Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ágiboszi! Bocsika! Ez volt az első kaja fotó amit feltettem, de ha legközelebb ilyenre vetemednék akkor előtte engedélyt kérek tőletek! :o) Pedig még meg sem kóstoltam! Ettem egy tányér levest, aztán több nem fért belém!

KépKép
nicika
 
 


Cory! Szerintem nem nagyon van olyan kismami aki ilyen sokáig kibírja hogy ne vegyen semmit! Kép Vagy tévedek? Van köztetek valaki aki még semmit sem vett a születendő babájának? De most komolyan!

KépKép
nicika
 
 


Sziasztok Mamócák!

De jó lenne veletek személyesen is találkozin! Képzeljétek, akkor mekkorát csevegnénk! Kép
A pocinkban meg ott rudgosnának a babócák!

Nicika, jó kis kajákat sütsz-főzől... Megyünk hozzád ebédre!

Cory,
én is babonás vagyok, nem is vettünk még semmit, majd úgy gondoltam, januárban, akkor úgyis egy rakás helyen leáraznak, kiárusítanak. Bár az is lehet, hogy a babaholmik területén nem lesz leárazás. Tudják a kereskedők is, hogy úgyis megvesszük azt, ami kell...Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 

 
 

Sziasztok!
Véletlenül beleolvastam a topicba és látom, hogy klassz zenéket küldözgettek. Elküldené nekem is valaki?
Előre is nagyon köszi!
imot886@freemail.hu
nori
 
 


Cory! Én egyébként erről a babonás dologról azt hallottam, hogy pl. kiságyat nem szabad venni újonnan amíg meg nem születik a baba! Na de hát ez elég viccesen hangzik, mert majd az apuka futkozik míg a mami kórházban van? Ja meg azt is hallottam hogy a 12. hétig sem elmondani, sem vásárolni nem szabad! De hát tudja fene!

KépKép
nicika
 
 


Nicika: én semmit nem vettem még, és a fiúknál sem vettem semmit a 27. hétig.
Nézelődtem, jártam bababoltban. Pl a babakocsinkat ötvenszer körbejártam előtte, de meg nem vettünk semmit.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Nicika: nekünk kiságyunk csak akkor lett, mikor már megszületett Balu, de ennek praktikussági okai voltak. Annyira pici lakásban laktunk akkor, hogy a lehető legminimálisabb időben akartuk kerülgetni Kép
Az elmondást nem bírtam ki, de a 27. hét bennem nagyon bennem volt. Akkor már, ha aznap megszületik, már van esélye. Ennyi. De hát mások vagyunk Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Paga!
Még nem szeretnék bekerülni a táblába, majd csak 2-3 hét múlva.

Nicika!
Nyamm-nyamm! A környékemen nincs semmi édesség, úgyhogy most itt szenvedekKép

Kép
Kép
maminti81
 
 


Nicika
Én sem vettem még semmit a babónak. No persze nem a babona miatt, hanem azért mert jóformán mindenünk megvan. Bezzeg az elsőnél már a 16. héten megvolt a babakocsiKép Most megvárom míg kiderül a neme. Ha valami csoda folytán lány lenne, na akkor kell majd vásárolni, mert Borival ellentétben mi tele vagyunk fiúcuccokkal. Persze ha fiú lesz azért kap pár új holmit.

Paga: János kórházba járok Kép

Ági: én nemhogy bónt de semmit sem kaptam a kiskönyv mellé. Nem tudom, hogy miért, eddig mindig kaptam. De már Kristófnál sem váltottam ki a csomagot, úgyhogy mind1. A jó dolgok úgyis a baba-mama csomagban vannak, azt meg úgyis a kórházban kapjuk. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Nicika!
Én még nem vettem semmit, de könnyű ezt megállnom, hisz a lányok után rengeteg a ruha, játék, egyebek. Az első hónapokra sok mindenre nem lesz szükségünk, mert a kicsi ruhák semlegesek, lánynak, fiúnak egyaránt jók és van belőle elég. A nagyobb ruhák viszont kimondottan lányosak, azzal lehet, hogy gondban leszünk. Persze ami a legköltségesebb (kiságy, babakocsi, autósülés) azokból kell vennünk még egyet. De nem szeretnénk elsietni, mert sajnos az ikreknél több probléma adódhat.

Lyly!
Sajnos a babaholmikat nemigen árazzák le, esetleg akcióznak egy-egy termékkel. Mi is mindig erre vártunk, de amikor valamire szükségünk volt sosem jártunk szerencsével.

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Nicika
Zenét szeretnék Kép
Már tejesen fel vagyok csigázva....
titati
 
 


Borkadorka,

erre számítok én is...Kép Pedig nekünk az albérletet is nyögni kell, de nem panaszkodom, nagyon boldogok vagyunk, hogy jön a babóca!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Szisz: szerintem a fiú cuccok ilyen szempontból egyszerűbbek, mert fiúsat hordhat egy lány is nyugodtan Kép
Nekünk kiságyat muszáj vennünk, mert Zsoma szétugrált az előzőt. Babakocsink van, de ruhából szinte mindenből kell új, mert a fiúk ősz elején születtek, ő meg március közepi lesz. Az 56-osak még okésak, de a 62-eseink belül bolyhos hosszú ujjúak Kép Napozókból vannak 80-asaink, de azok egy 3-4 hósnak még egy picit nagyok Kép Szóval lesz mit beszerezni, de még várok. Meg hát tavaszi ruhát nem is lehet nagyon most kapni.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Nicika! (Most láttam, hogy tőled indult a zene.)
Légyszi küldd el a zenéket az imot886@freemail.hu-ra!!!
Ezer köszi!
nori
 
 


Cory
Hát igen egy lányra rá lehet adni mondjuk kéket, de egy fiú rózsaszínben elég érdekes lenne Kép
Nekem így a hónapok szempontjából szerencsém van. Zotya szeptemberi, az Õ cuccai jók voltak Kristófra is aki április eleji, viszont Krisóf jóval nagyobb súllyal született. Így tudta hordani Zotya melegebb cuccait már az elején. A babus meg február végi lesz tehát az megint okés.

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Nicika4

Még én sem vettem semmit a babónak, amúgy még egy jó nagy költözés előtt állunk. Szerintem már most megvehetsz bármit a babának.
Nekem is el tudnád küldeni a természethangokat? immobilitas@chello.hu. Köszi előre is.

Esztipeszti!
Köszi az üzlet címét.
márti26
 
 


Babetta !

Szia! Üdv a csapatban! :-)) Nekem a nagymamám lakik Szilasligeten! :-)) Én a 15. hétben vagyok!

Ilu
czuli
 
 


Ezt elfelejtettem:
Egy kiságyat azt fogunk venni, az nekünk is elég ramaty állapotban van. Eleve használtan kaptuk egy ismerőstől, a két fiú elég rendesen ki is használta. Miután mi 4. babát már nem tervezünk így egy olyanra gondoltam, amiből utána kisheverőt lehet csinálni, és akkor legalább az is le van tudva. Kép
Babakocsi az szerencsére nem kell, abból van kettő is. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Nicika! én se vettem semmit, még baba boltba se merészkedtem be,igaz egyszer bementünk a brendonba de csak az ővterelő miatt és csak épp hogy rápillantottam a babakocsikra már ki is jöttünk.nem is nagyan akarok még vásárolni mármint túl korai lenne!

Mamik! voltam a 2005/2006 téli babásoknál és Proone válaszában ráklikkeltem a honlapjára ott a képek között az utolsó 2 uh videó!!eszméletlen jól látszik ahogy mocorog.érdemes megnézni én még ilyet nem láttam(persze akinek van már babája az biztos)
tunka
 
 


Sziasztok!

Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk, és hogy ilyen sokat írtatok. Azt hiszem, kezdek egy kicsit jobban lenni, de egyelőre marad az ágynyugalom. Ma voltam az újabb vizeletvizsgálaton, de annak csak egy hét múlva lesz eredménye. Addig marad a pihenés.

Mi még semmit nem vettünk, és semmi babaholmink sincs, de ennek az az oka, hogy most csempében és parkettában kellett gondolkodni. Nem is tudom, hogy mi lesz a felújítással, de szerencsére a szüleim besegítenek, így el tudok költözni, hogy nyugi legyen. Persz furdal a lelkiismeret...

Nicika: nagyon jól néz ki a máglyrakás, azt hiszem ennem kellene valamit. Kép

Írjatok sokat!

Mariannka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka
 
 


Mariannka,

jobban vagy már? Nincs már lázad, ugye? Jobbulást kívánok neked!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Nicika!

Kép köszi, tényleg nem lesz pici a kis csajszi, és látod hiába vagyok/voltam vékony (52 kilóról immáron 70 Kép )mégis ekkora darab lettem. A kisfiam is 4250 g súlyú volt. Kép

SZóval kinőttem a kezdeti ruhatáram. Kép

Jó pocakosodást lányok! Kép

Dóri
33+2
Vendég
 


Nikica!

Igen én még nem vásároltam semmit. Ami szükséges, azt jövő év elején szeretnénk. Meg szerintem egy csomó mindent kapunk is. Ez azért van mert én ebből a szempontból babonás vagyok.

Paga

Gabi
paga
 
 


Hát én most hoztam le egy adag kisruhát a padlásról! A párom unokahugáé voltak! Egész kicsiket viszont alig találtam, max. pár body-t meg rugit, meg sapkát!

KépKép
nicika
 
 


Ági Kép
Nekem Várbíró a dokim, neked ki?
Szeptember elején én is megyek a klinikára, de még nem tudom pontosan mikor mert időpontot kell kérnem mell uh-ra.
A dokihoz csak utána megyek Kép Remélem összefutunk Kép

Mariannka Kép
Jobbulást neked Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


nekem is van a környezetbe olyan akitől kapunk ruhát már a kis kádat is odaígérték mert a 3 hónapos baba kinőtte.jó kis kád olyan aminek van lába és amikor nem kád akkor a tetejére felhajtható a pelenkázó.sárga!Nálunk a szobánkba lesznek a picik és mivel rögtön mellette a fürdő én ott szeretném fürdetni őket.(mármint a fürdibe nem a szobába)az anyós amikor megtudta hogy útban az unokák akkor árulta el hogy elötte vett egy rucit és eltette hogy majd egyszer odaadja!arra nem gondolt hogy kettőt kellett volna vennie!
tunka
 
 


Szia Ilu!
Köszönöm az üdvözlő szavakat.Merre lakik a nagymamád Szilason?És te az Örs környékén laksz?A párom február 17-én született,úgy látom a tábla alapján a te babád is esélyes,arra a napra. UI: nem tudom,hogy kell sorokat kihagyni nem értek hozzá"ez van" Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Nekünk, ha lányunk lesz, akkor már semmit nem kell vennünk, mert Kali lányom is februári Kép De az ember úgy se tudja megállni, hogy ne vegyen, ha meglát valami édit Kép Ja, bocsi, angolpólyát akarok venni, mert az anno nagyon bevált, de csak kölcsönben volt.
A "kiságyunk"-ban a kistesó lesz a 14. gyerek Kép Még apu is ebbe született Kép De semmi pénzért nem cserélném le, annyira jó, és praktikus, no si kitűnő állapotban is van (FA). 180x90-es leengedhető rácsa van, alul meg 40 centi magas ágyfiók, amibe a világot bele lehet pakolni Kép

titati 16+6
titati
 
 


Helló! Hát én sem vettem semmit még sőtt még baba boltba sem mentem be. Bár a szülinapomra az unokatesómtól kaptam egy járókát! Neki 2 babója van már és nem kell már neki. Tőle biztosan kapok ruhákat is.Majd üzletelünk!

Ti kenitek a hasatokat illetve a bőrötöket valami krémmel?
czuli
 
 


Na most próbálom elküldeni a zenét! Egyenlőre Pagának! Egészen pontosan 1 számot, de nem tudom hogy sikerül-e!

KépKép
nicika
 
 


180x90-es maga az ágy...
titati
 
 


Nicika
Türelmesek vagyunk Kép
titati
 
 


Akkor jó! Hát ez nem kis munka lesz, mert számonként negyed óra a feltöltés!

KépKép
nicika
 
 


Nicika,

csatlakozom Titatihoz...Kép

Lányok, nézzetek be a www.armania.hu weblapra! használt kismama- és babaruhák is kaphatók itt!
Ja, az üzlet bp-i.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Babetta!

A mamám a Kis József utcában lakik! Mi a 18.kerületben lakunk szóval elég messze a mamától.
Igen akát feb. 17.-én is születhetne a baba. A kalkulátor szerint 02.14.e.

Ha sort szeretnél kezdeni vagy kihagyni akkor nyomd az "entert" attól függően mennyi kihagyást szeretnél! :-))
czuli
 
 


Lyly
Ha minden igaz, akkor pénteken elnézek ármániába... pont ma délelőtt döntöttem el Kép Utána beszámolok...

Babetta
A lánykám meg febr 16-án született Kép
titati
 
 


Pagának átment egy szám! Visszaigazolást kérek hogy oké-e!

KépKép
nicika
 
 


Titati,

mindenképp kell az infó!Kép Szept. 3-án esküvőre vagyunk hivatalosak, tiszta gáz, de már semmi normális cucc nem jön rám, nem tudom, mit vegyek fel.Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Nicika:
és minden küldéshez újra fel kell töltened? Vagy nem tudod továbbküldéssel? vagy esetleg egyszerre több címzettnek? (nem értek hozzá)
Én 16.30-ig vagyok ma, ha úgy van addig tudok visszajelezni...
titati
 
 


http://freemail.hu/hugemail/download.php?id=a14b856fd39ba9f8a74398842b4bbd89

Ezt így nem tudjátok letölteni? Valaki próbálja már meg!

KépKép
nicika
 
 


Ilu!
Megtaláltam a sorokat köszi.
A Kiss József utcából nem ismerek senkit,így a nagymamádat se.Most megyek készülni,mert indulni kell lassan a dokihoz,ahol végre megnézhetem a kisbuckalakót.Nagyon izgulok. Remélem képet is kapok,és minden rendben lesz.
Szia Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Sziasztok!
Megjöttem!
NicikaKép
Isteni a mágjarakásod ki is másoltam a receptet(az áfonyalekvár megfogott)Egyszer tán áprilisban én is megkóstólhatok egy ilyet!
Vásárlás:
Én sem vásároltam még semmit, s hiába a sok gyerek semmim sincs mert Krisz születése után mindent elajándékoztam Úgyse szülök több babát felszólítással!Ha minden rendben lesz decemberben tervbe veszem hogy ezt azt megveszek!
Addig meg szorgalmasan gyűjtök rá!!!!

KépKép
csema
 
 


Lányok! érdekelne az hogy szerintetek ma mennyibe kerül egy szülés? én maszekba járok a dokihoz és 5ezer 1 alkalom.én 3 hetente megyek mert ikrek.és a szülés elött vagy után adják.gondolom hogy utána pedig ha elötte kapja az ösztönzőleg hat.persze az én dokim nagyon figyelmes nem volt még problémám vele!
tunka
 
 


Működik! Jöhet a többi zene is! Kép
nori
 
 


Lyly
De mivel ez turi, lehet, hogy én elvadászom az összes jó cuccot, és Neked nem marad Kép Kép szóval ha ilyen rövid a határidőd, akkor szerintem menj mielőbb.

Vagy ha tutira akarsz menni, akkor a XI. kerületben ajánlom Katona Krisztinát... otthon varr nadrágokat, méretre is igazít... 2500 a szteccs gatya, 3800 a farmer, és mikrokord. Ha bővebb infót is kérsz, amilben megírom szívesen...

Titati
titati
 
 


Szia Nicika!

Nem reagáltál az írásomra ez most azt jelenti,hogy nem leszek benne a táblába?
Ha így van nagyon szomorú leszek,és bocsi a zavarásért.
Szia Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Nicika
Deeeeeeeeeeeeeeeeee...... Kép Kép
Akkor kaphatunk még ide linket?

titati
titati
 
 


Igen már töltöom a másodikat! Csak ez is elég lassú!
Babetta! Persze hogy beteszlek a táblába! Csak most a zenéket csinálom! Utána igérem hogy dobok egy táblát is! Oké?

Szétszabtok lányok! Kép

KépKép
nicika
 
 


Nicika
Ne hari a szétszabdalásért!!!! Ezer hála Kép
És babazenét is tudsz akkor ide linkelni nekünk? ;)
titati
 
 


Igen! De csak sorjában, mert különben bele fogok keveredni! Kép

Fájlnév: A Természet hangjai - Csendes vízzuhogás.mp3 (5.31 MB)
* Letöltés: http://freemail.hu/hugemail/download.php?id=6a5d7b7fb6b0de6b254a0b508ae172d3

KépKép
nicika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?