Helló Lányok!
Mi is megjöttünk a nyaralásból, ami nagyon szuperul sikerült. Az első 3 napon igazi nyári idő volt, így ezt ki is használtuk strandolásra, Máté egyszerűen imádta a vizet és a pancsolást, igazi vízi gyerek (Rák ugyebár
). Aztán szerdán még kellemes időben el tudtunk menni Zircre, megnéztük az arborétumot, aztán jött a rossz idő, másfél napi bezártság a nyaralóba, de nem volt vészes, Máté jól eljátszott. Pénteken már lehetett sétálni, szombaton meg egész szép napos időben kirándultunk Nagyvázsonyba és a Káli-medencébe. Csak azért nem sajnálom annyira, hogy haza kellett jönni, mert ismét rossz az idő, különben ráhúztam volna szívesen még egy hetet.
Sus egyébként nem jelentkezett, sajnáltam, de mondjuk az idő nem volt épp a legjobb, remélem, azért jól telik nekik is a nyaralás.
Látom, nagy forgalom volt itt az elmúlt héten, ez nagyon klassz! Üdv minden új és régi fórumozónak!
Hát igen, mindenkinek más jön be orvos terén is, de ez így van jól valószínűleg. Annamari, tesóm egyébként egyelőre mégsem hagyta ott a dokinőt, mert köv. alkalommal normális volt velük.
A képek nagyon jók mindenkiről, Edina, nagyon szépek vagytok Noncsival és Dóri, irtó helyesek a fiúk, látom, Vik örül az öcsinek, aki nem épp úgy néz ki, mint egy újszülött baba!
Hát igen, mit tesz a nagy méret!
Annamari, ti is szépek vagytok, hogy van pocibaba, mekkora méreteket öltött már?
Popsitörlő ügyben nekünk a Pampers nem annyira vált be, nekem túl "nyálkás".
Inkább a Johnsons és a Babylove (nem a sensitive). De ez is biztos mindenkinél más.
Csaju, mikor mentek Horváto-ba? Várjátok már, ugye?
Dóri, kitartás, hamar bele fogsz jönni a kétgyerekes életbe, csak az első hónapok a nehezek, azt mondják.
Lau, neked minden jót, kitartást és mihamarabbi teljes gyógyulást, drukkolunk nagyon!
Lányok, tegyetek fel képeket a csemetéitekről, ha tudtok, akiről még nem láttunk, főleg!
Mellékelek 3 nyaralási fotót:
Puszi mindenkinek, Krisz.