Új privát üzeneted érkezett!

Hajnesz,
Nagy ölelés. Nagyon sajnálom.
Én a lombik előtt jártam csak talpmasszőrhöz, meg a stimu alatt, transzfer előtt el kell telnie legalább 24 órának a talpmasszázs és a transzfer között, ezt mondta nekem a csaj. Elvileg ő is masszíroz a 12. hét letelte után kismamákat, de én megmondom őszintén nem mertem elmenni, mert azért csak vérbőséget okoz, meg ki tudja éppen mimet masszírozza meg a talpamon, szóval beszartam, nőiesen szólva. Helyette elmentem Raffaihoz, ott nem tapogat, nyomkod senki Kép meg kismama tornára. Anyagilag ennyi is elég (főleg Raffai).

Wish,
most már értem a Stellás mondatot, remélem én is, hogy a Stella Picurkák komolyan vették, amit doki bácsi mondott a tegnapról.

na pá, most rohanok (lomhán..)
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd Kép
A te talpmasszőröd, hol rendel?

wish
 
 


Hajnesz!
Rettentően sajnálom, de annak örülök, hogy báremnnyire fáj a soraidból azt látom a jövőbe nézel és hiszel a következőben!!!!!!

Kép

Dzsúd!
Akupunktúra a varratás, augustzsra vagyok bejelentkezve, de nem sok kedvem van hozzá, majd meglátom! Talpmaszázshoz meg kaptam telefonszámot de már egy hete hívogatom és mindig ki van kapcsolva nem tusz valami jót ami azért nem olyan drága? Azt is meg tudom mondani egy héten hányszor jártál?

Wish!
Ezek szerint te folytatod a varratást, ártani biztos nem árt! Még a héten otthon vagy és utána mész már dolgozni?

Tralllala!
Hogy vagy nem tetszik ez a nagy csend körülötted!

Vikimi!
Hogy vagy?????????


Ma nem frissitek táblát, mert nincs kedvem a tábla végére tenni két kedves embert! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Dzsud!
Holnap minél hamarabb gyere és mesélj milyen volt a 3D-s uh! Hányra mentek?

Kép

Mentem teregetni!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish, Zsebi,

Én a IX. kerületbe jártam egy korunkbeli lányhoz, jó fej csaj (ő is Skorpió KépKép). A lakásán (vagyis a szülei lakásán) fogadja a vendégeit, a szobájában, tehát ne egy csillivilli valamit képzeljetek el. Nagyon közvetlen és jóindulatú. Szégyellem is magam, hogy nem jelentkeztem be nála, hogy végül nem megyek..mindegy, majd a héten felhívom - nem fog örülni Kép
Szóval a IX. kerületben van, a Mester u-ban, 5 perc gyalog a körút felől. Asszem, most nála 3-4000 Ft egy alkalom, ami 45 perc.

Van egy pasi is, hozzá jártam először, ő talán még jobb, mert talpmasszírozás mellett bioenergiával is feltölt, érdekes. Engem két dolog zavart benne, amellett, hogy tehetséges az ürge: az ember lábának rögtön nekiesett mindenféle fertőtlenítés nélkül, sztem ez nem higiénikus, plusz egy idő után úgy éreztem, hogy belép az aurámba, mindezt gyertyafény és félhomály mellett, egy icipici szobában...állandóan dicsérte a lábaimat, finoman, de a körülményeket tekintve engem egy idő után zavart, de lehet, hogy csak én spiláztam túl. A barátnőm pl. ezt nem érezte és terhesség előtt és alatt is járt hozzá. Õ is azért ment el hozzá, mert nem akart sehogyse teherbeesni, aztán végül spontán sikerült neki. Amúgy a pasi mérte be a házunkban az ágyunk helyét (jókat is alszunk, már amikor nem nyomnak az ikrek Kép), meg a leendő gyerekszobát is bemérettük vele. Ehhez is ért. Õ egyébként a XI. kerületben van (szintén egy lakásban), a Karinthy Frigyes úton, közel a Petőfi-híd budai hídfőjéhez. Nála egy alkalom 4-5000 Ft, és ha jól emlékszem 1 óra. Amúgy kedves, visszafogott pali, csak sztem tetszettem neki és ez zavart (60 évesen hogy örülnék ennek Kép), ezért tipliztem le tőle.

A lány nevét, számát küldöm Nektek mindjárt priviben, a pasiét meg megszerzem, mert nem találom most.

HAJRÁ!!!!!
pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebi Kép
Annyira drága vagy!!!! Ezekkel a képekkel mindig elvarázsolsz Kép
A teregetősön meg hatalmasat kuncogtam, a legjobban a pink topod tetszik Kép

Holnap csak este megyünk fél 7-re a 3D-re, izgi, utána menten írok.

Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok!
tegnap kaptam vissza egy 8 és egy7 sejtes manócskát.
A doki azt mondta nagyon jó helyre sikerült helyezni őket,a legvastagabb nyálkarészre.
Ti mennyire pihentek?Egész nap csak fekvés?Ugye az mindegy milyen pozitúrában alszok?
Olyan hihetetlen ez az egész!
Vendég
 


Vikimi Kép
Jó ilyet olvasni már "korán" reggel Kép Az elején még mindegy hogy alszol, ahogy kényelmes, én pl. már az elejétől nem tudtam hason feküdni, mert érzékeny volt a méhem, vagyis nem az elejétől, hanem a transzfertől számított 1,5-2 hét múlva. Később úgyse fogsz tudni rendesen aludni Kép
Még anno elküldtem a lányoknak azokat a tanácsokat, amiket én is kaptam sikeres lombikos barátnőimtől. De azóta összeszedtem egy doksiba egy újabb barátnőmnek, csatolom Neked. Nem tudom, ez-e a tuti, de nekem bejött.

Sok sikert!
Dzsúd

Hajnesz,
ha Téged is érdekel a talpmasszázs, Neked is küldöm priviben az adatokat!!!

<!--attachment: tanacsok_transzfer_utanra-244819.doc*mime_msword.gif*application/msword*33.8*Tan%e1csok+transzfer+ut%e1nra*tanacsok+transzfer+utanra%2edoc --><center><pre>
KépTanácsok transzfer utánra
tanacsok transzfer utanra.doc (33.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Persze, küldd csak, nem árt, ha többet is ismerünk, az én masszőröm pl. csak keddenként van Pesten, úgyhogy lehet, hogy élek a többes lehetőséggel. Köszi! Kép
VikimiKép
Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a transzfer! Vigyázz magadra! Nagyon szorítok!!!
hajnesz
 
 


HajneszKép
Küldöm. Cuki a nyuszi a profilodban Kép
dzsúd
 
 


Dzsúd KépA barátnődnek bejött, vagy még folyamatban van?
Kiegészíteném még a cinkkel, ami állítólg szintén jó, mert turbózza a szervezetet.

Vikimi Kép
Drukkolunk. Feküdni tényleg nem kell, de csak úgy lightosan csinálj mindent. Egyébként meg ami jól esik Kép

wish
 
 


Wish Kép
be is jött neki meg nem is. Megtapadt a Baba, el is kezdett fejlődni, de aztán leállt a fejlődése és elhalt. Ennek az az ésszerű magyarázata, hogy a lombikkal egy időben a barátnőm kapott egy csábító állásajánlatot...vonzotta nagyon...és akkorra vált konkrétabbá a dolog, mire bent volt a Baba. Így elmondható, hogy a barátnőm lelkileg kezdett szétszakadni. A Baba pedig ezt érezte (a szívem megszakad egyébként Érte..), és "félreállt". Aznap, mikor megtudta a barátnőm, hogy ő kapta a melót, plusz szept.1-től mehet Rómába olaszt tanulni 3 hónapra, kiküldi a cég, 2 óra múlva meg is jött neki a mensije...A Baba ezt érezte, mármint hogy a mamája még nincs teljesen felkészülve rá, van még dolga előtte, legalábbis így érzi most. Én rettentően sajtnáltam a dolgot, mert ugyanakkor látlak Titeket, akik meg nagyon szeretnének babát...de hát ezt nem mutattam a barátnőmnek, nincs beleszólásom, ő tudja, mit szeretne most...Szomorú volt persze, de azzal hogy felevtték az új helyre most madarat lehet vele röptetni. Helyére került minden. Csak a Baba...na mindegy...nem vagyunk egyformák.

Vikimi Kép
ne ijedj meg a listámtól, nem kell görcsösen csinálni, én is lazán vettem, csak picit mindnere odafigyeltem. Ahogy Wish is írta, nem kell feküdni, csak pihisen csinálj mindent. Én mindig azt mondtam magamnak (és mondom ma is, ha elkap a gépszíj), hogy most már nem rohanok sehova...

Dzsúd
dzsúd
 
 


Vikimi!
Megy a drukk ezerrel!!!!! Nem tudok a lányok szépen összeszedett listájához mást hozzátenni, csak annyit bízzál bennük!!!!!!!

Dzsúd!
Este nagyon várlak a hírekkel!!!!!!!

Wish!
A cinkból te mennyit szedtél napi egyet és csak atranszfertől?

Az új tábla (ma sem volt nagyobb kedvem a frissítéshez!)

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Dzsúd Kép
nagyon érdekes a barátnőd története. Nekem az a fura benne,hogy ha valaki már rászánja magát a lombikra, akkor azt gondolnánk, hogy tényleg úgy érzi,hogy itt az ideje a gyerekvállalásnak és nem lép be mellé prioritásban a karrier. De hát a kis lelkünk titkai kifürkészhetetlenek. Gondolom, akkor most lány nem is csinálja egyelőre a következőt. Mindenesetre sok sikert neki a melóhoz és reméljük a következő lombikja is sikerül majd Kép

ZsebiKép
Napi egyet szedtem. Nekem reggel és este kellett folsavat szedni, úgyhogy a cinket délben vettem be, mert az állítólag gátolja a folsav felszívódását, úgyhogy nem jó egyszerre szedni.
Ja és szedtem a sepia officinalis homeos bogyót is, ami elvileg segíti a megtapadást.

wish
 
 


Wish!
Köszi! A Sepiat én is szedem homeos néni mondta! De abból nekem nagy dózisut írt fel így abból csak heti 5 szemet kell befalni!!! Kép
Jó hogy modnod a cinket, hogy a felszívodást gátolja akkor majd én is az egyiket reggel a másikat este veszem be, ja nekünk csak nai egy folsva kell!

HOgy vagy? NEm terveztek be egy kis szabit ha már ilyen rosszúl alakult ez a nyár közepe, egy kis kikapcsoldósás igazán rátok férne!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsbi Kép
Pont írtam a Dévais topikba, hogy lehet, hogy elmegyek szabira.
Ja! és akartam mondani,hogy gyertek el ti is Attilával vasárnap ha tudtok. Judittal ragaszkodunk hozzá Kép

wish
 
 


Wish!
Aranyos vagy, de a hétvégén Forma 1 és párom megy szóval nem jó a hétvége! Kép. Igazából nekünk már az egész nyár be van tábláza aug. 6 án esküvő köv. héten esküvő utána meg indulunk nyaralni és ezzel vége a nyárnak. Azért a szeptember sem semmi első hétvégén jövünk haza utána a párom szülinapja (meglepi partival) utána anyós 50. szülinapja utána kb. punkció! Elvagyunk mint a befőt!

Tessék elmenni akkor pihenni!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Ja a kép most lemaradt!
Kép Szóval elvagyunk mint a befőt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
De ha Attila úgyis forma 1-re megy, akkor te jöhetnél azért.
De ha nem jó, akkor nem baj, majd máskor talizunk akkor.

wish
 
 


Wish Kép
Köszi a jókívánságot a barátnőm nevében is. Igen, nekem is az volt fura, amit Te írtál, hogy ha már vki ráveszi magát a lombikra, ami azért komoly dolgo, akkor azt hinnéd, hogy tényleg nagyon akarja minden porcikájával. Bevallom, én még úgy éreztem, hogy nem kéne ezt elsietniük, de hát ebbe nem szól bele az ember lánya. Az én példámon buzdult fel ugyanis...Most kiegyensúlyozott és boldog, ez a fontos. És sztem még 1 év kell neki, hogy felkészüljön az anyaságra, és szinte tutira veszem, hogy spontán teherbe is fog esni. Úgy legyen.

Zsebi-Befőttke Kép
Ezeket a képeket honnan veszed?!? Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Ezeket még régen töltötem le, és a kimentett cuccokból szedegetem elő, de van egy www.smiliegenerator.com (remélem jól írom) és ott vannak aranyosak, de amúgy sokszor csak úgy bóklászok a neten és ha találok valami jópofa képet leszedem és alkalmasint használom!!!!!! Most külön vadászok az ikrekre hogy tudjak kedvezni neked!!!!!!!

Hozzájuk mit szólsz?

Kép

Ezt pedig minden babásodni való topiktársamnak ajánlom remélem ősszel ilyen futószallagon fognak érkezni a babák!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Dzsúd Kép
Nagyon várom, hogy mi volt az UH-on!
Fiúk, lányok, gyöngyvirágok...???? Kép

wish
 
 


Lányok KépKép
Én már semmit nem kérek a Jóistentől, csak egészséget a hátralévő életünkre.
Egy kisfiú és egy kislány KépKép
Csengi és Levi KépKép
Határtalanul nagy élmény volt az uh. Még fel se fogtam, hol fekszem, a hölgy máris felkiáltott: Itt egy kisfiú! Kép Aztán Csenge először nem mutatta magát, a következő másodpercben egyértelművé vált a neme, 100%, hogy kislány - és ugye, az analízis is ezt mutatta...
Nagyon megható volt, ahogy Csenge mosolygott, amikor az arcára fókuszált az uh, fej-fej mellett fekszenek, fejjel lefelé (jó lenne, ha így maradnának), és olyan volt, mintha puszilgatná Levi fejecskéjét. Levi félős volt, ő takarta az arcát sokáig, de a végén félig megmutatta, nagyon édes, a szája teljesen Apukámé meg a hugomé, a füle, homloka az enyém. Csenge szemöldökíve tiszta apja. Csenge fülecskéje nagyobb, mint Levié, majd hosszú hajat növesztünk Kép Olyan volt, mintha Csenge vigasztalná Levit, mintha anyáskodna felette, és mintha Csenge már várta volna, hogy "találkozzunk". Ezt betudom az legutóbbi analízis élményemnek, meg 2 napja beszélgetek velük arról, hogy lesz ez az uh, nem kell félni tőle, és ugye megmutatják magukat. És lőn! Kép Olyan boldog vagyok!!!
Hál'Istennek egyformán fejlődnek, mindenük a helyén van, a kis szivük szépen dobog, és koruknak megfelelő méretűek, csak 10 dkg különbség van közöttük Levi javára (végülis ő a fiú Kép), de azt monta a nő, hogy ez az eltérés ikreknél totál normális. Így megnyugodtam megint egy időre.
Még mindig ocsúdok. Hatalmas élmény volt ennyire konkrétan látni Õket. És nem hasonlítanak egymásra, különbözőek. Annyira édesek voltak!!!

Csatolok fotókat Róluk! KépKép

Azt hiszem, ma éjszaka nem fogok aludni...Kép
dzsúd
 
 


vmiért nem megy a kép feltöltés....
holnap még próbálkozom..

pussz,
Dzsúd

Zsebi,
aranyosak a tojásos ikrek, ismertem ezt a képet, nagyon aranyos Kép
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Én sem aludtam még és mindenképp meg akartam olvasni az élményt! Nagyszerű lehetett. Öröm olvasni a soraidat. egyespáros, ez aztán az igazi!!!!! Gratulálok és további boldog babavárást kívánok!!!!

Én sem bírok csatolni, akkor biztos a rendszerrel van a baj!

Jó éjszakát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


DzsúdKép
Ez csodálatos!!! Nagyon várom a képeket CsengirőlKép és LevirőlKép!!! Hát az biztos, hogy ilyenkor nem lehet aludni, beszélgess Velük egy jót, de aztán cigiről ne halljak! Kép
Kép
...csak kíváncsi voltam, lehet-e feltölteni képet. Kép
hajnesz
 
 


Dzsúd, bevallom alaludtam a nagy várakozásaban Kép
De ilyen vidám hírre máskor is szívesen ébredek Kép Remélem holnap fel tudod tenni a képeket, mert én is nagyin kíváncsi vagyok az apróságokra. De jó, hogy vegyespáros és hogy az van amit az analízisben is láttál. Ez olyan szuper Kép

wish
 
 


Zsebi, Wish, Hajnesz KépKépKép
Annyira édesek vagytok!!!!! Az alvásról annyit, hogy 2 perc alatt elájultam, annyira kimerített ez a sok élmény.. Kép Reggel viszont potyogtak a könnyeim, ahogy megláttam a kis fotójukat az éjjeli szekrényemen...Mintha egy nagy vattacsomóban lennék, úgy érzem magam Kép
Úgy érzem (és remélem, így is van), átment Nektek a tegnapi pozitív töltetem: minden kis Zsebikének, Hajnikának, Wish-Barackmagnak jut belőle bőven!!!!!!

Megpróbálkozom újra a kép feltöltéssel, hátha végre, most...

nna, nem megy..elküldöm Nektek priviben Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Köszi, megérkeztek! Tüneményesek! Igazi kiscsaj és kiskrapek! KépKép
hajnesz
 
 


DzsúdKép
Nagyon édesek Kép

wish
 
 


Wish, Hajni, Zsebi Kép
Köszi!!! KépKép
Szerintem is KépKép (ezt hívják elfogultságnak?!? Kép)

Elküldtem Nektek priviben a pasi talpmasszőr elérhetőségét.

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Köszönöm a képeket nagyon nagyon édesek!!!!!!!!

Ezt figyeljétek ki hogy oldottam meg a vegyespáros kérdést! Tetszik????????

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Dzsúd!
KépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Tralllala!
Hol vagy? Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!
Nem szeretem amikor így eltünik egy kismami, izgulok, hogy ugye minden rendben!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép

nagyon frappánsan megoldottad a fiú-lány kérdést KépKép
nagyon vicces, ahogy az integető babék nagylábujja dobolgat KépKép

köszi Zsebi!!!
pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Dzsúd!
Szívesen! Kép A gáz a babákkal hogy csak négy ujjuk van! De azért jópofa!

Hogy bírjátok a meleget! Én elég nehezen, de a főnököm olyan rendi volt, hogy ma elengedett 14 órakkor! Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Vikimi!
Hogy vagy? Remélem már nem fáj a pocakod! Ugye nem felejted el a sok sok fehérjét és a még több vizet foleg most,hogy ilyen meleg van, nagy szükséged van rá!!!!!!!!

Hajnesz! Wish!
Merre vagytok??????

Tralllala!!!!

Tessék már jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Hajnesz elutazott haza az Anyukájához én meg egész nap szomszédoltam.
És igen, nyugodtan felhívhatsz bármikorKép Vagy nem ezt jelenti a maci a telefonnal? Kép

wish
 
 


Wish!
Igazából fel is hívhatnálak, de azt akartam szimbolizálni, hogy jelentkezzetek már!!!!
Hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jól tetted hogy szomszédoltál! Tényleg mi lett a szabival? Sikerült elintézni és mentek valahova annyira rátok férne, egy jó pihi és már itt is a büvős október!!!!!!!

Valamikor össze kéne futni nem? Jó lenne dumcsizni veled!

Farkasok meddig nyaralnak?

Jó éjszakát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Köszönöm jól vagyok,néha befeszül a hasam...sokat eszek,sőt zabálok,iszok is ami kicsit nehezebb.
Lassan telik az idő,de egy hét múlva már tudjuk az eredményt,vérvétel,UH.
Vettem tesztet,de mivel kaptam 2x(transzfer napján és tegnap) HCG szurit lehet nem csinálom meg,pedig a vérvételre már úgy akartam odamenni,hogy tudom az eredményt.

Mindenkinek minden jót!
Vendég
 


Vikimi Kép
Még egy hét? Nagyon drukkolok. Keress valami jó vastag és izgalmas könyvet, ami lekött addig Kép

wish
 
 


Vikimi Kép
próbáld meg kibírni, hogy nem csinálsz még egy hétig tesztet, tudom, hogy baromi nehéz, de tényleg csalóka lehet a szurik miatt az eredmény. Kitartás! Szorítok ezerrel! ++++++++++++++++

Zsebi, Wish, Hajnesz,
Tegnap voltam analízisen, és most elég kemény volt..Raffai szerint ez volt az eddigi legmélyebb, mert eddig inkább az én érzéseim közvetítődtek a Babák felé, de tegnap ez megfordult. Az egész arról szólt, hogy Levit kiengeszteljem, ugyanis nagyon megviselte kedden a 4D uh. Ez ugye a képen is látszik, takargatja az arcát, többször szinte menekült az uh elől. Háát, eleve úgy mentem az analízisre, hogy ezt éreztem és most főleg Vele szerettem volna lenni (legutóbb Csengivel voltam többet, talán azért is nem viselte meg őt az uh). Sokáig elő se jött Levi, hiányzott nagyon. Csengi hihetetlenül kiegyensúlyozott továbbra is és nagyon cserfes kislány, az a típus, aki rendkívül önálló, megáll a saját lábán, nagyon jóindulatú, természetesen ő is igényli a gondoskodásomat, de nem annyira érzékeyn lekecskéjű, mint Levi. Levit egy "erdőben" találtam meg (Csengit is "vittem" magammal), sírdogált egy fa tövében, azt hittem a szívem megszakad, onnantól állandóan együtt voltunk, ha egy picit is "elszaladt", pár perc múlva visszarohant hozzám és bújt. Nagyon megható volt. Alapvetően nagyon jó volt az egész megint, tele szeretet töltettel, de amikor azt hittem, hogy le van zárva ez a téma, váratlanul berobbant a tudatomba egy nagyon megrázó kép, próbáltam elhessegetni, de egyszerűen nem ment, nagyon megijedtem, Raffai mondta, hogy el ne hessegessem, jöjjön ki, aminek ki kell jönnie. Ugyanis a következő képet láttam: felülről láttam Levit, feküdt hanyatt egy fehér lepedőn, keze összekulcsolva, benne egy gerbera, halott volt...borzalmas látvány volt, megijedtem, hogy ez egy jövőkép előrevetítve, majd hirtelen kinyitotta a szemét.Raffai mondta, hogy már várta, mikor jön be mindez, és örült, hogy megtörtént, ez a kép ugyanis azt jelentette, hogy átvitt értelemben Levi "majd belehalt" az uh-ba, annyira félt...és ő küldte nekem ezt a képet, hogy tudassa velem. Raffai mondta, hogy azzal, hogy végül nem hessegettem el a képet, Levi is megtanulta, meg én is, hogy vállalni kell a problémákat, ki kell mondani, így Levi lelki egyensúlya is helyreállt, szent a béke. Hát, bőgtem rendesen..Egész este a hatása alatt voltam, szomorka voltam, bántott nagyon, hogy Levi anyátlannak érezte magát, de szerencsére ez most már helyreállt. Csengi meg végig partner volt a kiengesztelésben, nagyon szeretik egymást, jó volt ezt látni, és érdekes, hogy az uh-n is látszott, hogy mintha Csengi anyáskodna Levi felett. Tehát az analízis és a "kézzelfogható" 4D uh igazolták egymást.
Ezt el akartam Nektek mesélni. Kemény volt.

puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Szia Dzsúd!
a hideg is kirázott ezt olvasva, jó lehet érzni , h. ők mit éreznek.
Gratula! Csengihez és LevihezKép a nevek gyönyörűek!

Zozo
24+4
(lehet h. az én babám is fél az UH-tól és nem is tudok róla, sőt lehet h. egy csomó mindentől félnek)Kép
pedig azt hittem h. legalább a pocakban biztonságba érzik magukat, mégsem????Kép
Vendég
 


Szia Zozo,

De jó hallani Felőletek. Ne izgulj, inkább tanulj az én példámból, ha takargatja az arcát a baba az uh-n, akkor nem kell semmit erőltetni, abba kell hagyni. Amúgy hidd el, nagyon jól van Õ ott bent a pocidban, érzi nagyon, hogy szereted. Beszélgess Vele sokat meg hallgass sok zenét, attól jobban fejlődnek állítólag. Te tudod már a nemét?!? jaj, nagyon kiváncsi vagyok KépKép

Vigyázz magatokra ebben a nagy hőségben!!!

Dzsúd
dzsúd
 
 


Stella híradó
Stella hiperstimu miatt kórházban van. Tegnap este bedurrantak a petefészkei és ma reggel bement. Most infúziót kap.
Hát ha dokim intelmeire gondolok, akkor biztos babák ludasak a dologban, ő mindig azt mondta, hogy ha megtapadnak, akkor tuti hogy jobban bedurranak a petefészkek.

wish
 
 


Stella!
Innen messziről is jobbulást kívánok, remélem Wish dokijának a teoriája jön be és a babák kinoznak most meg egy kicsit!!!!! Kép Kép Woodi is rosszul volt csak a kórzázat úszta meg!

Wish!
Veled mizujs?

Dzsúd!
Hihetetlenül érdekes amit írtál. REmélem mostmár megnyugodttál!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella KépKépKép

GIGAMEGADRUKKOKAT küldök nektek!!! KépKépKép

Puszik!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég
 


Zsebi Kép
Én szép lassan elolvadok, ezen kívül semmi újság nincsen.
Alig várom már a hétfőt, hogy elinduljunk nyaralni. Valószínűleg még pénteken megjövünk, mert át kell adni a helyünket majd a nyaraló jogos tulajdonosának, de addig is tengerpart!!! Kép

wish
 
 


Wish!
Szuper!!!!!! Mentek nyaralni!!!!!!

KépHasonló semmittevést kíánok a jóvő hétre érezzétek jól magatokat és egymást, talán hárman jöttök vissza!!!!!

Stelláról ha kapsz hírt megírod? Köszi!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 



Stellának a transzfer utáni 9. napon 96 a HCG-je Kép Ez tuti baba KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azt kéri még szorítsunk tovább, hogy így is maradjon Kép

ZsebiKép
Oszthatod a zebrát neki Kép

wish
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?