Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Én is minden Annának, Anikónak és Juditnak nagyon boldog névnapot kívánok!Kép
Kodám tegnap kerestelek, de nem vettétek föl...majd próbálkozunk ma isKép Csak összehozzuk majd ezt a biznisztKép
Sajnos mindenre lehet példát mondani. Van egy kedves ismerősünk akinek a kisfia még mindig nem nyílik meg igazán, nem beszél, viszont nagyon értelmes tekintete és hihetetlen jó kézügyessége van. Sajnos az orvosok sem tudják mi van vele és most speciális suliba jár ahol a saját tempójának megfelelően, kis csoportokban foglalkoznak velük. Viszont a hangus kis barátja anno 2 éves elmúlt és még semmit nem mondott...az anyja aki szintén pedagógus már nagyon ki volt emiatt, aztán meg a kissrác amikor elkezdett beszélni folyamatosan nyomta a szöveget, mondatokban beszéltKép Szóval tudjátok a remény hal meg utoljára és bízni kell aztán majd csak rendben lesz minden! szerintem még egy jó pedagógus vagy pszichológus nagyon nagy segítséget jelent ilyenkor. szóval kitartás mi itt mind biztos hogy nagyon szurkolunk mindkét csemetének! Még ha off is de azért nyugodtan írjátok le mi a fejlemény, szerintem nem zavartok vele senkit, sőt kíváncsian várjuk és bízunk a legjobbakban! Kép
No befogom...kellemes napot mindenkinek!
Kép
abby

SziasztokKép

Igen-igen, egyetértek Abbyvel. Szerintem is nyugodtan lehet egyéb gondjainkról is írni, hátha tudunk segíteni egymásnakKép

AbbykémKép
Ma sem leszünk itthon, de jövőhéten bármelyik nap jó nekem péntekig. Ha Marci felébred, le akarunk menni a bogácsi strandra. Hátha beférünk mégKép
Akár már a hétfő is jó nekem a találkára! De majd én is kereslek.

StucikámKép
Csak mondd, hogy milyen legyezőt vegyek! Úgy is küldtél annyi mindentKép Legalább meghálálom! Ez a méret jó, ami nekem van a falon? ezek a legszebbek. van hajós, lovas és kínai fás motívummal festett legyező.Kép
És a zuhanyfüggöny!! Miért fájdítod a szívem? gyönyörűséges. Hol találtad a képet? Csak nem a fürdőszobádban készült a kép?Kép
A tulis dobozzal kapcsolatban csak azért írtam, hogy nem lesz túl nagy a doboz, mert igazodnom kellet az anyaghoz. Mert mondtad, hogy ezt ajándékba szánod. 19*13*8 cm . A 8 cm a magassága. De ha ez kicsi, küldd a többi tulis anyagot és készítek nagyobbatKép Ezt meg megtartod magadnakKépKép
Én most saját részre nem készítek semmit, úgyhogy nekem nem kell már több anyagKép Elláttál nemrég, emlékszelKép

JubikámKép
Isten éltessen sokáig, erőt és kitartást, és nagyon jó egészségetKép
és írom a mélt is a kérdésedre, csak Marcit elaltajukKép

MianKép
Szerintem Marci már el is felejtette a történteteket. Bár soha sem lehet tudni, hogy játszódik le a kis agyukban lelkükben....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok!
Köszönöm Neketek a bíztató szavakat! Nagyon jól estek és bevallom, ezekböl mindíg tud az ember eröt meríteni, amikor már meglehetöst a béka..... -e alatt van a hangulata. Kép

Jubci!!! Sok boldogságot és jó egészségget kívánok én is, nagy-nagy szeretettel!!!

Kép

Stucc!
Tudod, én nem vagyok az a sértödös fajta! Kép
mian

Sziasztok!

Most jöttünk haza a strandról, mert a tömeg kiszorított a medencéből Kép

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! Kép...csak akkor jöttem rá, hogy Judit nap van, mikor megnéztem a topikot, ugyanis én decemberben tartom Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
És hagytad, hogy mindenki végigköszöntgessen?Kép
Mi is standon voltunk, a bogácsin. Ennyi embert.....7-kor volt a záróra, de Marcit 1/2 8-kor sem tudtuk kiimádkozni a vízből. Volt nagy sírás-rívásKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia lányok!
Nem rég gyüttem én is Valcsinktól. Képzeljétek jól megdolgoztatott, Holnapra befogok csinálni az izomláztól. Kép Torna órát tartottunk.Comb belső, külső, mell, kar és egyéb programok voltak a tornapadon, v. erőgép(?) nem tom hogyhíjják. Kép
Közben azért csináltunk mást is. Kép Holnap gipszelni fogunk. Kép

Kodácska ,mondtam, hogy nem kell, hogy nagy legyen a doboz, elküldöm a maradékot is , hogy Néked is legyen ilyen , ha tetszik. Editnek megy majd a dobozka akitől az anyagot és a zuhanyfüggönyt is kaptam.
És egy jó hír!!! Van még egy ilyen függönyöm originál. Kép Szeretnéd?
Marcit ezek szerint kevésbé rázta meg a tavi kaland , mint Téged és ez jóóóóóóó! Kép

Jubi , ezt nem kellett volna mondanod! Mert így majd jól lemaradsz a decemberiről. Kép Persze lehet, hogy én majd akkor is köszöntelek, mert szita az agyam és elfelejtem, hogy idén már kaptál köszöntőt. Kép

Mian, tudom és nem is szándékom megbántani egyikőtöket sem, de emellet ahogy olvasom a tapasztalatokat nekem van igazam. Egyszer csak majd kibeszélnek a kiskrapekok a bugyitokbol. Kép

holnapra is jó szórakozást Mindenkinek! Kép

Abby! Imádom, ha úúúútálsz!! Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Nem tudlak követni most BenneteketKép

Stuci!
Agárd sajnos most jobban vonz mint kikocsizni Hozzád, de jövöhéten meg kéne ejteni, mert köcsögjeid itt röhögnek egyenlöre épen.

Mian!
Voltunk Nálatok, de mivel a mosogatorongyod jobb állapotban volt, nem akartam versenyezniKép

Boldog névnapot "A"-knak!Kép

No mit felejtek el? Vagy irjam én is öregedtem ma 5 évet, lányom bement a vizbe és nem találtuk. Tud uszni is, de akkor is, na amit kapott-félorát pofáztam.

Pussz Babi
lingonbabi

Babikám, nem csoda, hogy a köcsögök vidámak. Nekik nem számít a meleg. Kép
Érezzétek jól magatokat a vízparton Ti is és Mindenki aki nyaral. Kép

Csók Nektek!
szorgosstuci

SzuciKép
Itt van a tulis doboz alja, a teteje most készül. A zuhanyfüggünyt és a legyezőt ledumáljuk mélben oké?Képhttp://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/152030.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/152031.jpg

na meg fogyis, barackos-zabkorpás sütike:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/152032.jpg

BabiKép
Teljesen át tudom érezni a helyzetet.......

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Jubi én is kivánok sok boldog névnapot-Képmég akkor is,ha decemberben tartod.Mi is csak napoztunk fürödtünk 2 napig,de még igy is nehezen lehetett kibirni a hőséget.Most elköszönök mindenkitől,mert szerda hajnalban utazunk,és csak 15.-én jövünk haza.Addig is mindannyiótoknak jó egészséget,alkotó kedvet,nyaralást kivánok.Majd teszek fel képeket.Sok puszi:Kata
tikiti

Kodácska, nagyon hercíg lesz a dobi! Kép) Csak arra lennék kíváncsi, hogy ki ette meg a sütimet???? Kép((

Tiki, a cápákkal vigyázni! Kép
szorgosstuci

Milyen süti??????????? Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Teljesen OFF leszek!
Nincs valakinek ismerőse a szabadsághegyi klinika fejlődésneurológiai osztályán vagy olyan ismerőse, aki már járt ott kisgyerekkel?
Bocsi!!!!!!!!!!!
Köszi
Nolo
nolo

Nolo!

Lehet hogy van, küldj egy mailt, talán talán valami akakulna.

üdv Babi
lingonbabi

Koda!
Ez a doboz anyaggal van bevonva? Csak mert nekem van (vagy lehet, hogy már csak volt) ugyanilyen szalvétám.

A süti nagyon guszta, de ugye nem te fogyókúrázol? Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok, megjöttem a nyaraliból!!!Kép
Koda!
Neked valami tejszínhabos krémest kéne enni, nem fogyi-sütit! Nagyon hangulatos lett a fürdőd, én láttam a régit élőben és mondhatom, rá sem ismernék!Kép

Végignéztem mindent becsülettel, de ha megbocsátjátok, most nem dícsérek darabonként, mert betelne az oldal.

Koda Marcija esete érdekes számomra, mert tudom, mázli, de Áronom roppant óvatos. Egy új csúszda tetején még tavaly is képes volt azt mondani (2,5évesen), hogy anya vegyél le, mert ez túl meredek, ezen nem csúszok le.
Remélem, Virág sem lesz túl kamikaze...

Anikó!
A volt szomszéd barátnőm kisfia kerek egy évvel idősebb Áronnál. Mikor Áron 1 és negyed évesen a maga kis 20-30 szavával ledumálta az ő kisfiát, már a nagyszülők ott is vinni akarták mindenfelé. És az én szuper aggódós barátnőm, csak annyit szólt, hogy majd beszél ha eljön az ideje. Pedig ő gyerek témában mélységesen beleássa magát mindenbe!
No megyek főzni-mosni-vasalni!
Két hét, négy emberrel egy fagyos és egy kánikulai héttel termel némi tennivalótKép
paat

Babi!
Küldeném, de nem találom az email címedet, mert nem tudom megnyitni a lapodat. Kicsit le van lassulva. Azért próbálgatom még
Előre is köszi!
Nolo
nolo

SziasztokKép
Mi is előkerültünk, nagyon jól éreztük magunkatKép Kép Még olvasgatok visszafelé, de a lakás nálunk is romokban, mindenhol ruhák száradnakKép
Erika

Anikó! Bálintom májusban volt 2 éves, és hát Õ sem beszél még. Bogikám is a bölcsiben lendült bele igazán, nagyon gyorsan, azóta nem győzzük hallagatniKép Szerintem levegőt is a fülén veszKép
dreri

Sziasztok!

Köszönöm a bátorítást! Sajnos Gergő mivel nem beszél, idegileg kicsit kimerült. Nagyon dühös és agresszív, mert nem tudja kifejezni magát. Majd a pszichológus ad tippeket, hogy ezeket az ideges dühös reakciókat kezelni tudjuk.
A bölcsiben én is bízom és a nevelési tanácsadó szerint is hasznos. Már csak 1 hónap is indul a beszokatás. nem félek tőle, nagyon várom. Tudom, hogy jó lesz! Kép

most hamarosan rohanok alkotni, mert a megrendelésekkel igencsak el vagyok maradva. Sok erőmet elveszi Geri és estére, mikor lefekszik, már nem marad energia. De most már nagyon kell csinálnom, mert sok munka rám ragadt. A vásárról nem is beszélve. Most foglaltatam le 2 db nagy asztalt és hatalmas paravánt! Kép Mostmár csak csinálnom is kell oda valamit, merta kopasz asztalon és paravánon nem sokat fognak látni, ha így haladok! Kép

Remélem mindenki jobban viseli ezt a hőséget, mint én. Gergővel sokat vagyunk a medencécskéjében. Kép Nyomdázunk, festünk, rajzolunk, olvasunk mesét, legózunk...stb.. de idebent is nagy a hőség! Kép
Na de holnapra már esőt mond és hűvösebbet! Kép
Szombatra igazán nem mond jóidőt, de megyek Szegedre! Kép Kis előadást fogok tartani a barátnőmnek és annak a barátnőjének! Kép
Ez lesz az én nyaralásom! Kép
Közben még elkalandozom majd a Brendon bababoltba...hátha serkent minket a kistesóhoz... próbálkozunk! Kép Kép Kép

Na eldugulok!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hali csajok!

Megérkeztünk mi is. Asszem estére már lessz időm vissza olvasni. Egyenlőre én is a mosógépet járatom ezerrel...

Kép
krimo

Sziasztok!
tegnap írtam erre ez a szenya gép újraindította magát és elszállt minden amit írtam, aztán meg már nem volt kedvem hozzá ismét...mindezt este 11 után...
No én is el vagyok maradva rendesen a dolgaimmal. Krimoka! a mosás nekem is megy de ez a nyamvadt vasalás?!Kép Tegnap takarítottam és ezt alkottam: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=472268&index=26 innen még 1-2 kép!
Aztán most meg idegen tollakkal ékeskednék:http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=472268&index=30
a csajok kapták MinitőlKép Azt gondoltam majd elteszem nekik szépen megkímélem...erre ők meg mindenhová viszik magukkal, mondjuk nem a legkisebb doboz, szóval jól szoktunk kinézniKép
Ezt meg már régóta meg akartam mutatni, nekem tetszik: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=472268&index=25
Ma talán összejön a randi Kodával... Szóval Stucim kezdhetsz gondolkodni, hogyan is lehetnék hálásKép
Kellemes napot!
abby
abby

Sziasztok! Kép

Azon gondolkoztam az imént, hogy Mini vajon teljes idejű nagymama lett? Kép

Abby!
Az a baracklekvár...nnnnnnyaaaaaaaaaaami, ahogy Dani mondaná Kép
...a Mini dobozai is aranyosak, és jó, hogy megmutattad őket, ha már Mini nem mutogat Kép

Én - azon kívűl, hogy folyamatosan zuhanyozok Kép - bedekupáltam a fültisztító pálcikák műanyag dobozát:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/dobozka.JPG
...és ezt műveltem:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/ives.JPG
Dilemmában vagyok: krétázzam még vagy elég ennyi?? Szerintetek???

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Nem mondod komolyan?! ez a pálcikás doboz? Azt hittem valami ékszeres! Nagyon ötletes! a másik kép sem semmi! Szerintem nagyon el van találva! Én azt találtam ki, hogy ezt nekem adod, csinálsz másikat azt meg krétázod tovább! na ?!Kép Kép Nekem nagyon tetszik! Micsoda formája van a képnek?! Szép darab született ismét! GratulaKép
A barack tényleg fini és karácsonykor a barátaink már várják, hogy az ajándékok mellé a kis dzsemeket a kidekorált üvegükbe megkapják. Már betétesek lettek az üvegek!Kép KomolyanKép
Mininek pedig lenne mit mutatnia, én voltam nála és miket láttam?! Csúcs az a nő nekem elhihetitek!Kép
abby
abby

AbbyKép
Hozzánk is jut abból a lekvárból?KépKép

JubiKép
Tökéletes a kép, egy szem krétaport sem kíván!!!! Nagyon hangulatos így!
UI: Én kb. 10-szer zuhanyozok naponta..........Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hali!

Babi!
Küldtem Néked emailt, de hogy jó helyre ment-e aztat már nem tudom!

Csajok!
Kitartás!... már nem tart sokáig a kánikula, mifelénk már egész elviselhető idő van.
Sziasztok
Nolo
nolo

Hali!

Jubi, ez így tökéletes, ne kenjél rá semmit! Kép)

Abby, nem sajnáltad azokat a szép barikat megfőzni?? Én inkább elharabgáltam volna. Kép

Nolo,már ideje lenne egy kis hüsinek, mert a gépem se bírja, állandóan újraindítja magát. Kép
szorgosstuci

Itt Szombathely, időjárásjelentés:
kellemes, hűvöskés, mintjárt esik, de annak ellenére, hogy játszótér volt tervben várom nagyon.
Részvétem mindenkinek, akit kerülget a hőguta, nálunk a lakásban még nem volt több 26 foknál, az meg bírható, ha nem akad az ember nagytakarítani, vagy vasalni... Kép

Ja! Nem is írtam, hogy nyaralás előtt fűrészeltem, csiszoltam egy csomót, és nyaralás alatt szép kényelmesen megragasztgattam vagy 25 zsepitartó, meg szalvitartót, meg miegyebet. Most ezerrel dolgozom rajtuk, míg Áronom a BalcsinKép
paat

Koda, Abby, Stuci!

Igazatok van, nincs több kréta Kép

Paat!
Te mivel fűrészelsz?

Az ékszertartóvá avanzsált fülpiszkáló dobozról készítettem egy közelit is, hogy megmutassam, ahogy a szalvéta alól átcsillan az arany alapozás:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/aranydobozkozelrol.JPG Ez egy próbadarab volt, hogy mennyire üt át a szalvétán, és szerintem rendesen. Nekem teccc...Persze az arany alatt van három réteg fehér diszperzit is...ennyi kellett mire megállt a csúszós műanyagon.

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok, sziasztok!

Mostanság csak olvasok, még mindig nem tudok Nektek semmit mutatni, de sajna egyáltalán nincs is mit. Mert nekem teljesen elvitte a meleg az alkotókámat.Kép Majd újra télen, a konvektor előtt ülve.... De távolinak tűnik ez most!
Nolo! Most olvastam a felhívásoda klinika ügyben: ha még aktuális a dolog, sajnos nekem "sajáttapasztalataim" vannak.Kép Irdd meg a kérdést, vagy amiről szeretnél tudni, s válaszolok! Cím a profilomban!
Sziasztok! Tünde
totne

Sziasztok!

Tünde köszönöm, már írtam is !

Stuci!
Már itt a vihar, nemsokára odaér hozzátok is, csak várjátok! Olyan szinten szakad az eső, hogy nem lehet kilátni, a csajok beszédét /pedig nincs rajtuk hangtompító/ nem lehet érteni, mert annyira kopog a tetőablakokon. De én nem bánom, mert remélem, egy kicsit hűvősebb is lesz!
Na nem dumálok már össze vissza tovább!
Sziasztok
Nolo
nolo

Szasztok!
Már itt is esik! Kép Csak az a baj, hogy bever az ablakon és nem lehet nyitva hagyni. Kép Fúúúúúú, dörög is és beázik a kégli. A Mama rohandál eltömíteni az ablakpárkányokat. Kép

Na közben itt látható egy pár apróság. http://gportal.hu/picview.php?prt=55933&gid=207409&index=21

Jubci, nem mondom megdolgoztál a kis dobozkával. Kép Aranyos nagyon!Kép
szorgosstuci

Sziasztok Csajszikák!

Mindenek előtt a névnaposoknak akikről lemaradtam utólag is sok boldogságot, minden jót kívánok:-)Kép

Jubika!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál, valóban eltűntem kicsit, de nem elsősorban amiatt, hogy nagyi lettem, hanem mert sajnos pénz is kell keresni a dekun kívűl is, meg készítek elő megint nagyobbacska megrendelésekhez is mintákat.
Te ismét hoztad a formádat, ami előtt mindíg megemelném a kalapomat ha lenne. (asszem vennem kell már egyet, hogy legyen mit megemelni.

Abby cica!

Köszönöm az elismerésedet, még akkor is jól esik ha nem érzem méltónak rá magam. A baracklekvárra előjegyeztetném magunkat :-)))

Stuci!

A nagy váza, vagy kancsó lenyűgöző volt, és ismét valami eredetit hoztál ezekkel a karton alapú tartókkal.:-))))

Sajnos az elkövetkező időkben sem leszek túl gyakran, és nem tudom mikor lesz időm mutatni valamit, mert elkészíteni és fotózni még akad időm, de méretezgetni a fotókat, meg feltöltögetni abszolút nincs időm.:-(
De azért arra mindíg szakítok, hogy olvasgassam meg nézegessem a gyönyörűségeiteket.

Egyelőre úgy látom tart még az uborkaszezon, de gondolom hogy ha Patrícia, meg Anikó beindul a vásári készletekkel akkor lehet majd fejeket kapkodni :-)))

Off:
Az eső végre minket is elért, szerencsére mérsékelt dörgéssel és nem túl viharosan, úgyhogy kint már kellemesen hűvös van, csak a lakásban ontják a falak a meleget.
De legalább már jobb levegő, friss eső illat jön be kintről és nem a por :-))))
minimaxi

Abbykám! Kép
ez szemtelenség, amit müvelsz!!!! Vedd tudomásul!
Úgy csurgott a nyálam, amíg néztem a képeket; biztos jót rötyögtél volna. Sajnos itt nem tudok ilyen sárgabarackhoz jutni Kép -meg sok minden máshoz sem!
Ügyes vagy! Kép

Stucc!
Kipihented magad Vali után; látom!!! Kép
Hol szerezted ezeket a papíralapú micsodikat? Magad csináltad? Szuperek!
Még nem válaszoltál nekem, hogy a felül repesztö a Munkásotthon u.-ból van?

Jövö hét végén menek haza fele; reszkessetek hobby-boltosok!!!! Kép

Jubci!
A fülpiszkatartó újrahasznosítása remek ötlet!
A narancsos képecske is úgy jó, ahogy van; de már lattam írtad, hogy nem nyúlsz hozzá.

OFF
Anyko,
csak érdekesség képp:
ma voltunk Maxival egy embernél, aki energiával "gyógyít" (hülye szó rá, de más nincs!) Képzeld! kiderült, hogy a gyermekemnek olyan gerincferdülése van, hogy ihaj, deformált a csipöje, ezért megy lábujjhegyen; és a 3. nyaki csigolyája kintebb áll, mint a többi, ami az összes fejen levö ideget és izmot koordinálja. Ezért nem beszél a gyerek!
Hál Istennek mindezek korrigálhatóak, speciális gyakorlatokkal, tornával. Csak az az érdekes, hogy a rengeteg tanult orvos, akik látták Maxot, senkinek nem tünt fel! Még az ortopéd orvosnak sem!

Minikém!
A szalvétáid már itt vigyorognak ám, s alig várják, hogy a "helyükre" kerüljenek! Kép

Pusz mindenkinek!!
Kép
mian

Puszi MINRDENKINEK, elmentünk nyaralni PécsreKép 10-én jövünkKép

Szép nyarat, jó alkotásokatKép

UI: Pécsen van egy jóóóóó kis hobby boltKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi, Stuci!
Milyen türelemigényes dolgokba fogtatok! Én erre képtelen lennékKép

A fűrészelés valójában apósom műhelyének érdeme. Dekopírral nagyjából ledarabolom a táblát, és én egy finom kis állványos tárcsással aprítok, ami előre méretre állítható, ő meg egy precíz, vékony állványossal vágja az íveket. Aztán néha még előkerül vagy 3-4 gép... Satuba szorítva szalagcsiszolóval kicsit könnyebb finomítani, mint egyesével smirglivelKép
Hát ez az én mázlim...Kép

Mini! A vásári cuccal kapcs. igazad van, de fotózni már nincs türelmem, most rohanok festéket venni!
paat

Paat!
Hát így könnyű Kép Mi kézifűrésszel dikicselünk, és smirglizünk. Pontosabban a Párom csinálja, ő Mr.Precíz Kép
A vásári cuccok fotózására meg fogjál már be valakit, én nagyon szeretném látni a termést! Kép

Koda!
Jó pihenést nektek!!!! Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Paat! ..és még Te beszélsz itt a türelem igényes melóról??? Kép Én is csak a dekopírral, meg a smirglivel dógoztam. De már van nekem rezgőcsiszolóm is! Kép bibibíííííííííí

Mian, ha mán úgyis gyüssz, akkor menünk együtt. Kép Igen itt vettem a Motthonban a lakkot.
Papíralapút meg kaptam, de jut még Néked is. Kép

Koda , jó nyaralást, de akkor most addig ne is küldjem a függönyt????
Mit gondoltok csajok???
szorgosstuci

StucikaKép
Még olvasokKép Addig ne küldd, mert nem lesz, aki átvegye. De csütörtökön már itthon is vagyunkKép

Most már tényleg puszi nektekKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Enyhe októberünk van az idén nem gondoljátok?!
Koda szegénykém Ti is a legjobb időt fogtátok ki...nég jó hogy van az a kis hobbybolt! Pedig olyan szép helyre mentetek, nekünk az 1ik kedvenc városunk-a hitesemnek főlegKép Remélem azért lesz napos időtök is!
Paat én is akarom a fotókat látni! És hogy Te micsoda luxusban élsz?! Még műhely meg gépek!Kép
Mian! Meddig maradsz? Valahogy meg kellene oldanunk, hogy jusson neked legalább a dzsemből, ha már barackot nem kaptál! Tegnap is finit sütöttem, csináltam is képet, de ezek után már nem merem idetenni!Kép
Stuci! Pár apróság?! Menniy is pontosan?!Kép Jó sok szettet összeügyeskedtél! És milyen erre az alapra dolgozni? Én még nem próbáltam...mesélj!Kép
Jubi! Én nagyon ritkán használom a gessot és nem is szeretem, de ilyen dobozkáknál jól használható, csak lassan szárad, bár kb úgymint a diszpi, de első rétegnek nem rossz! Meg ilyen kis dobozra nem is kell belőle sok és akkor jó sokáig tart! Főleg nekem mert alig használom, de néha jól jön!Kép
Mian! Örülök, hogy kezdenek a dolgok nálatok is rendeződni! Az orvosokról meg tényleg nem lehet mit mondani, van aki annyira rendes, lelkiismeretes, de sajna nagyon sok ellenpéldát is lehetne sorolni! Én azt a megoldást találtam, hogy egy dokinál nem érdemes megállni, több szem többet lát alapon, talán másak az esélyek. Aztán majd én eldöntöm melyik doki a szimpi és kinek a kése alá fekszem szivesebben, mert ez maximálisan bizalom kérdése is! ha nem bízom meg benne akkor, hogy akarok gyógyulni?! Szóval nagyon ügyes voltál, hogy másnak is megmutattad a manót! Meglátod minden rendben lesz, nagyon drukkolunk!Kép
Alkotásban gazdag napot mindenkinek!
abby
abby

Hali!
Én már növesztem az úszóhártyákat az ujjaim közé. Kép Ladikot holnap veszek, ha addig nem ál el az eső.Oszt kikötöm ide az ablak elé Kép)
Irgalmatlan amit a TV mutat, hogy szegény emberek kivannak öntve a házukból , mint az ürge. Kép((

Kodácska, ma ment volna a Mami a postára, de akkor még várok. Úgyis mindig jön hozzá 1-2 apróság. Kép Hízik már a csomi. Kép

Abbykém, 9 db. De csak 3 tetszik belőle nekem. Kártyás , lovas, fehér ebben a sorrendbe. A többi hanyagolható, de ki tudja (?) másnak meg más tetszik. Kép
Egyébként nagyon macerás vele dolgozni, mert barna az eredeti színe és az alapozásnál is elázik, meg aztán a ragasztásnál is. Kép Ha fehér lenne jobb lenne. Kép
szorgosstuci

Stucc,
s mi lenne, ha mezei fehér falfestékkel próbálnád elöször lekenni??
Csak egy ötlet, de sz.tem megér egy misét! Kép
Tényleg, Bogaram! mit szeretnél tölem,? ne szerénykedj, lökjed bátran!!!! Kép

Kép (édi, nem???)
mian

Azthiszitek volt időm visszaolvasni? Kép Na de ami késik nem múllik, itt ott beleolvasgattam a történésekbe, de persze ami kiváncsivá tett azt még mindíg nem tanáltam meg Kép

Stucim!
Megkaptam a szalvit, köszönöm szépen!
Szerintem ne vegyé ladikot, a tizedikig sosem fog érni a víz Kép Vagy ha igen, akkor már a ladik kevéske lessz Kép

Kép
krimo

Szasztok!
Mian! Azzal festettem sőt megpróbáltam szivaccsal is töcskölni, de a mobiltartó , mivel viszonylag nagy , minden féle akciómra elgörbült. Kép

Krimoca, nagyon szivesen! Kép
Látod, még szerencse, hogy nem vettem ladikot hirtelen felindulásból, már süt is a Napocska. Kép)
szorgosstuci

Jubika!
Bírom a lelkes, kézügyes pasikatKép
Hát én csak tegnapelőtt vettem rá, hogy csiszolja már le rezgővel azt a "maradék" 15-20 ezt-azt, mert én már unom. Na, nekilátott az én konyha-műhelyemben (tiszta edények elől, rolós szekrény nyitva, uborka a vágódeszkán...!, ahogy ott hagyta a vacsija után (én nem vacsizom)) Hát ne tudjátok meg, hogy csak furán néztem, mikor "őszen" előjött, de másnap reggel majdnem elbőgtem magam, mikor a konyhámba mentemKépKépKép
Soron kívüli nagytakarítás tegnap, alkotás nulla.
Jobb lett volna, ha magam a gangon elszöszmötölök vele...Kép

Kodám! Jó pihenést, gyönyörű hely és az időtökre sincs panaszKép

Család a Balcsin, én meg alkotok.Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
paat

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni: kisfiam most kezdi szeptemberben az ovit, és halacska lesz a jele. Tudnátok valami oldalt, vagy képet ajánlani?
Köszi: Tümi
tümi

Szia Tümi!

Dekupálni szeretnéd a jelét? Az én nagyfiamnak is hal volt a jele, de én inkább belehímeztem a dolgaiba, hiszen hála Istennek nagyon egyszerű a forma. Ha pl. az ovis zsákjára dekupálsz, az nem tudom hány mosást fog kibírni...

Paat!
Az én Párom nemcsak lelkes, de precíz és még eddig nem tudtam olyat kérni tőle, amit ne teljesített volna Kép Tegnap pl. megpróbálkozott az intarziakészítéssel...és persze, hogy sikerült neki Kép

Én most ezekkel ügyködtem:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/narioliva.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/filtertarto.JPG
itt pedig oldalról: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/filtertartooldalrol.JPG

Szép napot nektek, itt egyenlőre csak ezt van Kép Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi!
Az a fülpálcikás doboz...hát nem semmi vagy! Nagyon jó lett az átalakítás!Kép A narancsfás kép, pedig tökéletes!
Jut is eszembe, teljesen beleszerettem a nedves-krétás módszeredbe!Kép

Stuci!
Nagyon ötletesek az "apróságaid"Kép Igaz nem vagyok túlzottan oda a farmeres dolgokért, de ez nagyon tetszik!

Abby!
Nyami-nyami, nagyon gusztik a lekvárokKép Emlékszem gyerekkoromban mindig segítettünk a lekvárfőzésnél és milyen forró is tud lenni a barack, mikor lehúzzuk a héját. Idén először fordul elő velem, hogy semmi gyümit nem tettem el(na, de azért ribizli és málnaszörp lettKép), most többféle savanyúsággal próbálkozok, abból termett bőven.

Mini!
Kíváncsian várom majd a művekről a képeket.

Paat!
Nem semmi látvány lehetett a konyhád.Kép Az én férjemre is alig ismertem rá az első fűrészelés, csiszolás után, úgy kifehéredett még a szempillája is pedig a teraszon csinálta!Kép

Látom többen elkezdtek maguk fabrikálni, hát mi is(a férjemmel együtt) beálltunk a sorba. Én megrajzolom a táblán a részeket(Na ez sem volt kis munka!), Õ pedig dekopírral kivágja, lecsiszolja és összerakja.Kép Most jól le vagyok maradva, mivel a férjem hirtelen felindulásból legyártott nekem egy regiment pzstartót és miegymást, szóval most rajtam a sor, hogy díszítsem!Kép

Minden nyaralónak jó pihenést kívánok!

Sztigris
sztigris

Sziasztok LányokKép

Ezt az üdvözletet küldöm Mindenkinek PécsrőlKép Szuper minden, jól érezzük magunkat, bár lehetne kicsit melegebb. De legalább süt a napocskaKép

A hobby bolt szuper, 3 perc alatt 4000 ft-ot költöttemKép
Na megyünk tovább sétálni, csak beugrottam egy netcaféba üdvözölni benneteketKépKép

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

De kis ari vagy! Vagy ez már függőség? Kép

Képzeljétek kupácsoltam! Kép Majd egyszer megmutizom, ha hazakerül a fotóaparát...

Nagyon nagy itt a csend! Mindenki nyaralgat? Telelget?...

Kép
krimo

SziasztokKép)

Hétfön hajnalban megjöttünk, este fáradtságomban meggyönyörködtem mindent amit utobbi hetekben készitettetekKép Tegnapi fáradtságomban viszont alkottam 2 aproságot...hát....kissé vadak lettek-tükrözve hangulatomat, még nem fotoztam. Ma eddig más volt soron, a rendtöl még odébb vagyunk igy is, vasalni valo is hegyekben vár. Most ismét fáradt vagyok, hiába ki kell pihenni a szabadságotKép Ez ugye jo ok az alkotgatásra? KépKép

Pussz Babi
lingonbabi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?