Sziasztok!
rengeteget írtok egy nap, alig bírok visszaolvasni....
Én biztos nem ajánlanám a Bergon babakocsit, csak annak, aki:
-soha nem akar tömegközlekedni
- jó nagy autóval, és ezen belül jó nagy csomagtartóval rendelkezik,
-bodybuildingezni akar
-nem zavartatja magát, ha nem fér be a boltba a babakocsival....
A Bergon babakocsi, dög nagy, dög nehéz, és dög széles
Pedig anno nekem is tetszett.
Nekem az első gyerekemmel azt hiszem 6 babakocsim volt, plusz ugye anyuval egyszerre voltunk terhesek, meg egyszerre babáztunk....szóval neki is volt még 4 babakocsija, így eléggé tapasztaltnak érzem magam e téren.
Nagyon ajánlom a PegPerego, és a Graco babakocsikat. Mindkettő örök élet meg egy nap....
Nekem jelenleg van egy régi mózeskosaras babakocsim, kertben altatni, szobában ringatni a kicsit, tökéletes.
Van egy Neonato 3 funkciós babakocsim, mózessel, sportrésszel, hordozóval. Mindhárom részét külön lehet feltenni egy sportkocsi vázra. Ez elég nagy kocsi, de városban sétálni, vagy amikor autóval rohangászom, akkor csak a váz+hordozó szuper.
Van még egy Graco Mirage babakocsim, amire nincs már szükségünk, ez a tömegközlekedős babakosink volt, 3 hónapos kortól, kb egy éves korig. Szuper, mert majdnem teljesen fektethető, 8 kg, tehát nem halsz bele. Akkora bevásárlókosara van, hogy 9 üveg ásványvíz is belefér, és el is bírja...van lábzsákja, illetve nem csak rátehető, hanem rácippzározható esővédője van, ami hidegben nem fagy meg ( sokkal stabilabb, mint más esővédő)
Szóval klassz kis kocsi, de el szeretném adni, mert Bence még nem nagyon szeret gyalogolni, és olyat szeretnék venni, amin van testvérfellépő (pgperego Pliko)
Ha vkit érdekel szívesen felteszem a képét (kettő is van belőle, anyunak is van egy, és ikerkapoccsal testvérkocsiként használtuk)
Jah és van egy Graco city Sportom, ez egy nagyon szuper kocsi, csak 5 kg, keskeny, pici, városban egyenesen fenomenális. Ezt csak akkor adnám el, ha összegyűjtenék eg PP Ariára...
Ezenkívül lányok tudjátok mit ajánlok nagyon???
A Cora katalógusban láttam, hogy akciósan 19 990 Ft a Nania hordozó+babakocsi váz. Nekem is volt ilyenem, és most újra fogok venni, mert nagyon bevállt!!!! Adnak hozzá egy rögzítő talpat, amit a kocsiban kell rögzíteni, és utána csak bele kell pattintani az ülést, nem kell mindig ki be kötögetni. Jah és ha kiszálltok az autóból, egyszerűen csak rárögzíted a babakocsi-vázra, és már tolhatod is. (ez alvó pici babánál a legideálisabb....jobb mint a travel-system, mert sokkal kisebb, jobban fordul, és sokkal könnyebb is. És mellékesen a Nania Francia márka, az egyik legjobb biztonságiülés gyártó a Römer, és a concord után....
Remélem ezzel nem untatok senkit, csak segíteni szeretnék, és szívesen válaszolok minden kérdésre...
Titati, lécci nekem is küldd el az összes receptet!
schusy@napnet.hu Zsu
12+0