Új privát üzeneted érkezett!

Heppi!

KépKép Annyira gáz volt a fejem, hogy nem akartalak titeket sokkolni KépKép
Gondoltam hogy szóváteszed magad, dehát te akartad a képeket :-P
Nem photo-shophoz sajna nem értek, pedig jó volna. Sima képnézővel szerkesztgetek ezt-azt.
babaruházatot ismerem, én is kinéztem anno pár rucit, de végül mégsem vettem. Viszont sztem nagyon jó cuccokat árulnak.
Erre a cipőre gondolsz?
http://www.babaruhazat.hu/images/31/pb210001.jpg
http://www.babaruhazat.hu/images/31/002.jpg
Sötétkék nagyon tuti Kép
Az mit jelent hogy benti látványcipőnek használjátok majd?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Igen, ezeket néztem ki. Igazából a "sok"-ból nekem a világoskék és a zöld volt az, amit a fiúknak el tudnék képzelni Kép A benti látványcipő nálam azt jelent, hogy ha már elkezdenek járni, akkor a lakásba ezt adnám rájuk, hogy szokják a cipős lépegetést is Kép Meg mondjuk csúszásgátlónak sem uccsó sztem Kép

Photoshop rém egyszerű, bár én is még csak most tanulgatom a csínyját-bínját. Viszont egyre ügyesebb vagyok --- még egy év, és elmehetek profi operátornak Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Látod-látod, legalább neked van lehetőséged fejlődni ;)
Én meg egy rakás reménytelenség vagyok Kép
Aha, értem. Nemtom, én mindig féltem olyan cipőt venni nekik, ami nem betétes (azaz nem Siesta, Melania vagy hasonló). Ha a fiaid télen fognak elindulni, vagy ilyen t.kony időben, talán bentre inkább vegyél nekik egy-egy szandit, akár sziesztát, az eccerűbb fajtából (én azt vettem 20-asban 5400Ft volt), mert a bentit többet fogják használni, mint a kintit, főleg ha nem lesz kedved ilyen dzsuva időben elkirándulni velük. Bár nemtom, ezt te látod át úgyis ;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
velem voltál a leghumánusabb, inkább csak a csíkos szerelésemet és a hátamat fotóztadKép

Én ma nem leszek túl aktív, mert megint voltunk látogatóban Heppiéknél, így az alvás kollektíve kimerült a hazaút alatti 20 percben Mesi részéről isKép De legalább jól elbeszélgettünkKép
Mégegyszer köszi az invitálást HeppiKép

Momo

Momo
momo

Betti,
Nekem Orsinak is volt úgymond átmeneti cipője. Úgy értem, még nem Siesta, mert az hirtelen túl sok lett volna, de azért több mint a csúszásgátlós zokni Kép --- magyarul látványcipőt Kép De az övé már nincs meg, meg hát az full rózsaszín volt Kép Ez csak pár hétig érdekes, aztán már jöhet a betétes cipő Kép
Apropó, Betti neked a krém, amit adtam, az használ? Katának nagyon bejött, már be is akar spájzolni belőle, úgyhogy most veszek neki egy original bödönnel Kép

Momo,
Invitálást szívesen, máskor is.

Lépek, mert ma még igazából nem is foglalkoztam Orsival Kép Most olyan jól elvan, de azért ha belegondolok, fáj a szívem, hogy így "elhanyagolom". (az idézőjel azért, mert délelőtt Momo lányai igencsak jó társaságnak számítotttak)

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Momo!
Látod, milyen rendes vagyok? Bár inkább Gábornak köszönd, mer mindig piszkálta a gépet a kezemben :-P

Heppi!
Bevallom még nem nagyon használtam, a hétvége ugye gyorsan telt, aztán elfeledkeztem róla Kép
Egyébként meg se kérdeztem hogy kell használni Kép Van valami titka, vagy csak simán kenjem és kész?

Bocsi, most én is húzok, ápolgatom a lelkemet, talán segít..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Igen, spéci masszázstechnikája van. Úgy kezdődik, hogy lehetőleg reggel éhgyomorra, mielőtt felkelnél (na jó, én ezt soha nem tartom be, mindig fürdés után van kényeztetés) hanyatt fexel az ágyikóban és a feszesítendő területre teszel némi krémet (a mennyiséget egy-két alkalom után tudni fogod), kb cseresznyényit :9 Aztán azt a kezed teszed a bőrre, amilyen kezes vagy (ha jobb kezes, akkor a jobbat) arra a másikat és körkörösen masszírozod, pontosan 40 kört kell leírnod a szív irányában. Mivel én a pocimat masszírozom, ezért az irány a következő: köldök alatt középén kezdek, megyek a jobb petefészek irányába, majd középre fel (akár a gyomorig), majd bal petefészek, és végül le --- ez egy kör, ebből kell negyven!!!
Aztán jön a csípkedés. A 40 kör után jól át kell csípkedni a bőröd. Ezt úgy csináld, hogy a hüvelykujjadat szembefordítod a többi ujjaddal (mintha mutani akarnád, hogy hápog a kacsa), és így megfox egy kis bőrt, picit kiemeld amennyire enged, húzni nem kell) és elengeded. Ezzel mélyebb rétegekbe juttatod a krémet, és a bőr mozgatásával stimulálod a kisimulási folyamatot Kép))) Ezt nagyjából egy percig érdemes végezni két kézzel!!! Ja, és ne lepődj meg, ha a bélmozgásodat is beindítja --- könnyebb és gyakori székelés, illetve bűzös gázok távozása Kép)) De ettől ne ijjedj meg, ez jó, hiszen a masszázssal a béleket is átmozgatod, így azok hatékonyabban dolgoznak, illetve a benntragadt "mérgeket" kiadják magukból.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,
Ennyire ápolgatni kell törékeny lelkedet, hogy el is tűntél????

többiek????

UNATKOZOOOOOOOOOOOOOOMMM

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Bocsi, hogy eltuntem, de utazgatassal mentek el a napjaim a hetvegen, hetfon meg ujra (szakado esoben), aztan tegnap melohegy (ismet egyedul a cegnel, tehat minden ram maradt), ma meg Cegledet jartam delelott ota, mert gyanus volt a pofi-fajdalmam (tegnap delutan ota fajt - 4 hete lassan kohogok es nathas vagyok+tudogyuszi is volt), ugyhogy f-o-g rendelo, onnan rongten, es az eredmeny: arcureggyulladas, amit ki is takaritottak, hetfon ismet mehetek egy uto-takaritasra.. szoval fujj-ok a napjaim, kedvem is valahol melyen, ezert a nagy csend. Remelem jobb napok jonnek felenkKép

Most pussz, mert Zolika epp szetszedi a szobaajtot, es az altalaban csattanassal vegzodik, foleg ilyen faradtan, mert csak egy kicsit tudott aludni a korhazban a babakocsiban (mazlimra azt az idoszakot ataludta, amikor velem "mosakodott" a doki..
Jah, Habonnyal osszefutottunk, nem hitt a szemenek, hogy mekkora ZolcsiKép

Puszi, majd meg probalok erre nezni, csak melom halmozodott (ismet egyedul dolgozom aug. 25-ig), szoval nem hawaiiKép

Mica
mica

Heppi!

Köszi a részletes leírást ;) Majd megírom, hogy mi a hatása. Mensi alatt is lehet nyomkurászni? mer nem vmi kellemes úgy..

Mica!
Látom, nálatok is mindig van valami "jó". Jobban vagy már?
Én szerencsére nem szoktam találkozni Habony dokival, de az épülő házikót majd minden nap látom. azaz már sztem kész is, és gyönyörű, és fáj a szivem Kép

Kata merre jár? Remélem jól vannak Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Nekem Kati, a masszőr azt mondta, semmi olyat ne csináljak, ami fáj Kép Tehát akkor várd meg, míg rendbejössz, és ha utána is fáj, akkor valszeg vmit nemjól csinálsz! És ugye tudod, hogy ez "csak" bőrfeszesítő, szal csodákat ne várj Kép Nekem is meg Katának is azért működik nagyon látványosan, mert nálunk a terhesség után a bőr nem akar visszafeszesedni Kép Nem akarlak bántani, főleg nem megsérteni, pláne nem hülyének nézni, csak mondom, hogy ettől nem fox fogyni Kép Ez az időskori szarkalábakra, esetleges narancsbőrre, hirtelen fogyás után megereszkedett bőrre stb jó.

Mica
Honnan van ennyi energiád? Én már rég beadtam volna a kulcsot, és aludnék 3*48 órát Kép Kép Kép

Betti,
Amit a Habony épít, az nem házikó, hanem az új rendelője Kép Persze, hogy most fog odaköltözni (vagy már oda is költözött), amikor én a város másik részébe megyek Kép Ilyen a formám Kép Pedig már nagyon esedékes, hogy meglátogassam, és némi pénzt hagyjak nála gyermekgátlóért cserébe Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,

Hat jobban nem vagyok, mert igaz, hogy a tisztitott oldallal semmi bajom, de a masik az oltari modon faj egesz napKép Ugyhogy a kedvem se rozsas...

Viszont a mai nap johire: Az elobb osztonosen raszoltam Zolikara, hogy ne csikorgassa a fogat. Utana kapcsoltam, hogy ket also foggal eleg nehez csikorgatast osszehozniKép Ugyhogy bejott a szamitasom, es tenyleg fogacska miatt voltak mostanaban nyuszogosebb ejjelek, a (neki) jobb felso 2ese bujik ki. Reggel mar nagyon gyanus volt az inye, hat most lekapargatta a hegyes alsokkal a fogrol az inyt (verzett is egy kicsit neki). Remelem, hogy mostmar nyugisabb lesz az ejszakaKép

Kata jol van, csak a huga vendegeskedik naluk, igy ezert nem tud jonni. (Nem sajat info, masik topikban levo csajszi valtott vele sms-t).

Mica
mica

Sziasztok!

Heppi!
ismét köszi az infót, nem bántottál meg, tudom, hogy fogynom kéne, és azt is, hogy nem ezzel fogok ;)
Aha, nem tudtam, hogy rendelő lesz, mindenesetre akkor is szép, de gondolom ott is fog lakni, mer egy két szintes baromi nagy házban már saját szülészetet is üzemeltethetne..
Nekem meg rákszűrésre kell majd mennem, igaz elvileg ráér októberig. Én is íratnék fog.gátlót, de ugye sok értelme nem volna.

Mica!
Gratula a fogacskához! Remélem mostmár jobban alszotok akkor Kép
Nem adtak vmi fájdalomcsillapítót? vagy adtak csak gyengusz?
Köszi az infót KatárólKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Akkor félreérthető voltam Kép SZERINTEM nem kéne fogynod, csak mostanában már többször is szóvá tetted, hogy szeretnél. Én meg csak megjegyeztem, hogy ettől a krémtől ugyan fogyni nem fox, de nagyon jót tehet a lelkednek Kép Habony doki rendelője CSAK rendelő lesz, de tudomásom szerint lassan a fia is elkezd parkatizálni, és akkor ketten viszik a boltot. És az az épület azért nem olyan nagy, egy vizsgáló, egy UH-szoba, egy kényelmes váró és egy irodaszerűség Ibolyának, alig-alig fog elférni benne (persze ha ez mind meglesz Kép )
Amúgy meg lehet, hogy a feleségének is lesz ott saját magánrendelője (fül-orr-gégész vagy mi)
Habony egyébként egy csodálatos (az én értékrendem szerint) villában lakik. Én is csak onnan tudom, hogy egy ismerősömék laknak arra, és a múltkor pont összefutottunk, tolta a fűnyírót Kép Én meg meglestem, hogy melyik telekre viszi --- persze az is lehet, hogy csak onnan kérte kölcsön Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!
Akkor lehet hogy nem egyről beszélünk. Én arról, amit itt a Gubody mellett épít, én úgy tudtam a fiának. Az valami hatalmas kétszintes ház. Erről van szó?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Igen, de én még hathetes kontrollon beszélgettem az Ibolyával, ő mondta, hogy ott lesz a rendelő, és hogy a fiával együtt szeretnék csinálni, meg hogy majd tavasszal (ugye én még karácsony előtt voltam) derül ki, hogy akkor most csak rendelő kettejüknek vagy hármójuknak stb stb.

Persze lehet, hogy azóta már változott. És ne gondold hogy az olyan nagy hodály. Az egész telek nagyjából 15x20m Kép Arra azért elég nehéz egy hodályt építeni Kép Kép Kép Kép Szerintem egy 60nm-es alapterületű vmi, abból még elvesz ugye a lépcsőház, meg mintha vmi erkélyféleség (terasz?) is rémlene, de erre nem vennék mérget.
Egyébként meg nézd meg egyszer a bejáratát --- nekem inkább egy rendelő bejárata, mint egy családi házé. De mondom, lehet, hogy mégis neked van igazad és tényleg a fia fog ott élni, csak én máshogy tudtam.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!
Nemtom, én se állítom hogy nálam az ész ;)
Majd kiderül. Viszont nekem ez az 50nm az alap amiben mi "élünk" és ahhoz azért az elég nagy hodály, akármit is mondasz :-P

Mentünk Ati elé,
sziasztok

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Momo!

Itt van, amit kértél. Kép Bocs, de elflejtettem. Kép
--------------------------------------------------------------------------------
http://ovisjelek.fw.hu/

FELVARRHATÓ HÍMZETT

ÓVODAI / BÖLCSÕDEI JELEK
széles választékát kínáljuk.

Vidám, kedves figurák, melyeket a gyermekek is könnyen felismernek, az óvónéniknek pedig segíthetnek a gazdátlanul kóborló holmik tulajdonosát megkeresni

Esztétikus, könnyen kezelhető, jól mosható jelek, fehér selyemre hímezve, 3x3 cm-es méretben: néhány öltéssel felvarrva egyszerűen rögzíthetők bármilyen felsőruházatra, törülközőre, ágyneműre, ballagási tarisznyára, stb.

Kínálatunkban jelenleg 67-féle jel szerepel.

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Hali!

namármostaztán mizu?
Sehol senki?
Tegnap beszéltem Szilvivel (Keksz) és azt mondta jön majd, gondoltam legalább ír egy-két sort, de semmi.
Lányok,lányok, mindenki dögrováson van?

Nálunk semmi különös. Ma már jó pár hugyos szaros dolgot mostam-felmostam és nagyon elegem van. Tudom, nem helyes, de visszaadtam rá a bugyipelust, mer én ezt már nem bírom ép ésszel. Amúgy is havi agybajon vagyok, de ez már több a soknál. Állandóan pisiszagban úszik ez a patkánylyuk, kifordul a belem.
na, kinyavajogtam magam megint.

Szóval kivel mi újság?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Háááát, igazából nálunk sincs semmi újság, bár mi éppen fordítva vagyunk Kép Orsi szépen leveszi a pelust, és már kocsival is szépen lehet vele közlekedni, mert szól időben. Persze délutáni és éjszakai alváshoz még pelus.

Én éppen azon morfondírozok, hogy almás-fahéjas kelt kalácsot vagy hamis marcipánosat süssek Kép Mindkettőt kívánom, de kalácsot csak én eszek, a marcipánost még nem próbáltam, de nagyon izgalmasan hangzik Kép Aztán meg szedem össze a gondolataimat, mert vasárnap jönnek az uncsitesómék és az összes kinőtt gyerekholmit oda akarom adni nekik --- legalább annyi lommal kevesebb.
4 körülre várom apájukat, megy elvisze a fürdőszobabútort az új kéróba, meg állítólag most már kapunk oda saját kulcsot, hogy akkor mehessünk megnézni, amikor csak akarjuk Kép
Apropó, döntöttem. Mi hálónk zöld és narancs lesz, lévén a bordó-narancs olyan elnyűtt már. Egyébként is ez lesz a jövő színpárosa (a bordó-narancsot is már előtte két évvel megjósolta Peti). Máskülönben meg még soha nem csalódtam az ízlésében, mindig vhogy igaza lett, és nagyon jól tudtam ott magam érezni. Õ tervezi a konyhát, választja ki a színeket, háztartási gépeket ... stb. Sőt én már a gyerkőcöknek sem veszek semmi olyat, ami érték --- nélkülem vette a srácok babakocsiját, most is vesz nekik új 74-es kollekciót (mondjuk azt már Orsinak is egyedül vásárolta be). Már csak a gyerekcipő vásárlásba kéne betanítanom, hogy legyen menő cipője a kiscsajnak Kép
Jut eszembe!

Betti, te hol veszel Melániát? Cegléden? Neten kinéztem egy nagyon tutit (na jó többet is), és fáj érte a szívem Kép

Mingyá rákeresek, oszt megpróbálom belinkelni Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Na, ezekbe szerettem bele Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

hali!

Melania cipőt a Kossuth F.utcai asszem Budmil boltban árulnak. De nem túl nagy a választék, szal nem akarlak sok jóval kecsegtetni Kép

Jó egy ilyen férj, én néha utálom hogy mindent nekem kell elintézni, és hát valljuk be, én is elég tutyimutyi vagyok Kép. Ehh, hülyék vagyunk, és kész.
szóval szerencséd van Petivel, no.
Örülök, hogy végül sikerült eldönteni a színeket.

Na, azért nemmondtam, hogy Mendi mindig bepisil, de mikor a wc-ről feláll, és úgy pisil, akkor egy kicsit elszáll az agyam..no.
Mindegy..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

hello!

Látom, mindenkinek sűrűn és meghitten telik a hétvégéje Kép
Milyen volt a tüzijáték?
Amit akartam kérdezni, hogy

Heppi,
Az normális, ha a krém bekenése közben , azaz miután beitta a bűröm a krémet "felradírozódik" ? Bocsika, nem tom jobban leírni Kép
Ugye jól értettem, hogy nem csak hasra jó? Mer nekem a combom felső része is lógós (nem csak a hájtól :-P ) arra is kenegettem, hátha.
És izé, amit írtál a sűrűbb székelésről, hát az nekem annyiban kimerült, hogy utána kb. két óráig úgy éreztem magam, mint mikor megy az ember hasa, de semmi egyéb.

Na, jó kis éjszakai szösszenet lett ebből megint..

Mi nem voltunk sehol ma, azaz anyósoméknál csak, onnan néztük a tüzijátékot, Mendi imádja ugyanis. De még nem mertük nagy tömegbe vinni, tekintve hogy mostanában baromi "idegenérzékeny" lett a csaj. Még jó, hogy holnapután (pardon, holnap) beszoktatás..
na, kalandos napom végét remélhetőleg egy jóó kiadós alvással zárom majd.. nektek is hasonló jókat kívánok!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Bettinek ígértem, hogy írok, mivel most már kicsit "illetékesebbnek" érzem, hogy néha csatlakozzam hozzátok. Az ok, hogy most várjuk második csemeténket, aki kb. 12 hetes, ma 10-kor megyünk ultrahangra!

Heppi!

Orsi jól alszik már?
Egyébként a közel 6 éves lányom kb. 2 hónapja alszik el egyedül, korábban bent voltunk a szobájában, amíg elaludt!

Momo!
Ovi ügyben történt valami pozitív?

Mindannyiótoknak jó reggelt!!!

Szilvi

keksz

Szia Szilvi!

Örülök, hogy végre írtál, és annak végképp, hogy megírtad, mert alig tudtam magamban tartani már a lányok előtt Kép Hiába, én már csak ilyen pletyis vagyok Kép
De itt is Képnagy nagy gratula a kicsihez Kép
Majd írd meg mi volt az UH-n. Bár lehet még nem vagytok túl rajta Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Gondolom, hogy a masszírozás közben az elhalt hámrég hullik rólad Kép Szerintem normális Kép És a test bármely területére nyugodtan használhatjátok. Kati pl ezzel végez arcmasszázst, és most már a kozmetikusom is, aki nem győz elég hálát adni az infóért Kép

Szilvi,
Orsi alvásáról inkább nem mondok semmit, mert ilyenkor szokott gyökeres változás történni --- negatív irányban (elég érthető voltam? Kép ) úgyhogy kopp-kopp-kopp. Sőt mostanában a fiúk is csak enni kelnek éjfél és hajnali 3-4 körül. Egész humánusok mostanában Kép
(már megint nem bírom tartani a szám, aztán meg ma éjjeltől megint szívok mint a torkos borz Kép )
Egyébként gratula a pocaklakóhoz Kép Tervezett? Mit szeretnétek? Fiút a lány után? Kihez jársz? már ha van fogadott orvosod! UH? Fotók? A nagylányról is, mert én kíváncsi vagyok ám Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti, Heppi! Köszi a gratulációt!
Tervezett baba, március elejére várjuk, így a jövő nyarat végre együtt tölthetem Ancsival (a nagylányom), mióta ovis, ez lesz az első vakáció, amit teljes egészében az ovin kívül tölthet!!! Jövő év szeptemberében megy suliba, a második csemete érkezésével így a napközire sem lesz szükség.
Nagy lesz a korkülönbség, de nekem jól esett a közel 3 év munka is a GYES után.
Harmos doktorhoz járok már 10 éve, Ancsi is nála született.
UH-n az ügyelete alatt ráérősek voltunk, körbenéztük csemetét (a naggyal együtt)! Minden oké, 59 mm, nyaki redő 1,3, kobak: 21,4 mm.
Fotókkal adós maradok addig, míg uram fogható lesz a segítségre!!
Fiút szeretnénk (főleg én), mivel nővérem van és neki is két lánya, úgyhogy dukálna egy fiúcska!!

Lányok!! Ancsit még az előző évezredben szültem, ezért segítségre szorulok abban, hogy létezik még a Milupa terhességi csíkok elleni krém?

Választ köszi!!

Szilvi

keksz

Szilvi,
Igen, létezik, Rossmanban kapsz is, a cumisüvegek alatt majdnem a földön keresd Kép A másik, hogy szerintem egy fabatkát sem ér. Én Orsival nem kenegettem, nem is volt egy picike csíkom sem, a fiúkkal kentem, mint az őrület, és úgy néztem ki mint egy görögdinnye Kép Szerintem alkat kérdése is, no meg az sem mindegy, hogy alkatodhoz képest mekkora lesz a terhed Kép Én mondjuk az alig 50 kilómmal mire kihordtam a fiúkat (2800g és 2910g) --- törvényszerű volt a csíkosodás.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Heppi!
Oksa, akkor megnyugodtam. Jaja, nekem is kéne már kozmetikus, mer brutál fejem van. Na, majd jövő hónapban..

Ma az enyéim is jól aludtak természetesen, ugye indultunk volna az oviba, de kiderült, hogy ma még nem aktuális a dolog. Hát szóval ennyi. Mendi levágott egy hisztit megint. Ja, szóval fél tízkor már én keltettem őket, hogy mostmáraztán felkelés.
úgy látszik nekünk ez a zuhogó eső jön be.

Szilvi!
CSíkosodásban egyetértek Heppivel, én is úgy tudom, hogy egyrészt alkati, másrészt meg nem teljesen kivédhető. Viszont tény, hogy a masszírozás önmagában nagyon hasznos (tök okos vagyok,mi? )
szóval Mendivel nekem se volt egy árva csíkom se (7kg-ot szedtem fel csak, 3650g volt a csaj) Kevinnel viszont úgy néztem ki mint a zebra (15kg, és 4.4kg gyerek Kép )

Na, most megyek, itt van anyósom, ő vigyázott volna a fiamra amíg Mendit oviztatom.

Jaa, szobahintával kapcs. senki sem tud vevőt nekem? egyre sűrgősebb volna. 8ezerre leáraztam ;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Az uram éppen ráér, ezért itt vannak az ígért képek:

Kép
Kép
Kép

keksz

Szilvi,
nagy gratula nektek a kis pöttömhöz!
Terhességi csík tényleg inkább alkati kérdés, mert nekem minden terhességnél egyre nagyobb lett a pocim, de még a harmadik után se lettek csíkjaim, kenni pedig mindháromszor lusta voltamKép
Lánykád is nagyon csini, a pasik buknak majd erre a huncutkás mosolyraKép
Ovi lesz Timinek ősztől, de sajna egyházi, ami némi kötelezettséget von magam után, úgy, mint családi templomlátogatás két alkalommal évente. Ne értsd félre, semmi bajom vele, ha a lányom ilyen irányú nevelést is kap, csak mi a párommal túl ateisták vagyunk az ilyen "családi bulikhoz" és ez elég ciki leszKép

Mica,
jobbulást neked, és kitartást a sok melóhoz!

Többieknek is pusszantás, de inkább elhúzok balra, mert nagggyon tré a kedvem napok óta és nem rontom inkább a levegőt...Gyerekeim meg extralükék...gondolom, ez a csoda idő tesz be nekikKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok ,
nem tudom emlékeztek-e még rám, sajnos nem nagyon tudtam jönni eddig.
Remélem mindenki jól van!
Most vagyok a 24. hétben, túl a felén, és nagyon sok kérdés gyülemlett fel bennem.
Ha nem bánjátok akkor rátok zúdítom:
-Gyerekorvost kell lassan választanom, tudtok Cegléden ajánlani?
-Milyen babakocsit érdemes venni? Kertesházban lakunk, és az utca elég kátyús.
-A ceglédi szülészeten milyenek a szülésznők?

Na jellemző, hgoy nem jutnak eszembe a kérdések, de majd folyamatosan, ha nem bánjátok.
Előre is köszi a válaszokat Kép
bobett
bobett

Sziasztok!

Látom senkinek fel se tűnt :-P hogy nem voltam,
de nincs netünk tegnap reggel óta, és nemtom mi van. KépKép elvonási tüneteim, azok biztos KépKép

Szilvi, nem tudsz segíteni esetleg? Kép
Nagyon jók a képek! Gondolom amin Ancsi szerepel, azok sem otthon készültekKép vagy felfele bővülnek a lakások ? Kép
A kis picúr is nagyon ari. Nem merem mondani, hogy már elkönyveltem fiúnak az első perctől, mer a végén mégse az lesz, aztán leharapjátok a fejem KépKép

Momo!
Nelegyenmá rossz kedved Kép Mondanám hogy az élet szép, az ég kék, a madarak csiripelnek, de valójában egyiket se gondolnám komolyan, szóval nagy segítség voltam megint. Annyit ígérek csak, hogy nemsokára lesz amiből erőt meríts a következő kiborulásig Kép Most megvígasztaltalak,mi? Kép Bocsika, de ismersz, mennyire tombol bennem az optimizmus Kép
Viszont van egy jó hírem, mégpedig az, hogy találtam olyan bicajt, amit mutattam, és az ára se vészes, 6900Ft. igaz, most csak fiúsban láttam (azaz láttam egy másik helyen lányost, de az 11ezer volt, pedig kb. uaz a típus, sőt. ) Szóval ha érdekel, megkérdem hogy tudnak e hozni lányosban, csak most siettem, mert záróra volt.

Mindenkinek:
Tudtok olyan helyet, ahol "csattogós lepkét" lehet venni?

Bobett!
Zúdítsd nyugodtan, bírjuk Kép
Én így nyilvánosan nem ajánlanék neked gyerekorvost, hátha vki elolvassa olyan..
Merre is laktok? Bocsika, de tényleg homályosak az emlékeim Kép
Ha kátyús utcában laktok mindenképp nagy kerekű, jól rugózó kocsit vegyél, de ezzel nem sokat szűkült a kör Kép Vannak még szempontjaid?
Szülésznők vegyesek, van aki egy angyal, és van aki meg csak a munkáját végzi. Sajna én nem tudok neveket, és nem is lenne sok értelme, mert ha egy év alatt nem változtak a dolgok, nem lehet szülésznőt választani Kép
Jujj, majd el felejtettem, fiú lesz vagy lány? esetleg ikrek? választottatok már neve/ke/t?

No, megyek, mert anyósoméknál vagyok gyerekestül, aztán ciki, hogy a gyerekeket ráhagyva itt tespedek a gép előtt, dehát,
csak megcsinálja valaki azt a netet ... Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Bobett,
Gyermekorvos "jár" körzetileg, a védőnőd tud segíteni, hogy kihez tartoztok Kép Egyébként olyan mint a háziorvos, tehát azt választod, aki szimpi! Kérd ki ismerőseid véleményét is!
Gyerkekkocsi: én is a nagykerekű melett szavazok. Ha autótok is van, akkor keress travel system-eset (pl Graco), mert arra rá tudod pattintani a hordozót, amit a kocsiba amúgy is köteles vagy venni. Így két legyet ücc egy csapásra, plusz a Graco-k elég jól dönthetőek is, és így a mélykocsis dillemát már ki is pipáltad Kép
http://www.graco.co.uk/product/wheels/travelsystems/
Itt nézelődhecc, hogy kb miről is beszéltem Kép
Szülésznők: a szülőszobán még nem láttam olyat, aki horror lett volna Kép És szülésznőt tényleg nem lehet fogadni. A gyermekágyon viszont annál inkább változó a helyzet Kép Vannak nagyon tuskók, és vannak angyalok. Én mindenesetre azt tanácsolom, hogy járj kismama tornára (Varga Heni 30/310-93-54), olvass mindenféle babás-szüléses könyveket (könyvtár), és nagyon-nagyon sokat a szoptatásról, ha szeretnéd sokáig szoptatni a picúrodat. Sajnos vagyunk itt néhányan, akik az első babánál nem voltunk elég tájékozottak, nem is ment jól, viszont a másodiknál minden okés. Én pl 6 hóig csak szoptattam az ikreimet, most már elmúltak 9 hósak, és még rendületlenül szopiznak, persze azért már kanalaznak is jócskán Kép
Szopis könyvet szintén találsz a könyvtárban, uazt, amit a kismamában hirdetnek, csak ez még egy régebbi kiadás. Csak ennek a könyvnek higyj!!! Betti és én is ebből "tanultunk" meg szoptatni Kép

Várjuk a további kérdéseid Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Jajj, de jó, hogy vagytok !!!!
Köszi a tanácsokat.
Nem láttam még, hogy fiú, vagy lány bébi van-e a pocakomban, de talán pénteken kiderül a 4D-s ultrahangon.
A neveket még csak próbálgatjuk, de valahogy mindig csak a lánynév ugrik be, fiú nem nagyon.
Lehet, hogy lányka lesz? Amúgy teljesen mindegy! Mindkettőt szeretnénk, a sorrend nem fontos.
A horgásztavak felé lakunk, igaz aszfaltos az út, de rengeteg a kátyú benne, és mivel elég kiesik a belvárostól, így tuti sokat fogunk autózni is.
Újabb kérdések:
-milyen mellszívót vegyek? kézi, elektromos? fajtája?
-másik problámám, hogy totálisan befelé forduló mellbimbóm van. Ez gond lesz a szopizásnál? "ki lehetne fordítani" valahogy?
-apás szülések voltak? Dokik jó szemmel nézték?
-lehet itt privát levelet írni, vagy írjak egy emilcímet, és akkor "nem publikus" kérdéseimet is feltehetném? Kép pl kíváncsi lennék, hgoy az én nődokimnál szült-e valaki?
bobett

Bobett,
Akkor lány lesz Kép Én hiszek az ilyesmiben Kép
Mellszívó: Én személy szerint az Avent Isis-t ajánlom, Tesco-ban is lehet kapni! Csöndes, könnyű, hatékony.
Az Avent-nek van bimbókiemelője, de mielőtt "félrediagnosztizálnád" magad, készíts a melledről egy fotót és írj egy szopitanácsadónak, hogy valóban jól gondolod-e, és mit tehecc az ügy érdekében ( segits@iboly.hu )
Nálam nem volt egyik sem apás szülés. A lányomnál a vajúdáskor bent volt a férjem, de amint orvosért kiáltottam, kirohant Kép Kintről izgult, de nem bánta meg! Az ikrek ugye csaszival születtek, ott meg azért. Általában jó szemmel nézik, Kopár meg különösen jó fej, sztem kifejezetten ajánlani fogja, hogy bent legyen (már ha az apuka is szeretne)
A profilokban vannak emilcímek!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Bobett,
én ugyan a ceglédi kórházas kérdésekben nem vagyok kompetens, de a többire nekem is vannak ötleteim így 3 gyerek utánKép
Nekem is az Avent Isis kézi mellszívója a befutó, és ne vedd tolakodásnak, de ha érdekel, az enyémet szívesen eladom, mert már csak porfogó. Az első gyereknél még sokat használtam, a többieknél már csak alkalomszerűen, de közben különböző okokból gyakorlatilag az egészet megvettem újonnan alkatrészenként (elrepedt, elhagytamKép), szal most vadiújnak mondanám. Ja és van hozzá rengeteg kiegészítőm, fagyasztószett üveggel, csipeszekkel. Ha érdekel, mélcím a profilombanKép
Babakocsiból tényleg nagykerekű kéne nektek, esetleg felfújható, az még kevésbé rázkódik. Viszont ha inkább autóztok és ott helyben keveset sétáltatod a csemetét, akkor ez a fajta kocsiváz azért nehezebben gyömöszölhető az autóba, ezt is vedd figyelembe.
Az apás szülést meg ki ne hagyd, ha a párod is benne van, szüksége van ilyenkor minden nőnek az érdekképviseletre, no meg a folyamatos törődésreKép

Betti,
én is kb ilyen optimista vagyok, szal nem mi fogjuk egymást felvidítani, az tutiKépKépKép
Most éppen csak én kreálok magamnak mindenből problémát(sztem), ezért is nem reklámozom, inkább csendesen szégyenkezem a lököttségemenKép
Tegnap amúgy is tagló napom volt, miután éjjel Timi hernyókkal álmodott és gyakice semmit nem aludtam, aztán nappal meg próbáltam rábeszélni az egyedül vécézésre (hiszen az oviban sem fogják kézenfogva kikísérni, vagy tévedek?), minek következtében 3x is bepisilt az én nagy 4 évesemKép És este ordítva közölte, hogy ő nem akar többet a vécébe pisilni, hiába magyaráztam, milyen szomorú vagyok. A férjem persze tombolt, hogy milyen hülye kölkei vannak...ugyanis közben Zsebi is 2x összepisilte magát, Mesi meg folyamatosan üvöltött, ha letettem. Hát nem kellett volna reggel felkelnem, az biztiKép

Segítsetek nekem: Cegléden a Szabadság téren Alexandra könyvesbolt van? Kéne vennem 2 könyvet, és az online oldalukon láttam, viszont a bolt címek között nincsen ceglédi.

üdv
Momo

Momo
momo

MOMO,
IGEN, a templom mellett. Igazából Coop bolt, de Alexandra franchise, vagy mi. Egyébként telcsón egyeztess, hogy megvan-e, és ha nincs, akkor rendeld meg, esetleg telcsón értesítenek is, ha beszerezték. Legalábbis velünk anno nagyon korrektek voltak --- persze más ügyben, meghát ha a tulaj szól rájuk Kép
Na, szal, igen, az a bolt kell neked!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,
Neked mér nincs mélcím a profilodban? Sztem frissitened kéne Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi,
esetleg egy telcsiszámot is idebiggyesztenél? Még egy vacak idei telefonkönyvem sincs, így talán egyszerűbb lenneKép

Momo

Momo
momo

MOMO,
Először is bocsika, mert nem a Szabadság téren vannak, hanem Kossuth tér (Arizona Pizzéria mellett). Na én szépen elővettem a telkönyvemet, és hát mit ad isten? Két Coop is van ott egymás mellett Kép
Szal próbálkozz:
COOp Szolnok Kereskedelmi RT, Kossuth tér 10.: 311-260
Coop-Star Kereskedelmi Rt
Áruház földszint:311-131, 500-232
Áruház emelet : 310-811, 500-585
Kossuth tér 9.: 500-732

De ha egyik sem jó, akkor holnapra megkérdezem neked az Alexandra-tól, hogy melyik számon lehet őket elérni, csak ahhoz emilt kell váltanuk, és csak holnapra ígérem Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Momo,
Könyvesboltilag mire jutottál? Csakhogy most akkor zaklassam őket egy megfelelő telszámért, vagy vmelyik mégis bejött?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Még meg se prószáltam, annyira nem volt időm ráKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Megint itt vok, remélem örültök Kép

Bobett!
Graco kocsik tényleg jók, nekünk is az van, viszont én a rugózás miatt nem merném ajánlani, ha tényleg nagyon göröngyös az út. Akkor inkább Bergon, Roan vagy ilyesmi, azoknak választható a kereke (kicsi, széles, nagyméret, tele...) jó a rugózásuk, és lehet travel systemest venni (Roannak biztos hogy van ilyenje) Viszont nehéz babakocsik, tehát emelgetésre nem ajánlanám. De nyilván nem emeletesházban laktok Kép
Ha meg sűrűn jártok autóval akkor előbb-utóbb úgyis vesztek egy kisebb (esernyő alakúra csukódó) babakocsit, ami dönthető. Szal sztem a rugózás fontos lenne kátyús úton, meg ha csak a kertben tologászod, akkor is.
Mellszívóból én is az Avent Isist ajánlanám, szintén az vált be. Talán tényleg nem is érdemes újat venni, mert jó minőség, és alap esetben nem is lesz rá sokáig szükség. Persze, ha újat akarsz, nem beszéllek leKép
Nekem mikor a fiamat vártam akkor is csak lánynevek ugrottak be, Heppit megcáfolandó, vagy inkább emlékeztetőként, hogy az álma sem jött be Kép
A befelé forduló mellbimbóról találsz infót az www.lll.hu -n. De itt a babaneten is, az Anyaságról-topikon belül van egy olyan, hogy Szoptatási pozíciók, ott is asszem az archívban valaki rakott leírást, képet a befelé forduló mellbimbóról. Aventnak valóban van ilyen szerkezete, és ha tényleg befele forduló mellbimbód van extra figyelmet igényel a szopi az első időkben, amihez javaslom, hogy szopitanácsadó segítségét kérd előre is! az előbb említett weblapon találsz telefonszámokat Kép
Nálunk apás szülés volt mindkettő, és tök normálisan álltak hozzá (mármint apukához, hogy ott voltKép ) Szerintem eltelt már annyi idő, hogy lássák mennyi haszna van a dolognak. Szülésfelkészítő tanfolyamon nem voltál még? Amit minden hó utsó csütörtökén tartanak, és lehet szülőszobát látogatni is.

Momo!
Sztem kikísérik az oviban is wc-re, már csak azért is, mert gondolom nem várják el a gyerektől, hogy egyedül kitörölje a popóját, kezetmosson meg minden, és utána visszamenjen a terembe. Szerintem legalábbis, de ha ez aggaszt, kérdezz rá nyugodtan. A bepisilés meg sztem nem olyan nagy ügy (persze leszámítva a mosást, takarítást, pisiszagot, ideget), nem baj, hogy előfordul még. Elvégre biztos aggódik is, hogy milyen lesz neki az oviban, hogy lesz mint lesz, talán ezért bizonytalan. Na, nem megyek bele, mer úgyse tom rendesen leírni, mer sík hülye vagyok.. de azért asszem érted majd Kép
Jaja, a két optimista vállvetve KépKépKép
Milyen könyvet keresel? Esetleg ha arra járnék megkérdezem neked ;) Meg van ismerősöm könyvesáruháznál is ;) Priviben megadom a webcímet, itt nem akarok reklámozni. De az alexandra online-on nem lehet rendelni? LEhet hogy most oltári baromságot mondtam, dehát már úgyis tudjátok milyen analfabéta picsa vagyok, szal fizikai képtelenség csökkennem a szemetekbenKép

Heppi!
Azér nincs emil a profilomban, hogy ne zaklassanak különböző spam-ekkel, mint pl. napi egy viagrareklám Kép
Gondoltam aki fontos,az úgyis tudja, ha nem akkor meg megkérdi :-P
Aztán meg ne tessék itten leb.szni kérem, hogy régi a profilom, mer te is most raktál csak fel új képet :-P
Nekem teccik az a kép, aztán az marad. Aki újat akar meglátogatja a babanaplóinkat :-P
beeee
Basszus, tényleg visszafejlődtem értelmileg, pedig azt hittem lehetetlen..
Megyek is, mert jönnek felém, valami pulcsiba akarnak beledugni..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
de lehet az online-on rendelni, csak hiába adnak kedvezményt, a postaktg miatt még drágább, mint a boltban...hacsak nem veszek legalább 3-4 nagyobb értékű könyvetKép Gondoltam, Cegléd azért nincs olyan messzeKép Egyébként a Cini-cini muzsika kéne, amit anyukám nagy kegyesen elajándékozott valakinekKép és amit Heppi ajánlott egyszer, Füzesi Zsuzsa: Beszélgetőkönyv című műve, az én csemetéimre is ráférKép

Most rohanok, mert szokásos agybaj van...

Momo

Momo
momo

Betti,
Ezexerint engem is ezért zaklatnak mindenféle gyogyi reklámokkal???? Én meg már azt hittem, bekaptam vmi vírus Kép Kép (én a szőke nő) És egyáltalán nem akartalak piszkálni a profiloddal, és nem is azért írtam, hogy cseréld le a képet (szerintem is tök cuki Kép ), csak azt hittem, hogy megint volt vmi törlésféleség, és így nálad csak a legfontosabb infók maradtak meg Kép Mondom én, hogy szőke nő vagyok Kép Kép Kép

Egyébként pedig most igen szórakoztató volt a stílusod, és nem gondolom, hogy visszafejlődtél volna Kép DE mielőtt belém kötnél, nem azért nem gondolom, mert erről a szintről már nem lehet, hanem azért, mert nekem pl MOST nagyon üdítő volt olvasni a soraid Kép Tisztára megvidámítottál Kép

Momo,
Nekem a Cini-cini muzsik a 4ezer éves kiadása van meg (még a tesóm kapta anno, ma 35 éves), már alapból rongy volt, és rendesen dugdosnom kell Orsi elől, annyira imádja Kép Szal jó beruházás! A Beszélgetőkönyvet is nagyon szeretem, szinte mindennap elővesszük Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,
ha megrendelem az ovis jeleket, kb milyen gyorsan jön meg?

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Momo!
Gyorsan, max egy hét, ha nem új jelről van szó.
De rendelésnél a csaj biztos megmondja, hogy kb. mennyi idő míg megérkezik.
könyvekre rákérdezek mindkét helyen ;) Csak nehogy közben megvedd nekem Kép

Heppi!
JÓvanna, leszűrtem, hogy máskor full unalmas vagyok :-P Néha van ilyen elmebajom, és akkor elmegy a maradék három agysejtem is nyaralni..
Jaja, rólam ezek a legfontosabb infók, aki ismer az tudja a többit, de ezt már írtam.
Akár lehet ezért is a sok spam. Én kevesebbet kapok, mióta antipublikussá tettem itt Kép
És hogy csakazértis belédkössek (nehogymá jó napod legyen Kép ) a hülye emberek mindig szórakoztatóak, de legalábbis megnevettetik az embert. Hiába, kell a bohóc a világra. Jah, és ez még rímel is, úgyhogy láccik, hogy az egyik agysejt megunta a nyaralást a sz.r idő miatt Kép

No, lassan indulok a csajszimért Kép
Tök hawaii egyébként, Mendi oviban, Kevin a mamán alszik Kép én meg lazázok itten. Csak ne lenne ilyen rohadt meleg..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Momo!

Délután, ha időben felkelnek a gyerekek beszaladok megnézni a Kossuth-térre a könyvet. (marha magyarosan leírtam)
A másik ágon, megnéztem a weblapot ahol a srác dolgozik, de a Cini-cini muzsika nincs meg nekik, csak a Beszélgetőkönyv.Az 1558-as kedvezményes áron van.

no, fiam extranyűgi, Mendi végre beájult.
Volna egy kérdésem, ki szokta mesével elaltatni csemetéjét(it) ?
Nálunk eddig ennek az volt az akadálya, hogy a 15-ik mesénél kezdem én bealudni, Mendivel ellentétben. Most megintcsak próbálkozom a meséléssel, van hogy csak 6-ot olvasok fel (ha hosszabbak) van hogy a 20-iknál azt mondom, hogy elég volt, lesz.rom az egészet. Mint pl ma is, most átjött, lefeküdt ("anya lécci hozzá kakót" nemhozok mer most mostunk fogat, majd ha felkeltél... jelenetek után) és bealudt.
már csak Kevin jelent zavaró tényezőt, mer üvölt mint a picsa, nemtom mit kéne vele csinálnom.
Kérek tippeket hogy szoktassam le arról, hogy cicin alszik el???? Már nem bírom idegekkel!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Látom, nem nagy a nyüzsi.
Azért írok én is csak, hogy MOmonak megírjam mindkét könyvből 4-5db van készleten a Kossuth téri könyvesboltban, szal biztos marad hétfőig, ha még meg akarod venni őket. Árakat elfelejtettem kérdezni, baj?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?