Új privát üzeneted érkezett!

Wish!
Tudom hogy hogy érzel és segítenék, de tudom ilyenkor semmi nem segít, csak egy baba! Mégis próbálok és bízok hamar felállsz és fogsz tudni minél előbb előre tekinteni! Hiszem hogy sikerülni fog!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Nagyon jó a táblázat!Most nekem a punkció pénteken lesz.És ez már a második nekifutás,de az előzőnél sajnos nem jutottunk el az ET-ig.Most bízok benne.26éves vagyok.
Nos ma voltam UH-on és a két nappal ezelőtti eredményeim abban változtak,hogy a jobb oldalon nem kettő,hanem három nagyobb tüsző van 18,5mm, a balo.4-5 db.16mm amikre ugye a doki azt mondta hogy kicsik.Most akkor ez azt jelenti,hogy ezekből nem lesz semmi?Ma kell beadni a repesztőszurit,mert a doki nem látja értelmér várni.Félek hogy megismétlődik a múltkori.Talán az biztató,hogy az előző punkciónál 567,8 volt az ösztrogénem, most meg 10.napon 1789.Ez egy kis remény.

Mindenkinek minden jót!
Vendég
 


Vikimi!
Tudom, hogy a 2. nekifutás, de azért írtam egyet, mert az vélgülis nem számít bela a tb. támogatásba? De ha gondolod javítom?
Biztos minden rendben lesz! Ha pénteken lesz a punkció akkor tök normális hogy ma kapod a repesztőt! Biztos most rendben lesz minden, ne izguljál. Akik meg még most csak 16 mm-ek azok is meglátod szépen megnőnek. Nekem az első lombiknál volt hogy összesen 8 tüszőt számoltak és mégis 10-et szívtak le hogy azok ketten honnan lettek ki tudja!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Tralllala!
Bárcsak már ott tartnék, hogy azon kell agyalni kinek hogy oldom meg a sorának a színezését. Ezzel nem lesz gond!!! Kép Kép Kép
Tessék visszavenni a tempóból elvégre hárman vagytok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
köszi nem kell átjavítani,mert az tényleg nem számít bele csak gondoltam nekem is teljenek a soraim valamivel.
Lehetséges,hogy nőnek még valamennyit péntekig?
Vendég
 


Vikimi!
Nem lehetséges 100 % hogy még nőnek!!!!!!!!
Pihenj sokat egyél sok fehérjét és még több folyadékot!!!!!!!!!
A nyh-d mennyi?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Íme a javított tábla!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
A méhny.h. 10mm!
Akkor ezek szerint még a kicsikből is lehetnek versenyképes sejtek?

Ja:intézet:kaáli
Vendég
 


Vikimi!
Persze! Ebbe biztos lehetsz nőni fognak még!!!!!!A nyh-d nagyon nagyon szép! Jól bele fogják fúri magukat és ott alszanak 9 hónapig!!!!!!

TE is Kaális vagy? És meglehet tudni ki a dokid? A pesti Kaáliba jársz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Nem a pesti,hanem a debrecenibe.Bodnár dr.
Nagyon reménykedek a holnapban.
Vendég
 


Vikimi!
Minden rendben lesz meglátod, próbálj egy kicsit lazítani! Hidd el ezek sokat segítenek! Bizzál a kicsikben!!!!!!!!!!!!!!
Érezniük kell , hogy hiszel benne és a szervezetednek is hogy meg tudod csinálni!!!!!!!!!!

Hajnesz!
Még pár nap! Nagyon nagyon szorítok neked annyira akarok már egy zebrát!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Bocsi, hogy így betolakodok, de láttam Vikimi írt ide.
Emlékszel együtt kezdtünk még anno inszemezni. Emlékszem, hogy a múltkor elmaradt a lombik és látom, hogy most mész majd punkcióra.
Nagyon szorítok neked Kép. Meg persze mindenkinek. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Zsebi,
Egy Tündér vagy ezzel a táblával! Kép
Én 2005. november 14-re vagyok kiírva (remélem, bent maradnak a babák legalább október 30-ig, az a szülinapom+ a 38. hét vége). 31 vagyok. Mi kedden megyünk 3D-re, talán megtudjuk a kukik és puncik arányát, addig nem írok neveket, mert 4 oda se fér a táblába Kép

Tralllala,
Vigyázz magadra nagyon!!! Ne melózz annyit!! Nem csodálom, hogy utána csak bedőlsz az ágyba. A tornával azért várj a 20. hétig, de inkább kérdezd meg a dokid. Tényleg jót tesz, nyújtja a hátad, karban tartja a lábad, vérkeringésed stb. Ne pörögj annyit (mondom én, akire hetente rászól Raffai...), mert készülj fel arra, hogy hirtelen fogsz nagyon elfáradni és rájönni, hogy egyszerűen nem bírod már annyi energiával. Nálam ez 1 hete tart, főleg a héten jött ki rajtam, be is húztam a kéziféket tökig, és még csak a 24. hétnél tartok...és már nehézkes a járásom, a lábam, szóval, fogadjuk meg mindketten, hogy nem pörgünk. Raffai azt mondta, hogy hiába érzem magam szuperul pörgés közben, de ikreknél sose lehet tudni, a legváratlanabb pillanatban is történhet valami. Neki is ikrei vannak egyébként, gyönyörű 6 éves kislány és kisfiú.

Hajnesz,
mindjárt itt a a hétfő Kép nagyon szorítok!!!!!
A kapcsolatanalízis során általában 3-4. alkalommal tudnak a mamák kapcsolatba kerülni a babájukkal vagy egyáltalán "látni" vmit. Nekem mákom volt, mert már az elsőre sikerült valamit elérnem. Sok nő (köztük én is) csak akkor tud közel kerülni a babáihoz, ha már átélte a saját születési élményét és traumáját. Ha tényleg ennyire megfogott a téma Téged is, ajánlom a Lelki köldökzsinór c. könyvet, abból többet megtudhatsz, sokféle mama leírja benne az élményeit. Én Libriben vettem, de érdemes előtte felhívni őket, mert nem mindnehol lehet kapni.

Minden Lánynak szorítás a köbön: Wish, Hajnesz, Vikimi, Stella, Mili!!!!!!

Zsebike,
Te meg töltődj rendesen a nyaralás alatt!!! Aztán meg hajrá!! Mikor indultok Korfura?!?

Dzsúd
dzsúd
 
 


Vikimi
Szerintem is 100% hogy megnonek azok a kisebbek is. A hcg injekcio hatására meg aztán tényleg gyorsan osszeérnek. Szóval ne izgulj csak bizakodj. Nagyon hasonlo cipoben járunk mi ketten. En is 26 vagyok és az elsonel nem jutottunk el az Et- ig én is most a második nekifutásban bízok ami remélhetoen már augusztusban lesz. SOK SIKERT! SIKERULNI FOG - ezt mondogasd magadban sokszor.!!!!!
mili
 
 


ZsebiKép DzsúdKép és MindenkiKép
Aranyosak vagytok, köszi a drukkokat! Kicsit elvesztettem a hitemet, talán a Dévaiban olvastátok már, de igyekszem összekaparni magam és újra bízni. Vettem egy tesztet, de félek, hogy nem lesz rá szükség, mert megjelentek a mensigyanús jelek. Most megint (vagy még mindig) pihenek ezerrel és csak remélni tudok, azt hiszem, én mindent megtettem, amit tehettem. Ez a harmadik lombik valami krízis pont lehet, nem számítottam rá, hogy ilyen nehéz lesz lelkileg tatanom magam.
Majd jelentkezem az eredménnyel.
Dzsúd, köszi a választ, a könyv megvan már régóta, csak azóta nem olvastam, mióta kiderült, hogy lombikoznunk kell, de majd ha aktuális lesz, biztos beleásom magam a témába!Kép
Lányok, kitartás!!!
hajnesz
 
 


Zsebi!
nov.14-re vagyok kiírva. nevet én sem írok még mert nagyon sok van, majd a vége felé.
Zozo
Vendég
 


Dzsúd!
Írhatnál négy nevet is mert megoldom, abba a részbe szeretek a legjobban variálni, na persze az alsóba is ha zebra osztásról lenne szó!!!!!!!!!

Fú még az indulás nagyon messze van (legalábbis nekem addig még helyettesítek 1000-rel) augusztus 19-én és szept 4-én jövünk! Kép

Hajneszkám!
Kérelek kérlek ne add fel!!!!! Muszály hinni és bízni! Ott vannak és hamarosan életjelet is adnak magukról!!!!!! Ne keserítsenek el a negatív tesztek, már éppen itt az ideje egy zebrának, szóval higgyél bizzál. Részemről nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!

Tudom hogy egyre nehezebb saját tapasztalat, de mégis azt modnom hogy sikerülni fog!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnesz!
A melőhelyemen nem értem rá a Dévais topikba benézni, de most igen.Elkeserített amit olvastam. Én bízom és erőt küldök neked, hogy ezt a pár napot bírd ki! Nyugiban kell lenni és az utolsó percig az utolsó szállba is kapaszkodni. Rengeteg ember van aki barnázik sőt vérzik és tényleg van baba, tudom ez már közhely és engem sem nyugtatott a múltkorinál, de mégis azt mondom NE ADDDDDDD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella Híradó Kép
Négy babát kapott vissza. Van egy kis induló hiperstimuja, de reméljük ez csak segíteni fog és nem lesz belőle igazi.

wish
 
 


Köszi Zsebike, olyan édes vagy, most már nem nyavajgok többet, kapaszkodok az utolsó szálakba!!!Kép
hajnesz
 
 


Hajrá StellaKép, mutass nekünk jó példát!!!
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Nyugodtan írd ki magadból ha bánt valami!
Mindenkinek azt mondom, hogy próbáljon meg tényleg bízni és hinni a kicsikben. mert gondolj csak bele ha mi nem hiszünk abban, hogy sikerül nekik megtapadni akkor őknekik az milyen érzés. Szóval tessék hátradölni pihenni és álmodozni a csodálatos jövöről. Ha megtörténik a baj ami nem fog akkor meg ráérsz akkor szomorkodni!
Drukkkkkkkk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stella!
Hajrá!

Puszi Jó éjt Zsebi

Hétvégére elutazok úgyhogy már csak holnap napközben tudok benézni. Vasárnap este zebrás hireíket akarok olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok, negatív.Kép
Azért a gyógyikat nem hagyom abba vérvételig, ha már annyit fizettünk értük...
Köszönöm mégegyszer a sok drukkot!!!
hajnesz
 
 


Hajnesz,
nehogy abbahagyd a gyogyikat!!!! Majd ha úgy alakul a vérvétel, de jelenleg még nincs veszve a remény. LÉCCCIIIII, TARTS KI HÉTFÕIG!!!!!!!! NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!

Stella,
előre az ikrekért!!! szorítok ezerrel ++++++++++++

Zsebi,
még egy hónap a szabid, azt hittem, már nincs annyi. Viszont jó olvasni, ahogy tartod a lányokban a lelket, ezek szerint megerősödtél már lelkileg a múltkori lombik óta. Ez jó.Plusz egy hosszú nyaralás - tuti recept, hidd el Kép

Tegnap voltam analízisen: találkoztam a Lányommal Kép, láttam őt babaként, 3, 16 és huszonévesként is. A másik kisfiú volt, de vele nem kommunikáltam most annyit, ő az apjával volt inkább. Érdekes volt, percekig ültem utána a kocsiban, próbáltam felocsúdni az élményből. A vicces, hogy a 16 éves lányom szájából kivettem egy szál cigit Kép Kép.
A nevek: Csenge, Lili, Fanni, Levente, Botond. Ha egy fiú, egy lány, akkor Csenge és Levente.

Zozo,
ugyanarra a napra vagyunk kiírva!!!!! Ez tetszik!!!! Kép

puszi,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Sziasztok!
6 sejtem lett holnapig megy az izgi,vajon osztódnak e !

Hajni!
fel a fejjel
Vendég
 


VikimiKép
Ez jóóó!!! Nagyon nagyon drukkolok holnapra és persze azután is!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz
 
 


DzsúdKép
Jó lehetett a tegnapi is! Ez a cigi...Kép
Nálunk is tuti befutó a Lili. Kép A Levente nekem is nagyon tetszik, de az az érzésem, hogy ezzel egyedül vagyok...Kép Normális ez, hogy nálunk már rég megvannak a nevek??? Lehet, hogy azért nem akarnak jönni a babák, mert nem tetszik nekik a nevük???Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz,
ne izgulj, nálunk már két éve megvan a Csenge név...tehát ez normális, sztem, vagy pedig mi sem vagyunk normálisak Kép A Lili nagyon bejön még, csak időközben úgy alakult, hogy Mindkettőnk vezetéknevét megkapják a Bébik, és az enyém mellett a Lili már vicces, tele van l meg i betűvel Kép szegény gyerek hülyét kapna, mire leírná Kép így valszínű Fanni lesz, ha a 2. is lány. De a Lilin még rágom magam.
Szóval, Hajnesz, előre a Lilikédért!!! Kép szorítok hétfőre!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Megnéztem a vezetékneved. Még mindig kuncogok, olyan édes a Lilivel!KépKép
Köszi, Dzsúd, hétfőig hősiesen kitartok!
hajnesz
 
 


Hajni Kép
Hát nem tudom, de nálunk is már régóta megvannak a nevek. És a Levente nálunk is tuti befutó Kép
Most akkor gondoljunk ki új neveket szerinted?
Dzsúd, de lehet, hogy a te lányodnak tetszik a Csenge név, de mi gyerekeinknek nem tetszik az, amit kinéztünk nekik.

wish
 
 


WishKép, DzsúdKép
Tényleg, most jut eszembe, mintha pont a Lelki köldökzsinórban olvastam volna, hogy egy kislány az anyukája pocakjában választott magának nevet. Zita, ha jól emlékszem. Fú, ezen most komolyan elgondolkodtam. De hát olyan jó neveket választottunk!!!Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz,
hát ez az, hogy édes vagy hülyén hangzik, nem tudom eldönteni KépKép ....lililililililili....

Wish,
Olvastam a Lelki köldökzsinóros könyvben (lőjjetek le, ha már túlspilázom ezt az analízis témát Kép), hogy volt olyan eset, amikor a mama elmondott mondjuk 3 nevet az analízisen és a baba jelzett, hogy ő melyiket akarja...rúgott... Vagy csak azt akarta mondani, hogy na, anya, azt azért már mégse!!!! KépKépKép

Látom, nevekbe is hasonló az ízlésünk, akkor kívánom, hogy készüljön sok Lili, meg Levente Kép

Dzsúd
dzsúd
 
 


Hajnesz,
egyszerre írtunk és ugyanazt, igen, Zita volt Kép
dzsúd
 
 


Ez tök jó volt! Kép Dehogy spilázod túl, vagy már ketten spilázzuk...Kép De komolyan, szerintem itt mindenkit nagyon érdekel a téma!
hajnesz
 
 


Hát én úgy vagyok vele, hogy azért jó előre tudni a neveket. Aztán ha megszületik a kicsi és ránézek és látom, hogy nem olyan Leventés a kis pofija, akkor még mindig dönthetek úgy hogy legyen inkább Arisztid vagy TaszilóKép

wish
 
 


Hmm..Tasziló....mondasz valamit...Kép
dzsúd
 
 


Vilimi Tasziló! Kép
hajnesz
 
 


Hajnikám,
pontosítok: Tóth Vilimi Tasziló, így azért már szebb Kép Kép

Zsebike,
motiválva a táblázatod által ma reggelre dűlőre jutottunk az urammal a 2. lánynevet illetően...Flóra. Így a 4 név végül: Csenge, Flóra, Levente, Botond.

A kedd esti 3D után talán szűkül a kör Kép

Tralllala,
nem tudom, kened-e már a hasad, de kezdd el mindenképp, ha nem, mert hatalmas poci méreteid lesznek az ikrekkel. Tőlem már 2 naponta megkérdezik, mikor szülök (várva a választ, hogy pl. jövő héten vagy a hétvégére vagyok kiírva stb.). És baromira szárad a bőröm, de kenem és lekopogom, még nem repedek (varrás mentén Kép). Próbáltam már Milupa krémet (az illata kellemes, de amúgy mint halottnak a csók), hugitól kaptam drága Vichyt, az gyorsan beszívódik, de egy hét után úgy kipattogtam tőle, hogy csak na, szóval én esküszöm a babaolajra (a kozmetikusom is azt ajánlotta), konkrétan a Nivea Baby Ápoló Babaolajat használom.Sztem az jó.

UI: már sokszor gondokodtam azon, hogy átmászhatnék más topikra is, de vhogy már úúúgy Hozzátok nőttem, ehhez a kis csapathoz Kép

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
A Tóth Vilimi nagyon szerencsés párosítás, az egy szótagú - 3 szótagú vezetéknevekkel nagyon szépen csengő teljes neveket lehet kreálni, így már a Tóth Vilimi Tasziló is egy született arisztokrata! KépKépKép De komolyan, nagyon szépen hangzik mind a négy név!
A Kaális topikban jártál már? Ugye Krizsa volt a dokid, jól emlékszem? De ott a Dévais topik is, ott van Wish, Zsebi, akik mindkettőbe írnak, én csak a Dévaisba, úgyhogy nyugodtan írj csak, ha van kedved! Persze van ikres topik is, ha olyasfajtára gondoltál! Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz,
Végignyaltam a topikokat, de nem találtam ikreset. Meg tudod mondani, hol lelek ilyet?

ezer köszi,
Dzsúd

Igen, Krizsához jártam a Kaáliba, egy tündér ember.
dzsúd
 
 


Wish, Hajnesz,
Várjuk holnap a remélhetőleg pozitív híreket!!! Kép

addig is kitartás!!!

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


DzsúdKép
Topikok / Gyermeknevelés / Ikrek.
Holnap jövök az eredménnyel.
hajnesz
 
 


Hajnesz!
Most értem haza és azt hittem ennél jobb hírek várnak! De ez egyáltalán nem biztos, hiszen azért nem véletlen van kitalála a 14. nap a tesztelésre! Hatalmas drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzsúd!
Itt ne hagyjál minket!!!!!!!! Én imádlak olvasni!!!!!!!!!
A tesómnak is a babaolaj tűnt jó szernek a pocak kenegetéséhez hogy ne repedjen, bár neki csak egy baba lapult bent.
A táblába beírtalak és holnap felteszem a frissítés, de előbb megvárom Hajnikám zebráját!!!!!!!!
Igen most rettentő optimista vagyok (azt nem tudom mitől) igazából nagyon hiszek a 3-ban ennyire talán még egyik előtt sem voltam besózva és enniyre még egyikben sem hittem. El nem tudom képzelni hogy a sors mégegyszer ezt csinálja velem, de nem is akarom elképzelni. Sikerülni fog most mindent így hangolok magamban és talán ez is sokat jelent!!!!!!! Ja és mostanában a párom is állandóan ezt mondogatja, gondolom akkor már ez nem véletlen. A hab a tortán hogy soha nem álmodtam még azt hogy babám van vagy hogy babát várok és kb. három hete háromszor is ezt álmodtam egy héten: Egyszer azt hogy a kisfiamat fürdetem, aztán épp szülök szintén kisfiút aztán pedig azt hogy babakocsival sétáltatjuk a párommal együtt.

A név témához szerintem normális hogy agyalunk a neveken legalább ennyi örülmünk legyen! Tudjátok mit ha már ennyire hiszünk ebben (persze én is hiszem) hogy a név nem tetszik neki a feladat Wish a köv. lombikig tessék kitalálni másik nevet! Hajensz neked erre már nem lesz szükséged!!!!!!


Vikimi!
Mi van veletek?
Megy a drukk a törpéknek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohanok mert nagyon fáradt vagyok! Nektek is megmutatom milyen víz folyik a zuhanyunkból!!!! Ezt figyeljétek!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnesz,
Köszi az infót!!!Megtaláltam Kép tudod, fától az erdőt....

Várom a zebrádat!!!! +++++++++++++++++++++

Zsebike,

Hihetetlen, hogy ezeket a képeket honnan akasztod le Kép naggyon édes!!!! KépKép

Az érzéseidben és az álmaidban mindig bízz!!!! Én sem álmodtam régen azt, hogy babám van, de a lombik előtt többször is....úgyhogy...úgy legyen!!!

Dehogy hagylak itt Benneteket!!!Épp az, hogy már annyira megszoktam ezt a kis csapatot, hogy csak nna Kép és most fura lesz bekapcsolódnom más topikba is (de hát muszáj magamra szedni még egy kis ikres tudást is), de az a jó, hogy néha-néha máshol is előbukkantok Kép

Napi sokszor tusolj a fenti zuhany alatt!!! És persze a pároddal együtt tusoljatok!!! ;)

pussz,
Dzsúd
dzsúd
 
 


Stella Híradó Kép
Stella otthon pihizik, kűzd a hiperstimuval, egyelőre még fáj tőle a pocija. Szorgalmasan issza a vizet és eszi a fehérjét, úgyhogy reméljük hamarosan elmúlik neki.
Ha minden igaz tegnapra megtapadtak az ikrek.KépJövő hét szerdán megy majd vérvételre.
Mindenkit puszil.

Nekem ahogy várható volt egy nagy nulla látszodott az ultrahangon a bébikék helyett. Majd szeptemberben lesz a következő menet. Addig kigondolok új neveket Kép

wish
 
 


Wish!
Kép Kép Kép Olvastam a Déviainál! Előre a szeptemberre!!!!!!

Hajni!
?????????????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish
Borzasztóan sajnálom.
A Taszilón gondolkodj el szeptemberig! Kép

Akkor Zsebivel fejt fejt követve haladtok majd a Babák felé aug-szeptben.

Addig is pihenj sokat, próbálj töltődni! Mentek vhova nyaralni?!?

Az mit jelent, hogy ha minden igaz tegnapra megtapadtak az ikrek Stellánál? Van egy zebracsíkos tesztje?!?!? Jaj, de jó lenne!!!!
Mi is pusziljuk nagyon!
Meg Téged is!

Hajnesz,
annyira izgulok Érted!!!

Dzsúd
dzsúd
 
 


Zsebi, Wish
Akupunktúrával már próbálkoztatok?!? Vagy vmilyen más természetgyógyászati trükkel?!?Pl. talpmasszázzsal?!?

Lehet, hogy jó lenne előkészíteni a pocitokat a következő beavatkozásra.

Dzsúd
dzsúd
 
 


LányokKép
Köszönöm a belém vetett hitet és a sok drukkot, de sajnos nem tudlak megörvendeztetni Titeket, negatív lett a vérvétel is. Õsszel folyt. köv., talán a negyedik van nekem megírva...
Én már hívom is a talpmasszőrömet! Dzsúd, Te pocakosan is masszíroztatsz? Nekem azt mondta aki kezel, hogy kismamákat is masszíroz. A Te masszőröd mit mond?
StellaKép
Itt is hatalmas drukkok!!!! ++++++++++++++++++++++
VikimiKép
Hol tartasz?
hajnesz
 
 


Dzsúd Kép
Csak azt jelenti, hogy hogy megtapadtak Stellánál, hogya d okija azt mondta, tegnapra megtapad aki meg akar tapadni. De nagyon remélem, hogy négyből egy legalább így gondolta Kép

Én egyébként voltam tartós akupunktúrán kétszer is, és elmegyünk most is, amennyiszer belefér.
Plusz thai talpmasszáézsra jártam minden héten. De ezek szerint még kell valami kis plusz Kép

wish
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?