Új privát üzeneted érkezett!

AngiKép
Hogyne örülnék, le is mentettem, nagyon köszönöm! Kép
Jaj, nem hagytok dolgozni Kép Kép Kép
Le fogják venni a fejem idebenn. Csak úgy járnak az ujjaim, mint amotolla, de semmi eredmény Kép

Bocsi! Tényleg édik! Kép

Ezennel szeretném átadni Neked őt:

Kép

KépKép
unique

Junko!
Én is hallottam már ilyet, de akkor sem hiszem, hogy velem ez megtörtént. Nem is gondoltam erre még, ne rakjátok belém az ideget!!! KépKép

Szisszka!
Nem értem, mit akartál ezzel mondani! Milyen kép levadászását? Vagy csak az én felfogásom lassú? Hiába vakarom a fejem, nem értem. Magyrázd el légyszi, egy gyenge elméjű énnekem! KépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Babus!
Ez szönyű, még belegondolni is rossz, tényleg van anyai ösztön. de most már biztos minden rendben lesz, egy-két nap és Kristófka újra a régi Kép

Nicol!
Üdv. közöttünk, de sajna én sem tudok Neked segíteni.

Adri!
A cicád nem semmi, ennyire kinyúlva én még nem is láttam macsekot, azt hittem ők mindig összegubózkodna és úgy alszanak.
Egyébként Junkónak igaza van én is halottam már ilyenról, mert nem mindenkinek csak egy petéje érik egy hónapban.

Sziaszka!
A munka megvár, biztos én sem siettem volna vele ennyire ha este nem utaznánk.

Tündinek az üdvözlőlapban én benne vagyok, bár én nem ismerem még, de már annyit írtatok róla, hogy olyan mintha mégis ismerném.

dido

dido
dido

Köszönöm elfogadom!

Imádom a kutyákat, a lovakat, a tigriseket, az oroszlánokat és a fókákat, meg a vidrákat is.
bangi

BabusKép
Válaszoltam! Kép

KépKép
unique

Adri!
Felvetettük, hogy küldjünk egy szülinapi köszöntő képet Tündinek, hátha attól visszatér közénk.
Unique pedig bátran javasolt benneteket a kép levadászására, mert ebben ti vagytok Szisszkával a nyerők!
dudu
Vendég

Babus!
Nagyon sajnálom, jobbulást kívánok Kristófkának!!!Küldök neki baciüzö enregiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Seszi!
A Villa Toninak nem tudom a honlapcímét, de ha beírod a keresöbe, kidob egy csomó utazási irodát, azt hiszem ez Car-tour-os volt, nézd meg a www.car-tour.hu honlapot, ott rajta lesz, Zadartól, kb. 35 km-re fekszik a város délre!Pakostane pedig további kb. 10 km szintén déli irányba!
Trogir városban a Hotel Medena a megoldás, azt is sok iroda hírdeti, bár az nem a városban fekszik,hanem kb. 3 km-el arrébb, de gondolom kocsival mentek, így nincs jelentösége.

Jönnek a további képek:KépKépKépKép\popjpeg{248591,}
Kinga79

JunkoKép
Nagyon jó pihenést kívánok!
Csináljatok képeket! Kép

Puszi

KépKép
unique

Réka!
Bocsi, szerintem elsiklottam az üzi felett! Sajnálom. De igen, vállaljuk szerintem!
Máris elkezdek keresgélni!
Adri

Kép

Kép
adriana

KingaKép
Hogy csinálod, hogy Neked mindig ilyen szélesek az üzeneteid? (ha mindenki így írna, több üzi elférne egy oldalra Kép)
Tényleg szép a szálloda! Kép

KépKép
unique

KingaKép
Megnéztem a szálloda honlapját. Mennyit kóstál egy szoba? Gyönyörű hely! Komolyan gondolkodom rajta.

Pusza

KépKép
unique

Na én lassan lépek haza, írjatok csak, hadd olvassak majd Kép
Otthonról még benézek, aztán este megyünk vendégségbe barátokhoz.

Ha nem talizunk, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Kép

Pusza

Unique

(Szisszka: el ne tűnj nekem! Kép)

KépKép
unique

Köszönjük mindenkinekKépMost épp alszik a kislegyény.Úgy sajnálom szegényt.Az anyáknak miért nem lehet olyan különleges képességük, hogy átvállalják a gyereküktől a betegségeket, Én annyira, de annyira bevállalnék tőle minden bacit és minden rosszat.
Belegondoltam a helyzetébe.Mi felnőttek legalább tudjuk, hogy ez van, ez a betegségünk, el fog múlni. De szegénykém még soha életében nem volt beteg, nem tudja, hogy mi az, hogy torokfájás éshogy miért fáj, amikor nyeli le a finom tejcsit, mikor az eddig olyan jó volt, éshogy miért olyan furi a nózija, miért nem jön be rajta elég levegő.
Megszakad a szívem érte.

Adriana
Mi már jobban vagyunk, bár még orrfolyás és tüsszögés megvan, bár ma mondta Apuci, hogy olyan mintha újra kezdene fájni a torkaKép, ez egy ördögi kör, mindenki mndenkit megfertőz.

Így lőttek a hétvégénknek a Tiszánál, így nem megyünk. Bár ez érdekel a legkevésbé.

Babus

Kép
babus2005

Lányok!
Valami támpontot adjatok! A képeslappal kapcsolatban!
Állatos?Vicces?
Mit szeret Tündi?
Szisszka! Segíííts!

Adri

Kép

Kép
adriana

Babus!
Gondolom, most nehéz percek ezek!
Gyugyuljon meg Kristóf és persze ti is, de gyorsan!

És örülj annak, hogy csodálatosan működik az anyai ösztön benned, ezért a kisfiad igazán biztonságban érezheti magát!

dudu
Vendég

Adri!
Annyira még én sem ismerem Tündit, de amit tudok róla, az alapján én egy kedves, humoros lapot választanék. De valószínűleg mindennek örülne, hiszen nem is számít rá.

Remélem nem olyan rosszkedvű már, mint mielőtt elutazott!

dudu
Vendég

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, de nagyon tetszik ez a fórum!Jó, hogy az ember megoszthatja kérdéseit, problémáit másokkal.
Rólam annyit, hogy 25 éves vagyok, júliusban volt az esküvőnk, és azóta "célirányosan" próbálkozunk. Sajnos úgy néz ki, nincs pém, most Provera nevű gyógyit szedek, utána kezdem a Clostyt.
Egyelőre egy normális ciklusnak is örülnék Kép , aztán pedig egy picinek Kép .
pille

nem győzem visszolvasni!!!!

Adri
Fogalmam sincs milyen képet, vagy képeslapot keressünk Kép kéne valami támpont...

szisszka

Szisszka!

Én a startlapról nézegetek, találtam már néhányat.Képeslap.lap.hu. Elküldhetem az emil címedre, hogy segíts kiválasztani a legjobbat?
Adri

Kép

Kép
adriana

oksika
én is pont ott nézegetem!!!!!!
Kép

szisszka

Adri!!!
küldd csak! Várom!

szisszka

Adri, Sziszka!

Jól rátok sóztuk ezt a dolgot.
Én is keresgélek, jó?
De egyébként lehetne ez egy aranyos kép is, akár babás is, amit aztán jól elküldhetünk e-mail-ben, nem?

De mókás lenne, ha ezt Tündi mind olvasná... Kép
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:42-kor.
seszi

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:41-kor.
seszi

Pille!
Neked is üdv. közöttünk.

Lányok!
Nekem mostmár mennem kell, mert a férjem most telefonált, hogy el tudott jönni hamarabb a munkahelyéről, és nekem még össze kell pakolnom amire hazaér.

Hétfőre amire hazajövök sok-sok zebrát szeretnék látni a táblába KépKépKép

Remélem NÁRCISZ is előkerül addigra!!!

Addig is szép hétvégét és jó pihenést kívánok Mindenkinek!

dido

dido
dido

Szisszka!
Elküldtem!

Adri

Kép

Kép
adriana

Seszi, Réka!
Én is gondoltam, hogy babás legyen, de aztán találtam néhány nagyon aranyos macisat.
Babásat itt is lát minden nap, legyen valami különleges.
de azért kösz a tippet, körülnézek még!

Adri

Kép

Kép
adriana

Ha kell támpont, hahó...
Én ismerem őt.
Ilyen édi-bédi babás jó lesz! Esetleg állatokkal kombinálva.... Kép
Macis is tökéletes. Mindegy egyébként, iszonyúan fog neki örülni, lányok!

Köszi

Unique

KépKép
unique

Adri
Én is találtam 2 macisat, átküldtem!

Sziszka

szisszka

DidoKép
Nagyon kellemes hétvégét kívánok! Pihend ki magad jó alaposan! Kép

PilleKép
Üdv a topicban! Mindig örülönk, amikor új topiclakó érkezik Kép Mielőbbi babásodást kívánok! Kép

SzisszkaKép
Küldd majd el nekem is arra a címre, ahonnan írtam Neked a levelet!
Köszi Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

BabusKép
Nekem meg attól szakadt meg a szívem, ahogy leírtad Kristófka állapotát... Édes drága.. Mennyire rossz lehet most neki. Kár, hogy nem tud olvasni minket, mi tutira felvidítanánk! Kép Küldök neki nagyon sok energiát a bacikkal való küzdelemhez ++++++++++ Kép

És nagy puszit a buksijára Kép

NárciszKép
Merre jársz most a nagyvilágban?

StellaKép
Hogy vagytok? Mikor jöhetsz haza?

SysyKép
ha nem nyaralsz, bújj elő! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szisszka!
Átküldtem egy haláli jót! Majd küldd el Unique-nak is, Te tudod a címét!

Unique!
Akkor keresek babósat!

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri
Én erre szavazok, amit most utcsónak küldtél, ez nagyon jó szerintem!!! Kép
Oksi, küldöm Uniquenak is! Kép

szisszka

LÁnyok!
Most le kell lépnem egy pár órára!
Örülök, hogy sikerált a képkeresés!

És nagyon köszi a fáradtságot!

dudu
Vendég

Egyébként:
http://www.care2.com/send/birthday_humor_1.html
Itt vannak még ilyenek!
Annyit röhögtem már rajtuk! KépKép
Nézzétek meg, érdemes!

Adri

Kép

Kép
adriana

Én is megszavaztam az éneklőset! Kép

Most lépnünk kell vendégségbe, küldöm Szisszkának Tündi címét, jó?

Puszi és köszi! Kép

Unique

KépKép
unique

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:41-kor.
seszi

----
seszi

Én is lépek lassan, mindjárt hazajön a párom, előkészítem a vacsiját!

Örülök, hogy sikerült választani!

Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Pille!

Üdv. itt.
Mit mondott a dokid mire adja a clostyt?

B.
bangi

Unique!
Köszi!Remélem úgy lesz! Kép

Van egy nagy dilemmám, remélem tudtok tanácsot adni!
A nőgyógyászom természetgyógyász is egyben.Én nem hiszek ebben (bár semmi bajom azokkal, akik igen),de nem tetszik, ahogy rám erőlteti/né ezt a dolgot. Képzeljétek, a múltkor már az aurámat is megnézte, hát.. alig bírtam ki nevetés nélkül KépEz normális dolog, vagy csak én vagyok túl konzervetív?
pille

Bangi!
7 évig szedtem a fogit, utána 3 hónapig nem volt mensim, aztán megjött, de most megint 3 ciklus kimaradt. Megvizsgált,azt mondta, szednem kell a Proverát, utána Closty, a 14. napon uh és hormonvizsg. ra kell mennem.
pille

csajok
nem lesz most netem nem tom meddig
ahogy lesz jövök
puszi
sziszka

szisszka

Pille!

Én azt hiszem -nekem a nővérem természetgyogyi-
azok az ameberek , akik ebben hiszenk és találnak válaszokat maguknak nem e világiak. Én nyomon kisérem a tesómat és ő is méreget meg ilyen házban a nem tudom mi, meg a gyerek foganása csak októbertől meg életév kezdet...
Na szóval én is elején rötyögtem, néha bosszant is , de ezt el kell fogadni van benne kis igazság , de szerintem nem sok én racionális ember vagyok és ez a mértékem mindenben, ez azt hiszem nem oda tartozik...persze tiszteletben tartom.

B:
bangi

Pille!

te vagy az én emberem. Én is 7 évig szedtem Mercilont csak azzal a kül., hogy nekem nem jött meg még mindig csak 1 szer. Én csak clostyt kaptam, de még se kép se hang. Hétfőnmegyek, hogy akkor mi van. Proverát mire kaptad, hogy megjöjjön vagy hormonra? Hormon vizsgálatod még nem volt?
bangi

Bangi!
Nekem is egy kicsit elvarázsolt dolog ez az egész, és nem tudok benne hinni.Azt nem tudom, mennyire összeegyeztethető ez az orvosi hivatással. Itt arra gondolok, ha pl. a term.gyógyászati módszereit tenné előtérbe az orvosi módszerekkel szemben.
Ha jól tudom, te is Clostys vagy. Miért szeded?Milyen vizsgálataid voltak előtte?
pille

Bangi!
Mindig csak utólag tudom elolvasni az üzidet, bocsi!
A doki szerint nincs peteérésem. A Provera olyan gyógyszer, ami meghozza a mensit, de ennél többet nem tudok róla. 10 napig 3*1-et szedek, utána 4-5 nap múlva (állítólag) megjön, na és utána a mensi 7-11. napjáig kell 2*1 Clostyt szednem, a 15-25. napig megint Proverát. És közben mérni a hőt. Előtte volt vérvétel, vizsgálat, rákszűrés. Mennem kell majd hormonvizsg.ra
pille

Pille!

Igen ! Szerintem sem összeegyeztethetőa kettő ,mivel lássuk be az egyik egy misztika amásik meg a valóság. Egyetértek csak ezt tudom mondani. Kérd meg esetleg, hogy szoritkozzon aza egyetemi tudására:-))
Clostytól nemkem észbe kellett volna kapnia a hasimnak és meg kellene jövögetni. Pontosabban azt segítené, hogy a baba besurfozzön. Peteérésem az van azt látjuk vagy láttuk. De újabb kérdések merültek fel bennem mert számomra ez a kérdés kiakanázhatatlan.
bangi

Mióta szeded? Mikorra mondta a doki, hogy meg fog jönni? Kíváncsi vagyok, nekem mejön-e egyáltalán, a jövő 7-en kiderül.A dokim szerint csoda lenne, ha az első Clostys kúra alatt teherbe esnék. De azért én reménykedem...Hallotam már olyanról, akinek elsőre sikerült.
pille

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?