Új privát üzeneted érkezett!

Mondjuk mikor én szültem, ketten voltunk csak. Én a középsőben szültem, de közben megjártam a kádat is Kép.
Ja, egyébként az a közös, az nem olyan, mint a régi közös volt Kép, szerintem teljesen kultúrált (mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire kényelmes).
zsana75
 
 


Kedves Damami!
A Bábinszky doktornőről, csak jót tudok mondani. Mások akiket ismerek és szintén nálla szültek, ugyanígy vannak ezzel. Én egy rendkívül humánus gondolkodású, kedves nőnek ismertem meg, aki nem mellékes, szintén nemrég szült (amikor én a lányomat, ezért kerültem a gyerekgyárba). Előre megbeszéltem vele mindent, szülési tervet készítettem, kértem, hogy lehetőség szerint gyengéden születhessen a kisbabám. Nagyon nyitott volt a témára, maga is így gondolkodik( a császáros félelme, lehet hogy a férjétől eredhet, aki állítólag nagyon császárpárti, lehet ő rémisztgeti a szétnyíló heggekkel). Ja, nem utolsó, ő még mindíg "csak" 5000-et kér a rendeléseken, míg mások pofátlanul elkérik a 8-at is. Mellesleg, ultrahang specialista, állítólag nagyon jó, engem máshogy csak az első alkalommal vizsgált. Semmilyen felesleges, kellemetlen vagy zavaró beavatkozás nem történt egész idő alatt. A gyerekorvosok is nagyon jók, a kórházban működik a magyar szoptatási egyesület ambulanciája, itt nincs még tea sem, lehet a cumit is kiveszik a repi csomagból (ezért azt hiszem a Sarkadi doktornőnek lehet hálát mondani). Minden jót!
marcell
 
 


Sziasztok!
Damami!
Köszi a gratulációt. A fentiekhez én már semmit sem tudok hozzátenni.
Csak még annyit, hogy ne aggódj. Tényleg nagyon szuper minden. És miért lenne éppen akkor front? Erre gondolj.
Amúgy akkor is front volt, amikor én szültem. Tényleg rengetegen voltunk, de még ekkora tömeg sem okozott fennakadást a szülőszobán.

Connie!
Én úgy tudom, 6 hetes kortól már lehet menni tornára. Kedden és pénteken van kettőtől háromig.
Én is szeretnék járni, de még nem jött össze.
Kedden fölhívtam a kórházat, hogy egyáltalán van-e aznap torna és azt mondták, hogy természetesen van, nem marad el. Igaz, nem a gyógytornásszal beszéltem, hanem a terhes ambulanciával.
Szóval, odamentünk Boldival abban az iszonyú hőségben (kocsival ugyan, nem tömegközlekedéssel, de azért akkor is kihagytam volna), csak a Haller utcában tudtam parkolni, mert a kórház előtt már nem volt hely és a torna pedig a B épületben van, a főbejárathoz közel. Úgyhogy végigcipeltem Boldit az egész kórházudvaron a hordozójában, plusz a pelenkázótáska, miegymás. Majd' megszakadtam, aztán szembetaláltam magam a zárt ajtóval, rajta egy papír, hogy a "torna ma elmarad".
Mit mondjak, elég bosszús voltam.
Pénteken elhatároztam, hogy csak akkor indulok neki, ha a gyógytornász szájából hallom, hogy van torna, őt viszont nem sikerült elérnem.

Úgyhogy még nem voltam tornán, de szándékomban áll jövő kedden újabb kísérletet tenni.

Mackoo
mackooo
 
 

 
 

Tudtam, hogy rosszul írtam a nevet, nem Sarkadi, hanem Sarlai doktornő. Szánom bánom a tévedést, dehát az én kisfiam már 5 hónapos. Hát, nyugodt napokat mindenkinek.
marcell
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gyors, kimerítő, megnyugtató válaszokat.
Velem is nagyon rendes mindig a Bábinszki doktornő és tényleg enm mondható el róla hogy pénzsóvár lenne. én még a kútvölgyiben ismertem meg 2001-ben, ő mondta meg hogy kisfiam lesz.Nem Õ volt az orvosom, szülés után mégis odajött együttérezni ( a nem tervezett császár miatt), érdeklődni.Szóval majd beszélek vele természetesen mindenről, biztatóan hangzik ahogy
a szülési tervhez viszonyult.
Ezek szerint a vajúdó sem egy ijesztő valami.
A kútvölgyiben elég rossz tapasztalataim voltak, beöntés után sorba állni az egyetlen wchez, zuhanyzással tessék sietni a kismamának, más is van még, ne tessék itt mászkálni, menjen vissza a függöny mögé,mert megijeszti a többi kismamát..stb.Na itt az istvánban remélem ilyenek nem lesznek!
Mégegyszer köszi az infókat!
damami
 
 


Sziasztok!

Konkrét információkra lenne szükségem Gajdos doktornőröl, irna valaki egy privit?
Ami érdekel: pontosan hol van a rendelője, mikor van a rendelés, mi a bejelentkezéshez a telefonszám és azt mikor lehet hivni. A tarifái is érdekelnek (terhesgondozás, rákszűrés, UH, szülés, van még valami?)
Úgy néz ki, a második babámat várom, s mivel az István kh az utcánk végén van, meg egyéb okokból is kórházváltásra készülök, s az interneten talált infók alapján megpróbálkoznék a doktornőnél.
A cimem: kormi1@vipmail.hu

Köszönöm,
Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Damami,
itt olyan biztos nem lesz. Először is, nem adnak beöntést.Kép Aztán meg nem sürget senki. A zuhanyzóban nem is volt valami nagy forgalom, szép nyugisan le tudtam tusolni, amíg vártuk a dokimat (otthon nem volt időm, mert vérzéssel rohantunk be hajnalban). Mászkálni is lehet, a folyosón is - nekem ugyan nem volt kedvem, de volt olyan kismama, aki kint sétált. Nagyon barátságos az egész.

KépKép
connie
 
 


Mackoo,
Köszi az infot. Akkor hamarosan mi is kipróbáljuk, szerencsére nem lakunk messze a kórháztól.

KépKép
connie
 
 


Virág
Nagyon eltűntetek! Kép
Mi van veletek?
zsana75
 
 


De jó, milyen elégedett mindenki Bábinszki doktornővel! Én is nála szülök szeptemberben, és én is maximálisan elégedett vagyok vele. Én is szeretnék minél természetesebben szülni.
Marcell! Ki a doktornő férje?

Ja, és nem tudjátok kit szokott ajánlani szülésznőnek?

Köszi az infókat!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Az Ungár László, ő a főorvos. A lányuk Vica, 2 éves múlt, mint a kislányom. Én valamilyen Erzsikénél szültem, nem jut eszembe a neve, majd beírom ha beugrik, nem a választott volt, mert ő pont szabadságon volt.
marcell
 
 


Sziasztok!

Lányok, tiszta röhej, de nem találok dokit. Hát senki nem szül aug. végén? Minden orvos akit eddig hívtam szabin van, lesz....
Írjatok nekem orvosokat elérhetőséggel, rendelési hellyel... Légyszi-légyszi! Sürgős lenne.

Köszi
Andi
diandie
 
 


Szasztok!
Marcell, nem Csűrös Erzsike volt az? Egyszer szültem nála én is és nagyon profi.
Andi! Az én orvosom 12 éve ugyanaz: Dr Csermely Gyula főorvos. A magánrendelése a MÁV kórházban van, keddenként. Az assisztensnő telefonszáma, ahol be lehet jelentkezni: Ladányi Tünde 06309364362. Nem tudom augusztusban, de szeretnék Neked segíteni. Mindhárom lányomat nála szültem, és meg vagyok elégedve. Kép
Vezso
vezso
 
 


Andi, elfelejtettem írni, szülhetsz nála az Istvánban természetesen és a Telkiben is.
Vezso
vezso
 
 


Vezso!

Köszi, ma reggel sikerült beszélnem egy dokinénivel, aki ugyan most 2 hétre szabira megy, de utána lesz és be is vállal így a végén.
Szóval úgy tűnik megoldódott a problémám. Kép
De azért köszi még egyszer!

Tudja valaki, hogy most mennyibe kerül az alapítványi szoba?
Andi
diandie
 
 


Tudtommal 10-10 ezer az a kettő, ahol közös a mosdó, és 12 ezer, aminek külön mosdója van. Ha szeretnél ilyenbe kerülni, rögtön szóljál, mikor bekerülsz szülni. Nagy a túlkereslet, de a többi szobában is túl lehet élni a kórházi napokat.Kép

KépKép
connie
 
 


Köszi, azt tudom, hogy szólni kell rögtön a szülésnél, 4 éve is úgy volt amikor az első született. Csak akkor még 8 volt a közös mosdós.
diandie
 
 


Szia Diande! Már írtam tegnap, de nem akart elmenni. Örülök, hogy találtál orvost. Augusztusban szülsz?
Nekem volt lehetőségem alapítványi szobába menni, de meggondoltam magam, mert fél napot egy "normál" szobában töltöttem (várni kellett az alapítványiba)és olyan aranyosak voltak a lányok, olyan jól összebarátkoztunk, hogy végül is nem mentem. Nem is bántam meg, tudtunk egymásnak segíteni és a fájdalmak ellenére is rengeteget nevettünk. Az alapítványiban nagyon egyedül lettem volna. Azt láttam, hogy aki ott volt, állandóan kinn sétált. Persze, az szerencsefüggő, hogy kivel kerül az ember össze. Nem akarlak lebeszélni, csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Vezso
vezso
 
 


Vezso,
Valahogy így voltam én is, amikor én szültem nem volt hely az alapítványiban, és háromágyasba kerültem. Legalább volt kihez szólni. Mikor belövellt a tejem, sztem az egész éjszakát végigbőgtem volna, ha egyedül vagyok.KépCsak az egyik lánynak a látogatói zavartak néha, pontosabban kétszer volt ilyen, de azt ki lehetett bírni.

KépKép
connie
 
 


Én alapítványi szoba hívő voltam és vagyok. Az első szülésemnél sikerült rögtön bekerülnöm a külön fürdőszobás változatba, ott nagyon jól lehetett pihenni. A másodiknál csak az utolsó éjszakát tölthettem ott. Előtte egy 3 anya 3 gyermekkel szobában voltam és kevésbé tudtam pihenni, fogalmazzunk így. Mindenkihez folyamatosan rengeteg látogató jött, engem kifejezetten zavart. Ráadásul a szobánkban az egyik kisgyermek sajnos nem tudott szopizni és gyakran sírt, az anyukájával együtt. Tényleg nagyon sajnáltam őket és próbáltam, mindenki próbált jótanácsokkal segíteni, közben pedig nagyon vágytam az alapítványi magányra. Főleg úgy, hogy előtte 48 órát nem aludtam és közben szültem egy bébit. Kész felüdülés volt, amikor szóltak, hogy végre felszabadult az alapítványi szoba. Persze ez teljesen szubjektív dolog. Vannak barátnőim, akik kifejezetten hálásak, hogy - főleg az első gyermeknél - nem "kell" egyedül megküzdeni az új feladatokkal.

Üdv. Mindenkinek
Mackósajt
mackósajt
 
 


Sziasztok!

Most vagyok itt előszőr és a segítségetekre lenne szükségem!

Én is az Istvánban fogok szülni Dr. Mészáros Lászlónál. Tudtok róla valamit? MIlyen a szülés alatt, mennyire támogatja az EDA-t vagy mennyire nem? Hogyan tudnék szülésznőt választani és tudtok-e ajánlani valakit? Sajnos éppen nyári szünet van a szülésfelkészítésen, így teljesen tanácstalan vagyok. Mennyi a tarifa az egyiknél és mennyi a másiknál? Szóval minden érdekelene!

Első baba lesz és nagyon várjuk, de rettegek a szüléstől, illetve inkább attól, hogy senki nem fog azzal foglalkozni én mit is és hogyan szeretném!

Előre is köszi!
bíbor
 
 


Bíbor,
Sztem ettől ne félj, az Istvánban ez nem jellemző. Főleg ha választasz szülésznőt is, mert a vajúdás nagy része alatt ő lesz veled, az orvos általában csak a végén van bent, a kitolásnál, ill. időközönként megvizsgál.
Az orvosoddal pedig érdemes megbeszélni előre, hogy mit szeretnél, ill, feltenni neki a kérdéseidet, pl. az EDA-sat is.Kép

Egyébként nekem azt tanácsolta a háromgyerekes barátnőm, hogy túl részletesen nem érdemes eltervezni a szülést, hogy pontosan hogyan szeretnéd, mert akkor nagyon nagyot csalódhatsz. Nekem pl. semmi sem úgy alakult, mint ahogy előtte gondoltam, hogy ideális lenne.KépDe az orvosm és a szülésznőm is mindig megbeszélte velem, hol tartunk, mi a teendő, mindenről tájékoztattak, nem éreztem úgy, hogy a fejem felett döntenek rólam. Nem mintha döntésképes állapotban lettem volna.Kép

KépKép
connie
 
 


Szia Connie! köszi a gyors választ, már azt hittem elszúrtam valamit a küldésnél!

A probléma itt van! Eddig a doki mindíg lerázta magáról a szülés témáját azzal, hogy " ráérünk arra még". Most hogy 5 hetem van hátra én voltam az erősebb és kikényszerítettem a beszélgetést. Tudom, hogy mindent a baba dönt el nem én, de úgy gondolom, hogy jobb előre tisztázni a lehetőségeket. Amikor szóba hoztam az EDA-t, akkor azt a választ kaptam, hogy az egyáltalán nem természetes dolog és nem kell rögtön ágyuval kezdeni, különben is ahhoz előzőleg szükséges egy infúzió. Vagyis ez nem kívánság műsor és ne legyek már ennyire gyáva.
Ezért érzem azt, hogy majd a fejem fölött történnek a dolgok. Tudod szeretnék még 2 gyereket, de a szüléseket nem túlélni hanem megélni szeretném és ha lehet fájdalom nélkül, akkor én azt választom!
bíbor
 
 


Bíbor,
Hát ez nem jó, hogy ennyire különbözik az elképzelésetek.Kép Az meg pláne, hogy ez csak most derült ki.Kép De ha ragaszkodsz az EDA-hoz, és nem áll fent semmilyen ellenjavallat, akkor meg is kell(ene) kapnod. Az pedig nem ellenjavallat, hogy nem természetes, kíváncsi vagyok, mit szólna a dokid, ha neki kellene végigcsinálnia.Kép
Én nem kértem fájdalomcsillapítást, de megbántam, legközelebb biztos kérek majd (én is szeretnék még 2 gyereket). A fene se gondolta, hogy ez ilyen veszettül fáj.Kép
Én más okosat nem tudok mondani, mint hogy állj a sarkadra ebben az ügyben. Egyedül szülsz vagy bent lesz a párod is?

KépKép
connie
 
 


Bent lesz Hál'Istennek, bár nem tudom hogy nekem ad majd igazat vagy inkább úgy áll a dologhoz, hogy a doki mégiscsak ért hozzá.
Most kicsit abban reménykedek, hogy Gömbi hamarabb szeretné meglátni az anyukáját és az apukáját, mint 15.-e és akkor szabin lesz. Talán nem okoz majd problémát az ügyisnek az EDA.
bíbor
 
 


Szia Bíbor!
Bocs, én is szólnék, ha nem baj.
Ne izgulj annyira, igaza van Connienak, ha kell EDA és kérsz, biztos kapsz, akár a Te orvosod lesz benn akár más, hidd el. Ennek a kórháznak a szülészete az egyike a legjobbaknak az országban. Hogy néz ki ez a Mészáros doktor? Olyan nagydarab?
Vezso
vezso
 
 


Én pl egyáltalán nem akartam EDA-t, de épp CTG-n voltam, mikor kiderült, hogy fájásaim vannak (bár én nem éreztem), hirtelen magas vérnyomás, fehérje a vizeletben és majd 5 ujjnyi méhszáj. Erre nem számítottam akkor (37. hét). Azonnal bekészítették az EDA-t, én meg tiltakoztam, és megértették. Illetve, azt mondták, ha gyorsan tágulok és hipp hopp itt a baba, akkor nem adják be. Így is lett (harmadik baba), olyan gyorsan megszületett, szerencsére.
Tehát tényleg nem lehet előre tervezni. Az a jó, ha ismered jól a lehetőségeket és ismered a szülésznőd, vele is meg lehet beszélni gyakorlatilag mindent.
Vezso
vezso
 
 


Bíbor,
Ez nem hozzáértés kérdése sztem, mert senki nem érezheti, hogy neked mennyire fáj vagy nem fáj. Főleg, hogy ez elég szubjektív is, attól függően, hogy kinek hol van a fájdalomküszöbe. Szóval sztem ha te úgy érzed majd, hogy kell az EDA, ezt senkinek sincs joga felülbírálni. Pároddal meg legalább meg tudod ezt beszélni, de sztem ő téged fog támogatni, nem a dokit, úgyis teljesen odáig lesz már akkor, hogy valahogy segíthessen neked.Kép

Én alapban elég jól tűröm a fájdalmat, de 9 órán keresztül kicsit sok volt belőle. Viszont a páromnak pillanatig sem voltak kételyei abban, hogy tényleg fáj.Kép Mondjuk a dokimnak se.Kép Az az én hülyeségem volt, hogy "élesben" akartam végigcsinálni.Kép

KépKép
connie
 
 


Szia Bíbor!

Augusztus 15-re vagy kiírva? Én 11-re... lehet, hogy találkozunk a kórházban? ;-)

Nand
nand
 
 


Jaj de jó, hogy ennyien válaszoltatok már nem is izgulok annyira. Azért jó lenne ha már túl lennék rajta és Hegedűs Bíbor képét küldözgethetném nektek! Gyönyörű és nagyon aktív már most!

Köszi a segítséget és ne haragúdjatok meg, ha kicsit később reagálok, de nem mindíg férek hozzá a géphez!

A tarifákról jó lenne még egy kis infó, no meg hogy most így a nyári szünetben hogyan tudok szülésznőt választani, megismerni.
A dokim szerint most kellett volna elkezdeni járni a felkészítésre, de sajna közbejött ez a szünet dolog!

Bíbor
bíbor
 
 


Bíbor,
Megkérdezheted a dokidat, hogy kivel szokott dolgozni, vagy hívd fel a szülőszobát: 455-5736, és kérdezd meg, hogy be lehet-e menni megnézni a szünetben, ott is találkozhatsz szülésznőkkel. Olvass vissza, és ott is találsz javaslatokat, hogy kiket ajánlanak.
Én úgy tudom, hogy a választott szülésznőnek 20-25 ezer Ft-ot szokás adni.

KépKép
connie
 
 


Szia Bíbor!
Újfent jelentkezem, bár látom Connietól kaptál már jótanácsot. Az én szülésznőm Böröndi Zsuzsa volt most márciusban, aki kb 30 éves, szőke, van egy kislánya (tehát már szült, amit fontos tudni, mert már végigcsinálta maga is az egészet). Rendkívűl kedves, alkalmazkodó és tudja a dolgát. Mindent meg lehet vele beszélni. Megmutatja a szülőszobát is. Ha szülőszoba látogatásra mész, írd fel előre a kérdéseidet, mert ott nem biztos, hogy eszedbe jut majd.
Csűrös Erzsikénél is szültem, ő is szuper. Mindenki aranyos a szülészeten és a szülészet maga egy álom!Remélem segítettem valamit.Kép
Vezso
vezso
 
 


És még elfelejtettem valamit: az orvosok tényleg szeretnek együtt dolgozni egy-egy szülésznővel. Pl az én orvosom megadta a szülésznő mobilját, felhívtam és így beszéltük meg a "randit" a szülőszobán. A CTG-t is ott csinálják az utolsó hetekben. Na, ennyi.
Vezso
vezso
 
 


Szia Bíbor!

Én is a Mészáros doktornál szültem, és szülésznönek a Böröndi Zsuzsát ajánlotta, aki tényleg nagyon kedves és aranyos volt.
Csilla
bogacsi
 
 


Bíbor,
Csűrös Erzsike tényleg nagyon szuper, én vele szültem.Kép

KépKép
connie
 
 


Zsana
köszi a hiányolást,írtam a tavaszi topikba.
Ti jól vagytok? remélem sűrűbben fogok tudni jönni...
Virág
villes
 
 


Sziasztok!
Kedves Vezsó! De, tényleg ő volt, mármint a Csűrös Erzsi. De hiába vagyok neki nagyon hálás, azt a repedést nem tudom elfelejteni.
Kép
marcell
 
 


Marcell,
Milyen repedést? Lehet, hogy tettél fel szüléstörténetet, de én nem szoktam őket elolvasni (elég nekem a sajátomKép), bocsi. Viszont kíváncsi vagyok, mivel nála szültem (meg a többieket is majd nála szeretnémKép).

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Igen, augusztusban fogok szülni, 25-re vagyok kiírva.
Én is jól éreztem magam az alapítványi szobában, még apa is ott aludhatott velünk. Meg én nagyon vérszegény lettem, majdnem vért is kaptam, és egy napig nagyon szédelegtem, úgyhogy tök jó volt, hogy egész nap ott volt vagy a párom vagy az anyukám. Szóval ha lesz rá alkalom bizti megint abba megyek.
Üdv
Andi
diandie
 
 


Szia Marcell
Visszaolvastam, azt írod, hogy a szülőágy miatt repedtél? Vagy szerinted a szülésznő hibája volt? Engem is érdekel mi történt.
Vezso
vezso
 
 


Szült valaki Surtya doktornőnél?
sütõtök
 
 


Szerintem az ágy volt alapvetően a hibás, hogy nem tudtam kényelmesen elhelyezkedni, ezért a nekem rossz pozíció miatt, állítólag nem jött rendesen a baba, az Erzsike féltette a kicsit (nagyon pici volt 2500g) és felnyúlt érte, úgymond a kezével utat nyitva neki. Persze, mint írtam, nagyon hálás vagyok neki, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg szükség volt erre, hiszen egy kényelmesebb pozíció, egy párna a fenekem alatt, szerintem ugyanúgy segített volna, de persze ő a szülésznő és nem lehetett ezt előre tudni. Különben felül repedtem, és nagyot, de 3 nap alatt elmúlt a fájdalom, az első babámmal a vágás rosszabb érzés volt, még ha nem is fájt annyira. Tehát nehogy valaki félreértse, ezt lehet sokféle módon értelmezni, nem gondolom, hogy nem jól tette, tuti hogy nagyon jó bába, csak nekem ez rossz volt, de nyílván ő így látta biztonságosnak. Állítólag a szülőszéken van a legkevesebb repedés. Csak azt nem engedte a kicsi baba miatt, ezt nem értettem, kicsit olyan, mintha előre így tervezte volna. Különben a rendes szülőágyon akarta, hogy szüljek, de már nem jutottam át, kár. Szóval nyugodtan szüljetek a Csűrös Erzsinél, még az ágy is lehet hogy másnak meg az a jó, (csak ki sejti előre, a szülésznő?)! A fontos az egészséges kisfiam. Hajrá Csűrös Erzsi!
marcell
 
 


Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak benneteket, de nem nagyon találtam infot Dr. Deák Mihályról. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele kapcsolatban? Esetleg elérhetőség, magánrendelés?

Judit
bebimalac
 
 


Kedves Connie! Mi volt a baj a te szülésednél? De akkor nem a szülésznő?Kép
marcell
 
 


Marcell,
Igazából nem volt baj, csak hosszú volt (11 óra, ebből 9 igazán kemény), és baromira fájt.Kép A szülésznő is, meg a doki is jók voltak, a körülmények is, de én akkor is úgy gondoltsm négy óra vajúdás után, hogy akkor én most inkább ezt abbahagynám és hazamennék.Kép
A tágulás alatt folyton leritkultak a fájások, és ezért nehezen haladtunk, de a kitolásnak is azt hittem sosem lesz már vége, férjem szerint 10-15 fájásra toltam ki manót, én nem számoltam.Kép Összeszedtem egy aranyeret is, a 3 kórházi napom is nagyon gáz volt, alig bírtam mozogni miatta, meg utána is még vagy egy hétig itthon.
Szóval nem mondhatnám, hgy nosztalgiával gondolok a szülésemre, és ezért nem igazán olvasom a mások történeteit se, örülök, ha nem jut eszembe.Kép

KépKép
connie
 
 


CSÛRÕS ERZSIKE mindkét szülésemnél bizonyította, hogy kiváló, tapasztalt szülésznő.
mackósajt
 
 


Marcell
Szerencsétlenül alakult, hogy így berepedtél, sajnálom. Azóta rendbejöttél?

Connie
Nekem az első szülésem volt ilyen hosszú és gyötrelmes (lassú tágulás,a fájások gyengülése - bár nekem nagyon fájt) és a végén fogóval cibálták ki szegény Veró lányomat. Úgy éreztem felnégyelnek és annyira legyengültem, hogy másnap elájulta a kórházi WC-n. Ebbe az aranyér is besegített Kép
Viszont! A második és harmadik szülésem kifejezetten könnyű volt és jó érzés rávisszagondolni.
Úgyhogy lesz ez még másképp is Neked a következő babáknál. Úgy vettem ki, hogy még szeretnétek picikéket.Kép

Csűrös Erzsike tényleg kiváló, mindenkinek tudom ajánlani én is.
Vezso
vezso
 
 


Vezso,
Minket is megfenyegetett már a doktor bácsi a fogóval, erre Ákos gyorsan kint termett.Kép
Igen, szeretnénk még kettőt, aztán vagy könnyebb lesz, vagy jön az EDA.Kép
Erzsikét én is csak ajánlani tudom.Kép

KépKép
connie
 
 


Vezso,
olvastatm, hogy Böröndi Zsuzsa volt a szülésznőd és hogy a dokid adta meg a számát.
Nagyon "dezsávű" érzésem volt és visszaolvastam kicsit.
És megtaláltam, hogy a dokink is ugyanaz Kép.
Én 2003 nyarán szültem velük az első csemetémet és most újra pocakos vagyok, január elejére várható a tesó.

Hogy-hogy az Istvánba jártál CTG-re az utolsó hetekben? Te kérted így? Mert én végig a MÁV rendelőbe jártam - még a szülés előtt 8-10 órával is ott voltam.
Viszont az István lényegesen közelebb van hozzánk, sz'al emiatt nekem is jobb lenne, ha a finish-ben már oda mehetnék.


Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77
 
 


Szia Marcsi!
Örülök, hogy megszólítasz, és gratulálok mindkét gyermekhez! Kép Kép
A CTG automatikusan volt az Istvánban a 36-ik héttől, nem én kértem így. De örültem neki, mert megismerkedhettem a Zsuzsával (előző szülésekkor nem ő volt) és ezen az álomszép szülészeten készítette a CTG-t. Az utolsó alkalomkor előbbre hozta egy nappal és pont akkor kezdtem szülni Kép.
Szóval sztem, Neked is ott lesz a végén a CTG Kép. Nagyon jó fejnek tartom az orvosunkat, már 11 bocs 12 éve hozzá járok. Zsuzsa pedig olyan, mint egy tündér, nem?
Puszi, Vezso
vezso
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?