Új privát üzeneted érkezett!

Stuci!

Ez a kancsó csodaszép lett! Kép A vázás gyertyatartós micsoda is fantasztikus! és azok a színek!!!! Pont tökéletes!
Még a nevem elírását is elnézem ezek után! Kép

LÁnyok!
Mától lehet szavazni a konyhai alkotásokra!!! Kicsit bonyolult a szavazás, de itt nincs csalási lehetőség. IP cím figyelős a modul! Remélem problémamentesen zajlik a játék..nem úgy, mint a rózsás! Kép

Még valami!
Áruljátok már el, hogy ti hogyan tároljátok a szalvétagyűjteményeteket és főként, hogy hol? Mert mi most kezdük szétverni Geri leendő szobáját és az volt eddig a kupis szoba. Most veszem észre, hogy nem lesz hol tárolnom ezekután a sok lomomat!
Vagy inkább adfjam el a gyűjteményemet?? Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Stucek,
a kancsó ismét telitalálat! Nagyon bele tudsz nyúlni a dolgokba.
Valinak már nem mondok semmit, mert lassan Te is megteheted: ma jönnek haza! Egyszer minden jónak végeszakad! Kép

Anyko,
meg ne örülj!!! - én biztos nem tudnék megvállni az eddig összegyüjtögetett gyönyörüségeimtöl! Kép
Inkább leírom, hogy én hogy tárolom (jegyzem nem régiben én is épp itt kérdezgettem, hogy ki, hogy tárolja a kincseket)
Szóval én jó nagy alakú cipösdobozokat szereztem, s abban állítva sorakoznak, kategorizálva a szalvéták. A többi apróságokat, kiegészítöket, festékeket, különbözö ragacsokat szintén nagy cipös dobozokban; a tetejük nélkül. Így viszonylag kis helyet foglalnak; magam sem hittem volna.
Remélem valamennyit tudtam segíteni!

Most megpróbálom újra a polcot feltenni:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5704/144812.jpg
mian

Mian!

Jajj, de guszta ez a kis polc!!! Ez szalvéta rajta vagy deku papír! Gyönyörű!!!

Köszi a szalvitárolós tippet, de nekem kb 2 db tv-s doboz van tele. Több ezer szalvim van. Már nem is sajnálom annyira, mert kiakaszt az örökös ide-oda tevés. De most, hogy felbontottam a dobozt...mondtam magamban, hogy a kedvenceket csak meg kéne tartani... tt jött a bibi...kéna a mackós, a konyhai, a gyümölcsös zöldséges, a tengeri, a kávés teás, olívás-boros, cicás-kutyás, virágos......és....... szóval akkor mit adnék el belőle??? Ááááááááá..... nem tudoooooom..... De úgy megy csúnya, hogy a nagy tv-s dobozokban vannak. Türelmem meg nincs dobozokat dekorálni!
valakiiiiii.dobjon meg szép csoagolt dobozzal!!! Kép Kép ok, nem kell, csak poén volt!

De még nagyon gondolkozom az eladásán! Kép

Anikó
Kép

Kép

KépKép
anyko

Unalmamban, kínomban kupáltam! Kép
Ezt Max szobájába:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5704/145039.jpg

ez pedig az egyik turizott öreg doboz; tapétával bevonva, majd egy kicsit modell masszával és patinával foltokban feljavítva:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5704/145040.jpg

Anyko,
én sem azt mondtam, hogy egy nagy cipösdobozom van! Kép
Már röhög rajtam a családom, meg az ismerösök, hogy tényleg mit is akarok kezdeni ezzel a rengeteg szalvétával!? Míg élek nem tudok ilyen sokat felhasználni. De hát Ök nem értenek semmit! Igaz? Nem lehet ellenállni egy-egy újabb darabnak. S sok olyan van, amit már nem is használnék fel kupálni, mert valójában ez már inkább gyüjtés! IS! Kép
mian

Sziasztok

Majd jövök, este meghal ApámKép

Üdv Babi
lingonbabi

Babi drága!
Fogadd őszinte részvétem!

Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Babi!
Nagyon sajnálom...Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Babi!

Nagyon sajnálom, majd írok mailt is.
Pusza
minimaxi

Sziasztok!

Ígérem utoljára mentegetőzöm mostanában, de az elmúlt két hétben olvasni sem nagyon volt időm meg erőm mindíg, de azt hiszem azért most mindent sikerült megnézni. Most viszont csak kapkodom a fejem és képtelen vagyok mindenkit érdeme szerint megdícsérni, ezért aztán mindenkinek egy össznépi megemelem a kalapom előttetek.

Csaknem másfél hónap szünet után tegnap este és ma sikerült egy-két dolgot összehoznom, nem is tudom hogy bírtam eddig:-(

Semmi extra, különösen azokhoz a csodákhoz képest amit tőletek láttam de azért ide teszem, bár totális kezdőnek érzem magam.
Itt egy pár egész szalvis kép van koktél és normál méretben
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=341068&index=5
Itt meg egy koktél és egy normál egész szalvis óra
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=445889&index=1

Még mielőtt felzúg a tömeg, igen most átmentem gyerekképekbe, biztosan Ábel szövődmény ez már :-)))

Anykó!
Csak szólok, hogy nem lehet megint szavazni a pályázaton, úgy tűnik ez a módszer sem igazán nyerő:-(

na eldugulok
cupp mindenkinek
minimaxi
minimaxi

Köszönöm szépen!
lingonbabi

Babi Kép
szorgosstuci

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséretet, még alakulnak a dolgok. Kép Eszembe jutott, hogy van még abból az impregnáló lötyiből és azzal lekezeltem a gyt.-ót , így már váza is lehet akár. Kép

Mian , nagyon kellemes, üde a kispolc! A vonatos kép csuda jó! Jól gondolom, hogy tovább festetted, mert nem ilyen nagy a szalvi. Szép a dobozod is! 5* Kép

Mini, én zúgok, de de nem negatív értelembe,hanem, hogy : Na végre!!! Kép Csúnya dolog is lenne egy nagyanyótól, ha nem csinálna valamit az uncsijának. Kép Aranyosak!

Anikó, én sem tudok kiigazodni , hogy kell szavazni, pedig két favoritom is van!!

Szép napot mindenkinek!
Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Hiába csináltak nekem egy ip cím figyelő szavazómodult, sajnos nem minden netes kapcslatról lehet szavazni. Kép
Így visszatettem a régit!
Mostmár mindenki tud!

majd beszélek egy programozóval , aki csinál nekem egy igazi szavazómodult! Ez most nem jött össze! Kép
De nem adom fel! Kép

Mian!
Az a vonatos kép...hűűűű.. a fiam, ha meglátná... a vonatok nagy kedvencek nála! És nagyon szuper a kép! Szerintem tovább van festve, de nagyon profi munka!!! A doboz is nagyon tetszik! Csak legyen időm nekem is alkotni! Mostmár én is dobozolni akarok!!! Kép

Mini!
A te képeid is nagyon szépek! Puszi a kis unokának!

Anikó

Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Babi!
Veled érzek, nagyon!
Sajnos, már én is elveszítettem az Apukámat; tudom milyen borzasztó érzés! Haza utazol?
Ha bármit tudok segíteni; ha "dumcsizni" akarsz írj!!!

Igen, a vonatos kép tovább festett. Csak a közepe a szalvi.
Köszi a dícséreteket! Kép

Anyko,
az én "ördögöm"-nek is mindegy mi, csak vonat, meg markoló, dömper, meg traktor legyen! Kép
mian

Hali!
Nah, Stucinéni alkotott. Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74422&index=58 2 kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=41 ezeket már nagyjából láttátok, de most kicsit kivan egészítve. Kép

Anikó, nem segített a Planett? Most már tudtam szavazni, de mi van azokkal akik már a másikon nyomtak?
szorgosstuci

Stuci!
De kis aranyos vagy, hogy rám gondoltál! Kép Sorry, de a babaarcok nekem nem jönnek be, de a többi része jó vót ám Kép
Nagyon klassz az a kancsó, de az miért félkész? Mi lessz még rajta? Vagy csk már nem férnek az oldaladra a cumók? Kép
Mian!
A vonatos naggyon jó lett. A kisplc meg csábos, benevezhetted volna a konyhás pályázatra.
Anikó!
Én tudtam szavazni. Sikerült elraknod a gyüjteményed? Ha sehová nem fér, told csak át hozzám Kép (ki is vágna az ember Kép )
Babi!
Sajnálom ami apukáddal történt. Légy erős.

Kép
krimo

ÁÁÁÁ! Mindent értek! Kép Tök jók lettek a szettek.

Kép
krimo

Nem baj Krimuszkám, majd jópénzért eladom. Kép
szorgosstuci

KösziKép

A tényhez az is tartozik, h elváltak a szüleim és Ö nem volt mindig jelen az életemben. De ettöl még fáj, hisz mégis csak az Apám volt.
Temetésen sem leszünk ott, szombaton lesz, tudta a neje vasárnapra szol a jegyünkKép Szoval erröl ennyitKép

Vidámabb: láttatok már ilyet? Szerintem olyan édi
Kép

Nézegetem ám a képeiteket, nagyon klasszakat csináltokKép

Üdv Babi
lingonbabi

Sziasztok!
Babi! Nagyon sajnálom én is a történteket, fogadd őszinte részvétem! Kép
Stuci! Tök jó lett minden ha akarod akkor útálllak isKép de leginkább a kabcsó tetszi, hihetetlen jól néz ki!
Mian! Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!Kép A vonatos nagyon aranyos, de a doboz igazi művészi munka! Gratula!
Anyko! Attilánál voltam vásárolni a múltkor és kérdezett a pályázatról, már szeretné osztogatni a jutalmat...beszéltél vele?!
Stuci namosmánaztán tényleg útálllakkk! Kép Ez nem semmi! Szerintem nem is Te csináltad hanem a Meteorák lábainál lévő kis üzletből vetted és most meg mutigatod itt aztata azikonyt!Kép Csúcs minden! Most neked nagyon kijár a csillagos ötös...de én nem tudom idefirkantani mint Te!Kép
Krimuszka! Fotóztam, küldök mailt!Kép
Na itt van az elmaradásom: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=422823&index=6
Minden jót!
abby
abby

Sziasztok!

ma én is alkottam! Kép
nem olyan lett, amilyet szerettem volna, mert néhol repesztett, de nem látszik! Kép
Na azért jó lesz a konyhámba! Kép
Kép

Stuci!
Szuperek a cuccosaid! A kutyus is nagyon édi! Kép
Aki amoda szavazott, az már szavazott itt is! Kép
Planett nem tudott segíteni! De remélem lesz egy jó program az egyik programozó segítségével és akkor talán nincs gubanc. Bár sokan ezen sem tudnak szavazni! Kép Ez van!

Babi!
Nagyon édi a mini banán! Bár nem szeretem, de megkívántam! Kép
Légy erős! Veled vagyunk lelkiekben!

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Abby!
Fúú ez klassz! Olyan mintha megégett volna kicsit, nekem tetszik! Kép Várom a leveled!
Stuccim!
Biztos jó pízt adnak érte! Kép Örülök, hogy nem vetted a szívedre a dolgot. Pussz.
Babi!
Mijez? Bonsaii banán? Kép

Kép
krimo

Minikém! jaj ki ne hagyjalak! Naggyon jók lettek a képek, tök jó kereteket csináltál a szalikhoz! Honnan szedtél ilyen szép szalikat, nekem nagyon nehezen sikerült ilyeneket levadásznom! Szóval Ábel baba nagyon boldog lehet, hogy ilyen nagyija van!Kép
cupp: abby
abby

Stuciiiiiii (néni)! Mer látom mán így köll szólintani :-))

Mosmán osztán!!!!! Asszem mégis el kell mennem hozzád és kemény vallatás alá vetni Téged, hogy hogyan vagy képes újra, meg újra felülmúlni önmagad? Nem is mondok mán semmit se, mer még rám is megharagszol, hogy agyon ajnározlak, pedig kellene:-)))

Babi!
Ha kimenne a fejemből e levél akkor nem baj, hogy vettél, sőt köszike, és ha tucc adni a rózsásból akkor kérek persze:-)))Ja! Hozol banánt is? :-))))
Az új feleséghez no comment:-(

Abby cicus!

Ez asztán nem semmi :-))) Ez nékem nagyon tecc, majd ha megyek hozzád szépen töviről hegyire elmondod hogyan csináltad. Nagyon szuper, nagyon egyben van az egész, hangulata van. Mély főhajtás a tehetség előtt:-)))

Anykó!

Nem tudom mi volt az eredeti terv az órával, de szerintem azért nem kell szomorkodnod. Szerintem akkor lehetne jobb ha a számlap nem lenne ennyire szigorú, de hát az meg adott :-(

Ja és még Stuci néni! Aztat is magyarázzad mán el majd, hogy Te hogy szavaztál mert nekem most se sikerült :-(
minimaxi

Szasztok Lányok!
Kicsit nem vagyok itt, mindjárt feléled a topik Kép

Mininagyi! Te csak ne pimaszkodj! Egy nagymamától több komolyságot várna el a zember Kép
Jobb oldalt van egy olyan , hogy szavazás. Arra rányomsz és kijön a szavazómodul , ott már csak a szám melleti pöttyre kell katt. és megynyomni, hogy szavazok. Ennyi! Kép

Babi ez olyan mint a Tesco kifli. Kép Láttam olyat ami belül üres volt. Ez ám a gazdaságosság! Kép
De ha van koktél paradicsom meg csersznye akkor mé ne lehetne koktél banán!? Kép

Abby,szép lett! Valóban nem ártott neki a repesztés! 5*

Anikó, klassz lett az óra!Azt a borostyánt majd aggasd rá, mert így is sokat dob rajta ahogy mellette van. Jó a mintája, azt hogy csináltad?
szorgosstuci

Sziasztok!

Gyors megmutizom a hetek óta gyártott Esküvői készletet, ami nem is dekupi, tehát nagyon off.
De aki innen szorgalmasan végiglapoz, az meglátja Kodának szánt cserealapomatKép

http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=428553&index=6
A menyasszony oda meg vissza volt és ez nagyon jól esettKép A búcsú kemény 5000-es bevételéből ettünk-ittunk aznap, így O, de nagyon kellemes nap volt! De majd leírom bővebben, csak el kell rohannom Áronnal ekés traktort venni, mert ez volt az egyezség a kacatok elkerüléséreKép De legalább lehetett egyezkedni veleKép
paat

Paat!

Lehet hogy off, viszont gyönyörű:-))) Nem csodálom, hogy a menyasszony örült neki. Ismét kiderült, hogy nagyon sokoldalú a tehetséged :-)))
És szerintem Koda is oda, meg vissza lesz :-))))

Mail ment.
minimaxi

SziasztokKép

Paat!
Biztosíthatlak, hogy Koda oda megy vissza vanKép El sem tudod hinni, mennyire tetszik! De az a legjobb, hogy névreszólóKép Szuper-szuper!
A cserét mikor bonyolítjuk le?Kép

Tényleg rengeted mindent készítettetek! Szép művek születtek megint! Nekem mostanában nincs időm, csak a dobozkákat csinálgatomKép

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Na most 3dx-ra futok neki. Kép mindig nagy a kép. Kép

Paat, gyorsan keresek egy férjet magamnak, mert én is szeretnék ilyen szépséget kapni! Kép

Viszont valamelyik nap emlegettem a hivatásos turkálóhavert, hogy nem hozott még semmit erre másnap megjelent és ezeket hozta:
Képezt nem lehet szerintem kupálni , mert kár érte. Igaz???? rézbetéteket kár lenne leszedni. Aszem csak felújítom kicsinykét.
Kép
KépKépezen csak olyan bőrhatású papír van ezt majd kicserélem és lesz rajta kupálnivaló. Kép
sajnos elég drágán úsztam meg, egy egész doboz cigit kellett adnom a 2 dobozért. Kép
szorgosstuci

Fú, de jó nagy lett szerencsére a forgalom! Kép

Abby,
a pácolt "darab" csuda szép lett! Kép

Anyko,
az az óra!!!!! Nagyon cépséges! Mi ez? Bör??
Sajnos, még mindíg nem tudok szavazni! Kép

Minike,
nem kell mosakodnod! Kép ez csak természetes, hogy most egyre több "babás" dolgot fogsz
csinálni! Nagyon szépek!

Paat,
irigylem a menyasszonyt! Ismét a jól ismert különleges ízléseddel alkottál. Gratulálok!

Stucc,
sárgulok a rézveretes ládikó miatt!! Csak ne lett vóna ilyen rohadt drága!!! Kép Egy ilyen kukamanó nekem is jó lenne!

OFF Nem akarok senkit elkeseríteni, de ma nálunk 31 fok van; ezzel szemben csütörtökre már csak 13 fokot jósolnak! Kép Asszem újra be kell füteni! Júliusban!!
mian

Anikó!

Kiderült, hogy az Explorer 5.0 -ás változatával nem lehet szavazni.
Én azért bírtam , mert a 6.0 verzió van a gépemen.

Mian! Na végre , hogy már Te is sárgulsz nem csak én , mikor a Babival bemutatjátok az új szerzeményeket. Kép Jah és nekem millen jó dógom van, hogy még házhoz is jön! Kép bi,bi, bíííííííí Kép Igaz , hogy nem olyan mennyiségbe mint nálatok, na de ez is valami.
Bár itt is hüsibb lenne! Érzem az agyamba a vérem nyomulását, ha megmozdulok ájulhatnékom van. Kép
szorgosstuci

Sziasztok!
Babi!Részvétem igy utólag is!
Abby lemaradtam a jókivánságokkal,de most potolom.Anyko nagyon szép az az óra,nekem tetszik.Mindenkinek gyönyörüséges alkotásai születtek,amig én nyaraltam,de majd most mutatok én is ujakat,csak jussak oda,hogy feltegyem.Paat!Anykó!Megérkezett hozzátok a küldemény?Izgulok,nehogy a posta manók elvigyék.Puszi mindenikenk.Ui.Mini! Ábel baba nagyon aranyos.Sok puszi neki és Orsinak is.Na menek a dolgomra.Szép estét.KataKép
tikiti

Bocs, hogy most nem dícsérek végig mindent és mindenkit, de mióta nem írtam jó sok minden termett Kép Szóval GRATULÁLOK, osszátok szét! Kép

Nálunk ma alma termettKép :

http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=984606

ez a fogas pedig egy régebbi pzs tartó mellé:
http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=971801
együtt: http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=971803

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubika, nagyon jó! A konyhás repesztve van v. csak vibrál a szemem, mert annyira szeretnék már egy jó kis felülrepesztést csinálni? Kép
szorgosstuci

...vibrál a szemed Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép jó van na! olyan pici a kép, hogy első , meg második ránézésre is úgy tünt, mintha felül lenne repesztve. Kép De nem baj, akkor is szép!!! Kép
szorgosstuci

Na szépen vagyunk! Kép Hol van mindenki? Kép(((
szorgosstuci

Szia Csajok!

Meggyüttem, meggyüttem, bár maradtam vóna még röndösön. Krk szigetén igencsak ellaknék és uszonyom nőne, annyit kagylásznék. De sajna dógozni is kő.......

Babi! őszinte részvétem, fel a fejjel.

Paat! nekem nem akarsz véletlenül egy ilyen tüni kis sorozatot csináni, majd férjhö menek én is, bár nem tudom a jelenlegi mit szóna hozzá...

Hát lánykák, nagyon sok szépet kellett vissza olvasnom, meg nézegetnem, csodásak. Csak azt nem tudom, hogy van ennyi időtök gyerekek mellett.

Na mostmán eldugulok. mindenkinek gratulálok a sok szép cucchoz, amit alkotott.

Puszi: Vali
váradi_vali

Aztán majd jön a .. Kép és jól beleharap a sejhaj rozidba. Kép
szorgosstuci

Kukuccs!
Kép

Kép
krimo

Hát Te nem gályázol Krimóca?
szorgosstuci

...a mai időjárás "tiszteletére"...:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/macitrio2.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubci,
de jó, hogy itt vagy! Kérdeznék:
Amikor Te ezeket a gyönyörüséges krétázott fa dolgokat készíted, szoktad elötte a fát lefesteni, vagy csak felteszed a szalvit, s utána rögtön rá a kréta? Kép

Valcsi!
Úgy hallottam, hogy ottan nem dívik még a dekupli! Meg is örülnél nélküle! Kép meg persze nélkülünk is!!!!

Csináltam egy klassz kis tálcát, de most azzal molyolok, hogy nemtom lefényképezni, mert annyira érdekes formája van a tálcának, s a fotók nem adják vissza. Kép valamit majcsak kitörpölök!

Pussz: Mian Kép
mian

Mian!
Milyen az a tálca, amit nem lehet lefotózni???!KépKépKép

Anyko! Minimaxi!
Pénz utalva jelentem alásan.

Mini! Koda!
Andris valószínűleg jövő kedd-szerdán megy Bp-Miskolc túrára, remélem megfelel nektek is.
Ha nem, akkor két hét Balaton jön utána!!!!!!!!!!Kép
Múltkor levittem szalvikat vagdosni a homokozó mellé, de 6-7 db után nagyon megunomKép
Valamit csak le kell költöztetnem a műhelyből...Kép

Tikiti!
Köszi a hála-szalvikat, de nem kellett volna! Meg szoktam ám szánni másokat isKép

Ja! A búcsú
Szóval a néhány vevő, aki az 5000-es bevételemet összehozta egy anyókán kívül csakis városból rokonlátogatott fiatal anyuka voltKép Még csak komolyabban meg sem nézték a falusiak, mentek a gyerek után, aki már a fröccsöntött puskákat nézte. 3200 volt egy utánfutós traktor (700-800 az ésszerű ára), de büszkén mondom, hogy egész korrekten meg tudtam beszélni a fiammal, hogy majd játékboltból hétfőn...
Igaz, 6.20-tól nyúzott érte, de meg is kaptaKép
Végülis nullszaldós buli lett, de nem bánom, mert kellemes, lelassult családi időtöltés voltKép
Jubi!
Építkezés hogy áll?
paat

Sziasztok lányok!
Feltöltöttem az elmult 2 hét termését a gportalra.http://gportal.hu/picview.php?prt=22280&gid=450666&index=1 innen lapozva.Sajnos a képeket a férjem kitörölte a fényképezQgépbQl,azokat legközelebb anyuéknál újra fotózom.Paat!Én sem azért küldtem,hanem mert segitettél nekem.Na menek valami vacsifélét összedobni a családnak.Puszi nektek:Kata
tikiti

mian

Tikiti!

nagyon szépekezt csináltál! nem is tudom, hogy melyik a legeslegjobb, de a hóvirágos és a levendulás közt szemezgetek! Na de a szivecskés is tuti!

Mian!
Az a tálca!!!! Stukturpasztával van domborítva? Nagyon ötletes!

Paat!
Milyen vásárban voltál? Lemaradtam valamiről... Kép Az az igazság, hogy a vásáron én sem számítok több bevételre, de tudom, hogy a sok óvónéni sorban áll majd a rendelésekkel!! És még be is csúszik pár ez az rendelésre ilyenkor. Én ezért is megyek ki! Na meg egy kicsit jól is esik mást csinálni...nem csak mosni, takarítani, főzni....és emberek közt leszek! Kép)

Lányok!
Műanyagra festett már valaki??? Én is és az egyik barátnőm is akarunk műanyagra festeni és dekupálni, de fogalmam sincs, hogy milyen festék marad rajta, ill melyik festék takar jól a műanyagon!

Jubi!
Hú...majdnem kifelejtettelek! Te megint hoztad a formád! Olyan stílusod van, hogy 1000 alkotás közül is megismerni a tiedet! Kép Profi!!! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Mian!

Ötletes a tálcád! Merész színek, új megoldások = Mian! Kép

Suci, Koda, Abby!

A csomag már eljutott hozzánk. Szombaton indul velünk Miskolcra. Mivel korán megyünk és szoros a program, ezért elvinni nem tudom sajnos senkihez, érte kellene menni a sógórnőmékhez...megoldható? Nem tudom mi lehet benne, de jó nagy és nehéz KépKép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Köszi lányok a dicséretet.Anykó a szivecskéset a kisebbik lányom csinálta nekem,nem az én müvem.
Kata
tikiti

Sziasztok!

Tiki, Te már megkaptad a magadét. Kép
Mian, érdekes megoldás!Nem billeg rajta a kávés csésze? Kép)
Paat, ha nem is gazdagottál meg, de legalább jól érezted magad, már az is valami. Kép

Jubika, textilek vannak benne. Vagy legalábbis az volt, de amilyen régen úton van, lehet, hogy molyok tömkelege felfalta a felét. Kép

Na és akkor én is mutizok ezzel aszem karácsonyra kellett volna elkészülni, de csak mára jött meg az ihlet Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74424&index=23
Ezek meg a tegnapi termés, http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=46

További szép estét Mindenkinek!
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?