Sziasztok!
Jajj de jó, hogy lehetett sokat olvasgatni, jobban pörög most a topic, mint a sajátunk az izgin, úgyhogy jövök én is. Mi amúgy a 7végén elutazunk anyósékhoz Szentesre, szóval akkor nem leszek
Ilyenkor mindig elhatározom, hogy visszafogom magam, és nem eszek az isteni finom sütikből semmit, mert megint +1 kilóval jövök haza... Remélem sikerül betartanom
Márti,
nagyon köszönöm, hogy megkérdezed a férjed a hasizomról!!!
A becsípődésem ott van, ahol a medencéhez csatlakozik a combcsont
Remélem jól írtam, szóval valahol a fenekemben. Azóta van ez, amióta terhes lettem, gondolom a súlytól elmozdul valami csont, mindenesetre néha előjön ez a fájdalom. Általában másnapra el is múlik, tegnap viszont nem múlt el, be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Azóta kutya bajom, szóval csak elmúlt valahogy
Bioptron lámpám van kölcsön, és a férjem is sokszor masszíroz, ez is biztosan segített
Pihenés, hát ha alszik Zsoltika, bár akkor volna más dolgom is...
Dirtha,
igen-igen, még szopizik Zsolti! De éppen most igyekszem kicsit visszavenni a tempót, mert már félóránként letámadott... És ugye hamarosan 2éves lesz. Én úgy gondoltam, hogy 2 éves koráig szopizzon, utána már én is szeretnék kicsit pihenni, de 15 nap alatt nem fogom tudni leszoktatni
Most az a célom, hogy csak alváshoz kelljen a cici, viszonylag jól elfogadja Zsoltika, bár pici pityergés volt az elmúlt napokban délutánonként, amikor kérte és nem kapott. Ha ezt így megszokja, akkor majd meglátjuk, talán Karácsonyra sikerül az alvós ciciről is végleg leszoktatnom. Remélem
Motiot,
nagyon igaza van Mártusnak! Amúgy szerintem nyugodtan vehetsz fel bármilyen laza nyári szerkót, jól fogsz kinézni, mert ha megfigyeled az utcán a nőket, rengetegnek van sokkal több hurkája mint neked és még is felveszik a haskivillantós topot meg a jópár számmal kisebb farmert
Legalábbis itthon ez nagyon jellemző.
Nincs kedved kipróbálni a callanetics-et? Már 10 alkalom után tényleg centikben mérhető karcsúsodást eredményez. Igaz, ez nem kardio mozgás, de talán egy próbát megér
2-3 hét alatt végig lehetne csinálni a 10-12 alkalmat, és minden testrész (derék, has, fenék, comb) karcsúbb lesz. Nálam nagyon bevált! Még ma is csinálom, nagyon jól "karbantart"
Ildikó,
köszi a képeket! Főleg az utolsó az, amire azt mondtuk, emlékszel, hogy legalább 100 kilósnak látszol?
Kutyás alvás: nálunk most is az van
Van ám Zsoltikának szuper kiságya, már a rácsot is levettük róla. De mivel cicin alszik el, és éjszaka is gyakran ébred (főleg hajnalban), az tűnt a legegyszerűbb megoldásnak, ha a földre terített paplanokon alszik. Ez már jópár hónapja van így, amióta mi sem tudjuk visszatenni a kiságyába elalvás után, mert felébred. Viszont nagyon szereti, én meg simán mellé tudok feküdni, ha szükséges.
Az a baj, hgoy ha velünk alszik (volt ilyen néhány hétig), akkor igazából senki sem pihen jól, mert annyira azért nem széles az ágyunk. Vagy Apára mászik, vagy rám
Most így legalább mindenkinek jó
Lányok, én is teszek fel egy ilyen volt- ilyen lett képet
Sokszor el sem hiszem, hogy tavaly nyáron még milyen kövér voltam...
Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek:
Gabi