Új privát üzeneted érkezett!

Sziiia

Örülök, hogy kicsit könnyebb lett az életetek.
Azért vagyunk, hogy tartsuk a másikban a lelket ha ő éppen kivan.
Hallod jó sokat hízott Ati egy hónap alatt. Kép)))
Na de nem baj fejlődjenek csak szépen.Egyébként ha úgy éreznéd hogy kicsit szelesebb akkor lehet az infacolból kettő adaggal adni neki. Bele is van írva a tájékoztatóba. Nekünk tényleg csak ez vált be meg a homeopátia.

Na megyek mert nekünk meg jön a fogunk és eléggé nyügik vagyunk.

pusz
kira

sziasztok

Ezvicc: jaj de jó, hogy rendbejöttélKép
Most én küzdök a depivelKép

üdv: Györgyi
eper8

Dori!
koszi a dicseretet!
De igen, nagyon nehez a kocsi. Mentunk a boltba Attival, hat csak ugy tudtam bemenni, hogy egy no segitett a 5lepcsofokon felemelni (kozben egy percre sem tette le a bagojat) kifele meg egyedul kellett leemelnem, persze akkora tele volt a kocsi alja cuccal. Hat azt hittem megszakadok. Hogy miert nem gondolnak a kismamakra en nem ertem.

Kulonben merre laktok? Lakik valaki a JFK pekseg kornyeken? Mi itt lakunk a Vorosmarty-Ady kozott

Eper!
Mi a baj? Miert vagy depis?

Most en vagyok ugyeletben, a ferjem alszik. Kovetkezo szopinal valtunk. En most nem vagyok almos. Picur meg joizuen alszik.

Jo ejt!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Mi a XI. kerben lakunkKép
Szóval jó messze...

Én már kezdek Popeyesedni. Olyan karizmaim vannakKép
Mivel mi az elsőn lakunk és nincs lift.

Jó sok helyen nem hogy nincs akadálymentes bejárat, de nem is nézik jó szemmel a kismamákat. Tapasztaltam...
Vendég

Ezvicc!

Örülök, hogy jobban vagytok, és hogy nem hagyod itt a fórumot!Kép

Én ma vagyok 36+6. Olyan gyorsan megy az idő. Már alig várom, hogy én is babázhassak. Gergőke nagyon sokat mocorog, néha amikor a méhszájamat püföli, az eléggé fáj.
Vannak enyhe görcseim, de hamar elmúlnak. Estére az ujjaim virslik, de reggelre az is elmúlik.
Szóval vagyogatok.

Jucus

jucus1

Jucus!

Mindjárt te is szülsz, te jó ég, tényleg repül az idő...

Az jó, ha reggelre lemegy a víz.

Hogy bírod a meleget?

Élvezd ki az utolsó napokat, és pihenj sokat a pároddal együtt...

Dóri
Vendég

Szia Dóri!

A meleget már nem bírom. Főleg ezt a fülledt időt. Van klímánk és néha bekapcsolom, így ki bírom.
Most megint virslik a lábujjaim, pedig iszom rendesen. De tényleg jó, hogy reggelre elmúlik.
Pihizek ahogy csak tudok. Éjszaka többször is van WC körút, és hajnalban már kukorékolok, de nappal bepótolom az alvást.Kép

Jucus

jucus1

Jucus!

Én is kukorékolok 5-kor kelek, hogy még Ági ébredése előtt meg tudjak fürdeni+ reggeli, utána ki tudja mit hoz a nap alvás ügyileg Kép
De én nem panaszkodhatok, mivel este 9-kor lerakom és reggel 5:30-6-ig alszik... már 1 hónapos kora óta. Igaz mivel 1 étkezést kihagy így nem is hízik rakéta módjára, de én ezt nem bánom, így is 5400 gr és 59,5 cm 3 hónaposan és 2 hetesen.
Vendég

Szia Dóri Láttam a kisbabádról egy képet amikor a pihiszékben tartózkodik. Naygon édes! Azt szeretném kérdezni, hogy hol vettétek a széket? Már nagyon sok helyen néztem de sehol sem találtam. Ha elküldenéd az email címemre megköszönném. nora @werker.hu
golfi

Golfi!

Az Auchanban és a Coraban is szokott lenni.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

a ti babaitok nincsenek ki ettol az idotol? Mi nem birunk az Attival

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Ági születése óta frontérzékeny, azóta már én is az vagyok Kép
Már rettegve nézem az időjárást, hogy mi lesz, ha nincs front tök jól elvan...
De ha van, akkor sokkal nyűgösebb.

Golfi mail ment!

Üdv: Dóri
Vendég

Ezvicc!
Dehogynem! De ha belegondolok Bence egy front miatt is született meg. A szelet, meg a frontátvonulást még mindig nem bírja. Remélem idővel jobb lesz. De ne izgulj, nemsokára jönnek a fogacskák, szal akkor meg amiatt lesz a nyűg Kép)De fel a fejjel!
Képzeljétek, nekünk kibújt a nyolcadik fogacskánk, és Bencuska a múlt hét végén felállt. azóta csak állni hajlandó Kép
Úgy szalad az idő!! Ezvicc neked is "már" egy hónapos Ati!!
Remélem jobban vagytok - Eper te is. Nekem is volt egy kicsi depi, hogy biztos rosszul csinálom, meg nem vagyok jó anya, meg nem is tudom, hogy most miért sír, de elmúlt.
Pálinkás jó reggelt mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Szia Mindenki!

Hat tegnap reggel ota folyamatosan van valami nyuge a gyereknek. Ha el is alszik nagy nehezen, akkor rengetegszer felebred kozben. Ma reggel meg mar ott tartottunk, hogy a babakocsiban is orditott. Sosem szokott, seta kozben mindig elalszik, de ma nem. Lekopogom fel oraja mar alszik, igaz felebred neha. Viszont jon a dokineni, aki fel fogja ebreszteni, hogy megvizsgalja Kép Szoval rohanok reggelizni 13.50kor jo mi? Majd este ebedelek Kép

na puszi mindenkinek!
Akkor ez a front miatt van? MEDDIG TART? Mar nem birom sokaig Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Köszönöm szépen Dóri és Tücsök.
golfi

Sziasztok!
Hala Istennek, jott az enyhules es Atti megnyugodott. Hihetetlen mennyire befolyasolja oket az idojaras. Szerintem a meleg is kozrejatszott,mert az enyhules utan aludt el.
Most megyek aludni. Mindenkinek jo ejt!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Remélem jól aludtatok, jó friss volt a hajnal...
Megnéztem a képeket. Atti gyönyörű baba, olyan szép a pofikája, mintha porcelánból lenne. CsodaszépKép
Pocak
picipocak19

Kedves Doktor Úr!

Júniusban volt a második inseminációm, ami sajnos nem sikerült, de mivel még hétfőig sem jött meg, így elmentem a dokimhoz, aki megvizsgált uh-n és ő is azt mondta, hogy nem vagyok terhes. Viszont felírt egy havi fogamzásgátlót és azt mondta, hogy csak ez után próbálkozhatunk újra. (azt tudni kell, hogy pco-m van és medrolt és bromocriptint is szedek) Miért kell fogigátlót szednem, mikor éppen hogy babát szeretnék?
Válaszát előre is köszönöm!

Móni

Kép
móni23

Kedves Móni!
Azért kell még gyóygszer, mert hormon van bennük!
Kitartást!!!
Szrrintem ha valami nem világos kérdezni kell!Üdv:Éva
stef

Sziasztok!
Szombaton megyunk le egesz napra a baratainkhoz. Mi mindent kell vinnunk ilyenkor, tudtok segiteni? Nem akarok itthon hagyni valamit. Ti mit szoktatok vinni?

puszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Mi mindent viszünk, igaz kombink vanKép

A lényeg:
vigyél teát hátha szomjas lesz,
az egész pelenkézó táskát
sok textil pelust, illetve egy nagyobb takarót, amire le tudod rakni
a babakocsit, amiben tud aludni
ruhákat, ha leöntené/beleizzadna
és magadat Kép
és készülj fel, hogy lehet, hogy nyűgösebb lesz és nem alszik majd annyit

Ági mindig beleizzad az autós ülésbe, így neki sok plusz ruha kell.
Vendég

Ezvicc

Mi még szoktunk vinni lázmérőt és lázcsillapítót is. Sose lehet tudni.
kira

Ezvicc!
Bocs, hogy beleszólok, de olvastam, hogy nemrég fájt a kisfiad pocakja. Szerintem arra az esetre is vidd, amit eddig használtatok. Inkább több felesleges cucc legyen, mint hiányozzon valami
Üdv,
Judit
judy68

Mindenkinek nagyon koszonom! Hat azt hiszem be kell szereznunk egy utanfutot Kép Nagyon kivancsi vagyok, hogy sikerul a holnapi napunk.

Kepzeljetek, tegnap estere elfogyot a cickomban a tejcsi. Mar mind a ket mellbol evett, de keves volt neki. A merleg szerint is alig evett. Erre gyorsan felolvasztottam tejcsit. Aventes uvegbol adtam neki. Itta-itta, meg mondom is a ferjemnek milyen ugyes. Erre ami bement ki is jott a ruhajara. Nem nyelte le. Utana nem volt hajlando egy kortyot sem inni. Probaltuk kiskanallal is. Sirt, sirt (en is a wc-n) Aztan a ferjem vallan elaludt. Ez volt este 10kor. Lefekudtunk mi is. Lass csodat 4ig aludt (ilyen sokat meg egyszer sem aludt este) Tisztaba tettem (meg a pelenkazon bealudt) Magam melle fektettem, szopizott egy csoppet es reggel 9ig aludt meg.
Hat erti ezt valaki?
Tejem azota sincs ugy erzem. Uresek a cickok. Azota van igy, hogy nem fejem mellszivoval, az Atti meg szerintem ellustult. Regen dolt a tejci belole, most meg meg kene erte dolgoznia, es nem hajlando.
Hat ennyi. Most iszom a laktoherbet, alkoholmentest, fejek. Remelem visszajon a tejci.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Hát Ezvicc! Nálunk ugyanez volt Kép Amíg ölmlött, addig király, amint dógozni kellett érte, kész. Nem kellett neki tovább a cici. Mit tegyünk, pasik Kép Azért hajrá, hátha. Egyébként ha csak napi 1x, 2x sikerül szopizni, az is lényeges több a semminél.
Kitartás!

Kép Kép
fricky

Ezvicc!

Nálunk is hasonló a helyzet, azzal a különbséggel, hogy lányunk van. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a hatása a laktoherbenek, a sörnek és a fejésnek, mert én ebből a hármoból még csak a sört nem próbáltam, és eddig sajnos semmi nem hatot. Én is próbálkoztam a fejéssel miután ő már nem szopizta, de semmi nem jött belöle (megette mindet ami benne volt), csak azt nem tudom, hogy akkor mit kéne kifejni, mert a sok okos ember mind azt mondja, hogy ha nem marad benne semmi, vagyis mindig teljesen kiürül akkor egy idő után több fog termelődni, hát nem tudom nálam ez nem így működik sajnos. Remélem te szerencsésebb leszel.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Tucsok!
Nekem multkor a sor nagyon bejott. Jobban, mint a tea. Mar nagyon varom, hogy hozzon a ferjem.

Viszont lenne egy ujabb kerdesem. Azt hiszem megjott piroska. Normalis ez ilyenkor? Meg csak 5hete szultem.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok.
Ez vicc.
Nekem mind a két gyereknél 5 hétre jött meg szülés után.A doki szerint normális,alkati dolog.Jó szorakozást holnapra.
Csak szólok,hogy vigyázzon mindenki a picikre,mert hányás,hasmenéses,lázas virus van.Nálam már elkapta mind a kettő.

Ági.
kreisch_Ágnes

Szisztok!

Lányok, tudnátok segíteni abban, hogy ha megszületett a babó mivel kezdjem az igényléseket!?
Van ugye a családi pótlék(amit jó lenne minnél előbb, hogy még idén kaphassam), aztán van az anyasági és a TGYÁS. A gondom az, hogy szinte mindegyikhez csatolni kell az eredeti dokumentumokat. Most akkor mivel kezdjem, mi a fontosabb? Ti hogy csináltátok?

Előre is köszönöm!
Jucus
37+3

jucus1

Jucus!

Én egyszerre intéztem mindent, a nyomtatvány amit adtak azon minden együtt volt. A papírokat kellett még beszerezni és kész, de a védőnő elmodja, ha normális.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Ezvicc!
Nem biztos, hogy üresek, csak te érzed úgy. Már nem feszül, hanem szopás közben termelődik. Ha úgy látod, hogy Atti éhes, tedd gyakrabban cicire! Sok sikert, és ne izgulj! Biztos hirtelen nőtt az igénye. De az is lehet, hogy a lefejt tej túl hirtelen jött neki, rossz élménye volt, és egy kicsit megszeppent tőle, elment a kedve a szopástól. De majd visszajön!!! A mensi is egy-egy napra megzavarhatja őket! (Amúgy nekem most csak 9 hónapra jött meg, de most már kezdek izgulni, mert 6 hete semmi.) Milyen gyakran szoptatsz egy normál napon? Mert a mensi ezzel is összefügghet, úgy tudom. Kérdezzük meg a Doktort! Puszi!
nyeste

Ezvicc!

Szerintem a "piroska" lehet az oka a tejcsi csökkenésnek. Tudásom szerint a mensikor csökken a prolaktin szint, ami pedig szerepet jászik a tejtermelésbe. Szóval szerintem nyugi, ahogy elmegy "piroska" visszaáll a régi mennyiség, de persze a serkentőket használd! Nekem az Urtica Urens CH5 jött be, ez egy homeopátiás bogyó, homeo-s gyógyszertárakban kapható, 2x5 golyócska csodát tesz!!!!Kép Nem használom folyamatosan, csak ha úgy érzem csökken a mennyiség. Nagyon jó szórakozást holnapra, érezzétek jól magatokat!Kép

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!

Pocak
picipocak19

Sziasztok!

Ezvicc!
A cicinek nem kell mindig feszülnie! Egyáltalán nem biztos, hogy üres, csak már nem telítődik a szoptatások közti időben. És persze a mensi is bezavarhat, de ez 1-2 nap alatt helyreáll majd. Állítólag ilyenkor más az íze is, ez zavarhatja a babát.
Urtica urens-t próbáltad már? C5 potenciál, 3 napig 3x5 golyócska, 2 napig 2x5 golyócska, 1 napig 1x5 golyócska, kúraszerűen alkalmazni ha úgy érzed kevesebb a tej. Ja, most látom,hogy Picipocak ugyanezt írta, bocs Kép! Csak más dózisban.
Nézz be a Szoptatás topikba, biztos tudnak segíteni a szakértők Kép!
Üdv, Virág
virga

Jucus!
Mi postai úton intéztük, mert a párom kifordult, amikor meglátta a sort. Az internetről le lehet tölteni az igénylőlapokat, az eredeti születésit csatolni, kb. 3 hét alatt fordult, aztán küldtük a következőre. A GYÁS-hoz a munkahelyi lap is kell. Az internetről letöltött lapok esetén, minden oldalt alá kell írni! A sorrend mindegy, visszamenőleg is fizetik. Azt hiszem GYÁS, anyasági és csal.pótlék sorrendben intéztük. Sima ügy és kényelmes volt így is. De akkor még külön kellett intézni, volt amit az államkincstárnál, volt, amit aTB-nél. Lehet, hogy azóta már csak egy menet?
nyeste

Jé Virga!
Te ezer éve nem írtál ide! Mi van Veled?
nyeste

Jucus!
A legelső és legfontosabb, a kh-ban megkapod a babuci anyakönvi kivonatát. Azzal irány az önkormáyzat - lakcímkártya igénylés. Utána irány a Lőportár utca, ott helyben kiállítják a TAJ kártyát. E nélkül semmit sem tudsz intézni. A többire, ha nem tudsz vkit küldeni, akkor Nyeste ötlete a legjobb, postán. Nekem apukám ment mindent intézni, írtam neki meghatalmazást, két nap alatt mindent elintézett.
A családi pótlékot kell az államkincstárban igényelni, meg az 1x-i anyasági támogatást. A Tgyás az TB - az van a Teve utcában.
Egyébként az összes papíron rajta van, hogy miket kell csatolni, kinek kell aláírni, stb.

Kép Kép
fricky

Jucus!
Én most áprilisban szültem, a lakcím kártyát a kórházban már meg is kaptam, nem kellett nekünk intézni. A TAJ kártyát pedig kiküldték postán. Aztán amikor hazajöttem a férjem bement a munkahelyemre és elkérte a kitöltendő nyomtatványokat a családipótlék, anyasági támogatás stb. -hez, kitöltöttük, vitte a szükséges papírokat és ennyi, mi sehova nem mentünk. Annyi a fontos, hogy a munkahelyed TB kifizetőhely-e. De ezt meg tudod kérdezni.

Ezvicc!
Hogy sikerült a tegnapi kiruccanás? Mi újság a tejjel?

Pocak
picipocak19

Sziasztok!
Szuper volt s tegnap. Az Atti olyan volt, mint egy angyalka KépMindenki azt kerdezte, hogy mi bajunk ezzel a gyerkoccel. Persze aludt meg nezelodott Kép

A papirokat nalam a ferjem intezte. Hozzateszem nagyon gyorsan. Az anyasagit kb egy het utan meg is kaptuk, es a csaladi potlek is megjott mar, sot a TGYASt is megkaptam.

Lakcimkartyat korhazban kaptuk
TAJ kartyat a Teve utcai OEP intezte az Atti a TGYASsal egyutt (azt hiszem igy hivjak)
Utana az Allamkincstarba bevitte a kitoltott papirokat a csaladi potlekhoz, es az egyszeri anyasagihoz. Nekunk nem volt akkora tortura, mint amilyennek mondtak. Valoszinu szerencsenk volt.

Tejcsi ugy nez ki van, csak az Atti nem nagyon szopizik, regen olyan volt, mint egy porszivo. Piroskaval kapcsolatban meg elbizonytalanodtam, mert penteken volt egy kis verzes, szombaton egy pici barnazas azota semmi. Akkor ez mi? Az utobbi idoben mar csak tisztasagit hasznaltam. Nektek volt ilyenetek? Szerintetek ez piroska? Iszom az alkoholmentes sort a szopis teaval. Remelem segit, de a fejessel lealltam azt hiszem vegleg. A fagyasztottam ugy sem issza az Atti.

Jo hetveget mindenkinek!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Ez még simán lehet a gyermekágyi folyás része!
Van úgy, hogy szülés után elmúlik, majd újrakezdi....
SZóval ha csak 1-2 napig tart az nem a havi vérzés.
Arra még akár fél évet is várhatszKép

Üdv: Dóri
Vendég

Nálam is megzavarodott ez a dolog.
8. héten volt egy hasonló, mint Ezviccnél, aztán 2 hét múlva megint és most a 13. hétnél járunk, de 3 hete semmi. És mindkét alkalommal csak 1,5 nap, de az sem komoly. (???)
Na nem mintha hiányoznaKép
picipocak19

Ezvicc!
Mondjuk nálunk is így volt, Bence abbahagyta a szopit, el is apadt a tejem. Viszont két-három napra rá meg is jött rendesen. Azóta mint a pontos idő jön. De nekem rendesen 5-6 napig, szal lehet, hogy nálad télleg nem ez az igazi. Viszont bizti, hogy a szervezeted kezdi visszanyerni lányos jellemzőit, és zavarja Attit is.
Egyébként nálunk is voltak ilyen "hullámvölgyek" kaja terén, de addig, amíg a gyarapodás megvan, sztem nem gond.

Kép Kép
fricky

Móni!
Kicsit késve válaszolok, de most ritkábban olvasom magunkat, mert nem gyakra kapok kérdést.
PCO esetén a ciklus nem szabályos, mert a peteérés csak ritkán következik be, ezért, hogy pontosan lehessen kezdeni a következő inseminatio előtt a peteérés előmozdításást (stimulálás) fogamzásgátló tablettát szoktak adni ciklusbeállítás céljából. A másik ok a túlstimulálás elkerülése, mert a tabletta egy hónapra visszaszorítja a saját petefészek működést is.

Lányok!
Ha valaki jön a "nagytalira", én vszeg ott leszek, szívesen találkozom bárkivel, engem biztosan megismertek, mert én nem....
gyuri
Szeged

en ezt nem ertem. Valami van a kis Attival. Szopi kozben kezd felporogni. Szoval szopizunk, ugy latom mindjart elalszik. megbufiztetem, ez utan meg felporog. Kihuzza a cicit a szajabol, es keservesen elkezd sirni. Visszateszem, erre abbahagyja, de vsak egy kicsit. Tejci folyik ki a szaja szelen (tehat nem a tej hianya a baj) ordit torkaszakadtabol. Vissza cici, szunet, orditas, tej kifolyik a szajabol. felvettem megnyugtatni, elhallgatott, es most itt alszik a mellkasomon.
Miert csinalja? Tobbszor volt ez mar, de nem szoktam felvenni, tehat nem azert balhezik.

Sajnalom, hogy nem tudunk menni a talalkozora, pedig nagyon megismernelek am titeket! majd a kovetkezore Kép remelem addigra javul a helyzet

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Csajok!
mi van a gyerekekkel?
beszamolokat szeretnek! kepeket is legyszi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Köszönöm a válaszokat az iratokkal kapcsolatban. Valszeg nálunk is apa fogja intézni majd, ha így gyorsabb.

Egyépként nálam minden ok. Ma megyek dokihoz, remélem azért a héten már elküld CTG-re. (Ma vagyok 37+6)
A hátam fájdogál, és ha bébike eleven, akkor amikor a méhszájamat nyomja, már belenyilal a lábamba is a fájdalom. A reggeli órákban fájdogál a hasam, de az hamar elmúlik. Szóval már kezd sehogy sem jó lenni. Sew ülve, se állva. Már nagyon várom a végét!!

Jucus

jucus1

Kezdem a sort.
Mi ma vagyunk 3 hónaposak. Fruzsi most 6300g. Még mindig csak és kizárólag anyatejet eszik. Jókedvű, boldog babuci, ettől a szülei is azokKép Gagyog és sikítozik rengeteget (agi és akko a sláger szöveg most). Imád fürödni, közben már óriási lendülettel rúgja ki a vizet a szőnyegre... Minden nagyon érdekli, szeret nézelődni és rengeteget mosolyogKépKépKép
Ezvicc, ez jó ötlet volt! Gyerünk Csajok!Kép
picipocak19

Ezvicc!

Nálunk most épp hullámvölgy van. Nem szeretek panaszkodni, de azért leírom...

Szóval Ági most nagyon anyás lett, ja és csak ölben szeret lenni, ha fáradt. Épp azon küzdünk, hogy ne ölben aludjon elKép

Éjjel sokat alszik(8-9 óra!), így nappal nem annyira és valamiért, ha már leragad a szeme a fáradtságtól akkor sem hajlandó aludni Kép
Ha bárhova megyünk felborul a napirendje és kezelhetetlen lesz.
El sem tudom hinni, de tegnap este a szépen lefestett fehér falunkra pingáltam vízfestékkel (mivel barkácsáruház már nem volt nyitva, hogy diszpezitet vegyek) mindenfélét Áginak, hátha így jobban szereti majd a kiságyatKép

Szóval a rossz idő miatt az elmúlt 2 hétben alig mozdultunk ki és ez lett az eredménye, így a héten tréningezem...
A legjobb az, ha az utcán a babakocsiban elkezd üvölteni, mintha ölnék és ha felveszem úgy egyből jó Kép kis büdösKép
ja és mindeki engem néz, hogy milyen anya vagyok, aki hagyja üvölteni a gyermekét....

csatolok képet is

Talira jön valaki?
Lehet, hogy mi benézünk....
Kép
Vendég

Az adatok:
3,5 hónap 60 cm és 5600 gr
Amúgy rengeteget dumál, forgolódik hasról hátra és hátról oldalra

Sokat mosolyog és olvas, ahogy a képen is látszikKép
Már megfogja a tárgyakat

Ja és imádomKép
Vendég

és még 1 kép
Kép
Vendég

Nálunk minden rendben, bár sajnos hasonló cipiben járunk, mint Dóri. Mióta megtanult állni Bence azóta nem hajlandó csakis állni. Már hulla fáradt, sír a fáradtságtól, de le nem tenné magát. Ha "családlátogatáson" vagyunk nekünk is borul a rend, aztán utána pár napig megy a szenvedés. Paraméterek: 7 hó, kb. 8kg, 74 cm, nyolc fogacska. Állunk, ülünk, mászunk, pörgünk-forgunk. Egy pill-ra sem áll meg, kis sajtkukac. Enni eszünk mindent a tojáson, és a tejen kívül.

Kép Kép
fricky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?