Sziasztok!
Zita, mégegszer nagy gratula, Jázmin nagyon szép kiscsaj. Persze Dorka sem panaszkodhat! Aranyosak együtt! A 3200 gramm már mindjárt más.
Milyen volt a szülés? Nagyon kemény? Nem tartott olyan sokáig, legalábbis egy külső szemlélő szemével nem tűnik soknak... Zsolt rendes volt? A VIP szobában voltál? A szoptatással minden ok? Én attól is eléggá félek, annyi rosszat hall az ember...
Andi! Hová költöztök? Mi zujs veled? Azt gondoltam, végleg eltűntél, és hallani sem akarsz rólunk!
Betti, olyan édesen írtad le a születéstörténetet! Nagyon élveztem, ezzel biztosan így voltak a többiek is.
Jól vannak a fiúk? Tegyél fel képet, kíváncsiak vagyunk! A szülésznő, Ildikó Gyárfásné? Nekem ketten is ajánlották már, eddig úgy néz ki, őt fogadom meg. Mikor kell szólni neki? Most 31 hetes vagyok, lassan lehet, nem? Zita, neked ki volt?
Orsi, holnap mentek a Balcsira. Már biztos nem olvasod, minden esetre azért nagyon kellemes pihit kívánok. Jobb ágyat, mint Katának volt.
Az egész család megy? Szorítunk a jóidőért, bár kicsit elegünk volt a kánikulából... A nyaralásunk második hete csak fürdésből állt és napozásból. Ha nem a szálloda medencéjénél voltunk, akkor a szobában hűsöltünk. Az első héten hűvösebb volt, akkor sokat kirándultunk, bejártuk a Zemplént, gyönyörű vidék. Kriszta, Boldogkőváralján is voltunk, tényleg nagyon szép!
Betti, ti is mentek! Biztosan nagyon jó lesz. Hol szálltok meg? Béreltek házat, szobát? vagy ismerősök? Bálint biztosan nagyon jól viselkedik majd, meglátod.
A nyaralás pihentető 14 napja után itthon idegeskedhetek, mert Pistit ma reggel be kellett vinni a kórházba. Valami vírus, hasmenés, szédülés, fejfájás. A fertőző osztályon van, infúziót kap, én meg itthon aggódom. Magam miatt is, nehogy rajtam is kijöjjön, de szerencsére eddig rendben vagyok. Lekopogom... Talán hétvégére hazajöhet, de csak ha teljesen jól lesz, azt mondta a doki. Pláne, amikor meghallotta, h. kismama vagyok...
Egyébként jól vagyok, Botond nagyon sokat mocorog, édes, ahogy kidugja a lábát. Sajnos be van dagadva a lábam, már két napja nem lohad, holnap
megyek majd a védőnőhöz. Persze sódiétát és gyümölcsnapot fog
javasolni, de azt csinálom, mióta hazajöttünk. Az érettségikor
sejtettem, hogy így lesz, mert már akkor vizesedtem. Biztosan alkati
kérdés is, anya is így volt velünk. Az utolsó hónapban ez
gyakran van, de nálam még korai. Pedig nem híztam kórosan sokat, illetve sokat híztam, mert 11 kilónál tartok, de ez csak nem olyan óriási súly, hogy emiatt dagadjon. Persze a végére biztosan elérem a 16-17 kilót, de ezen már nem idegeskedek annyit... Nem tudom... Majd holnap megmondja a védőnő, hogy mi a helyzet.
Na megyek, mert már megint jó hosszú lett. Vigyázzatok magatokra, jók legyetek, jó pihenést mindenkinek, aki tud pihenni! Puszi a kicsiknek! Ja, Kata, akkor már tuti Pesten szülsz?
Puszi, Judit