Új privát üzeneted érkezett!

Jóóóóó reggelt!

Igen Kodácska, magammal beszélgettem, mert úgy eltűnt mindenki.Kép11-17-ig rajtam kívűl nem volt senki. Kép

Messze még a karácsony, csak jött egy új szállítmány szali és ennek nem bírtam ellenállni. Kép

Jubikám, nagyon hangulatosak a vázáid! Kép

Nah, menek készülődni, szép napot Nektek!
szorgosstuci

SziasztokKép

Olvastátok? Kodácska mit irt????? KépKépKép

Jubi! UtálakkkkkkkkkkkkkkkkkkKép

Megint off ha szabad, csak mert gondolom érdekes:

Kép

54 emelet magas, fehér, vannak benne irodák és lakások (lakások bérleti dija 1 szobás, 45nm, 185 000, egy 190 nm-es 680 000 ft-nak megf korona, havi bérleti dij = nem kisemberek fognak benne lakni) Ma adják át Malmöben.
lingonbabi

Felfedeztem a spanyol viaszt:
Por-siennához tettem vizet és kevés diszperzites falföstéket, gyönyörü egyenletes krém - halovány mogyoro szin lett, egyenletes. Ez a nem égetett. Most megyek vállon veregetem magamKép
lingonbabi

BabiKép
én is vállon veregetlek, ez jó ötlet! Pont ma szemeztem a por festékekkel a művészellátóbanKép

És ha majd nemsokára megmutatom, hogy mit készítek dobozból, biztos lenne is jelentkező a dobozkészítés tanfolyamraKépKép Már az alapokat kivágtam, nemsokára mutatom a fázisokatKép

StucikámKép
Akkor most neked gratulálok a képekhez! Tüneményesek!

JubikámKép
Mennyi ilyan vázát turtál? Ötletesek!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
kb. huszat Kép persze nem tök egyformák, de hasonlóak...

Kép
Kép
Kép
juborka

Szassz Csajszikák!
Möggyüttem a családi buliból és hulla vagyok! Kép Főztem is meg ráncosra mosogattam a kezem, amihez nem vagyok szokva, mert itthon a Mami mosogat csak a főzés közbei edényeket takarítom. KépNah, de egy társ nélküli ffi. embernél muszály voltam .
Viszont a szőlős szettnek nagyon örült a bratyó! Kép Begyüjtöttem a strucctojit meg egy jó kis pólót tőle. Kép nem tudom láttatok e már ilyen tojt? De ez ollan kis szép! Olyan mintha porcelán lenne, nem is tudom, hogy osszekupáljam-e???

Kodám, köszi Neked is!Kép

Szomszédasszony most aztán vigyázz, mert menek és betörök a vázáidért!!! Kép

Jajjj, holnap összepakolom a műhelyt és varrni fogok. Képbrrrrrrrr, de már muszály!

Csók mindenkinek!
szorgosstuci

Sziasztok!
Ma egész nap nem volt bekapcsolva a gép,mert főztem ezerrel,meg este vendégek is voltak.A képeket meg felteszem majd mégegyszer nagyobban.Ezek a telóval lettek fényképezve,azért kicsi a felbontás.Majd a rendes fényképezővel készülteken jobban látszik minden.Na megyek aludni.Szép vasárnapot és jövö hetet mindenkinek.Puszi:Kata
tikiti

StucikaKép
Nekünk van strucctojgli, (apukám két testvére Ausztráliában él....) ők hozták. De szerintem is olyan szép és érdekes, hogy nem szabad hozzányúlni. De ez csak szerény vélemény, isten ments, hogy megakadályozzalak művészi kiteljesedésedbenKép
Viszont hoztak egy kardhalnak a kardját, azt a fogas nyúlványt. Azt az őslakosok kifestették törzsi motívumokkal, és hát nagyon jól néz ki. Annak jót tett.(ma megyek anyáékhoz, lefényképezem nektek)

Koda

Kép

Kép
koda

Hali csajok!

Egész délután kupáltam, meg gipszet öntöttem...megpróbálom behozni a féléves lemaradást.

Babi+Koda!
Szóval por aztán víz, és aztán diszpi? Már kisérleteztem, mert van két ilyen porom, de a vizet kihagytam, és egyáltalán nem akart feloldódni, hanem mikor kentem akkor jó csíkokat húzott Kép
Stuci!
Éljen a Mikulás! Elsőre én is szatyinak néztem, de naon jópofák! Mit csinálsz, ha eccercsak kikel a strucctojglid? Kép Küld le Mutyit a Plus-ba szép szalikat láttam 200/zacsi. Persze nem nállatok, de gondolom a Plus az Plus, vagy nem?

Jut eszembe, mi van Ánizzsal? Tök rég nem láttam itt. Most jutottam odáig, hogy megcsináltam azt a gipszet amire ő buzdított anno, hogy tegyünk bele ágacskát. Emléxetek? Igaz, hogy nem ág, meg nem úgy...de most teccik ami lett belőlle. Majd egyszer fotózok, és mutizok.

Kép
krimo

Hali!

Szatyi....jó van már, könnyű a kisebbet bántani. Kép
Azé lett ilyen, mert eredetileg négyet akartam egybe fűzni, de rájöttem, hogy egyenként talán előbb megveszik.KépMajd lerövidítem a "fülét".Kép

Koda, és a tiéden is csak 1 pici lyuk van? Nem is tudom, hogy bírták azon kiszedni a lét belőle?
Várom a fotót ! " mickolci fuvarosom is van, de eltűntek a hétvégén, remélem most már jelentkeznek! Kép

megyek varrni, tegnap összepakoltam a műhelyt.Kép
szorgosstuci

Sziasztok Lányok!

Kinyúltam a Karneválon, de jó volt. Persze a félóránként 3 perces eső eleinte kiakasztott mindenkit, de miután a tógákra felkerültek a széldzsekik, a saruk helyére meg a gumicsizmák már nem volt rémesKép Csak röhejesKép
No, töményen:
1. nap bejöttek az ottlét költségei
2. nap az anyagárak
3. nap nyereség
Ami nem túl sok munkabérnek, ha levetítem a vele töltött időre, de több a semminél és reklámnak sem utolsó. Lett jópár megrendelés (pedig lakásozni akartam) és jólesett a sok legelésző néző.
Egyébként a kisebb faáruk fogytak gyorsan, szinte mind, a kerámiák fele ment el és a könyveknek kb. a harmada.
Stuci!
Szépek a képek. Mitől olyan tér-hullámos a kereti része?
Koda!
Van dobozszabásmintád olyan kis levelezőkészlet-tartóra?KépKépKép Csak a kihívások kedvéért..

No megyek, megnézem Anyko új oldalátKép
paat

Paat!

had gratuláljak elsőként! Ugye lesznek képek is? Kép
Nekem pedig most hozták tudtomra hogy jövőhét pénteken kezdődik a kiállítás és vásár! Tökre el voltam tájolódva egy héttel! Így egész hétvégén dekupálni fogok ezerrel. Én is kicsi facuccososkat készítek főleg, mert itt is a kicsi dolgok a kelendőek! Kép
Na meg a dekoráció. Az sincs még kész! Te jó ég...rohan az idő én meg..... Kép
Még jó, hgy mi egy kiállítóteremben leszünk, így nem zavarnak az égiek! Kép

Jó éjt!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok LÁnyok!

Drága Vásározók!
Írnátok valami fogodzkodót az árakról? Én si szoktam eladogatni ezt-azt, de sokan modnják, túl olcsó vagyok. Igazán csak az anyagárat kérem el. Hasznom közel a 0-hoz. Persze emilben is jó. Már készülnöm kellene karácsonyra, hogy legyen árukészletem.

Köszi
Puszi
Kriszta

(Majd mutizok, meg persze pályázok isKép)

mohácska

Stucikám!
A fényképezés sajna elmaradt, Marci fiam keresztűlhúzta a számításaimat. Nem jutottam el anyáékhoz. Pótolom!
Amúgy a tojáson fel sem tünt, hogy lenne lyukKép még egy tyúktojglit is nehéz kifúfni...Te már fújtál ki?

PaatKép
Ügyes vagy, örülök, hogy sikerült a vásár!
Ha elmondod, vagy lerajzolod, hogy milyen legyen a levelezőkészlet-tartó, semmi akadálya az elkészítésnek. Engem is érdekelnek a kihívások doboz terénKép
Most már nagyon belejöttem ezekbe. Most 4 részes boroskosárkát és egy tálcát csináltam. 3/4 részt vannak kész, de ha érdel valakit, berakom a képét......

KrisztaKép
sajna árban nem tudok segíteni, én sem vagyok egy nagy üzletasszonyKép

AnykoKép
Akkor húzz bele, mert tényleg alig van idődKép neked is egy kalappal!

KrimóKép
Én még nem kísérleteztem a porral (na nem félreérteniKép ), én is csak szemezek vele...Olyan szép színekbe láttam!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Help!

Kiderült, hogy most hétvégére kell a cumó amiről azt gondoltam, hogy még van rá másfél hetem. Szóval hogy sürgessem meg a gipszemet, hogy száradozzon? A sütő van csak számításba, vagy tudtok valami titkot? Esetleg beszólhatnék a távfűtőmüveknek, hogy plíííz két nap fűtést Kép
Eddig egyszer szárítottam sütőbe, de tökre eltörtek azok, lehet hogy pont rosszul kevertem a gipszet Kép Valakinek valami tapasztalat?

Koda!
Még kréta helyett lehet használni a porokat, jó lenne valami használati ukáz hozzá, mert nem is vészes az áruk sem, de igazából mire lehet való?

Paat!
Sasoltam ám mikor a Tv-be mikor mutatták az eseményeket, de persze nem a vásározókat mutizták. Azért bizti jó program volt, és ha még a végén nyereséges is, tiszta haszon! Kép Úgyis kupácsotál volna, legalább nem kell toligálni a lakásba Kép

Kép
krimo

Szia Krimo!
Nekem is van sütős élményem, de semmi negatív. Nem törékenyebb, mint máskor, csak talán kicsit sárgás árnyalatúbb...
A legkisebb fokozaton /gázsütő/, egyszerre nekem 4 fér be, s 4-5 órahosszat... Én így csináltam, s elégedett voltam!Kép
Paat! Gratula!Kép
Sziasztok: Tünde
totne

Mohácska Kriszta!

Ha gondolod, én priviben leírom az árakat neked, de írj egy mail címet!

Hogy mennyit sikerül a vására csinálnom...akartam még vagy 4 pzs tartót, egy tucat szalvétatrtót, sok kis faképet, poháralátéteket, tálcákat, gyufatratót..stb..
Sajnos a kisfiam lebetegedett és elég rosszul van szegénykém, így mostmár valóban nem tudom, hogy mikor tudok alkotni! Bár fó a gyerek egészsége...minden más várhat!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Paat!
Örülök, hogy megfialt a kosztpénz!Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Most rövid leszek nagyon, Patríciának jöttem gratulálni!!! :-))) Nagyon örülök és nagyon szorítottam Neked, hogy a vásárlók is értékeljék gyönyörű alkoásaidat :-)))

ééésss..

Abby (bár Te majd csak sokára látod) és DrErika!

Isten éltessen benneteket!!!! Sok boldog névnapot!Kép
minimaxi

Szia Lányok!

Csatlakozom Minihez, csak nehogy megint úgy járjunk, hogy nem is ma ünneplik a névnapjukat. Kép Kiegészíteném, még Hangus köszöntésével is!
Sok boldogságot Nektek!
Kép
Eredete: Germán-latin eredetű, az Erik férfinév latinos női párja, jelentése: a richi, rík tag uralkodót, hatalmast jelent, nagyra becsült.
Becézése: Eri, Ercsi, Erácska, Rika, Erus, Erás, Rika
Névnap(ok): augusztus 31. ; január 24. február 9. május 18. augusztus 21.
szorgosstuci

Paat! Gratula a sikeres vásárhoz!Azért ez már valami, hogy nyereség is volt rajta, így legalább még nagyobb kedvvel készülsz a következőre. Kép
A kép keretén vastag falfesték van ami ilyen repedtre száradt.Nem simán húztam az ecsetet, hanem töcsköltem a festéket. Kép

Krimusz, én úgy szárítom a gipszet a sütőben, mint a habcsókot kell. Takaréklángon, nyitott sütőajtóval szárítom és akkor nem barnul meg.

Anikó, jobbulást a gyermeknek!
szorgosstuci

sziasztok Lányok!

Abby nevében is kösziKép

Puszi: Erika

Paat! Gratulálok!
Anykó! Gyógyuljatok gyorsan! Megkaptad a levelet???
dreri

Dreri és Abby!

Boldogságos névnapot Nektek!
Kép
Puszi: Tünde
totne

Dreri és Abby!

Boldogságos névnapot Nektek!
Kép
Puszi: Tünde
totne

Akkor most már külön-külön is vehetitek......Kép
totne

Sziasztok!
Abby,Dreri!Nagyon boldog névnapot kivánok én is.
Lányok kicsit off leszek:kipakoltam a lányom szekrényét és rengeteg gyerekruha van amit sajnos kinőtt a nyáron.Elkezdtem feltölteni a gportálos oldalamra,csak kicsit lassan megy a dolog.Pulcsik már vannak fent,de lesznek pólók,gatyák,szoknyák,fehér blúzok,sortok is.Ha valakit érdekel légyszi szóljatok már.Köszi.További szép napot mindenkinek.Esetleg email-be küldök képeket is róluk.Nem újak,de mind szép állpotban van,sőt olyan is ami talán kétszer volt rajta.Bocsi az offért.Puszi:Kata
tikiti

Erikák!

Nagyon boldog névnapot Nektek egy kávéval és némi sütivel gondolatban itt:

Kép
lingonbabi

Én meg szeretnék hírtelen Erika lenni Lingon Kép

Boldog névnapot néktek Erák!
Tök jó előbb utóbb mindenkiről kiderül ám, hogy hívják Kép Én csak lesek.

Tone, és Stucek!
Köszi a sütős élményeket. Akkor a keverési arányom lehetett rossz, és amúgy is eltört volna.
Ma a napsütés besegített kicsit, míg én a melóhelyen senyvedtem.

Kép
krimo

Köszönöm a gratulációkat, majd jövök képekkel is rendesen, de a nyereségem második fele a most készülő rendelésekben van, amik határidős esküvői albumok, így bocsi, ha csak ilyen beviharzós vagyok, de az alvásidőt ki kell használniKép

Boldog névnapokat Erikák!
paat

Erikák!

Isten éltessen benneteket nagyon sokáig!
Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Lányok!

Aki szeretne szalvétákat venni, az mostmár vehet a honlapomon. www.gportal.hu/anyko2

És még valami! had dicsekedjem már.... Kép
http://www.kreativ-kincsestar.hu/
Feltették az egyik munkámat! Olyan jó érzés volt, hogy el kellett mondanom. A jobb oldalon alul van olyan, hogy galéria. Ott van! Kép

Megyek alkotni, míg Geri alszik!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Ma sem alkottam semmit!Na nem baj,majd legközelebb.Valahogy nincs ihletem.Biztos a sulikezdés miatt.A portál nem enged több képet feltenni azért mérgemben az NLC-s bemoldalamra pakoltam fel az összes gyerekruhát.Minden csak eladásra van,mert sajnos rengeteget kell pótolnom helyettük.Bocsi az offért mindenkitől.Piszi:Tikiti
tikiti

ERIKÁK!!! UTÓLAGOSAN SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! PUSSZ!!!

Nagyon pangunk, gondoltam, akkor még ez is belefér...semmi extra...csak, hogy történjem már valami Kép

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1125490107.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka

Jóóóóóóóóó reggelt Vietnáááám!!!! Kép
Hahó Csajszikáim!
Elökerültem én is, bár már napok óta itt vagyok, de muszály volt elöször mindent végig olvasnom, meg végig gyönyörködnöm!
Eszméletlen szépségek születtek itt a hátam mögött; csak pár napra kihúzom a lábam, aztán mindenki alkot ezerrel!
Nem tudok most mindenkit névszerint felsorolni, (mert nem kezdem elölröl a nézegetést), de arra emlékszem, hogy Paat-tól, Jubcitól, meg Stucektól zsinórban estem le a székröl. Ja! meg Babi tálcája!
Egyébként Babi! Sárga, meg zöd vagyok az irígységtöl! Úgy hogy, ha fal kitolásra kerül sor, akkor csak nyugodtan, mert én is jövök! Naná!!! Kép

Minden elmaradt köszöntést most én is idezúdítok; tehát: Krisztinák, Krisztikék, Patriciák, Patik, Erikák és Erák sok boldogságot és minden szépet kívánok névnapotok alkalmából!!

Kép

Igyekszem összeszedni én is lassan-lassan a 7 szem szilvácskámat, s alkotok, mert nagyon lemaradok! Úgyis olyan sok szép mindent vettem otthon! Kép

Puszillak Benneteket; jó újra itt lenni!!!
mian

Sziasztok!

Egy kedves hölgy ma délután beállított, hogy neki most kell egy pzs tartó és egy szalvétartó. Mondtam, hogy jöjjön vissza vasárnap. Õ nem tágított, neki ma estére kellett.
És képzeljétek, itt ült végig, amíg megcsináltam. Nagyon zavaró volt!
De ez született a nagy hirtelenben....
Kép
A kép megint sz@r, de már sötétedett, amikor csináltam a képeket!

Jubi!
Hozod a formád és én csak gyönyörködöm! Nagyon klassz lett!
A szalvit is krétáztad? Kép és a pipike? Azt is te csináltad? Jó az összhatás!
A virág benne..nos...nekem is volt ilyen virágom és nőtt mint a bürök! Kép hamarosan csinálhatod neki a nagyobb cserepet! Kép Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hali!

No én elpakoltam a cuccaim. Végül sütöttem egy rakott cukinit, és míg ment a gáz jól száradtak a képeim is a sutban Kép Majd jövök a terméssel, de asszem hirtelen túll nagy fotókat csináltam, még kicsinyítgetek, ha lessz időm.
Tuti, hogy mindenki sunyiba kupácsol, olyan nagy a csend. Gyanús!

Kép
krimo

Sziasztok!

Erikák!
A Jóisten éltessen Titeket és alkotókedveteket nagyon sokáig!
Kép

Egyelőre ennyi, majd jövök, mutizok.
Nem menekültök KépKépKép.

Puszi

Kriszta

mohácska

Mijannn, én most imádlakKép pont ez kellet nékem, egy kis dicséret, napok ota válságban voltam, de Mijjjattad elkezdtem ujraKép))))))))))
Gondoltam Rád többször, hogy haza kelett vona már érnedKép Hogy érezted magad otthon?
Névnapiak átadva, örült a lánykaKép hisz 3 neve közül 2 most voltKép

Krimocska, Rád is gondoltam, hogy kiszáradtak-e a száradani valok?

Aniko, Te olyan naiv vagy... a lakk száradási ideje..... de hát minden jo, ha vége joKép
lingonbabi

No itt vagyok mutizni.
Először is, amire Ánizs buzdított Kép
A levendulákra is kentem 3D lakkot, de csak jól megitta, viszont a szalvi levendulákon egész jól kijött, csak valamiért megrepedezett, furcsa, lehet, hogy összekevertem az üvegeket?
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=1
Aztán újra a négy koktélos. A barátnőm anyukája már akkor leakarta nyúlni tőlle, így most mégegyszer megcsináltam, de ezt most repesztettem.http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=2
És kb inenn lapozgassatok, még az utsó kettőhöz van hozzáfűznivalóm:
Ez itt a türelmetlenség bére, a Lexivel kupácsoltunk itt vasárnap, és úgy izgult, hogy hogy fog repedni a felülrepesztő, hogy hajszárítóval szárogattuk... persze az alsó rétege nem lehetett még elég száraz, mert mint látszik, néhol alá folyt a patina.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588 ... 7&index=12
Ezt pedig tőlle kaptam:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=12http://gportal.hu/pic view.php?prt=22588&gid=525097&index=13
Nagyon ügyes, én nem tudok ilyet csinálni.
No hát ennyi, de még van egy kis halom szalvi amit meg kell csinálnom, de most megint húzhatom az időt, van egy hónapom Kép

Kép
krimo

Babi!

Ezt nem értem...miért vagyok naív????
A lakk száradási ideje 10 perc. Én maistro akrill lakkot használok. Ez spray és írtó hamar szárad. Két rétegben viszem fel, így vízálló régetet kapok!
Az olasz lakkom pedig ( ami írtó drága volt ) 1 nap alatt sem szárad meg.... porosodik is a polcon! Kép
Így a szett kicsit több, mint 1 óra lett készen!

Most megyek csinálom a cuccokat a vásárra, mert nincs egy hetem sem már! Várom nagyon, de olyan forgalmat ( anyagiakban ), mint amit Paat csinált, nem várok! Én nem vagyon olyan ügyi ebben a részében!

Tényleg Paat!
Már kíváncsi vagyok a vásárra vitt alkotásaidra! Régen csurgott már a nyálam! Kép

Szép hétvégét nektek!
Néha néha benézek!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Köszi Lányok a virtuális virágokatKép Nagyon szépekKép

Krimó!!! Azt a koktélos sorozatot én is lenyúlnám! Milyen színekkel csináltad? Tecc nagyon az ajándékod is!

Anykó! Így hirtelen tuti kis cuccost hoztál összeKép Komolyan végignézte a nő? Engem az ilyennel halálra tudnak idegesíteni, pedig állítólag birka türelmem vanKép

Erika
dreri

http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=12 Nem akarja megmutizni, de gondolom rájötettek, hogy ez a patinás.

Kép
krimo

Krimo!

Nem bírtam megállni, hogy ne maradjak itt megnézni a dolgaidat!
Te jó ég...ezek nagyon szépek!
Ami igazán tetszik, az a két fél szalvis képed, illeteve van egy gyümölcstálas pezsgős kép, aminek olyan érdekesen gyönyörű a kerete. Isteni az is, hogy a szalvéta itt-ott rámegy a keretre. Ezt azonnal megvenném!!!!
És a doboz is nagyon tetszik!
A koktélos képek repesztése hibátlan és ilyet én az életbe nem fogok tudni csinálni! Kép
Egyszóval....nagyon szuperek!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Eri!

Köszi szépen!
Még jó, hogy nekem a pzs tartók lealapozva várják sorsukat. Így nem kellett még alapoznom is. A nőci ismerős volt, de ennek ellenére engem is zavart, hogy nézi ahogy csinálom. Bár néha a kisfiammal játszott...

Na tényleg megyek, mert ezt a napomat alkotásra szántam! És ha itt maradok, akkor mit viszek eladni??? Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Eri!
Próbáltam valami hasonló kékeszöldet keverni, mint a szalvin a felirat. Bár mint később rájöttem az inkább tök zöld Kép Szóval mohazöld , és olyan görögkék falszinezőből meg diszpiből kevertem. A repedések meg fehérek.
Anikó!
Én is akartam írni, hogy tuti megzavarodnék, ha valaki ott állna fölöttem, hogy mikor lessz már kész a cucca. Ügyes voltál, hogy kibírtad, és szép is lett még ráadásul.Valahogy a Fruti cukor jut eszembe rólla, és összefut a nyál a számban Kép
Jubi!
Neked van valami titkos keki krétád? Vagy kavarod a szineket? Klassz a kaspó, kaspó?

Kép
krimo

AnikoKép
Mert mi tudhajuk, de a Hölgynek nem kell és akkor nem ült volna a nyakadon, hanem visszajöhetett volna érteKép

KrimoKép
Nagyon klasszakKép Szivesen beválalnám öket, mindetKép

JubiKép
Tied "csak" szokásos, jubisKép

Olyan ügyesek vagytok, megyek is elbujdokolokKép
lingonbabi

Sziasztok!

Voltam vásárolni! Kép És vettem egy szuper bortartót, aminek kovácsolt vas a fogantyúja, a bortartó pedig fa! Nagyon csini. Majd lefotózom nektek! Persze cak ha nem zavarok ilyenkkel! Kép De hátha valaki közületek le tudja koppintani!
Megyek főzni, után kupálni! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Babi!

Csak én vagyok olyan hülye, hogy tudom, hogy estére kell neki és aznap nem nagyon volt kedvem alkotni. De mivel nagyon kellett, így bevállatltam. Ha nem ül ott, tuti nem csináltam volna meg estére. Valahogy hajtott a nő. A rendelés meg ugye jól jön, mert szerintem máskor is fog neki kelleni valami. Bár közöltem vele, hogy máskor időben döntsön és szóljon, mert ez így nem igazán ok nekem!

na megyek enni, aztán neki esek a dolgoknak, mint majom a farkának! Kép

Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Aniko!

Banánnak, nem?Kép
Akkor mégis csak jol csináltadKép Csak olann vacak brrr, mikor az ember nyakán ülnek.

Voltam turizni, csak egy kerek vágodeszka -szomszédasszonyé lesz-, egy kerámia tál, egy a szivecskés sorozathoz -ezt felnyomhatom? mert semmi jo ötletem sincs, mi legyen rajtuk- és egy szögletes üvegtál. Na meg egy polo fiamnak, egy bluz és szoknya lányomnak. Ennyi a mai turi. (2000 ft-nak megf.)

Megyek alkotni kicsit, mert alig lehet beférni most a kuckoba, mosni meg nem lehetKép
lingonbabi

Babi!

Még így sosem hallottam, hogy banánnak! Kép De ez is jó. Nálunk majom a farkának ismerik. Kép Abból ered, hogy a majmok kergetik a farkukat, úgy játszanak...de banán is helyes, mert azt is imádják! Kép Kép Kép

És hol turizol? Itt is van egy ilyen hely, csak olyan vacak dolgokat árulnak és nem is tecc! Kép Orrukra kell koppintanom, úgy látszik..vagy rossz helyen gyűjtik össze a lomokat??? Kép
Alkottál?
Én délután 4 pzs tartót gyártottam. HOlnap kisképeket készítek, meg a bortartót is szeretném, de én hülye elfelejtetem sárga festéket venni! Kép Majd kedden pótolom, de akkor már nagyon szoros lesz a határidőm! Így jár, aki feledékeny! Kép

Megyek enni!
Jó éjt nektek!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?