Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Evey, teljesen lelombozott, amit írtál. Komolyan, egész letört lettem, azonnal elmeséltem a férjemnek is. Csak a sok pocakosunkra való tekintettel nem részletezem, miket gondoltam. Amikor én terhes voltam, a férjem egyszerűen nem engedte, hogy bármi babáról szóló szörnyűséget olvassak, hallgassak, nézzek. Most látom, hogy milyen jól tette. Pedig hányszor morogtam, amikor egy film helyett a kezembe nyomott egy jó könyvet!
Na, megyek is, kidühöngöm magam, majd holnap jövök.
Emese
Emese
 


Jamina!
Nagyon boldog névnapot! KépKépKép
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Evey!
Jaj, ez nagyon szörnyû voltKép Rögtön eszembe jutott szegény kis Hápi-babánk, bár velem legalább nem voltak ilyen undorító bunkók az orvosok!Kép
Vidámabb téma: sztendrei züllésben én is benne vagyok! Hová gondoltad?

Madárka!
Nálunk mind2 gyerek folyamatosan itta-issza a fürdetõs vizet. Pedig az is elég sz* izû. Sõt, Hannus a múltkor legnagyobb rémületemre a flóraszeptes pelus-áztatóvizet kóstolta meg.Sokat gondolok rád, hogy a te pocakod is már jó nagy lehet! És mellé ez a tempó...!!! Klassz, hogy ennyi energiád van. Pocaklakó hogy bírja? Kiderült már egyébként, hogy kisfiú v. kislány õkelme?

Norcsi!
Én meg bezzeg füles voltam kiskoromban, úgyhogy tudom, milyen rossz. Áronnak egyszer felszúrta egy vadállat dokinõ (sztorit én is megírtam a negatív kórházas topikban), akit azóta nagy ívben kerülünk.

Emese!
Jobbulást nektek! Reméljük ez tényleg csak egy gyors lefolyású vírus volt.
Köszi az aggódást! Lehet, hogy akkor ezért nem áll meg egy percre sem a gyerekem??? Az emilcímem egyelõre maradt uaz.

Kanga!
Szia itt is!!! Hannus még szopizik, de már csak reggel, illetve a múltkor, mikor nagyon álmos és maga alatt volt, akkor is kért. Kíváncsi leszek, hogy fog alakulni a dolog, ha megszületik Babszem.

Verus!
Köszi! Áron is folyton emleget titeket! Nagy élmények neki az ilyen babanetes együttjátszások!

Jamina!
Boldog névnapot!

Puszi mindenkinek és jó éjszakát kevés keléssel!

Pele
Pele
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm lányok Kitti nevében is a jókívánságokat!
Most nem mesélek semmit a bulikról, ugyanis marha álmos vagyok, már jó régóta olvasom a topicot, és írom kinek-kinek a mondandómat. Nem is értem a végére, de ezt most így elküldöm, aztán remélem holnap tudom folytatni.

Évi! Köszi a lapot, nagyon ari vagy!

Andi3! Fényképeket megkaptam, köszönöm! Nagyon édesek a gyerkõcök, gratulálok hozzájuk! Fogacskákhoz gratula. Örülök, hogy neurológián nem volt gond. Fejed jobban van?

Napocska! Lányod nagyon ötletesKép Szemüveggel egy ideig bizonytalan voltam, mivel három vizsgálaton voltunk, és ebbõl két helyen azt mondták állandóan kell hordani. De az öcséd és a saját példámból kiindulva mégis a harmadik doki tanácsát fogadom meg. Nekem kb. 10 éve állapították meg a -1-et, és azóta nem romlott semmit, pedig nézettem többször is. Nagyon ritkán hordom. Egyáltalán nem zavar, ha nem látom meszirõl az utcanév táblát... közelebb megyekKép

Ancsa! Kitti éjszakai alvása szépen lassan kezd visszaállni a régi kerékvágásba Kép Azért nem lóg egész éjjel a cicin, de egyre korábbra sikeredik az elsõ rácuppanás. Egy éjjel Alex fogta a cókmókját és keresett másik alvóhelyet, ui. Kittitõl nem tudott aludni. Na azóta nem próbálkozom semmivel... Majd ha megint nem lesz itthon... Kép Tomin begyógyultak már a rózsa tüske nyomok?

Barika (leendõ védõnéniKép)! Szemüvegkeretes tanácsot köszi, de attól tartok amíg nem véglegesedik a fejmérete elég sûrûn kell majd szemüveget cserélni.
Tényleg, ezt nem is mondta egyik doki sem, vajon milyen sûrûn?

Anikó! Eloszlatom a rólam kialakított házitündérségi hiedelmedet. Kittinek két torája volt, az egyik egy Békéscsabai cukrászdából utazott ide, a másikat anyósom csinálta. Meg tulajdonképpen minden kaját õ csinált, kivéve egy nagy adag kókuszgolyót, meg a szokásos sajtos rudat ami az én mûvem. De részemrõl ennyiKép Örülök, hogy Lili jobban van! Júj, én nagyon rossz anya vagyok úúúúútálom a májat, és sose csinálok, még szegény Kitti sem kapott...

Ági! Mi volt a szemésznél, mesélj!!!

Cili! Forduláshoz, fogacskákhoz gratulálok! AlvásKép

Kanga! Így utólag is boldog szülinapot!

Móni! Milyen lett a frizud? Elégedett vagy az eredménnyel?

Norcsi! Nagyon sajnálom BánkotKép Jobbulást továbbra is!!!

PM! Örülök a jól sikerült szülinapnak! A vendégek érkezése elõtt fél órával történt esesményeken jót derültemKép Csüt du jó?

Evey! Jobbulást, nagyon rátok jár a rúdKép Nyaralás elõleget ma elküldtük.

Ja igen, PM, Evey, sajnálom, hogy egy kis kavart idéztem elõ, valszeg nem történt volna ez meg, ha egy ilyet: Kép a mondatom végére biggyesztek. Bocsi, és értem én a dörgéstKép... de attól még ki vagyok akadva... Kép

Snoopy! Mostanában Te is olyan ritkán írsz...Kép Ácsihoz gratula!

Zsóka! Fürcsi nagyon mulatságos! Ne mond, hogy nem szórakoztál jól...KépKépKépKépKép Pályázat megszerkesztéséhez gratula! Te is ritkán vagy mostanában...

Peleeeeeeee! Hát én úgy örülök Neked!!!! A visszereidnek is, mármint, hogy visszahúzódtak!!! Ugye megmondtam, hogy ne emelgesd Hannát!!! Az ÚJ kanapé, fotel, fal viseli a mûvész keze nyomát??? Emil cím????? Jövõ hét????

Most itt Pelénél befejezem, Norcsival folytatom holnap. Bocsi...

Ja, még a kérdõívrõl annyit, hogy én kitöltöttem még január elején, nagyjából akkor mikor az elsõt kaptam. De nem küldtem el... azt nem tudom mért nem... majd küldöm. Ami késik nem múlikKép

Közös levelezõlistával akkor most mi a helyzet? Napocska jól értettem, hogy Te már meg is csináltad? Vagy félreértettem valamit?

Jó éjt!
Puszi
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!
Olvasgattam ám folyamatosan, csak írni voltam lustaKép
Evey: ilyen történetért sajna nem kell messzire mennemKép Hugom elsõ babája elég hasonló eset volt. Különbség, hogy császározták, és nem csomó volt , hanem egyirányba tekeredés túl sok a köldökzsinóron (vagy vmi ilyesmi). Rettenetes, erre nincsenek szavak...

Betegeknek javulást, ünnepelteknek sok boldogságot (ennyi telik tõlem)KépKép

Magunkról keveset:

Kis nátháktól eltekintve jól vagyunk.
Eszter a múltkor megint megpróbált szopizniKép Nagyon édesen akarta, de csak harapni tudott. Érdekes, milyen gyorsan elfelejtette...
Elõzmény: vasárnap utaztunk Pécelre barátokhoz. Cumisüveg itthon maradt. Már félúttól keservesen vonyított: cuiiii, cuiiii.
Na mit csinál egy magamfajta anyuka? Cici ugyebár nem jöhet szóba, mert már nem megy neki, irány egy ügyeletes gyógyszertár, amit nehezen meg is találtunk. Vettün kegy új cuiiiit, a nõci elfelejtett ügyeleti díjat felszámolni, úgy meglepõdött, hogy egy teli kocsi gyerek ott vár a cumisüvegreKép))
Egész nap a cuiiival volt nagy szerelemben, hazafelé mégis cicizni akart. Mit lehet tenni, kibontakoztam, de belátta, hogy itt már nincs mit keresni.
Azóta is szerelmes az új cumisüvegbeKép

Képzeljétek, ma felhívott a gyerekorvosunk....
Õ kért tanácsot, pontosabban sebész telefonszámot, aki az én lábkörmömet mûtötteKép
Merthogy valami ismerõse szintén jól megjárt a helyi SZTK-val... Jó, nem? Õ is ott dolgozik, nem értette, hogy mi bajom volt annak idején...Mostmár értiKép

Na ennyi, sietek nõi bobot nézni.

Edóka
Edóka
 


Cskati

Jol erteted en letrehoztam egyet. Szamitogep maniam nem engedte hogy ki ne probaljam hogy lehet megcsinalni mennyire lehet lekorlatozni ki lep be meg ilyesmik. Nem is bujik am ilyenkor csak kicsit, hogy valaha programozo , rendszergazda voltam.
Amit en csinaltam yahoo-s es csak az kerulhet fel a listara akit engedelyezunk es nem kerul ki nyilvanos helyre a lista letezese.
Mivel nem igazan nepszeru az otlet itt, nekem ugy tunik, azert nem is emlegettem. Nekem meg jol jott a tudas.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!
Nem tüntem el csak ez a felvételi dolog egy kicsit több lett mint gondoltam.Ja meg a Dórika teljesen kihasznál mostanában,han nem vele foglalkozom akkor olyan hisztit csinál.Szóval most egy kicsit sok lett minden.

Snoopy:Gratulálko Zsombi állásához.Mi is letettük a kiságyat a Dórinak és élvezi,föleg a felhúzhatos játékot.mivel így már Õ is feltudja húzni és zenél neki!Ja és elkezdet négykéz lábaon hintázni,néha hátra feé próbálgat elindúlni!

Jamina:NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK SOK KépKépKépKépKépBEN!!!!!
Mindenkinek köszönöm a tanulási kedvhez való hozzájárulást,így sokkal könnyebben megy ha kapom mindenhonnan a bíztatást!KépKépKép
SajnosKépKép:a férjemnek megint haza kell utazni hétvégén,mert disznót vágnak a nagyszülei!

GeriAnikó:nagyonKépKép,hogy Lilike kezd helyre jönni!Majd júliusban is felköszöntöm Lilikét!Nem felejtem el!!!!!

Erika:Már kezdtelek hiányolni!Kép,hogy ismét itt vagy!

Norcsi:Szomszéd kerületi vagy ez olyan jó,végre valaki aki innen közelebröl van!Én a XVIII.ker-ben lakom!Remélem már ti is gyógyúlgattok!!!SokKépKépKépKépnapokat!!!

Evey:Már megint valami nyavaja?Ezennel felkérem az összes nyavaját haggyon el titeket!!!!KépKép.Nagyon sajnálom Adriánt, hogy allergiás lett szegénykém!Dóri a latexes pelusra allergiás!Mi ez a XXI.század betegsége ez a sok allergis!!!KépKépKépKépít!!!

CsKati:Véleményem szerint 1,5-2 évente kell majd cserélgetni a keretet én saját magamból indulok ki,már mint így emlékszem rá,nekem 1 éves korom óta van szemüvegem.Képmuszáj volt,mert nem tudtam volna elindulni annyira nem láttam!!!

Pele:Úgy KépKép,hohy ismét tudsz netelni!Pocak lakó hogy van?Remélem nagyon ficánka,mint egy igazi fiú!

Évi:Ne hagy itt minket!!!Gyüjtök inkábbKépKép!

A képek mennek a héten a netre valószínû,hogy pénteken már fent lesz!!!
Most ennyi,mert türelmetlen a Dórika és hiányol,mert nem játszok vele!
Sziasztok!!
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Hát azért nem olyan ütemben javulgatunk mint kéne. Ma a fülész mondta, hogy még mindig nagyon ronda mindkét fülecske, újabb nagy sírás árán ki is tisztogatta õket, és ha holnapra sem lesz átütõ erejû a javulás akkor sajnos át kell állnunk az erõsebb antibiotikumra!KépKépKép De ez nagyon nem lenne jó, mert pl. Anna lányom anno erre allergiás volt, annyira, hogy abba is kellett hagynia. És ha Bánk is így reagál rá, akkor meg tök felesleges az átállás. Drukkoljatok, hogy holnapra már nagyfokú javulást mutasson és ne kelljen egy erõsebb gyógyszer! A jobbulás-kívánásokat köszi nagyon, most már tényleg ránkférne.

Evey. Annyira megdöbbentett amit írtál. Ez borzasztó lehetett szegényeknek!Kép És ez is orvosnak mondja magát!Kép
Szülés elõtt én is annyi rémséget hallottam, hogy végig ideges voltam, hogy nehogy történjen velünk is valamilyen nagy szörnyûség.
Más. Hova jártok homeopatához? Mert mi is járunk, már vagy két és fél éve, de már a harmadikhoz (ha jól számolom). Most a Bánknak kellene majd megtalálni az alkati szerét, hogy ez a fül-probléma egyszer és mindenkorra orvosolva legyen. Remélem sikerrel járunk! Gyógyuljatok meg minél elõbb.

Napocska. Szerintem nagyon jó ötlet az a külön levelezõlista. Kép

Mindenkinek szép napot, és a betegek meg gyógyuljanak meg minél elõbb! Versenyezzünk, ki lesz hamarabb makkegészséges?!KépKépKép
Hogy egy kis jót is írjak: Julcsival ma az Anyukám sétált, elvitték az Annát oviba, aztán még jártak egyet (addig mi fülészhez mentünk Bánkkal). Julcsi kérte hogy menjenek be a "Bimmbamm"-ba is. Hát bementek. Aztán elmesélte nekem itthon, hogy imádkozott. És hogy imádkoztál? Mire õ: hát letérdeltem. És mit mondtál? "Hogy kérek még kiflit Nagymami!". Meg néhány napja szintén õ volt: Pelenkáztam a Bánkot mire beszélgettünk, hogy hát igen, ott a kukija, meg a zacskója. Erre kérdezte: és a zacskójába lehet mindenfélét pakolni? Mire én: nem, az az õ kis szervezete. Ez nagyon érdekelte, hát még mikor megtudta, hogy abban golyók is vannak. Ezt is megbeszéltük, hogy nem játék-golyók. A végén meg megkérdezte: Nekem miért nincsenek golyók a zacskómban? Hát mert neked nincs is zacskód. Mire õ:jaaaaa!!!

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Hát azért nem olyan ütemben javulgatunk mint kéne. Ma a fülész mondta, hogy még mindig nagyon ronda mindkét fülecske, újabb nagy sírás árán ki is tisztogatta õket, és ha holnapra sem lesz átütõ erejû a javulás akkor sajnos át kell állnunk az erõsebb antibiotikumra!KépKépKép De ez nagyon nem lenne jó, mert pl. Anna lányom anno erre allergiás volt, annyira, hogy abba is kellett hagynia. És ha Bánk is így reagál rá, akkor meg tök felesleges az átállás. Drukkoljatok, hogy holnapra már nagyfokú javulást mutasson és ne kelljen egy erõsebb gyógyszer! A jobbulás-kívánásokat köszi nagyon, most már tényleg ránkférne.

Evey. Annyira megdöbbentett amit írtál. Ez borzasztó lehetett szegényeknek!Kép És ez is orvosnak mondja magát!Kép
Szülés elõtt én is annyi rémséget hallottam, hogy végig ideges voltam, hogy nehogy történjen velünk is valamilyen nagy szörnyûség.
Más. Hova jártok homeopatához? Mert mi is járunk, már vagy két és fél éve, de már a harmadikhoz (ha jól számolom). Most a Bánknak kellene majd megtalálni az alkati szerét, hogy ez a fül-probléma egyszer és mindenkorra orvosolva legyen. Remélem sikerrel járunk! Gyógyuljatok meg minél elõbb.

Napocska. Szerintem nagyon jó ötlet az a külön levelezõlista. Kép

Mindenkinek szép napot, és a betegek meg gyógyuljanak meg minél elõbb! Versenyezzünk, ki lesz hamarabb makkegészséges?!KépKépKép
Hogy egy kis jót is írjak: Julcsival ma az Anyukám sétált, elvitték az Annát oviba, aztán még jártak egyet (addig mi fülészhez mentünk Bánkkal). Julcsi kérte hogy menjenek be a "Bimmbamm"-ba is. Hát bementek. Aztán elmesélte nekem itthon, hogy imádkozott. És hogy imádkoztál? Mire õ: hát letérdeltem. És mit mondtál? "Hogy kérek még kiflit Nagymami!". Meg néhány napja szintén õ volt: Pelenkáztam a Bánkot mire beszélgettünk, hogy hát igen, ott a kukija, meg a zacskója. Erre kérdezte: és a zacskójába lehet mindenfélét pakolni? Mire én: nem, az az õ kis szervezete. Ez nagyon érdekelte, hát még mikor megtudta, hogy abban golyók is vannak. Ezt is megbeszéltük, hogy nem játék-golyók. A végén meg megkérdezte: Nekem miért nincsenek golyók a zacskómban? Hát mert neked nincs is zacskód. Mire õ:jaaaaa!!!

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok,
Pele,
örülök ám, hogy nem csak az én gyerekem ilyen elcseszett ízlésû! A hasam hatalmas, néha úgy érzem, hogy ezt már nem bírom ki májusig.... Ráadásul a picur szeret bennem keresztbe állni. Téged is focipályának néz a legkisebb utódod? Egyébként még nincs infó a nemérõl, mert nincs idõm UH-ra. A klinikán csak március 11-én megyek, de ha így beszervezem a napjaimat, addig rejtély marad a baba neme. Mostmár mindegy, ha fiú, akkor is megtartjuk.... A mostani ismételt vércukrot is ellinkeskedtem, mert Petrust már nem bírtam reggel 6-kor felébreszteni.
Tetszik a rajzoló gyerek sztorid! Mikor nem lesznek ön és közveszélyesek? Bár a férjem már 31 éves, de még mindig nem megbízhatóKép

Evelyn,
egy barátnõmnél az orvos megindította a szülést. pedig még volt 3 hete, a baba pici volt, de a doki azt mondta, hgoy márpedig holnap szülünk. Megindította a szülést, és mindenki megdöbbent, amikor megszületett a baba, mert egy marha nagy csomó volt a köldökzsinóron, és végül is talán csak percek, órák kérdése volt, hogy meghúzódik-e. Kérdezték a dokit, miért indította meg a szülést, azt mondta, hgoy rosszat sejtett. Neki köszönhetõen a bab tõk jól van már 8 hónapos. Különben õ az én dokim is, ilyenek miatt esküdtem neki "örök hûséget".

Emese,
gyógyuljatok meg!!! Lassan itt a tavasz, Te meg egyfolytában ápolsz valakit..

Andi,
a múlkor elmentem direkt fagyiért Daubnerékhez, és nem volt! Pedig úgy kívánta a babaKép!

Norcsi,
Lehet, hogy minden híresség ott volt, de nem mindenki híresség aki ott volt. Szerintem jó nagy állatkert volt, csak nem tették ki a megtelt táblát. Még egy ilyen rongyrázás, és belehalok. Egyébként már most próbáltam alkudni a jövõ évi bálra, hátha megmenekülök, de párom fõnöke közölte, hogy most az állapotomra való tekintettel csak ezt tette "kötelezõvé", de jövõre legalább 3-4 ilyen estére számítsak. Arra jó volt, hogy rájöjjek, hogy az én 11 hónapos gyerekem mennyivel értelmesebb az ottani brancsnál!
Ami ezt ezt a kétóránkénti ébredést illeti, elég rosszul hangzik...

Anikó,
eredetileg febr14-ig volt leárazás, de meghosszabították 28-ig. Nem tudtam, hogy ennyibe kerül a jegy , ezek szerint inkább az ára kellett volna...Biztos egy csomó klassz rucit vehettem volna belõle PetrusnakKép. Örülök, hogy jobban vagytokKép

Zsóka,
én még csak úgy zuhanyoztam, hgoy félpercenként kiugrálok a zuhany alól, hogy mit rámol a gyerek, De a Te verziód is izgiKép

A mostani zûrös napokban Petrust nagyon sokszor kellett anyósra bízni. Mondjuk heti 2-3 este, plusz egy éjszaka. Naná, hogy szegény gyewrek rosszul tûrte, a végén már nem aludt semmit anyósomnál, és végig buggyant volt, és utána két napig folyamatosan rajtam lógott. Erre mondtam, hoyg a holnapi acsi lemondva, gyerek marad velünk most egy darabig, és megvárom, amíg visszanyeri az egyensúlyát. Mire anyósom kjözölte, hogy serinte most aludjon nála egymás után két éjszaka, mert meg kell nevelni a gyereket, tudnia kell, hgoy nem történhet minden úgy, ahogy szeretné. Ja, és ha nem bírja a gyerek, hgoy le van passzolva, akkor vigyem pszichológushoz. Na, erre megint eldurrant az agyam, mert hiszem, hogy egy 1 éves se gyereket nem szabad ilyenekre "nevelni". Annak az egynek örülök, hogy Petrus nála a hûtõ tartalmát berámolta budiba, de eddig nem merte nekünk bevallani, mert hát nála "nem rámolós a gyerek". Jól meg is dícsértem a gyerkõcötKép
Most megyek, mert az este rövid, nekem meg rengeteg dolgom van...

Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok Lányok!

Madárka! Kép Ez ám az életre nevelés. Már éppen kérdezni akartam, hogy miért jársz te ennyit ilyen helyekre. Mostmár világos. Látlak még pocakosan?

Pelcsikém! Kép De jó újra hallani felõletek. Hát nálunk még mindig megy a fenyõ rángatás, csak elõtte sandán rámnéz...
A fürdés meg továbbra is babakádban folyik. Állatkertbe bogarak? Azok randa csótányok, nem? Van egy ízlése HannusnakKép

Kriszta! Én onnan ismerem a Jegenyét, hogy nem átallottam hozzámmeni a tesójához.. Õ a sógor.KépGratula Pötyike ügyességéhez.

Snoopy! Látod, hogy elõbb-utóbb lesz itten mozgásfejlõdés, hajrá!

KingAndi! Várunk egy napos napra, aztán senki nem ment meg tõlünk.

Evey! Kép a szomszédnak. Éppen ma mesélte anyósom, hogy egy baráti párnak most halt meg a 4 hónapos babájuk bölcsõhalálban. Ez egy ilyen nap? Õk hason altatták. Adrián allergiás, vagy az immunrendszere miatt tiltották el?

Lányok! 2 kérdés:

1. Tudtok -e olyan helyet ahol jó csõvázas hátihordozót lehet venni, Brendon, Mega Toys kilõve.

2. Olyan hajdiagnosztát, jó bõrgyógyászt, aki komolyan venné a hajhullásomat, mielõtt tar kopasz leszek, mert a helyi rá sem néz.Kép Köszi!

Jamina! Boldog névnapot!

Emese! Maghaltam a szövegeden, olyan jó.

Na megyek dolgomra. Jó éjt.

Üdv:Pankamama
PM
 


Évi! Most kaptam meg a képeslapot, és Panka nevében is nagyon köszi, jólesett.

Evey! Minden tisztázódott, nincs ám harag, én is szeretlek mindekettõtöket.

Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Nem leszek túl hosszú, de lényegretörõ. KépKép

Iboly! Engem nem lehet ilyenekkel megbántani. Te meg aztán pláne nem tudsz KépKép. Akinek ilyen sok mindent köszönhetek... Csak viccelek ilyenkor azért vannak a fejek is. Vigyorgók KépKép Ha meg akarsz bántani emilben leírom neked mivel tudsz Kép

Pelcsike! Végre itt velünk. Megint!!! Tök jó! Mindenkinek elmeséltem, hogy a kislányod hogyan rámolja a könyveket a polcról (nem szabad felkiáltással) és nagyon jót derültek rajta Kép Aztán azt is, ahogy rászól Áronra KépKépKép

Emese! Köszönöm az emilt. A párodnak pedig mond meg, hogy a port törölgesse ne a kitöltött kérdõívedet a géprõl KépKép

Barika! Jó tanulást!

Képzeljétek ma mekkora meglepetés ért minket. Lili megtette ELSÕ LPÉPSEIT. Teljesen váratlanul. Történt ugyanis, hogy ráadtuk a cipõjét, mert készülõdtünk elmenni itthonról és a párom felállította Lilit és õ vagy 30 mp-en keresztül úgy is maradt, állva. Na gondoltunk ezt megmutatjuk Apukámnak, aki akkor jött. Segítettünk felállni Lilinek és Apukám magához hívta, õ pedig elindult, mintha már ezt gyakorolta volna hetek óta. Mi meg csak lestünk és úgy örültünk mint majom a farkának, az elõszobában sikítoztunk, az egész lépcsõház hallotta Kép Aztán átment az Apukájához, aztán hozzám és még többször az este folyamán próbálkozott. Szóval jó napunk volt ma.

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Mi is megkaptuk valamelyik virust, most torokgyuszink van, két napig láz is járt hozzá, mára csak a szörcsögés maradt, na meg az orr porszívó Kép

Anikó: Lilinek gratula a "menéshez", ügyes a jány.
PM: várunk Titeket ezerrel, most jó is, hogy nem jöttetek a fentebb említettek miatt.
Verus: nagggyon várom a mailt anyósról.Kép
Pele: szia megint itt. Nálunk sem hitte el az apja, hogy mindig ott van a Kinga ahol nem kéne, különösen a vécézés és a zuhany izgatja. Mostmár tudja Képmúlt hét óta, amikor is egész zuhanyzás alatt meg akarta fogni a fütyijét Kép
CsKati: Bódog Szülinap Kittynek! Ha a Pankamamához eljutottatok, onnan már hozzánk is eljöhetnétek, mondjuk Pankamamáékkal Kép
Evey: szentendrei talira én is jelentkeznék.

MOst röviden ennyit, mindnekinek jó éjt!

KingAndi
KingAndi
 


Sziasztok!

Hát mi már megint a kakival bajlódunk, csak most nem Áronét kell figyelni, hanem Hannusét. Ugyanis fogzik már megint, és a kaki ma véresre(!) marta a kis fenekétKép Jött szegény sírva, hogy "váj, váj!" Pedig tudom, hogy érzékeny rá, és ezért mindig rögtön kiszedjük a kakiból. Az a baj, hogy ilyenkor tök mindegy, mit adok rá, papír, textil egyremegy. Talán pucéron kéne hagyni sokáig, de ahhoz meg nincs elég meleg. Hát most kenegetjük.

Kati!
Azért az a sajtos rúd...Nekem nagyon ízlett!!!! Egyébként én így voltam a spenóttal, mint te a májjal, Áron kiskorában csak akkor kapott, ha a kollégiumi társak áthoztak a babának egy kis kóstolótKép Aztán mikor Hannussal várandós lettem, elkezdtem nagyon kívánni, és azóta is csomószor fõzök. Szóval még minden lehet!
És hát persze, hogy az ÚJ bútorokat avatta fel Hanna (a régin nem is lenne hely, mert azokat már Áron összefirkáltaKép). De most rutinosak voltunk, mert mindennek levehetõ és mosható a huzata. Igaz, még gyûjtöm rá a foltokat, mielõtt kimosnámKép Emilcím egyelõre uaz. Jövõ hetet még megnézem.

Barika Andi!
Kitartást a tanuláshoz! Az tényleg kell hozzá gyerkõc mellett! Babszem meg tényleg ficánka!Kép

Norcsi!
Nagyon tetszettek a sztorik!

Madárka!
Sajnos én is attól tartok, hogy sose növik ki teljesen...Kép
Babszem is folyton ugrál! És már elég kényelmetlen elinduláskor a 3 pár cipõ bekötése, arról nem is beszélve, ha vmelyik gyereknek kikötõzik a fûzõje az utcán. Brrr.
Jézusom, ez aztán nagymama!!!! Asszem inkább õ lehetne kliens! Tök jó, hogy lemondtad a programokat!

Pankamama!
Sanda nézés ismerõs!Kép És igen, a ronda csótányokról volt szó!!!!
A babakádban nem fél már?

Anikó!
Gratula!!! Nagyon profi lehetett Lili!!!

Sok puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Sziasztok!
Ma (ismét) megjártuk a szemészetet. Daninak felírt -0,5-ös lencsét, iskola miatt feltétlenül hordania kell, ha rendesen akarja látni a táblát. Lilit is vittem kitágított pupillákkal, megvizsgálta, kiderült, hogy teljesen hibás a szeme KETTES szemüveg kell neki! Nagyon magam alatt vagyok miatta! Olyan kicsi még, és máris.... Kép Nyugtassatok már meg egy kicsit, hogy ez még nem a világ vége!

Anikó! Lilinek nagy gratula! El is hiszem, hogy nagy volt az öröm! Kép

Madárka! Anyós remek, Petra még remekebb, hogy megtalálta az ellenszert rá (budi). Kép

Edóka, ez a cumis dolog jó lehetett! Az ügyeletes meg biztos azért nem számolt felárat, mert igencsak meglepõdhetett, hogy a vész esetére nyitva tartó patikában ilyen "vészdolgot" vettetek! Kép

Norcsi! Bánknak nagyon szorítok holnap! A lányodnak meg gratulálok, igazán hatásos imákat tud, tanulhatnánk tõle! Kép
Nálunk fordított volt a helyzet: amikor Lili megszületett, Gergõ totál kétségbe volt esve, hogy: Anya, nincs kupija! Kép

Pele! Amikor én kicsi voltam, apám végigragasztotta a falat egy tekercs papírral, hogy legyen mire rajzolnom. Próbáld ki a bútorcsomagolást, hátha beválik!

Sziasztok, jó éjt mindenkinek, én is elteszem magam holnapra, remélem, jobb nap lesz, mint a mai (legalábbis szemileg).
Puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok Lányok!

Végre rászántam magam, hogy megírjam nektek a bánatomat. Kép

A Pankamama által szervezett talinál hagytam abba.
A nagyobbik fiam meggyógyult nem kellett kimosni az arcüregét, de a kisebbik folytatta. Vele is vagy háromszor mentem vissza, de megúsztuk, neki sem kellett kimosni. Folytattam én meg a párom. Ezen is túl lettünk. Na gondoltam erre az évre elég, remélem más már nem lesz.
Sajnos lett. Nem is tudom, hogy írjam le nektek, hogy mit érzek, de rettenetesen el vagyok keseredve.

Az elõzményekrõl: a nagyobbik kisfiam Donát, az egész terhességem alatt fordítva feküdt a pocakomban, ezét farfekvéssel, de normál úton született. Kisfokú ajakhasadéka volt, és a bal oldala születésétõl fogva kisebb mint a jobb oldala, de ma már egyik sem szembetûnõ. A csípõ izületét fejletlennek találták ezért hat hónapos koráig kengyelbe volt a lába.

A dolog egy évvel ezelõtt kezdõdött amikor is teljesen váratlanul, egyik napról a másikra lesántult. Mivel a térdére gyanakodtam elvittem sebészetre ahol Uh-val azt állapították meg, hogy mind a kettõ csípõ izületében felgyülemlett a folyadék. Két hét szigorú fekvést írtak elõ. Aztán bárányhimlõs lett, utána meg nem fájdította a lábát el is felejtettük az egészet.
Nyáron amikor nyaralni voltunk, feltûnõen sokszor kérte, hogy pihenjünk, panaszkodott, hogy fáradt és nem tud menni.
Hazajöttünk, újra elvittem orvoshoz, de most már az ortopédiára. Megröntgenezték és az találták, hogy a csípõ csontja nem olyan mint másnak hanem csipkézett.
Voltunk MRI vizsgálaton nem mutatott ki semmi rosszat.
Továbbra sem tudott sokat gyalogolni és sietni.
Múlt héten megint elvittem orvoshoz, újra megröntgenezték. A dokinõ teljesen elájult, mert 4 hónap alatt teljesen rossz lett a kép. Elkezdett az egyik oldalon elhalni a csont és rossz benne a vérkeringés. Most két hétig szigorú pihenés van elõírva, akkor újra megnézik, de utána járógépbe teszik a lábát. Erre azért van szükség, hogy ne terhelõdjön a csont és ne laposodjon el az izület, hanem új csontszerkezet tudjon nõni a régi felett. Ezt minimum kettõ évig kell hordania.
Annyira sajnálom szegényt! Annyi minden érte már a röpke öt év alatt. És akkor még ez is. És eltudjátok képzelni, hogy egy hiperaktív gyerek, aki állandóan megállás nélkül ugrál mint egy nikkel bolha mozgás szegénységre legyen utalva?

Hát ez van most velünk. Remélem majd beszámolhatok jobb hírekrõl is.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Egy kis kimaradás után újra itt vagyok!
Túl vagyok a bevallásokon (majd jönnek a következõk), az orvosi vizsgálatokon viszont még mindig nem. De azért megmaradok ám!

Egy kicsit késve, de boldog szülinapot Pankának, Leevinek és Kittinek! És sok boldog névnapot Lillának, Donátnak, és a Bálintoknak!

Evey! Köszi a doki nevet és címet, felírtam magamnak, bár már jobban vagyok (kop-kop). Betegség ügyben jobbulást nektek! Kérdõívet hiányoltad, pedig 2x elküldtem, lehet, hogy valamit nem jól csinálok? Utánanézek...

Kadri! Tényleg lehet, hogy túlpörgés miatt voltam ilyen sz**ul. Bár a múlt héten kedden mintha elvágták volna az egészet (reménykedem, hogy végleg), a nagy hajrá pedig péntekig tartott. Kép
Küldesz nekem is táncoló pasis képet? Én is had röhögjek...

Barikaandi! Gratula Dórinak a 2. fogához, na meg a négykézlábra álláshoz! És neked is a döntésedhez, hogy védõnõ leszel! Szép hivatás, bevallom, nekem is sokszor megfordult a fejemben, amikor még a babázós hónapokban jártunk. Fõleg, amikor a mi védõnõnk olyan buta tanácsokat adott ismerõseimnek pl. hogy ha nem elég a tej, akkor egy szoptatás helyett adjon az illetõ tápszert, és akkor a köv. szoptatásra tele lesz a cici... Én inkább szakkönyvekbõl meg ismerõseimtõl kaptam tanácsokat mint tõle. Sajnos vannak még ilyenek ebben a szakmában.

Gerianikó! Nagyon drukkolok Lilinek a mielõbbi javuláshoz!
Látom már elég sok tanácsot kaptál vassal kapcsolatban, egy kicsit azért még én is belekotnyeleskedek: a vas a növényekben tényleg hiába van meg, csak nagyon kis %-a tud felszívódni. Húsokból tud jobban felszívódni, és C vitamin kell a felszívódásához! Ezért a gyümölcsök, gy.levek, zöldségek is fontosak.
Gratulálok Lilinek a járáshoz! Most már így is felfedezheti a világot. Kép

Üdv. az újaknak: Kanga, Zorkanya, RebekAnna!
Kangának boldog szülinapot!

Norcsi! Neked is üdv! Olvastam a "sztorit"! Kissé felháborító! Remélem most már jó kezekben vagytok, és minél hamarabb megjavulnak azok a fülecskék! Sajnos nekem is volt jó néhányszor k.fül-gyuszim gyerekkoromban, tud fájni rendesen.
Az jutott még eszembe a történtek kapcsán, hogy nem lehetséges, hogy az ügyeletes a hálapénzt várta elõre? Sajnos mi már tapasztaltuk, hogy sok múlik ezen is; elég szomorú.
Aloe Vera gélt isszátok? Sikerült venni?
Julcsinak is boldog szülinapot!

Andi3! Gratula a kis egyfogúhoz! Kép Neurológián hogy vizsgálnak?

Emese, F.Dia! Irnátok nekem a Maltoffer-rõl? Mi ez, kimondott étvágyjavító, vagy vashiányra való? Receptre adják? Elkelne néha nekünk egy kis étvágyjavító, de gyógyszert azért nem adnék, csak esetleg valami term. alapanyagú gyógyhatású készítményt.

Anyanyanya! Kisfiad és a rózsabokor: Kép. Lányod meg már kész nõ, haját még nem festi? Kép

Madárka! Nálatok aztán nem unalmas az élet! Anyósodhoz kitartást!

Iboly: jobbulást nektek!

PM: boldog szülinapot! Jamina, neked pedig boldog névnapot!

(Milyen sok név-, és születésnap van februárban.)

Hû, most nézem ez egy egész litánia. Még magunkról:
Dávidkán (1,5 év) halálra röhögtem magamat. Egyik nap megkaparintotta a virágpermetezõt, és elkezdett vele spriccelgetni. A baj, hogy a spriccelõ a saját arca felé volt fordítva. Már csurom egy víz volt az arca, a haja, meg a ruhája, de akkor sem volt hajlandó odaadni, csak nyomkodta szorgalmasan magára. Amit õ egyszer megkaparint nagynehezen, azt oda nem adja... A tiltott gyümölcs mindig édesebb...
Mostanában egyébként kezdjük elhagyni a babakocsit. Olyan nagyfiúsan tud jönni, meg tudnám zabálni ilyenkor.

Na, most már abbahagyom.

Van már szkennerünk, és már tudom is kezelni, fogok küldözgetni képeket, meg a kérdõívet is küldöm majd.
Addig is küldjön nekem aki tud, mindenkit megismernék már!
Köszi elõre is!

Sziasztok!
Feksi
Feksi
 


Nyuszimano!

Az én kisfiamat is (5) Donátnak hívják. Kép Kép
Istenéltesse a Te Donátodat is. Kép

Lányok köszönöm mindenkinek Donát nevében is a névnapi jókívánságokat.

Mi is kívánunk minden névnaposnak és születésnaposnak minden jót. KépKép Kép

Madárka!
És legalább a mûsorok jók voltak?
Én az egyik pocakomat Kft koncertre a másikat Koncz Zsuszára vittem el. Határozottan éreztm mikor tetszett neki és mikor nem a hangos zene.
A Koncz Zs. egyik utolsó koncert volt a BS-be, aztán hamu lett belõle.

Iboly!
Nekem ez van/volt a bal mellembe. Abba sokkal kevesebb tejmirigyem van mint a másikba. Abból nem kevesebb tej jött, sokkal kevesebb mint a másikból. Pedig szegényt annnyit gyötörtem, és kisebb is mint a másik. (tudom nem egyforma)

Pele!
Hurrrá! Újra itt köztünk! Hurrrá!

Hétvégén nálunk is eldugult a wc. Este még semmi baja reggelre meg, megállt a víz benne, és csak lassan szivárog el. Az egész nap így ment el vártam a párom, hogy hazajön és majd megnézi mi van vele. Délután szól a nagyfiam, hogy anya nincs meg az illatosító. Egybõl beugrott. A kicsi reggel beosont a nagy után, rendezkedett és szerintem a kefével belenyomta az illatosított, az okozta a dugulást. Kép

A Pele filctollas Hannája egy az egybe az én Dominikom. Videóra kéne venni, hogy hogy ténfereg a lakásban és látszik rajta, hogy töri a fejét milyen huncutságot lehetne elkövetni. Kigondolja és egy óvatlan pillanatban el is követi.

Andi, Kanga!
Az én fiam már három éves volt amikor a tesója megszületett. Láttam rajta, hogy olyan sovárogva nézi a cicimet szopizáskor. Én is felkínáltam neki, de valahogy nem volt bátorsága hozzá. Szégyenlõsen elszalad, pedig nem cikizte senki.

Juca!
És hányadik kockánál tartasz? Kézzel vagy géppel varrod?

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga

Jobbulast Donatnak.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Én ugyan már nem, vagy még nem tartozom közétek, mert lányom 7 éves lesz, a picit pedig június elejére várjuk, de hüségesen olvasgatlak benneteket. Kép
Azért mégis írnék most ide is.

Emese!

Visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam, hogy Lilid hány éves. Azért mégis írnék pár szót megnyugtatásul.
A lányom 2 évesen kapott elöször szemüveget. Annyira sajnáltam, mert még olyan picike volt. Viszont mivel én is szemüveges vagyok, volt kivel példálózni, hogy "látod anyának is van". Ez nálatok is aktuális mert a Dani is szemüveges lett.
Szerintem ne keseredj el, nem a világvége, hogy ilyen pici és máris szemüvege lesz. Mi kettessel kezdtük, most már 0,5-nél tartunk. Ha minden jól megy, fél év múlva a következö kontrollon már azt fogják mondani, hogy nem kell.
Mindezt csak azért írtam le, hogy lásd, ha redszeresen hordja majd, talán pár év és eldobhatjátok. Az én lányom szerencsére hordta állandóan, annak ellenére, hogy az oviban több gyerek is leveszi, és az istennek nem tudja rá visszaadni az óvonö.

Bocsi, hogy kissé hosszú voltam. Kép

Kata007
Kata007
 


Sziasztok!

Elõször is Pocok: leírtam neked az Elsõ, napokba a könnycsatorna -átmosása dolgot, szerintem úgy nem annyira horror. (nekünk a nagynak kettõ volt belõle...)

Bigacsiga Kata: már úgy vártam, hogy írjál újra, de nem ilyesmi írást vártam! Nagyon szomorú, amit írsz! Kívánom a legjobbakat nektek!

Anikó: gratulálok Lilinek!!!

Á, abbahagyom, két mérés között nem megy, meló.
Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Szia, Kata!
Nagyon köszi a megnyugtatást!
Az én lányom is 2 éves lesz nemsokára. A dokinéni szerint minél elõbb rá kell adni a szemüveget, azt mondta, simán meg fogja tûrni, ha látja, hogy jobban lát. Jövõ héten lesz kész, majd meglátjuk... Az azért megnyugtató, hogy ki lehet nõni. Mennyi idõnként változtattak a dioptrián? Példálózni azt lehet nálunk is, nekem is van szemüvegem, csak nem nagyon hordom. Lehet, hogy ezután kénytelen leszek. A gyerekek kedvéért mindent! Kép
Azért még mindig ki vagyok akadva...
Emese
Emese
 


Helló Lányok!

Bigacsiga, szegény Donát!! Tényleg szörnyû lehet, de talán már elég "öreg" ahhoz, hogy felfogja, miért is történik ez!!

Emese, tényleg nem írtam, ne haragudj!! De pótolom!!

Adri, a pocakos pasit kösziKép A pukkantáshoz nincs szag..KépKép Szerencsére!!

Pele, emlékszem, hogy szegény Hannusnak ez visszatérõ dolog a kakival, ugye? Puszi neki!Kép

Feksi, épp ma hiányoltalak, de megelõztélKépKép Édes lehet Dávid, olyan "keményfejû", mint az én Tomim..Én kis terminátornak is szoktam hívni, mert nincs elõtte akadály, ill. ha mégis azt nagyon a szívére tudja venni!

Norcsi, elõfordulhat, hogy gyógyulási versenyben mi vagyunk a befutók?? UI. MINDENKI makkegészséges nálunk!!KépKép Hurrá!! Ez nagy szó!!

Mi most állandó rohanásban vagyunk, üzlethelyiséget keresünk, de szörnyû, hogy Bp.-en milyen kis lyukakért mennyit van képük elkérni a tulajoknak..Kép Így egy idõre letettünk arról, hogy Bp.-en vegyünk ki üzletet, maradt a legközelebbi "város": Dabas..Itt találtunk is, (fele annyiért), így -ha minden hatósági papír meglesz- heteken belül meg tudjuk nyitni a haszn. gyermekruházati kisbótunkatKépKép Nagyon izgatott vagyok, mert rettentõ nagy terveink vannak, szeretnénk "bababarátok" lenni, nem nagy árréssel dolgozni..Szóval szeretném, ha szeretnének hozzánk járni!Kép Szurkoljatok, hogy ne bukjunk bele!!

Jancsi is két hét múlva beáll a sorba a csajok (bocs Adri!!) mögé: egy éves lesz!!! Tomi meg 8.-án 7 éves...öreg emberKépKép
Edóka, láttam, hogy nálatok is majdnem egy napon van Eszter és Fanni szülinapja, ti együtt ünneplitek?

Emlékeztek arra, hogy írtam Hannus udvarlójáról? Nemrég beszéltem az anyukájával, aki "csak" a nevelõanyja, és mesélte, hogy milyen nehéz sorsa volt a kisfiúnak..Ütötték-verték, lopásra kényszerítették.. (Kati miattad nem részletezem a többit!!) (Évi, õrá utaltam az OFF-ban)KépKép 3 éve van a mamájánál, mostanra sikerült elérni azt, hogy nyugodtan alszik, de szellemileg még mindig le van maradva a kortársaihoz képestKépKép De nagyon jól érzi itt magát, a mamája rajta kívül még 3 állami gondozottat nevel és szemmel láthatóan szeretnek nála lenniKépKép Kívánom ennek a kisfiúnak, hogy soha többé ne kelljen szemét emberek miatt szenvednie!!

üdv mindenkinek:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Ma is voltunk fülészeten, meg szív-ultrahangon is. Utóbbira még a Botall-vezeték miatt akartam sort keríteni, nevezetesen hogy záródott-e. Már majdnem, de azért 3 hónap múlva kontroll. Egyébként ezzel minden más rendben volt, meghallgatózták (többen is mert külföldi orvostanhallgatók is megvizsgálták), megmérték a vérnyomásást (a bokáján egy kis mandzsetta segítségével, nagyon aranyos volt), pulzust néztek,meg volt maga az ultrahang, ami nagyon részletes volt, és azért nagyon megnyugtató. Na ezen túlvoltunk (vagy 3/4 órán keresztül voltunk bent), utána mentünk a fülészhez is, aki már nem ennyire jó hírrel szolgált. Ahol a múltkor felszúrta a kis fülét, a luk összenõtt tegnap óta!, úgyhogy megint fel kellett szúrni KépKépKép, meg le is szívta. És kaptunk egy erõsebb antibiotikumot is. Állítólag ha már eredetileg azt kaptuk volna, akkor már régen túl lennénk az egészen. (Ugyebár még a Heim Pálban kaptuk az eredeti antibiotikum-receptjét.) Szóval most már Zinnatot eszünk, és holnap újabb vizsgálat, de most már remélhetõleg az utolsók egyike. Orrszi-porszit továbbra is rettentõ nehezen viseli. De hát muszáj, mert innen húzódott a fülére a fertõzés. Az okozója meg mint kiderült Streptococcus volt.

Madárka. Anyóshoz kitartást, magamat is ezzel szoktam nyugtatni.

Gerianikó. Lilinek nagy gratula! Nagyon ügyes!KépKépKép

KingAndi gyógyuljatok meg mihamarabb!Kép

Pele. Hamar jussatok túl ezek a kaki-problémán. Sajnos ez nekem is ismerõs a lányokkal kapcsolatban.

Emese. Köszi a drukkolást. Hát azért részben bejött!KépKépKép Mindenesetre ha a Bánk már végre kilábal ebbõl a fül-nyavalyából, akkor majd azt hiszem én is el fogom vinni Julcsit, remélem azért hogy az derüljön ki hogy minden rendben van. Én ugyan nem vagyok szemüveges, de az apja az, úgyhogy azért van esély arra hogy nem minden tökéletes.

Bigacsiga Kata. Nagyon sajnálom ami Donáttal kapcsolatban kiderült. Én csak azt tudom kívánni, hogy minél hamarabb legyen teljesen egészséges!

Szia Feksi. Köszi, most már talán tényleg javulgatunk. Köszi a Julcsi nevében is a jókívánságokat. Azt nem tudom hogy a hálapénz miatt volt-e ilyen, de szerintem azt nem elõre szokták kapni, vagy tévedek? Egyébként adtam neki, mert akkor még nem tudtam hogy ennyi gondunk lesz miatta (viszont szerencsére csak keveset).Aloe Veránk még nincs, bár már a belépést végigzongoráztuk, már "csak" el kellene menni vásárolni, meg ott leadni a belépõ papírt. Na ez az amire mostanában nincs idõnk. Minden nap fülészhez megyünk, hétvégére is már készülnünk kellene, bár most sokkal kisebb felhajtás lesz a Bánk betegsége miatt. Megkérdeztem a fülészt, hogy szerinte ne napoljunk-e, de ha külön tartható Bánk, akkor õ nem ellenezte a hétvégi bulit. Mindenkinek nyomatékosan meg fogom mondani, hogy a kisfiam most nem macerálható. (Még másfél hét, és akkor meg már itt lenne az ideje a 4 hónapos oltásoknak!Kép)
Nagyon ügyes nagyfiú akkor már Dávid, hiszen nekem Julcsi még két és félévesen is babakocsizott, és most már hogy csak a kicsi babakocsizik, nagyon hiányolja. Ezért kapta pótlólag a babakocsi-utánfutót.Kép

Bigacsiga Kata. Nekünk is volt már hasonló illatosító-eltûnésünk a kisebbik lányom jóvoltából. De ez a panell wc-n nem tudott kifogni, nem dugult el egyáltalán!KépKép

Verus hát nagyon irigykedek rátok hogy ilyen klassz egészséges családod van!KépDe remélem hogy nemsokára már mi is megint egészségesek leszünk! Az üzlethez sok sikert!Kép

Na jó hosszú lettem, mindenesetre mindenkinek minden jót kívánok, pussz: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, Panka már meg-megáll a saját lábán /az enyémen is szokottKép/és araszolgat lépésenként a bútorok mentén. Egész nap be nem áll a szája és ha valamit mondok vagy kérek, nagy részben érti. Napról-napra fejlõdik, olyan jó az anyukájának lennemKép

Anikó! Naggggyon ügyik vagytok, gyümik mennek befelé?

Norcsi! Tök jók voltak a sztorik. A fül miatt viszont szomoru vagyok. Én tudtam volna ajánlani egy nagyon jó dokinénit, de tudom ügyelet volt. Milyen pancserek vannak.

Emese! Te "vén"Kép Nem tudok szemüveg ügyben mit mondani, mert nekünk nics, de meglátod ha idõben elkezdik télleg ki is nõheti. Nekem van olyan ismerõsöm aki azért hord ablaküveget, hogy fõnökösebb legyen a kinézeteKépNe szomorkodj, mert a kicsi is megérzi.

Bigacsiga! Olyan szomoru amit írtál. Nagyon remélem, hogy ezzel az eljárással minden rendben lesz, Donátnak meg az õ kis nyelvén próbáld meg elmagyarázni. Úgy sajnálom.
Wc:Kép

Verus! Egy nagy kalappal a vállalkozásotokhoz.

KingAndi! Köszi a fotókat, végre láttam apáját is. Mi is elkaptuk a takonykórt, szegény Pankának 2 óránként szívom az orrát, tüsszög szegény, lázát nem mértem. Jobbulást és ha mindenki meggyógyult megyünkKép Akár Katiékkal is.

Pele! Már nem fél a kiskádban de a nagyban nagyon. Pankának is nagyon csúnya volt a feneke fogzáskor éppen A Kolpingban voltunk. Próbálj meg Bioptron lámpát szerezni, kölcsönözni, 1 nap alatt megoldja. Hidd el.

ZA! Haláli volt a sok sztori amit írtál. Olyanokat tudnak mondani a gyerekek.

Feksi! Örülök, hogy jobban vagy, meglátod nem lesz semmi baj a kivizsgáláson sem. Dávidod meg meg akar gyorsan nõni, ezért ez az öntözésKép

Pocok! Köszönöm, utána nézek ennek a gyógyásznak mielõtt a parókást kellene felkeresnem.

Iboly! Köszi az emilt, megmondom a barátnémnak, de nem nagyon hiszem, hogy akarna segítséget, õ nem az a tipus, sajna.

Na mára ennyit. Jó éjt!

Üdv:Pankamama
PM
 


Sziasztok topic-lakók!
Lehet, hogy októberben újabb baba születik???
KépKépKép
Egy topic-lakó
Egy topic-lakó
 


Húúúú, topic-lakó, nagyon titokzatos vagy! Engem meg esz a fene nagy kíváncsiság! KépKépKép
Megyek, eleovasok mindent részletesen, ha lesz erõm, még írok!
Pusz:
Emese
Emese
 


Evey, úgy jártam ezzel a szörnyû történettel, mint Emese: nagyon megdöbbentett, rögtön elmondtam a férjemnek is, aki szörnyen dühös lett. Borítékoltuk az orvos nevét; Evey, Verus, mondjátok ki légyszi!

Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Topic-lakó! Ki lehetsz? Januári a baba. Ki is volt kirándulni januárban? Juj ez nagyon izgi!KépKépKép

Bigacsiga! Sajnálom Donátot, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet ez még felnõttként sem, nemhogy gyerekként, de a fõ, hogy még tudják korrigálni. Kép Kitartás! KépKép

Verus! Gyerekhasználtruhabót? Már írtad az ötletet és elkerülte a figyelmemet? Drukkolok! Kép

Norcsi! Hát ti aztán jól megjártátok! Akkor mostmár hamarosan meggyógyultok. Küldök gyógypuszit.

PM! Gyümikbõl a banán csúszik, narancs egyáltalán, holnap a mandarinnal próbálkozom. Egyébként szupi ügyesen eszik Lili, fõleg reggelit. Akkor zabál Kép. Ügyi ez a Panka lány jövõhéten elmegyek személyesen megnézni. Milyen volt a Kati buli?

Emese! Ha +2-es Lili szemüvege, akkor ki fogja nõni meglátod. És vegyetek vmi nagyon-nagyon szép keretet, amitõl úgy érzi, hogy írtó csinos és akkor hordani fogja. Kép

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Juj, topiclakókám, ne csigázz minkeeeeet! Itt már nekem is bele kell kotyognom... Kép Elö az aduval! KépKépKép
kadri
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy ennyire eltûntem, de olvasgatni szoktam azért, bár arra sincs sokszor idõm, mert olyan, de olyan sokat írtok!

Az okok: beindult az élet, még annál is jobban, mint szokott, munkát váltottam, mellette bizniszbe kezdtem (használtbabaruhák, többek közt egy bolt is van a dologban...Kép), plussz kocsit veszek (na, jó, TrabantotKép), és akkor még Bori meg minden más.

Megígérem, hogy hamarosan írok részletesebben is, már ha képesek vagytok elolvasni egy havi naplót.

Minden szüli- és névnaposnak sok-sok boldogságot!

Pocakosok! Rémtörténetekre nem figyelni, csak gömbölyödni...Kép

Puszika:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Szerencsére javul Hannus feneke, de úgy sajnáltam szegényt, ahogy ma is jött, hogy "csíp, csíp!", amikor bekakiltKép
Képzeljétek, mostanában mindig karácsonyos nótákat énekel, hogy honnan jött ez neki elõ most, azt nem tudom. Õ találja ki a dallamot meg a szöveget is, ami vogy így hangzik: "Karácsony, karácsony", aztán halandzsa babanyelven, aztán "karácsony Hannáé, katica Hannáé..." KépAnnyira édes!
Áron meg ma maga csinálta magának a vacsi-szendvicset, csak a kenyeret vágtam én le! Megvajazta, vágott rá szalámit, igaz, vagy 1 cm vastagonKép Aztán még Maci Kávét is készített mellé, és olyan kis büszke volt magára!

Nem sikerültek túl vidámra ezek a mai hozzászólások, legalábbis az elejénKép

Emese!
Fel a fejjel! Biztosan javulni fog Lili szeme! És nagyon csinos lesz szemüvegben is!!!
Tekercs papír nálunk is van, no de vannak rések a bástyán...Kép

Bigacsiga!
Nagyon sok puszi szegény Donátnak! Tényleg az a jó, hogy vele már mindent meg lehet beszélni, de azért biztos nehéz lesz. Akkor most oviba sem járhat majd?

Feksi!
Kép

Verus!
Igen, sajnos Hanna bõre érzékenyebb, az arcát is rögtön kifújja a szél.
Bótügyben drukkolunk! Kár, hogy nem Pesten lesztek, így nem ígérhetem, hogy fel tudnánk lendíteni a forgalmat.
Annyira ki tudok akadni, amikor gyerekbántalmazókról hallok! De legalább ez a kisfiú megtalálta azt a mamit, akinél szeretetet kap!

Norcsi!
Jaj-jaj, jobbulást! És neked volt vmi csodaszered kakigondok ellen?

PM!
Ügyik vagytok!
Körbeérdeklõdöm Bioptron-ügyben.

Topiklakó!
GRATULA! Nekem van egy tippem...

Anikó!
Áron pont ilyen: neki a reggeli a fõétkezés!Kép Azóta is.

Dia!
Hiányoztál ám! És ti hová tervezitek a bababoltot?

Vasárnapig nem leszünk most, mert Kaposvárra megyünk barátainkat meglátogatni. Úgyhogy jó hétvégét mindenkinek, és millió puszi!

Pele
Pele
 


Pocaklakós topic-lakó nagy irigylet!KépKépKépKép

Szia: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Most a sulibol irok. A babanetesitett kerdoivet hol talalom meg? Vagy egyszerubb lenne, ha valaki kuldene.
Jazminmama! Ugye en megmondtam mar az elso UH-s keprol, hogy kisfiu! Elmegyek UH-s dokinak...KépKépKép
Meg mindig idohianyban szenvedek! Kudjetek mar nekem egy kis idot! KépKépKép
Viki febr.1. ota mondogatja, hogy baba, meg aba. Es mar nagyon ugyesen forog, forogva kozlekedik a szobaban. A heten beforgott az agya ala, es elkezdett sirni, mert sehogy nem sikerult kijonnie...
Martint megint muteni kell, nem javult a hallassa. Tubust tesznek be neki. Mar elegem van ebbol! Ugy sajnalom szegenyt! Beszeltem a nogyogyaszommal errol, megnezte a leleteit, es azt mondta, ha nem segit neki a tubus sem, akkor megismertet egy fulspecialistaval. Bizom benne, hogy nem lesz ra szukseg, bar mar semmiben nem hiszek.Kép
Moni
Moni
 


Most kezdtem el visszafele olvasgatni. Ki vagy te titokzatos pocakosodo topiclako? Kifurja az oldalam a kivancsisag!!!! KépKép
Moni
Moni
 


Sziasztok!
Elõkerültem végre, dehát két hét termését képtelen vagyok tüzetesen elolvasni, sajna. Kép Mostantól kezdve ígérem, naprakész leszek!
Azért gyorsan átfutottam, túl sok a szomorú dolog Kép, de úgy látom, szerencsére vidám is van Kép!

Móni!
Én például elküldtem úgy 3 hete a babanetes kérdõívet (tudtommal) mindenkinek, azt kell kitölteni és visszaküldeni.

Bigacsiga!
Sajnálom Donátot, na meg Téged, remélem, ügyes, okos kisfiú lesz, és megérti. És tudom, hosszú az a két év, de azért szerencsére minden nappal eggyel kevesebb, lehet várni a végét.

Evey!
Kb. két hete kérdezted, de csak most vettem észre: igen, a karikagyûrûs módszerrel jósolták meg a két fiút. Ezzel ki is egyeznék, csak jöhetne utána egy kislány is! De akárhányszor próbálom, mindig ez jön ki. Több barátnõm (nincs még gyerekük) is kérte, hogy csináljuk meg vele is, és meg alig mertem, mert mi van, ha kijön, hogy egy se? De szerencsére mindig kijött valami, bár tudom, nem kell hinni az ilyenekben.

Kati!
Errõl is lemaradtam, vagy csak figyelmetlen voltam: melyik lányod kap szemüveget? És miért, milyen erõset?

Pankamama!
Gratulálok az ügyes Pankához!

Verus!
Szurkolok nektek, hogy beinduljon az üzlet! Ügyik lesztek, ez biztos!!!

Évi!
Örülök, hogy maradzs!

Pele!
Annak is, hogy te meg itt vagy megint!

Mi is szemüvegesek lettünk: megállapították Bálintról, hogy tényleg kancsal az egyik szeme (bár egyáltalán nem volt feltûnõ), így az egyik szemére +1,5-ös, a másikra +2,5-ös szemüveget kapott. Remélem ez tényleg korrigálni fogja, és nem kell majd letakarni neki.
Egész ügyesen hordja, és eddig nem volt olyan, hogy levette volna, bár amikor felrakom neki reggel, meg napközben alvás után, mindig nagy bömbölést rendez.
És szerencsére még így is gyönyörûszép kisfiú maradt! Kép

Meg taknyosak is vagyunk mindketten,m szerintem mostmás oda-vissza ragasztjuk egymásra.

A férjem nem jött meg, és ki tudja mikor fog, közben meg mindenféle intéznivaló lenne (az ÁFA befizetésrõl már le is késtünk, de nem tudok hozzáférni a bankszámlájához), úgyhogy nem könnyû most így.

Lányok!
Van már friss táblázat az új emberekkel? Valki küldje el légyszi, ha van! Köszi!

Bocs (a sok) mindenkitõl, aki kimaradt.

Puszi,
Ági
Ági
 
 


Hú, de kíváncsi lettem!
Most aki nem ír ilyet, hogy kíváncsi lett, az lesz a hunyó!!!!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hallihó Ismét itt!
Ki vagy te pocakos topic-lakó engem is kíváncsivá tettél!Kép

Feksi:Köszönöm a védönöi dologgal szembeni véleményedet!Sajnos sokan csak azért vannak ebben a szakmában,mert kötetlen.Nem egyet ismerek aki nem veszi komolyan a dolgokat és mindenféle hülyeséget mond!A másik csoport aki ledarálja a dolgokat és mehetsz!!!KépKépAmilyen túlon-túl jószívû ember vagyok és nem utolsó sorban lelki ismeretes én máshogy állok már most a dologhoz,pedig még nem is biztos,hogy sikerül a felvételim!SzurkoljKép!Másik:Dórikám néha még mindig köztünk alszik,de már csak akkor amikor nagyon fáj valamilyen!Képzeld megérti,hogy csak akkor lehet nálunk aludni ha fáj!KépEltudom képzelni a kisfiadat Õ egy igazi fiúKépneki!Az öcsém is ilyen volt kicsinek,és most kitünö tanuló!

GeriAnikó:Gratulálok Lili elindulásához,most aztán rohangálhattok utánna!Egy kis sport!KépKépKép!!

Emese:Nagyon sajnálom,hogy mindkét gyermek szemüveges lett!Egy valamit nem értek,miért nem várt a doki 3éves koráig állítólag balesetveszélyes ezen kor elött a szemüveg!Nekem saját tapasztalatom van benne. 1évessen már hordanom kellett!Ahogy estem úgy törött a szemüveg és hasadt fel a homlokom!A mi gyerek dokink nem is ajánlja 3 éves kor elött!

Verus:Bolt ügyben én is szurkolok!Sok KépKépKépKépbennne!

Bigacsiga:Öszintén sajnálom a kis Donátot,remélem hamarabb elfog telni ez a 2 év mint eddig bármelyik!Küldök neki sokKépKépKépnapokat erre a szomorú dologra!Neked pedig minden nap dicsérd és mond el neki innen már csak jobb lesz!!Hamarossan szaladgálhatsz és focizhatsz!!Ezt kívánom neki!!!!

TVica:Hol vagy hiányzol????KépKép
Hiányzik még Jázminmama!!

KingAndi:Köszi a fotókat!

Sajnos lányok lefagyott a párom gépe és vele együtt a fotók is,így késéssel de valamikor a jövöhéten feltesszük a netre!!Most épp orvosolja!Hétvégén már megnit vidéken legnagyobbKépKépKépra!Disznóvágás!
Dórika kúszik!És rátámaszkodik a könyökére!
Sziasztok!Jó hétvégét!
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem én is, nehogy azt higgyétek, nálunk jön a kistesó! Kép
Kedves topic-lakó! Ki vagy?? Kifúrja az oldalamat a kiváncsiság! Kép

Balu beteg Kép Köhög (bár ma már nem köhögött Kép), és folyik az orra, de a kedve egyre jobb. Most én kezdtem el benáthásodni. Na, majdcsak túl leszünk ezen is!
Ja, Balu legújabb méretei: 7,64kg és 65cm.

Teljesen elvesztettem a fonalat, hogy kinek mikor mije van, úgyhogy mindenkinek boldog névnapot és szülinapot és jobbulást!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
Olyan kedvesek vagytok, így ismeretlenül is, vagy talán pont azért? KépKép
Látom, jó kis feladvány lett belõle, pedig nem ez volt a célom. Hanem még olyan bizonytalan a dolog, hogy nem merem világgá kürtölni, ugyanakkor úgy szeretném elmondani Nektek!
A dokim is azt mondta, hogy most még hiába néz meg, csak annyit tud mondani, hogy vagy igen, vagy nem. Meg hogy UH-ra is csak a jövõ héten menjek, hogy lássanak is valamit, és csak utána tud gratulálni a rizsszemhez. A második tesztcsík is olyan halványka volt... És nem érzek SEMMIT, még egy lehelletnyi hányingert sem. Nem mintha hiányozna, csak ilyenkor már szokott volt...
Borzasztóan örülnék, ha tényleg igaz lenne...
Másfelõl félek is, mert van most egy nehézség az életünkben, ami nem biztos, hogy megoldódik addigra, hanem lehet, hogy súlyosbodik. Errõl nem írtam ide nektek.
Majd beszámolok a fejleményekrõl!
TL
topic-lakó
 


Sziasztok!
Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, de bárki is a pocakos topic-lakó, gratulálok neki!!!! Kép Nálunk azért még korai lenne a dolog (persze nem mondom, hogy nem örülnék neki!)
Most ez a kettõ is elég, mert Zsófi elkapott valamit és persze továbbadta Lucának. Õ szerencsére még csak kicsit náthás, fõ program az orrszívás, amit hol jól, hol rosszabbul tûr. Zsófi örömmel segít lefogni a kezét (és közben örül, hogy õ már jól tud orrot fújni).
Vele tegnap a fülészeten kötöttünk ki, mire odaértünk kifakadt a füle, így csak belenéztek és receptet írtak.
Mi is Zinnatot kaptunk (Norcsi! nem vagytok egyedül!) meg Cataflam cseppet + orrcseppezünk.
Most arra vigyázok nagyon, nehogy Lucának is ráhúzódjon a fülére. A napsütést is csak a szobából élvezzük, 1 hét szobafogságon vagyunk. Zsófi azt sajnálja nagyon, hogy pár hétig úszni sem mehetünk.

Edóka! A fenti okok miatt a babaruhaszállítás kicsit elnapolva, majd jelentkezem!

Pele! Nálunk gyógyszer miatt volt Zsófi feneke véresre, gennyesre kicsípve. Hozzáérni sem lehetett,annyira fájt neki. A Neogranormon vált be, nagyon gyorsan rendbehozta.

Verus! Sok sikert a bababolthoz!!

ZA, Norcsi köszönöm a kérdõíveket!

Juca! Én is többször szerettem volna egy egész takarót megvarrni, de csak faliképig, párnáig meg egyéb apróságig jutottam. Megint tervben van az ágytakaró, már csak anyag meg idõ kell hozzá.

Feksi! Már kétfogúak vagyunk! A neurológián "ránézéssel" vizsgáltak, játszott a dokinéni Lucával és alig tudta elérni, hogy sírjon. (A ferdeség erõs sírásnál látszik igazán.) Nem láttak nála semmi eltérést, a korának megfelelõen fejlõdik, azért a biztonság kedvéért néztek koponyaultrahangot és 3 hónap múlva kell megint mennünk.

Bigacsiga Kata! Nagyon sajnálom Donátot, remélem gyorsan rendbejön a lába!

Evey! Nagyon szomorú lettem, amikor olvastam a történetet. A érzéketlen tuskókról én is tudnék mesélni, igaz velem "csak" a császárt közölték undorító hangnemben. Azt is nehezen hevertem ki, nem még ha nagyobb a baj.

Norcsi! Javult már Bánk? Zsófinak meséltem, hogy neki is beteg a füle és sok puszit küld neki! Remélem, nem kell többet szúrni. Kicsinek én is füles voltam, és rengeteget szúrták a fülemet, volt, hogy hetente többször. Mindig futva menekültem a doki elõl, úgy kellett elkapnia. A mandulámat is háromszor vette ki (altatás nélkül). Brrrr!!

Minden betegnek jobbulást, mi is igyekszünk!
Még akartam írni, de már így is elég hosszúra sikerült és mennem kell a lányokhoz.
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!

Csak egy pár sor, mert Csongi itt hisztizik mellettem! Õrülten nyavíkolós lett!

Pele!!! De jó hogy itt vagy újra! Segítség!!!!!!!

Topiclakó, most már aztán fedd fel kiléted, mert különben Csonginak lyukas oldalú anyukája leszKép Olyan kíváncsi vagyok!

BigacsigaKép Szorítok Nektek!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Helló!

Akkor vegyük sorra, Madárka, JM és Pele kilõveKép, aztán Emese, Geri, Adri, Norcsi, Móni, Ildi, Barika, Cory, Évi, Andi3 és én sem vagyunk pocakosak...
Rajta, nyomozzuk ki lányok, hogy ki is lehet!! Dia gyanús, õ már írt TL elsõ bejelentkezése óta és NEM is kiváncsiskodottKépKépKép, ja, és apájuk beleegyezett, hogy idén tesója legyen Borinak...
Ja, kedves TL, ne aggódj, én az elsõ 3 gyereknél nem is tudtam, hogy van az ún. terhességi hányinger.Kép ÉS a teszteken az van írva, hogy nem a színerõsség számít, hanem az, hogy mennyit látsz, egyet vagy kettõtKép

Tehát fedd fel magad légyszi!!

Üdv mindenkinek:
Verus, a kezdõ Sherlock HolmesKép

Kép
verus
 
 


Jaj bocsi, KAnga is kilõveKépKép Bocsi KangaKép

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Kedves PL! Drukkolok neked, hogy jövõ héten csak pozitív, és jó híreket mondjon a doki, és akkor végre már mi is megtudhassuk hogy ki is vagy TE!Egyébként a Bánknál nekem is nagyon halvány volt elõször a második csík, de aztán az egy héttel késõbbi kontroll teszten már jóval erõsebb volt. És a rosszullétek csak olyan 8-9 hetesen kezdõdtek, na de akkor aztán rendesen.

Moni. Drukkolok hogy minden gond nélkül és eredményesen essen át a kisfiad a mûtéten. Mi a baj a hallásával?

Cory, Andi 3 gyors gyógyulást a gyerkõcöknek!

Andi3. Köszi neked is a kérdõívet. Szegény lányok, akkor ezek szerint van valami a levegõben?! Zsófinak is mielõbbi gyógyulást kívánok, mert ez a füles dolog olyan rossz. A Zinnattól nektek nincs hasmenésetek? Annus lányomnak anno ettõl kiütései lettek, azért kellett abbahagyni. Bánknak egyenlõre még "csak" hasmenést csinált.Kép De ki sem tisztították a fülét? Hol voltatok, csak nem a "kedvenc" kórházamban? Nálunk sajna a fül-porszívózás (nem tudom hogy mondjam másképp, de ez így talán a legérthetõbb) ma sem maradt el, de szerencsére már csak nagyon kis mennyiséget tudott kiszívni.Utána meg becsöpögtette valamilyen fülcsöppel is. Hétvégén is tovább szedjük a Zinnatot, és hétfõn mennünk kell még, remélem most már utoljára!

Verus egész jól haladtál, még a végén nem is a használtruhabolt fog bejönni, hanem a magánnyomozás?

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, ha addig nem jönnék, és a betegeknek mielõbbi gyógyulást. És akinek most lesz szüli- vagy névnapja, annak nagyon jó ünneplést.
Mi is vasárnap tartjuk Julcsi lányom szülinapját, úgyhogy addig azt hiszem nagy készülõdéssel fog zajlani a hétvége.

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Hello, en is kilove TL-ilag.

Bigacsiga, olyan szomoru lettem, ahogy Donatrol olvastam. Ezzel a geppel mennyire tud majd jarni, szaladni, jatszani a kovetkezo 2 evben? Drukkolok, hogy minden rendbe jojjon!

Olyan sok szomorusagot olvastam most itt az elmult nehany napban Kép.

Evi, koszonom szepen a kepet es a kerdoivet is. Csongi tenyleg jo nagy mar es gyonyoru. Te meg csini vagy! Ja, es remelem, hogy a net elofizetesetek marad!

Emese, tok jok a farsangos kepek, foleg Lili, a maffiozo tetszett!

Aniko, a ti Lilitek is kis tunderke, koszi a kepet. Hasonlit rad!

Andi, neked is koszi a kepet, jo megismerni titeket is. Nagyon edik a gyerkok!

Moni, mult penteki irasomban megadtam egy masik email cimet is, probald meg arra legyszi, ha a Hotmailesre nem megy el!

PM, koszi az alvastippet! Bar nekunk ez egyelore nem megy, ha sirni hagyom, mostanara tisztara belelovallja magat es nem alszik el, pont az ellenkezoje. Mostanaban az kell neki, hogy megnyugtassam. De hogy epp mitol nyugszik meg, az naponta valtozo: neha eleg, ha csak a kis hatat, nyakat simogatom, ahogy fekszik, maskor ha kiveszem, a vallamon megnyugszik, elalszik, megint maskor elviseli a cumit a szajaban (amit amugy utal) es szep lassan megnyugszik, elalszik. A tovabbi alternativa pedig, hogy szopizas kozben elszenderedik, bar mostanaban ez leginkabb ugy nez ki, hogy vegigalussza a szopit, de azert szerencsere jol eszik is kozben, aztan a vegen kipattan a szeme, felebred.

Napocska, nekem is szimpatikus a levelezo lista otete. Ezt csak a kepekre, kerdoivekre hasznalnank, ugye? Tobbiek, mit szoltok?

Evey, ez a dieta direkt szemelyesen Adrinak lett igy osszeallitva, vagy pedig eleve ilyen egy allergia-megelozo etrend?

Verus, sok szerencset kivanok a bolthoz!

Za, Norcsi, nekem nem jott kerdoiv!!!

Rolunk roviden: miutan David (5,5 ho) mult csutortokon megfordult a hatarol a hasara is, masnap felallt negykezlabra. Azota himbalozik, bemeri a terepet, kinezi amit meg akar kaparintani, maszik egyet-egyet a ket terden, aztan elore veti magat, a karjait leengedi es maris 20 centit elore jutott. Jo technika Kép. Ha az agyunk vegere leteszem, 10 mp mulva mar az agy elejen van. Hihetetlen, tiszta mobil lett! De olyan buszke vagyok ra! Ezekutan mi is lejjebb eresztettuk a kisagy szintjet. Na es epp, mikor azt hittem, hogy az also ket fog vegre kint van, talan most mar jobban alszunk, ma eszrevettem, hogy elindult a felso metszo fogacska is. Szegeny picim.

Mara bucsuzom, a ferjem mindjart megvacsizik nelkulem, sot mar biztos tul is van rajta. Sziasztok,

Cili2
Cili2
 


Halihó,

már én is nagyon kíváncsi vagyok, remélem, hamarosan kiderül minden.... Pele, nekem is van egy tippem (...)

Pankamama,
gratula tapogatózós járáshoz, Tomi is ezt csinálja (ohne mászás), elég biztosan csinálja, persze engem meg a frász kerülget, hogy elesik, te nem így vagy vele?

Norcsi, Andi,
puszi a betegeknek, decemberben mi is kaptunk Zinnatot, de a kukában végezte, mert Tomi kisebb közelharc árán sem volt hajlandó bevenni, sõt aztán egy ideig nem is evett semmit, csak cicit, merthogy a kanállal a Zinnatot azonosította...

Verus,
sok sikert!!!

Bigacsiga,
KépKép Nem is tudom mit írjak, kitartást nektek, remélem Donát viszonylag jól viseli majd a dolgot!

Evey,
szörnyû, amit írtál.....

Lányok, létezik, hogy Tominak már szemfoga jön? Tudom, hogy nem a könyvek a mérvadók, de a szemfogat írja utolsónak, nem? Pedig nagyon úgy nézem, hogy felül az 5. fog jön, közvetlenül a metszõk mellett. Tömi mindkét kezét a szájába, ez pedig....

Na, húzok tancsizni, inkább nem írom le, most éppen mit olvasok, érdekfeszítõ nagyon KépKépKép

Puszi:
Erika
kerika
 
 


Iboly,

elfelejtettem írni, hogy nagyon köszi a segítséget a barátnõmnek, rendezõdni látszódik minden, de nagyon odáig volt érted KépKép

Puszi:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok!
Kedves TL, ne csigázz máááá tovább! Végignyaltam az összes címet, nevet, nem bírok rájönni, ki vagy! Nekem gyanús még PM is, meg vannek néhányan, akik rég nem írtak. (Ancsa, Iboly, Zsóka....) Vagy írtak, csak TL-ként? Ja, CsKati kilõve, beszéltem vele telefonon, õ nem. Verus, nyomozzunk együtt, leszek én Watson, jó? Kép

Helyzet nálunk: Lili még mondig nem 100%-os fülileg. Nagy örömömre dokinéni adott egy újabb AB-ot, de csak akkor kell elkezdeni, ha gáz lenne vele hétvégén.
Daninak kész a szemüvege, olyan kis intelligens benne! Kép Lilié a jövõ héten lesz meg, hát, kíváncsi leszek...
Nagyon köszi mindenkinek a megnyugtatást, már kezdek hozzászokni. Bár amit Barika írt, az azért elgondolkodtatott (az esésekrõl). Ezt a Szlamka doki mondja, Barika?

Norcsi! Örülök, hogy javulgat Bánk, ha csak egy picit tudtak leszívni neki, akkor fogy ott a trutyi, az biztos. Még mindig jobbulást neki!

Andi! Nektek is! Mi van itt, hogy mindenki füles?

Anikó, KingAndi! Én miért nem kaptam képeket Tõletek? Titokban azért tudom, hogy miért. Erre a címre újra, léciléci! Köszi! emese@mail.datanet.hu

Cili! Gratula a kis mobilhoz! És ez még csak a kezdet! Kép

Ági! Hozzátok meg szemüveg-ügyben csatlakozhatunk! Kíváncsi leszek, hogy viselik majd a picurok ezt a "kínzást"! Majd mesélj, nagyon érdekel!

Pele! Hanna fenekére: Kép Jó pihenést a barátoknál, aztán gyere!

Puszi mindenkinek, nagyon vátom TL leleplezését!
Emese
Emese
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?