Annácska
Azért az a vérvétel lehet, hogy jó lett volna, nem? Bár sztem tuti rendben van minden, hiszen akkor nem szurkálna a pocid, de én spec. annyira megnyugodtam, hogy legalább a hormonok rendben vannak... Már nem is emlékszem az értékekre, csak mondta a doki a telefonban, hogy minden ok és ráérek később menni UH-ra. Engem ez önmagában megnyugtatott.
A gyógyikkal kapcsolatban: ahányat kérdeztem, annyi vélemény. Van, aki a folsavra esküszik, van aki az elevitre. Változó.
Én eddig a terhesség előtt napi 2 folsavat szedtem (6 mg), most áttértem a reggel 0,5 + 1 elevit, este 1 folsav-ra. (este én még bedobom mellé a 1/2 Bromo-t is, biztos, ami biztos
).
Ezt szeretném majd fokozatosan csökkenteni 1 elevit + 1 folsav, majd úgy, hogy egyik nap elevit, másik nap folsav. Sztem ez a legkiegyensúlyozottabb.
Nem bízom abban, hogy csak 1 elevit. Az elevitben van 0,8 mg folsav. Erre van a legnagyobb szüksége a babának most. Namármost, 1 folsavban van 3 mg folsav. Tehát...
De sztem az is teljesen ok, ha egy elevitet szedsz, én már előre is parázom mindentől, tudod, 1. baba...
Tudom, hogy megéri várni az UH-val, csak már legalább azt tudnám, hogy jó helyen van megminden...
És fejlődik. Bár azt talán érezném, ha nem lenne rendben minden, nem? Na úgy látom, kezdődik nálam a kismama-para
Dido
Hogyhogy ki tudja, mi vár Rád ősztől??? Hát egy babó, természetesen!
Hogy lehet ilyet kérdezni, Te cickafark-ivó
A peugeot 206 is nagyon klassz autó, bár tényleg nem olyan nagy, mint a Thalia. Abból nekem méretre az SW tetszett meg. Most 307 (kombi) járok, de ez céges. Magamnak nem vennék ilyen batárt... Viszont amilyen jó fej a főnököm, sztem nem fogja elvenni a kocsit tőlem a babó miatt, úgyhogy talán (halkan mondom) megtarthatom majd és akkor bőséggel lesz hely egy másodiknak is
Azon mindig felkapom a vasszert, hogy a 0 km-es autó sosem pont 0........
Nárcisz doktornő
Mostmáraztán irgumburgum... Kérlek, gyere elő a homályból!!!!!!!
Pusza
Unique