Új privát üzeneted érkezett!

Jubi!
Jaj ne haragudj, de én akkor valamit nagggggyon féreértek! Milyen csomi van a sógórnődnél?????? Még van valami nekem?? Én olyan lüke vagyok, segítsetek már! természetesen ha van még valami ott, akkor megyünk érte.
Hoppá!
Most kaptam egy levelet, amit Stuci küldött! Már minden világos..........Még ő küldött valami szépetKép kinyomozom, elhozom és jövök.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Na megint én!

Jubi
Beszéltem Istvánnal és délután megyünk a csomiért. Elnézést a kavarásért...most már minden oké! KöszönömKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stucek!
Az a szalvitartó ....... jó!
Menek, mert mindkét apró betegKép
paat

Jubi!

Itt a zebrás szalvéta. Írd meg, hogy kell vagy sem! Remélem sikerült olyat vennem, ami még nincs meg neked! Kép

Kép

Lányok! majd visszanézek minden alkotást, de most nem igazán érek rá a lakásfelújítás miatt!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Lányok!

Itt nálunk fennforgás volt ezért nem tudtam követni a dolgokat. Kép

Jubcika,csinálok én képet, de melliket töltsem meg?

Kodácska, remélem mostanra már nálad van a molytelep. Kép
Amit a Paattól kaptál azt az övéből adta Neked!

Paat, jobbulást a gyerkőcöknek!!
szorgosstuci

Koda!
Örülök, hogy sikerült kibogoznod a rejtélyt! Kép

Stuci!
A rózsásba kérném Kép

Anyko!
Nagyon szép a zebrás, kérném szépen ha már voltál olyan kedves, és gondoltál rám Kép Köszi!!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép
szorgosstuci

Szia Stuci! Itt a Szorgos, ha már más nincs akkor legalább neked megmutatom mit hozott a turkagyurka. Kép
Kép ehhez még van egy bortartó fadoboz, csak lemerült a baterka és azért nem tudtam fotózni. Kép
Már megint hatalmas kiadásba vertem magam! 300 kemény Magyar pőngő és 5 szál cigim bánja. Kép
Ha ez így megy,lehet, hogy lassan turiboltot nyitok , mert a konyhában már alig férünk.Kép
Szép napot mindenkinek! Kép
szorgosstuci

Stuci!
Látom azért nem jössz zavarba! Kép
Kiváncsi vagyok mit hozol ki ezekből!

Kép
krimo

StucikámKép

Itt van a csomagKép Semmi baja! nagyon köszönjük a szép anyagokat! Abbyt nem tudom elérni, de rajta vagyok az ügyön. Itt van a tulis papír is, csinálom a dobozkát!Kép
Puszi neked!
Jók a cuccok megint! Az a fényképtartó különösen tetszik.

JubiKép
Láttuk a kisfiút is, a sógórnőd kihozta az ablakba, mikor mentünk el. Valami tünemény a kiskrapek! Köszi a közreműködést neked is!

PaatKép
Gyerekek?? Mi a baj? Mit kaptak el?
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stuci!
Köszi a fotót! Így már képben vagyok. Kép Mi ez a turkagyurka? Erről asszem lemaradtam...

Koda!
Igen, Olivér tényleg nagyon édes, teljesen úgy néz ki, mint a bátyja picikorában Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Most már vagyok én is...olvastam nagyjából mindent- meg is ijedtem, hogy nem lesz anyagom Stucitól, de már látom, hogy mégis lesz!Kép- Megnéztem minden szép alkotást, de még jobban megcsodálom ám a műveket nem csak így futtában!
De azt látom, hogy felköthetem a gatyingert mert itt ismét csodák készültek! Nekem is vannak terveim, de csak holmi snassz képre és kaspóra gondoltamKép
Mindenkinek szép álmokat!
Koda! Holnap majd hívlak!Kép
abby
abby

AbbykémKép

Hát előkerűltél? Már azt hittem, valamelyik műtétedet vetted sorraKép
Akkor majd találkozunk valamelyik nap oké?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok enlékeztek ránk?:-)))

Jelentjük, jól vagyunk holnap leszünk, 5 egész hetesek és már 4300 gramm vagyunk:-)))

Abby örülünk, hogy jól vagy és nagyon szépen köszönjük a sok szépséges rucikát:-)))) Ábel egyenként jól megnézte és nagyon tetszett neki minden:-)))
nemússzátok meg kaptok egy képet a bébiről:-)

Kép
meara

Sziasztok, szép jónapot mindenkinek!

Stucek mostmán én menek hozzád túrkálni!!!De azé néked is van egy-két dolog nálam...habár turkagyurka nálam nem is járt.

Abby örölük, hogy újra hallunk rólad, remélem jól vagy.

Meara! Gratula a szépséges babához!.

Alkotási kedvem nullponton van, folyton a kertet bújom.

Pussz mindenkinek: Valcsi
váradi_vali

Lassan-lassan mindenki elökerül! Kép
Persze nyáron ez mindíg így van. Örül az ember, ha kint lehet.

Elismérés minden alkotótársnak! Stucc, látom a Te kedved töretlen! Kép

Orsi,
Ábel babus gyönyörüséges!!!!!

Minike!
nem válaszolsz az emilre??

Én sem bírok alkotni, agyilag zokni vagyok; illetve most elkapott a számítógép szíja. Próbálok grafikákat, bannereket, stb. gyártani.

Gyönyörüséges napsütéses vakációt mindenkinek!

Kép
mian

Na hali!
Most off leszek, de beírom, hátha másnak segít:
Áronon kijöttek az allergiás csalánok, de pár nap alatt gyógyszerrekkel lement, többet nem tudni. A lényeg, hogy mikor vittem vissza kontrollra a kórházba, ott volt Virágom is. A doki meg csak felkapta a fejét, hogy hogy veszi a levegőt a gyerek. Mondtam, hogy a helyettes körzeti megnézte, torokgyuszi, rutin-köptető, antibiotikum...meg a fél patika.
De azért legyen szíves hallgasson rá, mert nem javul és mennénk a Balcsira...
Hááát, azóta 6*30 percet inhaláltunk a kórházban, ma éjjel benn is kellett aludni, mert a gyalog 8-10 perces utat már kockázatos távnak ítélte meg a doki, ha éjjel fullad. -ennyire bedagadt a gégéje, alig bírt levegőt venni.
Vírusos, tehát antibiotikum ugye minek, meg egyébként is...!!!
Ma hazajöhettünk, de néhány óránként így is be kell járni - még jó, hogy az utca végén a kórház.

Na, így gyanakodjatok, he nehezen vesz levegőt a pici!
BOcsi a többiektől...
paat

Mea!
Hát látszik rajta, hogy igen boldog kisbaba! Kép
Paat!
Már egyre több helyről hallom, hogy teli a világ 'lódoktorokkal' Hihetetlen, hogy miket nem, vesznek észre! Jó hogy néha véletlen belebotlik az emberjánya egy "odafigyelő"sbe.
Nem is írom le amiket hallotam, mert tudom, hogy Koda kiborulna. Jobbulást a bébiknek. A Balcsinál meg nincs is tán jobb gyógyszer! Kép
Valcsi!
Téged csak szimplán írigyellek a kert miatt.

én má még mindíg nem kupácsoltam semmit, viszont kivarrtam gyöngyel az eggyik polómat, az is valami nem?

szia Abby! juhééé hogy itt vagyol megeen.

Jubi!
Végre sikerült megnézni az oldat. Jól haladtok, de ez már másik topik.....

Kép
krimo

Szia Lányok!
Krimóca, a nyúlból az angyalkából és a fényképtartóból semmit, de a tobbivel majdcsak valamit. Kép

Kodácska, szívesen! Remélem használhatóak. Nem kell kapkodni a dobozzal, nem sürgős. Kép

Jubika, van egy csöves ismerős aki rendszeresen lehúzza a Muter 1-2 száz forinttal vagy cigivel. Én meg mondtam, akkor márdolgozzon is meg érte, úgyis az uzcákat járja.Ezeket a holmikat most valami költözésnél találta. Biztos nem a kukából húzta ki, mert szép tiszták. Kép
Ja, és mindig elfelejtem kérdezni, hogy az én alapomat locsolgatjátok? Ki ne száradjon!!!Kép

Abbyke, végre megint köztünk! Kép

Orsika, nagyon szépen fejlődik a kisherceg, aranyos nagyon!! Kép

Valcsi! Hol vagyok én attól ami nálad/neked van? Kép

Mian, csak aztán nehogy hütlen legyél hozzánk meg a dekuphoz!! Kép

Paat! Remélem azért felkeresed azt a "dokit" és jól megmondod a véleményed! A Muterom is beígérte az orvosnak, hogy megvérezi a torkát, ha nem maradok meg, mikor csecsemő koromba a kétoldali tüdőgyuszit torokgyull.-nak nézte/kezelte és már lilultam.
Mielőbbi gyógyulást az aprónépnek! Kép
Kép
szorgosstuci

SziasztokKép

Mi még mindig So-ban, lehet elindulunk valamikor? Ugy látszik minden ellenünk vanKépKépKép

Orsi!
Gyönyörü kismano, olyan elégedettnek látszikKép

Paat!
Jobbulást a kicsiknek!
Torok és fül 95%-a virus, egy kis készülékkel 1 csepp vérböl 2 perc után tudni baci vagy virus. Jo lenne ha tb ezt finanszirozná nem a nagyon sokszor felesleges, egészséget károsito antibiotikumra adná ki pénzt (szülök pénztárcájába is mélyen nyulva). Arra csak ha valoban az kell. Grrrrrrrrrrrrrrrr............. Bocsi befejeztem....

Stuci!
Ha most ennyi cuccod van ne vigyem amit turiztam Neked? Esö még mindig nem ért ide, csak kánikula ment el. Huszonfok azért kellemes ámKép

Vali drága!
Fertözzé már meg, engem nem vonz a kertészkedésKép

Nem dekupáltam én sem, viszont varrtam 4 pár nadrágot. Igy alkotásosdiobol ennyi csak.

Pussz Babi
lingonbabi

Paat!

Jobbulást a gyerekeknek! Megfigyeltétek, hogy a dokik egyre linkebbek? vagyis egyre több doki?? Elég elszomorító!

Jubi!
Nem találom a címedet! Megírod? Feladom a zebrás szalvétát!

Orsi!
Ábel csodaszép és nagy baba! Látszik, hogy nagyon boldog! Ugye milyen sok szeretetet tudnak adni ezek a picik?

Stuci!
Nekem is aképkeret tetszik a legjobban. Képzeltem is már hozzá egy romantikus hálószobát! Kép

Én sem alkottam, pedig halomba a cucc! De állandóan kint vagyunk és pancsolunk, kertészkedünk. Építkezünk....

Szép napot mindenkinek!
Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Szép jó napot mindenkinek!
Köszönöm a kedves üdvözléseket, nagyon aranyosak vagytok!Kép
Paat! Sajnálom...legyetek ügyesek és aztán jól pihenjétek ki az egészet aBalcsin!
Orsikám! Nagyon szívesen azt a pár apróságot, de ahogy én elnézem ezt a gyönyörű nagy fiút nem is biztos, hogy ráadjátok ezeket a cumókat!Kép Ilyen szépséges csemete lehet fel sem veszi!Kép
Ma kupálnom kellene ezerrel, mert 1 hét múlva megyünk "barátkozni" és hát kell a sok ajándék! Vannak csemeték is bőven, tehát képeket is csinálnék ha bírom...
Mindenkinek kellemes napot!
abby
abby

Szia Lányok!

Babi, lehet, hogy most magam ellen beszélek, de maradjatok még, mert most itt van hőség. Kép
Ne merészeld otthon hagyni!!!Kép
Csak nem négyszögletes lábas kaspót??Kép

Anikó, az nekem is tetszik,tipikus gombhoz a kabátot , amit elképzeltél! Kép Egyébként tényleg nagyon kis helyes, olyan mintha kőböl lenne kifaragva.

Abbykém, akkor nosza rajta ess neki a témának, ha van ötleted akkor nem lesz nehéz. KépDe azért ne vidd túlzásba még a munkát, nehogy megártson. Kép

Menek dógozni Kép(

szép napot!
szorgosstuci

off:
Paat!
Ismered a Rectodelt kúpot? Nálunk Beni volt hörghurutos úgy egy és három éves kora között rendszeresen, mi is jártuk a kórházat, befulladás, bentalvás, aztán ezt mi is lecseréltük inkább arra, hogy bejártunk naponta kétszer inhalálni. Sokat imádkoztunk érte, hogy meggyógyuljon, és aztán három éves korában mintha elvágták volna, pedig azt mondta a doki, hogy úgy 6-7 éves lesz, mire kinövi.
Ez a kúp egyébként arra való, hogy ha hallod este/éjszaka, hogy elkezdi nagyon sípolva venni a levegőt, akkor benyomsz neki egyet, és elkerülhető a befulladás. Kérdezd meg a dokit, ő biztosan jobban el tudja magyarázni!

Orsi!
Ábel nagyon nagyot nőtt!! Kép

Stuci!
Nálad már nem kell alapot locsolni, lassan költözhetsz Kép

Abby!
Örülök, hogy itt vagy! Kép

Anyko!
Írok mélt!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Stucek!
A dekupli marad szerintem az örök szerelem! Ezt nem is lehet abbahyagyni! Kép
De olybá tünik, hogy ragadós a semmittevés, mert azt veszem észre, mostanság senki sem kupál!
Na, de aztán szeptembertöl........!!!!

Baby,
gyertek!!! Jösztök Nürnberg felé???
A régebben megbeszélt cappuccinót megejthetnénk! Kép
mian

Mian!
...én kupálok, csak a fotomasinánk vendégségben van...Kép

J

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

Én is megvagyok még, csak mostanában dolgozgatok, ritkán vagyok itthon, így alkotni sincs túl sok időm! De azért mindig visszaolvasgatlak titeket, amint tehetem és megnézem az alkotásokat! Hát mondanom sem kell gyönyörűek! Én is csináltam pár képet, félve ugyan, de megmutizom őket:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3146
Majd jövök vmikor! Orsi gratula, nagyon édes a pici, a betegeskedőknek pedig jobbulást!
További szép hetet mindenkinek!
timtim

Bejugrottam picinkót evés helyett. Kép

Jubikám, akkor kezdhetek pakolni? Rendesek vagytok, hogy az én lakom előbb lesz kész mint a Tiétek! Kép

Mian, én most sajnos nem semmit teszek, hanem van egy kis meló , ami mondjuk nem egy hátrány csak tennap is 8-ig nyomtam a gépet és utána már nem sok kedvem van kupálni.
szorgosstuci

Sziasztok!
Na kupáltam ám ezerrel, van ami már lakkozva várja a fotózást...majd holnap és akkor mutatom is őket. Sok mindenbe belekaptam de már nagyon ki voltam éhezve. Közben csaltam magunkat mert ismét megtanultam keresztszemeszni és most a horgolással is próbálkozom. Kaptam szép ajándékot is majd arról is készítek fotót.
off: Nekünk is volt már dolgunk sajna a rectodelt kúppal, tényleg hatékony de nagyon erős. A gyerekorvosunk azt mondta csak 1szer szabad használni. A másik főorvosnő azt mondta, hogy akár 2-3 éjszaka is kaphatnak fél-1 kúpot. Nekünk van porlasztónk is és az is nagyon jó. Paat sajnos nem lesz 1szerű a dolog, de sikerülni fog beállítani mindent és akkor már könnyebb lesz! Szorítok nektek!Kép
Jubi láttam az építkezésről a fotókat, szépen haladtok, remélem hamarosan tudod mutatni a fotókat belölről is...már nagyon várom a berendezett szobák képeit...biztos olyan "jubis" lesz!Kép
Timtim! Miért félnél megmutatni, nagyon jók a képek! Hajrá csak így tovább!Kép
Minden jót!
abby
abby

Abby!
A berendezett szobák egyenlőre üresek lesznek Kép...de azért szívesen megmutatom. A fő cél, hogy addig kitartson a pénz, hogy felépüljön a ház Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi! Na jó akkor legalább a falak szineit megmutizod?!Kép De gondolom azért 1-2 képet fogsz föl tenni! No arra is kíváncsi leszek!Kép
Jó munkát!
abby
abby

Sziasztok!

Szerettem volna az összes alkotásomat feltenni a honlapomra, de ez ma már nem jön össze. Amiket feltettem, azt most megmutatom nektek!

Képekkel kezdem.
Ezt apukámnak készítettem, mert autó maketteket gyűjt. Pont illik a hobbiszobájába! Kép :http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=231719&index=45
A következőt pedig anyukámank készítetem. Õ babákat gyűjt! Kép Második gyerkkorukat élik a szülők! Kép : http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=231719&index=45
Ezt pedig csak úgy csináltam anyumnak. :http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=231719&index=45
A képek már elég régen készültek, csak ugye a lustaság nagy úr!

Pár fából készült kép következik:
Ez ilyen csále. Már kirugózott a zsinór! http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=438475&index=1
Ez pedig egy ajándék annak, aki rendelt tőlem. nagy volt az öröm, mert a gazdija egy 4 éves kislány lett! Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=438475&index=2

Pzs tartók. Csak nehogy elfelejtsétek, hogy van ilyen is! Kép Én már ezekkel álmodom! Kép Túl vagyok a 60-adik pzs tartón!
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=233822&index=67 lapozzatok légyszi!

Eg ytálca! Sajnos minden megrendelésre készült, így egy sincs már a tulajdonomba! Pedig ezt megtartottam volna! Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401909&index=17

Egy levéltartó. Ezen még gondolkodom, hogy a csupa züld részt még maszatolom. valahogy így olyan kopár! De a citronyos résszel most elégedett vagyok. A szinek nem az igaziak a képen. Élénkebbek a valóságban! http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401909&index=18 lapozzatok!

Szalvétatartók:
Ezt nagynénikémnek készítettem. kp már van ilyen neki, hát most lesz hozzá egy szalvitartó. A nagynéném egyszerű nő, így nem bonyolítottam túl a szalvitartót sem. : http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401909&index=18

Ez a szalvitartó pedig arról híres, hogy totál nem úgy sikerült, ahogy elképzeltem. Alapszínre vajat akartam...zöld lett..repeszteni akartam..nem jött össze, mivel a hátlap is zöld. Szóal nem látszott. maszatoltam mindenhova..hát ilyen lett...majd odaadom avásárban valami mellé, vagy beleteszem zsákbamacskába..mert az is lesz ám! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401909&index=18 lapozzatok! Kép

és egy kupac fogas. már mind gazdára talált. http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=467792&index=1 lapozzatok!

Talán ennyi mára. Többit majd feltöltöm, ha lesz rá időm!

Szép estét!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Azt hiszem néhol gond volt a kép felrakásánál, linkelésénél. Majd korrigálom!
Bocsi! Tényleg későn van már nekem!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Azért jópofák, még akkor is, ha néha másra számítottam Kép A zűd-el tényleg csinálj még valamit.

Stucim! Megkaptam a Kép KÖsziiiii!

Kép
krimo

AnikóKép
Remélem sikerül a korrigálás, mert nagyon kíváncsi vagyok arra is, amit nem sikerült felrakni.
Nekem most az akasztók tetszenek a legjobban. De azok annyira, hogy el sem tudom mondani! gyönyörűek a fakereteid!Kép

AbbykémKép
Mikor futunk már össze? Stuci küldött ám a lányoknak is valamitKép Meg itt van a sok anyag. Osztozkodni kéneKép

Most én a fürdőszobát újítom fel. Sajnos nincs pénz szakemberre, így én vállaltam be a csinosítást. Most vagyok beszerzőúton. Már van budiülőkénkKépKép
Úgyhogy én csak ezzel tudlak majd mostanában "elkápráztatni" benneteket.....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Krimó, szivesen!

Koda, szerintem húzkodd ki ami Neked kell, úgyis másfajtákat tudsz csak felhasználni, mint ami az Abbynek jó. Kép

Én nem tudok dicsekedni a fürdő festésével, mert ha ezt egy festő csinálta volna eltörögetném a kezét. Kép Bár a Maminak tetszik, csak kár, hogy nem olyan lett amit elképzeltem. Csak mostanában jöttem rá, hogy mivel csesztem el, de most már így marad. Kép
szorgosstuci

Sziasztok!
Csak elköszönni kukkantottam be, mert hajnali 3-kor indulunk nyaralniKép 3autóval, összesen 5 gyerek és 7 felnőtt. Kicsi a családKép 10-13 órányi autóút, már most rosszul vagyokKép Augusztus elején újra leszek, addig is további jó munkát Mindannyiótoknak, puszi: Erika
dreri

Eri! Kellemes nyaralást! Érezzétek jól magatokat!
KépDe tenger mellett vigyázni!!!! KépKépKép
szorgosstuci

Köszi mindenkinek lányok az együttérzéstKép
Virág már jól van, tegnep lementek a Balcsira, de én csak holnap megyek. Röhögni fogtok, de dekupálok!!!Kép
3,5 év után két nap egyedül, mennyei!!!!
Dolgozok a vásárra, meg takarítok, és nagyon jóóóó!KépKépKép Akár 3 percre is beülhetek a klotyóra nyugodtanKép

Anikó!
Az akasztóid tökéletesek! De ez nem szalvi! Akkor mi???Kép
OFF
Jubikám!
Köszi a kúpot, kedves vagy. Sajnos ismerem...
Áron téli allergiájánál 100-ast kellett beadni neki (darabra adják a kórházban!) Tudom, hogy a 30-as is erős, de volt, hogy napi 2 kellett most Virágnak belőleKép
Mindegy, most már jól vannak és apáznak! (Cserébe azért, hogy hetekig éjszakáig dolgozott) He-he, én meg dekupálokKép
paat

Sziasztok!

Én is lelépek kicsit, irány a Balaton. Már csomagolok Kép Pihentetem az agysejteimet, aztán majd újult erővel visszaolvasok.
Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

Ezt az előbb kszítetettem hirtelen felindulásból. Csak mert kedvem volt hozzá.
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401909&index=20
Igaz bármelyik pillanatban beléphetnek a vendégek, mert marhapörit főzünk. Bográcsozni akartunk, de esik az eső! Kép Kép
Na majd a gázon bográcsozunk! Kép

Jó nyaralást a nyaralóknak, jó pihenést az otthon levőknek!

Szép hétvégét!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Paat!

Még neked gyors válaszolok!
A fogason a képek biza nem szalvik! Egy naptár maradványai! Kép Tökéletesen használható dekupizni!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Mindenki ismét csodásakat alkotott! Gratula!
Most már én is mutizom az 1 hetes termést, még van egy üveg és egy kép amiről kellene fotót készíteni, azt majd legközelebb!
Kellemes nyaralást és alkotást mindenkinek!
abby
Innen lapozzatok!
Nem mindennel vagyok megelégedve...kérném a kritikákat-de komolyan! Ti mit csináltatok volna másként?!
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=472268&index=1
abby

Abby!

POnt írni akartam neked!
De... a bonbonos dobozkától elájultam! Valami csodálatos!
A többi is nagggyon tetszik! és nem hogy másként, de én még így sem tudatm volna őket megcsinálni! Le a kalappal! Szuperek! Kép

Találkozol mostanában a Melinda kreatívos Attilával? Mert hiába írok neki levelet, visszajön. Kép Azt írtam neki, hogy a nyertes még nem jelentkezett, de majd küldöm a címét! és hogy nagyon köszönöm a felajánlást neki is és neked is!

Köszi szépen!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Abbykém! Mi nem tetszik? Nincs itt semmi gond, legfeljebb a gyerekképek keretszíne kicsit sötét, de lehet, hogy csak én látom a nnak a fotón és élőbe világosabb. Kép

Anikó! Máskor is érdemes lesz hirtelen felindulni! Kép Mivel repesztettél?
szorgosstuci

Na és kkor mutizok én is. Végre kész lett a nagy kancsó. Képhttp://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=49
szorgosstuci

Stuci!
csak annyit tudok mondani a kancsora ( köcsögre ), hogy apáááááám....nagyon jó lett! Hogy festetted a macsek körül olyan szuperre??

A repesztésem???? Hááát...nem titok.... nem repesztettem. Megfestettem a repesztéseket! Kép Kép Kép
Tegnap éjszaka is alkottam ám ezerrel. majd délután megpróbálok fotózni!

A többiek nyaralnak???
Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Ezeket tegnap éjjel készítettem. Nekem tecc, bár nem sikerült olyan jól, mint ahogy elterveztem.
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Abby mint emlitettem Ábel egyenként szemrevételezte a rucikat és nagyn tetszett neki mind:-)))))
ugyhogy majd fotózok ha belenő:-)))))
lányok szépeket alkottok én is ugy alkotnék de hát örülök ha van időm felöltözni meg enni:-)))
meara

Meara, aggyá a gyeröknek egy kis pálinkás kenyeret , hogy legyen időd magadra is! Kép
Bocsi ! nem én találtam ki, ez népi gyógymód!!! Kép
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?