Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Klára!
Jobbulást Pankának. Kép Gyertek Kép, legfeljebb addig nem sarazunk, míg gipsz van.
Nyúzás az náluk is van, de ők már nagyon hamar elkezdték. Kép Néha ölelésből lesz birkózás. Kép

Móni!
Üdv itt. Kép
Fiaim már elmúltak 2,5 évesek (ikrek).

Eri
simones
 
 


Simones:
Mi a Hungárián lakunk,pont a Stadionnál.Nemtudom,hogy ti hol,de nekünk a Pillangó játszó van közel.Olvastam,hogy a többiek hova járkálnak,de én nem ismerem azokat a helyeket.Kb. 2 éve lakok itt.

Mzx:
amint olvasod én is ismerkedni szeretnék.Az én babám most 7 hónapos.Szívesen ismerkednék és mennék sétálni,játszóra.

Puszi Hajni!
bumbuli
 
 


Hajni!
Mi a Bosnyák tér közelében lakunk. Itt a környéken nagyon sok lakás épült/épül, ezért sok itt a gyerek. Kép
Azok a játszók sajnos nem felétek vannak.

Eri
simones
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi Eriék közelében lakunk, a Bosnyáktól kifelé. Itt is sok a gyerek, ez sajnos főleg az ovikba meg bölcsikbe való felvétel nehézségeinél nyilvánvaló. Kép
Viszont jó hír: Jankát felvették! Hurrá! Kép
Másik jó hír: egyik napról a másikra szobatiszta lett a hölgy, ráadásul éjjelre-nappalra, kis és nagy dolgokban egyaránt. Alig akarom elhinni, de pár napja egy pelus sem fogyott.
(Ellenben így a készletünk egy csapásra feleslegessé vált - nem érdekel valakit esetleg? Kép)
Eri, ma délután pl milyen nektek? A kis udvarotok mennyire szélvédett?
Sajnos a gipsz péntekig maradt a lányon, szerencsére jól tűri. Már nem fáj neki egyáltalán, csak nagyon lazák a szalagok a karjában, ezért rajtahagyták. Kép A bátyus rántotta meg túl erősen a hugi kezét. Hát ez történt. Amúgy verekedni nem szoktak, veszekedni annál inkább. De azért néha játszanak is együtt azért, ma pl iskolásat. Kép Gellért volt a tanítóbácsi: "Mennyi 10+10? Nem tudod? Akkor kirúglak! Kép" Hát ilyen kedves, szerető testvérek ők. Kép

Hali,
Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Klára!
Ma nem voltunk itthon. Fiúk a nagyinál voltak és ott is aludtak. Először voltak éjszaka nélkülünk. Kép
Holnap itthon leszünk. Kép
Janka nagyon ügyes. Kép

Eri
simones
 
 


Hú Eri, és hogy bírják szopi nélkül?
Amúgy ezt sem gondoltam volna, hogy Janka előbb lesz szobatiszta, mintsem abbahagyná a szopit... Kép Kép vagy Kép
Holnap délután nem jó sajna, sőt igazából akkor már csak nyaralás után, ami vagy 16-ig, vagy 24-ig lesz e hóban.
pusz, K.
klara
 
 


Klára!
Az én mellem rosszabbul bírta, 1 nap után jól bedagadt, ezért elmentem hozzájuk, hogy intézkedjenek. Kép Aztán mentem is tovább, mert dolgunk volt.
Zoli napközben néha a WC-be pisil Kép, de Viki mióta az ujját becsípte, egyszersem ült a WC-re.Kép Ezzel is úgy vannak, mint a beszéddel.
Akkor majd jelentkezzetek, ha megjöttetek. Jó nyaralást! Kép Hova mentek?

Eri
simones
 
 


Mi a Nagy Lajos kir. úti postánál lakunk. A játszótér nálunk még soká fog napirendre kerülni... Kép Először egy olyan sétaútvonalat kellene találni, ahol nem botrányosan rossz a járda. Eddig fel sem tűnt, hogy ilyen töredezettek.

Móni

Kép

Kép
mzx
 
 


Móni!
A járdák állapota miatt néha kénytelen voltam az úttesten tolni a babakocsit. Ráadásul ikerkocsit.Kép
Valamikor pedig azért kellett az úttestre menni, mert parkoló autó volt a járdán. Pedig nekem egymásmöggötti kocsim van, ami ugye olyan széles, mint az egyes. Kép
A nagy postára rendszeresen mentem babakocsival, még a liftbe is befértünk. Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok !

Néhány napig nem néztem rátok és hogy beindult a topic.
Tényleg nem kell nagyon irigyelni bennünket tanárokat, időnként egy kicsit ki kéne próbálni.És higgyjétek el évről évre más, nehezebb és problémásabbak a gyerekek.

Klára! Gratulálok Jankához, ügyi kislány. Nálunk is hasonlóan csinálta Ancsa, először semmi, aztán hirtelen minden tökéletesen.
Melyik oviba vették fel? Remélem nyáron összejön végre egy találka.
Most, hogy itt a vakáció akkorákat veszekszik a két csaj, Ancsa mindig Jucust akarja utánozni, játszanak vele, de csak úgy ahogy ő azt elképzeli, remekül tud hisztizni és iszonyú tud lenni, ha én elmegyek. Mi lesz vele az oviban?


Jucus szerencsésen túl van a már említett köldökműtéten, a nyár legmelegebb napján csinálták, de nagyon gyorsan gyógyult.

Simones! Úgy tűnik, hogy még munkaügyi per is lehet az állásügyemből, mert hiába adnak minimális órát, azt kell kifizetni amivel eljöttem(0,64%-o állás). Ezt pedig nem fogják megadni, akkor elküldhetnek, ami a fenntartó részére nagyon magas végkielégítési pénzt jelent. Még az is lehet, hogy egy tanévnyi fizetésemnél is többet.
Arra játszanak, hogy én mondjak fel, szerinted más különben fenntartanának egy státuszt 1 max. 3 óráért?

Móni!. Üdv itt. Nekem egy 10 éves és egy 3 éves lányom van.

Ma láttam Nyetust és Kamillát, nagyon aranyos baba, egyfolytában. mosolygott

Vasárnap elutazunk nyaralni, de lehet, hogy telelni Horvátországba. Állítólag ott sem sokkal jobb az idő.

Szti
szti
 
 


Sziasztok!
Járdák,utakKép
Amin még felhúzom magam az az Örs vezér téri rendelő.Mivel nincs rámpa babakocsival bejutni kész horror, pedig a gyermek rendelőt is odatették.
Szti,köszi és jó nyaralást nektek!!
Remélem állás ügyben is jól alakulnak a dolgaid.
A tanítástól én is félek egy picit mert pár év alatt annyira megváltoztak a gyerekek.
Vagy én lettem konzervatívabb...?
sziasztok
nyetus76
 
 


Tegnap séta alatt bementünk a gyógyszertárba. A pici angyalkám addig és utána is békésen aludt, a gyógyszertári tartózkodást viszont -mindenki nagy örömére- végigvisította Kép. Úgy látszik, hogy ő is rázkódásfüggő. Kép Lehet, hogy örülnöm kellene a göröngyös utaknak???

Szti, gondolom eszed ágában sincs ezek után felmondani, nem? Sajnos nagyon kevés olyan szerencsés van, akit vissza tudnak/akarnak venni szülés után. Én is úgy jöttem el, hogy tisztában voltam vele, hogy vissza már nem tudok menni. Ez az anyaság ára...Kép
Jó nyaralást!
Móni

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Szti!
Ne hogy felmondj! A kérdésedre nem tudom a választ. Nem vagy véletlenül szakszervezetis tag? Nekik vannak jogászaik, akik értenek hozzá. Én a PDSZ-nek vagyok tagja és már volt szükségem jogászra. Kép Nekem elég volt csak a jogszabályokra hivatkozni, de ha kell, elmennek az iskolába is. Sajnos a kollégámat nyáron nem tudom elérni, az e-mailt nem tudom mikor olvassa el. De azért írok neki, megkérdezem mi a véleménye az esetedről. Kép
Jó nyaralást! Kép

Móni!
Zoli egyszer a 73-as buszon ordított végig. Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Simones! Éppen tegnap írtam on-line üzenetet a Pdsz-nek, válaszoltak is, mindenben nekem van igazam, csak még ők sem írták meg a jogszabályokat és már egy párszor a törvényeket is végig olvastam. Õk mág azzal is kiegészítették, hogy azzal nem mondhatnak fel, hogy nincs óra, csak úgy ha fenntartó státust megszüntető határozatot ad. Különben minden jogellenes. Ez a papír val.színüleg nincs. Egyébként már csak egy per hiányozna a sulinak, már úgyis teljes zűrzavar a tantestület egy része és a vezetés között. Szerintem a vége úgyis az lesz, hogy kell egy jogász.
Ráadásul a Gyes utáni szabadságom e hónapban lejár és aug. 22-ig fizetésnélküli szab-ra akarnak küldeni.
Azt el sem mondták, hogy vagy adhatnak még fizetett szabadságot ha nem tudnak munkát adni, illetve megbízhatnak valami bejárással, munkával.Úgyhogy feltehetőleg a hónap végétől elmegyek betegállományba, én már annyit tárgyaltam velük, hogy ne várjanak tőlem toleranciát és kompromisszumot.
A fejleményekről majd beszámolok, Te is írd meg ha megtudsz vmit.

Most meg próbálok a nyaralás alatt pihenni és erőt gyűjteni.

Üdv mindenkinek
Szti
szti
 
 


Sziasztok!

Szti!
Ez valószínűleg hosszú menet lesz. Kép
De tényleg ne hagyd magad. Kép
Majd megírom, ha válaszol. Csak nem tudom, mikor olvas levelet.

Eri
simones
 
 


Sziasztok Csajok!

Nyaralunk ezerrel Kép Most megint sokáig nem jelentkezem.

Eri:
Teljesen igazad van, nem akartam már megint bunkesz lenni Kép

Klára:
Én se nem csini, se nem hosszú hajú vagyok Kép És magyar nyelvből se vagyok túl erős.. Kép
De jövő héten Lacát viszem az Újvidék térre lazítani!

Szti:
Huha, nem egyszerű a dolgod.
(Engem meg a munkahelyem már többször hívott, hogy nem tudok-e hamarabb menni dolgozni Kép Én meg a bölcsi miatt izgulok, hogy minél előbb előretegyenek bennünket a „beszoktatás sorba”.)

Mzx:
Máj dárling! Mondtam, hogy terepgumis babakocsit vegyetek, Zugló nem egyszerű eset járda szempontjából. Nem baj, legalább megerősödsz bicepszben Kép Majd hívlak, mert átugrok a héten egy babanézésre. Addig is csókolom a fiú orrát!

Pusz, rohanok pakolni, mosni, főzni stb....
Klarissza és Laca baba
klarissza
 
 


A UPC kábelfektetés remélem, hogy megoldja a járdaproblémát! Szép sima aszfaltot tesznek fel a környékbeli utcákban, kár, hogy ilyen zajjal és kátrányszaggal jár. Kellemes lehet 30 fokban aszfaltozni...

Tegnaptól egyedül vagyok itthon, háááát...érdekes lesz! Össz. 3 órát aludt Manópofi reggel 8-tól este 10-ig, meg persze vagy 10-szer a cicimről leszédülve 10 perceket. Az előző éjszaka 4 részletben jóindulattal 5 órát tudtam összesen aludni. Ja, és állandóan jön vissza belőle a tejcsi... Remélem van fény az alagút végén!

Klarissza mia! Mire átjutsz, a gyerek lediplomázik! Melyik bölcsibe megy Laca?

Móni

Kép

Kép
mzx
 
 


Móni:
Kedves Rokon, ma megyek. Majd mindjárt hívlak Kép Csak akkor tudok menni, ha Laca beájul a babakocsiban, különben tudod milyen Duracel nyuszi, szétszedné a lakást Kép

Klarissza
klarissza
 
 


Laca Kép
Kép
klarissza
 
 


Na még egy Laca Kép
Kép
klarissza
 
 


Móni:
A Messengert feltelepíthetnéd Kép
klarissza
 
 


Klarissza, napközben nem igazán jutok el a géphez, úgyhogy az üzeneteidet csak most olvastam. Az éjszakai műszakban szoktam netezni.

Hű, de sok foga van ennek a tündéri fiúcskának! Olyan kis ártatlannak tűnik az első képen, ki sem nézné belőle az ember, hogy 3 perc elég neki a lakás szétkapására...Kép

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Hogyan/hova szoktatok boltba járni a gyerekkel? Hozzánk az Erzsébet királyné - Nagy Lajos sarki Plusz van a legközelebb, de mindig rengetegen vannak, ráadásul a sorok között nem a legobban lehet kocsival közlekedni. A bébim még nem szalonképes, sajnos, mert elkezd bőgni, amint leáll a babakocsi, de hamarosan azért mennünk kellene együtt is vásárolgatni.

Móni

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Egy programajánlót szeretnék küldeni minden érdeklődő részére:

EGYHÁZI CSALÁDI NAP
2005. szeptember 3., 9-18 óra
Budapest, XIV. kerület - Zugló
Csömöri úti Sport- és Szabadidőközpont
Program: rendvédelmi szervek bemutatója, veterán autó- és motorkiállítás, sport- és gyermekprogramok, hagyományőrzők, kulturális programok, arcfestés, ugrálóvár, bográcsban főzés.

9-13 óra között BABARUHABÖRZE is lesz, melyre árusítani elsősorban zuglói magánszemélyek jelentkezését várjuk a szigetigabo@freemail.hu E-mail címen korlátozott számban. Asztaljegy ára: 500.-. A börzére a belépés ingyenes.
gabó
 
 


Egy kis pontosítás:

Zuglói Közösségi Nap 2005


Helyszín:
gabó
 
 


Sziasztok!
Nyári szunet van a zuglói topikban?

Bolcsis anyuka társak, Simones, Klarissza fogtok menni a szüloire? Én tuti nem leszek Pesten akkor. Majd számoljatok be a benyomásokról, jó?
Amúgy egyre kevésbé fülik a fogam a bolcsihez, ti hogy vagytok ezzel?
Klára- mi újság nálad? Osszejott a munkadolog? Mikor jottok a Kassaira?

Mzx-hát, én is oda járok abba a Plusszba, ha nagyon kell vásárolnom, de azért mert még az a legkényelmsebb babakocsival, máshol itt a kornyékben még annyi hely sincs a boltokban, lásd CBA-k.

Üdv és írjatok.

Bella

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Sziasztok!

Bella:
Mi a párommal megyünk, mert ő is kíváncsi a helyre. Nekem nagyon fontos, hogy minél hamarabb mehessünk bölcsibe, sokba kerülne egy egész napos bébisintér Kép Majd beszámolunk Neked. Egyébként, ha a munkahelyed nem sürget, akkor ráértek a beszoktatással akár decemberben, januárban is, vagy később is, csak a helyet tartsátok fenn magatoknak. (Évközben csak úgy bekerülni nehéz Kép )

Mzx:
Majd rászoktok Ti is a rendszeres hétvégi apás Corázásra Kép

Pusz:
Klarissza és Laca baba
klarissza
 
 


Hétvégén apa vásárol most is, de friss péksütiért és tejért azért egyszer hétközben is be kell ugrani. Tegnap bementem. Úgy látom, hogy déltől 3-ig van elviselhető számú ember. Így is nagyon kényelmetlen volt a babakocsival, főleg a pénztárnál. A gyerek a végén már sírásküszöbön volt, de megúsztuk. Kép

Melyik bölcsibe mentek? Mindenki ugyanabba?

Pindurkám ekcémás lett, pedig csak 7 hetes. 3 napja nem iszom tejet, és kenem ezerrel, úgy tűnik javul. Remélem nem lesz allergiás a tejre, horror lehet tejtermékek nélkül főzni, sőt, vinni kellene neki az otthoni kaját pl. az oviba is.

Móni és Erikmanó

Kép

Kép
mzx
 
 


Móni:
Megoldás: egy tehén a teraszra, kenyérsütőgép a konyhába Kép
klarissza
 
 


Klarissza- komolyan? Ezt neked mondták vagy gondolod, hogy decemberben is lehet beszoktatni a gyereket, vagyis akkor kezdeni járni bolcsibe?



Móni-sajnos, én is képtelen vagyok úgy bevásárolni apával hétvégén, hogy ne kelljen hétköznap is ezért-azért beugrálni a boltba. Egyébként nem lesz egyszerubb, ha nõ a gyerek, mert akkor meg már kovetelõzik és nem marad a kocsiban, meg nyúlkál a polcokra, meg uvolti, hogy Rudiiit...
Én sem ittam tejet míg szoptattam, mert hasmenése volt tole a gyereknek és nem gyarapodott jól, most sem issza meg a tejet, de attól még nem lesz rá allergiás szerintem, csak érzékenyebb rá, esetleg. De nem vagyok szagérto, csak azért írom, hogy ne gondolj a legrosszabbra.
Bolcsink a Bácskai strasszén található.

Bella

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Sziasztok!

Bella!
Mi megyünk apával a szülőire. Kép Ráadásul szeptember 1-től dolgozom. Így elég érdekes lesz a beszoktatás.
Mikor is lesz a szülői? Most nem vagyok otthon, és nem tudom megnézni a naptárban.

Móni!
Én egyszer akartam ott vásárolni, aztán otthagytam a teli kosarat és kimentem. Még szerencse, hogy itt nálunk vannak kisboltok, ami előtt kinthagyhattam az ikerkocsit, hiszen be már nem fért volna, néha pedig ki is hozták nekem az árut.Kép Ott vesszük a friss péktermékeket. Igaz drágább, de legalább lehetett vásárolni velük. Kép
A Corába az egész család megy. Nem egyszerű, mert apa nézelődik, és a végére megunják a fiúk. Kép

Eri
simones
 
 


Bella:
A gondozónéni mondta, hogy a beszoktatás kb: szeptembertől november végéig-december közepéig tart, mivel egyszerre nem lehet 25-30 gyereket szeptemberben beszoktatni. Nyilván vannak olyan babák, akik még nem érték el a 2 éves kort, azaz jó kis GYED-et kapnak a mamik Kép A GYES elég brutálisan alacsony, azt már csak azok engedhetik meg maguknak, akiknek a férjük jól keres és nem gond, ha a mami otthon marad. Ha így lenne nálunk, akkor nem bölcsiznénk mi sem.
Nekem márciustól kellett volna visszamennem dolgoznom, de mivel januárban jelentkeztem a bölcsiben, ezért körbe röhögtek, hogy mit akarok ilyen későn Kép

Eri:
Én az első 8-ban szeretnék benne lenni Kép

Klarissza és Laca baba
klarissza
 
 


Eri:
Ja a szülői augusztus 23-án, 17 órától lesz Kép

Ja és még valami:
Nincs masszázzsal foglalkozó ismerősötök? Kép
Gyógytornász? Esetleg reumás doki ismerősötök?
klarissza
 
 


Sziasztok!

Klarissza!
Köszi Kép
Mikortól dolgozol majd?
A szomszéd kislánynak már 2 hete tart a beszoktatás az Ilosvay bölcsiben Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Lehet, h volt már szó erről a topikban, de nem volt időm végigolvasni: az lenne a kérdésem, h nem tud-e valamelyikőtök egy olyan gyerekorvost, aki magán alapon zuglóban kijön, ha kihívom (2,5 éves és 3 hónapos gyerekekhez), akár éjszaka is, még erős benne a hivatástudat (tehát nem azt érzem rajta, hogy az egész dolgot unja, és legszívesebben nyugdíjba menne), türelmes, megnyugtató személyiség (aki nem a pánikot kelti a szülőben), tud és mer döntéseket hozni és nem csak áthárítja a kül. szakorvosokra a probléma kezelését, és esetleg van olyan kórházi kapcsolata, hogy ne az "utcáról beesve" kelljen mmindig újra előadni mindenhol a gondjainkat, hanem konkrét orvost ajánljon, adott esetben ők is konzultáljanak egymással? Tudom a kívánságom a lehetelen kategóriájába tartozik, hátha... Esetleg, aki a fenti paraméterek közül legalább néhánynak megfelel.

Kösz

Kópé
Vendég
 


Kópé, szerintem kérdezd meg a védőnőt, ő tudja a dokik paramétereit, bár elég reménytelenül hangzik ez a kívánságlista...

Kép

Kép
mzx
 
 


Kópé!

Ha találsz ilyen orvost, vagy inkább angyalt, nem is tudom, akkor írj nekünk!

Eri:
Augusztus 23-án kiderül, hogy mit sikerül kiharcolni.
Hiába szeretnék minél hamarabb, ha másik 20 anya is szeptemberben szeretne visszatérni a munkahelyére.
klarissza
 
 


Sziasztok!

Itt Zuglóban ismertek esetleg jó fogorvost?

Klarissza
klarissza
 
 


Klarissza,
én a Nagybecskerek utcában rendelo fogorvosnohöz járok, nekem eddig megfelelt.
Ha kell a szám, beírom.

Kópé,
ha normális hangvételu tanácsadásra van szukséged, akár éjjel is, akkor a Bethesdában ált. ezt megkapod.
Én nem tudom, hogy van-e, létezik-e olyan gyerekorvos, akit éjjel-nappal lehet hívni, ill. kihívni?!?
Bella

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Sziasztok!

Hazamenekültünk a nyaralásból Kép Azért összességében jó volt, bár a fürdés a Balcsiban kimaradt.

Fogorvosom a Böszörményi úton rendel, dög messze, de megéri Kép Masszőrt nem ismerek.
Kópé, dokinénink pedig se éjjel, se nappal nem jön házhoz, úgyhogy sajna nem tudok segíteni. De magánalapon el tudom képzelni, hogy van ilyen, Óbudán ismerek is egyet. Kép A Birtok utcában pl van egy magánrendelőféle, esetleg kérdezd meg ott.

A bölcsikben valóban november körül szoktak kezdeni beszokni az utolsó delikvensek, mi a fiammal anno októberben kezdtünk, és most sem fogunk tolongani szeptemberben Kép De ez Klarisszán nem segít, hiszen másik bölcsiben leszünk. Nálunk 24-én lesz szülői.

Bella, játszóra megyünk, amint elvonul a monszun Kép Voltunk nemrég egyébként a Nagybecskerekin, de elég deprimáló hely szerintem. Inkább Kassai vagy Újvidék tér.
Eri, hozzátok meg szinte bármikor, ha itthon lesztek Kép

Móni, én sem ihattam tejet a szoptatás alatt a gyerkők kb féléves koráig, sőt semmi tejes dolgot nem ehettem, de utána már jobb lett. Egyik sem tűnik allergiásnak, bár tejet nem isznak azóta sem, de sajtot szívesen esznek, olykor joghurtot, túrót, és semmi bajuk tőle.

Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Heti 1 napra keresek valakit, aki segítene a takarításban, a XIV. kerületben lakom. Kérlek írjatok, ha tudtok valaki megbízhatót. Címem: jooildiko@yahoo.com

Előre is köszi, Ildi
nyul29
 
 


Sziasztok!

Bella:
Köszi, akkor felveszem a dokinővel a kapcsolatot. Ismerem a rendelőt, holnap meglesem mikor van nyitva.

Csajok!

Nekem meg kellene egy bébisintér, egy helyi lakos Kép
Vagy egy 50-es munkanélküli néni, vagy egy egyetemista. Nincs ötletek?

Klári
klarissza
 
 


Klarissza, az zuglói újságban lehet, hogy van ilyen hirdetés.

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Klára!
Itthon vagyunk már. Jöhettek majd. Kép
Csak ez az eső ne esne ennyit Kép

Eri
simones
 
 


Móni béjbi:
Megnézem Kép Bár legjobb lenne hirdetést feladni.
klarissza
 
 


Sziasztok Szilvi vagyok!

Nekem egy 4 éves fiam és egy majd 3hónapos lányom van.
Szívessen beszélgetnék a velüket érintő témában..
A fiamat Zsoltinak hívják és most lesz középső csoportos.
Még 2hét van az oviig..hosszú volt ez a nyár illetve a szünet június 20-tól zárva az ovi.
Nehéz volt eleinte, így hármasban, de már alakul a dolog. Amíg szoptatom Annát-tanulok illetve mondókáskönyvből tanítgatom vagy mesélek neki..néha csak nézem,amit bábozik.
Nagyon igényli,hogy foglalkozzak vele és nem érti miért nem csak vele törődöm már.
Látja Annát megsimogatom,s azt mondja váratlanul anya simogass engem is. Pedig próbálok nagyon sokat foglalkozni vele, éreztetni nagyon szeretjük őt. Amúgy szereti és nagyon kedves vele. Nem látom, hogy féltékeny lenne. Mindig azt éreztetem/mondom ő az én nagy segítségem. És tényleg az. Nálatok , hogy fogadták a picur jövetelét?

Kép
sziszike1000
 
 


Gabó,

próbáltam írni mailt,de nem akar elmenni.Én XV. ker.-i vagyok,2 gyerkőccel,és érdekelne a bőrze,pontosabban az asztaljegy.
Megtennéd,hogy írsz a profilomban levő e-mail címemre,és akkor hátha tudok válaszolni?!
Előre is köszönöm!

Dóri
angelheart
 
 


Úgy izgulok csajok, holnap jön egy ismeretlen bébisintér, ráadásul megyünk a bölcsi szülőire.
Majd beszámolunk róla.

Klarissza
Móninak egy kép ajándékba, rég nem látott családjáról Kép
Kép
klarissza
 
 


Sziasztok!
A bölcsi kellemes csalódás volt, kicsit izgultam előtte. Apának is tetszett. Zsuzsi nénit szerettem volna gondozónéninek és bejött. Süni csoportba került Laca és az esernyő lett a jele Kép
Már 29-én mehetünk beszoktatni, ja és kiscsoportos lett Laca. Hál'Isten a nagyok nem vágják kupán, legfeljebb az udvaron Kép

Klarissza és Laca baba
klarissza
 
 


Sziasztok!

Üdvözlet mindenkinek.
Előkerültünk a nyaralások, vagy inkább fagyások után. Sikerült kifognunk a Balatonon az évszázad leghidegebb napjait. A 2 hétből 3 nap volt jó idő.
Most már készülünk a szeptemberi üzemkezdetre. Jucus a suliba, Ancsa pedig megkezdi az ovit, a bölcsis anyukákhoz hasonlóan én is izgulok kicsit, hogyan fog alakulni a beszoktatás. Hétfőn jönnek az óvónénik család ill.inkább gyereklátogatásra.
Körte lesz Ancsa jele, mert csiga éppen abban a csoportban nincs / nagyobbiké volt az./Úgyhogy az azonos ruhákban javítgatjuk a jeleket.

Klarissza! Hogy tetszett a bébivigyázó?
Milyen rendben megy a beszoktatás?

Kópé! A mi gyerekorvosunk nagyon rendes, szinte mindig kijöm, de éjszakát ő sem vállal, viszont míg nem ér ide, nagyon jól távgyógykezel telefonon és mindig fel lehet hívni.

Ja, az üzemkezdéshez: én is kezdek szeptember 1-jén, az iskolában megoldódtak a gondok, megfelelő számú órát kaptam. Izgalmas lesz majd az összes program egyeztetése/ ovi, iskolák, különórák./

Szilvi! Melyik óvodába jártok, hogy 2 hónap a nyári szünet? ez nagyon soknak tünik.
A testvérfogadásáról legközelebb írok, mert felébredtAncsa.

Hogyan lehet képeket feltenni, mert szeretném mehmutatni a lányokat, ami fenn van, már nagyon régi.

Szti.
szti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?