Új privát üzeneted érkezett!

Stella!
Itt is leírom mekkor a boldogság ez nekem!!!!!! Király!!!!!!!!!!
Már alig bírom a zebrácskádat visszafogni!!!! Egy baba biztos van, de ki tudja lehet, hogy neked is ikreid lesznek! Ez ebbe a topikba lassan akkor hagyomáyn,ami nem baj lényeg hogy legyenek!!!!!!!!

Szorítok tovább!!!!!!

Wish!
Most látom írod, hogy oszthatom a zebrát, akkor már felrakhatom? Mert akkor már most frissítem is a táblát a legnagyobb boldogsággal? Vagy még inkább várjunk?????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Dzsúd!
Amit leírtál az csodálatos és egyben felfoghatatlan, miért jársz erre az analízisre, és mi ez tulajdonképpen? Elmesélnéd?
Köszi:Bogi
dbogica
 
 


Zsebi Kép
Hát Stella még biztos óvatos lenne, de én szívem szerint már látnám a zebrát a neve mellett Kép

wish
 
 

 
 

Wish!
Akkor várjuk meg vele szerintem negyedikét ha előbb nem mondanak ennél biztosabbat! Fú tiszta izgi! Örülök nagyon!

Már csomagolsz, vagy szépen lightosan? Jó lesz nektek a tengerparton! És merre készültök, van már konkrét hely?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Ok várjunk negyedikéig, bár remélem mostmár nem történik semmi és legalább egy babó ott is marad még nyolc hónapig Kép

Mi Krk-re megyünk a barátnőmékkel. A papájának van ott egy nyaralója és olyan jó fejek, hogy elhívtak minket is erre a hétre.
Még nem csomagolok, de ma kimostam mindent, meg voltunk vásárolni, bár csak kaját meg naptejet vettünk. Mást nem is nagyon viszünk, csak még egy pár könyvet és magunkat Kép

wish
 
 


Wish!
Szuper lesz! Hiányozni fogsz ám nekem!!!!!
Lelkileg már tuszt előre tekinteni és bízni a 3-ban??????

Stellában én is bízom és abban, hgoy nem lesz semmi baj, de most azon a pár napon nem múlik a zebraosztás és biztos ő is így akarná babonából! Mire jössz már kint fog csücsülni!!!!

Tralllala!
HAHO! ??????????????????????????????????????????????????????????????
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


STELLA KépKépKép
Majd kiugrok a bőrömből!!!!!! Ez SZUPER HÍÍÍÍÍÍR!!!!!!!!!!!!!!Úristen, kiugrik a szívem, ANNYIRA SZORÍÍÍÍÍTOOOOOOOOOOOKKKK!!!!!! 4-e az csütörtök, ugye?!? Fél lábon is kibírjuk együtt, Igaz, Csajok?!? Mindenki emelje fel addig a fél lábát!!!! Kép DRUKK EZERREL A KIS STELLÁÉRT, STELLÁKÉRT!!!!

Wish Kép
Nagyon jó nyaralást Nektek, pihend ki magad, napozz, légy csoki színű, egyél sokat, borozz sokat, lógasd a lábad, cicid, hasad a tengerben (állítólag a sós víz jót tesz... Kép).

Zsebike Kép
Sztem is várjunk a zebrával 4-ig, de a lényeg, hogy mi tudjuk hogy OTT VAN AZ MÁR A TÁBLÁZATBAN, csak elrejtve Kép

Bogi Kép
Üdv a fedélzeten Kép
Egy barátnőm javasolta a Lelki köldökzsinór c.könyvet, megvettem, elolvastam, hatása alá kerültem. Ez az anya-magzat kapcsolatanalízisről szól, a lényege, hogy a baba és a mama már a szülés előtt megismerjék egymást. Én amúgy is fogékony vagyok az ilyen témákra. Aztán megszereztem az egyik doki számát és bejelentkeztem, és nem bántam meg, sőt.Hihetetlen élmény. Ha bővebben szeretnél olvasni a témáról, a mostani Nők Lapjában van egy kétoldalas cikk pont erről.

Tralllala Kép
HOL VAAAAGY?!?!?!?
HÍREK?!?!?

pá,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Köszönöm!
dbogica
 
 


Mili! Tralllala!

Kép

vikimi!
Hogy vagy?

Dzsúd!
mit csináltál a htévégén?

Hajnesz!
Mikor jönnek haza nem tudjátok????

Wish!
Jó utazást kívánok! Élvezd ki a tengert jót tesz a női dolgoknak!!!!!!! Remélem hárman jöttök haza!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Ez a "Wanted" tábla.. KépKépKép
Tegnap unokatesóméknál voltunk családi banzájon, azt hittem megdöglök a melegtől, ma meg a szomszédoknál ebédeltünk, ott meg egyenesen ömlött rólam a víz, tehát a napi tusoló rekordot már megdöntöttem. Éjszaka is egy szál bugyiban, cicimen-hasamon kicsavart hidegvizes törölközővel...a Kicsik se bírják ezt a meleget, alapvetően szusziznak odabent, nincs nagy mosorgás, csak amikor már az anyjukról ömlött ma a víz, akkor már Levike is reklamálni kezdett és a hideg zuhany alatt megnyugodtak. Nekik még fél fokkal melegebb van odabent...A vizesedés megelőzése érdekében azt mondta ahét elején a dokim, hogy max. 1,5 l folyadékot igyak, de persze levessel együtt...rossz gyerek vagyok most ebben a kánikulában, napi 3l folyadék, el is tűnt a szexi bokám Kép mint a Birodalmi Lépegető...
Összességében nyugis volt a hétvége, most már mi megyünk vendégségbe, nem mások jönnek 16-od magukkal.. Kép

Ti merre jártatok?!?

puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Azért vigyázz magadra, a vizesedés nem túl kellemes doldog! Remélem ha elmegy ez a nagy hőség a vizesedés is alábbhagy! Azért jó hogy a doki kevés folyadékot monda mikor ilyenkor nagy szüksége van a szervezetnek rá!

Én itthon voltam szombat este szarul lettem nagyon fájt a fejem és hánytam is. Kaptam rá szurit és már jol vagyok. Ma még fájdolgált a fejem, de mostmár szinte tökéletes, ha csak ülök, vagy fekszek! Ez van ha holnap fűj akkor irány a doki!
A párom pedig F1-en volt csütörtök eséttől szóval mondhatni facér voltam. Hiányzott ám nagyon. Mehettem volna, de engem nem igazán érdekel és így inkább maradtam. Örültem hogy jól érzi magát!!!!!!

Na megyek még kiteregetem a cuccait és irány aludni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
itt vagyok,és jól,semmit sem érzek és ettől kezdtem elveszíteni a reményt,de a neten utánaolvastam pár dolognak és megnyugodtam....állítólag a megtermékenyüléstől számítva 12.napra fejeződik be a teljes beágyazódás és attól kezdve lehet érezni egy két tünetet...(lehetséges menszesz időponjától)nekem az vasárnap lesz.

Remélem te már jól vagy és nem fáj a fejed...pihenj sokat!

Viki
Vendég
 


Zsebi,
Benyaltál valamit? vagy a meleget nem bírtad már? vagy gyomorrontás?
Jobbulást!!!

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebi
En már megérkeztem. Pihizni voltunk azért nem voltam.Remélem már jobban érzed magad és nem kellett dokihoz menned.

Viki
Olvastam hogy 6 bol 5 termékenyukt meg és 2 kaptál vissza. Nagyon szorítok nektek. Kép

Dzsúd
Fantasztikus amiket leírsz az analýzisrol. Mindig elolvasom, nagyon érdekel én is fogékony vagyok ilyesmikre. Annyira meghato hogy mindig a konnyeimmel kuzdok. Puszilom a kicsiket.
mili
 
 


Sziasztok!

Én egy erdélyi pár férfi tagja vagyok, gondoltam, hogy bátorításképp megosztok veletek néhány gondolatot... Négy évi házasság után vagyunk, sajnos tavaly kiderült, hogy természetes úton nem lehet kisbabánk. Amikor nálam azospermiát (nulla ivarsejt) állapítottak meg, senkinek sem kívánom azokat az érzéseket amelyeket átéltem(ünk).

A debreceni Kaáli intézetet választottuk (ez van hozzánk a legközelebb, kb 500 km), Tándor doktor úrhoz kerültünk. Jött az első meglepetés: egy-két ivarsejtem csak van, mégpedig mozognak is. Tehát ICSI lehetséges, esetleg biopszia révén. Mivel nem vagyunk magyar állampolgárok, teljes árban fizetnünk kell minden egyes próbálkozást: 350 ezer forint + gyógyszerek + úti költségek + panzió. Nem vagyunk azok a típusuak akik ne mernénk a tönkremenést vállalni egy-két-három gyerek kedvéért Kép A múlt hétfőn volt a feleségem transzfere (3 embriócska), valahol a 750-800 ezer forintnál járunk pillanatnyilag. Ha a fizetésünket átszámolom, minimum egy évi jövedelmünket fogjuk törleszteni a következő 3 évben (bankkölcsön).

Most a hosssssssszzzzzzzúúúúúúú két hetes várakozásban leledzünk, nehezen tudom lebeszélni feleségemet a terhességi teszt ilyen gyors elvégzéséről.

Szóval nem a sajnálkozás miatt írtam meg a költségeket, hanem bátorításképp, hogy mégis tűrhetőbb az átkos anyagi oldal ha egy állam így áll a problémákkal küzködő párok mellé. Egyébként mi is vaskos összegekkel járulunk hozzá a mi itthoni egészségügyünkhöz, de nálunk az ilyensmi nem támogatott, gyermekcipőben jár és dupla olyan drága mint Magyarországon (egy ICSI gyógyszerek nélkül kb. 4000-5000 Euro).

Dzsúdnak köszönöm a leírásokat az ET utáni tünetekről, ezekből úgy itélem, hogy még "képben vagyunk"... Mivel nem a feleségemmel voltak a bajok, reménykedünk, hogy minden rendben lesz, egyébként bele sem merek gondolni, hogy honnan teremtünk elő még egy ekkora összeget.
alex31
 
 


Amikor nekiindultunk, azt hittük, hogy 400 ezer forintba fog kb. kerülni, de akkor nem gondoltunk arra, hogy a gonal 50 ezer három napra, 7-8 ezer a panzió egy napra, nomeg egy út oda-vissza két tank benzin + zöldkártya (öt út autóval, egyszer vonattal nekem az urológushoz).

De legalább megúsztam a biopsziát, ami nekem megint egy vagyonba került volna mint külföldinek Kép
alex31
 
 


Alex Kép
Üdvözlünk a fedélzeten.
Háát, nem könnyű Nektek, le a kalappal, mi mindent felvállaltok, de hát ha egyszer vki gyereket akar, akkor gyereket akar, igaz?!? Kép
Hiszek abban, hogy ekkora akaratnak meglesz a gyümölcse. Látod, a lányok is ebben a topicban szép sorban teherbe esnek Kép és ez a szokás maradjon is meg!!!!

Esetleg nem néztetek utána alapítványnak vagy vmi más forrásnak (nem bankra gondolok persze), ahonnan kaphatnátok vissza nem térítendő pénzt?!?

Sok sikert és kitartást!
És a feleséged tényleg ne csináljon hamarabb tesztet, mert lehet, hogy "csalna" a teszt a szurik miatt.

üdv,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Köszi a bátorítást!

Az igazság az, hogy nincs "pofánk" Alapítványoknál kilincselni, mivel tudjuk, hogy egyesek jobban rá lennének szorulva, és sokszor élet-halál problémával. Már hallottunk olyanokról is, akik így érkeztek egy intézethez, hogy ez meg az az Alapítvány fog fizetni, neki kell kiállítani a számlát, hát nem valami kedvesen néztek rá...

Még van 4 lefagyasztott embriónk, tehát egy esetleges ismétlésre még tudunk vállalkozni, de ha nem, elég sokat kell még várjunk, amíg neki tudunk rugaszkodni egy teljes kezelésnek.

Ha nem hát eladjuk az autónkat és vonatozunk Kép Használt kocsi, kb ugyanannyiba került mind eddig a baba.

De reménykedünk, hogy amikor a következő ICSI-re megyünk, már nem gyermektelen szülőkként indulunk neki Kép
alex31
 
 


Ne értsetek félre, nem fitoktatásból vagy önsajnálkozásból írtam le ezeket az árakat, nem akarok a topik antipatikus (nem egyenlő anti gyógyszerésszel) figurája lenni, de saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire bátorító hatású lehet egy "oh, mi másokhoz képest nem is állunk olyan rosszul" gondolat Kép
alex31
 
 


Szia ALEX!
Micsoda szerencse!Mi azok a pár vagyunk akik azon a bizonyos hétfő reggel veletek szemben űlve vártuk,hogy behívjanak benneteket!
Emlékszel?Boldog vagyok!!!!!!!!!!!
Olyan jó hogy valahogy jelentkeztetek mert nagyon sokszor emlegetünk benneteket a párommal és iszonyatosan szorítunk nektek!!!!!!!!!!!Nekem is nehéz megállni a tezstet,de muszály mivel én is és ha jól emlékszem a páros is kapott szurit(hcg-t) a transzfer után....
Én egy kicsit kezdem feladni,mert semmit sem érzek.Neketek nem kell vérvételre jönni a héten?
Vendég
 


Alex!
tezstet=tesztet, páros=párod
transzfer előtt beszélgettünk...ÍRJ MI VAN VELETEK!!!!!!!

Viki
Vendég
 


Vikimi Kép nagyon drukkolok nektek a vérvételhezv !
Remélem ott van már a pocaklakód a helyén!!!!

Alex Kép nektek is nagyon drukkolok így ismeretlenül. Kívánom, hogy ne legyen szükség a második lombikra, sőt, a fagyibabákra is már csak tesó céljából.
Kicsit off téma, de ha tudok szívesen segítek anyagi témában. Van egy vállalkozásunk, amit most éppen Erdélyben is terjesztünk, valószínüleg augusztus közepén ott leszünk egy hetet. Alkalomadtán beszélhetünk majd róla, ha úgy gondoljátok.

Sok szerencsét! Kép

És küldök nagyon sok babatapasztót nektek!!!

Vikiminek és Alexnek (a párodnak természetesen)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég
 


Vikimi Kép a vérvételkor nem biztos, hogy a vizelet is már kimutatja a terhességet, ezért ha negatív a teszt, attól még lehet ott baba. Bár lombiknál nem tudom hogy van. Nekem is 8-án lesz eredményem, 3. inszem. Kép Már csak 6 nap Kép
Vendég
 


Alex!
Hihetetlen a történtetetek és nagyon reméle hogy happy end lesz a vége!!!!!!
Volt itt már egy lány akit úgy ismertünk meg hogy petesejtdonort kerestek és kapott pont karácsonyra és képzeljétek két baba fogant meg! Szóval mindig hiszek a szerencsébe és bízom benne, hogy most mellétek is mellétek szegül!!!!!!!!

Vikimi!
Ne keress tüneteket ilyenkor még nem kell hogy legyen!!!!!!! Próbáld magad lefoglalni valamivel ami érdekel!!!!!! És meglátod ez az egy hét hamar elmegy!!!!!

Mili!
Örülök hogy jelentkeztél! Hogy vagy? Ti mikor mentek a köv-re?

Dzsúd!
Már jól vagyok ma már csak ici-picit fájt a fejem , nem tudom mi volt ez, de jó hogy kár elmúlt!!!!
Mikor mész megint analízisre?

noémi!
Akkor neked is nagy durkk!
Milyen izgalmas lesz az a 8-a három zebra! Nagyon szorítok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Ha valaki szeretne felkerülni a táblánkba írja meg az adatait és semmi akadálya!!!!!


Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Noémi!
Köszönöm a drukkot és is szorítok neked!Az inszemeket együtt kezdtük.Most azt tervezzük a párommal,ha esetleg ez nem sikerülne legközelebb csak jövő nyáron próbáljuk meg a lombikot,addig inszemezünk ha az orvosunk is támogatja.Remélem már a pocakodban elkezdődött egy új élet...
A tesztet nem hiszem hogy megcsinálom,mert a transzfer után 2x kaptam hcg szurit rásegítésnek,és úgy gondolom az nagymértékben befolyásolhatja az ereményt.
Minden jót!Szorítok!
Kép
Vendég
 


Vikimi, Noémi Kép
már begörcsöl kezem-lábam, annyira szorítok Mindannyiotoknak!!!!!

Mili Kép
Kicsit elvesztettem a fonalat: Ti augusztusban kezditek a lombikot, ugye? Vagy már szurizgatod magad?!? A puszikat köszönjük, átadtam a Kicsiknek KépKép

Zsebi Kép
Örülök, hogy jobban vagy, nekem semmi lebetegedést ne produkálj, légyszives, a szabid előtt!!! Irgum-burgum!!!
Most egy hónapig szabin van Raffai, de azon a 4 csütörtökön ugyanakkor, amikor amúgy mennék hozzá, itthon kell megpróbálnom kapcsolatba lépni az Ikrekkel. Kiváncsi vagyok, sikerül-e. Max. megiszom előtte két Bacardi-kólát, hogy lelazuljak alfába Kép (nem fogjátok elhinni, de néha már annyira kívánom ezt inni...imádom...jéghidegen, lime-mal...hmmm....szoptatás utáni első koktélom ez lesz Kép)

Hajnesz, Tralllala Kép
Hol vagytok?!? Hiányollak Benneteket!!
Wisht is, de tudom, hogy ő mostáztatja magát a tengerben Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Akkor a táblában javíthatom csak Csenge és Leventére a névválasztást?

Na nem betegszem meg én olyan könnyen!!!!!!!

Még két és fél hét és itt a szabi! Már annyira várom hogy itthon pihi legyen!!!! Igazából a nyaralást is, de sokkal jobban azt hogy ne kelljen menni dolgozni, most a 2-lombiktól nagyon hosszú volt a meló sé sokat kellett helyettesíteni,egyszóval elfáradtam!!!!

Remélem három és fél hét szabi elég lesz a feltöltödéshez és meglesz a baba is hogy utána 9 nagyon boldog hónapom legyen és természtesene utána is csak az öröm!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Csajok Kép Kép Kép

Nem tűntem ám el, csak pihizni voltunk egy hetet, előtte meg rengeteg volt a meló...
Gyors helyzetjelentés, aztán ígérem visszaolvasok mindent, mert most csak átfutni van már erőm.
A héten betöltjük a 12. hetet, és mintha minden megváltozott volna. A kis rókák tuti, hogy Stellához szaladtak, végre újra magam vagyok, és ezerrel élvezem, hogy babás vagyok. A hasam már hatalmas, és úgy nézek ki, mint egy fejőstehén... Kép legalább a páromnak bejön, ha én nem is szeretem annyira, mint a régi melleimet... Ma voltam UH-n, mocorgott mindkét manócska, most nem maszkónak néztek ki, hanem inkább őslénzeknek. Olyan helyesek, emeletes ágyban fekszenek, alul a nagyobb, felül a kisebb Kép Még a héten el kell mennem 3D Uh-ra, meg újabb vérvételekre Down-kór valószínűség meghatározás miatt, a dokim nem akar magzatvíz vételt. Kicsit mérges vagyok, mert vittünk videokazit, hogy felvegye az UH-t a doki, de nincs semmi a szalagon. Még képet sem kaptunk most sem és a múltkor sem Kép no de ez legyen a legnagyobb baj!

Zsebi Kép
Remélem már megjobbultál! Azt a néhány napot már ki kell bírnod, aztán pihi, nyaralás és baba költözik a pocidba. vagy babák, hagyományosan Kép

Stella Kép
Remélem már csillapodtak a fájdalmaid, és szorííííííítok nagyon!!!!

Hajnesz Kép Wish Kép
Nektek nagyon sok erőt küldök, pihenjétek ki magatokat, hogy újult erővel indulhassatok harcba a babócákért!!!

Üdv az újaknak!
tralllala
 
 


Dzsúd Kép
Köszi a tanácsot a pocakkenegetésről, jól jött, mert épp most kezdett el ezerrel nőni! A doki ma azt mondta, hogy ha nem tudná, hogy ikrek, 16 hetesnek mondana.
tralllala
 
 


Vikimi Kép

Szia, azt hittem Debrecenbol nincs is senki Kép

Mi is szerdára kellett volna vérvételre mennünk, de mivel az orvos úr nem lesz csütörtök pénteken, és mi 1000 km-et kell kocsikázzunk oda-vissza (és ha lesz amit félteni, akkor az nem valami kellemes), így úgy egyeztünk az orvossal, hogy hétfőre megyünk, mivel akkor pár nappal hamarabb érkezhetünk és van idő regenerálódni.

Köszönöm a szép szavakat, mi is szorítunk nektek! Remélem még összefutunk (vagy inkább csak két év múlva Kép? )

Noémi, bármikor szívesen látunk benneteket, igaz Csíkszereda jó mélyen bent van Erdélyben, de ha Székelyföldön jártok, szóljál! Ez érvényes mindannyiatokra.

Az anyagiak kibírhatóak ilyen esetben, én csak azon párokat sajnálom akiket ezek az árak akadályoznak meg egy esetleges gyermekáldástól. Ki tudja, talán egyszer valamelyik intézet (pl. Kaáli) errefelé is terjeszkedik és kiképez helyi orvosokat. Debrecenben csak amíg mi ott voltunk két román nőt is láttunk (nem csak állampolgár, hanem román nemzetiségű is), az egyiknek még fordítottam is. Meg is kérdezték a recepciónál, hogy nem-e maradok ott, mivel sok román páciensük van. Tulajdonképpen bevállalhattam volna, mivel lassan már szuri szakember leszek Kép
alex31
 
 


Sziasztok!

Hááát nem bírtam és megcsináltam a tesztet akár korai akár nem...persze negatív,de a negatív csík is annyira halvány,hogy jó erőssen kell néznem,de ott van és negatív.Persze azért elmegyek még a héten vérvételre is a párom ragaszkodik hozzá.

Alex!
Remélem nem vettem el a kedveteket és ne engedd a párodnak a teszt megcsinálását,nektek úgyis sikerül!!!!!!!A párommal azon gondolkoztunk ha esteleg megint kell kezelésre járnotok szívesen felajánlanánk egyik szobánkat arra a 1-2 hétre...bár nektek nem lesz szükség rá.Legyetek ügyesek!
Én maradtam volna fordítónak!!!
Jó egészséget és türelmet.

Viki
Vendég
 


Viki, a 10. nap legjobb esetben is csütörtök, úgyhogy még semmi sem biztos! A doktor úr is azt mondta, hogy csütörtök-pénteken próbáljuk meg, és mivel nálunk ugyanaz a helyzet mint veletek, elsietted Kép Egyébként is sem a pozitiv sem a negativ teszt nem mérvadó, a vérvétel és az UH a biztos.
alex31
 
 


DzsúdKép
Még mindig emésztem, amit legutóbb írtál az analízisről. Egyrészt borzongatóan izgalmas és alig várom, hogy én is átélhessek hasonlóakat, ezért mindig jövök és olvasok, meg persze mindenki más is érdekel, hogy hol tart, másrészt a rideg tények (=szomorú bogyóként ballagok a tábla alján) mindig arra késztetnek, hogy ne foglalkozzak annyit a témával, inkább ássam bele magam valami egészen másba, ezért nem nagyon írogatok ide mostanában, csak a Dévaisba néha.
Sajna pihi sem lesz már, beindult a nagyüzem a munkahelyemen, úgyhogy most elég nyomott a hangulatom, nem is akarom itt rontani a kedveteket.
Ha egy kicsit jobbra fordulnak a dolgok, ígérem, jelentkezni fogok!!! Kép
Addigis veletek vagyok és nagyon drukkolok mindenkinek, bárhol is tartson!!!
hajnesz
 
 


Alex!
Köszi a biztatást.holnap megyek vérvételre majd a doki által kimondott eredményt fogom igazán elfogadni,nem azt amit a teszt mutat,az csak egy kiindulási alap.A teszt erdményétől már rosszabb nem lehet csak jobb.
A párod hogy van?Remélem pihen és nem csinál semmi megerőltető dolgot.
Vendég
 


Vikimi, a feleségem jól van, nem engedem, hogy erőltesse magát, most frissítem a vénlegényi adottságaimat, házimunka és főzés terén, már kezdtem is elgondolkodni és meg is kérdeztem tőle, hogy nem tudom, miért kellett megnősülnöm, ime milyen jól megy minden asszony munka nélkül is Kép
alex31
 
 


Tudom, hogy egy kicsit off-topic, de szeretném megtudni, hogy ment nektek a "külvilággal", azaz mit tudattatok a közeliekkel és kevésbé közeliekkel a baba-projektről.

Én nyíltan megmondtam mindenkinek, aki rákérdezett, vagy ha kérezni kellett, tudatosan főleg azokkal ismertetve a helyzetet, akikről tudtam, hogy tőlük aztán mindenki tisztában lesz az egésszel. Szerintem a titkolózás azért nem jó, mert az elkerülhetetlen pletykák csak ferdítenének a dolgokon.

Sajnos sokan nincsennek tisztában az alapfogalmakról sem, még a szüleink is azt hitték a lombik-bébiről, hogy befőttes üvegben fogjuk hazahozni a babát Kép

Meg ilyen kérdések merülnek fel, miután kérdez valaki, hogy "ja, én azt hittem, hogy akkor nem is a tietek lesz a baba" (főleg ami engem illet, mivel sokan még a petesejt donorokról sem hallottak, csak sperma donorról).

Meg is egyeztünk, ha az én esetemben donorra kerülne sor, még a szűk családi körrel sem tudatnánk. Az örökbefogadásról is sajnos nagyon szűk látókörről tesznek tanubizonyságot, nem tudom megérteni azokat akik "ha nem az enyém akkor inkább nem is kell gyerek" politikával élnek. Amíg van remény, addig megértem, hogy mindent megteszünk, de az is kérdés, mire is vágyva állunk neki ezeknek a megterhelő hosszú kezeléseknek és várakozásoknak.
alex31
 
 


Vikimi Kép nagyon drukkolok neked a holnapi vérvételhez!!!!!!!! Egy teszt nem teszt. És ezek a tesztek 50 alatt nem is nagyon mutatják ki a HCG-t a szervezeben. Drukkolok nagyon! Emlékszem, hogy együtt kezdtük. Tudod, nekem azóta volt egy sikertelen is Kép de a remélem mostani ott marad 9 hónapig, nagyon várjuk már.

Hajnesz Kép talán még emlékszel a megint megjöttből. Remélem javul a hangulatod, mert a 3-as szám nagyon bíztató. Kép

Alex Kép köszönjük szépen az invitálást! Nagyon drukkolok nektek a hétfői eredményhez! Büszke lehet rád a feleséged, hogy ennyire támogatod!

Zsebi Kép Dzsúd Kép köszönöm nektek is a drukkokat, nagyon jól estek.

DzsúdKép én is olvastam az analízist, klasz mami vagy, és még jobb leszel!!!! További problémamentes pocakosodást neked! Nagyon szép neveket találtatok!

Zsebi Kép klasz lesz nektek is az augusztus, a május szép hónap ám újszülőtt(ekk)el Kép

Stelláról Kép tud valaki valamit? Nagyon szorítunk érte és a babákért!

Trallala Kép így ismeretlenül is szívből gratulálok a babákhoz! Én is és a férjem is februáriak vagyunk. A férjem feb 18 Kép. További szép pocakosodást neked is Kép

Puszik
Noémi
Vendég
 


Alex Kép én az inszemekről tudok beszélni, ami sokkal kevésbé megterhelő, mint a lombik. A természetes foganáshoz képest persze laikusnak ugyanúgy tortúrának tűnik. 6 év után és 2 év házasság után sok kérdést kapunk mi is, hol a baba? Talán nem akarunk? Gyűlölöm az ilyen kérdéseket. Aki közeli, azoknak elmondtuk a múlt alkalommal, hogy segítségre van szükségünk. A távoliaknak egyszerűen csak nem kötöm az orrára. A családban sem mindenki tud róla, ha kérdeznek elmondjuk, ha nem, nem beszélünk róla. Én úgy érzem, hogy a szűk családi és baráti kör, aki segíteni és támogatni is tud, azok minden részletről tudnak, a többieknek meg csak azért nem mondom el, hogy pletykáljanak, és jöjjenek a - "van egy ismerősöm aki szintén..., meg "láttam a tévében, hogy ..." - sztorikkal tanácsokat osztogatva, meg "x-nek 9 év után sikerült... még fiatalok vagytok, várjatok", aztán pedig a kedvencem: "ne akarjátok annyira, majd úgyis akkor jön, amikor nem számítotok rá."

Hát, ez van. De talán ez a sok várva várt baba más érzelmi körülmények közé születik így, mint akit "megtartanak", meg aki "becsúszott".
Vendég
 


Noémi!
Köszi a biztatást!

Alex!
Minket a gyerek témával sokan nem piszkálnak,inkább csak a távoli rokonok.Azok bizony nem valami kedvesen kérdeznek rá:"Gyerek?Megmutassam hogy kell???"-"húzzatok bele mert babázni szeretnék..."
ezekkel nagyon megbántanak sokszor sírok is miattuk,de mit tehet az ember???Hallgatok és magamban jól kiosztom őket.Nem vagyok az a típus aki megmondja a magáét keményen...a szokott válasz hangzik tőlünk:dolgozunk rajta,majd jön ha szeretne,ellene nem teszünk...
Még régebben itt a babaneten olvastam,hogy vissza kell kérdezni?-és neked mennyi a fizetésed?Ti nem szeretnétek egy harmadikat????nálam az utolsó bevált.
Ja és persze a kilókkal mennyit piszkáltak!A párom 3 hónapig szedett tesztoszteronpótlót,és attól feljött 10-11kg-szóvá tették-Erre: biztos okunk van rá?!Nem??-ettől annyira kíváncsiak lettek,tudni akarták az okot,de micsak mosolyogva hallgattunk.
nekünk csak a szűk családi kör tudja és persze a közeli barátok,de néha jobb lenne ha ők sem tudnák,mert többet aggódnak a kelleténél.Főleg a nagyim.Õ még azt sem tudja felfogni,hogy ilyen létezik,hogy egy párnak nem lehet gyereke.....egyik fiatal kolegánk,szintén küszködnek a gyerekkel,de ők nem tudják a mi helyzetünket,említgettük hogy vannak különböző eljárások,és erre ő: ja igen a lombikról már hallott,de azt nem állatoknál végzik????Ez nem más mint a szűklátókörűség az emberi butaság,és ettől nincs rosszabb,és elviselhetetlenebb dolog a világon.Ez ellen nem lehet mit tenni.
Vendég
 


AlexKép
Szerintem ez egyáltalán nem off-topic. Kép
Mi is megmondtuk mindenkinek, amit azóta kicsit meg is bántunk. Nem azért, mert nem tudják, mi is ez az egész, sőt, néha meglep, hogy mennyire képben vannak (aztán lehet, azért, mert mást sem hallottak tőlem, mint a lombik témát...Kép) Inkább azért rossz ez néha, mert így mindenkitől csak azt halljuk, hogy na, sikerült, nem? és mit mond a doki? mikor folytatjátok?, stb, stb., és ilyenkor elég fájdalmas kifejteni mindezt, inkább magamban szomorkodnék, mint naponta ötször elmondani ugyanazt.
Talán az pozitív ebben a nyíltságban, hogy nincs az a munkahelyi stressz, hogy mit is találjak ki megint, miért fogok 2 hétig hiányozni, mert a főnököm is tudja, hogy lombikozunk és eddig szerencsére támogatott is ebben. Szóval van benne jó is rossz is, ha elmondod, ha nem. Szerintem.
Mostanában sokszor gondolkodom az örökbefogadáson, de még hagyom kicsit érlelődni a dolgot.
NoémiKép
Hogyne emlékeznék rád, Csajszi!!! A hangulatom biztos fog javulni, az idő megold mindent. Ami a lombikot illeti, ha arra gondoltál a hármas számmal, inkább a 4-est célozzuk meg szerencseszámnak Kép, mert bizony már itt tartunk. A harmadik volt most. Stelláról a Dévaisban olvashatsz, nem tudom, azóta hogyan alakultak a dolgok, de szorítunk neki ezerrel, hogy boldog kismamiként jöjjön vissza hozzánk!
hajnesz
 
 


Az első lombiknál az is rossz, hogy minden ismerős kész ténynek veszi, hogy a beültetett három embrióból biztos lesz gyerek (a legtöbben már hármas ikrekben is gondolkodik, elkerül messze, hogy ne kelljen keresztszülői szerepet vállalnia Kép ). Ilyenkor ami a legrosszabb, az biztosan a negativ eredmény utáni széles mosoly, hogy "na???!".

De annál nem sokkal rosszabb, ami bizonyára mindenkinek ismerős, hogy "hol a gyerek, mikor lesz, miért nem vállaltok már gyereket" stb. Én soha sem voltam ez a típus, ha lehet elkerülöm az olyan kérdéseket, amelyek esetleg fájó pont valakinek az életében.Nincs annál kellemetlenebb, mint valakinek a szülei felől érdeklődni öt év után, ha nem vagy tisztában mi történt annyi idő után.

A legérdekesebb kérdést a feleségemhez akkor intézték, amikor a lombikhoz a kötelező vizsgálatokat, analíziseket végeztük itthon (a lapon nagy betűkkel virított a "steril pár" diagnózis): "Szed-e fogamzásgátlót?" Ekkor kellett volna a homlokára ütnie: "hát ez az!!" Kép
alex31
 
 


Alex Kép
Tényleg büszke lehet Rád a feleséged, hogy ekkora támaszt jelentesz neki és mindent megteszel, hogy az álmotok valóra váljon. Remélem, sokat pihizik.
Mi csak a szűk családi körnek mondtuk el, hogy lombikra készülünk, meg egy lombikos baráti pár tudta (ők lökdöstek el a Kaáliba), meg 2 nagyon közeli barátnőm. Erre azért volt szükség, hogy legalább nekik ne füllentgessünk, miért tűntünk el egy időre. És nem bántam meg: erősen fogták a kezem, azt se tudták, hogy tartsák bennem a lelket. Ezt el is raktározom egy életre magamban. Mésoknak nem mondtuk el, a távoli rokonoknak sem, Max, ha nagyon rákérdeztek annyit mondtunk, hogy igen, nehezen jött össze a baba (babák), kivizsgáltattuzk magunkat és végül egy szuri kúra segített és hipp-hopp teherbe is estem. Ezt benyalta mindenki Kép azóta se kérdezősködnek, ki lett maximálisan elégítve a kiváncsiságuk. És nem azért nem mondtam el, mert szégyelltem volna a dolgot, ezb tudjátok, hogy nem erről szól, hanem mert annak ellenére, hogy elsőre összejött a lombik, meg műr bolodg kismama vagyok, de az első pár hónapban még rendkívül érzékenyen érintett volna a téma (főleg, amikor éjt nappallá téve okádtam - feltettema kérdést, miért nem elég? miért kell még szenvednem?!? De Ti ezt már sajnos jobban tudjátok), nem lett volna kedvem válaszolni a hülyébbnél hülyébb kérdésekre, mert úgy gondoom, ez totál magánügy.

Hajnesz Kép
Nehogy eltűnj, mert fenéken billentelek KépHa fáj nagyon, akkor is itt vagyunk Neked, és öntsd ki a szíved. Erről szól többek között a topic.

Vikimi Kép
Egy teszt nem teszt. Főleg, ha idő előtti pisi teszt. Szóval, várjuk a vérvétel eredményt!

Csajok, Alex! Kép
Annyira izgulok Stella miatt. Holnap lesz a vérvétele, ugye?!? Már csak egyet kell aludni...

Zsebike Kép
Igen, maradhat csak a Csenge és a Levente név a táblicskuban. Köszi!
Ez a 3,5 hét pimaszul hangzik, de nagyon megérdemled. Ekkora töltődés után már semmi akadálya sem lehet a kis Zsebiknek Kép

Noémi Kép
Köszönöm a szép szavakat, kedves vagy nagyon Kép

Tralllala Kép
Na végre, megvagy! Kép A pocakkenegetéshez annyi, hogy azóta méginkább rájöttem a tutira: Baba testápoló (tudod, a pöttyös), gyorsan felszívódik a melegben. Felválztva használom most a Nivea Baby Ápoló Babaolajjal.
Hogy-hogy ennyi vizsgálatod lesz? Az AFP vérvétel nem elég első körben? Azt nem is végzik, csak a - ha jól emlékszem - 16. hét környékén. Nekem nem volt előtte semmi extra vizsgálta emiatt.
Nagyon örülök, hogy a róka elhagyott és most már gond nélkül örvendezhetsz a Babáiddal együtt. Remélem, róka koma megtalálta Stellát. Holnap kiderül! Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Viki!

Szorítunk holnapra, legyél nagyon nyugodt, gondolunk rátok!

Enikő
alex31
 
 


Dzsúd!
pimaszul hangzik az biztos bent se nagyon tetszett a melóhelyemen, de mondtam a főnökömnek a köv. projektnek kipihenten szeretnék nekiállni mind testileg mind lelkileg ja és idén még egy nap szabin (csak betegen a 2. lombiknál) sem voltam. szóval rámfér!

Alex!
Mi aki kérdezi megmondjuk, de ha nem jön szóba inkább hanyagoljuk. De a családban mindenki tudja a melóhelyen pedig a közvetlen főnököm aki maximálisan támogat mindenben. Most is mikor bejelentettme hogy elmegyek 3,5 hét szabira és utána másfél hetet szándékozok dolgozni és megyek betegszabira azt mondta kívánja hogy sikerüljön és ez a legfontosabb mással ne foglalkozzak ők a munkát megoldják!!! Ebbe hogy "mindenki" tudja az a legrosszabb, hogy amikor ne sikerül mindenki próbél valami baromi okosat mondani de az ember vigasztalhatatlanul szomorú és semmi nem jó. ha meg nem hívják fel hogy elmondják mennyire sajnálják a dolgot akkor pedig az esik rosszúl legalábbis ezzel én így vagyok. Nincs középút! Kép


nálunk is a párommal van a baj. ha oda kerülne a sor (de nem fog), hgy donorral kell próbálkozni akkor azt mi sem mondjuk meg senkinek, elvége a külvilágnak úgy tűnik mintha a miénk lenne!

Drága Vikimi!
MÉG NAGYON korai volt a teszt. NEkünk a pesti Kaáliba megmondták hogy 14. napná előbb ne nagyon számítsunk rá hogy a tesz kimutatja a pozitívat,max ha ikrek!!!!! vérvételre is csak a 13. napon lehet itt menni, szóval semmi elkeseredettség!!!!!!!
Nagoyn szorítok neked holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tralllala!
De jó hogy jelentkeztél! Örülök hogy minden rendben. Azért mond meg legközelebb a dokibácsinak hogy a netes csajok már nagyon várják a képet a babókról, hogyogy húzzon bele!!!! És a táblába is jó lenne a neved mellett ott figyelnének mint Dzsúdnak!!!!

Zozo!
Ez utóbbi rád is érvényest, tessék dobni egy képet a babáról!!!!!! Nekünk is kell valami öröm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Stella híradó

Másik topikban láttam hogy jóbban van, az biztos hogy van baba, tegnap 4 liter (nem írtam el négy liter) vizet szívtak le a pocijából nagyon hiperstiumus és még 2-3 hétig kórházban kell lennie! REméljük nem lesz semmi baj, amúgy már kicsit jobb a hangulata!


Dzsúd, Tralllala!
Ezt nektek küldök:

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Drága Zsebi Kép
Nagyon helyes a kép, köszi Kép

Hajnesz Kép
Elég parázós a dokim, szeretne minden kockázatot kizárni, tudod, az egyik babócám elég nehezen indult, az első UH-nál még csak egy kis valami volt, a másodiknál 20% esélyt adtak neki, most meg gyönyürűen forgolódott Kép Neki még mindig kivesebb kicsit a magzatvize. Ezek miatt mindenképp szeretne genetikai vizsgálatot a dokim, viszont a megzatvíz vételt túl kockázatosnak tartja, így marad a 3D UH vérvételekkel kiegészítve. Péntekre kaptam időpontot, majd elmesélem milyen volt. Remélem ott már kapunk valami felvételt is a baócákról, a 28e Ft-ba igazán beleférhet Kép

Annyira aggódok Stelláért, remélem minden okés lesz nála!!!

Viki Kép
Nekem ugyan két babóca tapadt meg, de a legérzékenyebb teszt is csak ippeg, hogy halványan mutatott csíkokat. szorítok, még bármi lehet Kép

Kedves Hajnesz Kép
Nem hagyjuk úgysem, hogy depizz!!! Addig nyaggatunk, míg úgyis válaszolsz nekünk Kép ezért vagyunk!!!

Nem is meséltem, hogy milyen helyes volt a párom. Még az előző UH utűn kaptam tőle két lufit, az egyik persze kisebb volt, és mindkettőben egy-egy pici mackó lakott KépÕ is most fogta csak fel, hogy apuci lesz, ezerrel vigyorog, pocit simiz, dumál a skacoknak. tudom, én nagyon könnyen beszélek (néha gondolkodom is, hogy ilyeneket le merjek -e ide írni, háromszor kitörlöm, újra írom ezeket), de ezek a gyönyörű pillanatok már nektek is nagyon közel vannak, mert mindenkinek SIKERÜLNIE KELL!!!

Pussz
tralllala
 
 


Tralllala!
Engem egyáltalán nem zavar, ha írtok a babókról sőt kifejezetten örülök, mert tudom mi is hamarosan itt fogunk tartani és akkor nekünk is jól fog esni ha megoszthatjuk másokkal a dolgainkat, illetve nekünk is rosszul esne ,hgoy azok akik éppen küzdenek a lombikkal azok utának mert nekünk sikerült! Nem szabad örülni kell a másikkal és a másik sikeréből erőt maríteni!!!!

Hajnesz!
El ne merj tűnni, mert jön az elveszett topiktársas táblácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem lehet mindig mindenkinek jó kedve szóval maradj velünk és mi igyekszünk felvidítani!!!!!!


Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Ismét nagyon helyesek a képek Kép

Tralllala Kép
Én is sokszor agyalok, hogy leírjak-e dolgokat ide a topikba vagy sem, de aztán arra jutok, hogy kell itt mindenkinek a pozitív energia, hiszen másként még nehezebben menne a dolog. Meg a lányok is mindig meggyőznek, hogy tuningoljuk csak őket. Így hát maradunk itt ebben a jó kis társaságban Kép

Amúgy értem már, miért vizsgálgatnak ennyire (bár Hajnesznak válaszoltál Kép), de megnyugtató, hogy ennyire figyelnek a Babáidra, nehogy gond legyen és így nem is lesz.

Stellának üzenem, ha beszél Vele Valaki, hogy egy jó barátnőm is hiperstimuval küzdött a transzfer után és azt mondták neki is (meg Krizsa is mondta nekem anno), hogy a bébik szeretik vmiért a hiperstimus állapotot (micsoda ízlés Kép), és a barátnőmnek immáron 1,5 éves a gyönyörű Máté kisfia Kép

Kitartás neki!!!! És sok-sok puszi!!!!

Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebike Kép
ha majd frissíted a táblicskut, lehet az, hogy Wish és Hajnesz neve mellé ne szomorú bogyók kerüljenek, hanem hozzájuk, Hozzád és Mili neve mellé is egy "cross fingers" rajzocska....olyan szomorúak a bogyók. De szeptember mindjárt itt van, és már jó előre kellenek a +++++++++++, feltöltődésnek. Mit szólsz?

Dzsúd
dzsúd
 
 


Hogy persze a még közelebbi augusztusról ne is beszéljek.. Kép
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Persze, hogy frissítem, igazából most nem csináltam vele semmit, csak a régi lementést tettem fel, már nekik is más van csak még azt ti nem láttátok és neked is javítottam a neveket.

Tudod ezt én úgy csinálom, hogy wordbe van a táblázatom és ha valamit kell javítani javítom és nemtem amikor meg fel szeretném rakin ide képként lementem, de ha nincs kardinális változás akkor van hogy az előzőt teszem még fel. Egy kicsit macerásan írtam de egyszerű ez!!!! Stella zebráját is már nagyon rajzolnám, de még várok!!!!!!!!

Igen érdekes ez a hiperstimu nekem is volt most egy enyhébb lefolyásu és Krizsa mondta is a fentieket, de az én babáim nem kaptak rá sajnos!


Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?