Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Tegnap apával akcióztunk,olyan jó lenne ha most sikerülne a baba. Annak örültem a legjobban hogy közben reljesen eltudtam vonatkoztatni a dolgoktól és csak a feszültségoldás volt a lényeg.KépKépKép
Próbálok kevesebbet foglalkozni vele,mert így sokkal jobban érzem magam és nyugodtabb vagyok!!!!!Kép

Szisszka!Kép

Örülök hogy jól vagy,én is jól vagyok,minden rendben.Kép
Az óviban folyik az élet már megnyugodtam. Aranyos az új kolléganőm,szerintem jól kifogunk jönni ameddig dolgozok(remélem az már nemsokáig tart).Kép
Köszi hogy a tesztet megkérdezed!

Adriana!Kép

Neked se lehet most könnyű hogy áttettek egy másik szobába,én tudom milyen érzés.
Remélhetőleg hamarosan mégis belefogtok a babaproektba és akkor már csak az lesz a fontos.Kép
Imádom a képeidet mindig!!!!
Köszi!Kép

Unique!Kép

Sajnálom hogy nem vagy jól!Kép

Sysy
sysy77

SysyKép
Köszi, de ne sajnáld.Kép Már én sem teszem. Boldogan vagyok sz...rul. Kép Te sem fogod sajnálni, ha Te leszel rosszul majd anno (bár ne így legyen és Te ne legyél rosszul a babótól, ezt kívánom)! Kép

BabusKép
nagyon köszönöm, hogy írsz! Kép hálás vagyok minden infóért. nem sürgős, Kristóf az első!!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Vanda! Kép
De jó hogy jelentkeztél. Elárulod nekem, hol lehet a tornát megtanulni? Van erre külön tanfolyam? Vivinek is jó lenne ha tornázna, hátha jobb lenne az étvágya. Kép

Edinka! Kép
Gyönyörű a lányzó! Örülök, hogy már nem kell hordania a terpeszpelust. Mi is ma megyünk a 3.havi oltásra. Már előre félek tőle. Szegény lánykámat ma sokat szurkálják, ma délelőtt kapott fülbevalót is. Nagyon jókislány módjára viselte csak 2 percig sírt. Úgy sajnáltam...

Nicol

Kép
nicol

Szia Lányok!

Nno, csak összejött:

Aug. 18-án szombaton 21:00 órától a Budai Várban 40 perces műsort adunk!
Várlak Benneteket szeretettel!

réka
Vendég

Duddu!
Aug.18 az nem csütörtök?Kép
Csak, mert más programunk van szombaton, ami 20-a, vagy hogy is van? Kép
Bogi
dbogica

Duddu!
Aug.18 az nem csütörtök?Kép
Csak, mert más programunk van szombaton, ami 20-a, vagy hogy is van? Kép
Bogi
dbogica

Itt, Esztergomban, esik az eső, meg dörgött is. Talán hoz egy kis felfrissülést.
Van itt valaki?Kép
dbogica

BogicaKép
Igen, itt vagyok! Itt is iszonyú vízáradat van.. Most nem bánom. Tőlem akár jöhet az ősz, úgysem fürdök és nem napozok. Kép

Az önző Unique Kép

KépKép
unique

Bogi!
De, 18-án csütörtökön lesz.
A végén még összejön a Babanet randi?

dudu
Vendég

Jobban vagy már?
Képzeld egyik barátnőmnek most negyed 3 környékén született a 2. babája.
dbogica

Az előbb elkezdtem írni, de akkora vihar van, hogy kicsapta az áramot...
Olyanokat dörög, hogy beleremeg az emelet is!

Adri
Én nem érzem sehogyse, azt se hogy sikerül, azt se, hogy nem...
De azért köszi a drukkot, az mindig jól jön!!!! Kép

Unique
Azért jó is az a kis rosszul lét! Nem sokára kellemes emlékként fogsz visszagondolni rá, amikor a tökmagod már a kezedben tartod! Kép És hidd el, sokan irigyeljük tőled azt a kis hányingert!Kép
Magne B6-ot én egyébként is szedem...
Bocsika, hogy nem írtam le a kutyusok történetét még, de annak is örülök, hogy ma többször tudok jönni, és írni!
Eddig az volt, hogy olvasni volt időm, aztán mire az írásig eljutottam volna, mindig kellett valami mást is csinálni!
De ígérem bepótolom a kutyusos sztorit!

Junko
Én örülök neki, hogy írsz!
Hidd el, mi itt mindent érdeklődéssel olvasunk, fogadunk! Kép
Írj bátran!

Réka
Találó a kép! Kép
Én is elmentem volna megnézni téged, de sajna nem fogok tudni elmenni Kép

Sysy
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok!
Remélem most bevágtat hozzátok is egy zebra!!!! Kép

szisszka

Üdvözlet lányok!

Csak benéztem hozzátok,remélem mindenki jól van és rendben van.Olvasgatlak benneteket.

B.
bangi

AngiKép
Miért nem írsz, ha már úgyis olvasol? Kép
Kíváncsiak vagyunk mindenre... Tudod, olyan igazi pletykaf...kek Kép

BogicaKép
Grat az ismerősödnek a babóhoz! De jó lenne már a kezemben tartani a pöttömömet! Kép Addig még jó sokszor meg fogja kínozni anyát... Kép

SzisszkaKép
Sajnálom az áramkimaradást. Remélem, nem írtál előtte sokat. Az olyan bosszantó, amikor elszáll... Én megviccelem általában a babanetet, hogy amikor megírom, Ctrl+C-vel beteszem az egész szöveget, így ha kivág, megmarad. Na de mindegy, mert mindig akkor szórakozik velem, amikor elfelejtem Kép
Képzeld, ebédre ettem sonkás kockát és azt úgy lenyomtam, olyan jóízűen, mintha mindig is erre vágytam volna. Úgy látszik a megfejtés tészta. Na nem kellett hozzá sok, kb. 15 perc újra éhes voltam. Vettem egy csomó barackot, az klassz lesz estére is. Éhes vagyok!!!! Kép Még ki kell találnom, hogy mire is... Kép

JunkoKép
Hajrá, mizu Veled? Igenis írj gyakrabban, csak úgy ismerünk meg! És lehet, hogy ha nem tudsz eljönni a szept-i talira, csak így, neten keresztül ismersz meg minket! Bár én azért remélem, hogy mégis el tudsz majd jönni... Kép

Na elgudulok...

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Annácska, Unoque!
Én csak most tudok gratulálni Nektek, mert most kezdtem visszaolvasni a nyaralás miatt olvasatlan múlt heti adagomat!
Hihetetlen számomra, de annyira örülök!!!Annyira megérdemeltétek!
Annácska elötted amúgy is le a kalappal, hogy annak idején felvállaltad Annamarit, Unique Te pedig már a táblival való küszködések és fáradság miatt is!!!

Majd még folytatom az olvasást, csak ezt mindenképp meg akartam még ma írni, mindjárt vége a munkaidömnek!

Kinga
Kinga79

Szia Kinga! Kép
Üdv itthon! Mindig klassz, ha van kipihent ember is közöttünk Kép
Köszi a grat-ot!

Pusza

Unique

KépKép
unique

:-)

tudod Uni én még kezdő vagyok köztetek. Tegnap páfrányka voltam a PG53-on.Ma nem már, nálatok is ilyen múlandó volt ? (persze ha használtátok)
Iszom a teádat rémszar íze van , de hűtve üsse kavics.

B:
bangi

Unique
Nem volt annyira sok azért amit írtam!
Jó étvágyat Neked! Örülök, hogy megjött az étvágyad! Jajj, én egyébként is éhes vagyok mindig!!! A barack jó dolog!! Kép Ezt a kisangyalt Nektek küldöm, hogy nagyon vigyázzon Rátok! Kép

Kép

Kinga
Üdv itthon! Jó újra látni téged! Kép
Nyaralás milyen volt?

Bangi
Nyugi nemrég még én is kezdő voltam itt.
Aztán szép lassan eljutottam oda, hogyha itt vagyok, be nem áll a szám! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Csak egy kicsit jövök, mert megyek lustizni bibíKép

Bangi, az uccsó mondatodon nagyon jót röhögtem, pedig nem is röhelyes. Kavicsot gondoltam kavics helyett, és így már nekem is kell cicka.

Jó olvasni a régieket, és az újakat is! Ebba, nagyon édi a gyerkőc, olyan szép szabályos gombóc feje van, ez msot tényleg bók volt, mert ha megnézed egy csomó krumpli fejű gyerek van, akik majd egyéves korukra kupálódnak ki. Persze nekem az sem számítana, ha a baba krumpli, tojás, vagy jólszituált uborka fejű lenneKép Csak egészséges legyen.

Vanda!

Büszke lehetsz magadra, hogy így tudtok küzdeni, de amint látom, már most megvan a gyümülcse. Nincs képed, amit felraknál????

Na a próbálkozóknak nagyon örömteli szórakozást, az izgatottaknak pedig hamarosan zebrát kívánok, és nagyon drukkolok:

Juca, aki álmos, és nagggyon egészséges

tjuca

Unique

Írtam mailt!Kép

Babus

Kép
babus2005

:-))))

Örülök neki végre valakit nevetni látok ;-)
Ma úgy is semmilyen napom van. Ma vagyunk a férjemmel 3 évesek. (3 éve ismerjük egymást) Megyünk valahova megünnepelni.
Szóval PG 53 -ról senkinek semmi? Gyúvan akkor majd én kitapasztalom, hátha segít másnak egyszer, persze nekem elsőnek:-)

B:
bangi

Szia Bangi!

Mi az hogy semmilyen nap, kicsit turózd fel a hangulatodat;-)

PG53 nekem is van. Több napig szokott páfris lenni, meg van, hogy piri alatt is. Most szerintem hagyd a kütyüt és élvezd az estét:-))))

Juca

tjuca

Bangi!

Én használtam a PG53-at, és nekem csak egy napig volt páfrányos, max. másfél. Mondjuk beletelt egy kis időbe mire kitapasztaltam, hogy pontosan mennyi nyálat kell rákenni, meg minden. A plafonig ugrottam örömömben, mikor megláttam az első páfránykáimat.

Képzeljétek, ma bejelenkeztem a védőnénihez, pénteken 10-re megyek hozzá. És anyukának szólítottKépKépKép Hát az valami isteni érzés volt!!!
Jövő pénteken meg a választott doktornénimet látogatom meg. Nem tudom milyen lesz, mert személyesen nem ismerem, de sok jót hallottam róla. Gajdos Editnek hívják, és az István kórházban dolgozik. Remélem szimpi lesz.

Sziszka!

Mikorra tervezed a tesztelést? Ez a nagy étvágy jó jel is lehet! Kavicsom is mindig kajás, de neki mindegy, hogy mi az, csak kaja legyen, és semmiképpen ne máj. Azonkívül bármi jöhet.

Hétvégén utazunk haza anyuékhoz, végre láthatják az unokájuk sztárfotóit. Nem tudom, melyikünk várja jobban, ők vagy miKép

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SziasztokKép

BabusKép
Köszi a mailt, holnap fogom csak megkapni, sajna, vagy nem sajna, de hazajöttem a melóhelyről Kép

JucaKép
Ez a kicsit jövök - duma ismerős Kép Már itt is ragadtál Kép

AngiKép
PG53 no info, sajna. Élvezni párral az életet, na az a döfi! Kép

SzisszkaKép
Az a hányinger csak elő-előbujkál a kaja alól is Kép
De most rájöttem, hogy tészta jöhet. Már fő is a tejfölös tészta ... Kép
Édi a kisangyal nagyon! Ha ilyen édit küldesz, az tuti, hogy vigyázni is fog ránk! Kép
Juj, de izgi, jövő héten ilyenkor már látni fogjuk pöttömöt Kép

Magam is meglepődök, mostanában mekkora itt a pangás... Olyan sokan vagyunk a táblában és olyan kevesen írunk! Kép

Vígasztaljatok-meg-Unique (de azok, akik nincsenek itt velünk Kép)

KépKép
unique

Évi77Kép
De jó, úgy irigyellek a védőnéni miatt! Kép Szimpi volt így elsőre? Vagy ismered már?
Kívéncsi vagyok a dokira. Dokit választottál vagy kórházat először? Sok jót hallottam az István kh-ról... MOndjuk volt kevésbé jó tapasztalatom is vele kapcsolatban (ez a kh fekvéséből adódik, ott a IX.ker.-ben...), de alapvetően a helyén van ott minden.
Annyira de annyira "irigy" vagyok, hogy minden rendben van Kavicskával!!! (bocsi érte, gondolom, Te is átélted ezt az első UH előtti érzést... Kép, tényleg bocsi, nem bántóan gondolom, hanem pont ellenkezőleg... Kép)

Pusza

Unique

KépKép
unique

Olyan jó , hogy írtok nekem.-OO

Évi 77!

Én is így voltam vele, örültem neki. És akkor ez azt jelenti, hogy peteérés van, igaz? Az akkor ott elindul és mendegél a kis útján szép nyugodtan, mikor orvul megtámadja egy pasi és lesz belőle Prüntyőke!:-)?? Jól tudom a leckét????

Uni!

Azt hiszem oly tömőre a lényegre tetted a mancsod, hogy nincs szükség kommentálra.:-)

Tjuca!

Hát hallod több nap meg még piroska is. örülök , ha megremeg a páfrány levél:-) Most nem kütyüzök már, majd holnap.

Mindenki!

Ja és amikor megismerkedtünk és az első randi volt, ugyan így szakadt az eső. Akkor még nem mondtam első randin, hogy ugye tudod a mondást?!

Na ti tudjátok?:-)
bangi

Unique
A tészta jó dolog!!! Kép
Én imádom!KépMeg is látszik rajtam!KépÉn olyat szoktam csinálni, hogy sonkás, sajtszószos! Imádooom!!!!
Ugye lesz Pöttömről sztárfotó? Na mindegy a lényeg, hogy minden rendben legyen!!!! Kép

Bangi
Gratulálok az évfordulótokhoz!!!! Kép
Jucának igaza van! Ne foglalkozz ma mással, csak hogy szép estétek legyen!!! Kép

Évi
Köszike!
Bár nálam az általános, hogy folyamatosan csak ennék! Volt, h 4 órán keresztül folyamatosan csak ettem! Kép
Bevallom, nekem a tesztelés még eszembe sem jutott!!! de ha belegondolok... nwem is tudom, talán ha jövő hét szerdáig nem jön meg, akkor tesztelek! Kép
Majd mesélj, hogy sikerült a hétvége!!!
Hú, bizti nagyon jó érzés lehetett, amikor a védőnéni anyukának szólított! Kép És az milyen jó lesz, amikor majd kis Kavics mondja, hogy anya! Kép
István korházról sok jót hallottam!!!! Kép

Sziszka

szisszka

SzisszkaKép
Hova tűnt a képed a profilból? Így nem hiteles, ha azt mondod, "meg is látszik rajtam" Kép Kép
Nem látjuk... Kép

KépKép
unique

Másikat akartam felrakni
mindjárt megoldom!!!! Kép

szisszka

Sziasztok Kép
Látom vége beindult itt az élet Kép

Kinga Kép
Örülök, hogy itt vagy Kép
Kép
Nagyon köszönöm a gratut Kép

Évi Kép
De jó, hogy már itt tartasz Kép Tényleg nagyon megható, mikor először hívak anyukának Kép Még emlékszem rá és már most is nagyon várom, hogy újra átéljem ezeket Kép

Sziszka Kép
Csendesen, de nagyon szorgosan drukkolok neked Kép

Unique Kép
Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy, remélem a Magne-B6 majd segít Kép
Nekem még nem sok jelem van. A melleim kegyetlenül fájnak és nagyon fáradt vagyok Kép Js és én is nagyon éhes vagyok, viszont nem igazán kívánok meg semmit.
Ma elsétáltam egy kínai előtt és majdnem elcsábultam (ezer éve nem ettem kínait), de inkább nem mertem bemenni, ki tudja mit kaptam volna Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Unique!

Személyesen még nem találkoztam a védőnéninkkel, csak telefonon beszéltünk. Pénteken már többet fogok tudni róla. Először kórházat választottam, mert sok jót hallottam az Istvánról. Igazából Petik Dórát szerettem volna, de ő aug. 31-ig szabin van. Addig meg nem érek várni rá. SajnosKép És ne izgulj, a te kis tündérkéddel is minden oké lesz! Persze könnyű ezt mondani, én is szétizgultam a fejemet UH előtt. Mióta tudom, hogy Kavics jól van én is nagyon okos lettem, és osztom az észtKép

Bangi!

Akkor feltétlenül kapd el apát ma este! Hajrá! Én még annyit "segítettem" a természetnek, hogy beszéltem a petesejtekkel, hpogy most tegyék félre a jó neveltetésüket, és ha udvarolni kezd neki egy jóképű kiskatona, hát hogy is mondjam finoman, szét a lábakatKépKépKép Nálunk bejött...KépKépKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SzisszkaKép
Na az már mindjárt más. Vigyázz, résen vagyok ám Kép

AnnácskaKép
Az azért tuti jó, hogy nincsenek ilyen "kemény" tüneteid. Most, hogy megettem a napi tészta-adagomat, nekem is jobb. Olyan álmos vagyok, mindjárt összeesem, lehet, alszom egyet! Kép
Ez a mell-dolog érdekes. Nekem hol jobban, hol kevésbé érzékenyek. Kép Változó.
Pocid jobban van már? Te is szoktad érezni néha a pfészkeidet? Én néha érzem őket. Általában felváltva. na nem vészes és azt is csak max. 15 másodpercig, csak úgy picit fájdogálnak. A dokim szerint ez normális, de azért picit aggódom Kép
A nem kívánok semmit dolog nekem is csak ma tört meg a tésztával, és valószínűleg folytatódik még egy jó darabig. Kép
Kínaiba nem is tanácsolom, ott sokminden macskából van Kép

Évi77Kép
Én is sok jó hallottam az Istvánról, nagyon bababarát kórház. Te is érezgetted az elején a pfészkeidet? Vagy csak én érzem ezt???
Igen, ez a szétizgulom magam a piciért nekem is rulez... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Bangi!

Ne irigyelj, mert piri alatt páfrival nem kezdhetek semmit, na meg a több nap páfri fizikailag kikészít egy idő után. Nem vagyunk robotok, és udvarlók sem termelődnek határtalanul.

Juca

tjuca

Lányok!

Most jöttem rá, hogy kevés az utróm. Orvosomhoz képtelenség bejutni, meg nem is akarok, új orvost nem akarom letámadni, most mit csináljak????

Help help please help!!!

Juca

tjuca

Unique Kép
Hát én is jobban örülök, hogy nincsenek komoly tüneteim Kép Tuti lebukék mindenki előtt Kép Tegnap ez egyik kollegám meg is kérdezte mikor felálltam a délelőtt alatt már vagy 10-szer pisilni, hogy már megint??? Kép
A melleimben sajnos van egy-egy összeállt mellállomány és ugyan erre figyelmeztetett a doki, hogy rosszabbodni fog ha pocakos leszek, de azért ennyire nem számítottam Kép Éjjel aludni sem tudtam, csak forgolódtam Kép

Évi Kép
Gondolkodtam én is az Istvánon, de mivel ott egy dokit sem ismertem, így lett a II. női Kép
Drukkolok, hogy szimpi legyen a védőnő is és a dokid is. Az a legfontosabb, hogy megbízz bennük Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska
Akkor csendesen megköszönöm neked! Kép

Unique
Nem tehetek vissza képet! Kép

Sziszka

szisszka

Unique!

Én is éreztem a petefészkeimet, főleg az elején, utána a 6. héten jobban belehúztak, azóta semmi. Ezzel párhuzamosan úgy is fájdogált a hasam, mintha meg akarna jönni. Ez még most is van néha, de egyre ritkábban, és egyre kevésbé érzem. Az izgulásról annyit, hogy szerintem ez az utolsó lélegzetvételünkig megmarad... Mindig lesz valami. Eddig "csak" azért kellet izgulni, hogy miértnemjönmárösszebiztosvalamibajomvanKép Utána, hogy szépen megtapadjon, hogy legyen szívhang, 12. heti vizsgálat jó legyen, AFP jó legyen, mozduljon már meg, miért nem mozog még, miért mozog annyit, miért nem akar már kibújni, miért akar máris kibújni, szóval ezer dolog. A java meg utána jön...Kép
Úgyhogy ez már csak rosszabb lesz! Megnyugtattalak?KépKépKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

JucaKép
Nem is tudtam, hogy Te szedsz utro-t... Kérdezzek Neked "készleteket" a kaalis topicban? Kép
(persze csak ha itt senki sem reagálna... Kép)

AnnácskaKép
Sajnálom ami a melleiddel történik. Kép Látom, azért Neked is kijut belőle rendesen.Kép Ha nem így, akkor úgy. Kép Remélem, azért javulni fog idővel! Kép
Én mondjuk nem pisilek, ha nem iszom. Viszont sokat-sokat iszom (napi 2-3 litert min.), így sokat is pisilek. És pisi után sem érzem úgy, hogy "üres lennék". Ilyet érzel Te is? (bocsi a hülyébbnél hülyébb kérdésekért... lehet, taliznunk kellene egyszer kettesben átdumcsizni a kezdeti nehézségeket, hogy ne untassuk itt a tömeget Kép)

SzisszkaKép
És miért is nem???? Párod nem engedni (mint nekem)????

Évi77Kép
Megnyugodtam a pfészkeimet illetően. Kép Nekem is fájdogál néha, mintha meg akarna jönni, közben enyhén érzem a derekam is olyankor. Kép Köszi a nyugtatást. Kép Komolyan. Nekem ez tényleg sokat számít. Mivel csak jövő héten megyek első UH-ra (6+6 leszek), és igazából most cserélem a dokimat, tehát a régihez nem mehetek, új meg még nincs, így a tüneteimet - jobb híján - kénytelen vagyok itt, Veletek megosztani és ha kérdésem van, Titeket nyaggatni vele. Nagyon köszönök (előre is) minden segítséget!
És egyetértek Veled abban is, hogy végig izgulunk valamiért. De ez már olyan klassz öröm, nem? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Mi ez a punnyadás lányok?

Akkor szép álmokat nektek!!!
Kép
Később még lehet, h benézek!!! Kép

Puszcsi!!!!

szisszka

Unique
Nem szeretné.... de ha akarod mailben küldhetek képet! Mert azóta rövid ám a hajam... ami a profilban volt, az tavaly nyári kép..

szisszka

Igen! Írok mailt! Kép

KépKép
unique

Helló!

Még csak kedd 20:40-nél tartok, de gyorsan...

Pocakosok!
Ne toljatok ki magatokkal!
Babával is lehet úszni!
Sőt!
Én 32 hetet végig úsztam, és 5 hónaposan az óceaán csapkodott a földhöz, olyan erős hullámok voltak néha! (alaposan meghengergetett az tény!)
Mégis gyönyörű, egészséges babám van, aki végtelen nyugalommal bír, se hiszti, se csakanyávaltudokmeglenni, stb.
Ugyanez igaz az állatokra is! Moss kezet, de ne taszítsd el őket magadtól!
A túlzott óvatosság szülés után sem feltétlen jó, mert előbb utóbb biztosan találkozik bacikkal, és minnél később annál nagyobb a valószínűsége fertőzésnek! Nem arról beszélek, hogy tedd a gyereket a mocsokba, de egy kis kosz kell! Olivér egyetlen egyszer volt beteg, leszámítva az oltások utáni nyügit, pedig még mint kiderült fertőző bárányhimlős babával is játszottunk, mégsem szedte össze!

Légyszi!
Ne vigyétek túlzásba a dolgokat!
Naaaaaa!

Olvasok tovább, amíg nem indulunk moziba!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziszka Kép
Van mentségem, a lányommal játszottam Kép
Gyorsan ledobom aludni és jövök Kép

Unique Kép
Benne vagyok egy vagy akár rendszeres taliban is Kép
Biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is Kép Szerintem én is a nagy folyadék bevitel miatt pisilek ennyit és nekem sincs az az üresség érzésem Kép

Annácska

annácska

És a bizonyíték

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Egy kicsit eltűnök, és mit látok, klikkesedést! Kedves csajok, nemán, ti vagytok a kísérleti nyúl, tehát, amit itt megosztotok a tömeggel, annak a további babások fogják a hasznát venni. Találkozhattok, de ne bizniszeljetek a topicon kívül sokat! Ha fagyiztok, én is mennékKép

Unique!
Megtennéd? Írjanak a jucitel@freemail.hu-ra, vagy ide.

Eszter!

Mit nézel meg? Hétfőn láttam a Madagaszkárt, mondanom sem kell, hogy a zebra volt a kedvenc szereplőmKép Bátran merem ajánlani, nagyon aranyos, és tényleg jók a poénjai. Én rosszabbat vártam, de nagyon jól kikapcsolt.

Juca

tjuca

EszterKép
Aztamilyenédeskiskukisodvan!!! Kép Kép
Látszik rajta, hogy anyja még az óceánban is megfürdött vele! Kép
Tréfa off. Úgy gondolom, hogy a 12. hétig várnék azzal a fürdőzéssel. Tudom, hogy utána meg már nem lesz olyan jó idő, de én olyan parás vagyok... Kép Tudod, a szexet sem kívánom. Kép
Az állatokkal (kutyák) kapcsolatban: tudom-tudom, kézmosás megminden. Rendben is van, én csak attól parázok, hogy rámugranak és beletaposnak a pocimba. (régebben volt már rá példa nemegyszer hogy nagyon megörültek nekem Kép) Ezért inkább csak óvatosan velük.
Aranyos vagy, hogy így "hegyezed" a füled ránk és szükségünk is van a segítségedre! Köszi! Kép

JucaKép
Megtettem. Kép Nincs klikkesedés, csak gondoltam, lehet, hogy nektek nem annyira pálya állandóan a "szenvedéseimről" olvasni nap mint nap, nekem meg jó lenne kidumcsizni magam Annácskával, hiszen hasonló kor, hasonló érzések, vagy mi a szösz Kép Naaaaa... Fagyi? Jól hallok? Le sem megy a torkomon, de jól hangzik Kép

Unique

KépKép
unique

Íme egy kép. szeretnék majd én is egy ilyen zebritKép
Kép
Juca

tjuca

Juca Kép
Oké Kép Be veszünk a buliba Kép
Csak nem akarunk untatni titeket Kép
Utrót sikerült valahonnan kerítened?

Eszter Kép
Nagyon cuki a fiad Kép
Látom bárhol, bármikor képes elaludni Kép

Unique Kép
Elpiledtél? Kép

Annácska

annácska

Unique!

Itt mindenki máson parázik, mes meg a más parájából okulKép

Tudom, hogy nem csussz a fagyi, majd én eszem, ti meg mondjuk gyömbiztek!Kép Na jó nem vagyok én alapban ennyire gonosz, kivárom szeptemberi talit. Már nagyon várom, úgy bizony!!!

Eszter!

Olivér, ha pár évvel idősebb lenne... majd vigyázhatsz az oviban a csajokkalKép

Juca

tjuca

Annácska!

Nem senki sem jelentkezik. Most, hogy ilyen nagyon beteg vagyok holnap addig megyek, míg nem sikerül íratnom egy dobozzal.
Csak gondolom egy vadidegen orvos nem fog majd örülni a kérésnek.

Juca

tjuca

sziasztok

új vagyok, most regisztráltam. kb 2 hete olvaslak titeket, de nagyon tanulságos, néha vicces (a leendő apukák felturbózása), néha viszont nagyon szomorú... de nagyon jó, hogy van egy ilyen fórum, ahova bekerülni vágytam és ezért is regisztráltam, mert annyira kedvesek vagytok egymással..
mi a párommal csak 1 hónapja próbálkozunk, de már a vágy nagyon dolgozik...
jó volt olvasni, hogy az új zebrások milyen boldogok tőle és egy kicsit jó belehelyezkedni a helyetekbe...

Orsi
Kép
Kép
spulni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?