Sziasztok
Megjöttünk a nagyitól, végre pihizhettem egy jót, már amennyire a derekam és a fiam hagyott. Pénteken egész nap nem volt hajlandó aludni, de legalább a nagyival játszózott egy hatalmasat, szombaton már rendi kölök volt, és ami nálunk nagy haladás végre mond néhány szót is, emberi nyelven, mindenki számára érthetően
A fájdogálás már csak estére korlátozódik, napközben hála békénhagy, de remélem hogy még egy vagy két nap és vége annak is.
Lyly
A laktacidot használom, az előző terhességem alatt jöttem rá a jótékony hatására, mindenkinek tudom ajánlani én is.
Orsi
Ismerem mindkét dokit, mivel Danival elég sokat töltöttem bent a klinika terhespathológiáján. Várbiró dokit amugy is csipem nagyon. Nekem dr. Matányi a dokim, egy idősebb orvos.
Eszti
Wow, csini poci csini nadrágban
Nicika
Ami a "kedves" hozzászólót érinti a weblapodon, arra csak azt tudom mondani: nagy isten állatkerje és oly alacsony a kerités
Nagyon lelkes vagy és le a kalappal hogy mennyi erőd van ezeket a táblákat karbantartani, megcsinálni, ügyi csajszi vagy.
A vérvételnél a süllyedés a kismamiknál nagyon sokszor magas szokott lenni, erre azt a magyarázatot adta a doki annak idején nekem, hogy a szervezet hasonlóan kezeli a terhességet mint egy gyulladást, ezért ritkán normális ez az érték a pocakosoknál.
A macsekokkal meg tényleg vigyázz, ha a vérvétel nem mutatot ki immunitást a toxoplazmára nálad, akkor sajnos bármikor elkaphatod
Az első babónkat sajnos én 8 hetesen egy kiscica miatt vesztettem el, ami később derült ki.
Nagyon sajnálom ami a kedvenc cicusoddal történt
Csema
Én jövőhéten megyek cukros löttyöt inni, kiváncsi leszek mi lesz a doki reakciója, sajnos tudom, hogy cukor intolarenciám van, szal csak az a kérdés hogy diéta simán, vagy inzulinnal spékelve.
Tündéri a kutyusotok
Barika
Hiába nem eszel cukrot, attól a terheléses vizsgálatot alapból nem uszod meg, mármint a dokidon mulik, de minden kismaminak ellenőrzik a cukrát. Valamint attól hogy nem eszel cukrot, sajnos még lehet problémád cukrosság terén, ezt azért irom, mert én már a terhességem elött sem fogyasztottam finomitott cukrot, csak édesitőt használtam és mégis diétázni kellett.
Megyek mert a fiam félre nem érthető módon jelét adta hogy éhes
ökle a szájában és a másik kezével a konyhára mutat
puszi
Ági