg oroszlán üvöltés. Brrrrrrrrrr.
Hosszú már ez a tél nagyon nyügi vagyok én is meg a Doni baja is nagyon aggaszt.
Na majd csak túl lépünk ezen is!

Különben meg tiszta aranyos, hogy a leg váratlanabb helyzetekbe meg oda jön és csak úgy megcsokol, de ha kéred akkor tök határozottan mondja, hogy nem.
Mindent megért és állandóan kagylózik, mert ha a nagy nyavajog, hogy nem találja a játékát õ kérés nélkül szalad és hozza neki. Vagy csak beszélgetünk, hogy mit fogunk csinálni és õ hozza hozzá a kellékeket. pl. elmegyünk cipõ, kabát, sõt félig fel is öltözik!!!

Hát ez van velünk
Legyetek jók ha tudtok...

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Pocok ezt a beírást neked kerestem elõ az arhívumból:

2001. február 19-én volt, tehát egy év egy hónapos volt Dominik és már tudott kétlábon menni.

A férjemnek két tüneményes mondása volt a hétvégén:

A kicsi fiam nagyon csendbe tud közlekedni és egyik pillantról a másikra tud ott teremni egyik helyrol a másikra. Fozünk a konyhába gyerekek játszanak a szobájukba. Egyszercsak megjelenik a férjem hátamögött mire az felkiálltott meglepetésében:
"Kata szerelj már a gyerekre patkot".

Másik. A kicsi fiam úgy közlekedik a lakásban, hogy közben berreg, dünnyög, duruzsol. Szólók a férjemnek, hogy hallja-e a gyereket. Mire o...
"Csak fel ne szálljon".

Sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


[url=http://www.webhely.hu/babanet///index.html" TARGET="_top]http://www.webhely.hu/babanet///index.html[/url]

2002 02 09 zûllés fotói
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a jókívánságokat!

Én viszont adós vagyok! Ildi,Fanni sok boldog névnapot!Kép

A szülinapi buli nagyon-nagyon jól sikerült. Csongi egy igazi kis huncut kölök volt, produkálta magát rendesen, nekem meg hízott a májam, olyan büszke voltam rá.
Fújtunk fel neki mi is léggömböt, természetesen jobban érdekelte bármelyik ajándéknál. De az ajándékok is fantasztikusan kitaláltak voltak. Kapott könyvet (megõrül mostanában értük), egy plüss kutyát, egy lovacskát amit húzni lehet, és csörög benne golyó, egy homokozókészletet, és egy bohócot is amit fel lehet akasztani és hintázik!

De a csúcs a torta volt. Anyu sütött neki csokitortát. A gyertyát én fújtam el, mert meg akarta fogni a gyertyalángot. Utána viszont megengedtük, hogy "belemenjen". Az összes csokikrémet leette a tetejérõl, majd jóllakottan hozzávágta a tortaszeletet a mellette ülõ keresztanyámhoz és emellé nagyokat kurjangatott.KépKépKép Készültek képek, majd küldök mindenkinek!

Minket is elkapott a már itt emlegetett 1 éves kori, este nem akarok elaludni szindróma. Ezért ma kísérletbe kezdtem, és nem tettem le aludni délelõtt. 3/4 1-kor aludt most el, kíváncsi vagyok mennyit alszik? És este mi lesz?!

Lányok, adjatok már nekem tanácsot. CSonginak 8 foga van. Kell már neki fogkefézni? Ti hogy csináljátok?

Kata, annyira szomorú vagyok Donát miatt. Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendbe jöjjön. Sok erõt és türelmet kívánok neked!

Ekcéma. Mi is érdekeltek vagyunk az ügyben. Csongin mindig van 2-3 folt, de nem vészesen. Nyáron nagyon csúnya volt, már elõre félek. A mi dokinénink is tanácstalan. Akkor jöttek ki rajta elõször a foltok amikor kizárólag szoptattam, és tejet tényleg nem ittam. Az a baj ebben, hogy nagyon nehéz kideríteni mitõl van. Lehet, hogy megvonod a tejet, közben meg ételszínezékre érzékeny... Nincs ötletem.

Üdv

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!

Rég vadásztam már a következõ találka címére-idejére és most végre megtaláltam. Szerény kérdésem lenne, hogy beférek-e a társaságba én is április ötödikén? Mert szívesen megismernélek Titeket.

CsKati: én márc.27-én írtam ezt a vizsgát, Te mikor fogod? és mennyire tudod az anyagot? én asszem életemben elõször megbuktam, mert a mienk irtó nehéz volt (nekem legalábbis Kép ). Remélem, a Tiéd sikerül!

ld
ld
 


ld! márc. 27.-én??? Ezen az éghajlati övön még csak márc. 12.-e van, ha jól tudomKép Ha meg 2001. márc. 27.-én vizsgáztál hogy-hogy nem tudod még az eredményt?Kép Én május végén fogok vizsgázni, huszonakárhanyadikán pontosan nem tudom, de majd úgyis küldik levélben, hogy hova és mikor kell menni. Nekem is ez a vizsga volt amibõl életemben elõször megbuktam (kivéve a vezetésKép), tényleg írtó nehéz. A mai tanulás után úgy érzem elég vicces, hogy jelentkeztem vizsgázni, abban bízom ha non-stop tanulok még talán lesz esélyem. 2000. októbere óta (az a bizonyos sikertelenség) a közelébe se szagoltam a témának, így most elég nehéz ennyi kihagyás utánKép Én is remélem, hogy azért sikerül!

Iboly! Dátum, helyszín OK!

Pusz mindenkinek
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!
Lányok, küldtem a levlistán szemüveges képeket a gyerekekrõl, szóljatok már, ha megérkezett, mert lehet, hogy nagyon elbénáztam. Akkor majd próbálom másképp.

Na, mi is túlestünk a többturnusos szülinapozáson! Ezúton is ezer köszönet mindenkinek a jókívánságokért, emilekért, SMS-ekért! Kép
Lili nagyon élvezte a felhajtást, nála jobban talán csak a fiúk! A gyertyafújást Gergõnek kellett bemutatnia, de másodszorra kiválóan sikerült, egyenként köpte le a gyertyákat! Kép

Mit szóltok, itt a tavasz!!!!!! Én úgy élvezem! Bár hétvégén elutazunk nagymamázni, a férjem meg azt meri állítani, hogy esni fog az esõ. Nyugtassatok már meg, hogy csak rosszul hall!

Züllõk! Örülök, hogy jól sikerült, még akkor is, ha Eveyt sikerült számolástudatlanná itatnotok! Kép Bár ilyenkor többet szokott látni az ember, nem?

Barika! Köszi a Marcellós képeket, megnéztem. Jól el is keseredtem, mert azt hittem, hogy majdnem mindenkit ismerek, aztán kiderült, hogy dehogy! Na, majd legközelebb!

Iboly! Ezennel én is jelentkezem a görögös züllésre!!! (És emil megy!)

Bigacsiga! Donátnak nagyon szorítok! Bár én sem tudom igazán, hogy a mûtétért vagy a járógépért drukkoljak neki, azért viszont biztosan, hogy javuljon meg gyorsan!
Amit a kisebbik fiadról írtál, az kísértetisen hasonlít a lányomra! (lökjem-ne lökjem, szétszedi, kihúzza stb.) Egyszer össze kéne ereszetni õket, nagyon kíváncsi vagyok, mit alakítanának együtt! Kép

Pele! Babszemhez ismét gratula, olyan jó fej, hogy így megmutatja magát! Hannusnak meg küldök egy hatalmas virtuáis túró rudit! Kép Ja, és miért is kellett volna megsértõdnöm?

Pocok! Ezek szerint Manka is nagy Jászai-díjas! Tudnak ám ezek a kis "büdösök" már ilyenkor is!!!! Kép Táska: KépKép

Évi! Látom, Nálatok is jó volt a bulizás!
Ha jól emlékszem, a 8 fogat mi már mosogattuk. Eleinte csak vizes fogkefével, amikor már tud köpni, akkor jöhet a fogkrém. Bár Lili még most sem köp tisztességesen (csak a tortáraKép), de azért már használjuk.

Evey! Az enyém Gergely és május 9-én tartjuk! Pusza Neked!

Anikó! írjál már gyakrabban, épp készültem hiányolni Téged! Kép
És hol van PM? Snoopy? (Õ legalább züllött.) Zsóka? Adri? Juca? PIldi? Mi van?????

Megyek, mert két hete alig alszom, most meg már kivagyok, mint a liba, rohanok aludni!
Puszi mindenkinek:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Kicsit most írni is tudok, de eddig is mindig olvastalak Titeket, csak válaszolni már nem volt idõm!

Iboly.Én is szeretnék a görögös zülésre menni!Kép Az már közelebb van!Kép

Emese, Évi, Verus gratula a hétvégi bulizáshoz, örülök hogy jól sikerült.

Bigacsiga. Donát remélem hogy hamarosan már gyógyulni fog, és egyre jobb híreket hallasz majd vele kapcsolatban. Tényleg nem hangzik jól sem a mûtét, sem a gép, de nagyon drukkolok azért hogy a szükséges beavatkozás után már tényleg a gyógyulás útjára léphessen!

Verus.Már ugye akkor teljesen jól vagytok?KépA családba került kisfiúért én is gratulálok!

Cskati. Nagyon nem irigyellek. A férjem ugyanezt tanulta, és bizony még gyerek mellett is vizsgázott, méghozzá nem is egyszer. Valamelyikbõl vagy háromszor megvágták, és már csak egy lehetõsége volt, amikor végre sikerült neki. Viszont a szóbelin elsõre sikeresen és végérvényesen átment!Kép Szóval kitartás!!!

Feksi. Dávidka nagyon ügyi, gratula a beszoktatáshoz!És ugyancsak a szûkítõhöz!Kép

Moni . Vizsgához gratula.

Pocok, Snoopy, aktuális fogacskák kibújásához gratula.Táska megkerüléshezKép

BarikaAndi. Dórika nagyon aranyos és ügyes, felüléshez KépKépKép.

Pele. Kis pocaklakóért nagy irigylet!

ld. Bár én is mégcsak nemrégóta járok ide, de szerintem biztos örülnének a többiek is ha jönnél. Igaz, régiek? (Én örülnék!)

Emese. Menjünk együtt!KépKépKép

Rólunk csak annyit, hogy még mindig takony kórban leledzik Bánkuci, most már jó lenne kikecmeregni belõle, mert hétfõn kellene megkapnia már végre a négyhónapos oltásait immár vagy kéthetes csúszással.
Minden betegnek gyors gyógyulást, gyógypuszik mennek!KépKépKép

Sziasztok, mindenkinek nagyon szép napot kívánok!Névnaposok, szülinaposok csak így együttesen hadd gratuláljalak meg Titeket, és minden szépet és jót kívánok mindenkinek!

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

CsKati: mondd már...tettem egy kis idõutazást! Kép hát persze, hogy febr.27-én volt ez a vizsga, csak az ellenõrzés volt márc. 7-én, emiatt kevertem a dolgokat. Nem vígasztalásképp, de ez a mostani hússzor nehezebb volt a 2001. októberinél, meg az azt megelõzõeknél. (Legalábbis ezt mondják azok az osztálytársaim, akik kísérleteztek már akkor is.) Így viszont van esélyünk, hogy májusban könnyebb lesz! Kép A mostani téma cégalapítás volt, elõtársasasági idõszakkal, az alapítók közt magánszeméllyel, devizakülföldivel, mint anyavállalattal, stb., no meg az õ apportjaikkal. Szóval tök egyszerû. Két nap nem lett volna rá elég, hogy megírjam. Biztos nagyon béna vagyok. Te legyél ügyesebb!!!

Norcsi: de jó, de jó!!! esetleg buli elõtt is összefuthatnánk már, tekintettel nem túl távoli lakhelyünkre. Emilt küldtem az elérhetõségeimmel.

üdv: ildi
ld
 


Sziasztok!

Kati, nem ijjesztgetni akarlak, de én a Perfektnél dolgoztam, és tuti van egy olyan törvény, hogy az elkezdett vizsgát 2 éven belül le kell tenni, különben a többi is elveszik! Tehát még két lehetõséged van, májusban, és októberben. Különben a sikeres esetleges írásbelinek és az ellenõrzésnek is búcsút mondhatsz! Úgyhogy tanulni!!!!!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!

Dolgozom már egy hosszabb hozzászóláson, de hogy mikor lesz készen nem tudom. Most csak egy kis történetet szeretnék megosztani veletek. A fõszereplõ természetesen a lányom. Kép

Laci hozott virágot nõnapra nekem is, meg neki is. Másnap reggel eszébe jutott, hogy az Apa hozott virágot és rákérdezett, hogy miért. Én elkezdtem neki mesélni, hogy nõnap volt és akkor a lányok is virágot kapnak, mert õk is nõk csak még kicsik. Mire a Timi felcsattant: Én nem vagyok nõ! Én kislány vagyok! Kép


Puszi mindenkinek
Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!

Ancsa! Édes kis történet. És milyen igaza van... KépKépKép Azért minden kislány már kicsinek ízig vérig nõ. Kivéve a sógornõm, mert neki csak a haja hosszú KépKépKép Egyébként tök fiús, de szeretem KépKép

Evey! Még meg sem köszöntem, hogy olyan édesen írtál a kis születés történetünkrõl. Köszi. Kép

Emese! Írnék én gyakrabban, de az utóbbi idõben a kislányom nem tud egy percig sem leszállni rólam és eléggé kimerít. Most apukája szórakoztatja, de szerintem hamarosan megjelenik Kép

Verus! Gratula a barátaidnak a 3 éves gyermekükhöz Kép Milyen volt a buli? Mi van a bolttal?

Lenne két kérdésem hozzátok. Illetve leírom mivel kapcsolatos és kérlek titeket, hogy írjátok meg a tapasztalataitokat. Szóval: Lili 3 napja nagyon akaratos lett. Elõtte is volt akarata myílván, de 3 napja ez úgy nyílvánul meg, hogy éktelen hangon sikít, mikor kell neki vmi. Az õrületbe kerget vele... És mérges nagyon, ha nem kapja meg. Mondogatom neki, hogy ne kiabáljon és nem is mindig adom neki, amit szeretne vagy engedem amit szeretne, de kész ciki, hogy az utcán, a boltban a védõben mindenhol csinálja. Normális ez? Próbálom csitítgatni, de elég nehéz. Pedig türelmes vagyok Kép De gáz a másikat elfelejtettem. De majd még jövök.

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok! Írok már én is, mielõtt kinéztek innenKép
Pár napja írtam, és elküldés közben elszállt, a Holdon lehet keresni.
Eszterünk a héten kezdte szokni a bölcsit, én meg a nélküle létet. Keveset ugyan, de járok dolgozni idõnként, és nincs nagymama stb, akire bízhatnám, gyerekes barátnõm gyerekei állandóan betegek, meg rendszeresen nem is szívesen terhelném.
A bölcsi magánbölcsi, kevés gyerekkel, egyelõre csak délelõtt megyünk, volt már többször ott egyedül, remekül megvan, alig akar hazajönniKép
Egész délután emlegette, hogy: csúszda, bújócska is...(ez egy kis alagútféle, amin át lehet mászni). Ezek voltak a sztár játékok.Kép
Nálunk leginkább ez az újdonságKép
A többiekkkel is mindig van valami, de már nem olyan gyorsak a változások, mint kisbaba korukban.
Most csak ennyit írok és gyorsanb elküldöm, nehogy megint valami gixer legyenKép

Puszi mindenkinek, züllésben elõreláthatólag benne vagyokKép
Edóka
Edóka
 


Gerianikó!

Teljesen normális, mármint amit Lili csinál. Idõvel el fog múlni, csak gyõzd türelemmel és idegekkel. Azzal meg ne törödj, hogy a környezeted mit gondol vagy mond találj ki rá egy frappáns szöveget és intézd el azzal. pl. életkori sajtosság.

Egyéves kora körül az enyém is csinálta aztán elhyagyta, most meg van más. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Hulla vagyok, csak 1-2 gyors szó, aztán megyek aludni.

Anikó!
Végre Zsóka jóvoltából én is olvastam a szüléstörténeteteket. Nagyon tetszett!!! Ügyik voltatok Lilivel! És hát persze, hogy normális, amit csinál!!Kép Ahogy Bigacsiga mondta, csak gyõzd idegekkelKép Nálunk volt már, hogy röpült a teli tál étel, mert nem az a partedli volt a csajon, amit õ magának elképzelt. Kép Azóta õt küldöm inkább partedliért, válasszon magának! És igen, az ember néha úgy érzi, hogy tiszta ciki, de hidd el, esetleg csak azok csodálkoznak el az ilyenen, akik nem láttak még közelrõl kisgyereket. A többiek ismerik a témátKép Ja, és következetesség a fõ jelszó, akkor viszonylag hamar megszûnnek a nagyon látványos rohamok.

Bigacsiga!
Nagyon drukkolok nektek, és Doninak millió gyógypuszi! A visszaesés bármely téren normális állapot betegségben, különösen krónikus betegségeknél. Ez még a felnõttekkel is így van (gondolom, sokunknak volt már élménye kb. 2 éves szintjén viselkedõ beteg családtaggal). Lehet, hogy a beszéde, játékszínvonala is visszaesik, de ez nem baj, segít megküzdeni a betegséggel.

Elnézést, hogy többet nem írtam, majd holnap igyekszem hosszabban jönni. Mindenkinek sok puszi: Pele
Pele
 


Sziasztok

Olvasgatom a fórumot, és azt hiszem a segítségeteket, tanácsotokat kérem.
Tudom hogy volt már ilyen kérdés, de sajnos nincs idõm és lehetõségem átolvasni a sok hozzászólást.


December 30-án született a kislányunk. Koraszülött lett, kb. hat héttel. Egészségesen jött a világra, 44 centivel, két kiló felett.
Mostanában azonban kikészít minket. Ha este hazamegyek, a feleségem néha kisírt szemmel áll az ágy mellett.


A baj a következõ:
nagyon keveset alszik. Éjszaka még elmegy, eszik, büfizik és kész.
De már reggel 4-5 óra között kezdi a mûsort.
Felkel, nagyokat nyög, evés után is. Nem tud elaludni, csak nyöszörög. Ha kezd lecsukódni a szeme, egyszer csak újra felsír, pedig semmi sem változik körülötte. Hiába vesszük fel, vagy fektetjük mellkasra. Nem éhség miatt csinálja, és nem is a hasfájás miatt, bár az is szokott néha jelentkezni nála.
Napközben sokszor csak egy-két órát alszik. Egy ideig tök aranyos, jókedvû, kezd már gügyörészni. Egyszer csak újra kezdi. Sokszor már annyira sír, hogy az ember azt hinné: valami nagy baja van. Azután egyszer abbahagyja, nézelõdik egy pici ideig, elkezd hüppögni, és újra a sírás....
Meghallgatták a gyomrát, minden rendben. Kaptunk valami cseppet, ezekez kapja, a gyomormûködést segíti, de ez is kevés. Kaptunk nyugtató hatású cseppeket is, de ezeket nem igazán merjük adni, nehogy megszokja és késõbb ebbõl gond legyen. Este pedig egy jó ideig szintén nem alszik el. Ha a cumit a szájába adjuk, sokszor elkezd cuclizni, szemei majd leragadnak, csendben van. Egyszer csak megint felsír, és kész. Sokszor nem is fogadja el a cumit.
Nincs szivünk magára hagyni az ágyban ilyenkor, de nagyon nehéz a dolog.


Tudtok valami tanácsot adni?
(Ha lehet, az ljuhasz@pgsm.hu címre írjatok, ezt mindig el tudom olvasni.)


Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de próbáltam több infót is beleírni.


Válaszotokat elõre is köszönöm, üdv:
Shepy
Névtelen
 


Shepy! Detto ugyanez! Igazából csak a séta alatt van nyugalom, de akkor meg én nem tudok pihenni. Mindenhez lopom a perceket, így gyakran úszik a lakás és éjszaka készül az ebéd.
Nem tud átmenni délután 1-2 órára az egyik nagymama, vagy ismerõs? Nekem már az is segítség. Olyankor dolgozom, mint a villám, vagy ha nagyon kimerült vagyok, ledõlök egy kicsit.
Nem mostanában kapta az oltást? Attól is lehet még kicsit nyugtalan, mert mindig eszébejut.
Vagy nincs túl melege? Na nekem ennyi jutott hirtelen eszembe! Kitartás, biztos, hogy lesz majd még nyugodtabb is!
Menta
menta
 
 


Sziasztok!
Most csak rövíden.Holnap megyünk anyósékhoz.Képzeljétek el milyen pehesek vagyunk.Januárban vettünk egy ladát fiatalabbat mint a mi volt.Erre mikor mondja fel a szolgálatot amikor szükség lenne rá!Szóval marad a vonat.Remélem a Dórinak is tetszeni fog,és kibírja a 3,5 órás utat!!Hordozóba visszük,mert véleményem szerint az a legbiztonságosabb!

Snoopy:Ismerös a felülés dolog.A Dóri is így csinál 2x felült azóta egyszer se!Ráadásúl még ha felállítom akkor nem akar megállni a lábán!Szóval egy kicsit lustácska!

Iboly:Április eddig nekem jóKép!

Remélem a fotókat mindenki letudta tölteni!
Most ennyit írok jövöhéten beszámolok milyen volt az utunk és hogy viselkedett a gyerek!
Mindenkinek szép napokat kívánok sok egészségbenKépKépKépKépKépKépben.
Sziasztok!
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Barika!

Te jó ég! Miért állítod fel?
Zsombi egyébként legutóbbi írásom óta táltos. Kúszik rövid távon, mászik hosszútávon és nem hajlandó elengedni a kezem, ha még gyalogolni akar. Idõnként ordít is hozzá. Nyakamban ülve hajt elõre, mint egy pacit, még csettintget is hozzá. Mindezt magától csinálja. A felállást is. Hagyd, hogy magának fejlõdjön!

Pocok!
Dõltem le a székrõl a nevetéstõl, amikor olvastalak. Egyszer csak a Cápa is röhögni kezdett, mivel látott, hogy kacagok. Innentõl együtt nevettünk tovább. Tök jó délután volt.

Shepy!
Menta nagy lehetõséget csillantott meg. Hasonló állapotban valakit a gyerek mellé vadásztam. Lelkesebb nagyszülõk segítenek. Ha nálatok sem nyugszik meg, akkor nyugodtan nyüszöghet másnál is. Mondjuk én nem a háztartásba vetettem bele magam, hanem kifutottam a világból. Pl elmentem biciklizni, sétálni, aerobikozni. Bármit csinálni, amit szívesen teszek és nem hallom a vernyákot. Hazaérve a vernyáktûrõ-képességem is sokat javult. Minden nyüszi elmúlik egyszer. Csak meg ne õszüljetek addigra. A "kettesben a nyûgös babával " kórkép hosszútávon, kiút nélkül erõsen mérgezõ. Ezt pityergõ feleséged is szemlélteti. Ha mindent végigzongoráztatok, akkor mi sem lehetünk okosabbak. Esetleg nem más testhelyzetben szeretne aludni, de még nem tud úgy fordulni egyedül? A mienk 2 hónapos korától a hasán alszik, de úgy fordulni csak nagyon késõn tudott. Ezenkívül volt már, hogy ölben úgy ordított, mint akit élve zsigerelnek, hogy miért? Mert kiesett a cumi a szájából.
Minden lehetséges.
Kitartás.

Bigacsiga!
Bármit is tesznek a kisfiaddal, (vagy -ra) gyógyuljon meg hamar-hamar. KépKépKép
A patkós sztorid csúcs. Elképzelem a férjedet, amint meglepõdik és csak úgy dõlnek belõle az ilyen mondatok...Kép

Érdeklõdõknek!
A Cápa rucit ugyan nem választ, de azt azért igen, hogy ha fekve szopiztatok, akkor felkönyökölni ne merjek! Kép
Ja, és rágja az asztalt.Kép Pedig becsiszó nem éheztetem. Lehet, hogy így próbálja behozni a cellulózlemaradását, mivel a papírt igyekszem mindig kivadászni a szájából? Legutóbb egy majdnem teljes puzzle jellegû papírzsebkendõt (Zsombi dizájn)

Sziasztok!
snoopy
snoopy
 


Pocok!

A lapját. Dohányzó. Csak alul van ugye foga. Csak a recsegést hallani.

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok lÁnyok!

Itt vagyok én is, köszi a hiányolást csak kicsit sûrû a progi. Most sem tudok írni, csak jelentkezem. Holnap elutazunk de ha hazajöttünk ígérem sokat írok.

Tali helye, ideje neken szupi, ott a helyem görögöt táncolni.

Jó éjt, üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan én is, mert holnap eltazunk nagymamázni, csak vasárnap jövünk.
Anikónak muszáj írnom: Lili ma olyan hisztit vert le a bevásárlás kellõs közepén, hogy egy néni rendkívül jóindulatúan megjegyezte, hogy ilyen borzasztó gyereket még sose látott. Szerintem minden hasonló korú (úgy 1-3 éves) ilyen, fõleg aki LÁNY!!!! A fiúkkal sokkal kevesebb ilyen gondom volt, de azért nyugi. majd szólok, ha nálunk elmúlt, arra számolj rá egy évet, akkor Neked is nyugalmad lesz! Kép

Meg ezt is muszáj leírnom, nagyon-nagyon kiakasztott. Anyu mesélte, volt ma nála egy ismerõs tizenéves srác, ez tötént velük: a haverjaival elmentek a BANK nevû discóba, ahol az egyik fiút megszúrta valami. Nem is törõdött vele, táncolt tovább, jól érezte magát. Otthon talált egy cetlit a zsebében: "most már te is AIDS-es vagy!" felirattal. És az is lett.

Na, mit szóltok? Én nem tudok magamhoz térni!!!

Vasárnapig puszi, megyek csomagolni:
Emese
Emese
 


Sziasztok Lányok!

Pele és többiek! Köszi a bíztatást.

Snoopy! A te tumáidat publikálni kéne. Az embernek még a kedve is jobbra fordul, ha téged olvas.

Ismerõs. Amíg kicsi volt szopi alatt olvasni is lehetett, ahogy nõtt már megmozdulni sem és még volt egy tesó is akinek mindig akkor kellett valami.

Shepy!
Ti nem jártok a koraszülöttség miatt kontrollra? Az orvosotok, védõnõ mit mond?
A ti babátok szopik vagy tápszert kap?

Nekem az elsõ fiam azért ordított, mert tápszeres volt rettenetes gázos volt a hasa és fájt neki. Három hónapos korra elmúlt, plusz tápszert váltottunk.
A második fiam korábban született, 36 hétre. Õ kéthetes korától hason aludt, mert különben ordított.

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Miért vagyok én mindig ilyen fáradt???? El sem tudom képzelni...Kép
Ma voltunk az új dokinéninknél bemutatkozni. Szegény Áron alig akarta engedni, hogy megvizsgálják, aggódott, hogy valami szuri is van a dologban. Merthogy tudja, hogy esedékes neki lassan a 3. kullancsoltás. De most még csak felírta a dokinéni.
Aztán megjegyezte, hogy Áron egyik heréje vissza tud húzódni (ezt már én is észrevettem), de hogy 7 éves korig normális. Fiús mamák: valakinek volt ilyen tapasztalata, vagy tudtok errõl valamit?
Hannus ma várandósságról szóló könyvet nézegetett, ami tele volt szopis babaképekkel. Ennek örömére 5percenként jött õ is szopizni, és mindig elmondta, hogy azért mert a baba isKép

Pocok!
Áron a Ferrari-jelvényt nem vette észre, de az biztos, hogy Hannus kisebb korában baromira utálta, hogy minden játék nyálas voltKép

Snoopy!
jön még a ruhaválasztás is, ne féljKép Igazán dizájnos lesz az asztalotok! Egyedi darab!

Emese!
Bírom az ilyen néniket! Már volt, hogy beszóltam én is ilyenkor. De Lilirõl el sem tudom képzelni a hisztitKép
Ez az AIDS-es sztori kiakasztó!!! Én még nem is hallottam ilyet!

Zsóka!
Kidõltek tegnap a lurkók 1 perc alatt! Na meg persze én isKép
Egyébként még az jutott eszembe, hogy ha majd látod az oviban a többi gyereket, meg hogy néha mit küzdenek a többi mamik is pl. az öltöztetéssel, akkor megnyugszol, hogy semmi gáz nincs a te gyerekeddelKép Ákos persze nagyon ritkán vitte v. hozta Áront, meg játszóra sem nagyon járt, azért képzeli, hogy más gyerekek máshogy viselkednek. nem zizzennek be, és mindig szót fogadnakKép

PM!
Örülök neked is, hogy jelentkeztél!!Kép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Emese!

Az Aids-es történetröl szeretnélek kérdezni,mikor történt ez a dolog? A fiú elment szûrésre és ott derült ki,hogy hív pozitiv? Az anyukád orvos?

Üdv :Beáta
Beáta
 


Sziasztok!

Elõször is köszönöm a válaszokat, a helyzet annyiban változott, hogy elhagyta a dolgot, talán azért, mert mindig rászóltam, hogy ne sikítozzon. Azóta nem is csinálja.

Megvolt a nagy szülinap. Képeket küldtem, vleg mindenki megkapja. Feldíszítettük a lakást, 100 lufit fújtunk fel+díszek a plafonon. Lett is nagy csodálkozás mikor Lili hazajött, ugyanis a mamáék elvitték sétálni és meglepi volt az egész. Voltunk vagy 20-an, de Lili nagyon jól érezte nagát a tömeg közepén. Mindenkire vigyorgott és édes volt. A tortába sajna nem mászott bele, de gondoltam is, hogy nem fog, mert nem az a piszkolós fajta. Pedig úgy szerettem volna maszatos képeket csinálni... Majd jövõre. Kaptunk egy csomó ajándékot, többek között egy diavetítõt és ma már vetítettünk is, nagyon tetszett Lilinek. Azt hiszem beiktatjuk esti programnak. Tortából nem evett Lili, de azon kívül mindenkitõl kunyizott kaját. Mostanában kunyigépnek hívom, mert aki eszik, ahhoz odamegy és kér. KépKép Kapott a papáék kertjébe csúzdát és mérleghintát Lili, ennek örömére ma megtanultuk a hinta szót. És a tessék
szót is tették formában.


Én is hallottam ilyen AIDS esetrõl, pontosabban, hogy már elõfordult ilyen. Azt ellenben nem tudom elképzelni, hogy ennyire hatásos. Elõször is, a HÍV pozitív az még nem AIDS, másodszor pedig nem lehet, hogy elõtte is az volt? Nem tudom elképzelni, hogy vki egy ruhán keresztül kapott szúrással beteg lehet, bekerül a véráramba az AIDS-es vér. Szerintem rijogatás mint annyi minden. Moziban hogy szúrnak, az ülésen keresztül? Mert, hogy még szórakozó helyen... Vessetek meg, de nem tudom elképzelni. Ettõl függetlenül lehetséges.

Snoopy! Ki tudja mitõl erõsödnek a gyerekeink. Az asztalból nyert fadarabok kifejezetten jót tesznek az immunrendszernek csak azt az egyetemen nem tanították nektek KépKép

Emese! Tudom, hogy nem kell odafigyelni arra, mit mondanak, de olyan gáz, amikor hallod, hogy "ennek meg milyen hisztis gyereke van". Na az rosszul tud esni.KépKép köszönjük a lapot, kinyomtattam és eltettem emlékbe Lilinek.

Azóta se jutott eszembe, mi volt a másik amit kérdezni akartam. Szita agyam...

Évi! Nektek és köszönjük a lapot és röstellem, hogy én nem küldtem, pedig tavaly ilyenkor... KépKép

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok lányok!

Annyi minden történt, nem is részletezem, jó is, rossz is. Föként a kertben dolgoztam, most már van egy kis vetemény is a kutya kennel helyén, az is rám vár.Kép
Egy kérdés: nem tud valaki valahol sziámi kiscicát, ami esetleg nem kerül annyiba? Nálunk olyan nagy a cicahalandóság, hogy nem szívesen adok ki sok pénzt rá.
Azért, ami nagy dolog: márc. 8-án Adriánt letettem aludni, visszanézek kb. 5 perc múlva és ott állt az ágyban. Azóta állandóan húzodzkodik felfeléKépmeg bemássza az egész lakástKép(mosómedve lettem én isKép


Kanga! Azért jó neked, mert gyönyörû a neved (tudom, hogy nem a név számít, de én mindig úgy szerettem volna, ha szép nevem lenne) Gondolj bele: Tóth !? Igaz, ez nem az eredeti, de az se kutya: Nacsa...Kép És ehhez még jön egy Kovács.Kép Hát ezért!

Kingandi, Liesel, Andi3! Hiányoztatok!

Pele, Iboly! Magamat nem számoltam bele a züllésbeKép Köv. züllés részemröl ok.

Bigacsiga! Elhiszem, hogy ennyire rossz a kedved a fiad miatt. Ha esetleg mûtétre kerülne a sor, akkor az mit jelent? Utánna minden rendben lenne a lábával?

Évi! Én fogkeféztem Kikkót, amikor már ennyi foga volt, de csak kb. 1/4 borsószemnyi babafogkrémmel

Évi, Andi, Pele! Már írtam párszor, miért nem próbáljátok meg a homeopátiát? Nekünk teljesen tünetmentes lett Kikkó kizárólag csak az alkati szertöl! Hogy elötte milyen volt?Kép Küldök nektek fotót róla!

Anikó! Azt szokták mondani, hogyha engedsz a hisztinek, akkor azt hiszi, hogy ezzel lehet elérni, amit akar. Egyszer nálunk is volt földrefekvés, hol máshol, mint Pesten a Tescoban, hosszú sor közepén. Semmit nem csináltam. Nem figyeltem rá és egyszer csak abbahagyta. Ez meg fog szünni, ne izgulj! Lényeg: hisztinek soha ne engedj! Meg kell tanulnia, hogy nem lehet mindig az, amit ö akar.Kép

Snoopy! Asztal rágás nálunk is jelenség!Kép Megjött a Cápádra az úszópelus! Hívlak!

Emese! Az AIDS-es ügyhöz, ugyanez szokott történni moziülésekre, illetve pénzkiadó automatákba tett fertözött tüvel. Nagyon vigyázzon mindenki! Ennél aljasabb dolgot, nemigen tudok elképzelni! Az ilyen ember számomra fikarcnyit sem ér, mert nem mentség erre az, hogy beteg és nem tudja mit csinál elkeseredésében!Kép

Pocok! Ha már ennyi áldozata van ennek az AIDS-es baromnak, hogy lehet, hogy még senki sem látta szerinted?

Zorkanya! Zorkának boldog szülinapot!KépKépKép


Most megyek, mert mindjárt jön a vendégsereg felköszönteni Kikkót a névnapján és az elörehozott szülinapján, meg Adri múlt heti névnapját is ünnepeljük, úgyhogy lesz itt ünnepség!KépKép

Puszi nektek:

Evey
evey
 
 


fogápolás
[url=http://www.babanet.hu/publ/fogapolas.htm" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/publ/fogapolas.htm[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Evey!

Sok boldogságot az egész családodnak! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

ui: Kérédsedre még nem tudom a választ jõvõhéten hétfõn lesz egy MRI vizsgálat és szerdán lesz a konzultáció, akkor mondja meg a doktornõ merre tovább.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!


na ma végre mi is hazaértünk. Nem mintha nem lenne jó elmenni a barátokhoz néha, de nagyon fárasztó tud lenni. Eleve 200 km, és nem a helyeden alszol, ráadásul este Panka nem akart elaludni, 1,5 órát sírt, ma napközben meg semmit nem aludt csak hazafelé a kocsiban, szóval purc. De a 3 hónapos Bia baba nagyon ari, de olyan kicsiKép Hihetetlen, hogy PAnka is volt ilyen.

Bigacsiga! Nagyon szorítok én is, hogy akármelyik megoldást is válasszák, minél hamarabb tudjon szaladgálni a fiad.

Anikó! Örülök, hogy jól sikerült a buli.

Snoopy! valszeg télleg fahiányban szenvednek a gyerekek, mert Panka is rágja csak úgy recseg, de egyelõre csak a lakk jött le róla. Cápára úszónaci?Kép

Evey! Gratula Adriánnak a mozgásfejlõdéshez.
PM
 


na itt vagyok újra, csak közben volt a fektetés.

Milyen volt a buli?


Pele! Ari a szopis dolog. Hanna ugye végig szopizott a terhességed alatt és elég gyakran?

Iboly! Most ott voltam a barátnõmnél és a köv. a helyzet. Bia sír, anyukája óránként cicire rakja. Pár korty szopi és abbahagyja, néha elalszik, mindig cicin altatja. Van olyan, hogy Bia sír, bakpja a cicit, akkor is sír és sírva kiköpi és üvölt. Na ezek után csinálja neki a barátném a tápszert. Cumija nincs, a tápszert és a babateát cumisüvegbõl kapja. Szerinted?

Na most ennyi fért bele.

Jó éjt !

Üdv:Pankamama
PM
 


Evey, nagyon aranyos vagy köszi.

Hol vannak a Marcellos fotók?

ZA
ZA
 


Sziasztok!
Megjöttünk a nagymamázásból! Azt hiszem, elég szerencsénk volt az idõvel, mert amíg Pesten esett, addig ott sütött a nap, amikor meg ott elkezdett esni, akkor hazajöttünk, itt meg már jó az idõ. Voltunk Sárospatakon, kiáradt Bodrogot nézni, sétáltunk a gáton, simogattunk kiskecskét. A gyerekek nagyon élvezték. Csak ne lenne olyan nagyon messze, 3 óra kocsival, pedig a férjem elég gyorsan vezet, de így is nagyon hosszú az út. Na, mindegy, itthon vagyunk! Kép

Elkeseredtem az AIDS-es esetek miatt, nagyon ijesztõ, amiket írtatok!
Beáta, anyukám nem orvos, nem is tudok ennél többet az esetrõl, csak egy ismerõs srác mesélte, akinek a barátjával történt a dolog.

Anikó! Nagyon köszi a képeket, igazi hölgy lett Lili!!!! És nagyon csini volt a szülinapján, látszik, hogy élvezte a bulit! Kép

Evey! Felálláshoz gratula, na meg az összes név- és szülinaphoz is!!!! Kép

Megyek, olvasok tovább, aztán még visszanézek.
Puszi Nektek:
Emese
Emese
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?