Új privát üzeneted érkezett!

Dzsúd Kép ma vagyok a 19. cn-on, 4. inszem volt 19-én pénteken. Szeptember 5-én lesz eredmény. Már nagyon várjuk. Kép

Remélem sokáig kihúzzák a lurkók a pocidban. Pihenj sokat és feküdj sokat. Nettke az ikres topikból a 16. héttől végig feküdt a 3 babával. Te is sokáig tudod majd őket a pocidban tartani.
Stella kiírattam magát betegállományba, ma töltik a 7. hetet. Otthon nincs még internetük, ezért nem tud írni. Telefonon értekezik néhány lánnyal, onnan az info. Helgáról sajnos nem tudok semmit.
Vendég
 


Sziasztok,
Nem derült ki sokminden tagnap UH-on, meg sem mérte a doki, hogy mekkorák, csak a buksijukat (33 és 32 mm) Kép most elég nyugisak voltak, a nagyobb babának olyan jól látszott a kis arca, teljesen kivehetőek voltak a kis szemei, nózija, szája, mindkét kezét szépen felemelte, úgy henyélt hanyatfekve Kép a kisebbik baba picit forgolódott, ő is megmutatta az arcocskáját Kép a nemükről még semmit sem tudok, még csak a 16. héten vagyunk. A doki azt monta, hogy most már megnyugodott, hogy mindkét manóval minden rendben. én meg már 1,5 hónapja azt hittem, minden OK... 18. héten kell újra genetikai UH-ra mennem. Talán akkor már látszódni fog a nemük is. Te hol voltál Dzsúd? NEm akarok az Istenhegyire menni, mert alig mondott ott valamit a doki.
A vizeletemben találtak egy kis fehérjét, talán hólyaghurut... meg egy jó kis gombás fertőzés is visszatért, ezen kívül ma épp fejgörcsöm van a meleg fronttól, közben pedig csütörtök óta fújom az orrom, fáj a torkom. ennyi "dióhéjban" a nyavalyáimról Kép

Dzsúd Kép
nem irigyellek, hogy már az alvás sem megy... és még több, mint 2 hónap...
tralllala
 
 


Noémi Kép
Szorítok nagyon!!!

Tralllala Kép
Mi a Savoya Parkban voltunk 4D-s uh-on, nagyon kedvesek voltak, 10 rugó körül van az ára, kapsz fotót, videót, meg megmérnek mindent. Mi a 24. hét befejeztével voltunk, akkor már van kis husika a pofijukon, lásd a táblicskuban a fotókat.Kérdeztem a genetiai uh-t, hogy az pontosan mi, azt mondta a nő, hogy amennyiben ő észrevesz a 4D-s uh-n vmi rendelleneset, beküldi egy genetikai központba és azt ott értékelik, de erre nem volt szükség, szerencsére. Nektek se lesz.
Ja, és én végig szedem a napi 1 db Elevitet, ártani nem árt, nem lesznek attól óriásbébik a dokim és a védőnőm szerint, plusz napi 2 vas - mondjuk még így is vérszegény vagyok, így egy hete esténként napi max. 1 dl vörösbort elkortyolgatok Kép a dokim rábólintott Kép

Nyugi, nekem is volt egy kis gombás fertőzésem, írt fel a doki Canesten kúpot, ki is írtotta belőlem a nyavalyát, azóta semmi bajom. Nekem nehogy lebetegedj, tessék enni minden nap gyümit meg citromos vizet vagy teát.

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 

 
 

Dzsúd Kép
Azt mondta a nőgyogyim is meg az előző (13. heti)4D-s UH-n a doki, hogy a 18. héten biztos, ami biztos ismételjük meg, úgyogy megyünk a 18. héten.
Furcsa, nekem nagyon nem esik jól semmilyen alkohol. Bele szoktam kóstolni, ha a párom bort iszik, de egy kortynál több nem megy le a torkomon, pedig nem mindig volt ez így Kép
Sok gyümit eszek, az elevitet bevallom kicsit elhanyagoltam az utóbbi időben, de jó leszek, újra rendesen fogom szedni Kép

Noémi Kép
szept 5? az már mindjárt itt van, mennek a drukkok!!!
tralllala
 
 


Dzsúd Kép Trallala Kép Köszi a drukkokat!

Azért én is küldök nektek, bár másmilyeneket Kép
Babanövesztőket és pocakban-tartókat! Úgy 2500 grammig. Az jó? Nem akarnám, hogy nagyon fájjon a hátatok az első szoptatásnál Kép.

Íme Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Holnap tudok csak jönni. Puszi
Vendég
 


Noémi Kép
Köszi a drukkokat Kép Én - bevallom - belőttem egy október 23-30. közötti szülést (persze komplikációmenteset), az már a 37-38. hét vége, és fejenként 3 kg-t KépKép most ezt a pozitív gondolatot sugallom feléjük és önmagam felé is. Végülis, van akinek sikerült, miért ne sikerülhetne nekünk is, nem?!?

puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd Kép ez a beszéd!
Drukkolok a 3 kg-s babákhoz! A hét akkor végül is már ok, ugye?
Vendég
 


Tralllala Kép
Vannak oldalak, ahol a babák méretéből ki lehet számolni a súlyukat. Megkeressem Neked a linket?
Örülök, hogy mind a két baba jól van, remélem Te is hamar rendbe jössz. Majd Párizs meggyógyít Kép

DzsúdKép
Más is mondta, hogy a végén már csak ülve tudott aludni. Hát nem lehet túl kényelmes és még azért elég sok hátra van. Beszéld meg velük, hogy hajgyjanak egy kicsit az oldaladon is aludni néha.
3 kg-os babák, az nagyon szép ikreknél. Majd küldöm nekik a növesztő energiát.

wish
 
 


Wish Kép
Köszi, ha megtalálod! Már meg is jobbultam teljesen!
Hát igen,a 3 kg szupi lenne! De hát miért lennének kisebbek, etetjük őket rendesen Kép én pl. tegnap vacsira majdnem egy egész pizzát, majd fél óra múlva egy gyümölcsös tejberizst benyomtam Képalig bírtam utána az autómig elvánszorogni Kép

nincsenek Stelláról valakinek újabb hírei?
tralllala
 
 


Wish Kép
nem tudom megbeszélni a Picurokkal az oldalt alvást, mert szegénykéimnek alig van már helye, sztem.Most már ez így marad, a lényeg az, hogy jól vannak, a mamák meg sok mindent kibírnak, végülis erre vártam 2 évig.

Noémi Kép
az uh-n láttuk, hogy 4 hét elteltével is bal odalon Csengi van, jobb oldalon meg Levike, csak már nem pont egymás mellett van a fejecskéjük, hanem Csengié lentebb, Levié meg föntebb, így fér már csak el a két kis kuglika fej Kép De még elmozoghatnak máshova, a doki szerint, egészen a 36-37. hétig van rá esély, bár nem tudom jelenleg elképzelni, mert néha már most is úgy érzem, mintha 10 gyerek lenne bennem Kép de mindennap megdumálom velük, hogy jó helyen vannak fejjel lefelé és kitartás okt.30-ig Kép

Tralllala Kép
Örülök hogy már jobban vagy. Egyszer én is "haldokoltam" egy extra pizzától, vezetni alig tudtam Kép a gyümis tejberizst is megértem (most nyomtam be fél l csokifagyit...). Egészségedre!! Kép

Jaj, Csajok, úúúgy izgulok, holnapra szerveztem egy meglepetés bulit Anyukámnak a 60. szülinapjára, még nem sejt semmit Kép jön 30 rokon, beszereztük már a sörasztalokat, sörpadokat, sörcsapot, italhűtőt, most állok neki a francia salinak, lesz bogrács szarvaspöri, sült pipi, sok süti, hatalmas torta, muzsika, sok lufi!!! Nagyon be vagyok zsongva!!! Reggeltől már érkeznek a rokonok segíteni, Anyukámék meg 1-re jönnek hivatalosan csak egy szűk családi ebédre KépKépKép SZORÍTSATOK, HOGY JÓ IDÕ LEGYEN!!!!!!

Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd Kép
Az idő jó volt! És a buli? hogy bírtad? remélem azért a bográcsozás nem a Te feladatod volt...
tralllala
 
 


Tralllala Kép
TÖKÉLETESRE SIKEREDETT A MEGLEPETÉS PARTY!!! KépKép
Az időért nem győzök hálálkodni, a mamám tényleg nem sejtett semmit, amikor belépett a házunkba, és ott álltunk talpig tortával, tüzijátékkal, zenével, virágokkal 30-an - másodpercekig nem tudott megszólalni, aztán elkezdett sírni, olyan édes volt, hihetetlenül boldog volt Kép aztán meglátta a kertet is: sörasztalok, sörpadok, rengeteg kék-sárga lufi, sörcsap, bográcskodás (az uram kutyulta, nem én), meg minden finomság, el volt ájulva. Még másnap sem bírta felfogni. Baromi jól sikerült az egész, mindenki nagyon jól érezte magát. Én sem purcantam ki teljesen, minden nő nekem segített, én csak dirigáltam egy idő után Kép meg rengeteg sütit zabáltam össze - nesze neked vécukorszint Kép de ez most különleges alkalom volt.

Hogy vagytok? Lurkók?

Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok!
holnap megyünk UH-ra! úgy izgulok,hogy minden ok legyen! szorítsatok,légyszi,légyszi,légyszi...

Kép

Kép
hel29
 
 


Megy a drukk!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
Vendég
 


Szia Helga Kép
Már aggódtunk érted. Szorítunk nagyon!!!Aztán jelentkezni. Kiváncsi vagyok, hány babóca lapul a pocidban KépKép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Tralllala Kép
Babaméret kiszámololós oldalak:
http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html
http://www.fetalmedicine.ac.uk/gw/html/wheel.html
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

Dzsúd Kép
Örülök, hogy jól sikerült a meglepetésparty. Nem is csodálom, hogy Anyukád meg volt hatódva, nagyon jól megszervetétek Kép

HelgaKép
Drukkolok, bár nincs miért Kép Szuperül van(nak) szerintem a babá(i)d.

Wish

wish
 
 


Minden ok! Egyedül van a bébi (de legalább jól elfér!) A 7. héten vagyunk, 6 mm-es a gyermek. 2 hét múlva újabb Uh. Még akkor is mehetünk a Krizsához.
Olyan boldog vagyok!!! Köszi a drukkokat!!!

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga Kép
Gratuálálok!!! 6mm? már óriási Kép

Wish Kép

KÖSZI!!! Jó kis oldalak! kb. 9-10 centisek voltak akkor a lurkók popsitól buksiig.
tralllala
 
 


Helga Kép
Gratula Manócskához!!!! Krizsa egyébként megcsinálja neked a 12. heti uh-t is, ha kéred. Én akkortájt még orvoskeresőben voltam és szó nélkül megcsinálta az uh-t, nehogy kimaradjon.

Tralllala Kép
Nőnek, mint a gomba! Kép
dzsúd
 
 


Tralllala Kép
Szépen nőnek a babók. Nemsokár bunyó lesz odabenn a helyért Kép

wish
 
 


Tralllala Kép
nemsokára ülve alszol majd.. KépKépKép
(de meg lehet szokni..)
dzsúd
 
 


jól hangzik... épp most, hogy végre metanultam a hátamon fekve szétterülve aludni... Kép

Dzsúd Kép
Hol szerezted be azt a hastartót vagy mi a szöszt? hogy néz ki egy olyan? mi a neve pontosan?
tralllala
 
 


Tralllala Kép
Asszem hastartó öv a neve, de ha ezt mondod egy boltban, tudni fogják, miről beszélsz. Én egy kis boltban vettem (XI. Bartók Béla út, Mammystic mintabolt), de szerintem a Kékgolyó u-ban, az Anita kismama fehérnemű boltban is találsz vagy bármelyik nagyobb helyen (Brendon, Megatoys). Fehér, bugyi anyagból, elasztikus, alul egy széles gumis pánt, ami tépőzáras, és így állítható, jól tartja a pocidat lent, meg tehermentesíti a gerincedet, a pánt felett meg a hasadat takaró félkörív alakú elasztikus anyag van (ne kérdezd, minek Kép én rendszeresen lehajtogatom a nacimba). Nagyon hasznos, én már csak azzal indulok el itthonról, de van, hogy itthon is felveszem. Én 7.000 Ft-ért vettem. Sok bőrt legombolnak a kismamákról...
Fontos, hogy nagyobbat vegyél, mint ami most jó rád. Rám az M-es volt anno jó, de L-eset vettem, és pikk-pakk "belenőttünk", remélem, kihúzom vele október végéig..

A másik, amit érdemes beszerezned, ha sokat autóztok: "övelterelő", ez egy párna, rajta egy fityegő tépőzárral. A párnát rögzíted az autósüléshez (inkább a pasid, mert ahhoz be kell mászni az ülés mögé Kép), ráülsz, bekapcsolod a biztonsági övet, és az alsó szárát az övnek hozzátépőzárazod a párnához, így nem nyomja lent a pocidat meg a babákat az öv, nagyobb biztonságban vannak. Sztem egy ügyesebb nő meg is tudja varrni, én letettem róla Kép Ezt meg 9.000 Ft-ért vettem...minden baromi drága..

küldj nekünk képet a pocidról!!! Kép

dzsúd
dzsúd
 
 


Tralllala Kép
Az övelterelőt a Brendonban vettem.
dzsúd
 
 


Tralllala Kép
Alvás: vegyél egy szoptatós párnát, jól megtámasztja a hátadat, bele tudsz hemperegni - azt pl. kifogtam a KIkában akciósan, így a mindenütt látott 12 rugó helyett "csak" 5.600Ft-ba került.
dzsúd
 
 


KÖSZI a sok infót!!!!

Övterelőm már van, én is Brendonban vettem, de le volt épp értékelve. én minden nap vezetek, úgyhogy jól jön. (mondjuk szoknyához nem lehet használni, de hát semmi nem tökéletes).
Azért kérdeztem ezt a hastartó övet, mert azon gondolkodom, hogy nem jó -e helyette egy olyan tépőzáras, széles (kb. 20 cm-es), gumis öv, amit a derékfájásomhoz szereztem be. Bár lehet, hogy az már nem is éri be a pocakom Kép
Küldök képet, de sajna majd csak jövő utáni hétem, mert holnap hajnalban indulok Párizsba KépKépKép Már úgy várom, nincs is kedvem dolgozni!!!! A Párom már ott vár rám, úúúgy indulnék hozzá! Olyan édes volt múlt héten egyik reggel: mielőtt elindult dolgozni felébresztett, hogy most már jöjjenek ki azok a pockok a pocakomból, mert már ő is meg akarja szeretgetni őket, játszani akar velük, és különben is olyan kíváncsi már... Kép

Veszek párnát isbizi, ha hazajöttem Kép

Legyen szép hétvégétek, utána pedig nagyon szép hetetek!!!
tralllala
 
 


Tralllala Kép
Várjuk a beszámolót Párizsról! Kép
dzsúd
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból! Nagyon szuper volt minden igazán jól éreztük magunkat. Sikerült teljesen kikapcsolni gyerek témával egyáltalán nem foglalkozni! Kép

Helga!
Gratulálok a bébihez és akkor mostmár a táblába is behelyezem a jogos zebrádat!!!!!!

Tralllala, Dzsúd!
Kitartás!!!!!!!!

Ha valakinak van más javítanivaló a táblában jelezze és megteszem!!!

Kép


Korfun Sidariban nyaraltunk itt van a híres Szerelmesek öble (Canal D'amour)

Kép

Itt láthatjátok a csatornát amit ha átusznak a párok akkor a monda szerint örökre együtt maradnak (mi sajnos nem úsztuk át, mert a páromnak mélyvíz iszonya van és itt azért igazán mély)

Kép

Krininél felmentünk egy várba ahol ez a kilátás fogadott minket melyen Paleokastrisa látható.

Kép

Voltunk egy nap hajókirándulni itt a Paleokastritsa kikötőjéből indultunk ime a kép róla:

Kép

Majd gyönyörű partszakaszok mentén hajoztunk amikor is egy barlangba is behajóztunk, melynek bejárat így festett:

Kép

Utunkat tovább folytattuk egészen Ermones partjaiig, hol is egy lakatlan partszakaszon kötöttünk ki (csak hajóval lehet megközelíteni) itt fini ebédet kaptunk és irány vissza Sidariba!
A partszakasz ilyen volt:

Kép

Nagyon röviden ennyit a mi nyaralásunkról, de egy biztos nagyon nagyon jól éreztük magunkat és irtóra kipihentük magunkat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hahó!!!!!!
Itt mindenki eltűnt??????????????????

Hajnesz????
Tralllala????
Dzsúd ő ugye most nyaral!
Wish! Ide már nem jársz olvasni írni????
Helga?????
Mili, Alexék??????



Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike Kép
Itt vagyok, itt is kigyönyörködtem magam a fényképeidben. Kép Tralllala nyaral, Dzsúd elvileg van. A többiekkel nem tudom mi van.

wish
 
 


Wish!
Örülök,hogy tetszenek a képek!
Akkor pont összekevertem Tralllalát és Dszúdot!
Csak jelentkeznek, bár két hét alatt azt hittem több termés lett amikor megláttam hogy még egy arhiválás sem történt mondom akkor itt nagy mozgás nem volt! Kép

Dúzsd!
Pocakos képet kaphatunk??? Tudodm tudom én mindig ezzel jövök, de annyira kíváncsi vagyok már mekkorák vagytok. Uh-s képet is néznék, de az biztos nincs új!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Én is megvagyok ám, csak nemigen neteztem az elmúlt napokban, ugyanis 24 órából 20-at hányingerrel ill. ténylegesen rókakomával töltöm (már bocsi)!
Zseboroszlán!
Nagyon-nagyon szuper képek, el is hiszem,hogy itt aztán kipihentétek magatokat!
Én kb.olyan sápadt vagyok,mint aki egész nap a pincében napozik. Remélem hamar túl leszünk ezen is...

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga!
Sajnálom a rosszul létedet, de mond meg a rókakomáéknak hogy én szerettel várom őket csak legyen már valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!
Aki tud segítsen! Életemben először szedek fogigátlót (short protokoll) és elvileg jövő hét kedden kéne megjönni pénteken szedem be a 21. szem fogigátót és ma mégis barnázbatok nagyon kicsit de jön ilyenkor mi van. A dokim nincs mert külföldön van én meg már nem kavarok másik dokikkal eddig annak soha nem volt jó vége! Ha valakivel előfordult már ilyen köszi!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, gyere a megint megjöttös topikba. De ez long protokoll, nem?
Wish vagy Szilva biztos tud segíteni. Vagy a megint megjött babásai topikban.
Vendég
 


Noémi!
Nekem ez úgy van, hogy amikor megjött annak az első napjától szedem a fogigátlót 21 napig most van a 18. nap. Majd ha beszedtem a 21. szemet akkor onnan öt nap szünet és jöhetnek a szurik és a punkció.....
Hát nem tudom...

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi én a multkori mensim elött öt napig barnázgattam

wish
 
 


Wish!
ok nem is zavarna ha ez egy sima hónap lenne, de elvileg fogigától mellett nem is jöhetne meg nem? Na mindegy mindjárt itt a péntke és kapok rá választ!
Hogy bírtad a varratást? Remélem nem gyötört meg nagyon!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!!!!!
De jó, hogy itthon vagy megint!!!! Hiányoltalak már! Kép Nagyon szépek a képek, igazán klassz helyeken jártatok, örülök, hogy jól sikerült!!!

Mi jól vagyunk, napról napra nőnek-híznak a bébik, egyre nehezebbek, én meg egyre lomhább vagyok, most kezdtük a 31. hetet...izgi...már elkezdtem összerakni a kórházi cumómat, azért jó lenne, ha még jó pár hétig bent maradnának a Kicsikék.Múlt héten annyira kijött rajtam az allergia, hogy Raffaihoz sem bírtam elmenni, csak fetrengtem az ágyban, de majd holnap! Kiváncsi vagyok, mi lesz, mert júli vége óta nem találkoztam a dokival, csak itthon próbálkoztam, kisebb-nagyobb sikerekkel.

Helga,
nagyon sajnálom a rókázást, a mai napig kiráz a hideg, ha visszagondolok az első időszakomra. Próbáld ki a Salvus vizet, patikában lehet kapni, hűtsd le, és ha felmegy a gyomorsavad, hányingered van, kortyolj belőle 2-3 kortyot, nekem a végén segített (későn kaptam az infót..). Kitartás! A lényeg, hogy babuci befészkelte magát a mamiba Kép

pusz Nektek,
Dzsúd
dzsúd
 
 


ZsebiKép
Kibírtam a cérnázást, bár a lábam, a hátam és a bal kezem nagyon fájt tegnap. De mostmár sokkal jobb, szerintem edzeni is fogok már ma.
Laci nagyon nehezen viselte és utánna is annyit nyögött, hogy elzavartam a nappaliból, hogy szenvedjen másutt. Olyan szar érzés volt, hogy én összeszorított foggal tűröm, hogy fáj és hasogat, ő meg minden mozdulatra sziszeg meg nyögdécsel.
Én meg még vacsit is főztem a kacska kezemmel Kép

wish
 
 


Wish Kép
nyögnöd kellett volna végig főzés közben Kép hátha leesik uradnak a tantusz
dzsúd
 
 


Dzsúd Kép
Egyszer nyögtem is, mert nekidőltem a pult szélének hasammal pont az egyik szúrásnál Kép
De vacsorára már egész megemberelte magát és még az ubit is segített lereszelni a salátához.

wish
 
 


Wish!
Hát ez az annyira fáj. Nálunk meg amikor most felmerült bennem lemondom nem vállalom ezt a "kínzást" tovább, a párom nagy szájjal menjél, mondom kibicnek semmi sem drága, de azért ő nem varrattatná magát! És az egészbe az esik a legrosszabbúl hogy velem elvileg semmi baj nincs! Tudod ezek azok a dolgok amikről szoktunk beszélgetni!

Viszont sikerült Gynevac szurit szerznem így most roppant boldog vagyok tavasszal is ezt adattuk be és szépek lettek az eredmények, csak a végredmény nem sikerült, de most az is jó lesz!

Dzsúd!
Biztos hogy nem könnyű a babásodás eleje vége és a közepe se de ez egy hihetetlenül fantasztikus állapodt, imádom olvasni ahogy erről beszéltek és ahogy látjuk mi is hogy egy egy új élet alakul a pocikban, remélem hamarosan már nem csak szurkolni fogunk, hanem személyesen is átélhetjük!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Fáj, de azért szerintem ki lehet bírni. Főleg ha baba lesz belőle, az sokkal jobban fájna, ha megint nem sikerülne Kép
Meg nálunk látható eredménye is van Laci bőrén, szóval én inkább kibírom egy párszor, ha utánna egészségessebbek leszünk Kép

wish
 
 


Sziasztok!

Ismeretlenül szeretnék belekotyogni a topicba.Bocsi érte!

Zsebi!

Most olvasom, hogy sikerült Gynevacot szerezned.
Elárulnád, hogy hol sikerült, zsigereim mélyén érzem, hogy nálunk itt lehet a bibi.
Egyébként a Forgács Intézetbe járunk és 4 sikertelen inszemen vagyunk túl.Sajna az én hormonjaim igen rendetlenek, ezért van szükség stimulálásra.

Dzsúd!
egyébként elárulom, hogy a te beszámolóis miatt szoktam benézni.hihetetlen élménylehet.ha majd sikerül nekünk is a pocaklakó, akkor tuti, hogy el fogok én is menni.Drukkolok, hogy minél tovább maradjanak az ikrek a pocidban, legalábbis addig amíg mindenkinek jó.Kép

Köszönöm előre is a választ
martibaba
 
 


Martibaba!
A www.gynevac.hu-n van egy e-mail cím oda kell írni a doktornőnek és ő pár napon belül válaszol és megadja a telefonszámát ahol is felhívod és megmondja hogy ingyen ad 5-5 ampullát a párodnak és neked csak érte kell menni! (Nagyvárad térnél van). A szavatossága elvileg lejárt, de ő esküszik, hogy jó, eddig ebbe a nőbe nem csalódtam szóval mi nem habozunk az emlékeztető szurit be is adatjuk jövő hét elején!

Remélem sikerül neked is beszerezni!

Wish!
Ebben igazad van, de én megtorpantam és nem tudom ezt vállalni, sírva fakadok ha erre a szenvedésre gondolok. Minden elismerésem a Tiétek, hogy ezt ilyen sokszor végig tudjátok csinálni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Akkor ezek szerint nem mész el ma varratni?

wish
 
 


Wish!
Nem mentem varratni! Gáz??? Igazából nagyon sokat örödtem mit tegyek és mikor tegnap este meghoztam a döntést, hogy nem akarok szenvedni akkor úgy megkönnyebbűltem mint a gyerekek akik megszabadulnak egy nehéz fájadalmas tehertől. Remélem a kis zsebik odafent látják azért hogy várom őket, de ez nekem nagyon kemény volt, nem tudnám mégegyszer végigcsinálni. Egyszóval megfutamodtam.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Ne vedd megfutamodásnak. Egyszerűen ez egy olyan kezelés, ami neked nem vált be. Nem egyforma a türőképességünk. A kisZsebik meg tutira tudják, hogy menniyre várja őket a mamájuk, úgyhogy biztos beköltöznek mostmár!
Egyébként nekem is egyre nehezebb, de a stimu alatt azért még egy utolsóra elmegyek.

wish
 
 


Wish!
Köszönöm nagyon jól esett amit írtál! Remélem is hog y a kis Zsebik mostmár jönnek, vagy jön!
Neked akkor az utolsó varratásra egy hatalmas adag drukkot fogok küldeni, és ezek után már a csoda meg fog történni veled is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?