Sziazstok Lányok!
PÉNTEK VAN!!! Nemsokára lustizhatunk kedvünkre hétvégén! Remélem, a gyerkőcös mamáknak is lesz módja oihenni.
Csema,
hatalmas gratula a babócához!!!
Nagyon aranyos, bár már én tartanák ott! De csak 30-án megyünk uh-ra. Ja, és nagyon szívesen a listát, ha bármi kell, ami nincs rajta, csak írd meg, a férjem kollégája meglehetősen gyors "beszerző" (2-3 nap)...
Babetta és a többiek,
én sem alszom ám, van úgy, hogy hajnali 1-4 között "vígan" ébren fekszem... és pisilni járok. Olyan érzés, mintha azonnal bepisilnék, aztán kiderül, hogy csak egy kevés, de a doki szerint a növekvő méh nyomja a hólyagot.
Maris,
a fogdokinak feltétlenül mondd meg a babát, ők biztosan tudják, mit lehet adni. Az érzéstelenítőből sem mindegy, mit adnak! Én hétfőn voltam fogásznál, kapásból a szemfogam lyukadt ki
, és semmit nem adott rá, amíg betömte. Ki lehetett bírni... Folyton a kicsire gondoltam közben, így alig vettem észre...
Mamócák! A lyukas foggal tessék nem viccelni és az ínyproblémákkal, mert fertőzéses gócot indíthat el a szervezetben, ami a vérrel együtt a babát is veszélyeztetheti! Úgyhogy kezelés minél hamarabb!!!
A családi kedvezményről azt nyilatkozta a könyvelő ismerősöm, hogy sajnos a többgyermekesek járnak egy kicsit rosszabbul (mint mindig, szegények), és tényleg megszüntetik jan. 1-től.
Ez a családbarát magyar politika, közben minden politikus tépi a száját, hogy így fontos a család, meg úgy fontos... De amikor hatalmon vannak, akkor mindjárt az autópálya a fontos...
Lányok, nekem tegnap óta a szeméremcsontomba nyillal néhányszor, és a keresztcsontom is fáj (az már régebben). Normális ez szerintetek?
Lyly
12+3