Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sorry hogy csak ritkán irogatok, de csak néha kukkantok a gépre, közben teszem a dolgom!
Egyébként az én macskáim is nagy rumlit tudnak csinálni! Belepiszkítanak a homokba, ami az építkezéshez lett hozva, harapdálják a lábamat, törődést igényelnek! Kép

KépKép
nicika

Pont 1 órámba telt, hogy visszaolvastalak Titeket, közben jegyzeteltem, nem semmi...

Esztipeszti: Meg tudlak érteni, hogy zavar a hajnali virrasztás, engem meg zavar, hogy nem tudok este elaludni. Egy kis "vígasz": lehet, hogy majd a baba sem hagy minden éjjel rendesen aludni, addigra beleszoksz a dologba. Majd ha már mozog a baba figyeld meg mikor nem hagy aludni, nálunk ez kb. egyezett azzal, amit születése után produkált.

Titati: Az AFP-vel kapcsolatban ne izgulj, ha mégsem lesz jó az érték, az sem jelent semmit!!!!
Erről már volt szó, de a környezetemben senkinek nem lett jó, mégis egészségesek lettek a babák. Van akinél nem tudják pontosan kiszámolni mikor kell levenni.

Orsi: Szedd bátran, amit a doki felírt, biztos minden rendben lesz, csütörtökön várjuk az UH eredményt!

Réka: hasfájás: nekem is fájt az elején, most is szokott szúrkálni. Az előző babánál barnázás is volt a 8-10 héten, de minden rendben lett. Biztos Nálad is így lesz. Uzsokiról: Titati fog ott szülni. Egyébként a szülés orvosfüggő (is), az osztály meg ügyeletes nővér függő, szerintem.
Az Elevitet én a 12. hétig szedtem, most nem szedek semmit megvárom a vérleletet.

Csirippiri: Szerintem menj el orvoshoz a problémáddal, mert vesznek mintát és kideríthetik, hogy pontosan mi okozza. Az ilyen elhúzódó dologgal vigyázni kell!

Bartika: Örülök, hogy elmúlt a hasmenés!
Az Aloe Verával a terhesség alatt vigyázni kell. Apukám is forgalmazta és ő hívta fel a figyelmemet, hogy az Aloe latex tartalmú szerek vetélést, méhösszehúzódást okozhatnak. Megkérdeztem az orvost és azt mondta, ezek nem minden irányban vannak bevizsgálva, tehát inkább ne szedjem. Persze ezt a jóhiszemű forgalmazók nem tudják.

Nicika: A gyulladást a süllyedésből is meg lehet állapítani, ha túl magas! Biztos ilyen adat is van. Sajnálom a cicádat, azért vigyázz velük a fertőzés miatt, de nagyon aranyosak!

Anita: Én nem mertem egyik terhességnél sem fürdeni csak zuhanyozni, főleg hogy kinyilt a méhszáj (ezt utólag tudtam meg). Persze akinek semmi problémája nincs nyugodtan megteheti, csak a hőfokra kell ügyelni.

Csema: Neked a terhesség alatt van csak problémád a cukorral? Sajnos előzőleg a végére nekem is magas lett, sokat híztam, de szerencsére utána visszaállt.

Megyek aludni lassan, ideje...

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde_sződKép
Igen ez elötti terhességnél, a 18.héten kezdődtek a gondok a cukrommal és ott is végig inzulinozni kellett, szerencsére Kriszi teljesen egészségesen született és még csak nem is nagy súllyal.(2900gr)
Szülés után vissza állt, de mostanában az elmúlt egy év alatt volt teljesen normális, de volt magassabb értékem is.
Így mikor most terhes lettem benne volt a kosárba hogy ismétlődik csak nem számítottam rá hogy ennyire hamar. Pedig azonnal elkzdtem diétázni.

KépKép
csema

Sziasztok lányok!

A tegnapi nap fantasztikus volt.
1. Sikerült nekem is vennem az 50 %-kal leértékelt 2in1 kismama boltban két nacit. (5000 Ft/db) Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja fel már most a kismama nacit, minőségi változás lesz. Annnnnnyyyyira kényelmes.........., hogy ennyire:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Az egyik csíkos vászon (ez jó lesz télen itthonra is), a másik egyszínű őszi.
2. Vettünk végre áhított digi fényképezőt, úgyhogy fel is tudom az első 12 hetes pociképet, természetesen az új naciban.
Ja, most csináltuk reggel, szóval nem puffadós kép.

Nicika, sajna a cicádat...Kép

Tünde, majd mesélj légyszi arról, hogy milyen, amikor mozog a baba. Tudom, hogy nehéz leírni, de kíváncsi vagyok, te mit mondasz majd. Mégiscsak tapasztalt anyuka vagy. Kép

Ja, és nincs rajta a fejem, de gondolom elhiszitek, hogy én vagyok...Kép

Pusszantás mindenkinek.Kép
Vendég

EsztipesztiKép
Nagyon csini a nacid, de a pocakod mégcsinosabbKép
Nekem is kell őszre már venni nadrágot, mert szorít már a régi.
Hol vásároltál pontosan? Õszi-téli dolgok is vannak már?

KépKép
csema

SziasztokKép

Megjöttünk a nagyitól, végre pihizhettem egy jót, már amennyire a derekam és a fiam hagyott. Pénteken egész nap nem volt hajlandó aludni, de legalább a nagyival játszózott egy hatalmasat, szombaton már rendi kölök volt, és ami nálunk nagy haladás végre mond néhány szót is, emberi nyelven, mindenki számára érthetőenKépKép

A fájdogálás már csak estére korlátozódik, napközben hála békénhagy, de remélem hogy még egy vagy két nap és vége annak is.

Lyly Kép
A laktacidot használom, az előző terhességem alatt jöttem rá a jótékony hatására, mindenkinek tudom ajánlani én is.

Orsi Kép
Ismerem mindkét dokit, mivel Danival elég sokat töltöttem bent a klinika terhespathológiáján. Várbiró dokit amugy is csipem nagyon. Nekem dr. Matányi a dokim, egy idősebb orvos.

Eszti Kép
Wow, csini poci csini nadrágban Kép Kép

NicikaKép
Ami a "kedves" hozzászólót érinti a weblapodon, arra csak azt tudom mondani: nagy isten állatkerje és oly alacsony a kerités Kép
Nagyon lelkes vagy és le a kalappal hogy mennyi erőd van ezeket a táblákat karbantartani, megcsinálni, ügyi csajszi vagy.

A vérvételnél a süllyedés a kismamiknál nagyon sokszor magas szokott lenni, erre azt a magyarázatot adta a doki annak idején nekem, hogy a szervezet hasonlóan kezeli a terhességet mint egy gyulladást, ezért ritkán normális ez az érték a pocakosoknál.

A macsekokkal meg tényleg vigyázz, ha a vérvétel nem mutatot ki immunitást a toxoplazmára nálad, akkor sajnos bármikor elkaphatod Kép Az első babónkat sajnos én 8 hetesen egy kiscica miatt vesztettem el, ami később derült ki.
Nagyon sajnálom ami a kedvenc cicusoddal történtKépKép

Csema Kép
Én jövőhéten megyek cukros löttyöt inni, kiváncsi leszek mi lesz a doki reakciója, sajnos tudom, hogy cukor intolarenciám van, szal csak az a kérdés hogy diéta simán, vagy inzulinnal spékelve.
Tündéri a kutyusotok Kép

Barika Kép
Hiába nem eszel cukrot, attól a terheléses vizsgálatot alapból nem uszod meg, mármint a dokidon mulik, de minden kismaminak ellenőrzik a cukrát. Valamint attól hogy nem eszel cukrot, sajnos még lehet problémád cukrosság terén, ezt azért irom, mert én már a terhességem elött sem fogyasztottam finomitott cukrot, csak édesitőt használtam és mégis diétázni kellett.

Megyek mert a fiam félre nem érthető módon jelét adta hogy éhesKép ökle a szájában és a másik kezével a konyhára mutatKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

CSajok, legutóbb nekem is jegyzetelnem kellett visszolvasás közbenKép

Eszti, nagyon szép kis pocid van, és a gatyó is tutiKép Én még nem mertem nézni kismama cuccokat! Igaz, náluk nincs is túl nagy választék. TAlán novemberben adnak át egy új bevásárlóközpontot és ott lesz 2in1Kép
De lehet,átnézek Debrecenbe, úgyis odajárok suliba, meg hát fél óra! A lényeg, hogy nagyon szuper a nacid, és már én is nagyon szeretnék egyet! A csipőgatyáim még jók, de ami felér a hasamig... De most kényelmesebb lenne, ha fogná a hasam!
Kedden mégy UH-ra?

Csema, sajnos a kutyust így én sem tudtam megnézniKép De biztos nagyon szép!

Nicicka, remélem egy picikét már könnyebb, mint tegnap volt...Kép

Jaj, Tünde, már olyan kíváncsi vagyok, milyen lesz amikor először megérzem én is a baba mozgásátKép Nagyon jó NektekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Na, megjöttem, jól éreztük magunkat Kép
Nekem látványra még nem nőtt a hasam, de már kismamaövterelőt használok az autóban, mert kényelmetlen simán.

Bartika: én úgy tudom, hogy mindenképpen a 40 héttel számolnak. A barátnőmnek is, pedig lombik babája van, és ott aztán abszolút tuti a fogantatás időpontja!

Réka: nekem a második terhességemnél volt vérzésem, és utána még majdnem 2 hétig ürült időnként barnás valami. Azt mondta a dokim is meg a védőnőm is, hogy ez teljesen okés így. És hát mindjárt a 2. szülinapját tartjuk a lókötőnek Kép

Nicika: ha eddig nem estél át a toxoplazmán, akkor valszeg már nem is nagyon fogsz. A cicák maradnak a baba mellett is?

Az elmúlt napokban folyamatosan émelyegtem. Na, mindegy, lassan csak csökken majd.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szia Cory, üdv ismét itt!!Kép

Tudnál abban segíteni, hol tudok övterelőt venni, mert már nekem is kezd kényelmetlen lenni az öv, ahogy vezetek...Bébiboltok, kismamaboltok???

Anita
Kép
Kép
_anita_

ÁgibosziKép
Örülök, hogy jobban vagy!Azt írtad hogy édesítőszerrel édesítesz. Én most emiatt izgulok, mert azt olvastam, hogy nem túl jó a kismamáknak a fogyasztása. Én is amint kiderűlt, hogy terhes lettem egyből átáltam az édesítőszerre(hiába).
Most meg izgulok,nem okozott-e valami gondot.
Te az előző terhességed elött is használtad?
Igaz az is, hogy minden élelmiszerről írják így mérgező úgy mérgező, s egy volt ismerősöm aki gyerekkora óta cukorbeteg használt édesítőszert, mégsem volt semmi gond. Azért kicsit félek...
Én is örülnék kismamaboltoknak ahol nem túl drága
minden. Én ezt a 2in 1-et sem ismerem. Mi ez bolthálózat? Kismamacuccokat árulnak benne?

KépKép
csema

AnitaKép
Most sehogy sem sikerűl képet felraknom, pedig le is kicsinyítettem! Valamit biztos nem csinálok jól!
Ágiboszinak nem tudom, hogy sikerűlt megnyitnia.

KépKép
csema

Anita: én anno a Mammutban vettem a Chicco boltban. De ez már 2,5 éve volt.
cory

cory
Budapest

Rájöttem mi a bibi a képfeltőltéssel, a telefonos képeket nem tudom feltenni, más a kép formátum, csak amit digitális géppel fényképeztünk, vagy scennelt képKép Kép

KépKép
csema

Kép
Szuper ügyes nagyfiam megmutatta hogy tudom a képet jpeg formátumuvá tenni így végre itt van Jenny.
Ugye milyen ügyi vagyok?Kép Kép Kép

KépKép
csema

És ez cukor kutyus a 7. gyerek nálatok??? Kép
A 2in1 boltot én is csak azóta ismerem, amióta valaki itt a fórumon ajánlotta. Azt hiszem Pesten két boltjuk van, én a Teréz krt-on voltam (33.). Jó választékuk van, de elég drága, átlagban egy gatya 10-12000 Ft körül van. Ennyiért nem vettem volna, de most 50 %-os leárazás van, és a tavalyi gatyákat árulják ki, mert most jön majd az új kollekció. Biztos azok nem lesznek ilyen olcsók.

Anita, meglátod, egyszer felpróbálod a kismama gatyót, és nem lesz kétség, hogy venni kell. Kép

Ja, kedden megyünk UH-ra, már nagyon-nagyon várom!

Többiek milyen volt a hétvége?
Vendég

Megtaláltam a linkjét a boltnak, már egyszer valaki közülünk feltette. Megpróbáltam visszakeresni, de már annyi archív bejegyzés van, hogy nem találtam...Kép
http://www.2in1collection.hu/
Vendég

Oké! Én is megnéztem, tényleg elég drága pedig legalább 2 nadrág kéne, felsőm bő még csak csak van és azt kapok is.
Viszont kéne egy köntös is, de amit én kismamaruházatot láttam a netten sehol nem találkoztam vele. Van ötletetek?

KépKép
csema

EsztipesztiKép
Õ valóban egy gyerek de még csak 10 napja van nálunk,2 hónapos.De aranyos szófógadó jó kutyus, csak a kutyaházzal nem akar megbarátkozni amit a párom készített neki, pedig szuper lett, bramac cserép van a tetején.

KépKép
csema

CsemaKép

Én egyszerűen ráklikkeltem a linkre amit beadott a gép és simán megnyilt az uj ablakban a kutyusKép
Édesitőszer:
Alapból az a nézet hogy a ciklamátok nem javallottak, helyette használjunk aszpartamot (canderer). A fiam előtt már használtam polisweetet a főzéshez és ugy általában mindenhez, mikor terhes lettem vele, akkor áttértem a candererre, most valahol utána olvastam, már nem tom pontosan hol, de irták hogy végül is a ciklamátot is lehet használni a főzéshez. Igy én most azt csinálom, hogy ha főzök akkor polysweet, ha egyéb, pl tea édesités akkor canderer, mert sajna hő hatására csökken az édes ize, pedig baromi drága a másikhoz viszonyitva.

Van egy nagyon jó topic itt a babaneten, ahol Gyuri ad tanácsokat és sok sok mami is egymásnak érdemes beleolvasni : terhesség és cukor kb ez a cime, holnap majd előkeresem a linket, most sajna nincs időm rá.

Cory Kép
Üdv itthonKép

AnitaKép
Tudom ajánlani, hogy nézz körbe a babaszobán, sokszor árulnak ott, tudod tuladnak rajta, mert már nem szükséges, és igy sokkal jobb áron meg lehet vásárolni.

Mindenkinek szép éjszakát

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Csema: Tényleg nem lehet könnyű úgy étkezni, hogy nem eszel cukrot, az édesítőszert meg nem ajánlják! Nincs olyan édesítő, amelyik természetes? (lehet, hogy hülye kérdés)
Aranyos a kutyus!

Cory: Pénteken nem émelyegtem, mondtam is Petinek (a férjem), hogy hurrá, elmúlt. Ma meg délutántól megint iszonyú. Sebaj, legalább babát várok!

Anita:
Most vettem övterelőt, illetve béreltem 6000,-ért, amit ha visszaviszed, akkor le lehet vásárolni az összeget! Minimanó bababolt, Bp. XIV. Nagy Lajos kir útja 121.(?)

Eszti: Tényleg nehéz leírni milyen a baba ficergése. Most még enyhén lehet érezni, kis bögdösés egy ponton többször. Kicsit olyan, mint amikor a nyelveddel belülről hozzáérsz az ínyedhez az arcodnál, csak a pocidban. (ezt jól leírtamKép) Később aztán lehet velük játszani is Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

ÁgibosziKép
Várom a linket, és köszi! Most hogy többen is megerősítették,hogy használtak édesítőszereket,megnyugodtam.Végűl is nem használtam sokat.
Reggel a kávéba Canderel, és a főzéshez pedig Glukagont, azt se sokat.

KépKép
csema

Jó reggelt!
Na, mai napot is rókakomával kezdtem. Még mindig fura ez az egész nekem, pedig azt hittem, harmadik terhesség, már rutinos vagyok. Hát nem. Pedig egyszer erre már rápacsáltam. Mikor Zsoma megszületett, sok mindent át kellett értékelnem Baluról. Addig azt hittem, Balu sírós volt, hasfájós stb, aztán Zsoma megmutatta, hogy az semmi sem volt még.
cory

cory
Budapest

Jó reggelt!

Ági, Tünde: Köszönöm a segítségeteket övterelő ügyben!
Csema: Nagyon édes ez a kutyusKép
Cory, Tünde: Kitartás az émelygéshez, rókázáshozKép NÉha-néha még én is émelygek, hányás már nincsKép (bocsi)
Eszti: De jó Nektek, hogy holnap UH! Már én is nagyon várom! Várjuk ám majd a beszámolótKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hát érik meglepetések az embert!Kép
Én az eddigi terhességeim alatt nem ismertem mi az az émelygés, hányás...
na ez alatt kaptam én is belőle bőven és mellette állandóan szédülök is.

KépKép
csema

Anita, ti mikor mentek UH-ra?
Fú, én már tűkön ülök, nagyon izgulok. Ráadásul este megyünk 9-re!
Na mindegy, az a lényeg, hogy végre újra láthatjuk majd. Kép
Tünde, köszi a leírást, többektől is hasonlót hallottam, hogy mintha belülről csiklandozná a hasamat...hááát, majd meglátjuk. Kép Várom már! Kép
Vendég

Sajnos, majd csak jövő héten keddenKép Úgy volt, hogy ma megyek, csak közben dokit váltottam, aki most fog hazajönni a nyaralásból... Este 9??? Akkor addig még szét izgulhatod magad holnapKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nemcsak hogy szétizgulom magam, de alig fogok bírni fent maradni, mert amióta baba van, azóta én fél 9 - 9-re totál hulla vagyok.
Na mindegy, gondolom a várakozás, és izgulás ébren tart.
Vendég

Na készen a mai tábla is!
Kép

KépKép
nicika

EsztipesztiKép
Neked csak holnap estig kell izgulnod, nekem jövőhét csütörtökig, akkor nézik a nyakiredő vastagságot, így már most alig birok magammalKép

KépKép
csema

Igen, mindig viszonyítás kérdése, hogy milyen sokat kell még várni! Kép
Vendég

Nekem meg még heteket kell várnom a 12. héthez. De én valahogy ezen egy picit sem parázok.

Csema: neked lesz magzatvíz vizsgálatod?

cory
Budapest

Helló Lányok!!! Jaj annyit írtatok, hogy nem bírtam megjegyezni kivel mi van!!! Kép
Megpróbálok visszafelé haladni a válaszokkal...
Nicika! Kicsit elbizonytalanodtam. Én most a 7+0-ban vagyok? Ha ma töltöm be a 7. hetet? Akkor holnap már 7+1? Mert ha számolsz, akkor olyan nincs is, hogy 7+7?
Eszti! Megy a drukk holnapra! Én szerdán megyek!!! Első UH lesz!!!! Kép
Nagyon csini a gatyód! Én pénteken voltam bent vásárolni, de gatyát nem mertem venni, mert olyan vékony anyagúak voltak és jön a tél... Kép De a farmer szoknya le volt értékelve! És milyen kényelmes! Fel is vettem otthon apának megmutatni, de annyira látszott a pocakom benne, hogy nem mertük magamon hagyni, mert vendégek jöttek, akiknek még nem szertnénk csak a 12. héten elmondani. Kép
Csema! Nekünk is küld el a képeket! Látni szeretnénk!
TÜNDI!!! Nagyon megijesztettél az aloe termékekkel. Éppen most rendeltem egy nagyobb készlet vitamint. Én az FLP-től vásárolok. Miben van Aloe Latex? Én berryt innék ( még nem kezdtem el ), halolajkapszulát, meg Royal Jellyt. Nekem nőgyógyász ajánlotta ezeket, akinek állítása szerint már jó pár kismamája volt/van. Most akkor kinek higyjek? Kép
Lányok! A toxoplozmózissal kapcsolatban lenne kérdésem. Ez alapból benne van a vizsgálatokban? Mert én direkt kinyomoztam hova kell mennem, mert otthon a szüleimnél, kutya is macska is van. Tudom, hogy csak a macska ártalmas, de a lakásban van bent és nem lennék nyugodt, ha otthon lennék náluk. Szóval külön kell elmenni vagy benne van a vérvizsgálatban?
Amúgy sajna, már a MagneB6 sem segít a hányingeremen, alig bírok felkelni. Rémesen nehéz így bent ülni a munkahelyemen. Ha legalább már megmondhatnám, akkor számíthatnék az empátiájukra és el-ellóghatnék hamarabb. Kép
Na nem panaszkodom, van ennél rosszabb is, ahogy hallom. Legyetek jók!
Puszi:
Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mi az a nyakiredő vastagság? Mit néznek meg vele? Mikor nézik?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

CoryKép
Igen lesz, de corionboholy biopszia és szeptember 13-án kell mennem a Szabolcs utcába. Onnan még kb bő két hét amíg a genetika eredménye visszajön.
Akinek van kedve, és ideje, megnézheti a lányom versenyképeit a www.palhegyi.com oldalon, a versenyeken belűl a RG diákolimpia országos döntő 2005 május26-27 alatt a 2oldal DSC2147,53,59,60,63,64, 72,73,80,82,83,92,94,a 4-es oldalon a 2376, 77 79 80 81 82 83 90 92 95 96 97 2401,09
és a 35 oldalon a 6526 30 31-es képeken

KépKép
csema

Bartika31Kép
A 12. héten nézik és ha megvastagodott ödémás, utalhat a Down syndrómára, aminek sajna az évek növekedésével nő a kockázata.
Ha megvastagodott, mindenképp genetikai vizsgálatra küldik az embert.

KépKép
csema

Bartika,

a nyakiredő vizsgálat az első genetikai szűrés (UH-on), a Down kórt szűrik vele. Utána pedig a 16. héten jön az AFP (vérből), amiről ugye már itt is folytattunk eszmecserét, hogy külföldön már nem is nézik, mert nincs nagyon átlagérték.

Amúgy ez az én gatyóm is szerintem szeptemberben lesz még jó kintre, viszont úgy gondoltam, hogy egész télen otthon tudom majd hordani. Otthonra úgysem kell nagyon meleg naci. Kép

Amúgy igen, nincs olyan, hogy 7+7, mert az már 8+0. Kép
Vendég

Bartika: alapból nem nézik Kép

cory
Budapest

Eszti, Csema! Köszönöm a felvilágosítást! Hiába! Ebből a fórumból még sokat fogok profitálni!!! Kép Remélem utánam is jön majd valaki, akinek pár hét múlva már én fogok tudni okosat mondani!!! Kép
Cory! Ez elszomorító.. akkor mehetek maszekban... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: olyan szempontból megértem, hogy ilyenkor ezt nem nézik alapból, hogy minek? Segíteni már nem tudnak Kép
cory

cory
Budapest

Tündi v vki okosKép! Az Aloe First-t használhatom a pattikra, esetleges herpeszre külsőleg? Csak akkor van gáz, ha lenyelem, és bekerül a szervezetembe?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ebből a fórumból mindenki sokat profitál, szerintem! Én legalábbis! Kép
Vendég

Anita: szerintem az aloe first-öt akár le is nyelheted.

cory
Budapest

Szép napot Kép

CsemaKép

http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=593259#POST593259 ez a topic elérhetősége Kép
Gyuri baromi segitőkész, jó fej doki, és a lányok is azok, amiben csak tudnak segitenek.

Bartika Kép
A 12-13 héten szokták uh val vizsgálni a nyakiredőt. Dokid nem küldött uhra??
A sima naciban nem vették észre a gömbölyödést a vendégek? Kép

Cory Kép
Szegénykém, akkor te is jól megszenvedsz igy a harmadik terhességgel, szerintem tuti kislány lesz, ha ennyire edzésben tart Kép

Tünde Kép
Tetszett a hasonlatod a babaficergésre KépKép

Nekem az elmult héten két éjszakai pisinél is volt hogy bugyborékolt elég hangosan a pocim (ugye éjjel nagy a csönd igy jobban hallani), ezt annak idején a fiammal is éreztem többször és hallottam, mókás volt Kép Jah és nem a korgó poci morgása volt, az teljesen más Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Bartika Kép

Nem kell hozzá maszek rész, kérd meg a dokidat hogy a következő vérvételnél irja ki a toxoplazma vizsgálatot, elküldik és kb három hét mire eredmény van. LEgalábbis nekem a dokim simán felirta és levették a vért és utána megküldték az eredményt, én már átestem régebben egyen a vizsgálat szerint.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

ÁgibosziKép
Hogy vagy? Köszi a topikot, beleolvastam, más is használt édesítőszereket és a bébinek kutya baja sem lett!!

KépKép
csema

Bartika, Anita: ha a google keresőbe beütitek, hogy: aloe terhesség, akkor sok linket meg lehet nézni ezzel a témával kapcs., vagy konkrétan a termék nevét. Az aloe latex az aloe növény belső nedve és a külső kemény réteg közti vékony héj. Csak kevés termékben van, de azért érdemes utánanézni.

Bartika: Van akinél alapból nézik a toxoplazmózist, de ha kéred, akkor a teljes vérkép beutalóra is ráírják, nálam így volt.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kicsit kések a válasszal, Ágiboszi már leírta, bocs..

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Megpróbálok én is felrakni UH-s képeket. Remélem sikerül. Ezek még a 9. héten készültek. Az egyik képen a két magzatburok látható, sajna a felső baba csak a feje búbját mutatta. Róla 3D-s képet sem sikerült készíteni, csak az alsóról, lsd. színes kép. Azóta voltam a 12. héten is UH-n, de ott nem készültek képek, a következő alkalommal (szept. 20) pedig már nem fognak a fényképre ráférni a babák.

BoriKépKép

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok, most itthonról egy villámjelentés:

Most voltam UH-on: mindkét keze, lába jól látszott, a lábai alig álltak meg, a doki több perc elteltével tudott csak méretet venni a pocaklakómról Kép Tele volt a gyomra és a hólyagja Kép Kis bélpoklos Kép
Jó szívműködés és mozgás, rendellenesség nem látható.
Néhány adat: CRL 68mm, BPD 26mm, NT 2mm
Szeptember 5-ei héten pedig AFP.
szóval minden a legnagyobb rendben Kép

Holnap jelentkezem....
titati

Titati!!!
Gratulálok!!! Hihetetlen, hogy a baba gyomra is látszik!!! Kép
Bori! A szemem is könnybe lábadt a képektől! Énisénisénis!!!!! Kép
Utána néztem az Aloe-nak. Jó sok minden van róla itt a Babaneten is. Amiket én rendeltem, azok okésok. Ma elkezdem szedni, mert nem bírok a hányingeremmel és sajnos csak csupa egészségtelen cuccot kívánok. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?