Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most rohanok lázatmérni, mivel tegnap óta lázas a kisebbik (lassan már a középső) leánykánkKép, de azért gyorsan végignéztem az összes alkotást és már nem is tudok mit mondani rájuk...szóval mind FANTASZTIKUS!Kép

Kriszta!
BocsiKép, egy kicsit szét vagyok szórodva.Kép

Szóval:
Hajcihó-Hajninak: Jubi vizes krétázása!
"A nedves-krétás keretek a következőképpen készülnek: fogok egy anyag pellust, az ujjamra feszítem, vízbe mártom, és ezzel simogatom a krétát. Ami rátapadt azt pedig rásimogatom a keretre gyors hosszanti mozdulatokkal, nem túl finoman. Nagyon egyszerű!"

Ja, és csatlakozok én is az "unom már az alapozás"-csoporthoz!Kép Bár már a végefelé járok és a szalvik nagy része is ki van vágva és csak arra várnak, hogy a helyükre kerüljenek!Kép

Sztigris
sztigris

SziasztokKép

Már megint csak dobozzal jövök....

JubiKép
Itt van a doboz. Semmi különös, talán annyi, hogy vízálló anyaggal van bevonva a belseje. Mert technika doboznak készül.
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/157231.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/157232.jpg
Amiket mutattál, szuperek! Most tényleg nem tudnék válogatniKép Esteleg a rozmaringos??

KrisztaKép
Te festetted ezeket az arcokat? Mert nagyon profi munkákKép

BabiKép
Igazán gratulálok az éjszakai tálcádhoz. De akkor mikor alszotok?KépKép

PaatKép
A húúúúú meg háááááá eléggé kifejezi mit gondolok??Kép

AnykoKép
Nagyon tutik a gombásak!

Sztigris!
Lánykádnak nagyon gyors gyógyulást! Nehogy elkapd!
Írok pár sort nemsokára, de olyan sok dolog van. Még mindíg a nyaralást próbálom kipihenni.....és még mindíg mosok!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Kérdésem a következő: úgy hallottam, hogy a vízálló hatás elérése érdekében, dekupi lakk helyett a műgyanta használata javasolt (pl tálcára, tányérra, bögrére stb). Hol lehet venni, milyet érdemes venni, és egyáltalán, hogy kell használni????
adriette

Szia Lányok!
Először Mindenkinek javaslom a 5*-öket, mert megérdemlitek....!
Kérdéseim vannak, ha segítenétek, megköszönném!
Úgy érzem, most kezd visszatérni az ihletem az alkotáshoz, biztos a rossz idő hozta meg....
A nyáron rendeltem fakeretet és szalvitartót. Na, miután még gipszem nincs öntve, gondoltam, megcsinálom ezeket. De hogy is fogjak hozzá????? A fát is lehet akrilfestékkel festeni, vagy valami speckós festék kell? Erre nem is gondoltam, mikor megrendeltem őket, csak, hogy én is szeretnék már ilyen szépeket.... Meg például a fakeretet hogyan rögzítsem a hátlaphoz? Ti ragasztjátok? Mivel?
Látjátok - ilyen alapdolgokat sem tudok még....Kép
Remélem, Valamelyikőtök olvasgat mostanság, mert annyira szeretném már csinálni, de az infók nélkül nem barmolom össze őket!
Adriette! Sajna én teljesen amatőr vagyok, így segíteni sem tudok!Kép
Köszi Lányok előre is a segítséget! Tünde
totne

Sziasztok

Aniko!
Bilihez gratula, hisztihez pedig annyit, hogy kezelni kell tudni. Én tudom kezelni, nekem nem hisztiznek, Párom nem, igy Neki 3-an hisztizünkKépKépKép
Mikor és hogy? Még Te kérdezed, szavétabotosságra is jut energiád, Nálatok hány orábol áll egy nap?
Igen, a tálcára az került amit Mininek javasoltam.

Jubi:"Ma délután nálunk is úgy rákezdett, hogy alig tudott a párom vezetni" azt olvastam evezniKépKép
Azt hiszem ideje lesz családjaitok ügyeskezü ffiait dicsérgetnem a Páromnak, gratula Párodhoz!Kép

Valaki irta kidobott valami Stuciéhoz hasonlo mázast. Nem kidobni!!!! Mázasakat is átfestem akkor Ti is festhetitek.

Mohikriszti: Elmehetnél arcdekoratörnekKép

Krimokám, mert sokat bulizolKép
Tükröt csináltam már, rozsával, és van szögletes lámpa Ikeában, http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=127524&index=24 szerintem tök jo decupizni mind a kettöt.
Szép a kép, olyan nyugis, harmonikus.

Tigrincs! Jobbulást a lánykádnak!

Kodácska! Ez a láda is klassz, fiué lesz?
Alvás? Mijazz?

Adriette!
Én nem hallottam. Sk pohárra, tányérra kiégethetö porcelánlakkot használok (Marabut), mosogatogépet is birják. Tálcákra pedig közönséges akryl lakkot, nem áztatjuk be vizbe, csak mosogatoszeres ronggyal törlés, majd tiszta ronggyal.

Tünde!
Faragaszto de lehet Plextol is megfogja.
Ha a festékedre rá van irva fára is jo, akkor használhatod.
Én a használati tárgyakat alapozni szoktam elötte, strapabirobbak lesznek.
Csöndesen sugom, fa nagyon szereti a krétáza´stKép

Pussz Babi
lingonbabi

Napon:

Kép

Árnyékban:

Kép
lingonbabi

Köszi csajok a dícséreteket, nálam még kimaradt, hogy lerójjam tiszteletem Jubi olivás cuccosa előtt. De a formás-mentás sem semmi, csak az olivás meglepően nemjubisannembarnaKép

Babi! az a magnóliás tálca bejön nekem isKép

Anykó!
Te ne az én cuccaimat irigyeld, mikor egy vagyonban fogadnék, hogy kazalszám áll nálad a szebbnél-szebb portéka. (húúú , de régen használtam ezt a szót, gyerekkoromban a keramikus-tanárom hívta így a köcsögeinket.)

Vizes krétázást még nem próbáltam, de az én lusta módszerem tök ugyanazt adja: nem fixálok krétázás után, hanem a lakkozáskor szétkenemKépKépKép - ha úgy akarom...

Jubi, egyébként nagyon igazad van a vásár pénzügyi részével kapcsolatban. Nekem most kb. 60.000 ft áll benne, de nagyon remélem, hogy csak átmeneti időre kellett kivonnom ezt az összeget a családi kasszából és fial(l?)ni fog!

A fotókkal -tudjátok - idegen tollakkal bírok. A párom munkái - mondanám, hogy ő az ívesre fűrészelés helyett (Jubi párjaKép) ezt csinálja nekem, de tegnap az összes utómunkálatos cókmókomat megdolgozta, így csendben vagyokKép

Amúgy együtt fotózunk, a 2*3m-es üvegfelület köré vettük a lakást, a másik oldalon meg 2 150W-os reflektor. A "porondra" felváltva pakolunk, a gépet ő bűvöli, ehhez én nem konyítok. De az azért látszik, hogy a terítőt meg SENKI nem vasalta át előtte és tiszta hajtásKép
paat

Babi! A lámpa szuper szép, a tálca pedig legszívesebben átkrétáznám sárgára vagy zöldre, mert amúgy nagyon a szívembe mászott. Egy mintaív, vagy kombináltad?
paat

PaatKép KösziKép Kombináltam sok szalvibol. Vila´gos sárgára nem mertem, a zöld pedig nem passzol hozzám, ha valakinek csináltam volna zöld lenne.
lingonbabi

Sziasztok!

Koda, Babi!
Igen, teljes mértékben az én munkáim... Még a modell is az enyém Kép. Különben ezért készül. Vállalnék arcfestést. Persze, ha valakinek megfelel az énfajta "profizmusom", mert sem sminkes, sem kozmetikus nem vagyok.

Nagyon szép a lámpa, lehet, hogy megnézem én is az itteni IKEA-t.

Megyek, mert megjött a drága modellem, kellenek még képek. Majd este felrakom, ha kíváncsiak vagytok rá Kép.

Puszi

Kriszta

mohácska

Sziasztok!
Na végre megnéztem az összes műalkotást.Sárga vagyok az irigységtől,de majd most felkötöm a fehérneműt és állok neki az alkotásnak.Rengeteg ötletem van,csak tech.akadályok léptek fel.Valami olyan dobozra lenne szükségem hozzá amilyet Koda csinál,de olyan szájbarágós módszerrel kellen elmagyarázni,miként kell elkésziteni.Horvátországban egy vagyonba került az amit kitaláltam magamnak,csak a bevont doboz hiányzik hozzá.Help me!Na eldugulok és megyek kávét csinálni,mert mindjárt leragad a csipám ettől a sz@r időtől.További szép estét mindenkinek.Pusz:Kata
tikiti

Szia Lányok!

Mindenkinek 5* amiért ilyen szépet csinált! Kép
Mutatnék én is valamit, mivel Valcsink nem tud képeket feltenni, így én prezentálom a Mamijának készülő szekrénykét.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6738
szorgosstuci

Paat!
Nekem legjobban a citromos és a katicabogaras Kép De a többi is gyönyörű!!...bár ezt te már nem olvasod, mert éppen fialtatod a kosztpénzt Kép

Adriette!
Én még erről a műgyantás impregnálásról nem hallottam...én vizesbázisú parkettalakkot használok.

Koda!
Szerintem Dávidnak lesz az osztályban a legszebb technika doboza! Kép

BAbi!
Én Napfényben használnám a tálcádat, úgy jobban tetszik Kép

Valcsi!
Krétázva is lesz a szekrény? KépKép Én már elképzeltem mennyit kennék rá...Kép

Pussz: Jubi

Szomszédasszony!
Tegnap végre én is túrtam egy csomó lomot, most lesz mit csinálnom...alig tudtam aludni az izgalomtól Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Háááááát! becsuktam a számat manuálisan, mert persze leesett az állam:-))))

Paat!
Megadrukk neked a jó időhöz, hogy ezt a sok szépséget méltóan tudd elhelyezni, és persze vevő hegyeket kívánok a fialtatáshoz:-))))

Babi!
A tálcák szuperek, a lámpát láttam élőben varázslatos:-))))
Tegnap voltam szalvibeszerzésen, csak egy kisebb zsákkal vettem, persze elsősorban szőlős-boros.
Magnóliás 8remélem így kell írni)sajnos nincs egy darab se a nagykerben, illetve van de csak bordó alapon a normál méret :-((((((((( az meg ugye nem ideális a kivágásnál:-((( Találtam egy szőlőst ami érdekes szerintem azt majd ha lesz egy lélegzetnyi időm lefotózom és elküldöm:-)))

Adriette!
A vízállóságra az előző hszben már írtam, kívűlre Köber lakk, belölre a köcsögöknél impregnáló.(meg persze alatta az égetett máz)

Tünde!
A keretet a kép lapjára sokféleképpen lehet ragasztani! A faárú készítőnk ragasztópisztolyt használ, én a háztartási boltban kapható gyors kötésű faragasztót(én Palma márkát használok)

Mohácska!
Pár évvel ezelőtt nagy tételben rendeltem volna nálad arcfestést, mert mind a három lány oda volt érte, most sajnos várnod kell, mert az unoka még elég kicsike ehhez, de nagyon igyekszik, nő mint a gomba, úgyhogy majd jelentkezem :-))))

Stuci!
A Valcsi szekrénye gyönyörű lesz(pontosabban az anyukájáé).
Na most ennyi, megyek gályázni, aztán majd még benézek:-)
minimaxi

Sziasztok!

Paat! BOLDOG NÉVNAPOT !
Kép
szorgosstuci

SziasztokKép

ValcsiKép
Igen-igen, én is maszatolnám a szekrényt ezerrel, csak úgy, mint JubiKép Már szinte bizsereg a kezemKép

JubiKép
Köszi-köszi, ez jól esikKép Remélem Dávidnak is fog tetszeni.

KrisztaKép
Azta! Nekem is van némi kézügyességem, de ezt nem tudnám utánad csinálni!

MiniKép
Úgy jó, ha nő a kislegyényKép Szólj már, ha vannak új képek oké?

StucikámKép
Mi legyen a legyeződdel? Lesz fuvar? Vagy inkább feladjam? Vagy ne türelmetlenkedjek már annyit?Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!.-))
Paat!Nagyon Boldog Névnapot kivánok.
Koda!Légyszi,hogy a fenében kell csinálni azt a dobozt?
Na elpályázok.
Puszi:Kata
tikiti

Paat!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok Lánykák!

Én csak olvasok, olvasok.... és ámulok, bámulok. Nem semmi, amit csináltok. Hogy a f...be van ennyi időtök gyerekek mellett? (Bár ezt a kérdést mintha már feltettem volna.)

A szekrény első változata nem ilyen volt, de amikor bevittem a Mamim szobájába, nagyon sz...r volt az összhatás. Úgyhogy kezdés előlről..... De mivel van nekünk egy Stuccink, annyit udvaroltam neki, míg be nem segített. Én is krétáznám szívem szerint ezerrel, de a Mami szobájába csak így fehéren illik, mivel fehér elejű barna szekrényei vannak és általában ezek a színek dominálnak nála, na meg egy kevés zöld.

Húha de hosszú lére eresztettem magam. Na majd ha hazajön az uram udvarolok már egy kicsit neki, hogy tegye fel azokat a dolgokat, ami a fényképezőgépben maradtak.

Pusszantás mindenkinek: Valcsi
váradi_vali

Paat!

Én is kívánok neked minden jót neved napja alkalmából!
Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Paat!

Én is kívánok neked minden jót neved napja alkalmából!
Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Na ezt nem így akrtam, de valamit szövegelt a babanet, hogy nem jó, próbáljam újra más képpel!
Na de így 2x lettél köszöntve Paat! Kép Kép Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Paat DrágaKép
Isten éltessen sokáig!Kép

KataKép
Ezt levélben kellene leértekeznünkm, mert itt elég hosszú és bonyolult lenne. Vagy az oldalamon le van fényképezve lépésről lépésre a doboz elkészítése. A könyvből kifényképeztemKép Nézd meg és beszélünk, ha nem megyKép

Koda

Kép

Kép
koda

Paat!

Nagyon boldog névnapot kivánunk

Babi és druszád

Kép
lingonbabi

SziasztokKép

Jányok, nyuljuk már le azt a szekrénykét, maszatoljuk, nekem pl jo lenne maszatolva isKép

MiniKép De belebujnék a zsákodbaKép

MohikrisztiKép Csuda ügyes vagyKépKép

Jubi! Muti mit turiztál!!!!KépKép

StucciKép Mit gályázol?
Apropo, mit csinálsz a stucctojásoddal?
lingonbabi

Jajajj!

Hát lemaradtam erről a névnapról majdnem:-((((

Na de még nem késő!

Patrícia!
Isten éltessen sokáig, boldog névnapot Neked :-))Kép

Ja és még valami lemaradt!

Koda!
A dobozaidtól továbbra is paff vagyok (és még nem is a bűvös sárkány) pedig nekem könyvem is van, mégsem merek belevágni:-((((

Tiki Kata!
Van egy "díszdobozok készítése" (asszem ez a címe)című könyv, úgy tudom Koda azzal kezdte, de ma már ő írhatná a könyvet, mert sokkal szebbeket csinál, mint ami benne van. Én Alexandra boltban vettem még jó régen csak éppen nincs merszem belevágni :-(

Babi!
Valszleg Stuci is gályázik valamit, de én írtam, és most vissza megest. A zsákba belebújhatsz októberben ha jössz, majd elviszem ami marad addig belőle :-)
minimaxi

Én is bevettem a Cavingtont. Na de az én koromban ezt már el lehet nézni. Úgyhogy Pat! Minden jót, sok-sok boldog névnapot kivánok Neked és mindazt amit Te szeretnél.

Pusszantás: Vali
váradi_vali

Még úgy látszik nem hatott a Cavington, mivel elfelejtettem Babinak megírni, hogy olyan szép képet tett fel Patrícia névnapjára, hogy mingyán lenyúltam.

P: Vali
váradi_vali

A tegnapi turizásom egyik jubisított változata:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1124970243.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka

Jol tetted ValikámKép A legszebb névhez gyönyörü kép dukál. Megyek is mindjárt sütök egy kis cseresznyés piskotát az én ünnepeltemnekKép

Jubi drága, Te rakétát nyeltél?
Most viszont komoly: nekem ilyen alap kéne a görögös gipszhez, de hogy csináljam?

Minike, bocs melléemlékeztem. Kapd csak elö a fotomasinádat és örökits meg a zsákocska tartalmát, mert képes vagy "felfalni" mindet mire hazaérekKép Tudom nem vagyok pofátlan, csak szeretem a zizlésedetKép
lingonbabi

Jubikám!
Annyira kíváncsi lettem volna az eredi kinézetére. A pacsmagokat magad készítetted? mert akkor profi munka!

Kata, MiniKép
Igen, én is ebből a könyvből kezdtem el dolgozni. 3 hétig csak olvastam, mert nem értettem megKép Most már szinte ki sem nyitom. Tényleg csak egyszer kell átrágni magad a kezdten, utána minden doboz ugyan úgy készül.
Kata! Szívesen segítek így távoktatásbanKép

Koda

Kép

Kép
koda

Bocs, elmaradt a kep:Kép
hajciho

Ezer bocs, az iras is elmaradt Kép((

A lenyeget csak ujrairom:
ezt a kepet egy kis pocaklakonak keszitettem.

Paat kedves! Boldog nevnapot!

Vali! a szekrenyedet meglatva kellet rohanjak a felmosorudert es rongyert Kép) Tenyleg nagyon tetszik, es a szalvi is egy reg a'hittott kedvenc...

Aniko! tetszenek a gombasok, ilyet szeretnek en is a konyhamba.

Babi, Teged is csak folyton csodallak! A citromos talcad pl. vizes kretazva van-e? Kimondottan tecc.

Mindenki masnak, akit nev szerint nem is emlitek 10* adok. (Mi az iskolaban 10-ig osztalyozunk)

Kerdesem van: Vettem 1 uveg patinat, de nem t'om mikor es hogy hasznaljam. Alapozas utan, vagy ragasztas utan, vagy csak lakkozas utan? Es gipszre is, vagy csak fara?

Ti a vizes alapu lakkot csak lakkozasra hasznaljatok?! Mert en azzal ragasztok is Kép) Kiserleteztem, probaljatok meg Ti is!

Na eltuntem,

Hajni
hajciho

Koda!
Igen, én pacsmagoltam. Van rajta sötétszürke és arany festék papírral rápacsmagolva, aztán pedig rozsdabarnával krétázva.
Ilyen volt eredetileg:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1124977077.JPG
...bocsi, nem fordítottam meg a képet Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Timi!
Köszi a segitséget,sztem előbb megnézem az oldaladon a leirást,de utána valszeg őrült módon fogok kérdezni.Előre is bocs majd az állalndó zaklatásért,de annyira beleéltem magamat az elképzelésembe,hogy nem igazán szeretnék letenni róla.Más: feltöltöttem a nyaralási képekből egy páratinnen lehet lapoznihttp://gportal.hu/picview.php?prt=22280&gid=512303&index=1
illetve az utolsó még nem mutizott műveim:http://gportal.hu/picview.php?prt=22280&gid=512300&index=1
persze,csak ha érdekel valakit.Na menek mákosgubát csinálni,ezt kért a családom.
Puszi:Kata
tikiti

Sziasztok!

Először is: Paat!

Isten éltessen sokáig! Kép

Lányok!
Ötlet: maszatoltassuk be a szekrénykét. Ugye így nem jóóóóó???? Úgy meg a mamának nem lesz jó, mi meg csak elosztozunk rajta Kép. Mindenkinél ott lesz egy hónapigKép. Naaaaaaaaa...

Koda, a dobozgyáros: gyönyörűűűűűűűű!!!!!!! Én is szeretném megtanulniiiiiiiiiiiiiiiiii! Még rongyaim is vannak, de ha nem, szerzek Kép.

Mini!
Sajnos sokévvel ezelőtt én sem tudtam, hogy tudok ilyet csinálni. Aztán az előző csoportomban derült ki, amikor egy nagyi kérte, fessük ki uncsiját bohócnak az első farsangon. A kislány most megy 3. osztályba. Én meg azóta festek. Gyereknapon oviban, kerületi gyereknapon és kerületi Mikulás ünnepen. A többi meg, remélem, ezután jön Kép.

Puszi
Kriszta

mohácska

Halihó!

Köszönöm a tanácsokat, persze értelemszerűen: fához faragasztó! Gondolhattam volna....
Paat! Én is szeretnék csatlakozni a sok szépet és jót kívánok sorába:

Kép

Nagyon szép a szekrényke, és nagyon szép a váza is, meg minden amit láttam!Kép
Na puszi: Tünde
totne

Off, de nem tudok nem nem szolni:
(gondolom nincs idötök ilyesmire, de terjesszétek ismerösök között, most szolt barátném erröl és én is disznoságnak tartom)
http://index.hu/homar/index.php?p=617&more=1&c=1&tb=1&pb=1
lingonbabi

KépBoldog névnapot!

Huh, majdnem lemaradtam...

Tudjátok mit? Nekem így is jó a szekrényke! És így már csak mamával kell osztoznom! Kép Hihihi

Kép
krimo

Szia Lányok!
Kicsit nem vagyok aszt mingyá szófosást kaptok. Kép
Megpróbálok nagy vonalakban válaszolni.
Kodácska, türelem, szervezem a szállítmányozót! Kép

Babi, tervem az sok van de tojásom sajti csak 1 lesz. Kép Szombaton megyek a bratyóhoz a szülinapjára és akkor teszem a magamévá.Mármint a tojást. Kép Õ meg megkapja azt böszme tálat a gyertyatartóval.
Egyébként édes volt,Valcsink meg megmutatta, hogy van egy halom ilyen lábasa, csak kicsibe. Kép Egész helyes kis gulyásos készlet lett volna, ha nem alakítom át. Kép
Egyébként nem gályázok pedig volna varrni valóm, de ahhoz nem fűlik a fogam és csak tologatom a kezdési határidőt. Kép Tudjátok rendet is kéne elötte rakni. nah, hát ez amihez nehezen fogok hozzá. Kép
Egyébként meg jöttek új szalik és az egyiknek nem bírtam ellen állni és vágtam hozzá deszkát és azokkal molyoltam. KépMit nem mondjak nem ippeg ideális hely a szoba a dekopírral való fürészeléshez. Kép Csináztam 8 kis képet, majd mutizom. Kép
Jó ez a link, tovább is küldtem pár ismerősnek. Engem ugyan nem érint, mert sosincs pénz a kártyámon. Kép

Jubika, úgye milyen klassz a turis cumót megcsinálni? Persze sokkal egyszerűbb egy vadi újat kupálni, de a használtnál megvan az a varázs, hogy lehet csaszatolni , javítgatni . Egy hót dzsundzsa cuccból egy szépet kreálni. KépHabár a vázád eleve se volt nagyon halott, de azért így megjubisítva mindjárt tetszetősebb!! Kép

Hajci! Aranyos ez kis kép! Homok van a szélén?

Tikata, most se látom jobban a képeket, mint amikor a telódon megmutattad. Kép

Anikó! Jobbulást a Mamidnak!

Remélem nem hagytam ki senkit! Kép
Ja! A Valimamai szekreterjéről meg ne is álmo
djatok! Az disznósajt! Kép
szorgosstuci

Hát ez azért már nem semmi! Szia Stuci! Amíg nem voltál addig csicseregtek a csajok , most meg akkora csönd, hogy valami csuda! Kép
nah, nem baj , azért neked megmutatom a molyolásom eredményét. Nem nagy etvasz, de reméljük elkel majdan. Kép
Innen lapozni: http://gportal.hu/picview.php?prt=55933&gid=207403&index=4
Stucikám! ahová te beteszeded a lábad, fű nem terem! Húzzá a bánatba!Kép
szorgosstuci

Stucikám!

Én megnéztem a képeket, nagyon "pofásak"! Te már a mikulásra gondolsz???? Mi még nem is nyaraltunk.....Kép Na pusszancs! Tünde
totne

Stucek!
Én mondtam neked élőben is,hogy nagyon klasszak.Mostanság senkit nem nagyon érdekel mivel bibelődik a másik.Na nem offolok tovább.
Megyek inkább olvasni.Kata
tikiti

Mindnekinek köszönöm, anyum jobban van. Előtte áll egy hosszabb kezelés és sok injekció, meg minden, de már nincs nagy fájdalma! Kép

Megyek töltöma képeket a bótomba. Ha valaki meg szeretné nézni, akkor látogasson el a www.gportal.hu/anyko2 oldalamra. Majd szeptembre közepétől szeretném "megnyitni".
Ez a gyűjteményem, így zömében 1-1 darab van belőlük!

Stuci!
Haláliak a képek! És valóban már el kéne kezdeni a karácsonyi cuccokat. Nálunk Békésen a boltban már karis hangulat van. A boltos csajszi szerint már a naykerekben zömébn elfogytak a vadi új karis szalvik. A csajszi is alig tudott eltetetni!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Most engem kimoderáltak, vagy mi van?
Stuci, 17.33-kor irtam, hogy Vali kicsijeit kunyizd, hozd Valival együtt, fözök levest Nektek....
Katicának, hogy tudtam ezt fogod válaszolni és én se látom képeit, pedig szeretném.... Hogy "ide nekem az oroszlánt is" vagyis nagyon tetszik az oroszlános képed, azt is hozzad, tudod vagy sem de én az ünnepi felhajtást utálom, igy karácsonyos dolgokbol alig 1-2 ragad meg....
lingonbabi

...és hogy Jubi igazán tarthatna továbbképzést pl oktober utolso hetében és akkor Dobozkirálynö is jöhetne és közkivanatra kitanitana minket....
lingonbabi

Hmm, tudom. Nem tudtam elküldeni, valami olyat irt ki, hogy ha ez a hiba fent áll akkor lépjek kapcsolatba valakivel.... igy hagytam elöl, hogy küldöm késöbb.
Aztán Acrobat Readerrel (vagy mivel) kellett volna olvasnom, de lefagyasztott. (Az azota már leszedve gépröl, ujabb feltéve, hogy müx-e még nem probáltam. Fogom mert porszittyot kell venni és nézni akarom a teszteket)
lingonbabi

Kata!
Szerintem szépek, csak nagyon aprók Kép

Stuci!
Megint very kreatívnak tecccik lenni Kép Az elsőnél azt hittem, hogy szatyor Kép, de most már képben vagyok Kép Ilyen közel van karácsony?!

Én még mindig a turis motyómat dolgozom fel:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1125120719.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1125120735.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka

BabikámKép
Én nagyon szívesen segítenék dobozolni mindenkinekKépKép Benne lennék!

AnykoKép
Milyen gyönyörű lett az oldalad! Olyan jó megnyitniKép

Jubikám!
Le a kalappal előtted! Nem is hiszem, hogy abból a vázából ilyet varázsoltál!

Nagyon jók lettek a "képek gyerekeknek", de ki csinálta őket?? vagy Stuci magával beszélgetett? Nem értem....Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?