Hali!
Üdv az újaknak!
Vera, végül a Szent Imre kórház mellett döntöttem, és először a profot hívtam fel, aki elvállalt, így nem próbálkoztam tovább. Remélem beválik majd, és lelkiismeretesen végzi a terhesgondozást.
Igen, hüvelykúpot kaptam, és ma jár le a szedése, holnaptól már nem kell. Hidd el én sem nyavajognék a rosszullét miatt, ha csak magammal kellene foglalkoznom, de a költözés, az ezzel járó fizikai és lelki megpróbáltatások, mellette a 2,5 éves örökmozgó így együtt nagyon megviselnek. De remélem már tényleg nem tart sokáig. Ma is terveztem, hogy bevásárolok, de el sem tudok indulni a kocsival. Vasárnap is, ahogy beléptünk az Ikeába, már rohantam a WC-re, egymás után vagy 4x, utána majdnem összeestem, annyira gyenge voltam, így a vásárlásból nem lett semmi, haza kellett rohanni lefeküdni. Szóval csak ezért ennyire rossz most.
Azt mondják még 2 hét és elmúlik majd, hát nagyon kíváncsi vagyok
Remélem hamarosan Te is megismerkedsz rókakomával, hihi
Bár egyáltalán nem törvényszerű, hogy a terhesség elején végig rosszul kell lenni. Azt hiszem ez is attól függ, hogy az ember éppen milyen lapot húz. Azt mefigyeltem, hogy akik Utrot szednek, mind nagyon rosszul vannak, holott Kovács doki szerint a gyógyszer maga nem okoz ilyen gondot. Az tény, hogy Zsombival nem szedtem semmit és teljesen jól voltam.
Olvastam, hogy mostanában egy kicsit lehangolt lettél a babaprojekt miatt. Tudom, hogy milyen érzés a negatív teszt, de szerintem már nagyon jó úton vagytok és még előttetek van jópár lehetőség, ha most a clostival és adimettel nem jön össze a babó. Meddig vártok az inszemmel, mit mondott Kovács doki? Párodat vizsgálták már?
Nóri, örülök, hogy Téged is 'látni' itt
Szuper, hgy ilyen jól sikerült a nászút, és ahogy az élménybeszámolódból kitűnik nagyon jól érezhettétek magatokat!
Csak így tovább, olyan jó Téged ilyen pozitívnak látni. Örülök, hogy a PhD is már alakulóban van. Még nem írtad, hogy miből is fogsz valójában Phd-zni.
Képzeljétek, újra elvállaltam egy fordítást.
Már fordítottam ennek a szerzőnek egy könyvét, ami Amerikában jelent meg, így most megkért, hogy egy másik művét is fordítsam le. Úgy tervezem, hogy decemberre kész leszek vele, ha 2 hét múlva elkezdem. Nagyon örülök neki, mert a fordítás az, ami igazán érdekel és nagyon szeretem csinálni.
Szilvi, juj, ez nagyon durva, mármint az, hogy ilyen régóta élsz a Bromón
Adimettel is próbálkoztál már? Szerintem is mindenkéépen érdemes lenne felkeresned valamelyik központot. Amúgy nekem is ritkán volt peteérésem, vagyis inkább úgy mondanám, hogy a ciklusok többsége peteérés nélküli volt, de nálam a ciklus maga volt rendszertlen, képzeld a mostani kisbaba is valamikor a 35. nap környékén fogant, amikor már senki nem gondolta volna. Clostival sem sikerült peteérést stimulálni?
Napozni már nem fogok, mert beborult, de legalább huzat van már és jobban szellőzik a lakás.
Tegnap a dokinál megmértem magamat, a 10. héten már -2 kilónál járok. Ez van, majd összeszedem magamat.
Egérke, Nálatok mi újság? Van már valami fejlemény munka terén?
Márti, nagyon remélem, hogy ezúttal sikerrel jártok.
Annyira örülnék, ha már csatlakoznátok!!!! Nagyon-nagyon drukkolok Mindenkinek!
Pirus