Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kész vagyok tőletek teljesen!Kép Ennyi fantasztikus darabot végignézni! Biztos valami front volt, hogy mindenki ezerrel alkotott!Kép
Paat! Hihetetlen mennyiséget halmoztál föl! No de a minőség?!Kép Le a kalappal előtted, én is össze tudnék válogatni egy jó pár darabot tőled! Bízom benne, hogy mindent eladsz a vásáron és mindent meg tudszaddig csinálni-még a keresztszemest is!Kép Nagyon ügyes vagy és még mindíg nagyon igényes, izléses darabok kerülnek ki a kezeid alól! Gratulálni tudok csak!Kép
A szafaris kép meg képzeljétek el majdnem a nyakamon maradt...a csaj aki berendelte, közölte utána, hogy ez mégsem kell neki. Közben pedig ebből a szaliból valaki pzs.tartót rendelt és külön vennem kellett még belőle! Na de aztán egy másik csaj meglátta és neki kellettKép A szakácsosat meg én is magamnak vettem, de egy nőci meglátta és kellett neki belőle kép, mert kiderült a férje szakács....azóta sem láttam ilyen szalitKép Pedig nekem is tecc nagyon!
Anyko! Beszéltem a múltkor Attilával és nem ártana vele felvenned a kapcsolatod, mert nem tudja mit csináljon a felajánlott cumóval. Ha kell akkor megadom az üzlet számát....
Stuci! lécci gyere hozzánk is ha a mininél végeztél!Kép Baromi jó lett az asztal...útállakkkkKép eddig ki akartam dobni a férjem gyerekkori íróasztalát...de most új lehetőségeket nyitottál meg előttem!Kép
Koda! Igyexem átdobni a receptet ami mindössze 2 sor, de szegény Mini is már 1 hete várja.... A repesztéshez meg csak az ő általa javasolt replakk kell és kész! Az már magától csinál mindent!Kép
Dr.Eri!Naggyon szép a kép! Tudod ez után mi jön?!...nincs véletlen még 1 ilyen szalid?!Kép Bár nekem is kellene küldenem csomit Neked...ugyanis Stucink ellátott minket szép kis hencegnős alapanyaggal...megpróbálom a 7en postára dobni....
A muffin recept ide is jöhet, imádom sütni is és enni is...naggyon guszta, de a kenyértartó még dob rajta!Kép
Sztigris! Látod milyen útálós vagyok....nem gondolok az ilyen kis pocakosakra mint Te!Kép Bocsi... legközelebb szólok előtte, hogy gyengébb idegzetűek ne nézzék meg...vagy küldök fénypostával!Kép Mikorra is várjátok?! Hogy érzitek magatokat?! Főleg ezt a jó kis időváltozást, hogy bírjátok elviselni? Minden jót!Kép
Lingon! Na tudod! Akinek még műhelye is van!...és főleg még rend is van benne....na kezdelek megútálni téged is!Kép Kép
További kellemes napot!
abby
abby

Szia Drezsy! Én emléxem rád!! Kép Jól vagytok?

Paat!
Gyönyörűűűek!!! Annak a bizonyos agyondícsért tálcának Kép mivel van lekenve a széle?? Olyan szép!! Kép

Koda!
Miért nem mutogatod a dobozaidat? Én úgy szeretném látni őket!!

Ez az óra a rózsamániás Anyukámnak készült (nekem valami hiányzik róla - nem tudom, mi -, de neki tecccik) : http://gportal.hu/portal/jub-art/image/gallery/rozsasora.JPG

Szép napot! Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Abby!

Írtam neked levelet!
Sajons eddig egy levelem sem ment el Attiláéknak, pedig hetente legalább 2-vel is próbálkoztam! Valami nem jó a címmel! Kép
A tel számot megköszönném!

Jubi!
Ez az óra fantasztikusan szép! Hol lehet ilyen óraszerkezethez hozzájutni? Ennek csak két mutatója van? Nagyon tetszik! Én is nagyban csinálom az órákat, mert most ebből rendeltek és sorra kiakaszt, hogy amit adnak a laphoz szerkezetet, egyiket sem lehet beletenni! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anyko!

Ez az óraszerkezet egy csúúúnya műanyag órában volt, és itt lapult már régóta, arra várva, hogy végre hasznossá tegye magát Kép...egyébként három mutatója van, csak pont akkor fényképeztem, amikor az egyik eltakarta...

off: egy kép a páromról - csak erős idegzetűeknek Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/horror.JPG

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Az óra akkor is nagyon fantasztikus! Honnan vetted ezt a szép rózsás képet? A mutató akár honnan is van, hangulatot ad az órának. Különleges és nyálcsorgató. Nekem semmi nem hiányzik róla! Kép

A férjednek ilyen jó az étvágya?? Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jubika, nem hiányzik semmi csak talán a minta elosztásssal lehet valami, vagy magával a formával,(?) mert nekem is furcsa egy kicsit. De ha a Mamidnak tetszik akkor ne törődj vele. Kép)

Lányok én itt vagyok a szigetfesztiválon! Kép A 10.-en, a liberóm tele van úgy ide hallatszik a düm-düm. Kép Hajnal 2-kor még megy a buli. Kép
szorgosstuci

Abby, köszi a receptet, de csak nem gondolod, hogy én fogok itt kelesztgetni???
Kültem egy halom muflon recipet neked egyetek! Kép
Még ilyet se sütöttem. Kép
szorgosstuci

SziasztokKép

Ezt a linket ajánlom a vásározók figyelmébe, ezen belül is különösen a "Saison" -t, ott pedig "Basar" -tKép

Szakácsos szalvi van még Szandra Szalvétaböngészdéjében 50Ft/db.

Abby! 1/2 van még a szalviból, kell??? Mert akkor hozzácsomizom a pakkodhoz. Ugyanis gyűjtögetek Neked is szorgosan (egészen pontosan inkább a lánykáknakKép) . Muffinrecept pedig hamarosan megy emilbenKép

Jubi! Tecc az órád! Nekem is hiányzik róla (vagy inkább alóla??) valami: az én falamKépKépKép

Erika
dreri

Eri!

Megy a dvd! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Anykó!
Oké, én is küldöm a részem! Geri még alszik? Nagyon aktív vagy ma reggelKép

Stuci! Neked tegnap feladtam ajánlottan! Nem voltál elfelejtve, csak még most kezdem utolérni magamat a nyaralás ótaKép

Erika
dreri

Dreri!
Engem érdekelne az a link... mármint ha hozzányomnád...Kép

Ja Kodám!
Persze, hogy akad itt neked 1-1 ebből-abból, majd csomizokKép

Jubi!
A tálcát dió páccal kentem és lakkoztam. Hát a lapja meg egy délelőtt munkája, mert foltokban repesztettem pácolt alapon, visszacsiszoltam, krétáztam, ragasztottam és vagy 3 lakk-kréta réteg után lettem elégedett. Jó nagy isKép
paat

Sziasztok!

Jubi!
Szerintem is az a legfontosabb, hogy anyukádnak teccik az óra:-))))
Talán valamit a hármas és a hatos közé kellett volna még tenni, de lehet, hogy csak rontana rajta és kár lenne érte, mert szép :-)))
Horrorisztikus a kép Zoliról :-))))

Erika!
Én is épp akartam írni, hogy a link mintha lemaradt volna korábban amire utaltál, de Paat beelőzött :-)

Stuci!
Ingyen sziget?:-))))

Koda!
Most mondjam, hogy de kár, hogy megint van dobozod? :-))) Nem mondhatom, mert gyönyörűség amit művelsz velük, de az egyik szemem mégis sír, mert így megint nem fogsz kupálni :-(

Anikó!
Az óraszerkezetekkel nagyon kell vigyázni tényleg mert a tengely méretéhez hajszál pontosan stimmelni kell a lapnak különben vagy nem tudod összerakni vagy elforog:-(
Én azért veszem lappal együtt a portálon lévő órákat, mert így nincs gond, és ráadásul még szép antikok a mutatók is:-) Sajnos a faáruk között lévő natúr órának sima a mutatója a fotón, de igaziból ilyennel van:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=147762&index=31
És az óraszerkezet a koktélos és a normál szalvihoz is ilyen antik:-)
minimaxi

dreri

Eri!

Megnéztem a linket! A "csoportképek" a bazárban nagyon guszták, de ahol közelebbi fotók vannak egyenként a dolgokról, ott már nem tűnnek igazán profi munkának...szóval szépek, csak messziről Kép

Átalakítottam a gyümölcsöstálamat: http://gportal.hu/portal/jub-art/image/gallery/olivastal.JPG

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szívesen csinálnék ilyet, úgy emlékszem Mian már mutizott is:
Kép

Nem tudjátok lehet -e kapni ilyen "félcserepet"? Én még nem láttam...Kép
dreri

Szia Eri!
Nekem is van egy ilyen (vagyis egy hatalmas ) fél cserepem.
Kép
Ha meg van töltve földdel és oldarára ejted, így törik! Kép De egy fazekas tuti tud neked direkte ilyet készíteni! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Ti nem olvastátok a múlt héten, hogy egy fél láda cserepet törtem össze? nekem csak ilyen töröttek lesznek lassan :-(
minimaxi

MIni!
Látod! Nem is kell búslakodni! Máris vannak vevők az öttertört cserepeidre! Kép Ez az igazi üzlet! Kép
Megnéztem az órákat! Csak ilyen képkeretes kivitelezésű van? Nincs kerek, sokszögletes...stb...
De ez is nagyon tetszik, főleg az óraszerkezet nagyon szép!

Lányok!
Rendelt már valaki a kreatív kincsestárból? Már egy hónapja kértem a cuccokat és még semmi. Jó lenne, ha ideérne, mert ezeket csinálnám a vásárra!
Mennyi idő kb egy online boltból való rendelés-kézhezkapás ideje???

Közben lassan nézegetek vissza is! Rengeteg szuper dolgot láttam ám!
Lenyűgöz Stuci asztala, amihez nekem tuti nem lett volna sem energiám, sem pedig türelmem!
De mindenki nagyon csodásakat alkotott!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

SziasztokKép

Én is gyönyörködök, irigykedek. Irni nincs se idöm se türelmem. Este nekiálltam az alapozásnak, persze még most sincs kész és rohadtul unom.

Mini! Tegnap egy dupla gipszképet készen, reptében kaptam el, rögtön Rád gondoltamKép Meg mikor a tulipános kaspot csináltam is, (kivételesen tetszik pedig sk, s a Tieitek szokott tecceni) ha tudnád ez miota várt megfelelö szalviraKép) KÖSZI!

Paat! Rád meg az összes tálca alapozása közben gondolok, az lenne a legjobb ha leküldeném öket és Te megcsinálnád nekem, akkor biztos szépek lennének.

Kodácska, gyere, kidobjuk a mosogépet, bebujsz e helyibeKép

Jubi! Téged nagyon utállak! Söt rettenetesen utállak, Te is gyere és tanits meg krétázni! Kidobjuk a száritogépet isKép

Stuci jössz te is? Bojlert is kidobjuk.
Többiek? Akkor odébbtesszük a falatKép Na jo megyek, mert beszárad a hengerem.
Pussz B
lingonbabi

Sziasztok lányok!
Megjöttem a nyaralásból,de visszaolvasás,és a nézgelődés egyenlőre várat magára.Holnap kipakolok és sztem ezerrel inditom a mosógépet.Négy fő 2 hét tengerparti sótömeggel ellátott cucca nem kis munka lesz.Majd teszek fel képeket amint időm engedi.Krimó utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kivánok!További kellemes hetet mindenkinek.Puszi:Kata
tikiti

SziasztokKép

BabiKépKépKépKép
De remélem nem nekem kell ezután kézzel mosnom rátokKép

TikitiKép
Jó mosást, én még most se végeztem, pedig 1 hete itthon vagyunk.....

PaatKép
Tündér vagy, köszönöm! De meghálálom, csak szólj ha kell valami!

AnykoKépkb.
2 hét, hogy ideérjenek a cuccok. Max. 3 hét. De 1 hónap már rengeted. Én feltétlenül felhívnám őket.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

SziasztokKép

Hogy én csendben az ok, hisz net se volt ma, de TI? Vihar lesz megint?

Kodácska drága, itt a patak mellettünk. Aztán majd Stuccosra teregetjük és forog, hogy gyorsan megszáradjanakKép Bocs, ömlik a hülyeség belölem, nemtuttam kihagyniKép
lingonbabi

Szia Lánykák!
nyitottam egy topikot a Nlc-n nézzetek be,hogy mi a vélemény? http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?id=57&forumid=63063&step=2

Babi, csak azért nem megyek, mert mingyááááá munkára fognál ahogy látom. Kép Mééé pont én forogjak? Kép Nem vagy egy kicsit gonosz? Kép
Inkább mennék lógatni a lábam a patakba! Kép
szorgosstuci

Dreri, meggyütt a küldemény! Köszi! Kép
Ennél drágábban már nem is bírtad volna feadni !? Kép
na de majd Abby kárpótol a nevemben egy kis hercegnővel! Kép Ugye Abbyke?
Lehet, hogy az új topik megoldás lesz az ilyen dolgokra, ha nem hal el! Kép
szorgosstuci

Jovanna, igaz is, bojler helyett jönnél, akkor fürdövizünkbe dugd a lábad, melegitsd fel (kacsintos ikon) majd Jubikát forgatjukKép Melegités után mehetsz turizni is, csak hogy legyen Néked is sok alapozni valodKép
lingonbabi

Na, alakul már! ;) De szerintem majd a kertbe teregetünk és a jó levegőn megszárad a holmi. KépA Jubi se örülne szerintem! Kép
szorgosstuci

...Babi, azt a hidat nézve a profilodban,én Svédországban még szárító is lennék ... de csak egy darabig Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

..mennyi ruhát lehetne arra kiteregetni!? ;-)
Tényleg Babi, hány km. az a híd?
szorgosstuci

...én nem teregetni szeretnék rajta Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

lingonbabi

Sziasztok!
Tudom, hogy régen jelentkeztem, de azért nézlek ám Benneteket.
Mindenkinek minden csodáját megnéztem és nagyon nagyon szépeket alkottatok most is. / Már egy kicsit rám is rém férne valami alkothatnék, csakhát még időt kellene rá keresnem./

Stuci!
Bocs, hogy ide írok Neked, de az NLC-re nincs energiám regisztrálni. Szóval a párom sokat jár Győrből Bp-re. Ha tud szívesen segít /bár ő még nem tud róla/ ezen az útvonalon, ha szállítani kell vmit.

Sziasztok!
nolo

Sziasztok!
Nekem ők lettek:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/hazaskulcstarto.JPG semmi különös, csak felnyaltam a szalvit, de szerintem jó lett a hangulata

Amikor ezt meglátta a párom, a fejét fogta, és annyit mondott: Ezt a szép tartót is összerózsáztad?: Kép:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/rozsastarto1.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/rozsastarto2.JPG

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi!
Ennyire elszaporodtak a rózsák Debrecenben?
Szerintem nem vált kárára a tartónak, hogy "összerózsáztad" :-))))
És az akasztó is nagyon hangulatos:-)

Na végre ma tudtam feltölteni képeket a gportálra, mert az elmúlt napokban olyan lassú volt, hogy a lajhár hozzá képest kapkodó idegbeteg :-(
Ide tettem pár töréstesztre váró cuccot, de sajnos a fotó megint nem élethű, mert a krétázások sokkal jobban látszanak élőben, és ezért szerintem szebbek is, de hát ez van:-(
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=370667&index=10
innen lapozva még három kép
minimaxi

Sziasztok!

Én olyan irigy vagyok... mikor fogok ilyen szépeket alkotni? Kép
Ráadásul alig bírok írni, ragad a kezem, mert a pincében lakkoztam. Természetesen a babrikáimat Kép.

Jubi!
Jó a horrorfotó!

Stuci!
Tegnap beleolvastam a nlc-be. Az ötleted jó, sőt... De sajna mindíg van 1-2 barom, aki csak a rosszat látja benne... Bár a nyitott doboz ötlete nem elvetendő, ha a túloldal tudja, mit kell várnia. És onnantól kezdve vagy igénybevesszük továbbra is azt a kézbesítő személyt, vagy nem... ha már a bizalomról is írtak benne...

Aztán kérdések özönét szeretném rátok zúdítani:
Ti mennyiért veszitek a Köber lakkot? Mekkora kiszerelésben létezik? Létezik belőle fényes és matt is? Én felülragasztok. Arra is jó? És esetleg másfajta lakk? Mondjuk Trinát szintelen fafelületre? Cserepet kell-e belülről kikenni vagy elég csak kívülről? Ha víz éri, nem ázi-e le a minta? Nem teszi tönkre a mécses?

Mini!
1-2 összetörött cserepet szívesen elfogadnék kipróbálni a cserépdekupit... KépKépKép

Aztán a hétvégén resszkessetek, jövök mutizni...

Ja és köszönöm a névnapi köszöntéseket, amihez csak annyit fűznék: Krimóka én is szeretettel köszöntelek!

Anykó!
Kár, hogy nincsen őszi hangulatos pályázat, pedig arra gyúrtam KépKépKép

Puszi Kriszta

mohácska

JubiKép Nekem ugyan nem hiányzik, de rájöttem mi hiányozhat Anyud orájárol, 1-2 levélke az az a nagyobb minta mellé kicsi valami. De mint irtam, nekem igy ahogy van teccKép
Ahogy a mostaniak is, szeretem a rozsákat, tegnap is keresgéltem köztük, de most gyöztek a napraforgok.
Utállak a krétázásaidért!Kép

Mini: ilyen napraforgosod van party méretben? Mert ha nincs otthon, lehet itt még van, ha kell szolj.
Mostaniak is tetszenek, és nem látszik a krétázásKép Tudom nem vigasz, nekem se megy a fotozásKép nem vagy egyedül.

MohikrisztaKép Ne lakkozd belülröl, Plexol-ozd, müvészellátoban kaphato. Az kültérre is használhato lakk helyett.
Lakkokhoz nem tudok szolni, amik nálunk kaphatoak butorlakkok, -vizes bázisu akryl- jo néhányat kiprobáltam és mind jo volt. Volt ami fényesebb -bár van magasfényü is és olyat még nem vettem- az kevésbé tetszett, inkább selyemfényüt használok meg félfényest. Matt nincs itt.
lingonbabi

Na azért csak nincs még ősz! Vagy már igen?
Köszi Mohácska, és viszont néked is!
És neked is Tiki! Túll vagy már a mosáson?
Stucikám! Én itt fizetem a kemény belépőket a szigetre, te meg csak ingyé?! Kép
Szóval bulizni voltam... Kép mostanában mindíg van valami, úgyhogy nulla időm marad netezni, de végülis nem bánom Kép
Tuti, hogy lemaradtam egy halom szépségről, egyszercsak majd vissza olvasok...
Ha nem sikerül beilleszteni meg ne kövezzetek, olyan rég csináltam már ilyet...
No jó majd később ez most magas nekem...
A barátnőm kislányának a szobájába "gyártottam" ezeket, de még itt vár rám kb 6m rózsás függöny is amit meg kéne varrnom...
Pusszancs néktek!

Kép
krimo

Mini: Nincs most türelmem fotozni, fehér virág talán mangolia, olyasmi mint az egyik csomi zsepi volt most utoljára, de a nemtudomhogyhijják, nem szalvéta, 16 van egy csomiban és van piros rozsásbol olyan Neked ugy emlékszem. No a fehér virág ilyen nagy valami, tudnád használni, 100% keress rá ha még nincsen, több méretü virág van ezen a vacakon és jol vághato és szép isKép
lingonbabi

Szasztok!

Babi!

Koktél napraforgika jöhet egy csomaggal:-)Azt a virágos ügyet meg nem tudom mi lehet:-(

Mohácska!
A dolognak csak az a szépséghibája, hogy és a már megdekupált köcsögökből törtem össze egy kereskedelmi mennyiséget :-(
minimaxi

MiniKép Akkor majd fotozom, csak ugye gondoltam ha mész közben nézhetnéd. Oksi, ha látok veszek.

Krimocska! Miket gyártottál?
lingonbabi

http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=367790&index=6 No ennél többre most nem tellik, talán így meg lehet nézni ...

Minike!
és még aki szólt hozzám, de nem válaszoltam...
Bocsi hegyek de be vagyok havazva no, de ha beáll a szaridő tuti, hogy itt leszek, még rám is úntok! Kép
Különben nem lehetne újrakupálni, azt amelyik "úgy " tört?

Kép
krimo

Kép
Fúúú Mégegy oldalt visszapergettem, hát csajok! Mindenkinek ezer köszi a névnapi köszöntést. Én már nem is tudtam mé' mulatok olyan jól! Kép
És megláttam Stucim mekkora munkába volt azzal az asztalal.
Kicsit nem figyelek, és zajlik az élet ezerrel.
A nőklapjás fórumot mikor csinálták ilyen furira? Alig igazodtam el....
Kép

Kép
krimo

Fúúú Mégegy oldalt visszapergettem, hát csajok! Mindenkinek ezer köszi a névnapi köszöntést. Én már nem is tudtam mé' mulatok olyan jól! Kép
A nőklapjás fórumot mikor csinálták ilyen furira? Alig igazodtam el...

Kép
krimo

A nőklapjás fórumot mikor csinálták ilyen furira? Alig igazodtam el...

Kép
krimo

nos , úgylátom, lassan behozom a lemaradásomat, legalábbis hozzászóllások terén....

Kép
krimo

Sziasztok!

Látom tényleg beindult a társaság!Kép Úgy meghoztátok a kedvemet az alkotáshoz, hogy most az egész ház indul, mert én mindenfélét alkotgatok!(gipsz, fa, agyag mást nem találtam itthonKép) Vagyis mégcsak alapozok, de ezerrel. Kicsit előre szeretnék dolgozni, mert ha a Baba megérkezik... a 3 csajjal egyedül nem sokra lesz időm.

Abby!
Köszi, hogy gondolsz rám is!Kép Azért olyan jó volt legalább megnézni azt a pizzát, de legközelebb küldj át legalább egy falatkát belőle!Kép
OFF: A kis Renáta kb. 6 hét múlva várható.Kép

Jubi, Mini, Krimo!
Gyönyörűek lettek ezek a rózsásak!Kép Most aztán jól megfertőztetek Lányok! Neki is estem a rózsás szalvétáimnak!Kép

Kodácska!
Várom az emilkét, de nem jön.Kép

Sztigris
sztigris

Hali Lányok!
Áfonyababa! Köszi a képeket! Nolónak a felajánlást! Kép
Jubi, mi baja a párodnak a rózsákkal? Kép Nekem tetszik! Kép El is felejtettem kérdezni a múltkor, hogy mééééé kell pókot ennie ? tán nem főzöl neki: Kép
Maxi, nagyon szépek, egyedül a napraforgós nem fogott meg. Kép Talán mert túl nagy a virág (?) nem tudom, de nekem nem az igazi.Persze élőben biztos más! Kép
gondoltál már arra, hogy ami úgy törött azt esetleg mécses tartónak megcsináld? Vagy tán hirtelen felindulásból megetetted a kukamanóval? Kép
Krimó, Te csavargó! Előkerültél végre? Szigetezés után nem csoda, hogy Te is rózsás hangulatba vagy! Kép Mi van a ládával, azt befejezted már?

Na és akkor én is, de nem rózsást Kép

Babi ez lett a Mamádtól lopott lábasból. KépKépKép
szorgosstuci

Húúúúú, bocsánat, nem igy akartam! Kép((
szorgosstuci

Stuci!

Csak ismételni tudom, hogy ez a köcsög, meg a gyertya tartó qrva jó lett.
Teljes telitalálat a színezés, meg minden:-))))

Látod ezért nem is szeretek semmit feltenni már mostanában, mert nem élethű. Szerintem élőben a napraforgis a legszebb, olyan kis kellemes meleg hatású a narancssárga krétázással. Többen látták már, úgyhogy ez nem "anyuka elfogultsága a gyerek iránt".
Na mindegy eccer majd csak megtanulok fotózni is :-(

Tigriske!
Szorítunk neked, hogy továbbra is minden rendben legyen:-) Végre lesz itt egy másik három a kislányos anyuka. (bár én már max. három a nagylányos lehetek)
minimaxi

Jóófanna! Bocsánatot kérek a napraforgóstól! Ne mondd meg neki, hogy mit mondtam rá. Kép
Nem a fotózást nem jól csinálod, hanem a gépek sSajnos nem olyan szemmel nézik mint ahogy mi látjuk. Természetesen ennyi és ilyen szineket amiket mi itt produkálunk nehéz nekik visszaadni.
Azéééé ezek se ilyenek élőben. Kép
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?