Új privát üzeneted érkezett!

Vezso,
szerintem is nagyon jó fej a dokink, jól választottunk ;-).
Zsuzsa nekem is nagyon szimpatikus volt, bár megismerni nem nagyon tudtam, mert gyors szülésem volt. Hajnali 1-kor ébredtem először itthon, 1/4 3-ra értünk be a kórházba és 4:20-kor már kint is volt a fiam. (Remélem, januárban - vagy esetleg decemberben - is egy hasonlóval rukkolunk elő.)
Szerintem az mindent elmond, hogy teljesen biztonságban éreztem magam Zsuzsa mellett.
És képzeld, a sógornőm pedig ikreket szült velük idén áprilisban.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77
 
 


Marcsi
Ez aztán a gyors szülés! Biztos most is ilyen lesz! Most hányadik hétben vagy? És hogyan viseled?
Gratulálok a sógornődnek, nagyon felnézek az ikres anyukákra! Kép
Vezso
vezso
 
 


Persze, rendbejött, szerintem, mint mondtam is, a repedés könnyebben, sokkal természetesebben gyógyul, túléltem. A fiam szombaton volt fél éves, és már egy jó ideje nem érzem kellemetlennek, pár hete... Köszönöm. Kedves Conny, azt mondják, minden szüléssel rövidül az idő, ez azért bíztató, mondjuk az 5. gyerkőc, lehet hogy csak úgy kipottyan.
marcell
 
 

 
 

Sziasztok!

Én új vagyok itt. Orvost és kórházat keresek tervezett kisbabám születéséhez. Milyen az István? Írjatok le minden vélemény. Jót és rosszat egyaránt. Az biztos, hogy császáros szülés lesz, ezért érdekelne az is, hogy a császáros műtő hol van. Apuka mikor foghatja meg a gyereket? Milyenek a szobák. Stb. Minden-minden érdekel.

Köszönöm, sziasztok:
Ági
Ági76
 
 


Szia Ági!

Hú, jó sokat kérdeztél. Az István Kórház szülészete szuper! Nem császárral szültem, de ha jól emlékszem a műtő a szülészet emeletén van. Biztos majd ír Neked császáros is. Nehéz mindent megválaszolni, olvass azért vissza, mert vannak jó leírások a kórházról, tapasztalatokról. Most oldalakat írhatnék, inkább kérdezz Kép
Vezso
vezso
 
 


Marcell,
na igen, az ötödikkel valszeg már nem lesz gondom.Kép Főleg, hogy összesen csak hármat tervezünk. Bár egy asztrológus szerint lesz abból négy is, de ezzel egyelőre nem riogatom a férjemet.Kép

Ági,
Sztem olvass vissza a topikban, úgy kapod a legtöbb információt.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itt, eddig csak olvastam amiket írtok. Én is az Istvánban fogok szülni. Mindenképpen kell szülésznőt választani? Az orvosom nem mondott erről semmit, pedig bármikor megszülhetek. Örömmel fogadom a segítségeteket! Kicsit be vagyok ijedve!

Bebimalac:
Én Dr. Deák Mihályhoz járok, a magánrendelésére is. Nem sok mindent tudok róla, de ha megírod az e-mail címed szívesen megosztom veled!
berkiadri
 
 


Szia Berkiadri!

Nagyon örülnék neki, ha írnál pár szót Dr. Deákról. A többit privátban. E-mail: yukiko@freemail.hu

Köszi

Judit
bebimalac
 
 


Berkiadri,
Nem kell szülésznőt választani, ha nem akarsz. Az Istvánban mindegyik nagyon rendes, mindenkiről csak jót lehet hallani. Egyetlen hátránya, ha nem választasz, hogy akkor nem biztos, hogy végig az lesz veled, akivel kezdtél, mert ha lejárt a munkaideje, értlemeszerűen, hazamegy.

KépKép
connie
 
 


Szia Berkiadri!
Nekem volt szülésznő fogadva mégis olyan volt mintha nem lenne.KépMert pont műszakja volt és szaladgált ide-oda.A következő babánál nem fogadok mert mind kedves,segítőkész amikor itt az idő.KépÍgy még a pénz is megmarad.KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!
Szerintem, nyugodjon meg mindenki, aki az István kórházban szeretne szülni, ahol egy szülőszobát Frédérick Leboyer-ről neveznek el, az csak jó lehet. Ugyan ez nem a könyvajánlós topik, de mégis veszem a bátorságot, hogy ajánljam minden leendő anyukának a "gyengéd születést". Még csak annyi, hogy miért nem érdeklődik senki, a csecsemős nővérekről, gyermekorvosokról is, ez is fontos, nem? Csak azért mondom, mert nekem kellet az első gyerekemmel a rossz tapasztalat, hogy erre is figyelni kell, mert bizony kell a szakszerű segítség, még másodszor is. Amit mondjuk az Istvánban megkaptam.
Connie : Milyen asztrológus, olyan régen keresek már valakit aki igazán ért az ilyesmihez?
marcell
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek a döntésben, mert tapasztalatom nincs mivel az első babánk lesz. Remélem most már minél előbb!

Bebimalac:
Nekem is úgy ajánlották ezt az orvost, de nem csalódtam benne. Igaz most fogok csak szülni nála, de amikor bármi problémám volt a terhesség alatt bármikor felhívhattam a mobilján és ha kellett 1/2 órán belül találkoztunk a kórházban még akkor is, ha nem volt benn.A rendelő címét, telefonszámot, stb. megírom privátban.
Adrienn
berkiadri
 
 


Marcell,
Azt nem ajánlanám, akiről írtam, meg vagy 6-7 évvel ezelőtt voltam nála, inkább poénból, és már az elérhetősége sincs meg. Viszont azt akinél tanulom most az asztrológiát, jó szívvel tudom ajánlani, nagyon profi a csaj.KépElég sokan járnak hozzá, és munka mellett csinálja, ezért kicsit zűrös időpontot kapni nála, de ha nem sürgős, megéri kivárni.Kép Ha érdekel, elküldöm priviben a tudnivalókat, ha írsz a mailemre (profilomban találod).

KépKép
connie
 
 


Vezso,
bocs, hogy nem válaszoltam még, de a héten el vagyok havazva.
Majd jövő héten ráérek már és akkor mesélek.

Addig is üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77
 
 


Connie! Én is írtam privit!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Sziasztok!

Bocsi a késői jelentkezésért, de sajna én nem nagyon vagyok gépközelben.

Nagyon köszönöm a válaszokat azt hiszem megpróbálom akkor Böröndi Zsuzsát elérni a megadott szülőszobai számon!

Nand!
Jó volna találkozni! Remélem mindkettőnknek viszonylag könnyű szülésünk lesz!


Eredetileg én szept 04-re vagyok kiírva, de elmentem egy 4D-s ultrahangra és az ottani doki azt mondta aug.15-20 között tuti meglesz a kicsi / akkor volt 2 kg. /. Neki legyen igaza. Bár azóta voltam a saját dokimnál is, de ő nem mondott semmit az időpont megváltoztatásáról csak közölte, hogy 16.-án vár az Istvánban CTG-re. Ez pedig asszem azt jelenti, hogy nem sokkal utána várható a szülés, nem?

Bíbor
bíbor
 
 


Bíbor,
Nem azt jelenti, az utolsó 4 hétben már kötelező elkezdeni a ctg-ket, a jelenlegi szakmai protokollok szerint.KépElőször hetente, utolsó héten heti 2x, és a terminus túllépése után kétnaponta, ha jól emlékszem.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok, én még sose írtam ide, remélem nem zavarom meg a társalgást.
Én is az Istvánban fogok szülni december 16-ra vagyok kiírva.
Azt szeretném kérdezni, aki már szült itt az Istvánban, hogy mennyit adott a dokinak és a szülésznőnek? Szülésznőnek csak pénz illik, vagy már halottam ajándékról is, melyik jobb.
Én a Dr. Va.Hajnalkához járok aki ismeri írjon, minden tapasztalat érdekel!
Szívesen írok én is tapasztalatot, ha tudok segítek.
Előre is köszi,
K.

Kép

Kép
katherina
 
 


Katherina
Nem tudom, milyen ajándékra gondoltál, de szerintem ennyi idő alatt nem fogod úgy megismerni a szülésznőt, hogy olyan ajándékot tudj neki venni, aminek tuti örülne, és mivel az ajándékra is költenél, szerintem inkább a pénzt add, esetleg apró ajándékkal.
zsana75
 
 


Connie
nekem rögtön kétnaponta kell mennem a CTG-re. Ezért gondoltam hogy már nincs sok hátra. Nem mintha sokat számítana mikor szülünk, a baba biztosan tudja mikor kell elindulnia, de azért csak jobb előre tudni. Legalább lelekileg neki lehet készülni.
Nem tudjátok meddig van a nyári szünet a felkészítésben? Én még azt se tudom hol kell jelentkezni ha már megindult a szülés.
bíbor
 
 


Bíbor,
Azt a dokiddal beszéld meg, hol kell jelentkezni, és azt is, hogy milyen esetekben. A felkészítőn is úgy mondták, meg az én dokim is, hogy vagy 10 perces fájásokkal, vagy magzatvíz elfolyáskor, vagy vérzéskor kell bemenni. Utóbbival mentőt is kell/lehet hívni, ha úgy gyorsabb. Bár mi kocsival mentünk, mert azzal beértünk, mire elindult volna a mentő.Kép A szülőszoba száma egyébként: 455-5736, ott meg tudják mondani, mikor indul újra a felkészítés.

A baba érkezésének időpontját lehetetlen megmondani, nem tudsz mire készülni.Kép Ha meg rákészülsz egy dátumra, és nem akkor jön, az csak rosszabb. Meg az is ha beleéled magad, hogy hamarabb jön, én így vártam rá egy hónapig, minden nap azt hittem, hogy na most, aztán csak a kiírás előtt 2 nappal jött.

KépKép
connie
 
 


Szóval akkor azt mondod, hogy mégis szept 4 lesz belőle?
Csak bírjam ki addig!Már nagyon várom!
bíbor
 
 


Bíbor,

Akkor nem valószínű, hogy találkozni fogunk.. :-(
Ctg-re pedig most már nekem is elvileg kétnaponta kellene mennem (most vagyok 37+1 hetes), de mi maradtunk a heti kettőnél, mivel minden teljesen rendben van, csak a baba kicsit kisebb az uh készülék szerint.

Amúgy a szülésfelkészítő szeptember 7-én indul, ez viszont már neked is késői időpont. Ha a Connie által említett tünetek jelentkeznek nálad, akkor gondolom úgyis felhívod a dokidat, és meg tudod beszélni vele, hogy hol tudsz jelentkezni.
nand
 
 


Bíbor,
Egyébként ha nem éred el a dokidat, akkor hívd a szülőszobát, én is őket hívtam (mi eleve így beszéltük meg), ők meg tudják mondani, indulnod kell-e már vagy sem, ill. várni fognak, mire beérsz.

Dátummal kapcsolatban nem mondok én semmit, csak azt, hogy ez totál kiszámíthatatlan. Kép

KépKép
connie
 
 


Szia Katherina!

Most olvasom, hogy Te is az Istvánba fogsz szülni és új vagy itt. Én is ma regisztráltam magamat!
Én a Várnai doktorúrhoz járok, nagyon kedves és a kórházról is csak jókat tudok mondani a nővérem is itt szült.
Én az első babánkkal vagyok terhes, 22 hetes vagyok.
Nincs kedved majd jönni a szeptemberben induló szülésre felkészítő tanfolyamra? Én november 24-re vagyok kiírva.
Írj magadról Te is pár sort!

Szia, Hetti
hetti
 
 


Katherina,
én a dokim asszisztensét kérdeztem meg, hogy mennyit szokott kapni a szülésért a doki és a szülésznő.
Nagyon korrekt volt és mondott egy -tól -ig árat.
Meg azt is, hogy a borravaló 10%-ához hasonlóan kezd kialakulni egy olyasféle szokás, hogy a vizitdíj 10x-esét kapja a doki a szüléskor.
Úgyhogy én inkább azt tanácsolom, hogy a Te dokid "tarifáját" tudakold meg, ne azt, hogy úgy általában és más dokik mennyit kapnak.
A szülésznőnek pedig ha nem "csak" pénzt akarsz adni, akkor sz'tem max. egy bon-bon kíséretében add át neki a borítékot.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a választ! Az ajándék csak egy ötlet volt, nem tudom mi a szokás, de perszer, biztos jobb a pénz.
Marcsi, nekem a 10% elég húzós lenne, miután a vizitdíj sem két fillér, sajna nem vagyunk nagyon eleresztve...de a baba miatt, mindenképp akartam egy magánorvost, és róla tudom, hogy az.

Hetti, nagyon szívesen járnék szülésfelkészítőre!Épp tegnap kérdeztem a dokinénimet, azt mondta, hogy a kórházban a szülészeten kell érdeklődni, de ő úgy tudja, hogy szeptemberben fog indulni.
Én előtted fogok szülni, most 19+5 vagyok, december 15-16.-ra vagyok kiírva.
Olyan jó lenne, ha lenne valaki ismerős!
Írjál!
Katherina

Kép

Kép
katherina
 
 


Hetti, elírtam, (bocsi) szóval utánad fogok szülni:-)))

Kép

Kép
katherina
 
 


Szia Katherina!

Igen utánam fogsz szülni, mert én november 24-re vagyok kiírva. Amint már írtam nekem A Várnai Ferenc az orvosom, nagyon szeretem. Jövőhéten szerdán megyek hozzá a magánrendelőbe.
A szülésre felkészítés szeptember 07-én indul és azt hiszen du. 4-től vagy 5-től, a torna után. Ha lenne kedved mehetnénk tornára és utána a felkészítőre, de ezt még megbeszéljük. Csak egyötlet ez persze.
Este még jövök megnézem írtál-e valamit, mert most megyek fodrászhoz.
Jó lenne személyesen is megismerni Benneteket.

Szia,

Hetti és Petra baba
hetti
 
 


Szia Hetti!
Örülök, hogy írtál! Nekem doktornénim van. A magánrendelésére járok. igaz nem valami olcsó, de jó. Nem volt orvosom, őt is úgy ajánlotta a barátnőm. A kórház volt az, ahová mindenképp akartunk jönni a párommal.
Én is gondoltam a kismama-tornára is, remélem el fog engedni a főnököm, ugyanis én még dolgozom. De végülis 20 perc alatt ott vagyok a munkahelyről. Jó lenne ha tudnál adni valami elérhetőséget, mert örülnék én is a személyes ismerkedésnek is:-)))
e-mailhez mit szólsz?
Katherina

Kép

Kép
katherina
 
 


Hetti, nekem most mennem kell, lejárt a munkaidőm!
Szerencsére:-))
Írjál e-mailt. A címem megtalálod!
Katherina

Kép

Kép
katherina
 
 


OFF
2005. tavasziak, ha jártok erre: ti látjátok a topikunkat? mert én délután óta nem.Kép
ON

KépKép
connie
 
 


Szia Katherina!

Írok emailt Neked-Nektek!

A munkával óvatosan ám, remélem nem fogsz dolgozni sokáig, mert a babócának kell ám a törődésed. Első babátok lesz nektek is?
Én is a magánrendelőbe járok, csak a vérvétel és az Uh van a kórházban.

Ha tudsz írjál ám majd!

Szia, Hetti
hetti
 
 


Connie
Mostmár igen.
zsana75
 
 


Sziasztok!

Én 27 hetes terhes vagyok, ikreket várok egy fiukát és egy leányzót. Tudna nekem segíteni valaki a Várnai doki szülési tarifájáról? Úgy tudom, hogy nincs fix díja.
Ha ikrek gondozásáról kapnék hasznos, gyakorlatias tanácsot, azt is nagyon megköszönném.

Ági
regilevel@freemail.hu
r_Ágica
 
 


Szia Hetti!
Köszi, megkaptam az leveled, és már válaszoltam is!
szió,
Katherina

Kép

Kép
katherina
 
 


Ági,
Van itt valahol, azt hiszem a Gyereknevelésnél egy ikres topik is.

KépKép
connie
 
 


sziasztok!
Nem jár valaki véletlen a Kosztin Árpád dr.-hoz??
Ha igen kérem irjon véleményt ,tapasztalatokat róla!
Előre is hálásan köszönöm!
kisceca
 
 


Szia R_Ágica!

Én Várnai doktorúrról érdeklődnék. Valószínű, nála szeretnék majd egyszer szülni. Rendes? A tarifáiról tudsz már valamit?
Gratulálok az ikrekhez. Jó egészséget Nektek.

Szia:
Ági
Ági76
 
 


Szia Hetti!
Most olvasgatlak Benneteket, és megláttam, hogy Te is a 22. hétben vagy, ahogy én... és még egy dolog, én is nov. 24-re vagyok kiírva!!!
Én is szívesen mennék a szülésfelkészítőre, de én úgy tudom, hogy szept. 7-én kezdődik du. 15 órakor, utána van a terhestorna. Jó lenne, ha már ismerősökkel mehetnék együtt, ezért is merészeltem belekotyogni a Te és Katherina beszélgetésébe.
Még én is dolgozom, remélem, hogy el tudok majd szabadulni a felkészítőre. Bár aug. végéig tervezem a munkát, talán szept. elején még jönnöm kell egy kis búcsúmunkára.
Te jársz kismamajóga tanfolyamra? Tud vki tippet adni, hogy hová érdemes? Én szívesen mennék, eddig a Padma jógastúdióról hallottam, ami az Örsnél van.
Picúrmanó
picúrmanó
 
 


Picúrmanó,
Tavasszal biztos hogy 3-tól volt a felkészítő, és utána a torna 5.től.

A Padma jógastúdióról én nem hallottam jókat, inkább ezeket tudnám ajánlani:
http://jogaszules.twinstuff.com/
http://www.aranytiz.hu/aktiv_szules/aktiv_szules.htm
Én a Jógaszülésre jártam, de állítólag az Aranytíz is nagyon jó, ott a héten fogjuk kipróbálni a babás jógát.

KépKép
connie
 
 


Szia Picúrmanó!

Én a Padmába járok, és szerintem nagyon jó ott a kismama jóga, nincs vele semmi baj. Nekem legalább is bejött. ;-)

Nand
37+6
nand
 
 


Szia Picúrmanó!

Nagyon örülök, hogy Te is az Istvánba fogsz szülni és egyidősek vagyunk. Lassan kezd kialakulni egy jó csapat.
Igen a felkészítő szeptember 7-én indul lehet, hogy elírtam. Én úgy tudom most megcserélték a tornával. 15-től a torna lesz szerintem és 16 vagy 17-től lesz a felkészítő.

Leszünk egy páran szerintem, mert Katherina is fog jönni, szeretne, ha sikerül és elengedik, mert még ő is dolgozik.

Jógára nem járunk, de ha lenne kivel szívesen. Nem is tudtam, hogy az Örsön van, az jó, mert a belvárosba nincs kedvem bejárni. Ha megtudod, hogy mikor szívesen kipróbálnám veletek meg ha van még kedve csatlakozni más kismamának jöhetnének!

Tudjátok már, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e?

Vigyázzatok magatokra ebbe a nagy melegbe!

Szia Katherina!

Tegnap szerncsésen megjártátok a várost? Kibírtad ebbe a nagy melegbe? Mára még melegebbet mondanak, úgyhogy igyatok sokat és ha lehet, ne menjetek napra és a MUNKÁVAL ÓVATOSAN!

Sziasztok!

Hetti és Petra baba
hetti
 
 


Szia Hetti!
Iszonyat meleg volt még délután 4-kor is, amikor elindultam, de túléltük.
Vettem egy készítőtől kismamnacit egy bézs színű hosszút, és egy barna színű halásznacit. csak 2500,- Ft volt. Kicsit tudok varrni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy majd télire én magam fogom megvarrni.:-))

Hetti, azt nem tudjátok, hogy heti hány alkalommal lesz a szülésfelkészítő + torna?


Picúrmanó, remélem találkozunk majd!

Vigyázzatok a picikékre!
A dokim nekem is sok folyadékot írt elő:-))

Katherina

Kép

Kép
katherina
 
 


Szia Katherina!

Nagyon ügyes vagy, jó dolgokat vettél és nagyon jó áron. Én is nagyon szeretem azokat a színeket! Plusz még a paszteles zöldet.

A szülésre felkészítés egy héten egyszer, azaz szerdánként van! A torna az péntekenként is. De a torna az van ám most is. Én azért nem mentem még, mert egyedül nem akartam odamenni.

Nagyon meleg van csajok. Pedig ma mászkálnunk kell a városba a párommal. Majd megpróbálunk igyekezni!

Remélem jövőhét szerdára már nem mondanak ilyen meleget, mert akkor megyek a Várnai doktor Úrhoz.

Vigyázni ám magatokra!

Pussz, Hetti és Petra baba
hetti
 
 


Katherina,
A felkészítés összesen 6 alkalom (legalábbis tavasszal még az volt), a torna független tőle. Az jó, ha megcserélték, nem is értettük, miért háromtól van, a papáknak elég nehéz volt elszabadulniuk a munkahelyről.

KépKép
connie
 
 


Szia Hetti!
Az jó lenne, ha szülésfelkészítő lenne később, mert akkor el tudna jönni a férjem is.
A munkahelyemet megoldom. Majd beszélek a főnökkel.Én úgyis fél 8-ra már itt vagyok szinte minden nap 9 óra helyett, mert ha később indulok, akkor olyan iszonyatos dugó van a városban, hogy szinte haladni sem lehet.

Egyébként pénteken csak 2-ig dolgozom. Szóval, ha majd úgy alakul párszor elmehetünk pénteken is tornára. Persze majd meglátom hogy fér bele, mivel a fősulin is sokszor pénteken vannak órák.
:-DDDDD

A paszteles zöld még nekem is bejön, de a fűzöldet nagyon nem bírom!
:-DDDDDD

Nagyon vigyázz magatokra ebben a nagy melegben:-))

szió!
Puszi!
Katherina

Kép

Kép
katherina
 
 


Szia Hetti!
Mi a XVI. kerületben lakunk, úgyhogy nekem a Padma közel lenne, de sajna oda csak szept-től tudnék járni, mert most felújítják a házikónkat és csak akkor tudunk visszaköltözni. Addig arra gondoltam, hogy elmegyek a Jógaszülés tanfolyamra, amit Connie írt. Én is hallottam már róla, és csak jókat. A Király utcában van, ami nekem most közel esik, mivel mi itt a belvárosban vagyunk, amig kész nem lesz a ház...
Úgy tudom, hogy aug-ban indul az újabb tanfolyás, de még kinyomozom a dátumot és, hogy mikor kezdődik.
A szülésfelkészítőre jó lenne már együtt menni, vagy ott találkozni, legalább nem leszünk már idegenek egymásnak és ez nagyon jó...
Ha tudtok pontos időpontot, hogy du. 4 v. 5 óra, akkor szóljatok és ott randizunk!
Sajna még nem mutatta meg magát Picúrmanó, de a tipp az, hogy lány baba, a hasam állásából ítélve... Jövő héten megyek dokihoz, akkor talán nem lesz szégyenlős és megmutatja magát.
Tényleg, volt már vki közületek 4D-s ultrahangon?
Hová menjek majd, mit ajánlotok? Nekem a 30. hetet javasolták, akkor már szépen látszik a pofikája...

Vigyázzatok magatokra, egész hétvégére nagy meleget mondanak!

puszi
Adri és Picúrmanó
picúrmanó
 
 


Connie

Köszi, megvan az ikres topik. Még új vagyok nálatok, nehezen igazodom el a rengetegben.

Ági
rÁgica
 
 


Szia Katherina!

Ma többet leszek gépközelben. Nagyon nagy a meleg vigyázz magatokra, ha lehet ki se mozdulj az irodádból és igyál sokat-sokat.

Picúrmanó!

Én a belvárosba nem járok be, nekem az messze van. 4D Uh-ra a soroksári úti Megatoys-ba megyünk azt nagyon dícsérik.

Pocaklakóitok, hogy bírják ezt a meleget? Nem irigylem azokat a kismamákat, akik mostanság fognak szülni, nehéz lehet ezt a meleget elviselniük.

Mindenki nagyon vigyázzon magukra és tényleg ne menjetek napra!

Ha lesz időtök írjatok!

Sziasztok!

Hetti és Petra baba
hetti
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?