Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat!
Egyetértek Szilvivel, nagyon megéri inkább az újabb szobákba menni, még ha egy kicsit drágább is, mint a régiek. Tiszta és legfőképpen nyugodt. Az egész kórházzal maximálisan elégedett vagyok, mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. A császárom végül altatásban történt (ha jól tudom nem volt bent olyan anesztes, aki hátbaszúr), de egyáltalán nem bánom, hihetetlen a különbség az előző és a mostani között, jó értelemben.
19:00-kor kerültem az őrzőbe, felhozták a pici lányt, próbálkoztunk a szoptatással (az utolsó pillanatban altattak el, teljesen élénk volt a baba), 22:00-kor megint felhozták ismerkedni. 6 óra múlva kelhettem volna fel, de ezzel nem próbálkoztunk, mert az nekem éjjel egyre esett volna
, így csak másnap reggel másztam ki az ágyból. DE elsőre egyedül, segítség nélkül elmentem a mosdóig. Az egyetlen kellemetlen dolog az volt, hogy valszeg beszorult némi levegő és nehéz volt lélegeznem állva, hamar kifulladtam. De pár nap és helyrejött ez is. Ja, és éjszaka már oldalra fordulva aludtam, tudtam rendesen mozogni, ami az EDA-spinál után nem ment annak idején.
Zitus másnap déltől volt velem, akkor szabadult fel egy hely az egyik kétágyasban. Akkor éjszaka még "leadtam", ami azt jelenti, hogy 23:00-kor elviszik és fél 6 körül hozzák vissza, de utána már csak vizitre vitték el reggel fél kilenc körül és este a fürdetésre 20:00-ra. Én általában ilyenkor zuhanyoztam, pihentem egy kicsit, aztán 22:00-ra hozták vissza megint. De volt olyan, hogy annyira óbégatott a ciciért, hogy már korábban felhozták Zitababát
.
Kétszer teázott mialatt bent voltunk, az első napon és egyszer kapott pótlást a második napon. De előtte megkérdezték, hogy beleegyezek-e, sőt már a szülőszobán rákérdeztek, hogy mit szeretnénk. Ez is nagyon szimpatikus volt.
Kötéscsere minden nap volt, zuhanyozás után elég volt csengetni és már jöttek is.
Csenge!
Örülök, hogy végre otthon vagytok, remélem minden rendben veletek. Kerestelek, amikor indultunk haza, de nem találtalak, mi meg siettünk. Írok majd mailt ha lesz egy kis időm
!
Bocs, hogy ilyen össze-vissza vagyok, de közben hallgatozok, mert mintha ébredne az apróság, mennem kell szoptatni.
Üdv, Virág