Sziasztok Csajszikáim!
Terika, lécci-lécci jelentkezzél majd, olyan kíváncsi vagyok, milyen volt a szülésed, Bobó hogyan fogadta Zalánt és hogyan telnek a napok 4-esben.
Ági, tudod, nekem is nagyon rendszertelen volt mindig a ciklusom, ezért most is csak az első vérvételek HCG-szintjéből és az UH-k alapján tudták megmondani a baba korát. Szabolcs baba valamikor a 35.-40. ciklusnapon fogant. Azt mondják, hogy a 12. hétig tudják igazából belőni a kort, mert addig kb. hasonlóan fejlődnek, utána már egyediek a méretek. Engem a 4D-s UH-n most jan. 16-ra mondott a gép, de én nem változtatok, mert Zsombi sem időben jött, így az a pár nap nem oszt, nem szoroz
Amúgy jól vagy?
Ma is voltam bent a kórházban, de nem jutottam be a gastroenterológiára, mert csak előjegyzésre lehet menni, szept. végére tudtak csak időpontot adni, vagy hétfőn mehetek és állhatok sorba sorszámmal
Az a helyzet, hogy lassan 4 hete folyamatosan hasmenésem van. A körzeti orvos elküldte a mintát tenyésztásre az ÁNTSZ-hez és beutalt gasztrora, mert fél, hogy valami csúnya dolog van mögötte. Engem is nagyon zavar, jóformán semmit nem tudok enni. A 20. héten még mindig csak +2 kilónál járok. Lehet, hogy valahol a gyomromban, vagy a vastagbélben gyulladás van
Te is ide jársz?
Márti, nekem is hullott a hajam szülés után 2 hónappal, sajnos nem nagyon tudtam ellene mit tenni, de szerencsére maradt elég
Ahogy Ági is írta, a terhesség alatt nem hullott, így nem volt feltűnő. Nálam 2-3 hónap után megállt a hajhullás.
Az amnionszalag egy fejlődési rendellenessége a méhnek. A méh két fala között húzódik egy húrszerű szalag, ebbe akadhat bele a baba keze-lába és azok korcsulását okozhatja
Szerencsére Szabolcs végtagjai szabadon mozogtak és képzeld a DVD felvételen is látszik, hogy úgy pengette a szalagot a kis kezével, mint egy húrt. Biztosan gitáros lesz a lelkem
Annyit mondott a doktornő, hogy szóljak a profnak, hogy gyakrabban nézzék meg UH-n. Remélhetőleg, ahogy növekszik a méh, magától elszakad a szalag.
A pocakom 'kicsiségéről' már nem is nyígok nektek. Elfogadtam, hogy nap, mint nap senki nem hajlandó észrevenni, hogy babát várok. Mindenki csak mereszti a szemét, amikor mondom, hogy középidős vagyok. Azt mondják, hogy a 2. terhesség jobban meglátszik, hát nem tudom, szerintem most még kisebb a pocim, mint Zsombival.
Krizsi, nagyon sajnálom
tudom, milyen szomorú lehetsz most, de fel a fejjel, itt vagyok neked pozitív példának
Picus, Andika jobban van már?
Akciózos lányok, hogy álltok a babaprojekttel?
Még írok gyorsan Zsombiról: nagyon örült, hogy újra elkezdődött az ovi, már annyira hiányoztak neki a kis barátai
álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire szeret majd közösségbe járni. Mondjuk mindig kedves, barátságos gyerkőc volt, aki imádja a gyerekek társaságát. Elmondhatom, hogy napközben már szobatiszta lett, csak alváshoz kap pelenkát. A beszélőkéje napról napra fejlődik...már olyan édes beszólásai vannak
Na, megyek csinálok valami vacsit a családnak.
Puszi: Pirus