Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lányok! Ez jogilag megengedett? Mármint hogy ezt ide felraktam?

KépKép
nicika

NicikaKép

Ez szuper, kemény 21 mp alatt lejött a csendes vizzuhogásKép Nekem jöhet a többi is igy Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Tunka: általában a magánrendelés árának tízszerese szokott lenni a szülés ára. De hallottam már brutális dolgokat Kép Én is 5-ért járok, és 50-et fogok adni, ha minden rendben lesz.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nicika Kép
Nagyon köszi a linket Kép
Olyan jó hallgatni Kép
Én is szeretnék bekerülni a tábliba Kép
Név:Annácska
Lakhely: Budapest
Kor: 24
UM 2005. június 28
Szülés ideje: 2006. április 4
Baba kora: 8+2
Babák száma: 1
Hanyadik: 2

Előre is köszönöm.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nicika Kép

Nem, de ha nem napokig tárolod ott akkor nem lesz nagy baj belőle.

Amugy a rendszer szokta ellenőrizni hogy , mi van fent és ha illegálisat talál azt eltávolitja a szerverről.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Valaki közületek fog szülni az I. Női Klinikán?
Engem is érdekelne, hogy manapság mennyibe kerül egy szülés!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Tényleg? Én nem tudom hogy hova rakom ezeket a zenéket. Elküldöm órásfileban magamnak freemailen, aztán a hivatkozást idemásolom nektek! Hogy ott meddig tárolják azt sajnos nem tudom!

KépKép
nicika

Nicika!

Köszönöm szépen.

Titati!

Neked meg gratula a kiscsajhoz,biztos tündéri.Hány éves? Én is kislányt szeretnék az esély 99%-rá de ha fiú annak is nagyon örülni fogunk.Majd lassan gondolom kiderül.
Babetta
!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én is a magánrendelés 10-szeresét tudom.

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika!
Látod ezért vagy a tyúkanyónk, mindent megteszel, amire kérünkKép

Bori

Kép
borkadorka

Annácska!Kép

Örülök, hogy itt vagy ebben a topicban.
Olvastalak a projekt előtt állókban is, gratulálok a babádhoz.
Én ott csak lelkes olvasó voltam, és nem gondoltam volna, hogy egyszer mégis írhatok neked.
Közben nekünk is sikerült a baba, a 3. próbálkozásra.
Ráadásul én is a II-es Klinikára járok, Bánhidy doktor úrhoz.
Ja, és megvizsgált a te dokid 5 hetesen, mert barnázgattam, és nagyon szimpatikus volt.
Uh-n is voltam, pont 6+0-n, a petezsák rögtön látszott, a szívhangot kicsit keresgélni kellett, de meglett! Az a fiatal doki is nagyon kedves és (és irtó jó képű!!!!)Kép
Orsi 6+6
orsi1976

Hát Nicika!
Nem tárolják sokáig, vagy túl sokan töltötték le, mert amit először felraktál, azt már nem tudtam letölteni.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Babetta: miért 99%? Voltatok valami genetikai vizsgálaton?
cory

cory
Budapest

Orsi Kép
Örülök, hogy itt vagy és gratulálok a manóhoz Kép
Bánhidyt is ismerem, még a lányommal voltam nála, jó választás Kép
Örülök, hogy szimpi volt a dokim, tényleg csak jókat tudok róla mondani Kép
A petezsákot nekem is azonnal látták, de a szívhangot csak hüvelyi uh-val Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Akkor most hogy legyen ez a letöltősdi? Túl sokan töltöttétel le! Ezek szerint van egy maximum hogy hányan tölthetik le! Na majd akkor feltöltöm még egyszer, na de nem ma!

KépKép
nicika

Tényleg hogyhogy 99 % Babetta?

Szilvi és Katababa
szisz2

Tunka és Csajok!
Engem is érdekel, hogy mennyibe fog kerülni kb. a szülés(de ez biztos nagyon változó). Amúgy az Én dokim is maszek és Õ is egy "terhes vizsgálatért" 5000 Ft-ot kér. Egyenlőre nincs gondom vele. Legközelebb jövőhét kedden megyek hozzá. Eltelt a 4 hét!!! Ja, és bejelentkeztem 4D ultrahangra.Szept. 9.-én megyek a PRAXIS rendelőbe. DVD -re és videókazettára is felrögzítik illetve adnak fotókat a kicsiről.10 000 Ft. Már úgy várom. Pont aznap leszek 12 hetes. ( A doki szerint 12 hetes a mesi szerint 11+5)

Üdv, az újabb bejelenkező kismamáknak! Jó egészséget kívánok!!!

Era (9+5)

KépKép

KépKép
lingelera

Nicika Kép
Ha jól tudom neked van saját web oldalad, talán oda is fel rakhatod Kép

Annácska

annácska

Kedves Cory!
Most már tényleg nincs időm írni,de ha hazaértem este majd leírom. Egész délután itt ülők a széken és nem csináltam semmit.Lehet hogy a párom kipenderít?
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Frissített tábla:
Kép

KépKép
nicika

Frissített tábla:
Kép

KépKép
nicika

Titati,

nem baj, túrkálj csak sikeresen! lehet, hogy legközelebb meg én előzleg meg!Kép
A varrónő nevét köszönöm, biztosan fel fogom keresni.

Nicika,

köszönöm, kaptam valamit, de csak holnap tudom megnézni. Akkor visszajelzek!

Lányok! Ti már ilyen korán csináltattok 3-4 d-s uh-ot?

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Annácska! Van honlapom, de oda nem lehet zenét feltölteni!

KépKép
nicika

Fájlnév: 01. Baba zene1 - Baba első saját melódiája.mp3 (6.54 MB)
* Letöltés: http://freemail.hu/hugemail/download.php?id=92f3bb5a7c609efa6f4b4076e81ebdf1

Fájlnév: 02. Baba zene1 - Baba reggae.mp3 (4.67 MB)
* Letöltés: http://freemail.hu/hugemail/download.php?id=da0021bcff238f96a254a619b2fb77c0

KépKép
nicika

AnnácskaKép

NAgyon szeretem a te dokidat is. Mikor a fiammal voltam bent sokat a patologián, nagyon sokszor beszélgettem vele.
Tegnap is összefutottunk és gratulált a tesoprojecthezKép Mi annak idején csak bongyorkának hívtuk a haja miatt, de ebben merő jó indulat volt és nem cikizésKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nicika Kép
Akkor marad az eredeti megoldás Kép
Köszi a táblát Kép

Ági Kép
Tudom mire gondolsz, tényleg elég murisan Kép

Annácska

annácska

Fájlnév: 03. Baba zene1 - Zenés kérdés-felelet.mp3 (6.27 MB)
* Letöltés: http://freemail.hu/hugemail/download.php?id=e64adf2b527f760891dd985f31e23fb2

KépKép
nicika

Nicika, hát lehet tök hülye vagyok , felmentem erre a bcdc-re de nem találtam a természethangokatKép
wukk

KépKép
wukk

Sziasztok lányok4

Annyit írtok, hogy egyszerűen lehetetlen veletek lépést tartaniKép

Én továbbra is nagyon rosszul vagyok, de reménykedem hogy lassan vége lesz ennek az időszaknak....
Én majd csa ka 18-20. héten szeretnékD-s Uh-t csináltatni, szerintem igazán akkor érdemes.

Nicika, engem is beteszel a táblába?

Nick Zsuzsófi
Lakhely: Szeged
Kor:21
UM: 06,06
Sz. v.i.: 2006.03.13
Második baba

Köszi, Zsu

11+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tyű, csajok, még ennyit írni!
Irigykedem, amióta nem dolgozom, nem tudok itt lenni veletek napközben. Na de sebaj, nemsokára lesz itthon net, és akkor újra belehajrázok! Kép

Nicika, a máglyarakás kikészített....Kép Én eléggé parázok, hogy meghízok, úgyhogy ilyen édességek ki vannak zárva most a kajálásból...Kép Na jó, néha nem bírom, és muszáj legalább egy kis palacsintát enni, hihi. Kép

Voltam ma védőnőnél, minden ok, vérnyomi 121/81, vizelet ok, súly ok. Már-már unalmasan kiegyensúlyozott kismama életet élek, de mindezt most azonnal LE IS KOPOGOM, ÉS HÁLÁT ADOK A SORSNAK. Kép

Nekem a 12. heti UH-on a baba mérete napra pontosan megegyezett az utolsó mensi szerintivel, így nekünk ezzel is szerencsénk van. Kép

Pár napja viszont intenzíven feszül a pocim, és szinte napról napra lehet látni, hogy növekszik. Holnap reggel csinálunk 14+1. hetes képeket.

Nicika, képzeld, még én sem vettem semmit a gyereknek, babonából sem, meg valahogy úgy vagyok vele, hogy a babavárásnak is megvannak a stációi, és most még nem ennek van itt az ideje. A múltkor anyuval már szemeztünk egy babazoknin, de még megálltam. Ki tudja, meddig...Kép

Nagy gratula a friss UH-osoknak. Olyan jó olvasni napról napra a jó híreket! Kép

Üdv az újaknak, most már hihetetlenül sokan vagyunk! Tök jó! Kép

Holnap este újra itt! Puszi mindenkinek
Vendég

Nikica! A szám átjött. Köszönöm! De még megnézni nem tudtam. Tündér vagy!

Titati, te tudod a kisama ruha gyártó elérhetőségét? Te írtad még "régebben"? Kérném én is az elérhetőségét a paga@citromail.hu e-mail címre.

Szülés levezetés árára tényleg én is mindenhol azt olvastam hogy a magánrendelés*10, ez nálunk is 50.000.-FT, a szűlésznő ennek az 1/3-a. Én mindenképpen rá fogok kérdezni a dokimra, de csak a 30. hét után, és azt is meg fogom kérdezni, hogy van-e szűlésznő, akivel szeret együtt dolgozni, hogy szülésznőt fogadjak-e? Ja, és persze a Schöpf-Méreiben álítólag nem árt fizetős szobát foglalni mert a többi elég gáz. Ez is 6-10.000.-ft/nap.Ja és a babának nekünk kell vinni pelenkát, popsikenőcsöt, fürdetőt, stb. Szóval az a hét szerintem felér egy ötcsillagos szállodában töltött nyaralás árával. Ez a magyar ingyenes orvosi ellátás!

Hát egyenlőre ennyi!

Paga 12+1

Gabi
paga

Csajok, kell nekem egész napra eltűnnöm...Kép Most nem győzök olvasni, de így van jól!

Képzeljétek (főleg régiek) hol jártam ma, és mi van nekem? VÉDÕNÕNÉL ÉS VAN KISKÖNYVEM!!!!Kép Már ideje majdnem 14 hetesenKép Tegnapi uh szerint 14+2 napos voltam, de biztosat a köv heti genetikai uh mond. Erre be is jelentkeztem, szerdára! Már megint láthatom a gyönyörű babánkatKép Eljárnék minden héten uh-raKép Gondolom, Ti is...
Rossz hírem is van: csatlakozom a rossz vizeletűekhezKép 2 keresztes gennyet találtak, és elirányítottak a háziorvoshoz. Semicilin-t kell szednem. Felhívtam a nődokit, azt mondta, nyugodtan + igyak rengeteg folyadékot. Pedig nem is érzek semmit, igaz múlt hét elején írtam, hogy furi a pisilés... Na sebaj, hamar kilábalunkKép Vérnyomás jó volt:100/70. Kaptam még újságot, várandós anyák könyvét, szoptatós füzetet, és persze a gondozási könyvet(Kép)Kép
MÉg mi sem vettünk semmit a picinek, bár nagyon nehéz megállni!
Tegnap én rákszűréssel együtt 7000,-Ft-t fizettem, nem tudom mennyi a "sima" terhesgondozás. De engem is érdekel a "szülés ára". Én is akarok majd szülésznőt + alapítványi szobát (nálunk 6000,-Ft/nap)

Üdv Annácska és Babetta! Gratulálok a babókhoz!Kép

MOst már lőjjetek le!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszembe jutott még valami! Azt mondta a védőnéni, hogy nekem 2xkellesz mennem ilyen terheléses cukor -mérésre, mert a családban sajnos előfordulnak diabetesesek (nagyszülők, egyik nagybácsi). A 24.heti kötelezőn kívül már a 16-17.héten mennem kell kétszer vérvételre. (+akkora esik az AFP is...) Először ebéd után (leírták, mit kell főznöm/ebédelnem - több variációból lehet egyet választani). Majd vagy 2 nap múlva, v megmondják, reggel éhgyomorra előzőnap este 7-től semmit sem fogyasztva cukros lötyit inniKép Szép kilátások....
Legalább mindhen hétre jut valami, ami a babóval kapcsolatosKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Nekem csak a jövő hét kedden lesz kiskönyvem 13 hetesen, de ez szerintem nem gáz. AZ ultrahang tényleg nagy élmény.
A terheléses cukor vizsgálaton is biztosan minden rendben lesz! AZ anyukám, aki világ életében gebe volt (velem ellentétben) 56 kg-san szült engem 4 kg-san, ezért azt hitték róla hogy cukros, mert a cukrosoknak szokott állítólag nagy babájuk lenni. És napokig krumplicukrot etettek vel, mindig meghatározott mennyiséget, meghatározott idő alatt meg kellett ennie. Addig imádta a krumplicukrot, de akkor egy életre megutálta. Szerencsére nem volt, és azóta sem cukros.

Nagyon álmos vagyok, muszáj elmennem lefeküdni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Paga 12+1

Gabi
paga

Nicika!
Köszönöm szépen a táblát.Csak 1 hibácska van benne,hogy ő lesz az első babánk.!

Cory és Szisz2!

Nem voltam genetikai vizsgálaton.Vásároltam egy HCG nevü nagyítót ami kimutatja,hogy mikor van a peteérés valaki biztos ismeri.Nekem a teljes peteérésem a 14.napon volt de mi a 10.napon akcióztunk utoljára.Az írás szerint így 12-16nap között van esélyed.Ugye ha pont akkor csinálod akkor lesz fiú a lány várakozik akár 72 órát is.Én ez alpján gondolom,hogy lányka lesz A 10. napon minimális volt hcg szerint a jelzés a 12. napon fele-fele volt és a 14. napon az egész páfrány volt. Majd kiderül lassan hogy jól gondoltam -e ha fiú lesz tévedtem,
de annak is nagyon örülünk.Valaki azért megcáfolhat ha máshogy gondolja.

Voltam 12.heti uh-on minden rendben ,nincs nyakiredő. Az jó? Õ Azt mondta,hogy igen. Láttam a babát de elég rosszul és képet se kaptam róla. Zárt a méhszáj hátul fekszik a placenta azt persze jól láttam.Most voltam elöször magánrendelésen eddig a kórházba jártam ott király volt minden ,de itt csak ócska uh-van. de ha őt akarom dokinak ide kell járni.Remélem azért majd a kórházba még csinál képet. A vizit 5000ft a szülés 50000ft nála.Erre is számítottam a könyvbe olyan rondán írt,hogy nem bírom elolva sni ,vannak valami számok csak nemtudom értelmezni.Nagyon örülök,hogy minden oké a babával.Most megyek beveszem a magneB-6 kapszulát.
Puszi mindenkinek

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Paga! Köszönöm, amiket leírtál!Kép

Babetta! Örülök, hogy minden rendben. Én eddig mindig csak magánrendelésen voltam, így remélem, a jövőheti kórházi "vizit" még nagyobb élmény lesz, a még tutibb felszerelés miattKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta: alapvetően ismerem a módszert, és valami hasonlóval próbálkoztunk mi is, bár mi ekkora szünetet nem tartottunk, de én az 50-50%-nál többet nem merek mondani. Ja, meg én nem thasználtam profi tesztet sem, csak hüvelyváladékra alapoztam.
cory

cory
Budapest

Jaj, Nicika, majd'elfelejtettem a lényegetKép Már tényleg nagyon szép nagy a pocid, előnyösebb ez a "kameraállás"Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Mindenkivel együtt örülök, aki UH-n volt Kép Én ma elég szarul voltam-vagyok. Kép

Anita, csak azt akarom írni, hogy a terheléses vércukor vizsgálatra vigyél egy fél citromot és csavard bele a cukorsziruppa, úgy iható.

Babaruhabörzék: http://bmk.ahol.com/kulturprojekt/bmk/rendezveny.asp - a rendezvény típusánál jelöljétek be. (Ezek a fővárosi művházakban tartott bababörzék.)

Jó éjszakát és rosszullét-mentes napokat mindenkinek!

GyeZsu
gyezsu

Anita Kép
Köszönöm az üdvözlést Kép

GeZsu Kép
Sajnálom, hogy rosszul voltál, remélem hamaroan jobban leszel Kép

Babetta Kép
Azért kiváncsi leszek, hogy bejött-e ez a módszer Kép
Direkt így terveztétek vagy csak véletlenül jött ki így a lépés?

Mindenkinek jó éjszakát Kép

Annácska

annácska

Sziasztok lányok!

Anita! Csak nem ,úgy jártál mint én a magánrendelésen?

Cory!
Majd kiderül,de lehet hogy azért érzem így,mert
a padláson csak 10 zsák lányruha van és KB
5db fiú.

Annácska!
Én is kiváncsi leszek.Véletlenül jött ki így a lépés.A baba 4.alkalomra sikerült.Három hónapig terv szerint ment,akkor mindenki azt mondta mármint a barátok, ha görcsölsz rajta tutti nem jön össze.Így vettem május végén a hcg-t .Május.28-án volt az UM-om. Onnan kezdve néztem.hogy mikor van a peteérésem.Azért tudom a pontos dátumokat,de mivel a 10.nap után nem volt semmi , gondoltam ez a hónap is sikertelen.
Nem is figyeltem a jeleket,csak a 27.napon,hogy még mindig nem menstruálok"24-25"-RE szoktam.És akkor már tudtam,hogy itt valami lesz.Az egyik barátnöm mondta,hogy vegyek ilyen HCG-t mert ők fiút akartak,és akkor csinálták amikor az egész páfrány volt"fiú sikrült"lassan megis születik.
Lehet hogy össze-vissza írtam ,de nagyon korán van.

ui:Nicika!
Jól láttam nektek is 4. alkalomra sikerült?
Most mennem kell Pestre.

Sziasztok Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok lányok!

Anita! Csak nem ,úgy jártál mint én a magánrendelésen?

Cory!
Majd kiderül,de lehet hogy azért érzem így,mert
a padláson csak 10 zsák lányruha van és KB
5db fiú.

Annácska!
Én is kiváncsi leszek.Véletlenül jött ki így a lépés.A baba 4.alkalomra sikerült.Három hónapig terv szerint ment,akkor mindenki azt mondta mármint a barátok, ha görcsölsz rajta tutti nem jön össze.Így vettem május végén a hcg-t .Május.28-án volt az UM-om. Onnan kezdve néztem.hogy mikor van a peteérésem.Azért tudom a pontos dátumokat,de mivel a 10.nap után nem volt semmi , gondoltam ez a hónap is sikertelen.
Nem is figyeltem a jeleket,csak a 27.napon,hogy még mindig nem menstruálok"24-25"-RE szoktam.És akkor már tudtam,hogy itt valami lesz.Az egyik barátnöm mondta,hogy vegyek ilyen HCG-t mert ők fiút akartak,és akkor csinálták amikor az egész páfrány volt"fiú sikrült"lassan megis születik.
Lehet hogy össze-vissza írtam ,de nagyon korán van.

ui:Nicika!
Jól láttam nektek is 4. alkalomra sikerült?
Most mennem kell Pestre.

Sziasztok Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok lányok!
Már egy hete, hogy olvaslak Titeket, és szupi hogy milyen sokmindenről informálódhatok nálatok! Kép Nekünk is az első babánk van úton, és rengeteg az ujdonság. Mivel még dolgozom elég intenzíven, így elég kevés időm marad gép elé jönni, csak szerettem volna ha tudjátok mi is itt vagyunk.Kép 29éves leszek (most 20.-án),és Miskolci vagyok, de jelenleg külföldön élek a férjemmel.Az U.M.:06.10.-én volt, és 08.04.-én készült a Maszatkánkról az első sztárfotó. Jövőhéten szerdán utazom haza, hogy az esedékes vizsgálatokat is megcsináljam Pesten. A folyamatos rosszullétek nálam szünet nélküli éhséggel járnak, így elég változó a hangulatom. Nagyon jó érzés, hogy nálatok felderülhetek bármikor.Kép Nagyon örülnék, ha én is megkaphatnám a varrónők elérhetőségeit, és infót arról, hogy kb mennyi idő alatt készül el 2-3 kismama nadrág. Előre is nagyon köszönöm. Címem: vpetra27@msn.com
Gratulálok mindenkinek a csöpségekhez!
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok lányok!
Már egy hete, hogy olvaslak Titeket, és szupi hogy milyen sokmindenről informálódhatok nálatok! Kép Nekünk is az első babánk van úton, és rengeteg az ujdonság. Mivel még dolgozom elég intenzíven, így elég kevés időm marad gép elé jönni, csak szerettem volna ha tudjátok mi is itt vagyunk.Kép 29éves leszek (most 20.-án),és Miskolci vagyok, de jelenleg külföldön élek a férjemmel.Az U.M.:06.10.-én volt, és 08.04.-én készült a Maszatkánkról az első sztárfotó. Jövőhéten szerdán utazom haza, hogy az esedékes vizsgálatokat is megcsináljam Pesten. A folyamatos rosszullétek nálam szünet nélküli éhséggel járnak, így elég változó a hangulatom. Nagyon jó érzés, hogy nálatok felderülhetek bármikor.Kép Nagyon örülnék, ha én is megkaphatnám a varrónők elérhetőségeit, és infót arról, hogy kb mennyi idő alatt készül el 2-3 kismama nadrág. Előre is nagyon köszönöm. Címem: vpetra27@msn.com
Gratulálok mindenkinek a csöpségekhez!
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok,

Anita, irigykedem a következő UH miatt, nekem csak szeptember 27-én lesz legközelebb...az még olyan messze van!!!!! Kép

Szívem szerint én is mennék hetente, mit hetente, naponta is akár. Persze ezt nem lehet. Ilyenkor mindig csak az emlékeimből élek...Kép

Csajok, valaki írta régebben, és sok mástól is hallottam, hogy a rózsafaolaj nagyon jó a csíkok ellen. Én vettem, de egyelőre nem kezdtem el használni, mert nem tudom, hogy lehet-e, hiszen ez illóolaj, amit bázisolajban kell feloldani, és úgy bemasszírozni.

Valaki tud valamit erről, hogy mikortól lehet használni ilyet, lehet-e, meg egyáltalán??

Borzasztó éjszakám volt, össze-vissza álmodtam, megkönnyebbülés volt az ébredés.

Csináltunk ma pocifotót, ugyanazt a beállítást, mint másfél-két hete, és nem ámítás: nőtt a pocim. Mondjuk érzem is, de olyan jó így látni a különbséget is.

Anita, gyógyulj meg hamar! Kép
Vendég

Sziasztok,

Anita, irigykedem a következő UH miatt, nekem csak szeptember 27-én lesz legközelebb...az még olyan messze van!!!!! Kép

Szívem szerint én is mennék hetente, mit hetente, naponta is akár. Persze ezt nem lehet. Ilyenkor mindig csak az emlékeimből élek...Kép

Csajok, valaki írta régebben, és sok mástól is hallottam, hogy a rózsafaolaj nagyon jó a csíkok ellen. Én vettem, de egyelőre nem kezdtem el használni, mert nem tudom, hogy lehet-e, hiszen ez illóolaj, amit bázisolajban kell feloldani, és úgy bemasszírozni.

Valaki tud valamit erről, hogy mikortól lehet használni ilyet, lehet-e, meg egyáltalán??

Borzasztó éjszakám volt, össze-vissza álmodtam, megkönnyebbülés volt az ébredés.

Csináltunk ma pocifotót, ugyanazt a beállítást, mint másfél-két hete, és nem ámítás: nőtt a pocim. Mondjuk érzem is, de olyan jó így látni a különbséget is.

Anita, gyógyulj meg hamar! Kép
Vendég

Jó reggelt!

Csak felületesen tudtalak elolvasni titeket...

Paga: nadrág infó ment e-mailben.

Lyly: adj egy mail címet, akár a profilomban lévő mail címre is küldheted, és akkor küldöm, neked is az infót a varrónőről!
Akkor pénteken kedvemre turozhatok majd... és azért tartom a bezsámoló ígértem Kép

Babetta
A lányomat meglesheted a profilomban... 6 éves lesz februárban.

Nicika
Köszi a babazenét, de ma reggel már nem volt elérhető sajna Kép De azért köszi a jóindulatot.

A betegeknek, és vizeletproblémásoknak jobbulást kívánok!

Titati 16+6
titati

Jó reggelt!

Csak felületesen tudtalak elolvasni titeket...

Paga: nadrág infó ment e-mailben.

Lyly: adj egy mail címet, akár a profilomban lévő mail címre is küldheted, és akkor küldöm, neked is az infót a varrónőről!
Akkor pénteken kedvemre turozhatok majd... és azért tartom a bezsámoló ígértem Kép

Babetta
A lányomat meglesheted a profilomban... 6 éves lesz februárban.

Nicika
Köszi a babazenét, de ma reggel már nem volt elérhető sajna Kép De azért köszi a jóindulatot.

A betegeknek, és vizeletproblémásoknak jobbulást kívánok!

Titati 16+6
titati

Babetta: Én már nem merek semmit sem érezni, a két fiamat lánynak éreztem, bár teljesen mindegy volt, milyen neműek lesznek. Most is mindegy, és nem akarom feleslegesen beleélni magam semmibe. Félek a csalódástól.

Betegeknek jobbulást!!

cory 11+0

cory
Budapest

Babetta: Én már nem merek semmit sem érezni, a két fiamat lánynak éreztem, bár teljesen mindegy volt, milyen neműek lesznek. Most is mindegy, és nem akarom feleslegesen beleélni magam semmibe. Félek a csalódástól.

Betegeknek jobbulást!!

cory 11+0

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?