Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fanni:
Bili,
Mi még nem igazán vagyunk benne topon hol össze, jön hol nem
Beszéd,
Nagyon gyér nem igazán beszél, pedig aztán nincs körülötte csend.
Kaja,
Sláger termékek: sajt, virsli ketcup, ropi, krumplipüré, túrórúdi, kakaó,dinnye,
Reggeli illetve a vacsora nagyon gázos szokott lenni sokszor nem egyezünk Fancsival az ebéd az amit általában szó nélkül megeszik de azért azt se mindig.
Körömvágás és hajmosás,
Hát nálunk van hozzá kísérő nyafi nem is kevés de ez így volt annak idején Ricsinél is most már kinőttük.
Úgy, hogy már csak pár év és tök könnyű lesz ez a művelet is.
Alvás,
Napközben olyan 1,5-2,5 órát szokott aludni este kilenckor alszik el általában és reggel nyolc kilencig alszik éjszaka nem szokott megébredni.
Fogak,
Sok van de nem igazán tudom megnézni mert nem engedi.

Panu,
Sőr Kép

Kriszti,
Ügyes a csajod bili ügyben gratula,
21-es csizma a narancssárga Elefanten márkájú hát én igazából hat ezerre gondoltam.


Dorki,
Email nem jött meg de időközben sikerült kinyomoznom az email címét.
Apa azt mondta rendőrökkel akkor kellet volna egyezkedni most már nem lehet így semmit csinálni.
Megkapod a papírt ne fogad el felebezzél ,hogy te neked szükséges a jogsi akkor azt talán nem veszik el és a pénzbüntetésre is kérj csökkentést szerintem megoldható. Nekünk van ügyvédünk ha gondolod aki ilyennel foglalkozik a férjem motor balesetével kapcsolatos eljárást is ő kezeli .

Brigi,
suli cuc minden meg van már,
nagyon nem várjuk a szeptember elsejét Kép.

Képzeljétek a kiscipőket már el is adtam.Kép

Fcs,
Írtam neki emailt válaszolt is rá, amit írt múltkor Dorki is az volt a lényege. Még egyet írtam neki ebbe próbáltam őt visszacsalogatni arra már nem válaszolt ez egy kicsit rosszul is esett.Kép

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok csajok,

hogy telik ez az ünnepi hétvége??Nekünk jól kezdődött,elindultunk családostul Nagymarosra,de még itt a benzinkútnál lepukkant az autónk,úgyhogy most itthon vagyunk.Király!

Krisz,
Te nem férsz oda Dorka ágyába?Bár én nem vagyok kompetens a témában,de lehet,hogy akkor odaszokna,ha egy kicsit odabújnál mellé.

Nálunk is milánói volt ma!Kép
Kajálás nálunk úgy megy,hogy kétnaponta mint egy kis vadorzó,annyit eszik,aztán meg alig-alig.
Én már nem küzdök vele.Ha mondja,hogy "nem kéjek",akkor nem is tudnám megetetni.Tudják ám ők,hogy mi a pálya.Ha éhes,szól.
Persze a reggeli-tízórai -ebéd -uzsi-vacsi mindig tálalva van,többnyire azért eszik is.
Meg is látszik rajtaKép

Bili-
azt hiszem,mi nem leszünk olyan ügyesek,mint Kriszti meg Eszter,nagyon úgy néz ki,hogy az idei nyarat kihagytuk szobatisztaság szempontjából.De szerintem sem vagyunk még lemaradva.

Zsuzsi,
nagyobb méretben nem lesznek kiscipőid??Valószínűleg érdekelne,de Eszternek már 22-23-as a lába.

Dorki,
túljutottál már a nehezén?Az biztos,hogy ilyenkor lenyúlják a jogsit?Nikiapu mit szólt a dologhoz?

Esztim meséli apjával a Dinót.Jani féle verzió:
"...és arra ment egy vérengző fenevad"(így mondják a mesében isKép )
Eszter nagy,kerek szemekkel mondja utána:
"....vérengző feneke vaaaan..!"

Meghülyülök a dinoszaurusz mániájától.Minden,amin dinó van,vagy olyan mesekönyv,ismeretterjesztő könyvek-tisztára odáig meg vissza van értük.Dinológus lesz!(ahogy a Joey mondta a Jóbarátokban)

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Zsuzsi
hát csak nem jutok oda, hogy ügyvédet is kell fogadnom ! Fellebbezni mindenképpen fogok. Egyezkedni meg azért nem lehetett, mert egyből vitte a papírjaimat és írta a feljelentést. Hát kiváncsi vagyok mi lesz, bár állítólag több hét az átfutási idő.
Te azért régebben ismerted már innen Fülest, ugye ? Mert én csak kb. fél éve. De ha nem akar jönni nem tudsz vele mit csinálni. Ez van.
Bori
milyen cukiban dolgozol te, hogy hajnalban mész el otthonról ??
Krisz
tőlem ne várj tanácsot átszoktatás ügyben. Asszem én leszek itt az utolsó, aki vesz a gyerekének másik ágyat. Gondolom erőltetni semmi értelme.De érdemes minden nap megkézdezni, hogy akar-e ott aludni. (bár valszeg úgyis azt fogja mondani, hogy NEM )
Niki is úgy gondolja, hogy mindent meg tud egyedül csinálni és fel van háborodva,ha rászólok. Mi is jártunk úszni, mégis utálja a hajmosást. Extra evést irigylem !

Holnap megyünk anyósékhoz, mert após szülinapja van. Na ott lesz annyi kaja, hogy egy hadseregnek elég. Remélem Niki is többet fog így enni.
Jó éjt Dorki, aki megy valami aug. 20-i buliba, annak jó szórakozást
dorki
 
 

 
 

Bori
nálunk apa a Fittipaldi, szóval csak annyit mondott, hogy de hülye vagy Dóri. na de azért szóltam neki előre, hogy nem kérek okítást. Kép
Dorki
dorki
 
 


Na,szép,férfiakKép
Fittipaldi uraságKép Ha mégis elveszik a jogsit,akkor azt mennyi időre tehetik?? Hát,szorítok nagyon,hogy ne tegyék!!

Cukrászda-csak 10-re megyek dolgozni,dehát ígyis mindig elkésekKépMár beígértek egy órát karira a tesómékKép
Sajnos ilyen típus vagyok,mindent az utolsó pillanatra hagyó,képes vagyok indulás előtt 10 perccel nekiállni hajat mosni..

Végül is hová mentek novemberben?Sikerült kinézni valami jó kis helyet?

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori
már lemondtam a külföldi útról, mert az horroros árban van és novemberben már nincsenek charter járatok csak menetrend szerinti az meg sokkal drágább. Szóval most azt találtam ki, hogy kis hazánkon belül nézelődök valami fürdős, pihenős, kényeztetős helyet, ahol van fedett meleg medence apának és lányának és van miszi-masszázs meg mindenféle anyakényztető dolog. Ez az ausztriai (ami meg külföldi! Kép ) jól néz ki, bár elmebetegül drága. Na majd még finomítok a dolgokon.

Szegény gyerekem visszatért a sírós-kakálós verzióhoz, szóval valamit tennem kell ezügyben is. A tv-n is most sz.rt be, a két szélén csak kék szin van. Remélem valami képcsőcsere 20 ezerért... Kép
Én úgy gondolom, hogy 4-6 hónapra akarják majd elvenni a jogsimat, ugye mert zebra is volt benne és az már halmozás.+ valami kedves 30-40 e Ft büntetés. Ebből kell majd lesírnom valamit. Már előre örülök Kép
Jó éjt
Dorki
Dorki
dorki
 
 


Na ne már, hogy magam után írjak.
A jó anyám leperecelt ma a lépcsőn a telkünkön, megcsúszott, mert esett az eső. Mindkét bokája bedagadt, de az egyik biztos, hogy el is tört. Kép
Holnap reggel viszem röntgenre, Nikára meg a barátnőm fog vigyázni, még jó, hogy most nem dolgozik. Remélem gyorsan végzünk.
Nálunk anyu a mobil egyedül a családban, mert apukám már kapott egy vasat a lábába tavaly, ő is elperecelt és egyébkent se tud menni rendesen, a mamám meg már 84 éves. Szóval anyu a főnök. Hát most nagy változások lesznek az biztos. Vagy gipszet kap vagy vasat ő is. Szegény olyan ideges.
Ráasásul ma tartottuk a tesóm lányának az egy éves szülinapját, hát nem volt egy mulatós hangulat. Niki fel is volt háborodva, hogy a mama nem megy vele kacsákat nézni, de hamar megértete, hogy fáj a lába a mamának. Az unokatesójával, meg úgy szeretik egymást, mint a szerelmesek. Puszilkodnak, simizik egymás fejét. édesek voltak nagyon. Sikerült a fényképezőmet otthon hagyni.. úgyhogy nem tudtam megörökíteni a nagy tortaevést. Pedig minketten tolták be kétkézzel.
Jó éjt mindenkinek
Dorki
dorki
 
 


Dorki!

Jobbulást a mamának!Én is kikészülnék bizony,ha anyumnak valami baja lenne!!Még senki másra nem mertem bízni az Esztert,csak Rá,hiába,imádják is egymást.No,meg az apjára,ők is nagyon jól elvannak együtt.
Tudom,hogy én vagyok egy kicsit para,de biztosan nem merném rábízni egy bébisziterre a gyerekem,pedig tudom,sokan teszik.
Biztos vagyok benne,hogy ez a nagy ragaszkodás a szopizás miatt húzódik ennyire el.Én is 3 éves koromig szopiztam és meg voltam őrülve az anyámért.(Mostmár,hogy saját gyerekem van,ez egészséges irányban mérséklődött)

Eszter ma nagyon nehezen aludt el délben.Küzdöttünk egymással rendesen,én is dög voltam az idő miatt,ő meg "huligánkodott",de kb.másfél óra küzdés után kidőltünk mindketten.
Mostanában már nem lehet neki gyerekdalokat énekelni,utálja őket.Ilyeneket nyomok neki elalvás előtt,hogy KFT:AfrikaKép,meg a Csókkirályt danoljuk,a Jani röhög is rajtunk rendesen.De ezekre tökre figyel,s végül kimerül.Bár újítanom kéne a repertoáromat,mert alig jutnak eszembe ilyen nóták,kitörölték a fejemből a gyerekdalok.Abból már vagy 5 cd-nyi megy fejből...Kép

Megyek ruhákat szelektálniKép

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


megjöttünk, még pakolok, főleg apa után, aki eddig egyedül volt itthon Kép Kép képzelhetitek Kép

jól vagyunk, állatokkal barátkozott Liza a legtöbbet Kép meg az esővel Kép

panu
panu
 
 


Bori,
milyen ruhaválogatás van?
Mennyiszer szopizik a Lányod?
Ezek az Eszterek már csak ilyenek Kép.
és jó a szövege a Kiccsajnak!
Kocsinak mi volt a baja?

panu,
mesélj, milyen volt?

Dorki,
jobban vagy már? Sikerült valamit kideríteni büntiügyben?

Gyerekágy: még nálunk is a rácsos van, lassan kell vennünk egy normális ágyat. Nézelődtünk is, de 40ezer alatt nincs sajnos matrac nélkül. Mindenképp fenyőt szeretnénk és olyat, amit 18 évesen is tud használni.
Akinek már van normális ágya a Manónak, milyen volt az átszoktatás? Nagyon megviselte őket?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Bori,
milyen ruhaválogatás van?
Mennyiszer szopizik a Lányod?
Ezek az Eszterek már csak ilyenek Kép.
és jó a szövege a Kiccsajnak!
Kocsinak mi volt a baja?

panu,
mesélj, milyen volt?

Dorki,
jobban vagy már? Sikerült valamit kideríteni büntiügyben?

Gyerekágy: még nálunk is a rácsos van, lassan kell vennünk egy normális ágyat. Nézelődtünk is, de 40ezer alatt nincs sajnos matrac nélkül. Mindenképp fenyőt szeretnénk és olyat, amit 18 évesen is tud használni.
Akinek már van normális ágya a Manónak, milyen volt az átszoktatás? Nagyon megviselte őket?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sziasztok,
látom, nincs nagy forgalom ezen az esős napon Kép
én is írhatok magam után, ahogy Dorki fogalmazott Kép
szar idő volt, így az állatokkal barátkozott Liza leginkább, etette a tyúkokat, fogdosta a nyuszikat, kergette a kakast, feleselt a kutyákkal, a miénkre mindig rá akart feküdni, illetve feldönteni. képek nem készültek, a gép itthon maradt. apával együtt, csajos buli volt, Dorki, gondoltam rátok Kép
több látogatónk volt a héten, rokonok, barátok, egész gyorsan elmúltak a napok. pedig Liza kitett magáért, hogy ne legyen rövid egyik nap sem. reggel fél 7-kor kelt, és este 9-ig bírta. délután 1 órát aludt, egyik nap volt 2 és fél, akkor is szervizben voltam, meg asztalosnál Kép
Liza is akar már beszélni, mondja, hogy nagymama, így hangzik "manyana", van egy-két új szava, és mindent próbál mondani utánunk, és közben vigyorog magán és rajtunk Kép nagyon édes

...

kis szünet volt, apával beszélgettünk Kép már hiányoztam neki Kép

én pedig találkoztam gimis osztálytársaimmal, akiket 92-ben láttam utoljára (5 éves tali). jó volt dumálni velük Kép

bocsi, hogy csak magunkról írtam, igyekszem be- és visszakapcsolódni

jó éjt mindenkinek, panu
panu
 
 


na tessék, Kriszti közben írt Kép

Dorki, tényleg, ne idegeld magad Kép milyen megye is ez? Győr-Moson? vagy már Veszprém?

az ágy nálunk még csak szóba került, nincs tapasztalat

panu
panu
 
 


most olvasom, hogy Kapuvár.. hát az jobb, mert a veszprémiek rém bunkók, tapasztalat sajnos.

sajnos, helyi ismerős kell, nem elég csupán egy rendőr. egyetértek a többiekkel, fellebbezni kell.
azért, ha látták a gyereket a hátsó ülésen, akkor igazán megenyhülhettek volna, szemetek.

panu
panu
 
 


panu,
Apa mindent megtalált otthon Kép?
Tegnap mienkapa megkérdezte, hogy van a gyerek ruhája.. mondom a konyhaszekrényben :D

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti, persze, megtalált mindent, ami kellett neki, egyébként ő sem tud semmit, hogy hol van, jellemző/férfiak Kép
viszont a hűtőből kimászott a kaja a saját lábán, anyukám nagy műgonddal készítette neki, hogy "szegény gyerek" ne haljon éhen, míg a csajok távol vannak, ő meg kihasználva az alkalmat fogyózott és sportolt, meg melózott, így nem kellett a sok kaja...
panu
 
 


Sziasztok,

Hazaértünk. Nem volt túl jó időnk, de szerencsére legtöbbször éjszaka esett az eső, úgyhogy napközben kirándulgattunk. Meg egy napot strandon is voltunk. A Marci 11 előtt soha nem aludt el, viszont 8 után ébredt! Sőt egyszer fél 10-kor!!! Ott nagyon örültünk ennek, de tegnap este itthon is játszani akart még éjszaka apának meg 6-kor indulnia kell, úgyhogy ő nem annyira örült. Végül 11 körül aludt el. Kíváncsi vagyok mikor kel.

Visszaolvasgatok egy kicsit, mert a bilentyűhangra mindig felébred a Marci. Délutáni alvás alatt (remélem lesz!) megpróbálok írni.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Jó reggelt!

Üdv itthon minden csavargónak!

Én annyira szomorú vagyok, hogy ilyen trágya idő van Kép

Ágy,
Nagyon nagy gondba vagyok vele Fanni idáig itthon utazókiságyban aludt.
De hosszra kinőtte tehát ujjat kénre venni de én nagyon félek, hogy sima ágyon megszűnik az, hogy leteszem és alvás van. Szerintem onnan bíszti állandóan lemászna.


Brigi,
hogy érzed magad?
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Sikeresen túl vagyunk a 2. éjszakán az Új ágybanKépKép nem is volt olyan vészes ez a dologKép az elején persze tiltakozott 1000-el, nem eröltettük ha a másikban akart, annyi.
Vettem neki egy nagyon tuti pihe-puha kiselefántos plédet az új ágyba és így imád azon aludni.
Viszont tényleg fura, hogy fél7kor, amikor mi kelünk Õ is kisétál és kezdődik a nap, oda a nyugis kvzás és netezés reggelenteKép, na jó most éppen reggelizikKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Krisz,
mi abban bízunk, hogy ott talán majd jól érzi magát, nem fog bennünket "kitúrni" a nagy ágyból Kép.
Nyugizás reggelente: nekünk soha nem volt... Eszter mindig pattant velünk reggelente.
MIlyen ágyat vettetek?

Zsuzsi,
hááát, igen, beteszi az emver és mese nincs, ott marad. Ám ha lesz rendes ágya, tuti elindul a csatangolás alvás helyett Kép.
Sulira készültök?

Brigi,
Marci meddig aludt?
Utólag is boldog névnapot a Kiskrapeknak!
Tényleg, hogy érzitek magatokat?
Név van már?

Csajok,
korábban írogatott Zsófi is, tud valaki Róluk valamit?
Aug. 20-ra volt kiírva.

panu,
apa:Kép.
Mikortól dolgozol?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti,
nem tudnám Neked megmondani,hogy hányszor szopizik az Eszter.Elalvások előtt mindenképp,meg ha valami világfájdalma van szegénykémnek,esetleg ha öltözködök....Kép
Drusza is szopizik még,ugyi?
RuhákKép Régi cumókat dobálok ki,meg az Esztiét is válogatom,de azokat szépen elteszem,hátha kell még valakinekKép
A kocsi már szuperál,én sose tudom,mi baja van,de a Jani megszerelte sikeresen.Nagyon jó lenne már lecserélni,mert kissé öregecskedőKép Kép
De szeresssssssük!
Nektek milyen a verda?Kép

Panu,
de jó,hogy újra itt/hon/!Most akkor osztálytalálkozód is volt egy füst alatt?És milyen volt?
Lizának a meséje mostanában is sokszor megmosolyogtat,amit nemrégiben írtálKép
Hogy halad a házberendezés?

Brigi,
na ,most irigykedek a reggeli alvásokért!Eszti még 7-nél tovább sosem,de már ez is jó,hiszen jó sokáig játszott olyat,hogy fél ötkor-fél hatkor kelt.Mikorra is vagy pontosan kiírva?

Zsuzsi,
nem írtad,vannak-e nagyobb cipőcskéid!

Ja,most jut eszembe!Kriszti,mi a helyzet a montázsokkal??Vagy már megint csak én maradtam le valamiről??

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori,
lapítok, mint izé a fülben - montázs-témában. Még nem adtam oda az ismerősnek, hogy készítse el, de lassan már új képekre lesz szükség... Bocsi.
Eszter is szopizik, ha valakinek elmondom, úgy tekint rám, mint egy zombira :D.

Tényleg egy kérdés - akiknek aktuális:

Tesót akartok-e a 2003-masoknak Kép?

Mi igen, de még sajna nem jött össze.

panu,
ne izélj már, hol vagy?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


itt vagyok, már no Kép

mától dolgozok, most jöttem ki a stúdióból.
Bori, nem volt oszt.tali, csak véletlenül találkoztunk, Zalaszentgrót igen kicsi város, voltunk 40-en az évfolyamon, nem olyan nehéz találkozni pár emberrel az ilyen ünnepeken, ahol van előadás, meg sörsátor Kép az anyu Zalabérben lakik, ami 7 km-re van ettől a kisvárostól, és csak néha megyünk oda, akkor is munkaidőben Kép, azaz tényleg nem szoktam találkozni régi oszt.társakkal, és most is azokkal futottam össze, akik jófejek voltak (most is) és nagyon régen láttuk egymást. 2 év múlva esedékes a 20 éves érettségi tali, ki tudja, lesz-e belőle valami. talán.

Krisz, gratu az ágynak, és az ügyes lánykádnak is.

mi is még a rácsosban nyomjuk, most viszont nem akarok váltani, a költözés miatt leginkább.

költözés-építkezés: ezerrel dolgoznak, úgy egy hó múlva átadják nagyjából, ma reggel korán ott kezdtünk, mert jött az asztalos (zalai) felmérni, megbeszélni. még ma du. kellene döntenünk, hogy milyen típusú házt.gépeket akarunk, mert ahhoz tervezi a szekrényeket, szóval 4-kor pattanunk az autóba, üzleteket látogatunk és döntünk.
Liza ma reggel is jött velünk (hova is tettük volna?? Kép), nagyot sétáltunk, feltérképeztük az összes parlagfüvet a környéken, ami nem volt nehéz, mert már méteresek virítanak a környéken mindenütt, aztán krétával rajzoltam az úttestre, nagyon élvezte, így aztán nagy koszolódással, nulla hisztivel és nulla nyafogással éltük túl ez a projektet.
ja, és beszélni akar a csaj!!! utánoz minket, és nagyokat röhög azon pl., amikor azt mondom, hogy "ház", ne kérdezzétek miért, nem tudom Kép Kép

tesóprojekt: mi még nem rugózunk ezen, mert az maga lenne az anyagi csőd most. és apa szerint a következő is csaj lenne, az meg neki már túl sok Kép Kép, majd visszatérünk rá.

panu
panu
 
 


Panu
nem rugóztok (!) a tesóprojekten ? Én elég vizuális alkat vagyok... KépKépKép
A vitamin amit Nikinek akarok adni vitacolan névre hallgat. Azért írom, mert lehet hogy mást mondtam.
Tök jó így találkozni régi osztálytársakkal meg gyerekkori barátokkal. Az ember ilyenkor mindíg kicsit "elvarázsolódik", nem ? Legalábbis én igen.
Ha Lizi beszélni akar akkor fog is. Figyeld meg , egyik napról a másikra be nem áll majd a szája. Nikinek is annyira tetszik, hogy ő már tud mondani dolgokat. Van hogy magában fekszik valahol és beszélget. Aztán válaszol is magának és kezdi elölről. Kép Tündéri. Olyan jó nézni, hogy így okosodnak.
Fertődön ott volt a nagynéném a lánya , neki két lánya, én meg az én lányom + két lány kutya + két lány nagy macska és 5 mittudoménmilyen kismacska. Az igazi csaj buli volt.Kép

Krisz
ez jó, hogy ilyen ügyesek vagytok a nagy ággyal és tényleg cselesen megoldottad. Nálunk sincs semmiféle reggeli nyugi. Én addig alszom, míg Niki nem ébreszt. Ez ma 8-kor volt, ami rettentően jól esett.


A jogsim védelmében mindent meg fogok tenni, mondtam apának is , hogy egyedülálló anyaként akarom magam feltüntetni, akit elhagyott a férje és egyedül kínlódik a gyerekkel. (ami jelenleg igaz is) Apa úgysem ide van bejelentve. De vlószínű még heteket várnom kell a papírra. Ami nem baj, mert addig is telik az idő és ha mégis elveszik, legalább apa itthon legyen már.
Szegény most megint beteg. Már éppen kijött a takonyból, erre most megint visszaesett. És ugye, ha egy férfi náthás, az egyenlő a világvégével. Kép
Küldött Nikának egy csomagot és volt benne egy fürdőruci is. Íme :
Kép
Ez meg a legujabb kreálmányom:Kép
Kép
Csajok !
Én megint próbálkozom...
Jövőhét kedd vagy szerda egy tali ??? Lehet nálunk is a szigeten, ha valami csoda folytán addig nem önti el az egész világot a víz. De nekem máshol is jó. Na ?????????
Brigi
Rád különösen kiváncsi vagyok, jó nagy pocakod lehet már. És neked azért nyilván egyre nehezebb utazni is. Egyáltalán tudsz még vezetni ? Hol voltatok a Balcsin ?
Zsuzsi
te el tudsz azért jönni, mert a fiad már isbe megy jövőhéttől ? Sikerült az olvasónapló ?
Bori
mikor vagy szab.napos jövőhéten ? Akarok menni anyósékhoz, összefuthatnánk a játszón
Kriszti
mi is akarunk tesót, de ez most pillanatnyilag kivitelezhetetlen Kép pedig már ideje lenne...Kép Ti mióta dolgoztok rajta?
A montázst már én is akartam kérdezni. Most akkor mi lesz ? És hogy álltok a bugyi-pelus témában ?
Dorki

Jaj, majd elfelejtettem. Anyukámnak nem tört el a bokája csak én vészmadárkodtam el a dolgot. De így is minimum két hét fekvés és utána sem fog futkosni egy jó ideig. Most jobban érzi magát, hogy tudja nincs törés, de még mindíg nagyon fáj neki.
dorki
 
 


Dorki, mit csinálsz ilyen későn? Kép nem bírsz aludni? Kép
a csajod nagyon heéyes, tuti a fürdőruci Kép apának van humora Kép egyébként hasznos? vagyis nem zavaró az úszómellény?

Brigi, én is kíváncsi vagyok rá: hogy vagy, hogy bírod a gyűrődést?

tali: kedd oké, szerda délelőtt nem, du. igen. rossz idő és kis létszám esetén jöhettek hozzánk, majd csak elférünk valahogy Kép

Kriszti, hol vagy??? újabb recepteket kérek, már unom a kajáinkat Kép tegnap csinűltam svéd húsgolyókat, barna mártással, nagggyon jóóó lett...

panu
panu
 
 


Sziasztok,

Most sikerült csak ideülnöm. A Marcival is ugyanígy volt, hogy a terhességem
végén alig aludtam éjszaka. Pedig nem a baba ébreszt fel. Egyébként már
hatalmas a pocakom, jóval nagyobb, mint a Marcival. Vezetni sem túl
kényelmes már, de mindketten beleőrülnénk, ha itthon kéne 1 hónapot
gubbasztanunk.

A név: marad Barnabás. Megkérdeztük a Marcit mi legyen a kistesója neve,
soroltuk neki a fiú neveket és képzeljétek, hogy mindig csak a Barnabásra
mondott igent. Úgyhogy így igazán egyhangú családi döntés volt.

Ma cirkuszba megyünk. Anyukám viszi az unokaöcsém és vett nekem is egy
jegyet. Kíváncsi vagyok hogy bírja a Marci, max kijövök vele.

Dorki, Ez a gyorshajtásügy nagyon durva. Nekünk is volt egy hasonló esetünk,
de mi 50 helyett kb 60-al mentünk csak megszívtuk, mert kint volt a magyar
tv és így minden "elvetemült gyorshajtót" elkaptak. Viszont 5000 ft-al, meg
pár büntetőponttal megúsztuk.

Tali szerintem nekünk is jó. Remélem Bori is jön, mert már nagyon kíváncsi
vagyok Eszterre. Ez a dino duma!

Ágy: a Marci az első perctől kezdve nagyon szereti, de az tény, hogy több
órát vesz igénybe az elalvás, mert gondol egyet és lemászik róla. Én a
kistesó miatt tartok ki mellette, mert mégegy rácsoságyat felesleges lenne
venni. Reggel meg a kiságyas korszakában sem volt soha ébredés után odabújás
anyához. Ha egyszer már felébredtünk itt az ideje játszani!!!

Körömvágás: a kezén már megy, a lábán óriási üvöltések közepette. Hajmosás:
még óriásibb üvöltések közepette. Remélem mi is kinőjük.

De hogy valamivel dicsekedjek is: a Marci teljesen belemélyedt a betű
témába. Már kb 10 betűt bárhol felismer. Tegnap hazafelé az autóban
nézelődött kifelé, egyszercsak hangosan mosolygott, felfelé mutogatott és
mondta: kú (q). Először nem tudtam mire vélni, de láttam, hogy a ház tetején
a reklámtáblán volt egy q betű. Azután egész úton a számára ismerős betűket
vadásztuk.

Brigi

Dorki, örülök, hogy anyukádnak nincs komoly baja! Apának meg jobbulást.

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Ezt az üzit hajnali 4 óta próbálom elküldeni. Végre sikerült!!!

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Brigi,
tudnál egy képet feltenni, mekkora a pocakod?
MArci nagyon ügyes, hogy felismeri a betűket! Hogy sikerült elérni?

panu,
a főzős topicot sajnálom, jó lenne, ha megint írogatnánk bele kajákat. De jönnek a hosszú esték, biztos mindenki jobban ráér.
A húsgolyók receptjét lécci írdd már be! Ha IKEA-ban járunk, mindig azt eszünk, én teljesen függő vagyok Kép.

Dorki,
de jó, h Anyukádnak nem lett komoly (?) baja. Jogsiról van már valami?
A képeket hogy csináltad?

Próbálok én is feltenni frisset, tegnap lett kész a cédéírás.

Tényleg, dobjatok már képeket Manókról lécci! Lássuk, mennyit változtak!

Andi,
Apával mi a helyzet?

Ági,
gyere Te is, olyan ritkán jössz!

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Ez nemrég készült, bár kicsit felfelé nyúlik...

Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Kriszti,
jó ötletKép olyan édes a csuris csajKépKép

Gyorsan dobok én is egy friss képetKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok,
nagyot nőtt a csajod, Kriszti Kép képet most nem tudok feltenni, apa trónol a kisgép előtt, és azon vannak a fotók. de igyekszem.

Brigi, nem lehet könnyű most neked Kép jól bírod így is. hogy sikerült a cirkusz-látogatás? élvezte Marci? a betűkhöz nagy gratula, ügyes a kissrác Kép

körömvágás: a lábon nehezebb, de elviseli. mindkettőt. közben izzad, mint aki izgul, vagy fél, de azért nyugton marad az ölemben, csak türelmetlen.

hajmosás: annyira nem szereti, mint ahogy azt az uszoda miatt lehetne Kép a zuhanyos leöblítést utálja benne, akkor mindig kiabál és utána nem is marad a vízben.

fogmosás: kéri a fogkefét, és néha engedi, hogy sikáljam is a fogacskáit. legtöbbször csak rágja, és nézi: én hogyan csinálom, vigyorog rajta Kép

játékok: most a tánc a kedvence, minden zenélő játékot elindít (van, hogy egyszerre Kép) és jobbra-balra billegve táncol, táncoltatja a játékait is. szereti, ha az apja sátrat csinál neki takaróból és alatta kuksolnak mindketten, de ha a szobai doh.asztalkára teszek egy plédet, azt is elfogadja Kép és alábújik. azért is kell ez, mert különben az ágy alá mászik, és nálunk nem túl nagy a hely Kép (nála igen), néha beszorul, és akkor ordít, mint a fábaszorult... Kép

most hirtelen ennyi jutott eszembe, megyek vízszintesbe, mert holnap is korán kelek.

panu
panu
 
 


Krisz, Dorka is nagylány már Kép tél van nálatok? Kép Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Dobok két képet én is a kiscsajról.

Holnap megyünk Galyatetöre apával hétvégén ott romantikázunk holnap leszünk tíz éves házasok Kép.

Kép
Kép

Jó éjszakát!
szuszoka
 
 


Kriszti
milyen nagy haja van már a csajnak, tündéri. Mi a nyúlós ezen ?
A képet a ulead photoinpact programmal csináltam. Régebben, mikor még nagyon ráértem csinálgattam mindenfélét. Kivágás, szinezés, másolás,meg mindenféle marhaságot. Lettek jók is. Szerettem ezzel foglalkozni mindíg. Csak nagyon időigényes. Ezt most csak apának gyártottam, nagyobb képekből. De bármilyen fotós progival meg lehet ezt csinálni, mert az alapfunkciók ugyanazok.
Brigi
ez a gyerek akkor már olvas. Az mindegy, hogy összetételben... Ügyesek vagytok.
Szerintem Bori nem jön talira, mert neki nagyon messze van. De neked jó a kedd ? Barnabás jó név, tőlem is maradhat ! Kép
Panu
a fürdőruci érdekes, az már igaz. De simán le tud hajolni meg guggolni benne, mert kipróbáltam. Az , hogy mikor adom rá, már rejtély. Hogy miért maradok fenn ilyen sokáig ? Ez egyszerü, mert hülye vagyok. Reggel meg szenvedek...Kép


Voltunk ma az ikeában Nikivel Budaörsön. én még arra kocsival nem voltam,( legalábbis marha rég) ezért úgy elkeveredtem az M1-es M7-es, Mo-ás sűrűjében, hogy 1/2 1 fél óra alatt értem oda.Már olyan ideges voltam, hogy csak na. Mindkét autópályáról vissza kellett forulnom. Kép Még jó, hogy 1 hónapos matricát vettem, mert még azon is parázhattam volna, hogy lekameráznak és akkor már biztos le is csuktak volna vagy 5 évre.. Kép
Na de Niki remekül szórakozott egy ismerős kisfiúval hancúroztak. Sikongatott meg visítozott végig. Egy mosdókagyló lefolyó szifonját meg kinevezte hajszárítónak és boldog- boldogtalannak szárította a haját. Húsgolyókat úgy ettem volna ma én is, de Niki nem úgy gondolta, szóval maradt a rohangászás. És megint megállapítottam, hogy lenne mire kicserélni a jelenlegi bútorainkat...
Dorki
dorki
 
 


Zsuzsi, szöszke csajod nagyon nőcisre vette a figurát most, ő is nagyot nőtt.

ígérem, hogy du. amikor alszik a csemete, felteszek képet én is.

Dorki, tény, hogy a táblák nem nagyon igazítanak el, néha én is eltévesztem az utat, pedig rendszeresen járok oda. egyébként csak a M0-tól kifelé kell csak matrica, azaz pl. Érdig vagy Biatorbágyig nem Kép egyszóval nem lehet gond a Budaörs körüli kavargás ebből a szempontból. Kép

ha Lizivel vagyunk, mi sem tudunk "golyózni" az étteremben, így marad az otthoni kajálás Kép

kedden lesz a tali? fogalmam sincs, mikor érek oda, tegnap szóltak, hogy ki kell menni a házhoz aznap, mert dönteni kell a lépcsőfeljáróról, meg mittudomén miről. hamarosan a színeket kell eldönteni, még nem rendeltük meg a padlót sem, de legalább haladunk a konyhatervezéssel, rendeléssel. de azért igyekszünk. ráadásul a mostani előrejelzések szerint jó idő lesz a jövő héten Kép talán ez a jóslat beteljesül Kép

panu
panu
 
 


a képek:
fürdőzés közben

Kép

egy babapartyn:

Kép

panu
panu
 
 


Õrület,hogy mekkorát nőttek ezek a gyerekek!!
Fel nem bírom fogni,hogy most szültünk,jövőre meg már mennek óvodába!!!Teljesen padlón vagyok ettől a tudattól.

Bár lehet,hogy most én vagyok csak egy zizzent időszakomban,annyira boldog vagyok az anyaságtudattól,mint még soha!Ma pl.szanaszét bőgtem az agyam a Zelefántos Micimackón,de hogy min is??Lehet,hogy kéne vennem egy tesztet????

Ma csudi jó napunk volt,játszóztunk egész
délelőtt,aztán letekertünk a mamához,ott is aludt.Én meg addig vásárolgattam a városban,jó kis leárazásokat fogtam ki.

sajnos én nem tudok képet feltenni,mert még egyenlőre ezen a gépen nincs tömörítőnk,pedig most annyi jót csináltunk.

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori,
küldj át mélen, feltesszük!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Megint jó rég voltam... volt mit olvasni.Kép
Dorki, lehet hogy a keddi talira mi is mennénk, ha összejön. Ne izgulj, az autópályák útvesztőjét én se tudom soha kiismerni. Kép
Múlt héten voltunk 4 napot Tatabányán, nagyon klassz volt, Boga is nagyon jól érezte magát, pörgött a gyerkőcökkel (10, 8 és 1 évesek). Még az alvás se volt gáz, pedig attól féltem a legjobban. Gyerekágyban aludt, olyanban aminek van a szélén leesésgátló + 2.nap még kapott egy óriási micimackót a lemászóhelyre, mert első éjjel persze a szőnyegen landolt. Kép
Csajok nagyon édik!! Bori, nem csak te vagy zizzent, én is nap mint nap rácsodálkozom a gyerkőcre. Csodálatos érzés. És én már a teszten is túl vagyok, + . Kép
fotók Győrből:
KépKép
Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Bori Esztere:


Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok,

Gyerkőcök édesek! Majd én is rakok fel képet.

Andi, Tök jó!!! Nagyon örülök nektek!!!

Bocsi, de most ennyi tellett tőlem. Beájulok az ágyamba.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Andi,
aztaaaa!!Hát ez nagyon jó híííír!!Gratulálok!Mennyi idős vagy?Nahát!!
Mi még nem tervezünk egyenlőre tesót,de nagyon furákat érzek én is...Azannnyyja!
Boga nagyon jól mutat a sárga rucijában!!

Kriszti!
Küldtem mélt,de csak emlékezetből nyomtam a címed,mert az új profilodban nincs benne,nekem meg valamiért eltűnt.Remélem jó helyre ment!!Kép
Mégegyszer köszönöm,hogy felteszed!
ma egyik ismerősünk is összeállított Eszterről valami hasonlót,mint a Dorki a Nikiről,nagyon állat lett.A végén meg van két videó,szavalja az Anyám tyúkját,úgy örültünk,hogy végre sikerült megörökíteni.
Kriszti!Te írtad,hogy voltál már csajbulin,ahol iszogattatok egy kicsit,ezután nem szoptattad meg az Esztit??Vagy mennyi időt vártál vele?
Nálunk is lassan kilátásban van egy ilyen mulatozós nőbuli,csak tudni szeretném,hogy benyomhatok-e lelkiismeretfurdalás nélkül egy pohár bort,pl.??

Képzeljétek,ma hátulról megnyomták az autónkat,elég faszán behorpadt.A rohadék persze elszelelt,se egy biztosítási papír,se tel.szám.
Sétáltunk a Duna-parton,mire visszamentünk ez várt minket.
A Jani olyan ideges lett,csak fogta a fejét.Mindenesetre elmentünk a rendőrségre,bár tudjuk,hogy semmit nem ér,meg körbekérdezgettünk egy pár embert ott a környéken,de senki nem látott semmit.
Valszeg egy robogós v. egy motor lehetett,a kis szemét!
Próbáltam szegényt nyugtatni,dehát a férfiak meg az autójukKép egy test,egy lélek....Kép
A lényeg az ,hogy mi nem ültünk benne,a többi meg pótolható!Mondtam is neki,hogy no para,ha lesz egy kis pénzünk,akkor megcsináltatjuk,ha meg lesz sok pénzünk,akkor veszünk egy újat!!Kép

Jó éjt,
Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Kriszti,
de gyors tündér vagy!!Nagyon köszi!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Andi !!!!!
Éljen, éljen! Feltétlen gyere kedden !
Tényleg jön a tesó !? Látod én mondam, hogy nem fogtok várni vele !!!!!! Anyukám is úgy izgult a múltkor, hogy mi van veled. Na majd most örülni fog.
Kép

Na végre már egy Eszteres kép, Esztertől !!!Kérünk még.

Bori
csinálj már egy tesztet te is. Van is rá esély, hogy babás legyél, vagy csak úgy érzed !?
Köcsög motoros, vagy mi Kép

Panu
sikerült megnézni a bölcsit ?
dorki
 
 


sziasztok,
nahát, hogy ekkora hír van Kép Andi nagy-nagy gratula Kép részletek? hányadik hét? remélem, jól vagytok Kép Boga nagyon helye s a kis piros ruciban Kép

Bori, lányod jófej (Kriszti, köszi) Kép az autóra nincs biztosításotok? ilyenkor talán még a kötelezőnek is fizetnie kell, nem?? főleg, ha rendőrségi feljelentés van...

Dorki, keddre gyúrok, apa dolgozik, azaz úgysem lesz sok ideje Biatorbágyra, így biztos, hogy megyünk, már csak azt írd meg, hogy mikor??? bölcsiben voltunk, Lizának tetszett, nagymami könnyezett, részeltek majd később, most indul a munka.

panu
panu
 
 


Andi,
sok-sok gratula !!!!!!!!!!!!!!!Talira feltétlenül gyere!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Dorki,
keddi tali úgy nézki jó nekem is!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


sziasztok,
volt egy kis balesetünk ma este:
Liza levadászott egy paprikacsumát az asztalról, és az a paprika csípős volt egy kissé
sajnos, rögtön a szájába vette a kezét, és aztán sírt, mérgelődött, kétségbeesett Kép annyira sajnáltam, és mondtam neki, hogy ne vegye a szájába a kezét, a szeméhez meg főleg ne tegye. szegénykém vigasztalódni akart (kézmosás és ivás után) a párnájával, de a jobb hüvelykje (a szopis ujj) is csípett. vessetek meg érte, de akármennyire hülye helyzet, nagyon mulatságos volt, ahogy magyarázta, mondta a magáét, próbálta velem megértetni, hogy mit érez, én pedig egyszerre nevettem és sajnáltam. mivel ez fürdés előtt történt, gyorsan vízbe dugtam, újra alapos kézmosás, és mondtam, hogy áztassa. szegényem, tette, amit mondtam neki (egészen meg is lepődtem, nem szokott ilyen szófogadó lenni). aztán megérkezett az apja, és neki is elmesélte, még a szeme is könnybe lábadt, amikor a száját mutogatta. nagyon édes volt Kép persze, fürdés végére már megnyugodott, és hamar elaludt.

panu
panu
 
 


Sziasztok,

Panu, Remélem Liza holnapra el is felejti a balesetét. Ti hogy álltok a beszéddel? Mert a Marci is egész nap halál komoly pofával magyaráz, de persze nem értem, hogy mit. Amúgy azért már egyre több szó megy neki, csak kicsit lassan haladunk.

Ma a Marci is hamar kinyúlt, fél 9 óta alszik, mert már ez volt a 3. nap, hogy nem aludt délután. Remélem holnap azért szundít egyet napközben is.

A cirkusz tök jó volt. Mi egy kicsit elkéstünk, de azt a negyed órát kivéve tátott szájjal ülte végig a Marci a 2 órás előadást. Olyan édes volt. Én pl. ott is elpityeregtem magam a sötétben, aztán törölgettem a könnyeimet, hogy a szünetre ne látszódjon semmi. Annyira aranyos volt ahogy reagált a dolgokra, meg tapsolt, nevetett a bohócokon, na meg az a határtalan öröm az arcán. De nem is folytatom, mert megint elérzékenyülök. Úgyhogy pityergős anyucik nem vagytok egyedül.

Bori, Autó :-( Nekem is volt egyszer hasonló esetem. Az egyirányú utcában szemből elvitte egy hülye furgonos a visszapillantó tükröm. Persze lassítás nélkül tovább ment és rendszámot én sem tudtam felírni. Két órát vártam a zuhogó esőben a rendőrökre, volt feljelentés is, de pénzt nem láttam belőle. Ráadásul dolgozni mentem, úgyhogy a délelőtti óráimat le is kellett mondanom. Remélem ti szerencsésebbek lesztek! Mindenesetre jó a hozzáállásod!

Dorki, A kedd nekünk is jó. Remélem az idő is jó lesz.

A képekkel még adós vagyok, de a legújabbak még nincsenek letöltve.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Csajok !
szerintem 10-kor találkozzunk a Hősök terén a játszón, ahol múltkor is. Én tudom Zsuzsi, Brigi és Panu számát. Andi meg tudja az enyémet. Pezsgő, kaviár és táncos fiúk lesznek, ahogy a múltkor is... Kép (vagy pizza) Mi biztos ott leszünk egész nap, én el tudom altatni a csajszit a babakocsiban. Panu ti meg gyertek, amikor tudtok. Erőspaprika nem lesz. Kép

Szegény Lizi Kép Én is szoktam néha nevetni Nikin, mikor nem kéne, mert tényleg olyan mulatságosan tudnak szenvedni. Persze, ha komoly baja van , akkor azt én sem tartom viccesnek.

Ma is olyanokat művelt, hogy csak úgy dagadt a mellem a büszkeségtől !!!! És elkezdett mondókákat mondani. Most tartunk a hinta- palintánál meg a zsipsz zsupsznál. És a kisbencét is mondja, annál a résznél, hogy arra jött a mamája, nem ismert a fiára... Niki hozzá teszi, hogy fáj a bokája Kép ( mármint a mamának Kép )

És most a duplóval is olyan jól elvan. Tornyokat épít, a tetejére ráültet egy babát és boldogan hurcolja körbe a lakásba. És mindenhez hozzáteszi, hogy -ka. Anyuka, bocika, pacika, Nikike stb. Hogy ezt is honnan szedi ???

Zsuzsi
nektek nem is gratuláltam az évfordulóra ! Jó volt a hétvége ?
Dorki
dorki
 
 


sziasztok!
Dorki, igyekszünk. lehet, hogy csak kiugrunk a házhoz, és akkor időben odaérünk. de ránk ne várjatok, ha 10-ig érkezünk, akkor szólok, de annak kicsi az esélye.
mit vigyünk??? a ropin, az üdítőn és a gyümin kívül (vagy ami ebből sikerül Kép)???
szegediek és debreceniek nem csatlakoznak? vagy a váciak? vagy a székesfehérvériak? jó lenne már veletek is találkozni...

köszi az együttérző szavakat, gyerekem túlélte az esetet, ma már nem is mutatja, hogy emlékezne rá.

Brigi, Liza detto, mint Marci, ne aggódj, nem marad így Kép

Dorki, ugye mondtam, hogy egyszercsak azt veszed észre, hogy máshogyan csinál mindent a csajod, és játszik magában, nemcsak matricáskodik Kép
megyek, mert nem hagy csaj...

panu
panu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: