Új privát üzeneted érkezett!

Még itt vagyok, csak nem akartam egybe! A családiról is küldök még kettőtKépKépKép
manóci
 
 


sZIASZTOK!
Mi használjuk még piros popsira az aloés first-öt,attól szép a popsija.Most egybefüggően piros,inkább barnásvörös,mintha az eleven hús lenne neki,és úgy visít.A kiterjedése csökken,hogy ezzel fújom.Mandulagyulladásunk van,ettől csíp megint a pisije.Milyen érdekes,hogy ahány gyerkőc,annyiféle lehetőség,mert Dominak sosem csípte a popsiját ilyenkor a pisi.
Manóci!Nagyon tündéri Eszti,írtam is neked,olyan gyurmáznivaló kis huncut!!!És gratulálunk az első önálló lépésekhez is!Az én Dorinám is tolja maga előtt a babakocsit,mindenhová menni akar a saját lábán.Meg érdekes,hogy csak egyszer mutattam meg neki,hogyan kell háttal lemásznia az ágyról,és azóta is úgy csinálja,nem esik le(lekopogom...).

Rakok föl Dorináról és Domiról én is képeket,mert nálunk meg 6éves szülinap volt a hétvégén!!Ninja lett a fiam..És hősiesen tűrte az oltását is,mert ezzel "nagyobbak lettek" az izmai...
Ja,és Dorinára már egyre kevesebbet teszek pelust,és akár 1 órán át is kis bugyikában van,és nem pisil be!Na,rakom a képeket.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


.KépKépKépKépKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 

 
 

Sziasztok!


Képzeljétek még mindig nagyon hasfájósak vagyunk, hiába csináltam a maszírozást, sétálást, hasfájásra kapható Infacol szirupot, de minden este 7 és 9 között szörnyű hangosan sír, szinte tombol. Könnyei is vannak, néha még fuldoklik is. Na ilyen ijedek meg igazán. Teát is próbáltam, de nem akarom rászoktatni őt, se cumisüvegre, se a teára. Így is kénytelen voltam cumira rászoktatni, mert állandóan csak cicin lógott ,szinte egy lépést sem tudtam már tenni nélküle mert mindig csak fel kellett venni, és már járt is a pici szája, én meg nem akartam h sirdogáljon, vagy „éhezzen”.
Először nem kellett neki, de több próbálkozás után elfogadta, és azzal álomba cumizta magát, és ennek köszönhetően tényleg aznap csak 3 óránként kellett neki enni adnom. Viszont számomra mégis lelkiismeret furdalást okoz a dolog, és nem tudom jól tettem-e. Most lehet h kinevettek, de olyan érzés mintha már nem is kellenék neki, csak a cumi nyugtatja meg, és már nem is kell a cici. Olyan hiányérzetem van. Mintha elvették volna őt tőlem, pedig én döntöttem így, de talán valahol abban reménykedtem h nem fog neki kelleni a cumi. Persze azért este jóízűen cicizett, majd fél 10 körül elaludt, én meg örültem mint majom a farkának, h „lám mégis csak kellek neki”. Szóval így jártam, de ti mit tennétek? Jól döntöttem? Lehet h most butának tűnök annak ellenére h már a második gyerekem, de hát minden gyerek más. Amikor szomjas anyatejet adok neki, mert tudom h az elején csak az a szomjoltó tejcsi jön, de vajon elég az neki abban a nagy melegben? Figyelem őt, és próbálom kiismerni. Olyan más, a lányomnál semmi ilyen nem volt, kb 2-3 óránként evett az első 6 hét után, nem is volt nagyon hasfájós, viszont cumisüvegezett 5 évig. Nehéz is volt leszoktatni, de viszont akkor tudtam h nem lehet szomjas. Na most jól leírtam a bajaimat, de már magam sem tudom mit tegyek, mindenki „segíteni” próbál, de talán a legjobb ha az anyai ösztönömre hallgatok nem? De segítsetek, légyszi, osszátok meg velem a tapasztalataitokat.


Tudom h már kaptam a hasfájásra ötletet, de még mindig szenvedünk vele, viszont az a víz lehet h segítene, az thiszem kipróbálom.

Tapasztalatcsere érdekelne.

Manóci

gyönyörű a pici lánykád, olyan édes,tényleg gyorsan megy az idő, még én is most szültem, de már 6 hetet töltjük, tudom nem nagy idő, de olyan szépen fejlődik öröm ránézni. Szépen mosolyog, sőt még kérésre is, épp ma mondták neki h "kérünk egy szép mosolyt" és megtette, imádnivaló. Ilyenkor megfordul a fejemben, h lehet az h valaki ezt nem akarja átélni legyen nő vagy férfi az illető, nem?

Na azt hiszem most elég belőlem ennyi, megyek is.

puszi mindenkinek
Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Szia Csilla!
Teljesen megértelek az aggodalmaiddal, mivel a 2. gyereknél én is hasonlóképp jártam. Másfél hetes volt, mikor rájött az esti hasfájás este 8-tól.....-ig. Aztán éjjel is rázendített szegénykém, mikor kiderült hogy 3 hetesen 250 -300gr-ot szopik. Nem csodálkoztam semmin, de teljesen tanácstalan voltam, hogy ne adjak neki annyi cicit? Üvöltött így is, s úgy is. A vége cumi lett. Ha hiszed, ha nem, totál örömujjongásban törtünk ki a férjemmel, hogy végre elaludt a gyerkőc. De nem tartot sokáig. Én adtam neki teát, Infacolt, stb.. semmi nem használt. 2 hónapos volt, mikor megszűntek a hasas problémák. Én is totál rossz anyának tartottam magam, de annyira hulla voltam, hogy úgy gondoltam, az ember ott segít magán ahol tud. A gyerek nem lett cumifüggő, nem szokott rá a teára, a cumisüveggel pedig nem tud mit kezdeni. Egyáltalán ne hibáztasd magad, az anya megérzései soha nem csalnak. Szóval nyugi!

Manóci! Isten éltesse a lánykádat, gyönyörű a kis bestia!

Képzeljétek! A múlt hét csütörtökön a nagyobbik lányom egyre többször kérte a bilit, s a mai nap csak az alváshoz volt rajta a pelus. Magától megy csurizni, kakilni. Olya jó!

Nyugodalmas jó éjt mindenkinek: Ágas
ágas
 
 


Sziasztok,

Csilla, semmiképp ne hibáztasd magad, az anyai megérzésekre hallgas, és akkor jó lesz minden meglátod! Nekem beváltKép
Eszti nem fogadta el sem a cumit, sem a cumisüveget, csak a cicit.Úgyhogy nekem nem volt sok választásomKépDE egyáltalán nem bánom, én amúgy se vagyok annyira híve a teáztatásnak, csak úgy!!! Persze ha az édesköményt itta volna hasfájásra az más, de az se kellett neki!
Szerintem vegyél Gripe Watert, és próbáld ki. Korábban már aszt hiszem írtam, nekünk az nagyon bejött!!!Kép
Viszont azt hallottam, hogy ha fáj a pocija akkor nem túl jó "ráetetni", tehát cicit adni, mert akkor sose ürül ki a kis gyomra és folyamatosan fog fájni! Persze én is az elején mindig a cicit dugtam a szájába, mert tapasztalatlan voltam, és tanácstalan! De aztán meg is szenvedtük, mert pillanatnyilag jobb lett, bealudt az újabb adagtól, de hamar föl is ébredt, és kezdődött minden előről! Nekem a Dr. nénink és a védőnő tanácsolta, hogy nem a legjobb ha igény szerint szoptatom, mert egészségtelen is! Nem tud a kis gyomra pihenni, mindíg tele lesz! Aztán nehezen ugyan , de betartottam, és hamar meg is szokta! Utána már rendbe is rázódott a pocigond! De ez megint csak az én tapasztalatom, és lehet, hogy másnak teljesen bevált az igény szerinti szopi!

Ágas, gratula a bilihezKépKép Ez nagyon jó hír! Mennyi idős is a kisasszony?Kép

Köszi lányok Eszti nevében is a gratulációkat!KépKépKép

Na, megyek jó éjt mindenkinek, pusza Manó
manóci
 
 


Csilla
Én édeskömény teát ittam,nem a babának adtam hanem én ittam .Nálunk nagyon bevált
Nikk

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok Lányok!

Manó!
Utólag bár, de Boldog Szülinapot Esztinek! Ja, és persze köszi, hogy eszedbe jutottam tegnap Kép
Tortából evett is az ünnepelt vagy csak a marcangolásig jutottatok? És kívánt vmit amikor elfújta a gyertyát? KépKépKép
Sétához mi is gratulálunk, csak így tovább, hajrá!

Csilla!
Cumival vigyázz, mert mi úgy jártunk, hogy a végén teljesen rákattant és éjjelente 6-8-szor fel kellett kelni hozzá, amikor kiesett a szájából. Mostmár jobb, mert be tudja rakni magának. Próbáld azt, hogy amikor elaludt, szedd ki a szájából, ne szokja meg, hogy mindig szopizza. Hasfájásra doki vagy a védőnő nem tanácsolt semmit? Nincs semmi 5letem, hogy mit lehetne még kipróbálni. Nem idegeskedsz esetleg sokat vagy vmi ilyesmi? A Spektrumon múltkor azt mondták, hogy a kisbabák hasfájása legtöbbször lelki eredetű. Nem tudom, hogy így van-e, csak találgatok, hogy ha semmi nem segít, nem ilyesmi áll-e a dolog mögött? Próbáld ki, amit Nikk tanácsolt, hátha segít. Sztem anyatej elég neki, mi is csak nemrég kezdtük el itatni Szonit (most 9,5 hónapos), tudod most az a nézet, hogy 6 hónapos korukig elég az anyatej. MOndjuk Szonja nem is fogadott el semmit, hiába próbálgattuk (ugye mindenki jött a tanácsokkal, hogy szomjas, gondoltuklegyen meg az örömük és adtunk neki vizet, de nem kellett, tudják ők, hogy mire van szükségük).

Kitti!
Látom nálatok is jól sikerült a buli. Fúúú, egy igazi ninjátok is van, szuper Kép

Ágas!
Nektek meg gratula a bilizéshez. Már mi is tarthatnánk ott, de gondolom majd csak jövő nyáron.

Puszi Mindenkinek, mennem kell, mert Szona nyűglődik, egyszerűen nem képes nélkülem elaludni.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!
Azt én is észrevettem,hogy Domi nyűgösebb baba volt,mint most Dorina,és hát ugye akkor még egyedül voltam,és ebből adódóan idegesebb is lelkileg.Az pedig tény,hogy a gyerekek megéreznek mindent,legyen az a szülő szorongása,szomorúsága,idegessége.Ha én ideges voltam,Domi is nyűgösebb volt,Anyu ilyenkor mindig azt mondta,hogy:"ne csodálkozz a gyereken,ideges a tejed.."

Dorina popsija meg ma délutánra teljesen egészséges lett.Én ezt tegnap meg nem mondtam volna,mert irtózatos csúnya volt.Ha nem a saját gyerekemen látom,nem hiszem el,az tuti,mert eddig sem hittem semmilyen csodaszerben.Ez segített,ez a lényeg.

Emese!Így utólag is boldog névnapot kívánunk neked!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,

Szona, köszi a jókívánságokat! Nem tudom, hogy kívánt-e valamit, de biztos. Majd megkérdezem holnapKépKép
Csak nem rég olvastam, hogy neked is első baba??!! Olyan fura nemtom mért de valahogy mindíg azt hittem, hogy neked már kettő vanKépKép
Mikor lesz tesó??

Kitti,van telepátia!!!Kép Pont akartam, kérdezni, hogy mi újság popó ügyileg??!! De már tudomKépKép
A kis Ninja gondolom a kardjával alszikKépKép

Nikk, megnéztem a profilodKépNagyon édes a babád, tök nagy szemei vannakKép Kis csupaszemKépKép

Jó éjt, Manó
manóci
 
 


bb
bera3
 
 


Sziasztok!

MÁV-os anyukák, tudnátok nekem segíteni?

Én is MÁV-ban szültem lassan két éve. Sjnos az akkori dokim már nem dolgozik ott, és hát lassan szeretnénk kistestvért, és én újra a MÁV-ban szeretnék szülni.

Tudnátok nekem dokit ajánlani?

Sajnos nagyon ritkán jutok nethez, ezt az üzenetet is egy kávéházból írom ezért röviden összefoglaltam milyen dokira is lenne szükségem

- az persze alapvető: normális, kedves stb.
- foglalkozzon a teherbeesés gondjaival is (nekem pl valszeg progihiányom van, a fiamnál is az volt, és gyógyszert kellett szednem: szóval ilyen dolgokról is naprakész legyen, ne csak már pocakosan lehessen hozzá fordulni)
- legyen magánrendelője, vagy olyan módon fogadja a kismamákat, hogy nem kelljen órákat várni
- kerülném a sztárdokikat, akik valszeg nem tudnák ki is vagyok én a 10000 közül, de ha nem ilyen akkor persze jöhet...

Jó lenne, ha megírnátok a rendelő címét, telefonszámát, és hogy mikor rendel a doki..

KB egy éve ajánlották már nekem a Szabó Györgyöt, de akkor aztán nem volt még aktuális, és sajna azóta eltűnt a telefonszáma. Azt hiszem Papp Évának (?) hívják az asszisztensét, de nem tudom azóta volt-e változás . Esetleg róla mit tudtok?

Nagyon jó lenne, ha a következő e-mail címre írnátok, mert csak ezt tudom elérni otthonról, ill. a férjem a munkahelyéről:

bera3@egon.gyaloglo.hu

Bocs, hogy így előálltam a kérésemmel, de jó lenne mát megint MÁV-os kismamának lenni!!!

Köszi mindenkinek, aki segít, és minden jót a szülés előtt és utána lévőknek egyaránt!!!!

bera
bera3
 
 


Sziasztok!

Manó!
Igen, nekünk még csak Szonjánk van, de nagyon dolgozunk a tesón. Most tartok a 30. ciklusnapon és nagyon reménykedünk, ha vasárnapig semmi, akkor tesztelek.

Tanácsot szeretnék kérni:
Újabban Szonja iszonyú hisztis lett és akaratos (9,5 hónaposan!). Tisztába sem tudom tenni, anélkül, hogy ne örjöngene és tekergetné magát. Pedig nem piros a popója, semmi. Lehet, hogy szeret kakiban lenni? Nem tudom. A lényeg, hogy mit lehet csinálni ilyen kis korban ezzel a problémával?
Tényleg Manó, hogy haladtok a bugyis pellusal? Végül bejött, emrt elsőre azt írtad, hogy kicsit kifolyt. Könnyebb a tisztábatevés?

Kitti!
Köszi a virágot!
Jó, hogy ilyen hamar megoldódott a popó-ügy.

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szia MSE,

Na, akkor szurkolunk, hogy két csíkos legyélKépKépJó kicsi lesz a korkülönbség, felkötheted a gatyát?KépLegalább is pár barátnőmnél másfél, 2 év a korküli, és iszonyú mi van ott!Idegek kellenek, ez bíztatásKépKép
A bugyis pelust használjuk, de nagyon nehéz tisztába tenni vele, vagy én vagyok a béna!KépMondjuk nálunk ugyanaz van ami nálatok, az összes pelusozásnál hiszti a köbön, és tekereg jobbra-balra! Hihetetlen mennyire utálja az öltözéssel együtt!KépA rendes pelussal is kínszenvedés, de ezzel a bugyissal?! Mire végre ráhúzom minden tiszta krém! El tudod képzelni mi van itt???Kép
Tanácsot nem tudok adni ebben, én is kínlódok!

Manó
manóci
 
 


Sziasztok
Mostanában mi is szenvedünk a pelenkázásnál,de sokszor sikerül elterelni a figyelmét pár játékkal,meg ha beszélek hozzá.Õ 10 hós mult.

MSE
szoritok a babához,én nem merném bevállalni,de már több ismerős babát vár ilyen kis különbséggel Kép

Manó
köszi Bandó nevében is Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok!

A krémezésre nem is gondoltam. Mármint, hogy ezzel a bugyis pelussal az nehezebb atrakció. Járunk babauszira és ott is ilyen felhúzós pellus van, de ott nem szoktam krémet tenni a popójára.

Második babót azért szeretnénk ilyen hamar, mert sztünk a gyerkőcöknek az a jobb, ha korban közel állnak egymáshoz. Férjem szerint a nagy korülönbséggel két egykéje van az embernek (bocsi mindenkitől, akinek így vannak a gyerkőcök, de asszem ez megint egy olyan téma, amiről hosszan tudnánk egymást győzködni és végül oda jutnánk, hogy mindenki tegyen saját belátása szerint). Végülis, ahol ikrek vannak ott sem könnyebb, nemigaz? Csak az első néhány év a húzós sztem, aztán már jobb. 4 tesóm van, akik között csak 1-1 év a különbség, mostmár a legnagyobb 15 éves és semmi gond. De azért bizakodok, hogy nem kell ennyi ideig várni a nyugival Kép

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Megcsináltam délelőtt a tesztet: két csíkos lett KépKépKép
Apa majd kiugrik a bőréből, persze én is nagyon örülök, csak kicsit azért agódok is, hogy mi lesz szegény Szonjácskámmal, amíg én szülök?

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szia MSE!

Szeretettel gratulálok a 2 csíkhoz! Tegnap írtam Neked, de valahova eltűnt az iromány.
Pont a kis korkülönbségről írogattam, hogy nálunk alig másfél év van a lányok között, de szuper! Amikor megtudtam, hogy megint terhes vagyok, azt hittem nem látok, hallok jól. Ugyanis a 2. gyermeket még nem terveztük. Amennyire féltem a feladattól, annyira jó hogy van, s a problémás helyzeteket mindíg a gyerekek oldották-oldják meg. Szó szerint bízni kell bennük.
A félelmed, teljesen jogos, én is így voltam, mikor szülni mentem. Hát... annyi volt, hogy a megállt a beszédfejlődésben a gyerek, legalábbis nappal a nagyinál, dédinél nem kommunikált, viszont este apának mindent mondott. A kellemesebb része az volt, hogy azalatt a pár nap alatt, amit apával töltött, nagyon igényes lett az étkezéseknél a szalvétára. Nem akartam hinni a fülemnek, hogy kéri, kapott előtte is, de apa akkurátusan mindig a szalvétába törölte a gyermek kezét.
Önző módon a kórházban töltött 4 napot próbáltam kihasználni, s pihentem, s nem az itthoni dolgokra koncentrálni. Sikerült! Azóta sem volt 5 nyugodt pillnatom, de így kerek az élet.
Kinél fogsz szülni?
Gratulálok még egyszer!
Manóci, bocs, hogy eddig nem válaszoltam a kérdésedre, 26 hónapos a lányom, s 5 nap alatt lett szobatiszta. Alváshoz még kap pelust, de nappalra csak akkor, ha hosszabb útra indulunk.

Sziasztok, jó éjt mindenkinek!

Ágas
ágas
 
 


Szia Emese!
GRATULÁLOK!!!!!Még él bennem az emlék,mikor megláttam a két csíkot,kicsit irigyellek is,de csak JÓ SZÍVBÕL!!!!Sok sikert és boldogságot nektek!!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulát és Ágasnak a bíztatást. Épp most fejtettem ki egy másik topikban az aggodalmamat a két gyerkőccel kapcs., de akkor egy kicsit megnyugszom. Azért a szalvéta dolog nem semmi Kép Gondolom néztél nagyon, amikor ezt az igényét a gyermek bejelentette?! Kórházi napokkal kapcs. egy kicsit várom is, mert itthon anyósoméktól nincs szinte egy perc nyugtom sem, ott legalább talán lesz.
Koós Hutás Piroskánál szültem Szonját is, most is nála tervezem és Fazekas Zsuzsinál. Jövő szerdára kaptam időpontot.

Kitti!
Mégegyszer köszi a jókívánságot. Ti nem terveztek még egy babót?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Eltűnök pár napra, és miről maradok le megint?!
Emese nagyon, nagyon GRATULÁLOK!!KépKép
Olyan jó érzés, ha valaki eltervez valamit, és bejön!Kép
Persze teljesen igazad van a korkülönbség miatt vitázni egyáltalán nem érdemes, mindenki úgy alakítja, és úgy vállalja ahogy bírja!Nem is indítottunk szerintem vitát, csak dumáltunk rólaKépKépAmúgy mi se akarunk nagyot csak 3 évet. saját erőmet és türelmemet felmérve én nem merném másfél vagy kettőre bevállalni a másodikat, nálunk csak azért így lesz/remélem/. De apa rám bízta teljesen,neki mindenhogy jó azt mondta, csak kettő legyenKépKép
Hát igen kétségek mindíg vannak, de Ágasnak igaza van, próbáld te is magad majd kipihenni a kórházban, és Szonáék is ellesznek otthon biztosan! Sőt, van olyan baba aki ez a pár nap alatt lesz igazán apás!De ez még messze van, ne izgulj majd megoldódik! Viszont anyós téma az már rázósabb, mert ő mindíg és addig is ott lesz!Kép Ne hagyd magad, de ne is idegesítsd fel rajta!Milyen az úszás?

Ágas, nem gond néha én is elfelejtek rögtön valakinek válaszolniKép
Az jó kor, akkor ő már dumás nagyon, mi?Ügyike ezzel az 5 napos bilivel, kiváncsi leszek nálunk mi lesz majd jöv nyáron!Néha annyira belemelegszik a játékba, hogy már ha fölemelem, és mondom, hogy megyünk bugyizni hisztizik!De jó neki a kakiban, vagy mi?KépBár remélem, azért jövőre még hozzáokosodik a dologhozKép

Dudukly, te hova tűntél???Nagyon nagy a csönd feléd mostanában, remélem jól vagytok a babyvel??KépMikorra is vagytok kiírva?

Nikk, olvastalak a másik topikban, hogy mi történt Bandóval!!!KépKiakadtam, szegénykéim!De most már rendben van?Nem maradt neki csúnya?
Küldök neki gyógypuszit a drágának!KépKép

Puszi, manó
manóci
 
 


Manó
Most már minden oké.teljesen el fog neki mulni,csak az még pár hónap.Õ nagyon jól viselte a z egészet,csak én nem Kép

Emese
Gratulálok neked,a másik topik ahova még irogatok ott is már a harmadik lánynak jön megint a baba,pedig ott még nincsenek egy évesek a gyerekek

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Manó
Uszi nagyon jó, Szona roppantul élvezi. Már karúszóval egyedül lebeg. Persze néha iszik pár kortyot, de van, hogy direkt nyal bele a vízbe.
Anyósékkal tényleg nincs mit tenni, csak az a baj, hogy férjem már szólt egy párszor, hogy hagyjanak minket és ne szóljanak bele a dolgokba, egyszerűen nem bírják ki.

Igen Dudukly hol vagy? Ugye veled volt egy pár privi mail váltásom? Mindjárt itt a nagy találkozás vagy már meg is történt?

Nikk
Mi történt Bandóval? Én nem tudom.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Emese!
Én szeretnék nagyon egy harmadik babát,de a férjem nagyon félt.A lakásunk is elég nagy,lehetne neki is saját szobája,de nem nagyon van oda az ötletért.Megértem,mert mikor terhes voltam,rögtön a vetélésem után jött össze a babuka,és már az is bajjal indult az elején,volt izgi végig rendesen,meg akkor voltak az anyukákkal a gondok a MÁV-ban HSZ miatt,nekem is az utcsó hónapban kellett tőle eljönnöm,mert nem tudtam volna hol szülni vele,csoda,hogy egyáltalán átvettek,a 60-65kilómhoz 90-nel szültem,és fogalmam sincs mitől,mert mindent ugyanúgy csináltam,ahogy az elsőnél,meg Dorina is intenzívre került szülés után 1 nappal.Szegénykém pont ezeket nézte végig,és kár,hogy az elsőnél még nem volt ott,mert az szinte hibátlanul zajlott,és szép volt a terhességem is végig.Tehát ezért megértem,mert van egy kisfiú és egy kislány,és szépen megvagyunk így négyen.Megértem.Csak hát az az anyai szív....
Nekünk köztük egyébként 5év van,de szerencsére egyelőre csak az előnyeit élvezzük.Mindkét dologban megvan az előny meg a hátrány is,mint mindenben ezen a világon.Mi hárman vagyunk lánytesók,én 75-ben születtem,nagyobbik hugi 78-ban,kisebbik 80-ban.Tehát van kicsi meg nagy korkülönbség is.Emlékszem,6évesen én már elhoztam a nagyobbat az oviból ebéd után,melegíteni tudtam a kajánkat,és bevásároltam.Most próbáld meg elengedni...Nagyon jó volt együtt játszani,de a legkisebbet mindig kikészítettük mi ketten,de volt,hogy ők nem akartam velem,a legnagyobbal játszani.Aztán mikor én már tini lettem,ciki volt mindenhová magammal vinni őket...Viszont mikor a legkisebb hugi tinikedett,becsempésztük mi ketten a dizsibe...mert még nem engedték volna a kora miatt.Most a legjobb barátnők vagyunk.Tehát van ennek szép és macerás oldala is.De hát mi nem ilyen,nem igaz?Ha nekünk is most lenne baba,akkor köztük is kicsi lenne a korkülönbség,de nem bánnám,mert szerintem mindent úgy kell elfogadni,ahogy van,és nem bosszankodni,hanem a lehető legjobbat kihozni,amit csak lehet,és alkalmazkodni.És ha ezt elérjük,és elfogadjuk,akkor leszünk boldogok,nem?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Emese
magára rántott egy tányér levest Kép Leforrázta a bal kezét vagyis az alkarját

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok!

Az előző irományommal vmit elkavartam és elveszett, röviden tehát:

Nikk!
Szegényke biztos nagyon sírt?! Te nem kaptál szívinfarktust? Jobbulást Nektek!!

Kitti!
A mai világban tényelg nem lehet a gyerkőcöket egyedül engedni sehova. Amikor én kicsi voltam egyedül voltam a játszón, most meg anyu még a 13 éves tesómat is kocsival vitte a suliba.
3. babóval kapcs. sztem ne induljatok ki a rossz élményekből, nem boztos, hogy harmadszorra is úgy alakulnának a dolgok! Ha nekem lesz 3. is, akkor köztük már biztos nagyobb korkülönbséget hagyok, kivárom, hogy megint babázhatnékom legyen Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!
Emese, Manó: édesek vagytok, hogy hiányoltok. Az őszi babásokkal irogatok, meg Pannival és Arival privizek az áprilisiaknál. Ez a topic kissé eltért attól, ami most engem izgat, szeptember végéig megpróbálom visszatartani a babót, bár ebben az esős időben állandóan kaparászik, minha a hasfalon akarna utat törni-rúgni magánakKép.

Eemese, nagy gratula, nemsokára Te is újraáled az izgalmakat.

Pussz: Dudukly
dudukly
Isaszeg
 
 


Akkor nem tudom, hogy hova tettem az eszemet, de Dudukly azt hittem, hogy már bmikor útra készen vagy?!
Én is csatlakoztam egy tavaszi babás topikhoz is, ott most olyan témák vannak, amik újra aktuálisak lettek nálam Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szia Dudukly!
Örülök,hogy visszatértél ide,vagy csak bekukkantottál?Nem lett magánbeszélgetés,ahogy írtad a másik helyen a többieknek rólunk,látod,megy az élet tovább,mindenki hozzászól a témákhoz,és sem addig,sem azóta nem volt gond.Ez a topic is a babucikról,a családról és az anyucikról szól.Egy ideig tudunk egymásnak segíteni a kérdésekben,de mikor már úgy érezzük,mindent megtudtunk,akkor marad a beszélgetés.Hát,újak,ahogy látod,nem nagyon jönnek.Ha csak Emese babóját nem tekintjük újnak?!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Ja,és Pannyval mi újság?Elmaradt...A vita csak nem lehet már az oka,mert azóta is itt van mindenki más.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok Lányok,

Tud valaki segíteni nekem köldökzsinórvér levétellel kapcsolatban? Pl. Lehet-e kérni a MÁV-ban is? Milyen költség vonzatai vannak? stb...
horvi
 
 


Mi szerettünk volna,és tudom,hogy akinél én szültem volna,az vállalta is.El kell menned egy ilyen szervezthez,ott kapsz egy kis csomagot,meg elmondanak mindent,és mikor szülsz,ezt a kis csomagot kell odaadnod a dokidnak,ebben benne van minden,ami kell hozzá,és azonnal értesíteni kell a futárjukat,aki jön is rögtön a vérért.Állítólag utána kell kifizetni,ha ők megvizsgálták és kiszállították.Nagyon bántam,hogy nem volt rá anyagi lehetőségünk.Nem tudok pontosat épp ezért,csak mi is ennyit derítettünk ki.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szia Horvi
Nekünk levették a köldökvért a mávba,mi megkötöttük a szerződést a céggel,több van ahol mi kötöttük ott nekünk kellett elvinni a cuccost 24 órán belül.A dokik elvileg tudják hogy kell levenni,nálunk nme sikerült vmi jól de még maradt használható anyag.ha ők is megvizsgálták és használható akkor tárolják addig ameddig a szerződést kötötted,ha nem akkor visszaadják a pénzt,és csak a szett árát buktad de az nem nagy összeg.nekünk odaadták a szettet és itthon tároltuk a hütőbe,majd hütőtáskával mentünk be és azzal is vitte el a párom

Emese
Csak addig sirt mig el nem látták,de mivel egy doki se ért rá igy ez 1 óra volt,persze én vele együtt bőgtem .Kötözés után már semmi baj nem volt,fájdalomcsillapitot se kapott Kép ugyanugy használta a kezét mintha nem történt volna semmi mászott pakolt Kép Kép Én teljesen kikészültem Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Doktorkitti, persze, mindig igazad van. Az én elvetemült fogalmaim szerint ami a topic főtémájától/címétől eltér az privi. Nekem nem gond, összeismerkedtem azokkal, akik informálni tudnak. Más weboldalakon is látom, hogy a korházas topicok gyerekneveléssé alakulnak. A résztvevőknek biztos jó, aki infóra éhes meg olvasson vissza.

Bekukkantottam, mert arra gondoltam, hátha valaki kíváncsi olyan dologra, amiben már én is tudok segíteni, de látom a téma nem ez, úgyhogy búcsúzom is.

Dudukly
dudukly
Isaszeg
 
 


Szia Dudukly!
Ha visszaolvasol,akkor látod,hogy én is próbáltam segíteni,amit tudtam,szültem már a MÁV-ban kétszer,vannak jó és kellemetlen tapasztalataim is,megpróbáltam megosztani veled.Semmi bántót nem írtam szerintem,amiért megint gúnyosan kezdhetted volna a válaszodat felém.csak ahogy itt más,én is olvasok-írogatok máshol is,és rosszul esik,amikor a hátunk mögött írsz rólunk nem épp kedvező dolgot,itt meg nem vállalod föl,csak vádolsz minket,holott te legalább annyira az egyik részese voltál.Csak egy idő után kiszálltál.De ha tényleg nem érdekel,akkor miért fecsérelsz szavakat rá másik topicban?Ahogy látod,itt kezdenek barátságok kialakulni,ha csak a saját példámat nézem,akkor máris kettő felé haladunk,és akik ide beírnak,azok tartják egymással a kapcsolatot.Ha olyan történik velünk,ami számunkra fontos,akkor miért privibe osszuk meg,miért ne itt,egymással?Aki pedig jön,és kérdése van,senkit nem hagyott figyelmen kívül itt senki.Gondolod,ahol te vagy most,ott csakis mindig egy téma lesz a téma?Vagy onnan is továbbállsz?Én is hagytam már ott topicot,mert lelanyhult,de nem hánytam rájuk semmit,ők folytatták tovább,én mentem máshová,ahogy teszi mindenki.De ez nem a mi hibánk,hogy te ott akarod megtudni a kérdéseidet.És vita lesz mindenhol,túl kell lépni.Csak van aki tud,ahogy tettük itt mi is mindannyian,és van,aki nem.Ahogy visszaolvasol,már rég nem ez a téma.És miért van,hogy megint a neked van igazad szöveget írod?Mikor veszed már észre te is,hogy ez itt nem a kinek van igaza játék,hanem emberek beszélgetése,reagálásokkal?Egyetértsek veled,csak hogy ne vádolj ezzel???Érdekes,hogy egyébként eszünkbe sem jut egymást vádolni semmivel,észrevetted?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Részemről pedig befejezettnek tekintem ezt a "nem is tudom minek nevezzem dolgot",mert az elején még nem,de mostanra már idegesít,és nem ezzel szeretnék foglalkozni.Részemről itt lezártam,ha pedig kérdésed van,vagy érdeklődni szeretnél,biztosan nem kell visszaolvasnod,ahogy írtad,mert elég egy mondatot írnod,és biztosan legalább négyen-öten válaszolunk rá,többfélét,segítve.
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Nikk!
Jó, hogy ilyen hamar átvészelte a dolgot.

Horvi!
Köldökvért mi is szerettünk volna levetetni, csak végül sajnos úgy alakultak az anyagiak, hogy nem sikerült (szóval nem a MÁV-on múlt, előtte kérdeztm a dokimat és mondta, hogy o.k. a dolog). De ennek is volt előnye, mert így legalább Apa csak akkor vágta el a köldökzsinórt, amikor már nem lüktetett. Ha jól tudom, ez jó a babának.
A Kismamában ezt találtam: Sejtbank Kft., őssejttárolás, tel.: 20/945-3558
De a neten biztos van több cég is, próbálj rákeresni.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok,

Köldökvérrel kapcsolatban nálunk ua. a helyzet állt fent mint Emesénél!Sajna azok a piszkos anyagiakKépBár nem igazán értem mért is kell ennyit fizetni érte, de szerintem ebből is üzletet csinálnak! Csak talán annyi a különbség, hogy ez jótékony üzlet!Nagyon jó dolognak tartom, és sajnálom, hogy mi nem tudtunk élni vele, aki teheti hajráKépA Kismamában én is láttam a reklámot, de szerintem ha a dokidat megkérdezed ő is tud ebben segíteni, hogy s mint mennek a dolgokKép

Dudukly,örülök, hogy jólesett neked, hogy hiányoltunkKépDe te egyből visszatámadsz a Kittire? Pedig a másik topikba beleolvasva tök jó fej csajszi vagyKépNe légy velünk se ellenséges, és azért mert mi már megszültünk szerintem még lehetünk itt ebben a topikban is jóban, nem? Vagy ide csak az írhat akiben még benne a baba? Á, ezt te se így gondolod! Amikor kérdezgettél, meg írkáltál a terhességedről szerintem mindenki tök szívesen adott tanácsot, írta le a tapasztalatát, és majd meglátod, hogy ha megszültél, és ráadásul/amit remélek, hogy így lesz/jó véleménnyel leszel a kórházról te is nagyon szívesen beszélsz majd olyanokkal akik ott szültek ahol te, és kiváncsian várják/juk/majd az élménybeszámolódat, hogy egy kicsit nosztalgiázzunk!Legalább is én, mert nekem nagyon jó volt minden, és már én is várom, hogy újra átéljem a terhességet,meg a szülést!Kép
Szóval igazad van, hogy a másik topikban azért többet tudtok ezekről a dolgokról írni ami most téged jobban foglalkoztat, ez érthető, de azért néha mégis nézz be hozzánk, és nekünk is adhatsz jelet magatokról, hogy éppen hol tartotokKépKépEngem legalább is érdekel!

Emese, ti hogy vagytok??Voltál már dokinál?

Ági, olvasgatsz még minket?Remélem jobban vagy?!Kép

Macsek,ti merre vagytok, és mi újság?

Pussz mindenkinek,Manó
manóci
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek,az új pampers pelust használjuk,és állandóan kifolyik a pisi...Ha kicserélem mielőtt elindulnánk otthonról,mire hazaérünk,már tiszta pisi.Jó,hogy iszik rendesen a kiscsajszi ebben a melegben,de a liberónál,a régi pampersnél,vagy a sima tesco textilpelusnál ilyen nem volt eddig.Örülök,hohy milyen szupi-márkás,aztán nem ér semmit...
Tegnap gondban voltam,hogyan vágjam le a haját...Mert Dominiknak nem volt nehéz,géppel kis tüsire ment mindig,de egy kislánynak,főleg nyáron,mégsem tehetem meg..Én meg nem tudom szépen összevágni neki,mert tuti lépcsős-csíkos lesz.Aztán a hugom tanácsára nem vízszintesen tartottam a haját az ujjaim között,hanem függőlegesen,és jé,milyen szép kis összenyírt hajú tündérkém lett.Anya megtanult lányka-babahajat is vágni,és milyen csinin!!Büszke voltam magamra nagyon.Mert olyan sprőd volt már hátul a haja.Szépen nőtt a finom,selymike,de a régi,az már nagyon szárazka volt.Most meg az egész puha.Na,hajtémát jó csöpögősre vettem.Bocs.
Olyan vékonyka is lett a lányom,alig akar enni valamit,csak inni egyfolytában.A pocija lelaposodott szinte(azért kicsi még van),pedig már olyan jó húsban kezdett lenni.Szerintem nyúlt is,azért tűnik ilyen kis "karcsúnak".Nektek nagy étvággyal esznek a babók?Mert Dorina szinte semmit nem eszik a joghurtokon meg a kukoricán,babapiskótán,kekzen kívül mostanában.Mindenbe beleeszik,kóstolgat,kíváncsi nagyon,de alig lehet értelmes adagot beletenni.Tegnap meggyleves után a lecsóból is kunyizott...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Dokihoz szerdán megyek, már nagyon várom. Ja és Szonja is jön velem, mert uszi után megyünk. Kissé érdekes lesz, na mindegy.

Hajtéma: Az én drágámnak még pont ideális a hajhossza, de Apa már vágná neki. A mániája a tüsi babahaj. Hiába mondom, hogy lány és a lányoknak nem szokták tüsire vágni...
Kitti!
Ügyes vagy, még a végén nyithatsz egy bébi fodrászatot Kép Tényleg nem is rossz ötlet!

Kaja ügy: Asszem Szona elkezdett válogatni Kép Ami arra az egyszem fogára való, azt megeszi, a többi kaját rámköpi. Ma le is szídtam, hogy egyetlen ruhát sem hagy épen a tesójának, mindet összebarnázza.
Most, hogy jön a meleg, gondolom még rosszabbul fognak enni ezek a Manók.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok,


Kitti, ügyes vagyKépNálunk még nem kellett vágni, mert nem nő annyira, vagy majd talán most indul be?Nem tudom, de a mendegélésben már profi! Olyan mint akit felhúztak, örökké menetben vanKép
Képzeljétek mi is ettünk már lecsót, és tökre ízlett nekiKépMondjuk én hús nélkül szeretem, de neki azért bele lett főzve gy kis csirkecici!Tarhonyás lecsó volt, és tényleg falta, úgy örültem. Egyébként nekem megeszik jó étvággyal mindent, néha talán az uzsikból nem sokat, de ált azért azt is mind megeszi!Ennek a gyereknek nem számít a nyár, meg a melegKép
Dinnyét még nem kóstoltattam vele, mert eddig nem fogtam ki vmi édeset, de talán azért majd már így nyár közepén tudok vmi finomat is venni.
Ja, a pelusKép Ugye??? Én is ezt mondtam a múltkor, hogy szerintem sem egy nagy durranás, és a kűzdelem a ráadással??!! Már elhasználtuk azt az 1 csomit amit vettünk a múltkor, de többet nem is kísérletezem, úgy látszik béna vagyok az újdonságokhoz!

Szona,biztos várod már a dokit, én is várnámKépMajd gondolok rátok, mi akkor már Velencén leszünk, de azért írdd meg mi volt?!Kép Ha hazajövünk majd legyen mit olvasgatnom.Babóval érdekes lesz a vizsgálat, de majd vigyáz rá az asszisztensnő, nem? Vagy elkísér vki titeket!

Pussz, mindenkinek,Jó 7végét!még hétfőn jelentkezem, Manó
manóci
 
 


Szia Nikk,

Ha nem titok, Ti melyik céggel kötöttetek szerződést? A sejtbank kft-vel? Vagy esetleg tudtok vmi olcsóbbat???
Horvi
horvi
 
 


Horvi
Mi a Krioba csináltattuk,a sejtbankot nem ismerem.ott 120000 volt +12000 évente a tárolási dij.vérvétel kell csak hozzá,ott 5 féle dolgot néznek,de érdemes időben megcsinálni,mert az egyikre 4 hetet kell várni.Mi egy előre megbeszélt időpontba mentünk az eredmény már velünk volt,ott elmondtak mindent mikor igent mondtunk adtak egy szettet,cd-t amin rajta van hogy kell levenni a vért+ egy leirást is.Más nem jut az eszembe Kép A pároddal kell együtt intézni .Érdemes csak a 18. szülinapjáig megkötni,mert ha nagykorú lesz már ő rendelkezik felette és akkor modositani kell a szerződőt azt hiszem.
Jövö héten nem leszek net közelben de ha bmi van szivesen válaszolok utánna a kérdéseidre
Nikk

Kép
Kép
nikk0830
 
 



Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok!

Igazából Pethő dokibácsiról szeretnék többet tudni. Ha valaki esetleg ismeri, attól nagyon szívesen fogadnám a véleményt, tapasztalatot!

Előre is nagyon köszönöm!
ferrari
 
 


Sziasztok!
Manó!Megkaptuk a 15hós oltásokat(volt ordítás rendesen!Apa fogta ölében,ment a karjába,bőr alá az első,hát az utána úgy kifehéredett meg felhólyagosodott...de azt mondták,ez a normális,és nem kell borogatni sem,csak majd 5-10nap múlva lehet pöttyösödés,de az is normális.A lábába izomba ment,ott én fogtam le a kis kezeit,úgy sajnáltam...nézett rám sírva azokkal a gyönyörű nagy szemeivel,hogy mentsem meg.Domi meg bejött velünk,teljesen odavolt,hogy a hugit sírni látja.Simogatta,vígasztalta nagyon.De persze fél perc után már nyoma nem volt...Borogattuk a lábát,és kapott panadolt is,nem volt sem nyügi,sem láz.Dorina köldökében van egy kis lencsényi,gyöngyházszínű dudorka,a szélén.Nem sérv,megnyugtatott a dokinő,hanem szerinte vadhús,amit sebész lecsíp.Én már ettől falfehér lettem,de azt mondta,nem kell az ilyet műteni,és semmiség(remélem,hogy a sebész is így gondolja majd-és Dorina is).Azok után,hogy Domi ovistársának nem sikerült az egyszerű mandulaműtétje,mert a légcsöve helyett a nyelőcsövébe intubálták,és az intenzíven kötött ki a kisfiú,hát én szóhoz sem jutok.Akkor vihetem dokihoz,ha lezajlik ez a pár nap oltás után.Domi meg 1-2 éves lehetett,mikor úgy ugrált az ágyon,hogy mikor leesett,félrelépett.Sebész szerint nem volt törés,sem más,de most vettük észre,hogy nem akarja abbahagyni,hogy futásnál pont azt a lábfejét kicsit befelé fordítja.Látni is a futásán,hogy kicsit megtörik a mozdulat,és ha figyelem a lábfejét,egyértelműen látszik.A dokinéni szerint szeptemberben nézzük meg.Csak azt nem tudom,miért kell addig várni?Szerintem Dorina köldökénél azt is megnézi majd a dokibácsi,mert odahatok!!!!
Emese,veled mizújs???????

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Ja,és azt is leírom,hogy most voltunk a Hajógyári szigeten,az új játszón!Gyerekek,hát ilyet én még nem láttam,mintha egy külföldi vidámpark gyermekjátszóterén lettem volna.Dominik kérdezte is,hogy hogy kerül ide ez a jó kis vidámpark...Érdemes megnézni!!!Csőcsúszdák,várak,stb.Természetesen ingyen!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Már megint itt vagyok.Most szálltam ki a kádból,és láttam,hogy tiszta haj az alja,annyira hullik a hajam.Tudtam,hogy a feketétől kicsit hullani fog(szőke voltam előtte),a festékben lévő anyagtól,de nem gondoltam,hogy ennyire,mrt növesztem le a saját barnámra,és hónapok óta nem festettem már.Akkor nem hullott,most meg nagyon.Mondják,hogy akinek gyulladás van a szervezetében,attól is hullhat a haj.Nekem egyszer a halántékomon foltban kihullott a hajam,egy torokgyuszi volt a góc.Most,hogy csináltatom a fogaimat,húzzák sorban,nagy a seb,és fáj,lehet,hogy attól,mert begyulladt?Nem hinném,hogy ennyitől,mert nem foltban hullik,hanem szépen,egyenletesen,mindenhonnan.És nekem ilyen még nem volt.Kíváncsi vagyok,összefüggésben lehet-e a csomómmal,amit hétfőn végre megnéznek.Minden között összefüggést keresek,borzasztó vagyok,mi??Addig is szednem kellene valamilyen bogyót,hogy ne hulljon tovább.Bár ha szervi baj miatt van,akkor hiába szedem szerintem.Mondjuk a vitamin sosem árt,főleg most,a fogyim után.Ezt jól megbeszélgettem magammal...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk uh-on. Minden o.k. (jó helyen van a Picurka) leszámítva, hogy a mensiből számított idő szerint 6 hetes a baba, de az uh értékek szerint csak 4. Az uh-os szerint ez attól van, hogy szoptatok és ilyenkor össze-vissza van a ciklus. 4 hét múlva kell visszamennem, akkor már fognak tudni egy kb.-i szülési időpontot mondani. Addig várunk. Kértem képet Apának a petezsákról, Szonjánál ilyen állapotban nem kaptunk képet.

Kitti!
Mi is voltunk a Hajógyári szigeten, szerintem is szuper. Persze Szona a homokon és a hintán kívül még nem élvez mést. Remélem mire nagyobb lesz, nem teszik tönkre a játékokat.
Hajam nekem azóta hullik, mióta levágattam, de a fodrász szerint nincs összefüggés. Akkor találjam ki magam. Szoptatásra fogták, de akkor a levágás előtt miért nem hullott? Akkor is szoptattam. Mindegy, remélem azért kopasz nem leszek.
Szuri nem lehetett kellemes. Szerencsére a mi dokibácsink soha nem ad egyszerre kettőt. Azt mondja egyszerre elég egy házifeladat Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok Lányok!

Szonibaba!
Örülök, hogy minden rendben van a Picurival, csak így tovább. Mit mondott a doki, meddig szoptathatod a lányodat? Nekem anno a terhesség félidejét javasolták, hogy addigra válasszam el, de ez nem ment. Így a szülésig szoptattam, s ha éreztem, hogy keményedik a hasam, akkor befejezte Bogi a torkoskodást.Mikor Kamilla megszületett, onnantól együtt szoptak, s 3 hónapja csak a picié a cici.
Irigyelek Benneteket a jó játszótérért! Mindig arra vágytam, hogy a gyerekeim ne a szocreál játszókon nőjenek fel, hanem valami eszetétikusabb, klasszabb játsziban legyen részük. De itt a "vidéken" erre még sokat kell várni. Szurkolok, hogy megmaradjon a játszótér épségben a kicsik -mamák-papák legnagyobb örömére.

Szurit mi is 2 felvonásban kaptuk meg. A lányom észre sem vette, hogy beadták neki. Épp rajzolt, s felemelte a doki a kezét, beadta, s folytatta a remekművet. Szerintem is elég egyszerre 1 szuri, mert már nagyok ahhoz, hogy 2 trauma érje őket hirtelen.

Pá, megyek ebédelni: Ágas
ágas
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?