Új privát üzeneted érkezett!

Azért ebben a hőségben elég érdekes lesz a babanetes nagytali! Megy valaki? Mert asszem én mégsem, túl nagy a meleg!
nyeste

Az ING Biztosító Rt-t képviselve egy pénzügyi szolgáltatást szeretnék az Ön szíves figyelmébe ajánlani. Ezt a konstrukciót az ING azok számára hozta létre, akik szeretteik, hozzátartozóik anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.
A Patrónus életbiztosítás elsősorban a gyermek életútjának kiemelkedő szakaszaiban nyújt segítséget. Életbiztosításunk szolgáltatása fedezheti a magas tandíjakat, hozzájárulhat az első saját otthon megteremtéséhez, akár az esküvő költségeit is enyhítheti. Segítségével megteremtheti az önálló életkezdés anyagi hátterét.
Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni, kérem írjon nekem a csipkay.peter@ing.hu címre, vagy hívjon a 20/982-3467 telefonon.
Csipkay Péter
gondos_apuka

Én ilyen melegben nem megyek a talira Kép

Üdv: Dóri
Vendég

Ezvicc

Reflux: ez a az, mikor visszabukja a kaját, mert a gyomorszáj még nyitva van. Ott van egy záróizom, ami sok babánál még gyenge, ez okozza a nyitottságot. Idővel (de ez elhúzódhat 1-2 éves korig is) már záródni fog. Ha már nagyobbak, állítólag figyelmeztetni lehet őket, hogy nyeljék vissza. Ez nem igazán betegség, idővel kinövik. Másik megnevezése GOR.

Pocak
Luca is csak egy szál pelusban van, éjszakára egy vékony bodyban. Plusz kora délután lefürdetem, hogy felfrissüljön, utána könnyebben alszik ebben a melegben.

Találkozóra mi sem megyünk, iszonyat ez a hőség.

marq
Kép
Kép
marqueza

LányokKép

Már olyan sokszor segítettetek!!!

Jól emlékszem ,hogy a kórházban minden hónap első keddjén van szülőszobalátogatás????

Ha nem , akkor mikor????

Hánykor szokott kezdődni??

Köszi_: Csilla (37+1)
csillam

CSillam!

Igen, de a szabik miatt lehet, hogy ez most másképp van, hívd fel őket telefonon!
2847610/1152
ez a szülőszoba száma, ezen lehet érdeklődni!

Pocak!

Nálunk csak pelus van rajta, sétakor egy ujjatlan body, vagy kisruha

Üdv. Dóri
Vendég

Sziasztok!
szerintetek ha a picur a hordozoban szeret aludni, hagyhatom benne? En nem szeretem, mert felek, hogy art a hatanak. Szerintetek?

majd jovok holnap, most megyek aludni.

Tegnap unnepeltuk a megismerkedesunk 5evfordulojat, de picur kozbeszolt. Este 8-ejfelig fesztivalozott Kép gondolom o is bulizni akart Kép

Jo ejt!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Elvileg egy hordozóban max. 1,5-2 órát lehet a gyerek egész nap!
Ilyen melegben még kevesebbet, mivel nagyon bemelegszik benne!

Milyen hordozótok van?

Ági most szinte egész nap fent van, de éjjel 10-11 órákat alszik!Kép

Gratula az évfordulóhoz! Mi idén aug.-ban leszünk 9/3 9 éve ismertük meg egymást és 3 éve házasodtunk össze Kép
Vendég

Dia 1!
Ritkán jövök, de megláttam a kérdésed, hogy mit vigyél magaddal! Én pénteken szültem és így már nem kaptam meg a baba-mama csomagot, hát bizony néhány pelus és popsitörlő, esetleg popsikrém jól jött volna (hozattam is be szombat délután) És valami bimbóápoló krém is jól jöhet azokhoz amiket a lányok írtak!
NAGYON SZÉPEK A BABÁK! Gratu mindenkinek hozzá!
rozandi

LányokKép

Köszönöm a segítségetKép

Olyan írígy vagyok rátok.....Kép
Ti már túl vagytok rajtaKép

Én meg egyre jobban parázok-egyre több kérdésem van..Kép

Na mindeggyKép
Már nem sok van hátra nekem sem.

További jó babázást-nyugodt éjszakákat , meg,.... minden jótKépKép

Csilla 37+ 2
csillam

Csillam!
Ne felj! Hidd el nem olyan rossz. Nem hittem volna amikor meg egyben voltunk, hogy ezt fogom szules utan irni, de tenyleg nem olyan veszes, sot a legkonnyebb dolog, ami var az emberre. Nekem az volt a legkonnyebb. Most mar ott tartok, hogy vallalunk masodikat is, pedig egy par hete, par napja, meg el sem akartam kepzelni. Tenyleg, ahogy mulik az ido egyre jobb. A szulestol meg tenyleg ne felj. Tudom nehez elhinni, de egy csodalatos dolog. Meg jo sokszor szeretnem atelni. Pont egy anyukaval beszeltunk, akivel majdnem egyszerre szultunk, hogy magara a fajdalomra mar nem is emlekszunk, csak arra, hogy nagyon fajt, de magara az erzesre mar nem. Ezen mar eleg reg gondolkodom, es nem tudom felidezni azt a fajdalmat. Gondolom ezert tudnak a nok tobb gyereket bevallalni. Ha emlekeznenk egykek lennenek. Mondjuk en, amikor kibujt a kisfiam azt mondtam, na meg 3ilyet bevallalok. Meg is lepodott a doki. Aztan jott a varras, ott mar meggondoltam magam Kép

Dori!
koszi, holnap jon a dokineni rakerdezek majd.
a pihiszekednek merev a hattamlaja? miota hasznalja Agi, es mennyi ideig szokott bennelenni?

Jo ejt mindenkinek!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

EZvicc!

Merev háttámla, és vízszintesre dönthető, így akár aludhatna is benne! De Ági nem pazarolja erre az idejétKép

Elvileg újszülött kortól használható, mi kb 1 hónapja vettük és sokat van benne, de most vettünk járókát így bővült a választék. Szerintem azért hasznos, mert ha belerakom sok midnent tudok csinálni, de biztonságban vekem van a gyerek. Pl. így viszem magammal mosogatni, ha nem akar aludni...
Vendég

Sziasztok!

Ma sincs sokkal "hűvösebb", de legalább a reggel jó volt. Megfogadtam a tanácsotokat, nagyon jókat aludt a pelusban, estére meg a legvékonyabb body-t adtam rá.
Az oltás után a doktornéni javaslatára nem adtam kúpot, és szerencsére nem is lázasodott beKép Kicsit izgultam, de itt volt anyukám, nem voltam egyedül, így meg mertem csinálni. A mi doktornénink ellensége minden "felesleges" gyógyszerezésnek, kúpozásnak. Persze őszintén szólva én most legszívesebben beadtam volna Fruzsinak a fél kúpot, de képzeljétek el még sírás sem volt, se akkor se utána, az éjszakát is simán átaludta. Pedig azt hallottam, hogy a három hónapos oltás már erőteljesen kihat a babára. Augusztus 29-én kapjuk a 4 hónapost, addig nyugi vanKép
Volt valaki a babatalin?

Pocak
picipocak19

Vantal, köszi a tanácsot, s hogy bíztatsz, hogy van endokrinológus. Kép A Szent Istvánt így próbáltam elérni (mert itt dolgozom mellette), s bőrgyógyász mondta, hogy itt korábban volt, de kiment magánba. A telefont felvevő szerint meg nincs és nem is volt... A JFK-t viszont azt hittem , egyszerűbben elérem így interneten...
Köszi még egyszer!

Kép
hbzs

Szia Csillam!
A kórházban most nyári szünet van, de szept. első keddjén (szept. 6) lesz szülőszoba látogatás, azt hiszem 2 órától.
judy68

Judy68

Köszi! Már megérdeklődtem telefononKép
Szept.-6.-ig ,én már élesben látni fogomKép
Aug -20-ra vagyok kiírvaKép

JuditKép

Köszi a nyugtatástKép
Remélem igazad leszKép
csillam

HBzs!
Van, ha nőgyógyászati endokrinologia, akkor bármely szakorvosunkhoz fordulhatsz, ha más pl. pajzsmirigy, cukor stb akkor van speciális rendelés.
Egyébként bocs, hogy nem válaszolok, de elkerülte a figyelmemet ebben a zsongásban.
(de az, hogy engem zavar semmire nem ok lányok, nekem kellene jobban figyelni)
gyuri
Szeged

LÁnyok!

Akinek van légzésfigyelője hogyan oldja meg, hogy a gyerek ne szerelje szét a bázisállomást?

Tegnap du leraktam Ágit aludni, figyeltem milyen csendben van, nem jelzett a bébiőr, majd egy kis idő után megnéztem, mivel soha nem szokott egyből elaludni, erre mikor beléptem a szobába, a légzésfigyelő/bébiőr egysége lefordítva és épp a kábelezésen dologozott, mindkét kézzel a vezetékeket rángatta!
Azóta kivettem az ágyból, de így nem hallom az apróbb zajokat!

Help pls!
Vendég

Dóri!
Mennyi idős is Ági? Én négy hónaposan visszavittem a bébiőrzőt! És addig is a hangszóró részét nem használtuk, csak a légzésfigyelő részét. (mi Angelcare-t használtunk) lapot a matrac alá, az adót pedig polcra fel. vevő részét nem is használtuk, mert az adóba volt beépítve a riasztó hangegység. Ha akarta volna sem érte el.
Szal csak azt akarom ezzel mondani, hogy ha eddig nem volt semmi probléma, sztem ezután sem lesz. Mondjuk az első éjszaka, amit az őrző nélkül töltöttünk elég gáz volt, percenként fent voltam, hogy lélegzik-e még Kép

Kép Kép
fricky

Nálunk már volt többször riasztás Kép

De szerencsére eddig nem kellett újraéleszteni, apróbb mozgatással eszébe jutott lélegezni...

Nekünk is Angelcare van. Nálunk nincs polc, de lehet, hogy a pelenkázóra teszem majd. Amúgy Ági 4 hónapos lesz holnap!
Vendég

Na, akkor tedd a pelenkázóra, mert van ha jól tudom 10 méter hatósugara. Ott is rendben fog üzemelni.
És valós riasztás volt, vagy téves?

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Dori!
Nekunk MAxiCosink van, es a leirasaban kifejezetten felhivja a szulok figyelmet, hogy ezt a gyereknel levo egyseget ne a kisagyba tegyuk, hanem kb egy meterre tole barhova. Nalunk a foldon van a kisagy mellet. Multkor kivittem a kertbe, szekre tettem a babakocsi melle (persze nem tudtam hasznalni, mert akkor derult ki, hogy az Atti allo kocsiban nem marad meg Kép Kép ) Bementem a lakasba, erre hallom, hogy a ferjem unokaoccse beszel halkan a nalam levo egysegben. Kimegyek, sehol senki. Kiderult, hogy fent a teraszon beszelgetett, es ez a kutyu ennyire erzekeny. Na akkor jol megnyugodtam. Anyosommal meg hulyeskedtunk is, hogy jo lehallgatonak a szerkentyu Kép

Mostanaban egyre kevesebbet tudok aludni a kicsitol. Szinte egesz nap fent van, es ejfelnel hamarabb nem alszik el, hajnal 4-5korul meg mar kel. A gyogyszertarban mar kerdeztem poenbol, hogy nincs-e bebiknek altato Kép

Ti tudtatok, hogy a Metroba nem lehet kicsiket bevinni. Rakeszultunk a havi bevasarlasra, erre kitiltottak minket. A ferjem annyira felhaborodott. Mi van akkor ha en egyedulallo anyuka vagyok, es nincs kire bizzam a gyereket? A legviccesebb az volt, hogy azt mondta vasaroljunk felvaltva. Erre kozoltem, hogy akkor inkabb atmegyunk a Tescoba, oda beengednek minket.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Fricky!
Valós riasztás voltKép
Túl méllyen aludt és elfelejtett levegőt venni.

Ezvicc!
Metro Kép
Én elvből nem megyek oda, ahová Ágit nem vihetem.
Már nekem is volt kellemetlen élményem a Savoya parkban.

De én közöltem a biztonsági őrrel, hogy akkor majd máshol költöm el azt a pénzt, nem muszáj itt. Csak azt nem tudom ,hogy arra nem gondolnak hogy belőlünk vásárlókból élnek könyörgöm...

És a legjobb, hogy sokszor látom, hogy potenciális tolvajnak néznek a babakocsi miattKép

A múltkor a CIB Banknál a biztonsági őr végignézte, hogy szerencsétlenkedem az ajtóval, nem segített volna, hát ő nem azért áll ott, nehogymá....
És utána végig bámult, mint valami rablót...

Még véletlenül sem megyek a CIB-hez ezek után.

Én patikába is oda járok, ahová könnyen be lehet jutni a kocsival. Itt most nyílik egy fotocellás ajtóvalKép
Már kinéztem magamnak.
Amúgy szerencsém van, mert itt 3 is van 1 kupacon.
Vendég

Ezvicc!
Nekem is megvan a Metro-ról a véleményem. Mi ugyanígy jártunk. Kérdeztem is, hogy mit hisznek, majd a négy hónapos gyerek szétpakol? Vagy lopni megyünk (bele a hordozóba a szajrét)? Mondtam én is, hogy akkor d...ják fel maguknak a házirendet, és mi is a Tescoba mentünk át Kép
Télleg, nem írsz róluk egy cikket? Kép

Napközben nálunk sincs túl sok alvás, szerencsére viszont este viszont jó elalszik, és alszik reggel 6-ig.
Ezt az időjárás-változást bazira nem bírjuk Kép
Sztetek kinövik valaha???

Kép Kép
fricky

Mikor a METRO kártyát váltottad, a szerződésben ez benne volt! Az ok az, hogy ez egy discont áruház, folyamatosan rakodnak, balesetveszélyes.
Másik rendelkezésük: csak egy "segítőt" vihetsz be. Nem fizethetsz hitelkártyával. Csak a kártyád adataira adnak számlát stb. Ez is ki van írva. Ez egy ilyen hely, tudomásul kell venni és akinek nem tetszik megy máshova. De szidalmazni felesleges.
gyuri
Szeged

Ezvicc:
az esélyegynlőségi ombudsman egy rádióműsorban kijelentette, hogy a METRO gyerekeket illető eljárása alkotmányellenes és diszkriminatív, bejelentés esetén kivizsgálja és észrevételezi.
szóval van mit keresni ha nagyon zavar (csak arra van joga, hogy bejelentse hogy nem vállal felelősséget a gyerekekért, többre nem). MÁSHOL, a civilizált Európában nem merték ez meglépni, de minket balkánbirkának néznek.

én bejelentettem volna már, de bizony 12 éve írásban kijelentettem hogy be sem teszem oda a lábam emiatt, és tartom magam ehhez Kép
bocs az OFF-ért Kép
csicser

Sziasztok!
Metro téma. Minket sem engedtek be a babóval hétköznap, de a csajszi a pultból közölte, hogy vasárnap majd bejöhetünk a gyerekkel is. Na ez milyen???? Vasárnap nem veszélyes? Annyira meglepődtem, hogy még reklamálni is elfelejtettem, meg a férjem feje lilulni kezdett, úgyhogy inkább kivonszoltam. Szóval szerintem jól meg kéne irni őket. Sebaj máshol vettük meg a nem olcsó porszivót!!

[link=Kép

Kép
dia1

Doktor Úr!
Látom már van. Régebben kérdeztem, hogy van-e ötlete miért fájhat a mellem szopatatáskor. Etetés után kézzel kifejem a maradékot az ügyeletes mellből, több pozitúrában etetek, mert azt is hallottam, hogy ez is ok lehet, de mégis. A baba ügyesen szopizik, már a védőnő is megnézte, de azt mondja elképzelni sem tudja mi lehet, szerinte van ilyen...
Válaszát, illetve véleményezését előre is köszönöm.
Mira
tmira

sziasztok!

irtam egy ismeros ujsagironak. kivancsi vagyok bevallalja-e a cikket. en a szerzodesuket nem lattam, nekem nincs kartyam, csak a ferjemnek, es mar ezer eve kototte, amikor gyerek meg tervben sem volt. akkor is felhaboritonak talalom. sajat felelossegre miert ne mehetnek be. miert pont tiz ev a hatar?

na megyek csomagolni, holnap hajnalban utazunk Pecsre a szuleimhez. nagyon izgulok. meg nem aludtunk mashol a kis Atti szuletese ota.

kepzeljetek, ma olyan migrenes fejfajasom volt, hogy azt hittem meghalok. meg sosem fajt ennyire, es kepzeljetek, a kicsi fiam ma egyaltalan nem sirt, csendben nezelodott egesz nap. amikor mar hangosan sirtam a fajdalomtol, akkor meg nagy szemekkel figyelt. kertem, hogy aludjon, mert nem tudok vele jatszani, es lam csodat elaludt. meg sosem volt ilyen jofiu. gondolom az ido miatt.
vegre alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
napok ota ejfelkor aludt el, es hajnalban kelt. meglatjuk meddig alszik most.

mindenkit puszilok!
kellemes hetveget!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tmira: nálam is ez volt! Aztán írtam egy szoptatási tanácsadónak, aki mondta, hogy nem igaz, hogy ilyen van (nekem is mondták páran), mert ez nem normális dolog, átbeszéltük, mindent jól csináltam, és mégis fájt. Aztán javasolta, hogy menjek el bőrgyógyászhoz. Elmentem, felírt egy krémet, ami semmit nem hatott, de szinte még jobban fájt. Ez egy magán bőrgyógyász volt, aki amúgy közölte, hogy szerinte semmi baja nincs a bőrömnek. Szóval továbbra is fájt, erre elmentem a sima sztk-s bőrgyógyászhoz, aki egyből mondta, hogy szárazságból adódó bőrgyulladásom van (nem látszott rajta semmi sem - laikusként - kívülről) felírt egy (másik) krémet, amitől 1-2 nap alatt rendbe jött. Ja, és nem szabad szappannal mosni, csak fürdető krémmel (pl. a gyerekével, de lehet kapni felnőtteknek is, vagy írass azt is fel)

Metro téma: lerágott csont, egy időben tele volt vele az összes kereskedelmi csatorna (fókusz, aktív) ahol megállapították, hogy milyen csúnya dolog, meg szabálytalan is, aztán maradt minden a régiben.
vantal

metro: lehet, én is balkanbirka vagyok (tényleg), pedig a szakmámban nem. egyébként hagytam ott már telerakott kocsit az áruház pénztárában, mert packáztak velem.

Tmira!
Megkerülő megoldás. Kell még fejni? Addig kell, amíg a napi összteljesítmény (szopott+fejt) el nem éri a 800 ml-t(8 deci).
Vantal!
Van egy szakmai zsöveg, latinul értőknek eredetiben is: "post hoc ergo propter hoc". akkor szokták mondani, ha valami a kezelés alatt meggyógyul, de nem biztos hogy a kezelé hatására.
A gyermekgyógyász professzorom mondta: A gyermekbetegségek többnyire maguktól is meggyógyulnak (de ezt nem mindíg célszerű megvárni).
Még egy idevágó jelszó: Medicus curat natura sanat.(Az orvos kúrál, a természet gyógyít.)
gyuri
Szeged

Doktor úr!

Kb egy hónapja voltam a Csütörtöki dr. úrnál mert iszonyatosan fájt a hasam a méhem tájékán.Kiderült, hogy kicsit be van gyulladva a méhem. Kaptam diclofeanc duót amit öt napig kellett szednem napi egyszer. Megegyeztünk ha nem múlik el vissza megyek. Szerencsére elmúlt egészen idáig. Viszont megint nagyon fáj és most már a petefészkem környékén is.
Sajnos a dr. úr egész augusztusban szabin van. Az lenne a kérdésem , hogy most is a Farkasinszky dr. úr a helyettese?Ilyen esetekben minden betegét átvállalja vagy csak a kismamákat?
Valyon felkereshetném őt a problémámmal?
Válaszát előre is köszönöm:Kira
kira

Doktor Úr!
Köszönöm válaszát, megpróbálom fejés nélkül, hátha lesz változás.

Vantál!
Ez most hülyén hangzik, de örülök, hogy neked is ez volt. (gondolom érted, hogy nem azért mert neked is fájt) Folyamatosan falba ütköztem a problémámmal, mert mindenki csak azt tudja mondani, hogy az nem lehet, hogy fáj. Ez az élet legszebb dolga stb. Idáig mindent kipróbáltam, mert minden tanácsadó abból indult ki, hogy én csinálok valamit rosszul, de amikor megmutattam hogy fejek, szoptatok stb. csak tanácstalanul álltak, hogy nem tudják mi lehet. Nekem meg sokszor annyira fáj, hogy a könnyem is kicsordul.
Mira
tmira

Doktor: nem értünk egyet Kép Ha valamire van megoldás, miért kéne feleslegesen szenvedni? Ennyi erővel minek találták fel pl. a samponokat, ha a hajunk úgyis öntisztít előbb utóbb?
Másrészt meg hiába orvos, akkor is "csak" egy férfi, így csak vizuális, és nem fizikális élménye volt arról, hogy milyen fájó mellből etetni egy csecsemőt Kép
Lehet, hogy én is el tudom képzelni, hogy milyen az, ha egy férfit jól ágyékon rúgnak, de valószínűleg megtapasztalni egészen más lehet Kép
vantal

Sziasztok!

Lányok, még elvileg 4!!!! nap van hátra a szülésig.Kép Csak sajna semmi jele, hogy közeledne az idő!Kép Gergő baba nagyon jól érzi magát a pocakomban.
Kedden voltam vérvételen, uh-n, és CTG-n. Az uh ismét nagy élmény volt, főleg a férjemnek. Azt mondták szép nagy baba lesz. Egyépként minden rendben van. A CTG nem volt vmi izgalmas. Az én fiam nagyon lusti volt. 1-2 keményedésem volt, de semmi különös. Ja, és a gép is rossz, mondták, hogy már rég megkellene csináltatni, csak ugye az pénzbe kerül. A párom próbálta megcsinálni, de nem sikerült.
Kedden kell újra mennem(aznapra vagyok kiírva), akkor a doki is megvizsgál. Remélem azért a hétvégén lesz vmi action! Ha nem, akkor majd megbeszéljük a továbbiakat.

Jucus

jucus1

Jucus: durván szeles időt mondanak a hétvégére, úgyhogy szerintem Gergő baba is megjelenik a hatására Kép
vantal

Doktor Úr!

A terhesség előtt nem voltam egy izzadós típus, a terhesség alatt viszont - gondolom a többlet súly, több vér, víz hatására - sokkal többet izzadtam. Azt hittem, szülés után ez a többi terhesség alatti tünettel elmúlik. De nem, sajnos ugyanolyan izzadékony maradtam, pedig elég hamar visszafogytam a terhesség előtti súlyomra, ami 54 kg, még csak nem is sok. Lehet ez ellen tenni valamit(a dezodoron kívül)?Kép
Válaszát előre is köszönöm!
Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Hát még lehetet gyakran zuhizni KépKépKép
Viccen kívül azt gondolom, hogy ez hormonális, úgyhogy szerintem semmit Kép Nekem pl. ez tök változó, mert néha totálisan elmúlik, aztán kijön megint egy-két napra.
vantal

Sziasztok!

Marqueza!
Én bizony úgy maradtam Kép. Még 2 évvel a szülés után is izzadékonyabb voltam, mint előtte. Bár én nem vagyok egy kis darab... Kép vagy inkább Kép.
Most egyenesen katasztrofális a helyzet, főleg így a végefelé.
Kíváncsi vagyok mit válaszol a dr Kép!

Jó éjt! Virág 38+2
virga

Marq!

Nálam is ez a helyzetKép
Pedig mint láttad én sem vagyok molett, sőt pont ideális az 59.6 kg a 171 cm-hezKép
Vendég

S.O.S Lányok!
Fruzsinak a reggeli széklete kicsit zöldes volt, voltak benne egész sötét színű darabkák is. Az alapja a szokásos aranysárga volt, de a zöldessége miatt idegesítő. Õ csak anyatejet eszik, a közérzete szokásosan jó, nevet, nem fáj a hasa és semmi furát nem veszek észre rajat. Aki már gyakorlottan szakavatott a kaka kérdésében tudna nekem valamit mondani erről, mert most nagyon idegesít mi lehet!!!! Előre is nagyon köszi!
Pocak
picipocak19

Vantal!
Félreértetted ami írtam. Ha van valamire olyan megodás, ami valóban(!) hatékony akkor arra szükség van. Én arról írtam, hogy kezelünk valamit de az nem hatékony, viszont közben a természet megodotta. A látszat ellenére tőlünk függetlenül.
A tökönrúgás az más.

Marq!
Nem a nagy meleg? Az izzadásnak lehetnek hormonális okai (pl. pajzsmirigy betegség:egyéb tünetek: szapora pulzus, kissé emelkedett vérnyomás )is ezt helyes lenne kivizsgáltatni.
gyuri
Szeged

Doktor úr!

Biztos véletlenül elkerülte a figyelmét a kérdésem.

Szóval nekem a Csütörtöki dt.-úr az orvosom.De ő most egész hónapban szabadságon van. Kb 2 hónapja voltam nála mert nagyon fájt a méhem kiderült, hogy valószínüleg be volt gyulladva. Kaptam rá diclofenac duot amit öt napig kellett szedenem napi egyszer. Megegyeztünk, hogy ha nem múlik el vissza megyek. Szerencsére elmúlt egészen idáig. Most ismét nagyon fáj és most már a petefészkem környéke is.

Azt tudom, hogy a helyettese a Farkasinszky dr. úr. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor minden betegét átvállalja vagy csak a kismamákat. Valyon fordulhatok hozzá a problémámmal vagy inkább az sztk- ba menjek. ( Bár azt a helyet valamiért nagyon nem szeretem.)

Köszönöm válaszát: Kira
kira

Pocak!
Volt tegnap Fruzsinak kakija?
Nekem annyit mondott a védőnő, hogy előfordulhat, ha a kelleténél többet van a pociban a tejci, akkor lehet zöldes színű a kaki. Szal ha mondjuk ő naponta 3-szor kakil, és tegnap "csak" kétszer, vagy egyszer volt, akkor többet volt a tejci a pociban, mint szokott. Ezért lehet zöldes színe a székletnek.

Kép Kép
fricky

Fricky!
Tegnap reggel volt csak kaki, akkor talán ez lehet az oka... Nektek is volt ilyen már? Azzal nyugtatom magam, hogy jó a közérzete, nevet, igaz aludni nem nagyon akar.
Pocak
picipocak19

Picipocak: ilyen minden csecsemőnél előfordul időnként. Azt mondják, hogy ilyenkor fáj a pocija. Nem kóros!

Doktor: "A gyermekbetegségek többnyire maguktól is meggyógyulnak" - mondatából azért nem erre a gondolatmenetre lehetett következtetni, de biztosan hiányosak a szövegértelmezési képességeim Kép
vantal

Pocak!
Igen, nálunk is fordult már elő ilyen, azért írtam. Az tény, hogy tényleg rémisztő, amikor "zöldet" látsz a pelusban Kép
És igazad van, aha vmi baja lenne, nem lenne nevetős...

Kép Kép
fricky

Pocak!

Nálunk minden kaki kiwizöldben pompázikKép
Ez attól függ, mit kap enni, a Humana HA-s tápszertől élénk zöld és sárga, a simától csak sárga, míga Mildibé-től világosabb zöld. Valószínűleg ettél valamit és attól lett más színű, mivel az kiválasztódott a tejbe. Amúgy a baba széklete mindegy milyen színű, az a lényeg, hogy ne legyen nyákos, vagy véres.
Valamilyen epefestéktől van zöld színe, de ennyire nem vagyok kakiszakértőKép

Amikor először megláttam én is megijedtem, én még a védőnőnek is megmutattam, nálunk volt, amikor kakilt, és ő mondta, hogy semmi bajKép
Ha jókedvű és gyarapszik a súlya akkor nincs baj!
Szóval nyugi!

Üdv :Dóri
Vendég

Köszi lányok, most megnyugodtam kicsit.
Rossz, mert a gyerekorvosunk nyaral, és a védőnő is most van szabin...
Még egy kérdés: hány hónapos kortól kezdtétek a sárgarépa vagy krumpli meg ilyenek kostoltatását?
Pocak
picipocak19

Lányok!

A szülésnél kórházi hálóinget adnak?

KépKép
tibicsoki75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?