Új privát üzeneted érkezett!

hát ez nem sikerült...
;o(
Vendég

Kép
Kép
Kép
azt hiszem rájöttem...
Vendég

Sziasztok!

Juca! Nagyon aranyosak vagytok a képen!!! Kép Igazi összeillő pár! Milyen bálna? Így vagy jó ahogy vagy!

Vicca! Üdv közöttünk! Szerintem a legjobb helyen jársz babaügyben. Itt mindenki nagyon segítőkész és remélem somindenre választ kapsz ami foglalkoztat.

Réka! Köszi a bíztatást, de sajnos biztosan nincs itt senki a pocakban. De már nem búslakodom.
Sőt, kérek miondenkit, akinek esedékes, küldje a mensit nekem, szívesen átveszem!!Kép Azért is örülök, mert legalább kicsit lerövidült a ciklusom.

Unique, most már lerakhatsz 1 cn-re. Még picit ugyan, de megjött.

Pusza

Kép

Kép
adriana

Duddu Kép
Éjjen, éjjen, éjjen Kép Ügyes vagy Kép
Köszi a drukkokat Kép
Nem biztos, hogy csak a néptánc teszi, hogy ilyen vékony vagy. Én bármit eszem nem bírok meghízni ( amit azért annyira nem is bánok Kép )

Juca Kép
Akkor még nincs veszve semmi Kép
Nagyon szépek vagytok! Egyátalán nem vagy bálna Kép
Bár igaz, hogy hozzád képes egy gebe vagyok Kép A 168 cm-hez mindössze 45 kg vagyok Kép

Adri Kép
Nagyon igaza van a párodnak! A lazitást még nekem is gyakorolnom kell, de bízom benne, hogy idővel ezt is megtanulom Kép
Azért ne tünj el nagyon, jó?
Nagyon sajnálom Kép Fel a fejjel!
Jó mulatást a lagziban Kép

Hukmukk, Vicca Kép
Üdv köztünk Kép Mielőbbi babásodást!
Kérdezzetek bátran, szívesen válszolok, amire csak tudok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

A kirándulásról annyit, hogy nagyon szívesen mennék, és azt hiszem menni is fogok. Csak a kisördög belecsücsült a fejembe, ugyanis az jár folyton a fejemben, amit a doki korábban ezzel kapcsolatban mondott. Persze, ha esetleg nem mennék, nem dőlne össze a világ. A baj csak az, hogy egy csoporttal együtt kellene mennem, aminek én vagyok a vezetője... Kép vagy Kép Utánpótlásról már gondoskodtam, de a mostani érzéseim szerint mégiscsak megyünk. Na nem akarok nagyon "fantáziálni", majd talán 1 hét múlva kiderül... Kép

Annácska!
Én is nagyon imádom a Micimackóékat! Olyan édesek... Abban biztos vagyok, ha majd egyszer kisbabánk születik, biztos sok Micimacis dolgot veszünk neki. Kép

Adriana!
Sajnálom, hogy ilyen érzésed van! Kép Igen, én is nagyon örülnék egy márciusi babának, hisz én magam is az vagyok... Kép De szerintem teljesen mindegy, hogy mikor születik, a lényeg, hogy legyen!!!!! Kép Egyébként az április, május, június is nagyon szép hónap... Akkor meg már talán jobb idő is van, vagyis nem kell olyan nagyon felöltöztetni a sétához! Nincs igazam? Kép Tehát ne kenődj el, ha most nem jön össze, ez csak azt jelenti, hogy a babátok nem márciusi akar lenni, hanem mondjuk augusztusi... Kép Bocsi, lehet, hogy nem én vagyok a legjobb vigasztaló, hisz nekünk ez az első próba, és nem igazán tudhatom, hogy mit érzel Te, akinek már korábban nem jött össze. Kép De ezért én nagyon drukkolok ám Neked!!! Kép

Üdv Vicca, Isten hozott! Kép

Réka!
Nem hiszem, hogy a néptánc olyan nagy baj lenne. Van-e esetleg alkalmad egy rövid időre "pihentetni" a táncot? Ha igen, akkor tedd meg és remélhetőleg kiderül, hogy anélkül sikerül-e a babának összejönnie. Kép

Most ennyit tudtam írni, hisz mennem kell, vár a párom.

Puszika
Zsu

Zsu
valér

Annácska!
Nagyon nem fogok eltűnni, csak kevesebbet jövök. Azért igyekszem képben lenni, mert nagyon érdekel hogyan alakul a sorsotok. Remélem a nyár meghozza a babókat! Kép

Zsu!
Köszi a vígasztalást! Nem vagyok már elkenődve egy cseppet sem! Ez nálam csak 1-2 napig tart, amikor rájövök, hogy megint nem sikerült.És lám, még csak ma jött meg, de máris sokkal jobb a kedvem. Új hónap, új remények! Nem igaz? Amúgy meg olyan jó dolog gyereket csinálni.... KépKépKépKép

Puszka
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Tök jó ilyen aktivitást látni hétvégén is!
Én eddig Forma 1-el voltam elfoglalva Kép
De indjárt visszaolvasok!!!!
Semmi más dolgom nincs! Most én vagyok kényeztetve! Kép

Sziszka

szisszka

Adriana
Örülök, hogy jól vagy! Kép
Nekem is megjött, ebben a hónapban csináltam ov.tesztet is, elvileg jókor is voltunk együtt...
ráadásul "biztató jeleim" is voltak.
De úgy döntöttem, hogy nem akarom elkapatni magam, ebben a hónapban ov teszt se lesz... aztán majd meglátjuk! Kép
Sok sikert nektek erre a hónapra!
Így is kell, felfogni, új hónap, új remények!!! Kép
Páromnak is ezt magyaráztam tegnap, mert eléggé el volt kenődve szegénykém.
Viszont nagyon aranyosan viselkedik, semmit nem enged csinálni, azt mondta, most ő kényeztet engem! Kép

Vicca
Üdv nálunk!
Én is nem olyan rég keveredtem ide a lányok közé, de imádom őket! Kép Hidd el, hamarosan ki fogsz itt igazodni!!! Kép
Mielőbbi babásodást kívánok neked is! Kép

Juca
Majd mesélj milyen volt a lagzi! Kép
Mi is megyünk majd augusztus közepén, már nagyon nagyon várom! Kép Asszem 4 éve voltam utóljára nagynéném esküvőjén.
Egyébként nem értem milyen kisbálnáról beszélsz?!
Megnéztem a képet, nagyon nagyon szépek voltatok!!! Kép
Na én meg törpének érzem magam!!! 165 cm Kép
Én egyébként 48kg-ra beálltam 14 évesen, és 19 éves koromig annyi is voltam. Aztán összeköltöztem a párommal, és hirtelen azt vettem észre, hogy 65kg vagyok! Kép (Hát igen, az átkozott jó főztöm! Kép )
De mostanában 55-57 között ingadozom...
Na, nem is tudom miért írtam ezt így le... bocsi a kitérőért...

Réka
Nekem az a szerencsém, hogy az unokahugom tavaly fejezte be a divattervező sulit! De amikor elkezdte, már akkor megígérte, hogy ő tervezi és készíti majd a ruhám! Kép
De egyébként is, ha megálmodok egy ruhát, akkor ő azt megvarrja nekem!Szóval jó dolgom van Kép

Zsu
Szerintem is jó döntés, hogy elmész a kirándulásra! Kép

Bocsi, h valakit/ valamit kifelejtettem...elég szórakozott vagyok ma Kép valószínűleg ezért is írtam ilyen nagyon sokat! Kép Bocsika is miatta! Kép

Sziszka

szisszka

Szisszka!

Szerintem is erre lenne szüksége sokunknak. Kis lazításra, megpróbálni nem foglalkozni túlságosan a témával. Biztosan nehéz, de sikerülhet. Az ov. tesztet én azért lesni fogom, de ez a max. amit az ügyért teszek, atöbbi mejen a maga útján... Szerncséd van ilyen psival, az enyém is sokat kényeztet. Kép

Most már "rendesen" megjött, hasfájással együtt.Kép

Mára lépek, megyünk a hugomékhoz vendégségbe. További szép délutánt mindenkinek.

Puszka
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a bíztatást!

Adriana
Ti is nagyon helyesek vagytok a pároddal!
Sajnálom, hogy nem sikerült Kép, viszont le a kalappal előtted a hozzáállásod miatt!!! Ne is szomorkodj, látod milyen sok kedves ember van, és mind szorítunk
nektek! Ez olyan, mint a testőrök: "... egy mindenkiért, mindenki egyért!"
Előbb, vagy utóbb pedig biztosan megérkezik a pocaklakó!!! A párodnak is tökéletesen igaza van, az nem biztos, hogy jót tesz, ha görcsösen akarjátok, tessék inkább lazítani!

Szisszka
Sajnálom Kép, de, ahogy Adriana is mondta, nem kell elkeseredni, gondolj inkább a dolog kellemesebb részére Kép, aztán majd csak sikerül!!!
Én is nagyon szeretem a boxereket.
vicca

Egyébként még mi is most akarjuk elkezdeni a project-et. Eddig még éretlennek tartottuk magunkat a feladatra, de így 30 felé közeledve lassan már el kellene kezdeni próbálkozni, hisz ki tudja, mit hoz még a jövő.
Ki tudja nekünk is meddig kell próbálkozni.
Majd kiderül!

Nagyanyáink idején nem voltak még ilyen, manapság "reklámozott" vitamin készítmények, stb. és mégis itt vagyunk! Viszont olyan kérdésem lenne, hogy szedtek ti valamit, folsav stb.? Érdemes már a terhesség előtt elkezdeni, és mit javasoltok?
Köszi!
vicca

Hát igen Sziszka!
Az nagy szerencse, ha van egy divattervező a családban.
Ez az lányok, pozitív hozzáállás, lazulás, nem györcsölés és csak úgy jönnek majd a zebrák!

Valér!
Szerencsére, most egy hónap szünet van az együttes életében, így adott a pihenés, csak mivel nem t'om, hogy van peteérésem, lehet, hogy már lemaradtunk ebben a hónapban. Ki tudja?

Szia Annácska!
Most, hogy mondtad, hogy te milyen hűha vékony vagy, megnéztem a fotód és nagyon ismerősnek tűnsz. Van ötleted, hogy honnan ismerhetnénk egymást? Hol vagy rendezvényszervező?
És nem is vagy vékony!

Na most irány egy kis házimunka!
Kép
Réka
Vendég

Vica!

Én szedek folsavat, mert azt javasolta a nőgyógyázom, hogy a "várható" teherbeesés előtt min. egy hónappal kezdjem el.
Viszont pont most gondoltam, hogy megkérdezem, hogy nem gond-e az, hogy november óta folyamatosan szedem.
TÖbbet nem tudok a kérdésről!
És hajrá a babaprojekthez!

Réka
Vendég

Sziasztok!

Azt hiszem tényleg nem szabad begőzölnünk a baba témára! Persze ez alatt nem azt értem, hogy ne beszéljünk róla, de ez az örökös mindenről tudni akarok, és minden folyamatot kontrollálni, tervszerűen működni... talán ez a hiba!
Bár azt hiszem ezt magunknak köszönhetjük! Akakratosak és türelmetlenek vagyunk mint a gyerekek!
Nyaljuk a sok hülye fogigátlót, mert azt mondták ripsz-ropsz teherbe esik a lányzó, most meg itt állunk és sehol egy ripsz, vagy egy ropsz!
És az egészből a legnagyobb haszna a gyógyszeriparnak van, de idővel lehet, hogy a pszichológusok is jól megélnek majd a témából!
Beszélgessünk, együnk finom egészséges ételeket, egy kis vitamintabletta vagy folsav magában is jöhet, de a programozott házasélet, hőgörbék és egyéb ketyerék szerintem elrontják az egész hangulatát, és egy rakás idegbaj válik belőle.
Természetesen ez csak az én véleményem, és magam is hőmérőztem, PG53 is ott fiókban,no meg ilyen görbe olyan tábla, de nem! És jobb! Nem könnyű, de határozottan jobb!
Találtam új elfoglaltságot is, így mégjobb!
Kistesó pedig jön amikor jön. Annak idején Olivérnél sem mértem semmit, csak annyit tudtam, hogy folsavat tanácsolt doki, és letettem a cigit a projekt előtt.
Életmódot pedig éppen úgy kell váltani, hogy legyen mozgás, így szerintem Réka ne hagyd abba, hioszen évek óta csinálod gondolom. Természetesen többet ne csinálj a megszokottnál, mert a megeröltetés megint más. A normál menetrendet bírni fogja a pici! Jól programozott tapadókorongjai vannak! Hiszen tíz-húsz éve milyen fizikai munkát műveltek az asszonyok a földeken, mégis lett babájuk!

Kicsit filozófikus lettem, de épp ezt gondolom a dologról!

Üdv új lányok!
Tartsatok velünk! Babára fel!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ez a beszéd lányok!
Látom más is kezdi úgy gondolni ahogy én. Lehet, nem véletlen? Mindenesetre hajá a nyugalomért, lazitásért!
Vicca! Köszi a biztató szavakat!
Mindenkinek szép estét!!
És ne felejtsétek,élvezetből, ne babagyártás legyen a tét! KépKépKép

Puszka
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Eszter, először is grat., te aztán jól beindultál! Végülis igazad van!

Réka, köszi a választ! Nagyon jól néztek ki a pároddal, és olyan ismerősek vagytok, vagyis a fénykép, mintha már láttam volna! Medvecki a férjezett neved?

Hello mindenki!
További kellemes hétvégét!
Mindent bele!!!
vicca

Szia Vica!
Igen, Medvecki E. Réka lett a férjezett nevem, korábban Bécsi Erzsébet (Rékaként) futottam.
A fényképből még a rokonok sem kaptak, csak gépen mutogattuk, így kevés az esélye, hogy láthattad volna bárhol. De sosem lehet tudni...

Ironram!
Ezt aztán jól megmondtad! Egyet kell értsek veled, sőt tulajdonképpen hasonlóan gondolkodtam eddig is a dolgokról. Csak a senkivel nem megbeszélhetőt, jó így elvárások, félreértések nélkül kimondani, a kérdéseket megkérdezni.
Mondjuk sokszor eszembe jutott már az is, hogy vajon nem lefele húzzuk-e itt egymást? Vagy egyszer lefele, egyszer felfele... vagy egyeseket lefele, másokat felfele... Kép
Na ebből elég.

Szóval épp azt írtam volna le, hogy azért én most pillanatnyilag bírok agyalni egyensmáson: hogy pl. miért nem mutat OV-tesztem semmit (csak nagyon halványan), mert már napok óta elmúlt a peteérésem, vagy napközben is kellett volna-e tesztelnem.., vagy Pató Pál úr...
De akkor inkább nem írom le, jó? KépKép

Egyébként a néptánccal én is így vagyok, hogy sokkal többet jelent annál (21 éve táncolok), mintsem csak úgy abbahagyjam és várjam a sült galambot. És sok lány esett teherbe már táncolás mellett. Bár volt olyan is, akinek lassítania kellett hozzá. Mindegy most egy hónap nyári szünet van, úgyhogy addig is történhet ez-az...

Egyébként azt gondoltam, az első baba türelemre tanít. Nem így van?
Mármint, hogy hozzászoksz, hogy hiába szereted irányítani magad körül a világot, a családot, vannak dolgok, amiket kénytelen vagy a sorsra bízni. Majd ő szépen megoldja, maximum szólhatsz neki, hogy már készen állsz.

Na, mára én is befejezem a filozofálást és megnézzük az urammal mi lapul a paplan alatt!

Szép jó éjszakát mindenkinek!

Réka
Vendég

Sziasztok!Kép

Megkezdtük a 31.hetetKép
Tettem fel új pocis képeket, tegnap este készítette párom.
(Mea albuma)
Hát szerintem már jó nagyKép

Mindenkinek kellemes vasárnapot és nagyon nagyon sok drukkot küldök pozitív tesztekhez!!!!!!!!

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Először is bocsika mindenkitől, hogy eddig nem jelentkezem, de sajna nem túl sok időm marad még magamra sem a két kis fickó melett.
Teljesen kitöltik a napomat a fiúk.Igaz, hogy egyszerre szopiznakKép, de sajna nem mindig elég nekik, így pótolni kell tápivalKép.Ilyenkor elhúzódik az etetés egy-mésfél sőt valamikor két óra hosszáig.Elég fárasztó.De megéri!!!!!Kép
El sem hiszem, hogy kedden leszünk egy hónaposak.Kép

Mindenkinek kitartást a babaprojekthez!!!
A pocakosok és a babások pedig vigyázzanak a kis családjukra!!!

Ebben az albumokban megnézhetitek a fiúkat:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4265&page=3
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6088

Itt van azért két kép a fiúkról:

Attila:
Kép

Ákos:
Kép

Puszika mindenkinek:

JudytKépKép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt
Nagyon csodállak, és becsüllek, hogy birod a két kis lurkóval!
Megnéztem az albumokat, nagyon édesek a fiúk!!!
Olyan aranyosak, ahogy kommunikálnak!
Nekem még a az együtt útra készen cimű fotó tetszik nagyon! Kép
Nagyon büszke és boldog anyuka lehetsz!!! Kép
És a gyerkőcök is boldogok, hogy ti vagytok a szüleik, látszik rajtuk, hisz a képeken annyit mosolyognak!!! Kép
További jó babázást, és nagyon sok örömet kívánok!!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Penteken nekialltam visszaolvasni, es woedben valaszolgatni. Sajnos kis Atti kozbeszolt. Most megprobalom befejezni, es felrakni Nektek. Addig is mindenkinek koszonok MINDENT. Nagyon aranyosak vagytok. Remelem most nem szol kozbe kis Atti!

puszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ket reszletben irok. Kulonben az Atti ket napja egesz jo gyerek. Polyaba es mozesbe altattuk ejszaka, es ugy 5orat kibirt szopi nelkul. Sot ma egesz nap alszik. Remelem ez igy is marad. A heten itt az anyum es a keresztlanyom. Na a kovetkezoket meg penteken irtam:

Hat sikerult visszaolvasnom, no persze nem mindent. Szeretnem mindenkinek a drukkokat, gratulaciokat, dicsereteket megkoszonni. KOSZONOM! Komolyan megkonnyeztem! Aranyosak vagytok!

Boldog vagyok, is iszonyat faradt. A kis szaros felcserelte a nappalt az ejszakaval. Nappal szopi utan rogton elalszik.Ejszaka meg nem hajlando leszallni a cicirol, igy bevezettuk a cumit, amit nem helyeslek, de muszaj, mert odaig fajult a dolog, hogy ket orat logot a cicimen. Ha kihuztam a szajabol felebredt, es torka szakadtabol visitott. Kisagyban nem hajlando aludni. Jo melyen alszik, erre szep finoman betettuk az agyba, hat nem felebredt. Allandoan ellenoriz minket: alszik, egyszercsak kinyitja a szemet, ha nem lat, elkezd sirni.
Mar emeli a fejet, ha hason fekszik. Ezt mar vagy egy hete csinalja. Van egy zenelo kutyusunk. Azt utogette a kezevel, es az mindig szolt egy kicsit. A kisagyba befektettuk, es addig mocorgott, hogy keresztbefordult az agyba. Imadnivalo!
Tegnap hajnalban kb fel haromtol reggel hatig azzal szorakoztunk, hogy altattam, de vagy a hasa, vagy nem tudom mi miatt, de nem akart aludni. Mondanom sem kell, milyen hulla voltam.
Most alszik, de folyton felkel a poci miatt szegenyem. Atti hazahozta a laptopot, ezert tudok irni Nektek. Nem sokaig szerintem.
Ezen a heten a ferjemet apum valtotta. Rengeteget segitett. Reggel mindig atvitte picurt, es akkor tudtam aludni (na nem sokat csak ket orat, de az fantasztikus volt)
Most ennyit magunkrol. Kozben, míg ezt megirtam 3szor kellett tornasztatni, mert felebredt, es hatalmasakat nyogott.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:57-kor.
seszi

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:58-kor.
seszi

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:58-kor.
seszi

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A vizsgálatokkal kapcsolatban:
Elmentem a dokihoz, akinél szülni szeretnék, és azt hittem, hogy egy csomó vizsgálatot fog csinálni, de csak a szokásos szűrésre került sor.
Én kicsit kevésnek találom, bár nem vagyok orvos! Ti mit tudtok erről?
Gondoltam, hogy a minimum: vérkép, hormon (nekem voltak előtte ilyen téren gondok), vércsoport, ultrahang (lehet hogy kicsi a méhem)

Hukk
hukmuk

Babus, Tundi, Stella!
Koszonom Nektek a tudositasokat. Halas vagyok erte. Megint eszembe jutott az este, amikor Babus ment be este a korhazba Kristofkaval. Hihetetlen, hogy mulik az ido.

Babus!
Kristofka nagyon helyes, mint mindig. Koszonok minden segitseget Neked! Eddig meg meg sem koszontem! Koszonom!
Nyaralas meg szerintem elmarad, majd a ferjem is belatja

Tundi, Stella!
Drukkolok! Nem tudom mikor megyunk le Pecsre, de amig ilyen estenkent, addig nem indulunk. Megigerem Tundi, hogy amig nyaralsz, addig nem megyunk le! Ha jol emlkeszem juli 21-augusztus4 Szerintem marad inkabb augusztus. Akkora talan mar megszokja ezt az eletet. Ezt irtam penteken, de azota valtoztak a dolgok. Nem tudom megyunk-e es mikor. Gondolom tudjatok miert. Majd meglatjuk mi lesz. Hetfon visszuk a pasihoz a kocsit. Hat remelem tartja a szavat.

Tundi!
GRATULA AZ EVFORDULOHOZ! Jo nyaralast kivanok!

Vanda!
Ugy sajnalom, hogy ilyeneken kellett keresztul mennetek. Gratulalok Matehoz, gyonyoru baba!

Seszi!
Annyira aranyos vagy! Olvastam, amiket irtal nekem, koszonom!

Nicol!
Irigyellek az ejszakak miatt. A szopisparnat csak akkor egyszer hasznaltuk. Szerintem nem tesz jot a gerincenek.

Narco!
Vegul sikerult az albumot megnezni?

Annacska!
A sogornomtol kaptuk a macit.
Olyan aranyosak a micis kepek. Lanykaddal mi ujsag?

Juca!
A Jahn Ferencben (Del Pesti) szultem.
Sajnalom, hogy a parod pont akkor megy Amerikaba, de azert en egy picit irigylem ha nem baj. Szep menyasszony voltal! Tetszik a ruhad nagyon

Duddu!
Teged meg nem ismerlek, ez persze az en hibam, mert nem tudok surun jonni mar. Mielobbi babasodast kivanok!

Adriana!
Sajnalom nagyon. Szuper ferjed van! Az en ferjemnek is ilyen volt a hozzaallasa. Nagyon szerencsesek vagyunk, es meg jo paran itt!
Pilis!
Szep a pocakod! Megneztem a kepeket

Mea!
Hat valami tunemeny a babaszoba. Megneztem a kepeket. Nagyon csini kismami vagy, a parod buszke lehet Rad! Hogy megy az ido, mar a 31.het. Gratula. Nemsokara mar Te sem fogsz olyan sokat aludni, na ez persze csak vicc. Nem szamit milyen a gyerkoc, a lenyeg, hogy VAN. A vilag legcsodalatosabb erzese anyanak lenni, es mindenkinek ezt kivanom.

Adriana!
Titeket is megneztelek, nagyon szepek vagytok! Szep menyasszony voltal!

Virag!
Titeket is meglestelek! Szep lesz a lakas! Te is nagyon szep menyasszony voltal!
Gratula a forgalmi vizsgadhoz

Sysy77!
En azt tanacsolom a kresz vizsgaval kapcsolatosan, hogy a teszt konyvet csinald, mert azok lesznek vizsgan is. Nekem kettoszor volt, mert tul leptem a megengedett idot, es elorol kellett kezdeni. Elsore a konyvet tanultam, es epp, hogy sikerult, a masodik vizsgara a teszt konyvbol tanultam es tan csak egy vagy ket hibam volt.

Edinka!
Koszi, hogy irtal, kicsit keson reagalok bocsi.
Mi is probalkozunk a tornaztatassal, ki is jonnek a szelek, csak az a baj, hogy szegenykemet alvas kozben is bantjak. Alszik szepen, es egyszercsak felebred, es elkezd sirni, huzza ossze magat, latszik, hogy pocakja faj. Ezert nem birja ki a harom orat.

Szisszka!
Sajnalom, hogy megjott!

Dbogica!
Udv, mi meg nem ismerjuk egymast. Remelem hamar valora vallnak az almaid!

Narcisz!
Volna egy kerdesem. Szerinted a tejcsit, amit lefejek, azt gyujthetem a hutoben, es amikor tisztes mennyisegjott ossze, akkor ugye lefagyaszthatom? A vedonom azt mondta, csak azt szabad lefagyasztani, amit rogton lefejek. A taroltat max 24 oraig lehet hutoben, es utana csak agyerkocnek adhatom, fagyasztani nem lehet. Na ezzel az a baj, hogy en egyszerre nem tudok akkora mennyiseget lefejni, hogy erdemes lenne fagyasztani. Kionteni nem akarom, Attinal meg van a cickoban eleg, neki nem gyujtogetem. Mit tegyek?

Valer!
Udv, tetszik a nevetek! Gratula a fonokodhoz. Az enyemekrol inkabb nem irnek. Ritka az ilyen, mint a Tied!

Hukk!
Udv, neked is!

Vicca!
Es persze neked is udv!

Unique!
Remelem minden rendben van a vervetellel!

Timi!
Remelem a papad jol van. Udvozlom igy ismeretlenul.

Moni!
Mi van veletek? Nagyon drukkolok am! Nem felejtettelek el.Tenyleg azokat a gyogyikat mar nem szeded ugye, a Medrolra gondolok.

Evik!
Puszi nektek is!

Es mindenkinek akit kihagytam. Ennyi tellett tolem, tobbre most nincs idom.
Nagyon jo a kedvem, mert kipihentem magam. Boldog vagyok nagyon. Mindenkinek gyors babasodast kivanok, aki meg babas, annak pedig boldog varandosagot kivanok.

PUSZI MINDENKINEK!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Seszi!
Koszi szepen, en is hianyollak Titeket. Te olyan kedves vagy velem mindig, annyit nyugtatgatsz, vigasztalsz. Vegul tenyleg gyors szulesem volt, ahogy josoltad. Remelem most a kis Attival is igazad lesz.
Puszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szisztok!

Sziszka!
Tihanyban voltunk, és ott töltöttünk 2 napot, ami csodálatos volt. Gyönyörű időnk volt.

Vicca!
Üdv köztünk.

Duddu!
Hol lehet fénykéoeket nézni rólatok? Márnagyon kíváncsi vagyok 
Egy javaslatom van. Ha 27 naposak a ciklusaid, akkor elvileg a 13. napon van a peteérés, mert az utána köv. 14 nap, nem változik. Ezt írja a tankönyv. Dzereintem is tényleg így van. Arról mindenesetre érdemes lenne megnézni, hoyg van-e egyáltalán. Ez hőmérőzéses táblákkal lehet. Csak felkelés után érdemes, és popsiba, vagy hüvelyben méregetni. Kíváncsi vagyok.

Seszi!
Éppen ezt írtam le a PCO-ról.

Ezvicc!
Anyatejes dolgokban nem vagyok túl jó. Majd egy picit utánajárpk a dolognak. A problémám az, hoyg általában minden védőnő mást mond az anyukáknak. Szreintem másik anyuka biztosan tud segíteni.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

SziasztokKép

Judyt
Nagyon édesek a fiúkKép és tényleg hihetetlen, hogy már 1 hónaposakKép

Judit
A Mecsek babateát nem próbáltátok még? A benne lévő kamilla és édeskömény jó a pocifájásra.
És a babahordozóban csücsülés is jó a pocaknak, mert jól össze tud benne görnyedni. Mi csak "kakiszéknek" hívjuk, mert Kristófka olyan jóízűeket kakil benneKép

Tegnapelőtt mégiscsak elkezdtünk a gyümölcsök kóstolgatását Kristófkával. Először az alma van terítéken, nagyon imádjaKép, nehezen viseli, hogy minden nap csak 1-1 kanálkával kap, fokozatosan emelve az adagot, mert ő legszívesebben mindet megenné egyszerreKép

Íme pár kép az első falatok után:

"Légyszi anyu, kérek még!"
Kép
Kép

És nagyon kis ügyi volt ma a srácKép, segített anyucinak ruhákat hajtogatniKép:

Kép
Kép
Kép

"Jajj, anyu! Sok van még?!Alig bírom már el!"
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Ezvicc!
örülök, hogy jól vagytok! Jó olvasni rólatok!
Pocak
Sok jó tanács van, amit végig lehet zongorázni pocak ügyben, de esetenként csak az idő oldja meg. van aki lefej egy kis előtejet, mert ha abból túl sok van, lehet gond, ami nagyon gyakori, hogy olyan ételt eszel ami nem az igazi, és sajnos egy időre alaposan le kell redukálni a menüt, lehet próbálkozni édeskömény teával, akár úgy, hogy te iszod meg. Így hirtelen ezek jutottak eszembe, de más topikokban minden bizonnyal számtalan okos tanácsot lelsz!

Huk!
Szia! Addig jó, amíg nem kell a vizsgálat! Akkor egészséges vagy! Folsavat, vagy egyéb vitamint szedhetsz, de egyéb nem szükséges. Csak ami az egészséges életmód része, de nem összekeverendő a fogyókúrával. Azt spec. célszerű felfüggeszteni. Nagyobb az esély, ha a normál súlyodnál vagy, mint az "elvártnál".
Vércsoportot és egyéb finomságokat terhesség alatt néznek eleget! Ne izgulj szurnak majd akkor eleget!

Judyt!
Hogy megy az idő! Minden szépet és jót kívánok neked és a babáknak! Hajrá egyszerre szopi! Kép

Réka!
Köszi, ber nem akartam "jól megaszondani"Kép, csak így, hogy nem lesem a hőmérőt, nyalom a PG-t stb, kényelmesebb! Talána amensi sem ejt annyira kétségbe, mert könnyebb elfogadni, hiszen nincs meg a tudat, hogy pont akkor voltunk együtt, és hogy hogy mégsem! Easy! Semmi gond! Úgysem én döntöm el, hanem az a két mókás kedvű sejtecske!Kép

És találtatok valamit a paplan alatt?Kép
Nagyon tetszett!
Nem is rossz ötlet! Hogy mondjuk úgy, hogy semmi képp sem akciót mondunk? Hm?

Na megyek bütykölni a másik gépre!

Jó éjt!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Babus!
Teat meg nem probaltunk. Lehet mar ilyen picin is? Hat ezt en mar nem ertem. Multkor meg pont azt mondtak, hogy 4hoig nem lehet, csak forralt vizet. Hat most akkor mit lehet?
Kristof nagyon edi, es olyan nagy mar. El sem hiszem, hogy mar ekkora. Nemreg meg azon paraztal,hogy miert nem mozog a pocakodba Kép Hihetetlen, hogy mulik az ido. Lassan diplomazik Kép
Szerinted mi a helyzet a tejlefagyasztassal. Gyujtogethetem, vagy rogton fagyasszam? Mit csinaljak, ha 3ho mulva meg mindig van tejcsi, ezeket meg ugye csak 3hoig lehet fagyasztani? Nem akarom kidobni majd.

Gyerekek, marha jol erzem magam. Attit megfurdettuk es most alszik. Remelem reggelig Kép Most olyan, mint a regi idoben. Azt csinalok, amit akarok.

Narcisz!
Anyukaktol ugy tudom, hogy lehet gyujteni. Uncsitesom egesz nap gyujtotte. Viszont orvosi szemmel, nem tudom mi a helyzet. Ugy tudom, hogy hamar szaporodnak benne a bakteriumok, ezert kell rogton fagyasztani.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Csak pár percem van, sietek, de benéztem még hozzátok.

Ezvicc, Babus! Találtam egy jó képet, így képzellek el titeket netezni baba mellett. KépKépRemélem nem veszitek rossz néven, de olyan jópofa, nem hagyhattam ki! KépKépKépKép

Kép

Seszi! Köszi a bíztatást, remélem igazad lesz. És ígérem, ha ritkán is jövök, képeket igyekszem küldeni nektek jókedv csinálónak! KépKépKép
Ez most neked szól:
Kép

Jövő hét elején már elmúlik a mensim, úgyhogy addig jövök, utána már ritkábban. Remélem mindenki elküldte nekem a felesleges mensiét, és hamar megérkeznek a zebrák!!

Jó éjt mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Lányok!

Ajánlottak nekem egy homeopátiás szert, a neve: Mastodynon. Ketten is egy hónapon belül estek teherbe a segítségével. Ismeri valaki? Annyit tudam meg róla, hogy receptre kapható és nem szeretném a dokimat megkérdezni, mielőtt nem tudok többet, nehogy bolondnak nézzen...

Ezvicc!
Én is üdvözöllek! Ilyen aktivitás mellett hamar megismerhetjük egymást!

Mea!
Ez a babaszoba nagyon helyes. Bevallom kicsit irigykedem az állapototok miatt, de remélem hamarosan mi is itt tartunk majd.

Szia Babus!
Szerintem lehetne fotómodell a piciből, annyira fotogén. Néha legalább hozna a konyhára, nem? Pont most beszéltük egy barátnőmmel, hogy nyithatnánk gyerekmodellügynökséget. Amúgy egy pár éve tanulok fotózni.

Szia Narco!
Aost jöttem rá, hogy hol a fenében vannak az albumaitok. Szóval jól megnéztem, akit csak tudtam és hamarosan én is felrakok néhány képet, jó?
A ciklusom csak legutóbb volt 27 napos, korábban nem igazán, ezért nem feltételeztem, hogy most is ennyivel számoljak, de valószínűleg ez lehetett a gond. Mindegy a teszt elfogyott, így alkalomszerű a paplanalánézés, s ettől még nem kevesebb, mint teszttel, tehát mindegy..
Ez a hőmérőzés popsiban, vagy hüvelyben elég szörnyen hangzik. Ti már próbáltátok?

Judyt!
Tündériek a fiúk! Ilyeneket mindenkinek!
No meg kislányokat is!

Valér!
Tényleg ritka az ilyen főnök!
Becsüld meg!

Szia Ironram!
Akkor vezessük be a akciózástiltónyelvjátékot!
Imádom a nyelvújítást!
Ezért ma is hamar befejezem irogatásom, mivel OV teszt hiányában nekem kell megvizsgálnom mennyire érettem meg a gyermekáldásra. Persze megkérdezzük apjuk "tökmagjait" is... Kép

Jó éjszakát!
Réka
Vendég

Sziasztok!!!

Párom elment dolgozni,úgyhogy egyedül vagyok... valamikor hajnalban jön haza...
Unatkozom, a kutyusok is alszanak, bezzeg most nem akarnak játszani!!! Kép

Mea
megnéztem az albumod!
Mekkora szép nagy a pocakod!!! Nagyon szép kismami vagy!!! Párod biztosan nagyon büszke!

Seszi Kép
Hát jó! akkor egyezzünk ki 1-1ben, ok? Kép

Judit
Hát nálatok se egyszerű az élet!
Szerintem azt a teát lehet. Ha emlékeim még jók... tesóim is kaptak kamillás köményes teát!
Sőt asszem az alapból benne volt ilyen "babacsomagban", amit anya a kórházban kapott... bár ennek már 12 éve Kép

Nárcisz
Biztosan nagyon jó lehetett!!! Kép
Tihany szép hely, mi múltkor jártunk arra, de csak átautóztunk rajta. Páromat próbáltam rávenni, h menjünk be az Apátságba, de jött a hiszti, hogy nincs parkolóhely. Persze metál pulcsikért meg pólókért megállt volna! Kép
De végülis nem panaszkodhatok, mert körbeautózuk a balcsit! Kép

Babus
Kristófkától be vagyok halva!!! Kép
Nagyon tündéri! Kép
Úgy örülök,amikor teszel fel róla képeket!

Eszter
Látom neked is a laza hozzáállás jön be mostanság!!! Hajrá!!! Kép

Adriana
Szerintem a kép találó! Kép
Drukkolok, hogy hatásos legyen a taktikád, és mielőbb meglátogasson a gólya!!!

Sziszka

szisszka

Adriana!

Szuper ez a kép!
Aktív lazulást kívánok!
Remélem lelkes zebrafotóval térsz vissza!

RÉka
Vendég

Sziasztok Kép
Réka Kép
A kérdésedre inkább emailen válaszolnék, ha nem baj Kép
Egyébént hidd el, hogy vékony vagyok, nézzd meg az albumomban van kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1443&page=1&image=27866

Seszi Kép
Már nagyon hiányoltalak Kép
Sajnos nekem is rengeteg munkám van, de azért néha be-be nézek Kép

Judit Kép
Szegény Atti Kép előbb-utóbb biztos jobb lesz a pocija, aztán majd ti is kipihenhetitek magatokat Kép

Eszti Kép
Olyan jó olvasni amit írtál Kép
Tényleg nem szabad mindent alárendelni a vágyainknak.
Lesz kistestvér előbb vagy utóbb és kész! Csak pozitívan Kép

Judyt Kép
De jó, hogy jelentkeztél! Gondoltam, hogy nagyon be vagy fogva, ezért is nem zavartalak Kép
Annyira édesek a fiúk Kép Komolyan elsírtam magam ahogy a képeket nézegettem!
Azért így belegondolva nem tudom hogy boldogulnék a helyedben, de nagyon szerencsés vagy! Van két gyönyörű, vidám fiád és egy szerető férjed, aki imád benneteket! Hát kell ennél több?
Sok puszi nektek!

Babus Kép
Nem lehet elég korán kezdeni a házimunkához való szoktatást Kép
Olyan nagy már Kristófka! Hogy rohan az idő Kép

Mea Kép
Te jó ég, már a 31 hét? Ez hihetetlen!
Nagyon szép szobát rendeztél be a kicsinek, és látom te is Micimackó párti vagy Kép

Mindenkinek Szép Álmokat Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!

Tudom, hogy egy ideje inkább csak olvastalak Titeket, de most "muszáj" elújságolnom Nektek, hogy ma reggel MEGLÁTOGATOTT EGY ZEBRA!!!!!! KépKépKép ALIG BÍROM ELHINNI!!!!!!!!

Unique, esetleg visszakerülhetnék a táblába? KépAdatok: 28 év, Szeged, ciklus hossza: 25-37 nap, ma vagyok a 32. cn-on. Előre is köszönöm és hasonlóan gyönyörű napot kívánok Nektek!!! KépKépKép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Réka!
Aki hőmérőzik, az mind így csinálja, vagy csinálta. Ha nem akkor nincs értelme az értékekenek, mert csak köpenyhőmérsékletet lehet mérni. Ha nagyon sokáig nam jön meg a baba, akkor szerintem 3-4 hónapig érdemes csinálni, hogy kidereüljön, van-e egyáltalán peteérés.

Sziszka!
Az elmúlt 1 évben sokat fejlődött a Balaton, és környéke. Mindenképpen érdemes lemenni oda. Mi szombaton mentünk, és vasárnap jöttünk. Anniyra csodálatos volt. nem gondoltam, hogy ilyen jól fogjuk érezni magunkat, és egymást. Szinte mindent kipróbáltunk, át is hajóztünk Füredre, ami még szebb. Hát teljesen elájultam a dologtól. Nagyon szép, nagyon szép... KépKépKép

Timika!
Gratulálok, ez igazán nagyon jó KépKépKép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Köszi Nárcisz, aranyos vagy! Kép

Unique Kép Azt kifelejtettem, hogy a babaprojekt kezdete: 2005. január.

Puszi mindenkinek! Timi

KépKép

KépKép
timika

SziAnnácska!
E-mail címem:
remedvecki@intrend.hu

Háát az igaz, hogy vékonyabb vagy, mint gondoltam az arcod lapján, de nagyon nőies.
És a kislányod tündéri!
Várom a mailt.

Narco!
Tyű, akkor még nagyon sok mindent nem tudok. Ezért nem értettem, hogy tudtok ilyen tutti hőmérsékleteket mondani, mikor nekem kétszer egymás után különbözőt mér.

Amúgy, ha OV-teszttel kimutatom az LH-csúcsot, az még nem tutti, hogy van peteérés? Persze jelen hónapban még a csúcsot sem sikerült kimutatnom. Csak nehogy most nekiálljak stresszelni....Kép

Timika!
Tiszta szívemből gratulálok! El sem tudom képzelni ezt az érzést, pontosabban már sokszor elképzeltem, de mindig azt gondolom, hogy nem olyan lesz.
Aztán ki ne ugorja bőrödből! Még szükséged lesz rá! Nyugodt, boldog 9 hónapot kívánok!

Réka
Vendég

Timika
Gratulálok mégegyszer, és sok boldogságot! Kép

Nekem természetesen megint nem kellett tesztelnem. Szombaton leesett a hőm és vasárnap meg is jött. Nekem tök mindegy hoyg hiszek benne vagy nem, tök esélytelen a dolog.
Tegnap megbeszéltük a párommal, hogy most már biztosan dokihoz fordulunk augusztusban, és elkezdjük a vizsgálatokat...

Unique
Légyszi javíts a táblában, ma 2. cn. Köszi!

Tündi
Vendég

LányokKép
Hihetetlen, hogy mennyit írtatok hétvégén!

TimikaKép
GRATULÁLOK!!!
Micsoda visszatérés!!!

JuditKép
Örülök, hogy volt időd jelentkezni! Jó, hogy Atti kezdi megszokni a világot és tudsz néha jönni!
Nagyon kíváncsi vagyok már rátok, de kibírom, amíg nem jöttök.
Vigyázzatok magatokra!!!

BabusKép
Mondtam már, hogy Kristóf tündéri Kép???

SesziKép
Köszi a drukkokat, nagyon rám fér!
Egyenlőre nem érzek semmit és ettől kezdek parázni!
A múltkori stimunák, ennyi szuri után már rendesen feszült a pocakom!
Már csak két nap és kiderül!
Eddi gis kibírtam a sok várakozást, ezt is ki fogom bírni!

Üdv az újaknak!
Nagyon jó kis csapat ez!

JudytKép
Nagyon szépek a fiúk!
Remélem hamarosan Ti is ki tudjátok alakítani a tuti napirendet és akkor lesz időd pihenni egy picit!

Stella

Kép
stella9

Timi!

Szívből gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok!!! Mikor mész orvoshoz?

Tündi!

Annyira sajnálom...Kép Azért jó, hogy nyaralás alatt adhattok magatoknak még egy esélyt, és csak utána fordultok orvoshoz. A kikapcsolódás meghozza majd a zebrát!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

TündiKép
Tudod, hogy mennyire asjnálom! De ez sajna nem segít rajtatok!
Most csak a nyaralásra, pihenésre és szórrakozásra gondoljatok és a doki ráér majd akkor, ha hazajöttetek és nem jön veletek egy zebra sem!
Kitartás neked ehhez a héthez!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Szép jó reggelt Mindenkinek! Kép Azt hiszem a legszebb napja mégis Timinek van! Kép Szívből gratulálok a kis zebrához!!! Kép Bízom benne, hogy hamarosan mi (a zebrákra váró társaid) is követni fogjuk a példádat! Kép

Igen, már én is olyan sokszor elképzeltem, hogy mi lesz, ha kiderül... Mit fogok akkor érezni??? Egy dologban megállapodtunk a férjemmel. Õ annyira imádja a pici babazoknikat, hisz annyira édesek Kép, hogy azt kell majd vennem, és így tudatni vele a "hírt"! Kép Nálatok hogy történt mindez? Ti hogyan mondtátok meg a párotoknak?

Sokszor írtatok már a képekről, albumokról, amiket megnéztetek. Hát én is kíváncsi lettem, így keresgettem egy kicsit... Néhány albumot sikerült megtalálnom, és el kell mondjam, nagyon nagy ötletnek tartom, hogy van lehetőség így megismerni egymást. Már csak azért is, mert maga a név még nem sokat mond, az az igazi, ha párosul hozzá egy arc is! Kép Nos, Adriana, Mea és Annácska albumát sikerült megnézem. Nagyon helyesek vagytok mindannyian. Kép

Mea! Akkora pocakod van! Csodaszép!!! Kép Mikorra vagy kiírva? Hisz már hamarosan itt lesz az idő... Kép Mellesleg nagyon szép kis "kuckót" rendeztetek be a csöppségnek! Kép

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Kinek van még albuma itt a Babaneten? Olyan szívesen megnézném, de arra sajnos nincs időm, hogy az összes albumot végigböngésszem és megtaláljam a Tieteket! Szóval, van még mit nézni...? Kép
Majd alkalomadtán én is teszek fel képeket rólunk.

Ja Réka még Neked szeretnék valamit üzenni. A kolleganőm, aki szintén foglalkozott a hőmérőzéssel, azt mondta, hogy ő a nyelve alá tette a hőmérőt reggelente. A leírások alapján ez is lehetséges! Ez kevésbé körülményes... Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Judit!
Örülök hogy jelentkeztél! Az eti alvás előbb-utóbb minden babánál beáll, csak türelem. A pólya vagy a hálózsák hasznos lehet, a lánykám is csak hálózsákban volt hajlandó éjszaka hosszabban aludni eleinte.
Pocak: Mi is nagyon hasfájosak voltunk, nekünk a tea nem jött be, de ha csinállsz azt is forralt vizzel kell. Nekünk az Infacol szuszpenzió vált be, a gyógyszertárban vény nélkül kapsz. Minden etetés előtt kell adni neki. Összegyűlyti a levegőket így könnyebb büfizni és pukiznia is. Barátnőmék a Grippe water vizet adják a kicsinek evés közben egy kanállal, az is hascsikarás ellen van. Az utóbbi 1 hós kor után szabad, a másikat ujszülött is kaphatja. Amúgy én iszok tejcsitermeléshez gyógyteát és abban is van édeskömény, lehet hogy az is segít.
Fagyasztás: én is 15 órán keresztül gyüjtögettem a tejcsit és utána fagyasztottam le.
Remélem segítettem! Kép

Judyt!
Jó újra hallani rólad! Nagyon arik a kisfiúk. Csak gratulálni tudok hozzájuk és a türelmedhez. Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Timi!
GRATULÁLOK!!!KépgYÖNYÖRÜ 9 HÓNAPOT KÍVÁNOK!!!

Tündi!
Annyira sajnálom, szerintem nem mi döntjük el a Babák "idejét", akkor érkeznek, mikor aarnak, de remélem már nem váratnak meg minket nagyon!!!KépSzép nyaralást kívánok, remélem feledteti a mostani bánatod!!!Kép

Annácska!
Megnéztem a képeidet, hq tényleg nagyon vékony vagy!Annamari olyan édes!!!Kép

Babus!
Kristóf milyen kis segítökészKép!Nagyon helyes kis pasi még mindig!

Stella!
Én is drukkolok ám Neked, sokat gondolok Rád, hogy minden rendben legyen!!!Kép

Judit!
Örülök, hogy írtál, gondolom, hogy most nem ez az elsö dolgod, így még jobban esett, hogy jelentkeztél!!!Sajnálom, hogy fáj Atti pocija, én is a köményes teát hallottam gyógyírként!

Judyt!
Megnéztem az összes képet, nagyon édesek a Fiúk!!!KépKép!Gondolom, hogy 2 picurral még kevesebb idöd jut mindenre, de biztosan nem bánod!!!KépJó, hogy van segítségedKép!Mégegyszer szeretnék gratulálni és le a kalappal elötted!!!

Mi a hétvégén Dobogókön voltunk, kirándultunk egyet, pont nem esett az esö, olyan szép volt!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy egyszerűen nem tudom visszaolvasni. Az újakat üdvözlöm!

Timka! Kép
Gratulálok! Tök szuper kezdés ez így hét elejére! Kép

Tündi
Erre nincs mit írni. Sajnálom. Kép

Judyt
Cukik a fiúk, és milyen aprók! Kép

Babus
Ez már lassan kimeríti a gyermekmunka fogalmát! Kép

Én tegnap elkezdtem barnázni, meg jó pár napja mensi szerűen görcsöl a pocim, így remélem megjön még ma vagy holnap és kezdhetünk mindent előröl! (Aztán persze nagyon csalódott leszek, ha nem sikerül.)

Majcsi

Majcsi
majcsi

Lányok!
Ne haragudjatok nem tudtalak visszaolvasni titeket..egy dolog azért megragadta a szememKépTimi gratulálok nekedKép

Aki gratulált a vizsgámhoz azt nagyon szépen köszönöm.

Most egy kicsit önző leszek, mert egy nagyon nagy kérdésem lenne.
Tudjátok rendszeresen mérem a hőmet és ez alapján minden rendben van és mégis az ovulációs teszt még a 15.napon sem mutatott semmit.(Babymark) Már 3 napja van rajta 2 csík de nagyon halovány alig észrevehtő és elvileg erősnek kellene lennie.
Ma vagyok a 16. napon, félre tettem egy kis reggeli vizeletet és veszek egy újabb csomag tesztet. A kérdés az szerintetek lehet, hogy még ezután lesz?
Billings alapján semmi..

A hőgörbe:

<!--attachment: h_m_rs_klet2-240422.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*197.3**h%f5m%e9rs%e9klet2%2ebmp --><center><pre>
Kép
hőmérséklet2.bmp (197.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
Ovulációs tesztet a 6., 9.,13.,14.,15. napon csináltam eddig. Na mi a véleményetek?
Előre is köszönöm.
Virág
Ígérem, ha lesz egy kis időm visszaolvaslak titeket.
Virag2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?