Sziasztok!
Magdi!
Így utólag is Lilikédnek nagyon boldog névnapot!
Marika!
Neked pedig szívből kívánok boldogságosat szülinapod alkalmából!
Tettem fel képeket Prágáról:
http://gportal.hu/portal/gyongy2000/ Az oldalt folyamatosan töltöm, alakítom.
Nagyon jólsikerült a prágai kirándulásunk, tul.képpen a házassági évfordulónkat ünnepeltük.
Párga nagyon pezsgő város, rengeteg látnivalóval, nevezetességgel, külföldivel. Még éjszaka 11-kor is sok sétálóval a belvárosban, tiszta, ami annak is köszönhető, hogy a kissebb takarító autók állandóan jöttek-mentek, éjjel-nappal, ha szükség volt rájuk. Meg is beszéltük a párommal, hogy 1-2 éven belül a lányokkal is elmegyünk Prágába.
Még megnéztük Brno városát és Kutnahorát, sőt még hazafele Pozsonyban is megálltunk néhány nevezetességet megtekinteni.
Panka!
Bár már nem olvasod, jó pihizést!
Bea!
Megnéztem az albumod, szép, mosolygós kislány Bianka. Fogzás miatt tényleg lehet ébredősebb éjszaka... de lehet, hogy fázik/melege van/front van/vagy éppen nő...szóval sokminden.
Koda!
Fú, magam előtt láttam az egész mentőakciót amit végigcsináltál.. kívánom, hogy soha ne legyen ilyen és másmilyen se!
Bárányhimlővel mi a helyzet?
És egyébként hogy vagytok? Átjöhetnétek v.melyik nap!!
Dodus!
Szopispárnáról Neked van szabásmintád? Barátnőmet érdekelné, anyagot, szivacsot megvette hozzá, meg is nézte a Brendonban, de ha lenne szabásminta, könnyebb lenne megvarrni.
Lórántról nekem az most az tetszik a legjobban, amikor a gyerekülésbe "bealudt"..ilyenünk nekünk is van a csajokról. Te hogy vagy?
Gyöngy miután a múlt héten egy napi úszás útán megbetegedett, így a héten még járt négy napot, szóval még maradt 5 alkalom a tanfolyamból. De most bezárt az uszoda, az edzővel megbeszéltük, hogy szeptemberben folytatjuk. Az oktató szimpatikus, gyerekcentrikus, Gyöngy is szívesen járt hozzá, és a lényeg, csak 7 gyerkőc jár egy csoportba.
Gyöngyöske