Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tunka!
Szerintem alkat kérdése, hogy alul vagy felül dudorodik ki , hogy laposabb vagy gömbölyűbb a pocak. De azt hiszem az ikrekkel és az egykékkel is másképp nő. Van összehasonlítási alapom: míg a lányaimmal laposabb volt a haham és felül dudorodott, addig az ikrekkel egészen alul dudorodik és gömbölyű, mintha görögdinnyét nyeltem volna.

Bori 17+2

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Úgy izgulok be kellet jelentkeznem a dokimhoz mert úgy érzem elkaptam valamit.most annyira félek már alig tudtam aludni.volt valakinek terhesség alatt fertőzése.ugye a piciknek nem lesz baja ?most semmire nem tudok gondolni csak arra hogy már mennék a dokihoz.remélem nincs semmi baj.
tunka
 
 


Szia Katicuska!

Én elvileg február elején, de az ikrek miatt, lehet, hogy már januárban szülök szintén az I. Klinikán. Megtudhatunk rólad egy kicsit többet?
Hány hetes terhes vagy, hányadik babádat várod, ki az orvosod?

Bori 17+2

Bori

Kép
borkadorka
 
 

 
 

Sziasztok!

Paga, köszi a drukot neked is! Teljesen mindegy, milyen lesz a baba, fiú vagy lány. A párom nővérének 2 lánya van, apuéknak ketten vagyunk lányok (hugó + én), így valszeg egy fiú nagy meglepi lenne (hozzá kell szokni a kis kukóhoz)Kép

Maminti,
nagyon szorítok neked, hogy múljon ez a csúnya rosszullét. Próbáld meg a hideg citromnyalogatást, a hűtött narancslevet vagy a fagyasztott málnát, epret, lassan, óvatosan szopogatva. A MagneB6 is jónak tűnik, a B6 eleve az émelygésre van kitalálva nem terheseknek is.

Madike,
ne aggódj a baba mérete miatt! Ebben a korban minden méret "normális", a lényeg a baba szívhangja, életjele. A 12. heti már mérvadóbb lesz, de még az is tévedhet! 6-8 napos eltérésnek semmilyen jelentősége nincs, csak növeszd szépen, nyugodtan a pocidat és a kis lurkót! Minden rendben lesz!

Lányok, képzeljétek, lehet, hogy mégis tudunk építkezni önerő nélkül! Nagyon jó lenne, mert 17 éve albérletezek, ez a mostani a 12. Kép Ha menni fog, felteszem a tervet (osztrék gyorsház lesz) a profilomba, ott megnézhetitek. Végre a picinek is lenne saját kis szobasarka (jelenleg egy szoba-konyhánk van).

Nekünk használt babakocsink lesz, kölcsönkapjuk egy volt kollégámtól, ahol már két babát "kiszolgált". A márkáját sajnos nem tudom, de nagy, ringatós funkciós, és a kerekek is nagyok.

Mindenkinek drukk, aki mostanság uh-zik, vizsgálatra megy!!!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Legtöbbször sajnos csak percekig tudok fennt lenni az interneten, ezért nem tudok mindent visszaolvasni, mert igen sokat írtok lányok! Kép

LÁnyok köszönöm a segítséget, de az egyik kolleganőm megcsinálta helyettem (nincs a gépemen Paint- elég elavult). Itt küldöm a bébikémről készült fotót.... ha sikerül
Kép
csirippiri
 
 


Tunka!
Milyen ferőzés?

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Sziasztok!

Tunka, a szervezeted nagyon okos, és mindig a babákat védi elsősorban, nem lesz bajuk, ne félj.

Bartika, egy pici babát nem lehet elkényeztetni. Neki nagyon nagy szüksége van a teskontaktusra. 9 hónapig dajkáltad - utána mért taszítanád el magadtól? A "temészeti népek" máig így hordják a babáikat - csak anyáink idejében találták ki ezt az "elkényezteted a gyereket" dolgot. Sok más kendős is mondja, és én is alátámasztom, a másfél éves lányom önálló, magabiztos kislány lett. Különben meg mindenki csinálja úgy (de merje úgy csinálni Kép), ahogy az ösztönei, a szíve diktálja. És akkor se legyen lelkiismeretfurdalása, ha valamiben önmagának kedvez: ez a gyerek"nevelés" dolog szerintem csak úgy tud működni, ha az a babának és a mamának is jó - ha értitek, mire gondolok Kép

Szerintem most pár napig nem fogok tudni jönni, úgyhogy sziasztok!

GyeZsu
gyezsu
 
 


Tunka,
nekem is hasonló a pocak a leírtakhoz. Szerintem is alkat kérdése.
Milyen fertőzésre gyanakszol? Nekem 2 napja megduzzadt az egyik nyak alatti nyirokmirigyem, és ugyanazon az oldalon az orrnyálkahártyám is fáj. A doki a tegnapi uh-on azt mondta, hogy valszeg felső légúti fertőzés, ne izguljak, úgy kezeljem, mint máskor, azaz, ha rosszabbodik (láz, stb.), menjek orvoshoz, egyébként nincs vele teendő. Rákérdeztem, árt-e ez a babának, egyértelműen nem volt a válasz. Én is elég izgulós vagyok. Szóval inkább doki, aki megnyugtat, mint otthon szorongj. nem tudod felhívni a nődokidat ezzel kapcsolatban?

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Csirippiri,

gyönyörű a kisbabátok!!! Gratulálok! Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok Kép
Bocsi, hogy így eltüntem, de idáig nem volt itthon netem, dolgozni meg csak jövő héttől fogok Kép
A lánykámmal készülünk a sulira, holnap lesz a nagy nap Kép

A Pocaklakóval amúgy minden rendben, néha szúrkál a pocakom, pláne a hirtelen mozdulatoknál Kép
Azért majd igyekszem képbe kerülni, de rengeteget írtatok Kép

Jó pocakosodást mindenkinek Kép

Annácska 9+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Köszönöm szépen Lyly, szerintem is gyönyörű, a videón meg olyan édes volt... Igaz, csak két perces az egész felvétel, de úgy forgott, riszált - lehet, hogy kislány lesz(!?) - mocorgott, tapsolt,, ficánkolt, hogy tegnap délután vagy 30X megnéztem. Ma reggel is azzal kezdtem a napot, hgoy kétszer megnéztem a videót. Nem tudok betelni vele, hiába!!!
Már most gondolkodom a 4D-s ultrahangon!! Kép Kép
csirippiri
 
 


TUNKA!
Ha olyan gombás féle fertőzésre gondolsz, akkor ne aggódj, az nem árt a babának.
Én amióta babás vagyok, folyamatosan küzdök vele és első dolgom volt, hogy orvoshoz menjek vele és megnyugtató választ kapjak. Meg is kaptam, a gomba nem árthat!
Sajnos a terhességet nagyon szeretik ezek a dögök... Kép
Azért dokihoz nem árt elmenni,mert tud rá adni olyan kúpot, amit mi is használhatunk. Nekem jelenleg is van vele bajom, de most nem annyira zavaró, ha meg kezdi akkor én is felteszek egy kúpot! Szóval kitartás!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Ja és a doki csak annyit mondott kérdésemre, hogy a videóért, képért mennyivel tartozom, hogy "Vigyázzon magára". Nagyon rendes volt.
csirippiri
 
 


Gyezsu, köszike megnyugtattál, akkor én az anyai ösztöneimre hallgatok majd! Még lehet egy gyors kérdésem? A babát mennyi idős korától lehet bele tenni? Mennyi idős korára lesz elég erős a gerince?
Csiripiri!!! Gyönyörű a babócátok!!! Kép

NICIKA!!! Úúúúúúúúúgy hiányzol! Merre vagy? Hiányzik a táblánk is, nem is bírom követni nélküled, hogy ki kicsoda és mekkora... Kép Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Csirippiri,
akkor nekünk fiú lesz, mert a miénk olyan édesdeden aludt hason, felhúzott és keresztezett lábakkak, mint Apa szokott reggelente lustizni.Kép
Csak a kis kezével dörzsölgette néha az arcocskáját (szemecskéjét?), mintha azt mondaná: hagyjatok már aludni!

Szia Annácska!
Akkor nektek most nagy feladatotok van! csak ügyesen! Ha segíthetek, írj, alapvetően német nyelvoktató-tanítói szakon végeztem, és tanítottam is néhány évig. Imádtam csinálni, de a pénz miatt muszáj volt váltanom.
A pockóm nekem is szurkál néha, biztosan nőnek a lurkók.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Nekem a védőnőm a recept nélkül kapható Betadine kúpot ajánlotta a fertőzésekre (bakteriális, esetleg gombás), mert az fertőtleníti a hüvelyflórát. Nekem is használt, pedig én is gombával küzdöttem.
csirippiri
 
 


Lyly Kép
Biztos növögetnek a manók, valaki egyszer azt írta, hogy éppen megágyaznak maguknak Kép
Köszönöm, lehet hogy majd kérek segítséget Kép
Hihetetlen mennyi mindent kell csinálni a sulikezdés előtt, még én is kaptam házit a nyárra Kép

Annácska 9+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Szegény gyerkőcök, agyongyötrik őket.Kép
nagyon utáltam, hogy a kicsik több kilónyi cuccot kényszerültek magukkal vinni, mégis, alapvető dolgokra alig maradt időnk tanítani, tanulni.
Milyen házit kaptál?

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Borkadorka, Gyezsu, Lyly, Csirippiri, Bartika! köszi hogy ilyen gyorsan írtatok. sajna olyan nőgyógyászati fertőzésre gondolok.a nyaralás után nem talált a doki semmit pedig akkor éreztem most meg nem érzek semmit csak este voltak jelei. köszi a megnyugtatást, annyira jó hogy veletek ilyet is meg lehet beszélni.holnap jelentkezem az eredménnyel.

Csirippiri! szuper a kép.

Tunka 14+2
tunka
 
 


Bori,
tegnap töltöttem be a 11. hetet, eddig a terhesambulanciára jártam, de szeretnék fogadott orvost. Ajánlották Beke Artúrt, de eddig nem sikerült elérnem telefonon, mert mindig a műtőben van. Remélem még a héten sikerül vele beszélnem, mert a jövő héten már aktuális lenne az UH.
6 hetesen már voltam UH-n, akkor tisztán kivehető volt 1 petezsák, de mivel Clostylbegytet szedtem, nem kizárt, hogy ikrek.

Annácska,
nekem is szúr ha hirtelen mozdulok, köhögök vagy tüsszentek.
Már látszik a pocakom, meg is lepődtem, hogy ilyen hamar. A melleim is nagyot nőttek, vennem kellett kismama melltartót meg nadrágot. Pedig csak 1 kilót híztam eddig.
Ti hogy vagytok a méretekkel? Mikor kezdett nőni?

Piroska,
a férjem már a 12. héten 4D ultrahangot akart!
Ha nem lesz időpont a simára, akkor elmegyünk egy magán UH központba és megcsináltatjuk.

Egyébként januárban leszek 24 éves, a férjem 25, albérletben lakunk Pesten. Most kezdtük a lakáshitel intézését, egyelőre a hitelképességünket vizsgálják, mert én végzős egyetemista vagyok, nem dolgozom (hivatalosan)
Peti is keveset kap a számlájára, a többi zsebbe megy. Szóval nehéz a helyzet, de próbálok nem erre összpontosítani hanem a babára.
katicuska
 
 


Lyly Kép
Remélem nem fogják anyon terhelni a lánykámat, olyan rossz lenne, ha nem maradna idő a játékra, szabad levegőre a sok tanulás miatt Kép
Bár a tanító néni megigérte, hogy nem lesznek elárasztva leckével és a napköziben meg is csinálják Kép
Nálunk a könyveket bent lehet hagyni, így legalább nem kell annyit cipelni Kép
Az olvaókönyvükhöz tartozó feladatlapokat kellett kivágni és oldalanként külön boritékba tenni. Ezen kívül a játékpénzeket, szám és jelkártyákat és betükészletet kellett felvágni. Jó kis móka volt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Katicuska Kép
A melleim nekem is nőttek és fájnak is kegyetlenül.
A hasamon még alig látszik valami, de a nadrágjaim már nem kényelmesek, hamarosan nekem is be kell szereznem újakat Kép

Lányok Kép
Most megyek, mert készülnünk kell az évnyitóra Kép
Este azért megpróbálok benézni Kép

Annácska 9+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


SziasztokKép

Én is megjöttem a 12. heti Uh-ról és (természetesen) minden rendben van a babávalKép

Továbbra is kisebb egy héttel, remélem ez azt jelenti, hogy kislány leszKép
A fejformája is a mi fajtánk, nem kerek, hanem tojásalakúKép

Itt vannak a méretei:
CRL: 45 mm
BPD: 15,3/18,6 (keresztben/hosszában)
ThoraxKépnem tudom mi, talán a hasa? ) 14 mm
HUmerus (szintén ne mtudom) 4,9 mm
Femur: (combcsont) 4,2 mm
Talp: 6,8 mm
Nucha: 0,9 mm
Szívfrekvencia: 158/min
köldökzsinór: 3,8 mm
Méhlepény hátsó fali,
magzatvíz normál
mozgás: élénkKép

Annyira, de annyira édes volt, és iszonyú hogy mennyit nőtt két hét alatt. Az előző Uh-n még csa kegy fehér foltot láttam, azt se tudtam mit mér a doki....apa is bejöhetett, nagyon tetszett neki a mozizás, bár saját bevallása szerint még mindig nem igazán fogta fel, hogy az ott egy gyerek, és ráadásul az övéKép Hiába van már egy kisfiunk, ezt ő még sose élhette átKép (fél éves volt Bence, amikor megismerkedtünk)

Szóval nagyon jó voltKép ahogy láttam a kis ökölbe szorított mancsait, meg a fülecskéit a fejénKép Azt hittem megzabálomKép

Zsu, aki most nagyon boldogKép

12+2 (UH:11+3)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsófi!
Thorax=mellkas (kerületét nézik)
Humerus=felkarcsont

Holdviola
7+5
Vendég
 


Zsuzsófi!

Thorax= mellkas (a kerületét mérik)
Humerus=felkarcsont

Örülök, hogy minden rendben volt!

Holdviola
7+5
Vendég
 


Zsuzsófi!

Thorax= mellkas (a kerületét mérik)
Humerus=felkarcsont

Örülök, hogy minden rendben volt!

Holdviola
7+5
Vendég
 


Bocsi, valami gond van a gépemmel, azt írja ki, hogy nem küldte el, közbe meg ahogy látom 3x is...
Vendég
 


Zsuzsófi!!!

Gratula a kis drágátokhoz!!! hajr, pocinövesztés! Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Zsuzsófi!!!

Gratula a kis drágátokhoz!!! hajrá, pocinövesztés! Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Annácska,
megnyugtató, hogy már neked is új naci kell, már azt hittem vmi baj van velem.
Zsu,
nagyon jó érzés lehet látni a babát, már én is nagyon várom!
katicuska
 
 


Tunka!
Épp most lábaltam ki egy hüvelyi fertőzésből. Ne aggódj, a babáknak nem lesz semmi bajuk (a gyógyszeres kezeléstől sem), viszont a hosszan elnyúló kezeletlen gyulladás/fertőzés átterjedhet a méhlepényre, ami vetélést, koraszülést okozhat. Ezért mielőbb beszéld meg az orvosoddal.

Katicuska!
Sajnos nem ismerem a dokit. Szívesen ajánlanám az enyémet (Sziller István), de nem fogad új pácienseket. Nem akarlak elkeseríteni, de az I. Női Klinikán kb. 3-4 héttel korábban elő kell jegyeztetni az Uh-ra. Ha szerencsétek van, mert valaki visszamondott egy előjegyzést, akkor esetleg kaphattok még jövő hétre Uh időpontot, de kicsi az esélye. Mi is azért mentünk 4D UH-ra a 12. héten, mert csak jóval későbbre kaptam időpontot.

Bori 17+2

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Bori,
sikerült elérnem a dokit, hétfőn megyek hozzá.
Ha nem lesz időpont akkor megyünk a 4Dre.
Te hol voltál? Hogy lehet időpontot kérni?
Vinni kell kazettát/CD-t/DVD-t?
katicuska
 
 


<font color="0077aa">Lányok!
Ma jártam a Mammut I.-ben és az aljában (a piac felőli bejáratnál) van egy Manu-art üzlet, ahol kismamaruhákat is kapni már télre és őszre is. Nagy leárazás van, a pólók (hosszú- és rövidujjú) 1599 Ft, az őszi és téli nacik (kord anyag, 100% pamut) 4000 Ft, a szoknyák 3000 Ft. Blúzok 2000 Ft körül. Vannak még méretek és nagy a színválaszték. Ha kedvetek szottyan, nézzetek be. Szerintem megéri.

Lola (11+5)</font>
lolita
 
 


Sziasztok!

Tunka, tényleg ne aggódj, a múltkor én is rákérdeztem a dokimnál (pedig nekem szerencsére semmi bajom), hogy mi van, hogy bármi fertőzés van lent, de azt mondta, hogy a baba nagyon klasszul védve van a magzatburokban, és ilyen fertőzéseket nem kaphat el! Szóval nyugi. Kép

Csirippiri és Zsu: gratula az UH-hoz, és Piri, nagyon nagyon édes a kisbabád! És nézegesd a videot! Sokszor! Kép Örülök nektek!

Bartika, a terhesdiéta nem a klasszikus értelemben vett diétát jelenti, hanem, hogy olyanokat eszel, amiben megfelelő tápanyag mennyiség van, és ami csak felesleges cukor, szénhidrát és zsír, azt nem veszed magadhoz. Tehát a felesleges (ámbár fincsi) sütiket, édességeket mellőzni érdemes, és inkább a tápanyagdús rostokat, fehérjét, húsokat, zöldségeket kell inkább enni. Kevés kenyér, kevés zsíros kaja, inkább párolt és grillezett kaják.

Persze ezt sem lehet mindig totál betartani, merthát egy frankó bableves hétvégén anyuéknál.....hát azt nem hagyom ki. De azért legalább hétközben próbálom a felesleges élelmiszereket kerülni.

Hát asszem ennyi. Kép

Rajtam kitört a szénanátha, viszket az orrom belül, a fülem belül, a szájpadlásom, és még csak megvakarni sem tudom..........ÁÁÁÁÁÁHHH!!

3X1 Calcium némileg segít (és még a babának sem árt), de szar ez, ahogy van.....parlagfű!!!

Tüsszentésmentes jó éjszakát nektek!

Eszti
15+0
Vendég
 


Lola!
Köszi a Mammutos tippet, én tuti megnézem!
katicuska
 
 


Katicuska!
Én most a Megatoysban voltam, (9000 Ft, ebben benne van egy fénykép és a videófelvétel, ha dvd-t szeretnél az +3500 Ft - sajnos nem lehet vinni, ezzel üzletelnek). Viszont a Praxis-t ajánlanám (Bartók Béla út), ahol a legprofibb a szakértőgárda. Előző terhességem alatt ott voltunk Győrfi Mátyásnál. Az árra sajnos nem emlékszem, de azóta biztos változott.

Bori 17+2

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Sziasztok!

Na, tegnap megvolt a védőnői vizit is. Úgy érzem, megint nagy mázlim van, nagyon jó fej az új védőnőm Kép
Viszont a vizeletemben vannak oda nem illő dolgok, úgyhogy amint tudom, fel kell hívnom a dokimat.

cory 12+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam UH-n. És végre láttam a Picúr szívét dobogni!Kép Annyira megható volt! A dokinéni kisebbnek mérte, 6+2-nek, de én a mensi szerint fogok számolniKép És amikor említettem neki, hogy minden nap 2x végigzötykölödök a Thököly-n, megkérdezte, akarok-e dolgozni. Mondtam, muszáj. Akkor azt mondta, ha begörcsölök vagy rózsaszín vérzésem van, akkor azonnal otthon kell maradnom... Jó kilátások, igaz?Kép
És íme, Ö:
Kép
Nem tudja véletlenül valaki, mik azok a grafikonok a képen? Mert én nem...

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti: percentil,és azt mutatja, hogy egy adott héten kb mekkora a baba ülőmagassága. Azért van 3 csík, mert nem vagyonk egyformák mi sem, meg a babák sem. Elég nagy skálán mozognak az okés értékek Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory!
Köszi!Kép
Mik azok az oda nem illö dolgok a leletedben? Azért nincs baj, ugye?

Maminti
7+4

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti: hát van benne vörösvértest, baktérium és kristályok. Remélem, nem baj, védőnő mondta, hogy nem gáz, de kéne egy kontroll. Mindjárt felhívom a dokim, csak még vizitel.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Maminti,

ugye milyen jó érzés már látni? Kép Gratulálok, vigyázzatok magatokra!!!

Cory,
a vizelet majdnem mindenkinek rossz ilyenkor, szerintem semmi gond nem lesz vele, de azért beszéld meg! Neked is ajánlom a vörösáfonya-italt (Rubyred vagy Next a márka, és a nagyobb élelmiszereseknél van), mert a hólyagot egyszerűen kitakarítja. Én hajlamos vagyok a hólyaghurutra, sajnos, a terhességem 6. hetében simán elkaptam, iszonyú görcsökkel, és a baba miatt nem lehetett semmit bevennem. Aztán ezt kezdtem el inni, meg vettem a tescoban áfonyagyümit, és azóta (lekopogom), semmi gond, most is tiszta a vizeletem. Ja, és rengeteg folyadék, főleg víz, hogy átmosson.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok Pocisok!

Köszönöm a sok bíztatást már tegnap megnyugtattatok! Voltam nőgyógyásznál és sajna tényleg elkaptam valamit, de ahogy ti is ő is azt mondta hogy semmi baj mert ilyenkor érzékenyebb az a terület és sajna ilyenkor ez elég gyakori.Felírt kúpot.azt is mondta hogy a méhem nagyon jó helyen van és amúgy minden rendbe.

4D uh!!!!!!!!!!!!mondtam a dokinak hogy a 17.héten mennék és azt válaszolta hogy az a lehető legjobb mert akkor már meg lesz az AFP eredménye és mivel nálunk biztos eltérést mutat a 2 baba miatt utána úgyis elküldenek uh.ra.Akinek egy baba van a pocijábba annak is szokott rosz eredményt mutatni az AFP úgyhogy szerintem is célszerű megvárni a 17. hetet.Õ is a PRAXIST ajánlotta úgyhogy én szept 24-25 re akarok bejelentkezni.

Lolita! én is elmegyek abba a boltba.én vettem egy farmer kismama nacit a C@A-ba 9000Ft-ért.de nem bámmám ha ahétköznapi rucikat olcsóbban is megkapnám mert most majd szép lassan az egész ruhatárat le kell cserélnünk!

Maminti! gratula az uh-hoz.Nem lesz semmi baj.a babó nagyon jó helyen van.miért vetette fel hogy baj lehet?
tunka
 
 


Tunka!
Tök jó, hogy nincs semmi baj a fertözés miatt!Kép
Azért mondta a dokinéni, mert a Thököly út olyan vesekö-kihajtósKép Szóval iszonyat a minösége! És végigzötykölödni rajta naponta 2x nem leányálom. És azt mondta, a babónak sem tesz jót. Azért remélem, nem lesz baj!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Sziasztok Kismamik!Kép

MamintiKép

Nagyon aranyos a kisbabád, gratulálok!!!Kép

Mi is voltunk UH-n tegnap a 16. hetin. Nagyon édes volt a kisbabám, integetett, felénk fordúlt, belenézett a képernyőbe. Tök jó volt.Kép

méretek:
crl:16 cm
felkörfogat:13,7 cm
haskörfogat:12,24 cm
combcsont:2,04 cm
súly: 18,2 dkg
1 héttel idősebbnek néz ki a koránál.Kép Viszont nem tudjuk sajna Kép kisfiú vagy kislány, a köldökzsinór bezavart.Kép

puszi mindenkinek Alina
puszi Alina
Vendég
 


Na, dokimat elértem, azt mondta, némi vesehomok, a többi meg csak éppenhogy kilóg, nem kell velük foglalkozni, igyak sokat. Megnyugodtam Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Maminti!

Gratulálok a csöppséghez!!!
Ugye milyen jó érzés volt találkozni a babáddal?
A szívverés sokkal valóságosabbá teszi őket!
Én tegnap előtt voltam UH-n, hasonló a helyzet, mint nálad. Pontosan ugyanannyival mérte kisebbnek a dokim a manót, mint a tied.6+1-nek, 7+3 helyett.

Tőlem is azt kérdezte, hogy akarok-e még dolgozni, mert ha nem, akkor már mától elmehettem volna táppénzre.
A leinkább a zötykölődést nem ajánlotta, de felénk sajna alég érdekesek az útviszonyok és minden reggel 18 km-t kell autóznom oda és ugyanannyit vissza.
Tehát abban bízom, hogy a baba ugyis vigyáz magára, legalábbis a doki ezt mondta.

Mindenki!
Nagyon örülök, hogy már lelkesen jártok kismamanadrágok meg minden ilyesmi után. Én nem igazán merek még nézelődni. A fene gondolta, hogy vénségemre leszek babonás:-)))))
De azért tegnap megvettem életem (majdnem) első lapos talpú kényelmes cipőjét...Elég érdekesen nézek ki benne a magam 155 centijével.
Meg is kérdezte ma a főnököm, hogy mi ez a nagy lazaság, de azért sem avattam még be a történetbe:-))))

Szép napot kívánok Nektek! Később kicsit elmegyek majd tárgyalni, de addig megpróbállak visszaolvasni titeket, hogy nagyjából képben legyek:-))))

Medike
7+5

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Cory,
örülök, hogy minden oké nálad!

Alina,
nagyon szép nagy már a baócád, bárcsak a miénk is ilyen nagy lenne már! Ilyenkor már gyorsan nőnek, igaz? Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


siasztok!
Köszi a UHs tippeket.
Nekem is voltak görcseim, rózsaszínes folyás meg vérzés is.
Ezért nem éreztem elég alaposnak a vizsgálatot.
Megnyugodtam volna ha rögtön csinálnak egy UHt ellenőrzés képpen, de nem tették.
Nem kellett befeküdnöm, de sokat kellett pihennem, egész nap itthon voltam augusztus nagy részében, a tünetek mostanra elmúltak.
Ezért is aggódom, hogy megvan-e még a baba, de mivel nőnek a melleim meg a hasam is reélem minden oké.
Én is 7000ért vettem nacit, de sokallom kicsit.
Maminti,
én is akkor voltam UHn mint te, a képen a mi babánk is így néz ki.
katicuska
 
 


Sziasztok!

Maminti!
Örülök, hogy minden rendben volt! Azt nem írtad, hogy hány mm az ülőmagasság! Pedig kiváncsi vagyok rá!

Tunka!
Remélem most már megnyugodtál! Nem lesz semmi gond, én tudom!

Holdviola
7+6
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?