Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Köszi a nyaki redős adatokat! A leletemen meg is találtam az NT:2.8mm a baba 10 cm. Ugye ez nem rossz? Olvastam , hogy 3mm alatti értéknek kell lennie és ez csak 2mm-el kevesebb bár a 14. héten csinálták a vizsgálatot. Csütörtökön mindenképpen rákérdezek a dokinál!

Maminti: nálunk a párom előbb felfogta a babaót mint én .Már amikor a tesztet csináltam Õ biztos volt benne , hogy pozitív lesz! Én meg csak néztem és nem akartam elhinni! :-))
Olvastam , hogy mostmár hall a baba szóval beszél hozzá. Ma reggel is köszönt neki! :-))

Szoba kérdés: nálunk van még egy szoba szóval lesz majd külön szobája ,de egyelőre biztosan nálunk lesz. Már nézegettük mit hova tegyünk a szobában!

Ilu 15:-))
czuli

Szisz! Beraktam!

KépKép
nicika

Köszi mindenkinek a bókot Kép

Maminti:
Nekünk teljesen tervezett baba volt, pont időre jött, nagy volt az öröm, de a rosszuléteim párom bepánikolt, és szinte elmenekült. Aztán mikor az 9 hetes UH képet meglátta, amin a keze, lába, feje látszott, valami megváltozott benne. De igazán a 15. héten "lett apává", amikor egy este hallgatózni kezdett a pocakomon, és a gyerkőc valamit bugyborékolt neki, csak neki, az APJÁNAK Kép Páromnak első gyereke, és még nehezen tudja elhinni, hogy igazi APA lesz Kép Mikor időnként ráeszmél, akkor felhőtlenül boldog. Kép

Cory:
de jó, várjuk az infókat Kép
titati

Sziasztok Lányok!

Azért köszöntem be utoljára, mert szeretnék elköszönni Tőletek.
Én már nem leszek a 2006. tavaszi babások között, mert csütörtökön elvették Tőlem.
Nem írok semmi részletet, mert egyáltalán nincs szükségetek rá.
Szeretnék mindenkinek nagyon-nagyon boldog pocakos hónapokat kívánni és baba születése után sok-sok örömet az Anyaság érzéséhez.
Egy kicsit én is megtapasztalhattam belőle és csodálatos volt.
Most csak azon leszek, hogy minnél hamarabb összeszedjem magam és a 2006. nyári babások közé újra bekerüljek.
Megígérem, ha ősz vége felé megtörténik, még egyszer beugrom hozzátok, hogy közöljem az örömhírt Kép Ti addigra már jócskán pocakosok lesztek és egy-két hónapon belül a világ legnagyobb csodája élhetitek át. Kezetekben tarthatjátok azt akit kilenc hónapon át dédelgettetek testetekben és aki a világon a legfontosabb számotokra.

Mindent bele Lányok és csupa jót és boldogságot kívánok Nektek.

Puszi,
Réka
sréka

Nicika
Köszi megnézem, már megyek is. Én leszek ZOLLO Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika! nem vagyok nagyon képben. pontosan hol találom én ezt a BCDC-t?
wukk

KépKép
wukk

Sziasztok!

Tegnap voltam uh-n a méretek: 77-74 mm
fej: 26-25 mm
comb: 11-10 mm
minden rendben!szerencsére nem kaptam el semmi fertőzést a nyaraláson! 13 hetesek vagyunk!!!!!!!!!a doki szerint febr.végére vagyok kiírva de az se meglepő ha az elején megszületnek!én azért majd megbeszélem a pocilakókkal hogy akkor jöjjenek ki amikor már szép nagyok és fejlettek! szept 14-én megyek AFP-re és utána levő uh-ra elviszem a párom!
Nállunk borzasztóan örül a párom mindíg beszélget velük és simogatja őket!

tegnap voltam egy ismerősnél akinek 2 hónapos a babája olyan édes alig mertem megfogni mivel nekem nincs tapasztalatom!
Úgy örülök mert bárki megtudja hogy babákat várunk ezerrel meséli a pozitív élményeket!

Nicika! én 2 napja eszem este 11-kor tejbegrízt és ma a mérleg fél kilóval kevesebbet mutatott.lehet hogy a manók is szeretik a grízt és ezért tünt el rólam4
tunka

Réka: sajnálom, és nagyon drukkolok nektek Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sréka! Hát ez meg miért történt? Úristen! Nem is tudom mit mondjak! Nagyon sajnálom! Kép Kép Kép

KépKép
nicika

bcdc.webhop.org Itt a baloldali menűből le tudod tölteni! Aztán majd segítek beállítani!

KépKép
nicika

Sréka!
Jaj... Sajnálom Kép
De örülök, hogy ilyen pozitívan álltok az újabb próbálkozáshoz! Nagyon drukkolok, és várom a pozitív fejleményeket! Kép
titati

Réka! Borzasztóan sajnálom!Kép Sok erőt kívánok, és drukkolunk Nektek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati!

Nagyon helyes a pocid, de hisz megnéztem te már lassan 17 hetes leszel, persze hogy nő, de tényleg nagyon vékony vagy.
A babakocsi is nagyon klassz, tetszik, de igazáéból mi külön fogantyúsat szeretnénk, mert valószínűleg kettesben, gyalogosan fogunk bevásárolni járni, és valószínűleg az alsó nagy kosár nem mindig lesz elég, és akkor hasznos lehet, ha még a két fogantyújára is tudok szatyrokat akasztani, hogy a kezem szabadon maradjon, de ez csak szerintem praktikusság, a tied szebb, és minden más tekintetben is szeretném, ha a tiedhez hasonlókat tudna a leendő babakocsink. Még nem is nézelődtünk ez ügyben és nem is fogunk mostanában, babonából, csak év vége, jövő év eleje felé.

Nikica!

A hangok ha küldhetők, akkor én is szeretném a paga@citromail.hu e-mail címre. Köszönöm.

Paga

Gabi
paga

Réka!

Most olvastam vissza, hogy mi történt veled, én is nagyon sajnálom. Legyél nagyon erős!!! És minden jót neked!!!

Paga

Gabi
paga

Réka!
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, ott leszel a nyári babások közt!
Át tudom érezni a fájdalmad, én többször is elvetéltem, de kárpótlásul most két babát kaptam egyszerre.
Várjuk a jelentkezésed!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Paga: a két fogantyúsaknak általában nincs akkora kosaruk alul, mert azoknak más a vázuk.
Én lapracsukható babakocsikat szeretem, az esernyők nem jöttek be pont a két külön fülük miatt.
cory

cory
Budapest

Paga! Mekkora tárhelyű a citromail?

KépKép
nicika

SRéka!
Nagyon sajnálom! Ilyenkor nem is lehet mit mondani. Remélem, minél hamarabb talpra állsz, és nemsokára újra köszönthetünk Titeket.

Kép
Kép
maminti81

SrékaKép
Nagyon sajnálom ami történt, és szívből drukkolok, hogy sikerűljön amit tervezel! Sok szerencsét hozzá, a viszontlátásra!!!!!!

KépKép
csema

Paga
A foggantyúra akasztásnál majd vigyázz, hogy ha elengeded a tolókart, akkor hanyat dőlhet a kocsi.. én jártam így egy kisebb esernyő kocsival. Szóval mindig figyelni kell, és szorongatni!
Alsó nagy kosárban én vittem haza régen karton tejet is 2 km-re lévő boltból földúton Kép A világot elnyeli... Meg egy hálót raktam ilyen bevásárláshoz a tolókarra, és akkor abab is lehetett pakolni.

Aha, már 17-hez közelítek. Írtam is a képek alá a "koromat".

Nicika
Megkaptad a cégesemről a mailem? Ha nem, akkor újra küldök egyet. Én is szeretnék hangokat Kép
titati

Javaslom töltse le mindenki a BCDC-t! Aztán elmondom hogy kell majd beállítani! Ez lenne a legegyszerűbb!

KépKép
nicika

Titati! Nem kaptam meg!

KépKép
nicika

Nikica! Fogalmam sincs. Majd megpróbálom megnézni. Ezt akkor csináltam, amikor ide az elején bejelentkeztem, mert amúgy otthon ömlesztve jön mindenkinek az e-mailje, és ez meg csak az én sajátom, amiben nincs semmi titok a családom előtt, de én szeretném megnyitni, és nem feltétlenül számolok be róla a páromnak. Habár tud a fórumról, és kiváncsi is rendesen, de mondtam neki, hogy én sem rakok lehallgatókészüléket, amikor a barátaival beszélget, ha akarja elmondja, ha nem akarja, akkor nem, én is így vagyok ezzel.

Paga 12+0

Gabi
paga

Köszönöm együttérzéseteket és ígérem jelentkezem.

Sziasztok!
sréka

Sréka!

Õszintén sajnálom! És megy a drukk , hogy a nyári babások között legyél!
czuli

Réka! Az én drukkomra is számíthatsz!

KépKép
nicika

Nicika
Akkor a pickwickes címedre küldtem most, hátha...
titati

Nikica! Már meg is néztem 20 MB, ha nem elég, akkor megadom az otthonit, vagy a munkahelyit azok nagyok, szerintem azokra biztosan ráférnek.

Köszi előre is!

Paga 12+0

Gabi
paga

Egy szám olyan 5 megás ha minden igaz! Délután megpróbálom elküldeni rá!

KépKép
nicika

Na most megyek ebédet csinálni! Majd jövök!

KépKép
nicika

Nicika
Mit főzöl?
Jó étvágyat utána Kép
titati

RékaKép
Én is szorítok!!!
becsi
Iklad

Csak egy sima levest! Zöldséglevest! Anyós pedig csirke pörköltet tésztával! Nyami! Ja és a kedvenc káposzta salátámmal!

KépKép
nicika

Egyre jobban bosszant egy-két ember a másik fórumon amin vagyok! Mindig leszólnak, ha valami olyat írok amit ők nem tudnak elfogadni! Titeket sokkal jobban szeretlek! Kép

KépKép
nicika

Nicika: melyik fórum, és mi történt?
cory

cory
Budapest

Paga! Most látom, gratula a 12.héthez!Kép

Nicika, köszönjük! Azt hiszem mindannyiónk nevében mondhatom,mi is szeretünk Téged! És köszönöm, hogy bíztatsz, hogy a babát érezgethetemKép Ja, és jó étvágyat!

Én most először főztem frankfurti levest, pedig nagyon szeretem! Nagyon finom lett!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory! Nem biztos hogy jó ötlet lenne hogyha leírnám a fórum nevét! Nem a babanetről van szó! Már nem tudom hányadszor gázolnak a lelkembe!

KépKép
nicika

Olyan éhes lettem ,úgy megkívántam a zöldséglevest csirkepörköltet, frenkfurti levest!nem küldenétek.pedig nem vagyok kívánós egyáltalán de ahogy leírjátok megenném! esik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicika!
engem is érdekel melyik fórum! merem állítani Te olyan vagy nekünk mint egy gyúkanyó!figyelsz ránk és csinálod a táblát!te vagy itt a legbiztosabb pont!
tunka

Nicika! Mi is szeretünk! :-))Te vagy a mi tábla varázslónk! :-))
czuli

Anita! Köszönöm a szép szavakat! Nagyon jól esett! Legszivesebben élőben is beszélgetnék veletek annyira jó fejek vagytok! Mindannyian! Az összes Mamika! Puszi!

KépKép
nicika

Tunka! Czuli! Nagy puszi nektek is! Imádlak benneteket! Kép Kép Kép

KépKép
nicika

Tunka! Én küldök szívesen virtuálisan egy kis levest...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Az a baj hogy nem vagyok otthon, de vettek zacsis levest és megeszem azt.
Anita! azért köszi a frankfurti levest hétvégén megfőzöm!!!!!!!!!!!!
tunka

Réka! Nagyon sajnálom,ami történt, kitartást és erőt kívánok Neked! Reméljük, hamarosan jó híreket hozol nekünk.

Meg tudnátok adni a 2in1 babaüzlet címét, pénteken Pestre megyek és benéznék szívesen...
márti26

Sziasztok!

Régóta nem jelentkeztem, mert nem vagyok jól. A múltheti laborvizsgálat vizelet eredménye rossz lett. Akkor még nem éreztem semmit, nem fájt semmi. A doki azt mondta, hogy nem kell foglakozni vele, mert a szervezet magától leküzdi. A biztonság kedvéért holnap egy újabb vizeletvizsgálatra megyek.

Hétvége óta lázas lettem, hulla fáradt vagyok, és nagyon jól esik lustálkodni. (korábban olyan aktív voltam, mint egy felhúzott verkli) Erős hányás, hasmenés jellemző, pedig az elején egyáltalán nem voltak ilyen panaszok. Szóval így állok most.

Sréka: Sok erőt, kitartás kívok Neked és azt, hogy kerülj a 2006. nyári babások közé.

Tunka: szeritnem a zacskós leves nem a legjobb megoldás, mert rengeteg tartósítószer és természetellenes E van benne. Nézd meg az összetevőket.

Mariannka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Tanácsot szeretnék kérni!

mivel nekünk az első két babánk lesz arra gondoltam hogy elmennék egy felkészítő tanfolyamra amin megtanítanak hogy kell a két picit ellátnom egyszerre! igaz hogy van sok nagyszülő de most úgy gondolom hogy nekem és a páromnak kell a picikkel foglalkozni.éjjel úgy is csak mi leszünk velük ezért nem akarom hogy a nagyik helyettünk istápolják őket!már felajánlották hogy majd jönnek fürdetni de én mondtam hogy majd mi!!végtére is mikor fogtak ők utoljára csecsemőt 25 éve.persze nem kizárni akarom őket csak azt hogy hagyjanak minket és ne legyen beleszólás mindenbe!tud valaki ilyen tanfolyamról eddig egyet találtam!
tunka

NicikaKép
Ne foglalkozz irigy és buta emberekkel! Nem tudom miért bántanak, te tényleg egy nagyon aranyos teremtés vagy, s ahogy Tunka is írta tyúkanyóként fogsz körbe minket! A tábláról nem is beszélve, az aztán igazán jó, hogy napról napra figyelhetjük magunk és egymás pocaklakóinak növekedését! Remélem ha mindenki túl lesz a szülésen egyszer összehozunk valahogy egy baba-mama találkozót!!

KépKép
csema

MariannkaKép
Jobbulást! pihenj sokat!

KépKép
csema

Budapestiek! jár valaki közűletek kismamatornára ha igen hova? Én a XI.ker környékén keresek egy helyet?a Lurdy-ban találtam eddig!

Álmodtam egy hülyeséget de egyben jó is volt!azt hogy az egyik baba kibújt a pocimból a másik meg bentmaradt!(nemrég ez egy nővel megtörtént)olyan szép volt és hazavittük de még nem vettünk neki semmit ezért elrohantam egy köteg pénzzel hogy megvegyek neki mindent! ez volt az első álmom a babavárással! ti álmodtatok már velük?
tunka

Most megyek egy kis ebéd utáni pihi, s különben is a srácok itt topognak már a gép körül, hogy mikor jöhetnek már!
Addig is sziasztokKép

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?