Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép
fricky

Most látom milyen bénán tettem fel az üzenetet, de már nem tudok beleszerkeszteni, na mindegy, jobbra kell görgetni, és akkor olvasható a szöveg teljesen...
Dóri!
Nagyon helyes a babád, azt hiszem nálunk is kezd alakulni a kötődés... Néha kiprovokálja az altatás kézben dolgot, pedig idáig az volt a legjobb, hogy letettük és magától elaludt. Már csak az a kérdés hogy lehet nem elrontani egy babátKép
Fricky! Édik vagytokKép
picipocak19

Doktor Úr!
Egy szoptatási kérdésem lenne. 4 hónapos a babám, azóta csak anyatejet kap, de sajnos a bal cicim mindig fáj (néha kibírhatatlanul) etetés közben, sőt néha utána is. Etetés után kézzel kifejem ami marad, 2 mellből etetek, de csak az "ügyeletest" fejem azaz azt amiből kezdem az etetést. A furcsa az, hogy csak a bal fáj a jobbal minden ok. A baba szépen eszik mindkettőből. Mitől lehet ez? Válaszát előre is nagyon köszönöm.

Lányok!
Ha nektek van valami tanácsotok szívesen veszem, neketek is köszi előre is! A babák gyönyörűek.
Mira
tmira

Sziasztok!

Ezvicc!
Frontok jönnek-mennek, lehet, hogy ez viseli meg a picit. Illetve kb. 6 hetes korban van ez egy fejlődési ugrás, akkor nyugtalanabbak, többet akarnak enni esetleg, szóval megviseli őket.
De tényleg nézz be a Szoptatás topikba, ott tutira megnyugtatnak ha nagyon aggódsz Kép!

Nyeste!
Csak olvasgatni szoktam, átmentem másik dokihoz (akinél már szültem)és másik kórházban fogok szülni.

Üdv, Virág 36+5
virga

Sziasztok!

Én is beállok a sorba:
Danca 9,5 hónapos, 73 cm, kb. 9,2 kg. Két foga van, szerencsére nem nagyon szenvedi meg a fogak kibújását. Éjjel alszik, nappal 2x2 órát szintén:-)
Kúszik, mint a villám, és mindenhol feláll.

Üdv,

JuditKépKép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Tmira,
ezt így látatlanban nem lehet szerintem kitalálni, ezért csak egy tipp: lehet, hogy másképp fejsz a bal melledböl, mint a jobból és ezért fáj. Kézzel fejésnél elöfordul, hogy nagyon megnyomorgatjuk a mellet vagy akár valamelyik tejvezetéket is ügyesen elzárjuk. Egyébként hogy fáj? Ha ilyen tejvezeték-probléma, akkor általában jól körülírt helyen szúró fájdalom, ahogy a pici szívja.
moncaberta

Sziasztok!
a ti babaitokkal minden rendben? nalunk valami nagy gond van. Reggel 7tol fent van (nem aludta at most sem az ejszakat) igaz elaludt a mellkasomon, beraktam a kisagyba. epp keszultem lefekudni, erre allandoan felsirt. cumi vissza, elaludt. 5perc mulva megint. aztan vegkepp felkelt. szopi egyik cicibol (most mar kettobol szoptatom), szopi masikbol, es mind a ketto utan hatalmas orditas, hanyas. elvittem setalni, semmit nem aludt. haza, szopi, ordit, hanyas. mind a ketszer csak 20-30g szopott. hivtam vedonot, azt mondta, ha 3ora mulva szopizasnal megint ennyit bukik, es igy ordit, hivjak ugyeletet. mig beszeltem vele, akkor is orditott. a karomban is, tehat nem hiszti. vegul most bealudt a mellkasomon. en le nem rakom, mert akkor megint felriad.
VOLT MAR ILYEN NALATOK IS?
nem szokott bukni, egy kezen meg tudom szamolni

total kivagyok mar megint, de most nem csak faradt, hanem ideges is vagyok. nem tudom mi lenne ha nem lennetek.

gyonyoruek a babak! gratulalok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Visszjöttünk a nagyszülőktől vidékről. Ez volt Marci bemutatása a rokonságnak, ami viszonylag jól sikerült. A napirend nálunk is teljesen felborult, alig aludt délutántól ordítás, altatás ölben. Mindez cirka 4-5 órát vett igénybe egy héten át. Szerencsére itthon 2 nap alatt visszaállt.
Tegnap székrekedése volt a kicsinek. Olyan keservesen sírt órákon át, hogy a végén én is csatlakoztam. Éjszaka hoztunk kúpot meg szélcsövet. Reggelre a kúp segített, de még mindig fájdogál a hasa. Használt már valaki szélcsövet? Mi a tapasztalata?
A mi adataink: 3 hónapos, 61 cm, 6150 gr.
Kép
Adrienn
vadri

Moncaberta!

Köszi, hogy írtál. Úgy fáj, mintha le akarna szakadni a mellbimbó körül, szoptatás után pedig ég belül, gondolom, ahogy telítődik. Egyébként nagyon jól kiszopizza a baba, nem sokat fejek utána.

Mira
tmira

Virág!
Jó, hogy megvagytok. Régebben írtad, hogy megmagyarázhatatlan vérzéseid voltak. Aztán elmúlt? Hol fogsz szülni? És először miért nem a régi dokidhoz mentél vissza?

Tmira!
Nekem is sokkal érzékenyebb a bal, és volt idő, hogy fájt szoptatás alatt. Az elején nem, aztán 2 és 4. hónap között - ez a kiszakadás érzés ismerős - de nem elviselhetetlenül. Viszont a balban nekem mindig is sokkal kevesebb tej volt. Lehet, hogy szűkebbek a csatornák? Én egyszer régebben voltam mammográfián,ahol a bal mellemen meg kellett ismételni a felvételt. Persze frászt kaptam, de kiderült, hogy csak nem sikerült a felvétel, mert a bal mellemben elmeszesedett rész van, de ez nem érdekes. Valami ilyesmit mondtak. Ez gondolom számít a szoptatásnál is. Így én mindig két mellből szoptattam, mindig a ballal kezdtem, de nem fejtem.
nyeste

Ezvicc!
Egy kollégám babája így 6 hetesen nem evett szinte egy teljes napon át, csak aludt és sírt. Ráadásul gyerekorvos az anyuka, teljesen kiborult, hogy mi lesz. Aztán másnapra minden rendbejött. Lehet, hogy falánkabban, gyorsabban akarna enni, és ezért hány? Próbáld függőlegesebb helyzetben szoptatni és még a sírás előtt megszakítani a szopit és böfiztetni! Azért ha holnap is így lesz, kérdezd meg a dokit! Kitartás!
nyeste

Sziasztok!

Nyeste!
Szerencsére a 13. hét óta nincs vérzés, minden rendben van velünk. Kislány lesz, méghozzá szép nagy, most kb. 3 kg és még van 3 hetem.
Azért nem az előző dokimhoz mentem eredetileg, mert Õ volt az akiről a MÁV-os hírek szóltak és amíg nem tudtam mi van vele, hol dolgozik addig nem mentem hozzá. Most a Schöpf-Méreiben van, ott fogok szülni. Hát ennyi röviden Kép!

Ezvicc!
Azóta jobb a helyzet? Tegnap erős hidegfront volt, ma meg melegfront Kép. Láza volt? A hiszti miatt is lehetett a hányás Kép. Kitartás!

Üdv, Virág
virga

Hát lányok, ez a kettős front teljes gáz volt. Bence végig üvöltötte a tegnapot, úgyhogy már én is bőgtem. Hogy milyen anya vagyok, aki még a gyermekét sem tudja megvigasztalni. Biztos engem nem is szeret annyira, mint a többieket. Sík ideg voltam, szóval babci is az lett. Végig üvöltötte a fürdést, enni sem evett rendesen - ezért is tökre kibuktam.
Esteleg meg van rá az esély, hogy valaha kinövik a frontérzékenységet?

Kép Kép
fricky

teregetes elott gondoltam gyorsan megirom nalunk mi volt a helyzet.
reggel 7- ejfelig kb 2 orat aludt a szentem osszesen. mi mar estunk ossze a faradsagtol, de o meg csak nem is pislogott. sirasok hullamban jottek ra. nagyon kivoltunk. viszon tobbett nem hanyt. ma hivott a vedono megkerdezni mi ujsag. nagyon rendes. a ferjem reggel mikor felkelt, azt mondja: szuper a gyerek ataludta az ejszakat (6kor kelt) mire en: meg jo, elozo az elozo nap utan nem csodalom Kép most meg alszik, igy szerintem megint esere fog felporogni. nem latuk kiutat, rendszert meg plane nem. a vedono azt mondja, elobb utobb kialakul nala egy rendszer. kerdem en: mikor?
nalatok mikor alakult ki?
setalni mindig ugyanabban az idoben viszitek? akkor is ha alszik, felebresztitek? az oke, hogy a furdes legyen mindig abban az idoben, de az etetest, setalast nem tudom nala megoldani.

szerintetek a 6.hetnel tenyleg valtoznak? mi csutortokon toltjuk be.

Doktor Ur!
nem tudja veletlenul a Dr Fekete Tamas esetleg szabin van, mert nem tudom elerni, es a heten lenne a 6hetes kontrol. Koszonom!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!
Ne aggódj a baba napirendje miatt. Ha lassan is, de ki fog alakulni egy rendszer nála is. Az én fiam 2-3 hetes korában nappal szinte semmit sem aludt. Délutánra teljesen kipurcant, sokszor volt nyűgös, pláne ha még a pocakja is fájt. Sokszor én is úgy éreztem, hogy nem bírom már tovább. Ilyen hányásos időszak nálunk is volt, csak jóval tovább tartott. Így jöttünk rá, hogy refluxos a gyerek. Volt olyan nap, hogy evett-hányt-ordított reggeltől estig. Amikor úgy éreztem nem bírom, valahonnan mindig előjött egy kis plusz erő. Nekem azt javasolták, hogy szedjem tovább az Elevitet. Több erőm is volt tőle. (vagy csak beképzeltem). Én mindig ugyanakkor viszem sétálni a kicsit (ugyanakkor: mindig a reggeli második étkezés után.). Egyből a babakocsiba teszem le, ott alszik el. Elméletileg a 6. hét után tényleg változnak a babák, de ugye nem minden gyerek egyforma.
Nem tudunk mást tenni, mint türelmesen kivárni.
Ne aggódj, ne légy ideges, mert azt a baba is megérzi, és még nyugtalanabb lesz. Tudom, könnyű mondani, de én is megtapasztaltam és igaz volt.

Adrienn
vadri

Ezvicc!

A hatodik hét volt nálunk is a vízválasztó. Akkor kezdte el, hogy egész nap fent volt a végén már írtó nyűgösen és nem tudtam mit kitalálni. Aztán gondoltam egyet és elhatároztam, hogy minden evés után berakom az ágyba, hogy aludjon legalább 1 órát minden evés után, így nem lesz hisztis. Az elején nehezen ment, de most már tök jó. Nálunk is volt olyan, hogy minden visszajött belőle, a férjem tök megijedt, mivel szerinte nem is evett annyit amennyi visszajött belőle!
De ez csak 2* fordult elő. Most az csinálom, hogy ha nem akar a kiságyban aludni akkor irány a pihiszék vagy a játszószőneg, vagy séta, ha már ott sem jó, akkor vissza kiságy, játszócumi és alvás!
Mi össze- vissza sétálunk, mert ugye az idei nyár érdeklődés hiányában elmaradt, és a frontok is eléggé megviselik a gyereket.
Nálunk a fürdés is változik 9-11 között, sőt van amikor nem ébresztem fel (fúj, de milyen anya vagyok, hagyom koszosan aludniKép )ilyenkor reggel szoktam fürdetni.
Ha túlpörög és nem akar aludni, akkor adok neki teát! Rakok bele egy pici porcukrot, mert simán nem issza meg Kép

Üdv: Dóri
Vendég

Tmira,
akkor sajnos nincs ötletem, ezt nem ismerem. Nekem is fájós volt a szoptatás az elején mindkét gyereknél, föleg a belövellés, de aztán elmúlt. Néha volt ez a szúró fájdalom, de ha a baba jól kiszívta, elmúlt. Talán a doktor tud segíteni.
Ezvicc,
ha ilyen sírások és hányások vannak, akkor figyeld, hogy széklete van -e a babának. Ha van, akkor olyan nagy baj nem lehet. De para helyett szerintem inkább hívj orvost, ha valami ennyire nem tetszik. Még mindig jobb, mint idegeskedni.
Hat hét körül sokat változnak, addigra akklimatizálódnak a kintléthez. De ne várd ezt azért napra pontosan. :-)) Egyébként, ha adhatok tanácsot, talán érdemes lenne elfelejteni ezt a napirend kérdést még egy ideig.. Sajnos a kisbabák sírnak, és többnyire össze-vissza esznek-alszanak. Tényleg 2 -3 hónapos kor körül alakul ki valami rendszer-féle, de fontos tudni, hogy ez is folyton vátozik, szóval csak egy nagyon laza rendröl van szó. Segít, ha pl a fürdés azonos idöben van, vagy mindig kb ugyanakkor megy ki az ember sétálni, de hogy mikor éhes és mennyire, mikor álmos, mikor van játszhatnékja és mikor vágyik nyugalomra, aligha tudjuk befolyásolni...Nekem az segített, amikor végre elfogadtam, hogy ez ilyen, ne legyenek elvárásaim, nem mindig tudok segíteni rajta, ha sír, sodródni kell valamennyire. Innen nézve máris sokkal jobbnak tünt a helyzet, nem azt vettem észre, mikor van káosz, hanem azt, amikor jól alakultak a dolgok. És -persze ez csak egy szükös tapasztalati alapon nyugvó megfigyelés- a második gyerekemnél, akinél a kezdetektöl ilyen szellemben álltam hozzá, sokkal tartósabb és stabilabb napirendek alakultak ki, mint az elsönél, ahol próbáltam eröltetni, hogy most aludjon, most egyen stb.merthogy tegnap is így csináltuk. Nem beszélve arról, mennyivel nyugisabban és boldogabban telnek a napok..És egy hat hetes gyerek még nem hisztizik..örül, hogy él, képes enni és kakilni. Majd meglátod pár hónapos korában mekkora a különbség :-)) Bocs, az okoskodásért, jó szándék vezérel, csak rossz látnom, hogy más is ugyanannyit parázik ilyen dolgokon mint én, pedig nem kellene. Persze aki ilyennek született, mint mi, nehezen változik. Max majd a másodiknál :-))
Valaki leírná, mi ez a tali-dolog?
moncaberta

Hát, én is ebben a második gyerek dologban bízom Kép Mondjuk nálunk szerencsére a rendszert Bence szépen felállította magának. És csak ismételni tudom a többieket: legyen két-három olyan tevékenység a napban, ami mindig ugyanakkor van - pl. fürcsi, séta, játék anyával v. apával.
A hat hét pedig valóban vízválasztó, de lehet hogy csak a hetedik hét, vagy két hónap. Mindig más. De meg fog változni! Tuti!
Moncaberta!
Minden évben van babanetes találkozó, ahova várnak mindenkit szeretettel. Itt személyesen is meg lehet ismerkedni azokkal, akikről már jó sok mindent tudsz Kép Idén is lesz most hétvégén, a pontos leírást az előző hozzászólások között megtalálod. Én nem tudom, tudunk-e menni. Talán...
Szerencsére a tegnapi napunk sokkal jobban alakult, hála az időjárásnak. Kicsikét én is meg tudtam nyugodni.
Üdv minenkinek, és kitartás!

Kép Kép
fricky

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa
apa

mindenkinek koszonom! rengeteget segit, hogy meg tudom beszelni veletek ezeket a dolgokat

nincs veletlenul valamelyikotoknek juliusi anyak lapja?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni??

Nemsokára szülökKép a Délpesti kórházban.
A kérdésem az lenne ,hogy mit kell bevinni a babának??? amit biztos ,hogy nem adnak!!
pelenka? kisruha? takaró? stb...???
És mit tanácsos magamnak vinni, a szokásos kórházi felszerelésen kívül?????

válaszokat előre is köszönömKép

Csilla (36+6)
csillam

sziasztok

Húú, Ezvicc nem semmi kálváriát jársz a babócával, én is frászt tudok kapni, ha valami nem oké vele, vagy nem értem.
Egyébként mi jól vagyunk, csak kiszámíthatatlan az én kis aranyom, most épp nem akar aludni rendesen szopi magy 10 perc alvás és után a nyüglődés( hálisten éjszaka úgy ahogy alszik) szerintem ez a nagy meleg megviseliKép Ami aggaszt, hogy nem tudok plusz folyadék pótlást adni neki mert,csak a cicit fogadja el, az meg estére gyakran kimerülKép
1 hónaposak vagyunk és 4.5 kg (húsgolyó)Kép

üdv: Györgyi
eper8

Sziasztok!
Mindig csak olvaslak benneteket, de most irok isKép
A lányom februárban született a Jáhn Ferencben. Nagyon aranyosak a babák. Csilla textil pelust vigyél be mert azt keveset adnak egy nap. Egyébként mindent adnak a babucihozKép
Üdv Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Csilla!
Már jó párszor leírtuk, hogy mi kell. Ha van időd nézz vissza. Ami tuti hogy kell: neked betét (lehetőleg Tena), meg sok-sok bugyi (vagy veszel Tena bugyit), hálóingek, kaja, pia, meg a szokásos tisztasági cucc. Babucinak ahogy Dia írta végül is csak textil pelus, mert ott bent kapsz ajándékcsomagot, amiben gyak. minden benne van. Rucika csak hazajövetelkor.
Eper!
Télleg édes kis húsigolyó Kép

Kép Kép
fricky

Csilla!

Mellszívót, tena betétet és bucsit vigyél, valamint melltartó betétet is!

Babcinak csak pelust és popsitörlőt! Ott kapsz csomagokat, de azért nem árt készülni, hátha ...

Off:

Van egy eladó alig használt Pierre cardin travel system babakocsi+ hordozó + pelenkázó táska íme a fotó róla
Kép
Vendég

KöszönömKép

Csilla
csillam

Csilla!
Hat nekem pelust is kellett bevinni, mert amikor mi voltunk bent elfogyott a korhaznak Kép mar pontosan nem emlekszem, de tizen feluli darab kellett. popsitorlo is.

en meg ajanlanam a Tenanak az eldobhato bugyiat mindenkepp, de ezt mar irta mas is. Domestos torlorongy is jol jott nekem. WCpapiruloket (gyogyszertarban kaphato, 10db 200ft korul van) En junius 16 szultem, akkor meg ennyi volt. Ha meg eszembe jut valami irok.

MINDENKEPP KERDEZD MEG, HOGY KELL KEZZEL FEJNI!
Nekem gaz volt, hogy nem tudtam. Szegeny Dorit zaklattam.

Eper!
Hihetetlen, hogy mar egy honapos. Hogy mulik az ido! Gyonyoru baba! Majd irj ha tudsz, erdekel mi van veled. Elkuldened hol lehet Majat megnezni, nekem nem akart a multkor bejonni, es nem tudtam megnezni Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Kedves Anyucik és Kismamik!

Én még nagyon új (5+5) kismama vagyok!
A Jáhn Ferencben szeretnék majd szülni. A leveleitekből azt szűrtem le, hogy elég jó ott a helyzet.
Első gyermekemet várom! A kéresem és kérdésem felétek a következő:
- Ajánljátok egy érzékeny lelkű kismamának, hogy ott szüljön? ( Tehát, szeretem a törődést)
- Ismeritek Dr. Bottyán Ferencet? Õ az orvosom, nekem nagyon szimpatikus, de szívesn meghallgátnám a véleményeteket ha ismeritek.

Nagyon szépek a babák, olyan jó nézegetni ÕKET. Nagyon írígyelek benneteket!!!!

Nagyon köszönöm a válaszokat!!!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Era!

Én pont azért választottam ezt a kórházat, mert itt nem csak a fogadott doki volt kedves, hanem úgy általában törődtek velemKép

Nem tudom, hogy voltál e már az épületben? Nem egy Ritz, de nem is az a lényeg Kép

A dokit személyesen nem ismerem, bár lehet, hogy talákoztam vele.

Gratula a babához!
És ne aggódj, észre sem veszed és már te is kezedben tartod a picit!

Vendég

Dóri!
Mennyiért adjátok a cuccot? Ha gondolod írd meg az e-mailemre!

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Nagyon meleg van!!!Kép
Hétfőn voltam a dokinál. Még mindig teljesen zárt vagyok. Jövő hét kedden kell mennem vérvételre, uh-ra és akkor lesz az első CTG is. Bár akkor már 39 hetes leszek. A doki azt mondta, hogy nem fogok előbb szülni. Sőt...
De azért ha megyek CTG-re vigyem a kórházi táskát is. Sosem lehet tudni.
Jaj, már annyira várom!! Még elvileg 12 napom van hátra. Remélem Gergőke nem akar majd tovább benn maradni.
A kis buksija már nagyon nyomja a méhszájamat. Annyit már nem mozog mint eddig, inkább csak fészkelődik, de akkor nagyon!Kép
Ezek az utolsó napok tünnek a leghosszabbnak. Csiga lassan telnek. De egyszer vége lesz!

Jucus

jucus1

Fricky !

lehet, hogy én vagyok béna, de nem találomaz emil címedet a profilodbanKép

meg tudnád írni?
Átdobom a részleteket, nem akarom itt terhelni vele a csajokatKép

Mi 45e vettük és 32e odaadnám (dec-ig még garanciális!). Mi nem használjuk, mert kaptunk másikat.
Vendég

Jucus!

Kitartás! Az sem jó, ha előbb jönKép
A meleg itt is gond (panelKép) de Ági egész jól bírja. Most jöttünk haza a szüleimtől, nekik családi házuk van vidéken eddig ott vészeltük át a meleget, de már hiányzott a férjem (két napot bírtamKép)

Tudom, hogy nehéz elhinni, de élvezd ki az utolsó napokat és aludj sokat, nemsokára visszasírod majd a délutáni szundikat Kép
Meg egyél sok dinnyét, az jó a vizesedés ellen!

Üdv:Dóri
Vendég

Lányok!
Milyen a látogatási rend a kórházban?

Dóri79: én is a Farkasinszky doktornál fogok szülni, régóta járok hozzá, alapos,válaszol a kérdéseimre precízen és mindig viccelődik, szóval remélem minden rendben lesz.

KépKép
tibicsoki75

Tibicsoki!

Ne aggódj!
Én sem csalódtam benne, sőt.
Nagyon rendes volt, majdnem végig velem volt (mind a 2 óra 45 percet Kép) csak ebédelni szaladt el, de előtte megnézett elmehet e Kép
Hány hetes vagy?
A magánrendelésre vagy a kórházba jársz hozzá?

Látogatás!

Hétköznap 5-6-ig és babamutatás 17:30-kor!
De bármikor jöhet a párod, úgysem mehet beKép csak nappal kint vannak a babák, és ha kimész akkor be kell vinni a csecsemősökhöz.
Hétvégén pedig 2-4-ig vagy 3-5-ig ezt nem tudom, mert akkor én már otthon voltam!

Üdv :Dóri
Vendég

sziasztok

Dóri
mekkorára lehet összecsukni, és kb hány kg a kocsi? talán engem is érdekelKép

Era
Én ajánlani tudom ezt a kórházat, nekem pozitiv élményként jött le, bár nehéz szülésem volt császár).

Ezvicc
mindig elolvaslak benneteket,csak ritkán van időm hozzá szólni is. Újabb talány a manómat szépen kiszoktattam a nappali ágyára, igy a kiságyban nem hajlandó napközben aludni,csak itt, most még oké, de ha elkezd forgolódni akkor mi lesz? Amúgy ez a meleg teljesen kikésziti, tegnap esténk nagyon zizi volt.
Maját itt nézheted meg: www.maja.gportal.hu

Fricky: tündéri a kisfiad.

eper8

Eper!

Nagyon kicsire a ford fiesta csomitartójában is elférKép
A travel systemek nagy előnye! És fél kézzel összecsukható, tényleg!
A súlya 8,5 kg!
a hordozó 0-13 kg-is jó a kocsin van adapter, melybe a hordozó belepattinható, így a kocsira illesztve is lehet tolni

Kb. 5* használtuk, sőt az esővédőt még nem is használtuk...
Szóval olyan mintha új lenne. Mi kaptunk Ági születése után (nagyszüleim jóvoltából) egy kategóriájában jóval drágább kocsit és most azzal nyomulunk Kép
Vendég

Dóri!
Köszike, de majd csak a kövi babunál lenne aktuális, csak érdeklődtem igazából. Kép
Eper!
Nyugodtan vedd meg, engem csak azért érdekelt, mert mi is P.Cardin kocsit használunk, ajánlani tudom csak. Jó, mondjuk BKV-ra nem lehet velük felszállni, mert elég szélesek, de egyébként bazi kényelmes a babuciknak, és fekvéstől egészen ülésig ki tudod használni. Talán egyetlen negatívuma van, sztem gyorsan kopik a gumi a kerekén. De azt lehet cseréltetni Kép

Kép Kép
fricky

Eper,

Szerintem addigra szerezzetek be egy járókát, abbanis jókat tudnak aludni. Danca sokszor játék közben elaludt:-)

Nagyon édes a kiscsajszi!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Ezvicc!

A reflux kb. hat hetesen jelentkezik igazán először. Lucánál is így volt, nem tudtam én se, hogy mi ez, de Veres doki (aki a kismamában is tanácsot ad) mondta, kivizsgálta Lucát. Nem kell aggódni, kinövik, csak néha kellemetlen. Nem bukik mindig, a frontok hatására jön elő inkább. A naprenddel kapcsolatban pedig csatlakoznék az előttem szólókhoz, kb. két hónapos koruktól azért felcsillan a remény...Kép De azért utána is lehetnek zűrös napok. Nálunk a fürdés a tuti fix időpont, reggel, este séta (amit én soxor baromira unok, de muszáj), de azért a séta miatt nem kelteném fel (mondjuk fürdés miatt sem) Szerintem törekedj arra, hogy azonos időpontban legyenek, de ha vmiért aznap nem úgy jön össze, nem történik semmi. Egy idő után a babák is érzik, hogy mi következik.

marq
Kép
Kép
marqueza

Eper!
Nem tudom megnezni Kép
minden internetes oldalt bezar olyankor Kép
na majd hazajon az Atti megkerem nezze meg nekem mi a problema.
Sokszor zizi az Atti ebben az idoben. most is egy orat kuzdott mire elaludt.
irj majd Majarol! miket csinal. olyan kivancsi vagyok

kepzeljetek, tegnap az Attit lefektettem a jatszoszonyegre, mert kivancsi voltam mit kezd a jatekokkal. hat nem hiszitek el, de nyult utanuk. en azt hittem elajulok. nekem azt mondtak most meg tuti nem fog. olyan buszke voltam ra. el is mentunk a megatoysba es megvettuk neki a tornaztatot, ami most akcioban van (ehhez kerestem az ujsagot) Ma beraktam ala, igaz nagyon hisztis volt, bogott ezerrel. kimentem a kameraert, erre hallom, hogy abbamarad a siras, es az oldalso csorgo szol. berohanok, erre a pici kezevel ott bogdosi. nem veletlenul, latszott. szoval nagyon buszke vagyok ra. de utana folytatodott a hiszti Kép

szeretnek kerdezni egy eleg intim dolgot. nekem a verzesem mar reg elmult, kiveve a mult heti uzemzavart. helyette folyas szeru valami van, az normalis? meddig tart? mindezt azert kerdem, mert szabin van az orvosom. koszi elore is a segitseget.

Dori!
ha nem lenne babakocsink azt hiszem en rarepulnek.a mi kocsink megvan 13kg is Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Marqueza!
mi ez a reflux?
azota kulonben nem bukott az Atti, sot most nem bofizik Kép nem unatkozom Kép

Setalni ebben a kanikulaban is kiviszitek a gyerekeket. En ma elmentem vele 10korul, de nagyon rossz volt.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

halika

Dóri, nissan micrám van tesztelni kéne, hogy befére a csomitartóba? Telefonszámod megvan holnap de. ha tudlak felhívlakKép

Ezvicc, pedig müködik az oldal.

megyek, sír

eper8

na végre elaludt, de.- óta csak nyüglődünk.

Judit igen járokára én is gondoltam, meg aszem veszek játszószönyeget is, ha Ezviccnek ennyire bejött.

eper8

Ezvicc!
Ebben a hőségben én nem vittem Bencét sehova. Itattam ezerrel. Szerencsére szereti a vizet, és ivott is, mint a kisangyal. Inkább a szobában vagyunk, ott sem túl jó, de egy fokkal jobb a helyzet, mint kint.

Kép Kép
fricky

Dóri!

Örülök, hogy neked is ez a véleményed, eddig én is meg vagyok vele elégedve, már vagy 8 éve hozzá járok a szokásos éves ellenőrzésre a magánrendelőbe. Mióta terhes vagyok, azóta eleinte hol oda, hol a kórházba, de a 16. hét körül megkérdezte melyik van közelebb(X.kerületben lakunk, kb 10 perc alatt odaérek kocsival) és akkor mondtam neki, hogy a kórház-na azóta csak JFK-ba járunk és mindig pénteken, mert akkor általában nyugi van és ő sincs szétcsúszva.
Pénz szempontjából mindegy, hogy kórház vagy magánrendelő, ha ő a fogadott orvosom.Bár volt már rá példa, hogy nem fizettünk a kórházi terhesgondozáson...
Egyébként a 30. hét közepén járunk, október 2.-ra vagyunk kiírva.

Ki van még aki esetleg erre az időpontra vagy a környékére várja a babáját?

Üdv: Tibicsoki

KépKép
tibicsoki75

Kedves Doktor Úr!

Két hete tettem fel egy kérdést, ami biztos elkerülte a figyelmét, mert még mindig nem válaszolt. Kép Ezért megkérdezem ismét: Van endokrinológus nőgyógyász az osztályukon? Ha van, szeretném a nevét, elérhetőségét elkérni.

Előre is köszönöm szépen!
Zsuzsi

Kép
hbzs

Hbzs: az tuti, hogy van, mert anno amikor írtam a cikket - most néztem meg - akkor elmondta a Doktor! De többet én sem tudok. Lehet, hogy érdemes lenne felhívni a kórházat a központi számon, kérni a nőgyógyászatot és ott kérni az endokrinolósut. Oszt annyi. Mert, hogy van!
vantal

Hú, csajok! Gatyarohasztó egy idő van. Mi meg most kaptuk meg a 3 hónapos oltást. Egyenlőre jól viseli, de még csak egy órája kapta. Nem is sírt a drága! Aki már megkapta közületek hogy viselte? Ti milyen rucit adtok a babátokra?
Pocak
picipocak19

Poci!
Bencére van, hogy a peluson kívül semmit sem adok. Ha igen, akkor egy sima kis ujjatlan pamut bodyt.
Én minden oltásnál (ahol lehetőség van belázasodásra) adtam kicsimnek fél Germicid kúpot közvetlen oltás után. Egyszer sem lázasodott be, és nem viselte meg az oltás sem. Talán egyszer kellett beborogatnom a szuri helyét. A kúpban van kicsi nyugtató is. Nekem doki bá' javasolta, hogy inkább megelőzzek, mint megvárjam, hogy belázasodjon.

Kép Kép
fricky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?