Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nalunk a szopi maratoni. Állandóan rajtam csüng a babám, ma pl az elmult 3 év hivatalos papirjainak szétválogatása volt soron, amit a kislegénnyel a mellemen tudtam végigcsinálni. Vannak persze napok, amikor o is 3-4 órázik. Kb minden másnap. (Szilvi, még mindig nem működik a szerver, pedig már megnéznén a mailjeimet nagyon, meg Neked is irnék). A lányom aranyos. A régi babakocsiját meg kiságyát, meg csomo mindenét használjuk a kicsvel is, és ma közölte, hogy az etetőszékét tegyük el, Õ nagyszékből eszik, majd ha kicsi beleő, elővesszük. Összee-vissza puszilgattam. Aztan este, amikor a kicsi elaludt, direkt elkezdett visitozni, szerencere hamar abbahagyta. Szerintem nagyon sokat "komolyodott", amiota kistesoja van.
Szerintetek mikor érdemes egy gyereknek biciklit venni? Olyat, aminek segédkerekei vannak, amit állitani lehet? Hol lehet jo minoségűt kapni?
Más. Szilvi, Duda! Ti kihivjatok hetente a gyerekorvost? Nalunk a szomszedsag gyakran hivta--mindenkinek az utcában uaz--. Én is úgy érzem, megnyugtat. Ti hogy csináljátok?
Üdv, és puszi mindenkinek!
M
Tud valaki valamit Csengeről és Virgáról? Nagyon hallgatnak. Szerintem mar bizosan bent vannak és babáznak.
masodik

Szia Enikő!
Kicsi a világ! Hát úgy néz ki, hogy baba lesz!De még csak a 10. hétben vagyok. Épp dokit keresgélek. Megleptél rendesen! Egyébként ez még titok mert még nagyon az elején vagyok!!!
Az címem : sz-reni@freemail.hu
Üdv.: Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Szia Enikő!
Kicsi a világ! Hát úgy néz ki, hogy baba lesz!De még csak a 10. hétben vagyok. Épp dokit keresgélek. Megleptél rendesen! Egyébként ez még titok mert még nagyon az elején vagyok!!!
A címem : sz-reni@freemail.hu

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Szia Enikő!
A címem : sz-reni@freemail.hu

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Paga!
Köszönjük szépen a gratulációt! Sajnálom, hogy idő előtt véget ért a nyaralásotok!

Szilvi!
Nati is úgy eszik, mint Nándi, csak éppen éjszaka kelünk 3 óránként. Jó lenne rávenni valahogy ezt a bébit, hogy inkább nappal egyen 3 óránként és éjjel 4 óránként. Van ötleted?

Ma elég nyűgös szegénykém, egész nap a kezemben van, amint letenném az ágyába sír. Most is együtt írunk!

Második!
Nálunk a gyerekorvos eddig egyszer járt, és még 1x jön majd. Aztán nekünk kell havonta menni a rendelőbe tanácsadásra.
A védőnő viszont hetente jön. Nekem szerencsém van vele, a terhességem alatt és most is nagyon normális volt, segít, ha nem tudok valamit.

Nagyon helyes a kislányod! Sajnos bicikli ügyben nem tudok segíteni, nincs ilyen irányú tapasztalatom.

Mondjátok, kb. hány milit "kell" enniük a babáinknak mostanság?

Puszi!
Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

nekem z orvos azt mondta, hogy kb 50-et kellene etetésenként, és naponta kb 8 etetés kellene. Én nem mérem, meg számolom, hanem megmérem hetente egyzser kétszer. Ha hetente 150 gr.ot hizik, akkor ok. Egyebkent akkor is ok, ha naponta 5 kakis pelusa van. Akkor biztos lehetsz benne, hogy eleget eszik. (A lányommal igy csináltuk, és teljesen jo volt méricskélési stressz nélkülo csinálni, meg minek zavarni szegénykéket, a szopi végére már általában alszanak, én meg sajnálom felébreszteni.) Most azért szereztük be a mérleget, meg azért mértük egy párszor, h mennyit eszik, mert picit sárga volt, amikor hazajöttünk, és nagyon aluszékony, serencsére nem volt komoly a dolog. most már ok.
Puszi,
M
masodik

Köszi mindenkinek az infót!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Nálunk a gyerekorvos eddig kétszer volt kint, és mivel az a pici sárgaság is elmúlt amivel hazajöttünk, most már csak én fogok hozzá menni 5 hetesen. Mérleget most nem kölcsönöztem, az első pár napban ezért tiszta aggódás voltam, hogy eszik-e eleget. Most, hogy látom hogy kezd kikerekedni, már nyugodtabb vagyok. Főleg, hogy Második írta az 5 kakis pelust. Simán teljesítjük.
Duda, sajnos nincs semmi praktikám arra, hogy éjszaka tovább aludjon a gyerkőc! Egy kicsit türelmesnek kell lenni, végtére nem ismeri még az órát Kép! Szinte hihetetlen, de tényleg eljön majd az idő amikor átalusszák az éjszakát. Mindig erre gondolok amikor félájultan kelek fel a gyerekhez.

Második, ha volt lábbalhajtós járműve a lányodnak, és azzal már nagyon tepert, akkor biztos nem túl korai a bicikli. Bár lehet hogy kezdésnek egy egyszerűbb tricikli is megteszi (nekünk olyan van).Mondjuk ahogy elnézem az időjárást túl sokat nem tudtok mostanság gyakorolni.

Reni! Gratulálok és problémamentes terhességet kívánok!

Szilvi
gszilvi

Sziasztok!

Szilvi
mellkifejés - hát én addig míg lazultak a "jégtáblák" Kép - és ne izgulj marad még benne a picurnakKép - -ugyan ez éjszaka kissé nyűgös dolog, talán akkor nem teljesen lazultak fel a csomók, de az eleje mindkép...

Paga
ne keseredj elKép ... komolyan, gondolj arra hogy még így rossza időben is jobb otthon mint valahol idegenbe "bezárva" egy szobába

Egyébként én talán 2x sírtam a pocak-korszak alatt, egyébként állandóan vihogtam, csak úgy gurult a nevetésKépKépKép

Csenge, Virág
NAGY A CSÖND?!?!?!
kisbora

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, volt vizsgálat, és UH is. Azt mondta, hogy az én babámnak nincs nyakiredője, ami a fejlődési rendellenességek szempontjából a legjobb. Kaptam igazolást, amivel meg kell keresnem a védőnőt. Még ma fel is hívom. Más vizsálat nem történt, azt mondta, hogy az lső vérvétel elég 16 hetes korban, amikor az AFP miatt úgyis lesz laborvizsgálat. Akkor, illetve az AFP eredménye után (kb. 8 nap) is elég eldöntenem, hogy akarok-e genetikai vizsgálatot, arra csak 1-2 napot kell várni (mármint a vizsgálatra), tehát nem futok ki az időből. A 4D UH-ra azt mondta, hogy nem tud többet, mint a 3D-s, csak látványosabb. Nagy felbontású az is amivel ő vizsgál. A vérvételen alapuló genetikai vizsgáltról nem tudott nyilatkozni, hogy mennyire megbizható, azt mondta, hogy erre még nincsenek adatok Mo-n. Amúgy a mozgásokat nyílván én még nem érzem, de az ultrahangon úgy rúgkapált, izgett-mozgott, hogy jó volt nézni. Az ujját is szopikázta. Ja, és a fiam érzi, hogy rugkapál. A fület rendszeresen a hasamra tapasztja. Én először mondtam neki, hogy az nem a baba, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy igenis az, így aztán azóta nem veszem el a kedvét, ráhagyom.

Sziasztok, jó babázást/ill. jó babavárást mindenkinek!

Paga 12+1

Gabi
paga

Csenge, Virág! De jó lenne tudni rólatok, hogy most mi van veletek!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Lassan én is készülődök a szülésreKép, szeptember 10-re vagyok kiírva.
Lenne egy kérdésem: szerintetek érdemes szülésznőt választani? Nem túl késő ez már? Vagy mindegy hogy kihez kerülök, mindenkiben meg lehet bízni?
rincy

Sziasztok,

SZOPTATÁSI ÉTREND
eszembe jutott még 2 dolog:
1. fűszereset ne (minekután én ma csípős édes-savanyú levest etemKép
2. napi 1800 kcal Mamának

Paga
szerintem a 4D egészen más élmény, vagy várj csak ?! az 3D + finom mozgások, asszem...Kép ???? hm...

udv, A.
kisbora

Andi!

Biztosan igazad van, hogy a 4D ultrahang sokkal extrább. Én azért kérdeztem rá a dokira, mert ha tényleg betegség kiszűrése szempontjából többet tud, akkor biztosan elmennék, de a látvány miatt nem biztos, hogy áldozok rá pénzt, akkor inkább olyan vizsgálatokra költök, amik betegségek kiszűrésére alkalmasak, vagy amitől jobb lesz a babának. A baba pár hónap múlva ott lesz nekem, és akkor annyit gyönyörködöm benne, hogy csuda. Magyarul sajnálom rá a pénzt! De biztos nem fogom a dokira, a szülésznőre, a fizetős szobára, stb. főleg, ha az előző kettővel elégedett leszek.

Puszi, jó babázást!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Szilvi, Második! Köszi az etetési infót. Napi kakis pelus adag teljesítve, így nem aggódom!
Bár elég szeszélyes a leány, van, hogy eszik néhány percet, majd elpihen és alig 10 perc múlva megint enne. És ezt többször eljátsza. Amikor már kezdenék kétségbe esni emiatt, akkor viszont akkorát eszik, hogy csak na!
A ti babóitok is nyűgösek az esős időtől?

Rincy!
Én 2 hete szültem a kórházban, nem volt fogadott szülésznőm. Orvosom viszont volt, aki azt tanácsolta, erre ne költsek külön, mert mindegyik szülésznő kedves és aranyos.
Õ egy hölgyet említett, akinek nem örült volna, ha hozzá kerülök, aki kicsit idősebb és katonás a stílusa, de szakmailag ő is a topon van.
Azt tapasztaltam, hogy tényleg mindenki nagyon kedves és én nem bántam meg, hogy nem fogadtam fel előre senkit.
Más kérdés, hogy mi a férjemmel úgy döntöttünk, így is megköszönjük a szülésznő segítségét, annyira megvoltunk vele elégedve! :-)
Egyébként a terhességed vége felé úgyis kell CTG-re menned, ezt szülésznők csinálják, akkor megismerkedhetsz néhánnyal.

Üdv, Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Duda, Igen, a fiam nekem is neha nyugoske. Én viszont nem az idojarasra gyanakszom hanema pocakjára. Elég szeszélyes Õ is, uazt müveli az evésekkel, mint a lányod. Néha csak percekig eszik, aztan par perc pihi, majd megint evés, máskor meg 3 óránként, jó nagyokat szopizik.
Ma a lányommal volt agy aranyos kis jelenet. csokit evett, és az ujja csokis maradt. Odtartotta a kicsinek, és mondta neki, hogy nyugodtan leszopikázhatja róla a csokit.Szerenscére nem volt vevő rá, én meg gyosan elmagyaráztam a lányomnak, hogy más ujját nem szopikázzuk, majd ha a fiam elég nagy lesz, biztos megtalálja a sjátját, ha akarja. Csokit meg még amúgy sem nem ehet, mert kicsi. Aztán hozzátettem, hogy ugye, milyen jó nagynak lenni? Ennek nagyon örült.
A férjem meg jövő hét végére meghívott vagy 30 embert, amit gyorsan lemondtunk, majd ha hpzzászokom az éjszakai kelésekhez, és nem ugy járkálok, mint egy alvajáró nappal is, meg a babó is nagyobb, erősebb lesz. Azt hiszem, nyertem egy hónapot.
Rincy! nekem volt szülésznőm. Én nem tudom, ki milyen a kórházban, aki nekem volt, meg voltam elégedve. Tudtam, hogy nem szeretnék egy valakit, ezért krestem olyet, aki bent lesz velem.
Ha akarod, emailben "beszélhetünk".
Üdv,
M

Szilvi!
Ma kezdett szerver működni, viszont nem talaloma cimedet, pedig visszanéztem vagy két archivot. Ha megadod, irok, vagy Te is irj, beletettem a profilba.
masodik

Sziasztok!

Nekem is azt mondta a doki, hogy felesleges szülésznőt fogadni, mert ő mindegyikkel jól tud együtt dolgozni és szakmailag abszolút megbízhatóak. A 4d-s uh-ról pedig azt mondta, hogy csak olyan betegségeket tud kiszűrni amit ő is lát a simán. Szerinte is csak akkor áldozzak rá pénzt ha kukkolni akarok. Sajnos nálunk nem alakultak úgy az anyagiak, hogy megleshessem a babát, de megelégedtem a sima uh képekkel is.

Duda! Nándira nyugtatólag hat ez az idő. Tegnap is meg ma is akkorákat aludt! Õ is általában több részletben eszik. Furcsa módon mindig akkor jut eszébe a desszert amikor már tenném le, mert azt hiszem, hogy nagyon mélyen alszik. Szoktad méricskélni a Natasát?

Második! Nagyon fárasztó lehet, hogy folyton mellen akar lenni a fiad. Ennyire nem nyugtatja meg más, csak a cici?

Szilvi
gszilvi

Második! Egyszerre írtunk. Csak nekem kicsit lassabban ment, mert az ölemben van a baba.
E-mail: gszilvi@easymail.hu
gszilvi

Sziasztok!

Köszi a segítséget szülésznő ügyben. Igazán a dokim nekem is azt mondta, hogy felesleges, mert mindegyikük nagyon megbízható és segítőkész, csak egy problémám van, hogy a választott orvosom a kiírt időpontban sajnos nem lesz itt, tehát lehet, hogy másnál szülök. Igazán csak ezért gondoltam rá.
Egyébként már voltam CTG-n és nekem mindig egy kedves, kicsit molett, középkorú hölgy csinálja. Esetleg nem tudjátok a nevét? Azt hittem csak ő csinálja egyedül. Vagy többen is vannak?
rincy

Sziasztok!

Rincy! Én úgy tudom, mindig az éppen ügyeletes szülésznő rakja rád a Ctg-t. Szerintem véletlen lehet, hogy eddig mindig ezzel a hölggyel találkoztál.
Az orvosod nem adott át más dokinak? Vagy az ügyeletesnél szülsz majd?

Szilvi! Béreltünk mérleget, de csak mert Nati kicsit sárga volt még, amikor hazahoztuk. Szerettem volna tudni, mennyit eszik, mert elég aluszékony volt. Mostanság már nem méregetem, csak 2-3 naponta.
Egyébként néha nem is értem, hová fér ennyi tejcsi egy ilyen pici babába.
A védőnőm azt mondta, biztos többet eszik, mint amennyit megtud emészteni, mert a kakis pelusban vannak betúrósodott darabkák. Ez állítólag megemésztetlen tej. Nálatok is van ilyen?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda! De igen átadott másnak, csak egy kicsit rossz érzés lenne, ha senkit nem ismernék a szülőszobán (persze a férjemen kívűlKép)
De reméljük minden rendben lesz és hátha egy kicsit elöbb, vagy késöbb jön a pici, a választott orvosomnál.
rincy

Rincy!
Időközben eszembe jutott, hogy lehet, hogy butaságot mondtam neked! Ha a földszintre jársz CTG-re, ott elképzelhető, hogy ugyanaz a hölgy van. Én a vége felé az első emeletre jártam, ahol a szülőszobák is vannak. Ott tényleg az éppen ügyeletes szülésznő foglalkozik veled.
Egyébként megértelek, a te helyzetedben lehet, hogy én is megfontoltam volna, hogy fogadjak-e valakit.

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok

IDÕ
Nálunk kis "levelibéka" Kép van ... Igen Dani is érzékeny, de nálunk már szombat és vasárnap megvolt a nyügi, az előrejelzés...

Rincy
Duci középkorú hölgy ... ha sötét, rövid (?) hajú akkor ZsuzsánnaKép elég katonásnak, de jónak és értőnek tűnt ... én már csak ott-tartózkodásom alatt találkoztam vele

Szülésznőválasztással pedig azt mondanám, hogy érzésed és kívánalmad szerint Te döntsél... nekem szükségem volt egy Asszonytársra, és nagyon bevált a szülésznőm (és megengedhettem).

De lelki támaszra jó mégKép egy nővér, húg, vagy sogórasszony, ha vállalják a megpróbáltatásokat, avagy kereshetsz egy diszkrét dúlát is.

üdv, Andi
kisbora

Kisbora!
Sajna nem sötét hajú, úgy emlékszem szőkés és nem is katonás típus. Na mindegy nekem elég szimpinek tűnik, lehet hogy rákérdezek nála vállalna-e?

Olyan izgi, hogy lassan itt a vége, annyira gyorsan elszaladt ez a 9 hónap! És milyen érdekes lesz, hogy már hárman leszünk!

Köszi csajszik a segítséget!
rincy

Rincy!

Szőkés hajút én ismerek egyet: Fekete Ildikónak hívják, és nálam ő volt a választott szülésznő.
Csak jót mondhatok róla.

Lir
lirian

Köszi Lirian!

Majd hétfőn megyek úgyis CTG-re és kipuhatolom, hogy ő lehet-e? Kép
rincy

Pzita, Kisbora!

Köszönöm a Ferenczi dokihoz való hosszászólást, még egy kérdésem lenne, hogy van-e és hol magánrendelője? És esetleg mennyi egy vizsgálat nála?
Patri
patri

Sziasztok!

Patri!Kép
Ferenczinek az V. kerületben van magánrendelője; Váci utca 79. 1.em 10 sz. és 7000 ft egy vizsgálat!
Hétköznap 14-18 óra között tudsz hozzá bejelentkezni a 06/30-354-2613 számon.
Vendég

Rincy!
Nekem is szőkés hajú a szülésznőm, mindkét kisfiam az ő segítségével jött világra: Szabolcsiné, Jolika.
Szerintem egy angyal: figyelte minden rezdülésem és nálam is előbb tudta, mire volt szükségem, őt bátran ajánlom!!
Vendég

Duda!

Nálunk is vannak kis sárga darabkák a kakiban, de ez szerintem teljesen természetes. Ne aggódj miatta.

Szilvi
gszilvi

A csengéről és a Virágról 19-óta semmi hír. Remélem nemsokára jelentkeznek a beszámolójukkal.

A babások írnak és jól vannak, és öröm olvasni a jó híreket a babákról és a mamákrók, de mi van a pocakosodókkal?

Jó babázást/babvárást mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Én itt vagyok, mint pocakosodóKép Azért remélem még egy darabig vagyok veletek, bár azt nem bánnám, ha a jövő hét vége felé meg akarna látogatni minket a kisfiunk.
Akkor még a saját orvosommal is szülhetnék!
rincy

Szia Szuvajdzsity Reni!Kép
Okés, tőlem nem tudja meg senki ne izguljKép!+++
Merre fele laktok? Férjhez mentél, vagy "csak" párod van? Mi ma jöttünk vissza Palicsról! Olyan gyönyörűKép Mikor voltál otthon? A pasid pesti? Gratula a pocaklakóhoz!Kép
PuszkaKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Nekem csak ritkán van időm írni is, de azért rendszeresen olvasgatlak benneteket. Nem tudom, valaki el tudná nekem is küldeni a fentebb említett listákat? Kórházas, elintézendő stb.
Előre is köszönöm.
Mariann (m_boka@freemail.hu)

Mariann
url=https://babafalva.hu]Kép[/url
hemike

Csajszik!

Tényleg az nekem is jól jönne (lista), hátha kifelejtettem valamit, így két héttel a kiírt időpont elöttKép
rincy@freemail.hu
rincy

Sziasztok!

Rincy, Mariann!

A listákat átküldtem kétszer is, mert nem láttam megjelenni az elküldöttek között. Ha nem kaptátok meg, akkor szóljatok, és én megpróbálom még egyszer. Nem nagyon boldogulok a citromail-lel, mert mindig outlookon küldtem eddig a leveleket, és az más.

Paga 12+3

Gabi
paga

Paga!

Köszi, megkaptam mind a kettőtKép
rincy

Sziasztok lányok! ismeri valaki DR Hamar Otto doktorurat sürgöss lenne köszönöm a segitségeteket Kati
htkhnkhtháhp

Sziasztok lányok! ismeri valaki DR Hamar Otto doktorurat sürgöss lenne köszönöm a segitségeteket Kati
htkhnkhtháhp

htkhnkhtháhp

Sziasztok ismeri valaki Dr Hamar Otto doktorurat? sürgöss lenne köszi a segitséget:Kati
htkhnkhtháhp

Szia Kati,én ugyan nem tudok róla közelebbit, de sztem a felhívod a kh-at, ők tudnak segíteni.
Azért remélem nincs nagy baj
Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok,régen írtam,de azért olvasgatlak titeket.Tegnap voltam UH-on a kórházban,és meglepetésemre a 4ds-uh-on vizsgálták a babámat.Azt mondták,hogy nem rég kapták,és azzal néznék meg a bébyt.Nagyon örültem,csodálatos volt.Kb:15-20 percig néztük a pocaklakót.Hatalmasakat rúgott,boxolt,nyitogatta a száját,arca elé tette a kezét...stb.Minden rendben van,99%,hogy puncis.A közeljövőben 13000 ft lesz a vizsgálat.
Valaki megtudná mondani,hogy a köldökzsinórban hány érnek kell lennie??Ugyanis ezzel a géppel azt is nézték,és nekem 3 ér van a köldökzsinórban.Az jó???Ilyenről még nemhallottam.
Az AFP értéke mikor normális?

Remélem mindenki jól van,további boldog pocakosodást!!!

Pussy. MELINDA

Kép
kmelinda

Szia Nuska! nem tudsz valami közelebbit rola? hivtam a korházat és azt mondták hogy magánrendelött nyitot feltétlen felkéne keresnem elöre is köszi Kati
htkhnkhtháhp

Kmelinda!

Igen, három ér van a köldökzsinórban normálisan Kép
Ezt annó én is eljátszottam, úgyhogy nyugi, minden rendben Kép
AFP-ről azért nem nyilatkoznék, mert eddig akárhány kismamát hallottam, mindenkinek eltért picit a tartománya.
Van itt a babaneten egy rendelő című részleg, ott könnyedén rátalálsz az erről szóló cikkekre!

Lir
lirian

Sziasztok!

Szia LirKépmajd megy mél.

Kati, egyáltalán nem tudok róla semmit, csak gondoltam ,próbáld meg a kh-at, mert elég kétségbeesettnek tűnsz.
De sztem ha vmi baj van bárki segít a kh-ban.
Vagy próbáld megkeresni Pzitát(itt a topikban, vagy a babanet keresőjével),ő elég sok mindent tud a khról, hátha.

Léna

nuska

Nuska!

Nagggyon helyes,ha jön a mél :D

Lir
lirian

Köszi Lirian,tényleg megnyugodtam!!

PUSZ Melinda

Kép
kmelinda

<font color="0000ff">Kati! Ne keresgélj! Itt vagyok. De segíteni csak annyit tudok, hogy hívd fel tényleg a kórházat, és lehetőleg ne a telefonközpontostól kérd a doktort, hanem mondjuk kérd valamelyik nővérszobát. Ott mondd el, hogy kit keresel, és biztosan segítenek neked. A kórház száma: 476-4400.

Léna! Hogy van Sára? A képek nagyon aranyosak róla az albumotokban. És Te? Innen nagyon eltűntél mostanában, így bennem még mindig az a kép él, mikor Sárát vártad.

Szép napot mindenkinek!

Zita</font>
pzita

Szia Zita.

Velünk minden rendben, Sára már 17 hónapos, lassan beszél, réges-rég megy, már cuppanós puszit osztogat.
Köszi, már elég rég frissítettem.

Ide nem gyakran jövök, mert a kh-al és az orvossal is szakítottam, gondolom nem részletezem, h miért.
A bent töltött időből és a szülésből is csak annyi maradt meg jó élményként, h mindketten egészségesen távoztunk.Sok minden történhetett volna másként, de ez ma már mind1.
Azért a szívem visszahúz néha olvasgatok, közbedumálgatok.

Sziasztok,Léna

nuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?