Sziasztok Lányok
Mi is hazaértünk a hétvégi "pihenésből"....
Szombaton Zebegényben (Dunakanyar) voltunk egy Alfa Romeos találkozón. Gábor ugye nagy Alfás.....Egy tanyán volt a hadiszállás, ahol finom rántott kecskesajtott , galamblevest, gyömölcslevest kaptunk ebédre. Persze Marcitól mát mindenki ki volt készülve
Valahol valami gyorsítót vehetett be a gyerek
Valaki csak finoman annyit jegyzett meg, hogy milyen kis eleven gyerek. Valakik viszont azt mondták, hogy most egy jó pár évre elnapolják a gyerekkészítést
Azt mondták, ők ezt nem bírnák idegekkel......Gondolhatjátok, mennyit pihentünk.
Innen este 6-kor indultunk tovább Kecskemét mellé szintén egy tanyára, ahol tavaly nyaraltunk a barátnőmnél. Itt kb. 5 évet öregedtem 1 perc alatt vasárnap reggel....
Marcival kint játszottam a teraszon az ernyőkkel. Egyszer Marci azt mondja nekem, hogy most anya fogja meg az ernyőt és sétáljon vele. Ahogy kivettem a kezéből az ernyőt, Marci leugrott a teraszról és nyíl egyenesen elkezdett rohanni a kerti tó felé. Mondanom sem kell, én ugrottam utána, de már késő volt. Marci megállás nélkül, nyíl egyenesen belevetette magát a kerti tóba. Rögtön elmerült...én ruhástól szintén ugrottam utána, de olyan zöld volt a víz, hogy nem láttam a gyereket. Szerencsére akkot pont feljött a felszínre, én meg megpróbáltam elkapni, de kicsúszott a kezemből. Megint elmerült.....én persze a víz alatt kutattam utána. Akkor szerencsére megint feljött a felszínre, így meg tudtam fogni a kantáros gatyáját és azzal a mozdulattal kihajítottam a partra. Rohantam vele a szobánba, tettem a melegvíz alá..........Utána egy fél órával olyan rosszul voltam, Gabi alig tudott megvígasztalni. Marci jól van szerencsére, de én totál kivagyok, ha belegondolok.....Pedig ott álltam mellete fél méterre......
na később még jövök, de Marci épp az apját kardozza......meg kell mentenem valamelyiket
Koda