Jó reggelt csajok!
Még ezt a gyerekarzenált!!! Kata, apukád marha jól néz ki, de komolyan! Ahogy Serfi írta, nagyon sármos!
Petya pedig jól áll a kezében!
Hancika pedig édes-aranyos kiscsaj, tényleg! Serfi, és ne hallgass másra, a képeken is teljesen normális súlyúnak néz ki Hanci, szóval szerintem dontvöri, bárki bármit mond!!!! És amíg ilyen manővereket csinál az ágyban, háááát, lehet, hogy kis tornászbajnok lányod lesz!
Bali szőnyege fantasztikus, én ha gyerek lennék, csak ott akarnék játszani! Már csak az új ágy hiányzik, aztán klassz kis kuckója lesz!
Bogus, jó idő lesz, szóval klassz lesz nektek, akár még pancsizni is tudtok majd!
Nálunk semmi küli, a pocim megállíthatatlanul nő, szinte hétről hétre lehet látni a különbséget, meg érzem is, mert délutánonként feszülnek az izmok az alhasimnál, meg hátul a keresztcsontom is. Főleg estére. Ma elkezdem a 15. hetet, szóval nagyon megy az idő.
És éjszaka először álmodtam a gyerekkel. Nem szültem, hanem egyszer csak ott voltunk a kórházban (Peti+anyuék), és ott volt a kislányunk - merthogy kislányunk született álmomban. Aranyos volt, haja is volt, és nagyon-nagyon szerettük. Puszilgattuk, simogattuk.
Ennyire emlékszem, de olyan édes álom volt, hogy mosolyogva ébredtem...
Csajok, egy kicsit megpróbáltam a babakocsik rejtelmeibe belemélyedni, de az elején feladtam, mert nem is értem, és olyan hihetetlen választék van, hogy nem igaz.
Help! Milyen kocsira lesz szükségünk???? Nem akarok őrült összegeket erre költeni, de azért jó minőségűt szeretnénk. A PegPeregot és Gracot ajánlották eddig...
Edó, ha van, te is küldhetnél képeket csibész fiadról!
Puszi