Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy lányom 41 hét után sikeresen napvilágot látott.
Túl hosszú történetet nem tudok mondani mert rendkívül gyorsak voltunk.
Június 30.-án hajnalban távozott egy kis víz a "dugó" egy részével. Így bevitettem magamat a kózházba úgy reggel 9.30 körül. Csináltak egy NST-t 10.30kor. Kimentem még vásárolni, mert a doki csak estére jósolt babát. 12kor felkötöttek infuzióra (oxytocin) ami 45 percen belül megtette hatását. Így ténylegesen 12.45kor kezdtem a kitolási szakaszt és 13.38 perckor megvolt a felsírás. :-) EDA mentes voltam mert gyorsan tágultam. Mire aláírtam volna a papírt addigra a szülésznő megnyugtatott, hogy nem lesz rá szükségem. Gátvédelemmel sikerült megoldani, csak két öltést kaptam mindössze. 3.30kor már kint is voltunk a szülőszobáról.
És egy-két adat a drágaságról:
Hossz: 57 cm
Súly: 3300 grm
Neve: Aisa Kira
Rendkívül jól eszünk és alszunk. :-)

És a kórházról egy-két szót az oda készülő kismamáknak:
Cser Kati szülésznő rendkívül tünemény egy teremtés! Ajánlom fogadásra is és ha őt kapod simán, jól jártál!
Dr.Orbán István volt a fogadott orvosom. Szaktekintély a téren és aláírom, hogy nem egy lelkizős típus de azért tényleg jó orvos! Korábban valaki mondta, hogy nem nagyon jelenik meg szülés után..Hozzám mindennap bejött érdeklődni.
Az alapítványi szobák is jók, főleg ha a társad jó :-) Tapasztalatból mondom mert mindkét oldalt kifogtam.
Csecsemősök. . Vegyes a gárda,de én nem voltam ettől az oldalától elragadtatva. Azért van köztük aranyos is. Nem kell megijedni.
Nővérkék iszonyat aranyosak. A kaja no comment..hihetetlen volt számomra hogy szoptatós nőknek csípős, zsíros,fűszeres kolbász szeleteket adtak vacsira és kelkáposzta főzeléket ebédre.
Pelenkával sporólnak sajnos, szóval azt vinni kell.Adagoljon mindenki popsitörlőt is hozzá!

Az orvosokról még annyit, hogy Dr.Kia,Dr.Orbán,Dr.Timmerman páciensei nagyon jól járnak.A többieket nagyon nem ismerem, nem volt személyes konfrontációm velük.

Röviden ennyit rólunk!:-)

Minden kismamának ilyen szülést kívánok és ilyen jó kislányt (v.kisfiút) mint a kicsi Kira.

Lyndi
lyndi21
 
 


Szia Lyndi!

CSak egy szó!

Először is nagy-nagy gratula, másodszor pedig annyit, hogy a mi szülész gárdánk uez volt, azaz Cser Kati és Dr. Orbán és csak jót tudok én is írni róluk, bár utóbbinak mi most nem sok munkát adtunk. Kép Szerencsére.

Panni
uran
 
 


Lyndi!

Gratulálok a kicsihez sok tejcsit és pihenést!

Ildi

Kép
vildi
 
 

 
 

Uran

Hál'Istennek mi sem adtunk neki sok munkát :-)

Vildi
Tejcsi sajnos nincsen mert befelé forduló bimbóval "áldott" meg a sors Kép és nagyon nincs is tejem, hiába a sűrű a mellre való pakolás. A pici sokat sírt, így kaptunk tápszer és azóta nagyon jól érzi magát és ami fontos:Gyarapodunk. na persze és alszunk is tőle. Vonul el a sárgaságunk is, mert egy kicsi az is volt. Az a lényeg, hogy egézséges legyen. Én már nem bánom a tápszert sem(tejmenteset kapott) mert jó rá nézni amikor olyan kis nyugis pofival elégedett alszik már. Kép

Lyndi
lyndi21
 
 


Lindy!

Gratulálok a pici lánykátokhoz! Kép

Katas
katas
 
 


Sziasztok lányok,

Lindy, GRATULÁLOK a babához, szuper ügyesek voltatok !!!

Vildi, köszi az infokat, kedden megyek a Shöpf-Mereibe, aztán meglátjuk, mit mondanak. Azért az meglep, hogy ott kell aludni egy éjszakát...na mindegy. Mindent a szent célért, azaz az egészséges manóért!!!
Már nagyon kíváncsi vagyok Cser Katira, a szülésznőre, remélem, szeptemberben, a szülőszoba látogatáson megismerhetem majd !
puszi mindenkinek!!!
zsizsik
 
 


Lyndi!

A befelé forduló bimbóra ellen van bimbókiemelő. A kevés tejcsire sajnos nincs csodaszer, bár van akinél beválik valami homeopata készítmény. Van egy olyan készülék is hogy "szoptanít" ami úgy adagolja a tápszert, hogy közben a manó szopik így több tejcsi is termelődik. Hogy a bimbókiemelőt és a készüléket együtt lehet e alkalmazni azt nem tudom. Talán megér egy misét.
Itt van egy cikk róla.
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=8771

Pusz
Ildi

Kép
vildi
 
 


Zsizsik!

Cser Katira nem kell szeptemberig várn, legalábbis annak idején minden alkalommal ott volt az előadások után, s bemutatta a szülőszobát. Vagy fel is hívhatod, ha mindenképp őt akarod.

Lyndi, Ildi!

A homeopata szer valóban működik (saját és más anyukák tapasztalat alapján. arra kell vigyázni, hogy az ember csak akkor alkalmazza, ha szükség van rá. De ezek szerint itt van. Ha még van kedved megpróbálni, hátha visszhozható vagy előhozható az a tejcsi, akkor egy misét megér. Nem drága. 300 ft körül van, és a neve:
urtica urens 5 CH

Pusz
Panni
uran
 
 


Sikerült "megerőszakolnom" magam lányok! Vicces de egy óra alatt 20Grm lejött! maradunk a tápszernél.. kétlem hogy a nagyétvágyú lányom ezzel megelégszik.(a drága Humana HA-ból 2-3óránként 70-90Grammokat képes benyalni) Apadni is kezd szóval már mindegy.De azért köszönöm Uran a tippet.
A befelé forduló mellbimbó a bimbovédővel sem ment Ildi. Sajnos véresre kisebesedett a pici szívós kis vákumja miattKépKép
Annak örülök, hogy korszerű tápszereink vannak az első 2-3 hónapra, utána úgyis gabona tejet fogunk enni.Annak a tápértéke áll a legközelebb az anyatejhez, csak nem adható teljesen újszülött kortól.

puszi mindenkinek
Lyndi
lyndi21
 
 


Szia Lyndi!

Õszintén szólva részben neked írtam az infot, de részben a köz javára. Ha már valamiről szó van akkor lehessen már megtalálni mellette a választ is. Kép Sajnálom, hogy nem jött össze, mert sokkal könnyebb az élet szoptatósan, de hát ez van. Azért nem áll meg az élet, és tényleg most már jó tápszerek vannak, és nincs mitől félni.

Panni
uran
 
 


Lyndi!

Hát, ha nem megy akkor nincs mit tenni. Kép
Igen jó kis vákumjuk van ilyenkor, a véresre kisebesedés nekem sem új az én manóm 2x szívott akkora vérhólyagot a cicimre, hogy csak na!
Igen a mai korszerű tápszerek már nagyon jók, csak a szoptatás intimitása veszik el egy kicsit, esetleg ha meleg van és nem fázol vedd le a felsőd hogy legyen bőrkontaktus a piciddel.

Bocs hogy ennyit kotnyeleskedem, de nekem is nagyon nehezen ment az elején. Nekem volt tejem de állandóan kisebesedett meg vérzett a bimbóm. Volt, hogy zokogtam már annyira fájt de nagyon akartam szoptatni és mindent bevetettem ezért. Nekem a védő jött be azóta is azzal szoptatok.

Mégegyszer bocs nem erőszakoskodásból írom.
Ildi

Kép
vildi
 
 


Ildi

Dehogy vettem erőszakoskodásnak. Kép sem kotnyeleskedésnek Kép igazad van. Én is szerettem volna szoptatni..az élet "bölcs" valahol..úgysem ment volna sokáig csak max.2hónapig mert mennem kell vissza dolgozni..lehet, hogy ez így jó..valahol örülök is neki, valahol nem.

(egyedül nevelem a lányom..ezért. Mielőtt még valaki azt mondaná az anyaság nem erről szól..én is tudom, csak máshogy jött ki.ezt is megkaptam már a fejemhez,félreértés ne essék. Csak ezért említem)

Ez van. Kép nem haragszom..tudom, hogy csak akarni kell néha, de nálam még az a kicsi sem ment.. Képezért olyan rossz.

Lyndi
lyndi21
 
 


Lyndi, HAJRÁ!!!! Nagyon szurkolok, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretnéd, tényleg tiszta szívből! A fene egye meg ezt a világot, hogy ilyen megtörténhet ( mármint az, hogy egyedül neveled a picit és ilyen hamar vissza kell menj dolgozni )
zsizsik
 
 


Lyndi!

Sajnos az élet produkál néha nehéz helyzeteket. Aki meg meg akarja neked mondani, hogy miről szól az anyaság azt küld el melegebb éghajlatra. Az anyaság semmi másról nem szól, mint, hogy nagyon szeretjük azt a kis életet ami belőlünk van és mindent megteszünk érte amit a lehetőségeink biztosítanak.
Utánna mit csinálsz a picivel? Nagymama fog rá vigyázni vagy bölcsibe adod?
Egyébként minden tiszteletem a tied!! Kép Sokan nem vállalnák fel a babát ha egyedül kéne nevelniük.

Ildi

Kép
vildi
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a már szült anyukákhoz. Kép
Szeretném megtudni, hogy ti milyen gyakran jártatok CTG-re. Nekem még 5 hét visszavan szülésig és a tájékoztatón az áll, hogy a 38. héttől hetente kell járni.

köszönöm
Katas
katas
 
 


Zsizsik & Vildi
Ez jól esett Kép köszönöm..Vannak nehéz pillanatok de már a nehezén túl vagyok lelkileg azt hiszem. A pici a nagyival marad.Még egy háztartáson belül vagyunk,hál Istennek most.Így nagyon jó helye lesz a picurnak, míg én dolgozni vagyok.

Katas
Nekem csak 2 NST-m volt és a 39.héten nézték elöször. A harmadik szülés előtt 2 órával volt. Szóval orvos függő szerintem ki mikor küldd el NST-re.

Lyndi
lyndi21
 
 


Katas!

Normál esetben elvileg a 36-37. héttől menni kell NST-re. Hogy nekemhogy volt az más, merrt én elég korán kezdtem járni a szülésznőhöz, így már a 36. héten néztük az NST-t, ha már ott voltam.

Panni
uran
 
 


Katas!

Én most vagyok a 37. hétben, és a múlt héten voltam először NST-n. Innen kezdve hetente járok.

Galoc
galoc
 
 


Köszi mindenkinek az infókat. Kép


Katas
katas
 
 


Sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre, de talán mostmár erre is lesz energiám...
Régen Titu73 néven voltam itt, de váltanom kellett..vannak akik tudják miért...Kép

Lyndi:
Egyetértek a hozzászólásoddal, korrekt módon értékelted a kórház szülészetét.Főleg Kia dokinak vagyok nagyon hálás-...ha Õ nincs....na mind1, azóta már Õ az orvosom.Kép)

Panni!
Puszika, Ancsa baba? Jól vagytok? Misi?

Mi jól vagyunk,
Marci baba szépen fejlődik, mostmár aludni is hagy néha.
Itt egy friss kép a fiatal úrról:

T.
Kép
tündyb
 
 


Sziasztok!
Én is a Péterffybe fogok szülni Tarnóczi doktornál. Nekem egy ott dolgozó szülésznő ajánlotta. Nagyon kedves, szimpatikus, korrekt. Minden kérdésemre válaszol. Ráadásul utólag derült ki, hogy több ismerősöm is szült nála, akik csak dícsérték. Meli28! Ha megoldódott a problémád, örülök, ha nem és érdekel Tarnóczi doki, akkor e-mailbe megadom a számát.

KépKép
rosee
 
 


Szia Rosee!
Isten hozott a péterfysek között!

Tündib!
Jó ujra látni téged nagyon édes a manód!

Zsizsik
Mi volt a Shöpf-Méreiben? Megcsináltatod?

Ildi

Kép
vildi
 
 


Vildi!
Sziaaaaa...hát a te Marcikád is..Kép
Mennyi idős most?
Jól vagytok?

Rosee!
Szia..mikor fogsz szülni?

Tündyb
tündyb
 
 


Sziasztok!
10 hetes terhes vagyok és a Péterfy - ben szeretnék szülni, egyrészt mert közel van, másrészt mert jókat hallottam a kórházról.
A dilemmáim/ kérdéseim a következők:
Melyik orvost válasszam? Kép Akik felmerültek: Dr. Zacher Pál, Dr. Kia, Dr. Anga-Kis Balázs, Dr. Krasznai Péter (bár félek túl elfoglalt és túl drága)és Dr. Abkarovics Géza.
Nagyon örülnék ha megosztanátok a tapasztalataitokat, stílus, árak , minden érdekel.
Eddig a munkahelyemhez közeli "SZTK" rendelőbe mentem 2x, ami korszerű, de az orvos nem kedves. Amíg nem tudják a mhelyemen (1-2 héten belül jelentem be - TE JÓ ÉG.. ) ez a legegyszerűbb, de itt lenne az ideje már kiválasztanom, kinél szeretnék szülni.
Tehát dilemma 2: Ha szeretnék saját szülészorvost, meddig kell legkésőbb nála jelentkezni?
3: Csak a magánrendelésére lehet járni vagy a kórházba is (oda tartozom)?
Hát ezek lennének a lényegi kérdések, köszönöm ha válaszoltok! Mindenkinek jó egészséget Kép !
Annus
annus
 
 


Kihagytam Dr. Czikmántory Pétert a felsorolásból. Még az is érdekelne, kinek merre van a magánrendelője. Aki magánba írna: ak7@freemail.hu
Köszi! Annus
annus
 
 


Sziasztok!

Én is érdeklődni szeretnék, mint Annus. Kép Lassacskán tervezzük a második babánkat és mivel orvost váltok, szeretnék tudni egy-két plusz információt Dr. Abkarovics Gézáról. Mivel sajnos az első szülésemnél nem voltam megelégedve sem a választott orvosommal, sem a kórházzal, így első körben kórházat kerestem (a Péterfy volt a legszimpibb a hozzászólások alapján), majd pedig most orvost.
Van esetleg köztetek olyan, akinek az első szülése hagyományos császár volt, a másik pedig ez az új típusú? Nekem sajnos császárom volt, nagyon nehezen gyógyult a sebem, így bevallom, félek is egy második császártól, de abban bízom, hogy ez az új fajta eljárás talán kevesebb fájdalommal fog járni és gyorsabban gyógyul (mindamellett ha lehetőségem nyílna rá szeretnék természetesen szülni, de tudom, ez sok mindentől függ). A kórházból egyébként tényleg hamarabb haza lehet jönni (császár után), mint egy hét?

Dr. Abkarovicsnak hol van a magánrendelése? Esetleg meg tudnátok adni a címet és az elérhetőségét (mármint ahol be kell jelentkezni hozzá). Ha jól emlékszem a leírtakra, ugye ő azért nem olyan "katonás", tehát nem kell belőle mindent harapófogóval kihúzni?

Segítségeteket nagyon szépen köszönöm!
sziasztok:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Annus

Én csak Dr.Kiáról tudok mondani valamit.Habár nem az én orvosom volt, de a második babát(majd jóval később,ha a helyzetem is úgy engedi)nála szeretném megszülni. Nagyon sokszor ő vizitelt nálam szülés után és valami "zabálni való" ahogy a szobatársam is fogalmazta, mint ember. A szülésznők szerint jó vele dolgozni és érti is amit csinál. Tarifáit nem tudom, de ha akarod megtudom adni a magánrendelői címét és az asszisztensét akinél belehet jelentkezni.
Ha Tündby-t kérdezed,ő talán többet tudna róla mesélni. :-)
Dr.Orbán is jó orvos, én nála szültem. Õ róla is tudok infot adni, ha érdekel.

Lyndi
lyndi21
 
 


Annus, Chrissy!

Egyetértek Lyndivel..mármint abban is, hogy Dr. Kia nagyon aranyos és szimpatikus. Biztos van olyan kismama, akinek ez nem fő szempont de nekem az volt. Ráadásul amikor szültem nem nála szültem, mégis sokkal több törődést és szeretetet kaptam tőle a szülés elötti napokban , a szülés alatt és azóta is, mint a volt Dr bácsitól.
Mindenről tájékoztatott, meglátogatott, segített.
Biztos nem kell harapó fogóval kihúzni belőle az infókat..Kép
Azt nem tudom, hogy ő milyen technikával operál, de sajna nekem nem az új fajta módszer szerint volt a császárom.Jó nagy vágás van a hasamon és nagyon sokáig fájt nekem is a seb.

Annus!
Szerintem minél hamarabb válasz orvost, jó ha a terhességedet már a fogadott dr. tudja végigkisérni és mindent ismer, tud rólad.

T.
tündyb
 
 


Lyndi21, Tündyb köszönöm a válaszaitokat! Nekem is fontos, hogy aranyos legyen a doki és ne szűkszavú! Lyndi21 légyszi küldd el Dr Kia magánrendelőjének elérhetőségét! És persze másoktól is várom az infókat.
annus
 
 


Tündyb!
Január 24-re vagyok kiírva. Gyönyörű a babád, azok a szemek...

Egyébként az első babámat (aki októberben lesz 7 éves) a Schöpf-Mereibe szültem, a dokim tök rendes volt, de a kórház és a csecsemősök csapnivalók. Tudom, hogy ezt máshol kéne elmondanom, de kibukott belőlem. Meg is fogadtam, hogy ide többet be nem teszem a lábam. Úgy könyörögtük ki, hogy egy másik anyuka anyukája, aki régen csecsemős volt bejöhessen a szoptatáskor és ő segített.
Viszont a Péterffyseket mindenki dícsérte, és az ottani szülésznő ismerősöm is azt mondta, hogy a dokik közül bárkit ajánlana (bár ő a Tarnóczinál szült).

KépKép
rosee
 
 


Sziasztok !
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hová érdemes bejelentkezni 4d-s UH-ra. Köszi a segítséget.

KépKép
rosee
 
 


Tündib!

Mint a fentebbi képen is látható jól vagyunk ( a képen éppen először eszik egyedül) Kép járunk a haematologiára kontrollra de ennyi. Marcika most 8 és fél hónapos 9 kg már mászik és feláll kapaszkodva ugyhogy most rendeltem karámot a szoba egy részének elkerítésére na meg pakolunk fel mindent ezerrel. Tegnap épp a macska kajából szedtem ki. Trutymózta meg ette ezerrel. Kivert a víz teljesen de gyakorló anyukák megnyugtattak, hogy ez semmi és itt jöttek a történetek, hogy az övék miket evett.

Rosee
Sok helyen van 4d uh én csak azt tudom ajánlani ahova én jártam. A Moszkva téren van a Hattyúházban nem tudom ismerős vagy e arrafelé. Ha érdekel megkeresem az elérhetőségét de ha mondjuk pl.:lőrincen laksz akkor valami közelebbit érdemes keresni Kép

Ildi

Kép
vildi
 
 


Vildi!
Mátyásföldön lakom, gyakorlatilag minden messze van, ráadásul utánanéztem a különböző 4d Uh-os egügyi intézményeknek, a legtöbb távol esik. Egyébként Te meg voltál elégedve a felvétellel, annak minőségével. Mire vették fel? Nekünk sajnos nincs videónk (betörtek és vittek mindent), csak Dvd-nk.
R.

KépKép
rosee
 
 


Rosee!

Asszem dvd-re nem tudják írni, nekünk vhs-re és cdre vették fel. Mi nagyon meg voltunk elégedve. Mellékelem is miért. Bár a korai időszakban készült (13. heti) nem sokat mutatott, de a 30. heti nagyon jól sikerült. Bár a doki szerint ez szerencse kérdése is (merre fekszik stb.). Ja és nem kellet sokat várni 2-3 napra is tudtak időpontot adni.

3d uh Centrum-Hattyúház
1015 Bp. Batthyány u.49
224-9540
30/468-5255

IldiKép

Kép
vildi
 
 


Rosee
igen, feltétlenül érdekel a doki elérhetősége, lszi írd meg nekem emailben. Email címem melindadickinson@encore-international.net.
Köszi
Meli
meli28
 
 


4D-Uh!

A Praxis rendelő is nagyon jó hely. Itt ababaneten lehet 1000 ft kedvezményt is szerezni. Kiírják DVD-re is. És nagyon kedvesel és PROFIK! Ami nem lényegtelen info.
Egy nő és egy férfi van a rendelőben. Az utóbbi képei vannak itt a babaneten az UH képeknél.

Panni
uran
 
 


Megnéztem a nevét a dokinak: Győrfi Mátyás

Panni
uran
 
 


Vildi!
Nagyon édes!
Képzeld Marci már 6 kg....ez azért nagy dolog, mert az első 6 hétre sem hízta vissza a születési súlyát..sajna nem volt elég tejcsi igy tápizni kell. Na azóta beindult, most volt 3 hónapos...azt mondják majd leáll ez az ütemű hízás, ha behozta a lemaradást..remélemKép)

Tényleg Vacakkal mi van, olyan rég nem láttam őt erre...
Tündyb
tündyb
 
 


Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Péterfys doktornőt? Sajnos senkit se ismerek közülük. Minden érdekelne: magánrendelő, stb.
Emailben is jöhet: sparky1@freemail.hu
Sparkie
sparkie
 
 


Tündyb

3 hónaposan a 6 kg szerintem nagyon jó már be is hozta a lemaradását. Legalábbis az én Marcim is 6060 volt 3 hósan. Pedig ő 3710-zel született és 1 hósan már szépen 4200 volt. Bár asszem a tápis babák talán gyorsabban gyarapodnak. Nálunk hál istennek még mindig van tejcsi ugyhogy a kaja mellett még szopizik 3-4 szer. Kép

Vacakról nem tudok nagynéha benéz. Lehet hogy csak olvas minket.

Nektek további szép gyarapodást. (a babának természetesen) Kép

Ildi

Kép
vildi
 
 


Sziasztok! Kép

Köszi az érdeklődést (Tündyb üdv. ismét a fedélzeten!Kép ), itt vagyok, ragyogok, tegnap jöttünk haza 2 hét "nyaralás" után, ami inkább olyan didergős kibekkelés lett. Borzasztó ez a nyár, komolyan! Olyan nehéz ilyen időben 2 pici gyerekkel vidéken bármilyen programot csinálni... Na mindegy, nem panaszkodni jöttem.
Szóval most már vagyok ismét.
És nem csak molvasó üzemmódban. Kép
A kisebbik manóm lassan betölti az 1 évet, majd szept. elején, imádnivalóan barátságos, és mosolygós kiscsaj, de ugyanolyan egyszálbél, mint eddig. Csak most már nem aggódom, megszoktuk. Az a beceneve itthon, hogy "Ropika". Íme:

Kép

Chrissy!
Abkarovics doktor úr a Margit-híd budai hídfőjétől nem messze, a Horvát utcában rendel.Kedden biztosan van rendelési ideje du. 4-től este 8-ig, asszem. (jelenleg szabadságon van aug. 22-ig). Email címem: vacakcica@yahoo.com ha dobsz egy mailt, megírom az elérhetőségeket, ill ha szükséged van egyéb infóra a dokiról, akkor kérdezz, szívesen válaszolok.

Most mennem kell etetni, majd még jövök, addig is a gyakorlóknak jó babázást, a kismamáknak pedig jó pocakosodást!

Vacak
vacak
 
 


Sziasztok!

Hát, én sem jártam erre már vagy száz éve, sajnos egyre kevesebbszer akad segítségem, így gyakorta egyedül vagyok a lányokkal ami jócskán megnehezíti a netre kukkantást.

Szia Vacak! De nagy már a kicsi is! Viszont szerintem egyáltalán nem ropi. A nagylány nálunk sem volt 1 évesen vastagabb. Most 27 hónaposan valamivel több mint 12 kiló. Nálunk a pici viszont elég méretes. Ma 5 hónapos és a 68 centije mellé majdnem 8,5 kiló. Rendesen dagad a bicepszem a hurcoláskor. Amúgy meg csak szopik úgyhogy a dokinénink mondta, hogy ne foglalkozzak a súlyával nagyon.
Mi újság ovi ügyben?

Egy kérdésem lenne mindenkihez: 2003 elején (amikor a nagyobbik lányom született) a Dono Kft-nek volt Pampers - Fisher Price játéka. Be kellett küldeni a pelus borítójáról x mennyiségű képet, és cserébe különféle játékokat lehetett választani. Ezt a játékot tudomásom szerint 2005. dec 31-ig meghosszabbították.
Tudna valaki beküldési címet adni illetve azt, hogy hány pontért milyen játékok is vannak? (nem olyan sok játék van, a többi részletre meg emlékszem)Mi anno küldtünk be és kaptunk is játékot, de azóta már elkutyultam a részleteket.

Sziasztok, jó nyaralást, pocakosodást, babázást...
Timi
timi30
 
 


Sziasztok!

Vacak, írok mailt. Kép

sziasztok:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok, én is a Péterfyben fogok szülni, már másfél éve járok oda egy dokihoz, műtött is. Rosee-nak írnám, hogy szombaton megyünk a Praxisba 4D-re a Kosztolányihoz, 11.hét+1 naposak leszünk addigra, ha gondolod, majd leírom, ilyenkor mit lehet egyáltalán látni. Ti mikor mennétek?
LR
littlered
 
 


Sziasztok!
Én a 20. héten szeretnék menni, de még nem döntöttem, hogy hová. Mindenki elég meggyőző.
Littlered!
Mindenképp írd le, milyen volt, mit láttál.
Rosee

KépKép
rosee
 
 


Zsizsik!

Mi van veled? Ugye nincs semmi baj. Nagyon eltűntél.

Ildi

Kép
vildi
 
 


Rosee, itt is írok neked,mert most látom ,hogy 4d-re akarsz menni. Én a 16. héten voltam a Praxisba és tényleg csak ajánlani tudom, nagyon profi volt, megnéztük a babát 2d-ben is még a kis ujjacskáit is megszámoltuk. fantasztikus élmény jók lettek a képek is , mi videóra vetettük az ingyenes és itthon átírattuk dvdre is.
wukk
18+1

KépKép
wukk
 
 


Sziasztok!

Engem is érdekel a Pampers akció, így keresgéltem kicsit a neten, egy fórumban ezt találtam.

"Csak a Pampers Midi és Maxi méretű pelenkák vesznek részt az akcióban, és csakis a Total Care jelzésű termékek.
Az alábbi darabszámú zacsik az alábbi pontokat érik:
Midi: 32db (1 pont), 68db (2 pont), 94 db (3 pont)
Maxi: 27db (1 pont), 56db (2 pont), 80db (3 pont).
Egy zacsiról csak egy embléma fogadható el, mégpedig az elejéről a nagy baba-mama embléma (álló), melyet úgy kell kivágni, hogy a darabszám is rajta legyen. Pontosan a nagy kék háttér minden legyen rajta. Remélem érthető.
Az összegyűjtött pontokért lehet Fisher Price játékokat választani.
8 pont: Formarakosgató vagy Vízben használható játék
12 pont: Telefon, Zenélős Elefánt
18 pont: Zenélő csiga, Táncos bogárka
32 pont: Activity asztal, Zenélő csodamasina (járás segítő)

A beküldési cím:
DONO KFT
FISHER PRICE PROGRAM
BUDAPEST
PF.909
1463
Az akció 2004 december 31-ig tart!"

Egyébként ha írsz a Dono Kft-nek egy mailt (Horváth Szilvia, hszilvio@felicitas.hu), küldenek katalógust, amiben benne vannak a játékok.

Ha jól tudom meghosszabbították 2005. június 30-ig."
szinti
 
 


pampers-höz info: a telefon nagyongagyi, azt nem ajánlom, formarakosgató az jó, és a járássegítő.

Panni
uran
 
 


Tudna valaki segíteni, hogy hol vannak Bécsben babaáruházak? Azt hallottam, hogy kint elég nagy állami támogatás van a babaholmikon, ezért nagyon megéri kimenni vásárolni. Van valakinek valami tapasztalata?
szinti
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?