Szilvi
Na,akkor azért szt a 12 kg nem olyan vészes
...Nekem is ment mindenhova,még anno is,pedig tényleg nem látták rajtam pl. hátulról,hogy pocakos vagyok,sőt,volt olyan ruha,amin állítólag előlről sem
.De ez természetes,ilyenkor átrendeződnek a dolgok..
Na meg ilyenkor tényleg kerek a világ
!
Én Turcsányihoz járok,persze nem túl sűrűn,most is inkább már csak az UH-k miatt,mert benne bízok
.
Nem,teljesen normális,hogy nem adsz meg minden adatot.Nekem ugyan még gondom nem volt semmiből,de ha az ember olyan topikba irogat,ahol sokan vannak sokfelől,hát lehetnek gondok
.
Dobj majd egy mélt a címemre,mert nagyon izgat,hogy kik a szüleid
.Na,aztán lehet,hogy fogalmam sem lesz,mert én meg 14 évesen már "elmentem" otthonról tanulni,és sokszor alig ismernek meg az emberek
.Úgy töröm ám a fejem,de semmi...
Az UH szt-i kiírással ne törődj, a 18 hetes szt a mérvadó.Ha aszerint szept eleje,akkor valszeg az is lesz.Nekem is ekkora volt mosta a leányzó,de esze ágában sem volt módosítani a dátumot a doki.Egyébként ennyi idősen ez normális méret.Nem tudom,miért tolta ki a terminusodat...
Az 5 napra azért vagyok irigy,mert tengernél még nem jártam...mi mindig csak tervezzük
.Mi már csak ilyen folyamiak vagyunk
.A párom majdnem tengerész,csak folyami hajón és ott is amolyan luxushajón hoteligazgató vagy mi...Nem tudom pontosan fordítani,de itt annak felelne meg...Szezonális a dolog,vagyis 7 hó kint, a többit töményen itthon
.Nem könnyű,de meg lehet szokni.
Ja,és minden héten Pesten köt ki a hajó,mert Passau és Bp között jár,hát ezért megyek én mindig Pestre
!
Hát mondanám,hogy gyere talizni,de nem tudom,mikor lesz
.De majd azért még belátható időn belül(szülés előtt) összehozunk mégegyet,ha éppen nem ruccantok a tengerre
!
Olvastam,hogy elfelejtettél fizetni,én ilyenkor mindig a terhességi szenilitásra fogom
!
De gondold el,én meg a saját osztályom bankettjére felejtettem el elmenni múlt pénteken,úgy teleztek rám
!
Ja,azt is olvastam,hogy keresed a Tena bugyit...Hááát,nem tudom,hogy sikerült-e beszerezni,de szt tök felesleges...Egyrészt kapsz bent jópár betétet.Na persze az nem elég,de mire a vérzés nagyja lefut,a sima Tena szuper betét is elég.Nekem meg is maradt vagy fél csomag régről,azt viszem be most,áldom is az eszem,hogy nem dobtam ki anno
.Viszont érdemes pár nagymamabugyit(remélem,érthető
) beszerezni.Azok biztosan tartják a betétet és ha kicsordul vmi,akkor azt felszívják.A hálós bugyiban én azt a problémát látom,hogy ha ott kifolyik vmi,akkor aztán minden menthetetlenül olyan lesz....
Én azt csináltam,hogy kértem egy extra lepedőt és azt keresztben ráraktam az ágyra.Ha olyan lett,akkor csak azt kellett lecserélni, az egészet nem.Egyébként szt csak akkor vészes a dolog,amikor a doki a reggeli vizitnél megnyomkodja a hasad,mert akkor aztán tényleg folyik minden,amúgy meg nem.
Hálóinget érdemes az ottanit használni,mert ha beindul a tej,akkor úgyis az egész olyan lesz
.Volt,hogy naponta kétszer cseréltem hálóinget...hát ennyit úgysem veszel gondolom
.
Törölközőt vigyél majd 2-3-at,és lehetőleg sötét színűt,mert azon nem látszik meg semmi...
Na,nem fárasztalak ám,csak olyan sok felesleges dolgot írtak a másik topikban,hogy arra a 4 napra két utazóbőrönd is kevés lenne
.Nem akarok megbántani senkit,ezek csak saját tapasztalatok
.
A családnak meg boldog szülinapot!
Na ,eldugulok,mert velem lesz tele a topik
!
Anyapoc